logo Sandvik Mining and Rock Technology

Sandvik Mining and Rock Technology

Tychy

Opinie o Sandvik Mining and Rock Technology

wero 2015-12-29 13:04:11
Orientuje może się ktoś czy aktualnie w Sandvik w Tychach prowadzona jest jakaś rekrutacja na stanowiska techniczne w obszarze kontroli jakości. Proszę o poważne odpowiedzi.
mmm 2015-12-29 16:50:48
A co i kogo chcesz kontrolowac, Waldka czy rure wydwchowa?
HNO3 2015-12-29 22:40:22
HNO3,K B
Olek 2016-01-02 21:19:26
Ciekawe do kogo zadzwonic, jak zadzwonilem to nawet sie nie przedstawil z kim rozmawiam, skierowal mnie dalej ale tam sie tylko dowiedziale ze w obecniej chwilie nie ma zadnych wolnych stanowisk, no chybe ze "po znajomosci",to przeciez tradycja w tej firmie, w kazdym badz razie takie sa opinie?
ryszard 2016-01-09 00:56:07
"panowie i panie, przyszedl czas zaplaty"
@@@@ 2016-01-14 07:24:49
Eryk, no daj spokój, tu się zwolni jednego czy drugiego, a przyjmie się znajomego, np.: kogoś z rodziny szefostwa warsztatu, tak jak było z przyjętymi: P.K. i M.D., prawda Panowie Sandvikowcy!
Temida 2016-01-18 17:45:29
Samo to, że zaliczasz Sandvika do malej firmy świadczy tylko o twojej wielkiej wiedzy, dlatego nie będę się na ten temat rozpisywać, faktem jest, że gdyby firma zatrudniała fachowców, a nie tylko synów, córek, żon i kochanek dyrektorów i prokurentów to na pewno nie musiałaby korumpować, aby osiągnąć stanowisko lidera na polskim rynku, ale to już historia, za błędy trzeba płacić, mam nadzieje że PiS zrobi z tym porządek.Pozdrawiam
duch 2016-01-19 17:28:17
Może wreszcie zajarzyłeś, dlaczego nie ma żadnych ofert pracy, najpierw rodzina pozajmowała wszystkie cieplutkie krzesełka a do brudnej roboty to hołota z leasingu za grosze, teraz może wiesz, dlaczego ten baran Ryszard krzyczy „Sandvik jest góra”, należy do rodziny“
Ryszard 2016-01-20 23:01:43
Proszę nie podszywać się pod mój Nick.
Jeżeli już cytujesz czyjeś słowa to powinieneś podać autora, a nie chować się za cudzą nazwą. Ryszard przestał wypowiadać się na tym portalu, który powinien służyć innym celom niż obecnie. Nadmieniam, że moje wpisy staram się rozbudować i uargumentować, aby tym samym odizolować się od takiego elementu jak bojąca się jednostka dokonująca wpisu pod czyimś Nickiem.
Rzeczywiście, czas zapłaty jest już za nami. Uruchomione zostały premie dla pracowników.
Pozdrowienia dla pracowników SANDVIK
Temida 2016-01-21 17:55:11
Panie Ryszardzie nie mogłam się powstrzymać, aby panu odpowiedzieć, ta osoba cytowała tylko i wyłącznie Pana slogan, „Sandvik jest górą“ występuje on bardzo często w Pana wpisach i rzeczywiście nie różni się dużo od tych terrorystów, którzy krzyczą „Allah jest wielki", bo przecież można też powiedzieć „Sandvik jest wielki a Allah jest góra", a tak na marginesie, od kiedy premie się uruchamia, zawsze byłam tego zdania, że na premie trzeba sobie udcziwie zapracować, przypuszczam, że te premie, o których Pan pisze to będą za milczenie, a nie za solidną i rzetelną pracę, ludzie boja się ze stracą prace, a to wiąże się z ich egzystencją dlatego milczą. Temida pozdrawia.
robert 2016-01-21 20:43:48
rychu skończ wreszcie z tym chlaniem ty bredzisz"
goal 2016-01-23 09:56:22
A jesteś rodziną KLIMKA (szefa warsztatu)? Jeśli tak, robotę masz pewną, jeśli nie, to zapomnij o przyjęciu.
Pozdro byli koledzy pracujący w SMC.
duch 2016-01-23 18:06:32
„@kamil czy ty zdajesz sobie sprawę z tego, co piszesz, dawanie w łapę to według ciebie prawidłowe działanie firmy, należysz do tych co dawali czy brali???, i zatrudnianie po znajomości to też do ciebie normalka, przypuszczam że należysz do rodziny, właśnie w taki sposób buduje się w Polsce demokrację , unia ma nas już na oku“
goal 2016-01-26 06:32:48
"@stop" - wierz mi lub nie ale za tego elektryka exgloda nie dałbyś złamanego grosza.
Rob 2016-01-26 09:11:37
dzieje sie tam w ogóle cos w Tychach , ostatnio nawet nie przyjezdzacie na kopalnie, nie odwiedzacie kolegów. Pozdrowienia dla Działu Handlowego
duch 2016-01-29 13:36:28
@Gordon trafiłeś w 10 „czasami!!!“
duch 2016-02-02 19:17:14
Zgadzam się, niektórzy robią tylko problemy, wstydzę się za nich, nie maja honoru i respektu, ale za to szerokie plecy i nogi, i to jest jeden z największych problemów w naszej firmie
komoda 2016-02-09 13:13:15
A jak tam rura wydechowa nadal rozstawia nogi ???
stolik 2016-02-09 14:51:18
zapytaj się Waldka, TSA "idąc cmentarną aleją........"
szafa 2016-02-10 17:51:04
To pytanie to raczej zadaj Sandvikovi, kazdy ja bral kiedy i jak chcial to jest poprostu choroba!!!
choroba 2016-02-10 20:13:28
"chorba chorobą
ale jezeli nie ma sie pod kontrola to powinna się leczyć,a tych dziadów to bym wykasyrowa, szkoda mi tylko żon "
robert 2016-02-15 17:51:07
Rychu chyba znowu zapomniałeś zmierzyć się alkomatem ty bredzisz albo alkohol zamulił ci oczy i mózg, dlatego sam już nie rozumiesz co czytasz i piszesz, jeżeli coś cytujesz to proszę orginał , to moj cytat z dnia 2016.01.26 "rychu skończ wreszcie z tym chlaniem ty bredzisz", skąd wziołeś to słowo "chłamem" to nie wiem, przypuszczam że z butelki czystej, bo kto pije o godzinie 00:59 jeszcze herbatkę, no chyba że z dodatkiem, no i jeszcze jedno, o twoich parolach to już zapomniałeś "Sandvik jest wielki" a "Allah jest górą"???
robert 2016-02-15 20:27:41
Sory, miałem na myśli moją wypowiedź z 21 stycznia a nie z 26 ( to nie moja). Pozdrawiam.
choroba 2016-02-16 18:07:07
No to chyba jeszcze nie widziałeś jej w akcji, na imprezach i szkoleniach, wizyta u psychologa bardzo by się jej przydala, jak myślicz, jakie imie da dziecku "Sandvik" ha ha ha !!!
mike 2016-02-17 09:48:02
cześć, jak widzę to wiekszość opinii dot. Lubina, a co możecie powiedzieć o Sandvik Tychy? Jak atmosfera w pracy, czy planuja jakieś przyjęcia.
Pozdrawiam
choroba i nie tylko 2016-02-17 20:56:59
Gordon gdybyś wiedział tyle co ja wiem o niektórych osobach, to szerokość mojego spojrzenia zaskoczyła by cię, niestety nie mogę pisać o wiedzy która posiadam, ponieważ każdy zorientował by się kim jestem, a wtedy miałbym przegrzebane, 99% moich wypowiedzi to przykra rzeczywistość, ale niestety prawdziwa, a ten 1% to moje osobiste odczucia, czy ty mnie lubisz czy nie, jest to do mnie bez znaczenia, to tylko kwestia czasu kiedy się spotkamy. Pozdrawiam.


robert 2016-02-19 18:01:48
Rychu wszystkie twoje wpisy mam w komputerze, oczywiście mogę je na nowo opublikować, ale to nie ma sensu, bo i tak będą usunięte, twoi przełożeni wreszcie zrozumieli, że pod wpływem ognistej wody piszesz bzdury, ośmieszasz siebie i firmę, „Sandvik jest ???”.
Temida 2016-02-23 17:31:49
Panie Irku w Polsce to wszyscy co biorą i dają w łapę, mają “dobrą reputacje???”, ale ci, co uczciwie pracują to ”hołota??? ”, SANDVIK Mining and Construction Polska jest odpowiedzialny za największą aferę korupcyjną w polskim górnictwie, dlatego ukarani powinni być wszyscy, ci, co brali i dawali, jak również inne osoby, które były w to zamieszane, a jest ich kilka, bo jedyny A. J. nie byłby w stanie doprowadzić do takiego wielkiego skandalu. Sandvik M&C Polska nie ma dobrej reputacji w kraju, jak również za granicą. Pozdrawiam
Ryszard 2016-02-26 03:44:51
Opublikować? Proponuję przekazać do IPN, które ostatnio wiele wniosło do świadomości społeczeństwa.

Ryszard
Temida 2016-02-29 18:11:18
Przeczytaj sobie komunikaty i publikacje z ostatnich paru lat, ostatnie to z 7 stycznia 2016, „Jak zginął Andrzej Jagielo”, Sandvik czeka na wyrok i liczy na „ In dubio pro reo”, śmierć świadka koronnego, bardzo utrudniła dochodzenie prokuraturze, ale jest jeszcze jeden świadek, który posiada dowody, kopie transakcji zdjęcia, jak również nagrane rozmowy, Panowie z Sandvika ten świadek nie ma zamiaru popełnić samobójstwa!!!. Temida Pozdrawiam.
8
Temida 2016-03-01 16:26:41
Przepraszam za pomyłkę, to była odpowiedz na post grześka z dnia 2016-02-28 a nie Pana Ryszarda.
bezrobotny 2016-03-04 17:29:00
Teraz to wszystko zaczyna mieć nogi, panowie dyrektorzy z Sandvika w Lubinie pobudowali domy ich żony i kochanki pootwieraly firmy ciekawe skąd nagle mieli tyle groszy?, w ZG Rudna Polkowice to prawie wszystkie ladowarki to od Sandvika, 1+1=2.
2
Bolek 2016-03-09 17:06:21
Witam, skoro mają tyle pracy do dlaczego nie ma żadnych ofert , twierdzisz że jako sprzedawca jest jeszcze aktualna, to zdradź mi tą tajemnice gdzie jest ta oferta opublikowana???
3
Lopez 2016-03-10 18:47:32
Tyle Fajnych osób pracuje i pracowało w tej firmie. Fachowych,kompetentnych pomocnych, Serdecznych i otwartych że aż żal czytać co niektóre wpisy.Być może ten hejt wynika z osobistego żalu do firmy po zwolnieniach jakie były.Ale nienawiść to domena ludzi maluczkich ,niegodziwych.
Po drugie po znajomości to można pracować w magistracie ,zarządzie Orlenu gdy na stanowisko jest konkurs.
Do prywatnych firm można się dostać z rekomendacji "z polecenia" i wtedy ktoś nadstawia kark za to że nie dasz ciała.
1
Topez 2016-03-12 18:13:52
Kłamstwo tak nie boli, jak prawda, ludzie nabierają odwagi i zaczynają pisać prawdę, a ty ich obrażasz i nazywasz „maluszki”, według mnie należysz to tych najmniejszych, którzy do dzisiejszego dnia liżą d… e przełożonym. Pozdrawiam was panowie i panie byli dobrzy? koledzy i koleżanki, największemu wrogowi nie poleciłbym was, no chyba ze Sandvikowi.
1
lolo 2016-03-15 07:09:53
Szukam osób chętnych do współwynajmowania mieszkania w Warszawie?
MEGI 2016-03-16 07:01:55
Proszę Cię 'Lopez', jak było w zeszłym roku, zwolnili 5 czy 6 ludzi i to niektórych dobrych ludzi, a w zamian przyjęli syna i kolegę syna kierownika warsztatu, bo ten deptał u szefostwa żeby ich przyjąć i uciec z zatrudnienia u Hydr....a. Którką masz coś pamięć. Dobrze że koleszce syna oczy się otwarły i sam uciekł.
5
Meg 2016-03-22 10:37:31
A jak z pracą w Sandvik np w dziale sprzedaży? Są jakieś szanse na przyjęcia?
Dużo osób pracuje w takimm dziale?
Ryszard 2016-03-26 15:42:26
Czy ty nie umiesz czytać czy tylko udajesz pajaca, to już koniec tej firmy, w Polsce jest już spalona. Pozdrowienia dla rury wydechowej z Lubina, czyli pani specjalistki do spraw administracji i nie tylko. Sandvik jest góra???
Ryszard 2016-03-27 23:42:33
Święta Wielkanocne są symbolem odrodzna w wielu kulturach, stanowią wielką rolę w postrzeganiu otaczającego świata. Dla wierzących dają nadzieję poprzez Zmartwychwstanie Pańskie , natomiast ateistom przypomina o początku wiosny, która widoczna jest za oknem, budząc życie za oknem.
Korzystając z okazji, składam najserdeczniejsze życzenia wszystkim ludziom dobrej woli, spełnienia marzeń i przede wszystkim zadowolenia z życia, którego sen określa nasze postępowanie.


PS
Pajacem staje się ten, co kryje się za czyimś nikiem próbując pisać nie umiejąc czytać ze zrozumieniem.

Ryszard
meg 2016-03-29 13:07:09
Ryszard pajacu przenajwiększy. Koniec firmy w Polsce?? Chybaś za dużo zarzucił ziela do herbatki. Patrząc na parking firmowy w Tychach to biedy tam nie widać. Sam nie umiesz czytać ze zrozumieniem bo moje pytania były bardzo proste ale jak widzę nie potrafisz prosto na nie odpowiedzieć.
Dupek żałosny jestes i tyle.
Topez 2016-04-12 15:22:56
Żałosnym dupkiem to ty jesteś, jeśli przeciwko tobie prowadzono by śledztwo, to co byś zrobił, zamknął się w domu i nigdzie nie pokazywał?, czy raczej chodził z podniesioną głową i udawał niewinnego barana!
meg 2016-04-20 12:10:43
Topez ośle jeden przeczytaj mój wczesniejszy mail z bardzo prostymi pytaniami. Chodziło mi tylko o prosta odpowiedź a Ty tak jak Ryszard wywnętrzasz się jak cymbał.
Ryszard 2016-04-26 13:49:51
Nikt się tu nie wywnętrza a tym bardziej przed kimś takim. Używasz tylu ników, że się sam w tym pogubiłeś.
Pierwszy raz odpisuję tobie (pod tym nikiem), a wcześniejsza wypowiedź dotyczyła całkiem czego innego. Wystarczy najechać myszką na wypowiedź i widać, do jakiego wpisu się odnosi. Tu natomiast trzeba umieć czytać ze zrozumieniem, czego ci brakuje. To w ogóle mnie nie interesuje oprócz próby wypowiadania się pod moim imieniem.
Co do twojego pytania, które cię nurtuje, to zapraszam do firmy celem uzyskania informacji, ponieważ tutaj nie uzyskasz takiej odpowiedzi.
Myślę, że to wystarczy aby zaspokoić twoją ciemną naturę.

Nie pozdrawiam
Ryszard
Lol 2016-05-16 08:10:38
Witam, z tego co wiem szykują się podwyżki.
mario 2016-05-20 07:58:10
haha.. chyba dalsze zwolnienia :D
XXX 2016-06-04 19:50:40
"A dla kogo, tych co brali czy dawali"
topez 2016-06-04 20:27:18
Tylko dlatych ktorzy czymaja jezyk za zebami.KGHM i rura wydechowa pozdrawia
Grom 2016-08-17 10:51:39
Cisza przed burza!!!
6
morwa 2016-08-17 21:02:10
a jaka niby burza się szykuje, posiadasz może jakieś sensacyjne informacje lub gdzieś coś usłyszałeś? nie siej paniki i niepewności, napisz wprost. ktoś mi może powiedzieć co się dzieje z aktualizowaneim ich stronki? dział aktualności zamienia się powoli w archiwum
Zostaw swoją opinię o Sandvik Mining and Rock Technology - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sandvik Mining and Rock Technology