Sandvik Mining and Rock Technology

Tychy

Opinie o Sandvik Mining and Rock Technology

mike 2016-02-17 09:48
cześć, jak widzę to wiekszość opinii dot. Lubina, a co możecie powiedzieć o Sandvik Tychy? Jak atmosfera w pracy, czy planuja jakieś przyjęcia.
Pozdrawiam
choroba i nie tylko 2016-02-17 20:56
Gordon gdybyś wiedział tyle co ja wiem o niektórych osobach, to szerokość mojego spojrzenia zaskoczyła by cię, niestety nie mogę pisać o wiedzy która posiadam, ponieważ każdy zorientował by się kim jestem, a wtedy miałbym przegrzebane, 99% moich wypowiedzi to przykra rzeczywistość, ale niestety prawdziwa, a ten 1% to moje osobiste odczucia, czy ty mnie lubisz czy nie, jest to do mnie bez znaczenia, to tylko kwestia czasu kiedy się spotkamy. Pozdrawiam.


robert 2016-02-19 18:01
Rychu wszystkie twoje wpisy mam w komputerze, oczywiście mogę je na nowo opublikować, ale to nie ma sensu, bo i tak będą usunięte, twoi przełożeni wreszcie zrozumieli, że pod wpływem ognistej wody piszesz bzdury, ośmieszasz siebie i firmę, „Sandvik jest ???”.
Temida 2016-02-23 17:31
Panie Irku w Polsce to wszyscy co biorą i dają w łapę, mają “dobrą reputacje???”, ale ci, co uczciwie pracują to ”hołota??? ”, SANDVIK Mining and Construction Polska jest odpowiedzialny za największą aferę korupcyjną w polskim górnictwie, dlatego ukarani powinni być wszyscy, ci, co brali i dawali, jak również inne osoby, które były w to zamieszane, a jest ich kilka, bo jedyny A. J. nie byłby w stanie doprowadzić do takiego wielkiego skandalu. Sandvik M&C Polska nie ma dobrej reputacji w kraju, jak również za granicą. Pozdrawiam
Ryszard 2016-02-26 03:44
Opublikować? Proponuję przekazać do IPN, które ostatnio wiele wniosło do świadomości społeczeństwa.

Ryszard
Temida 2016-02-29 18:11
Przeczytaj sobie komunikaty i publikacje z ostatnich paru lat, ostatnie to z 7 stycznia 2016, „Jak zginął Andrzej Jagielo”, Sandvik czeka na wyrok i liczy na „ In dubio pro reo”, śmierć świadka koronnego, bardzo utrudniła dochodzenie prokuraturze, ale jest jeszcze jeden świadek, który posiada dowody, kopie transakcji zdjęcia, jak również nagrane rozmowy, Panowie z Sandvika ten świadek nie ma zamiaru popełnić samobójstwa!!!. Temida Pozdrawiam.
8
Temida 2016-03-01 16:26
Przepraszam za pomyłkę, to była odpowiedz na post grześka z dnia 2016-02-28 a nie Pana Ryszarda.
bezrobotny 2016-03-04 17:29
Teraz to wszystko zaczyna mieć nogi, panowie dyrektorzy z Sandvika w Lubinie pobudowali domy ich żony i kochanki pootwieraly firmy ciekawe skąd nagle mieli tyle groszy?, w ZG Rudna Polkowice to prawie wszystkie ladowarki to od Sandvika, 1+1=2.
2
Bolek 2016-03-09 17:06
Witam, skoro mają tyle pracy do dlaczego nie ma żadnych ofert , twierdzisz że jako sprzedawca jest jeszcze aktualna, to zdradź mi tą tajemnice gdzie jest ta oferta opublikowana???
3
Lopez 2016-03-10 18:47
Tyle Fajnych osób pracuje i pracowało w tej firmie. Fachowych,kompetentnych pomocnych, Serdecznych i otwartych że aż żal czytać co niektóre wpisy.Być może ten hejt wynika z osobistego żalu do firmy po zwolnieniach jakie były.Ale nienawiść to domena ludzi maluczkich ,niegodziwych.
Po drugie po znajomości to można pracować w magistracie ,zarządzie Orlenu gdy na stanowisko jest konkurs.
Do prywatnych firm można się dostać z rekomendacji "z polecenia" i wtedy ktoś nadstawia kark za to że nie dasz ciała.
2
Topez 2016-03-12 18:13
Kłamstwo tak nie boli, jak prawda, ludzie nabierają odwagi i zaczynają pisać prawdę, a ty ich obrażasz i nazywasz „maluszki”, według mnie należysz to tych najmniejszych, którzy do dzisiejszego dnia liżą d… e przełożonym. Pozdrawiam was panowie i panie byli dobrzy? koledzy i koleżanki, największemu wrogowi nie poleciłbym was, no chyba ze Sandvikowi.
1
lolo 2016-03-15 07:09
Szukam osób chętnych do współwynajmowania mieszkania w Warszawie?
MEGI 2016-03-16 07:01
Proszę Cię 'Lopez', jak było w zeszłym roku, zwolnili 5 czy 6 ludzi i to niektórych dobrych ludzi, a w zamian przyjęli syna i kolegę syna kierownika warsztatu, bo ten deptał u szefostwa żeby ich przyjąć i uciec z zatrudnienia u Hydr....a. Którką masz coś pamięć. Dobrze że koleszce syna oczy się otwarły i sam uciekł.
5
Meg 2016-03-22 10:37
A jak z pracą w Sandvik np w dziale sprzedaży? Są jakieś szanse na przyjęcia?
Dużo osób pracuje w takimm dziale?
Ryszard 2016-03-26 15:42
Czy ty nie umiesz czytać czy tylko udajesz pajaca, to już koniec tej firmy, w Polsce jest już spalona. Pozdrowienia dla rury wydechowej z Lubina, czyli pani specjalistki do spraw administracji i nie tylko. Sandvik jest góra???
Ryszard 2016-03-27 23:42
Święta Wielkanocne są symbolem odrodzna w wielu kulturach, stanowią wielką rolę w postrzeganiu otaczającego świata. Dla wierzących dają nadzieję poprzez Zmartwychwstanie Pańskie , natomiast ateistom przypomina o początku wiosny, która widoczna jest za oknem, budząc życie za oknem.
Korzystając z okazji, składam najserdeczniejsze życzenia wszystkim ludziom dobrej woli, spełnienia marzeń i przede wszystkim zadowolenia z życia, którego sen określa nasze postępowanie.


PS
Pajacem staje się ten, co kryje się za czyimś nikiem próbując pisać nie umiejąc czytać ze zrozumieniem.

Ryszard
meg 2016-03-29 13:07
Ryszard pajacu przenajwiększy. Koniec firmy w Polsce?? Chybaś za dużo zarzucił ziela do herbatki. Patrząc na parking firmowy w Tychach to biedy tam nie widać. Sam nie umiesz czytać ze zrozumieniem bo moje pytania były bardzo proste ale jak widzę nie potrafisz prosto na nie odpowiedzieć.
Dupek żałosny jestes i tyle.
Topez 2016-04-12 15:22
Żałosnym dupkiem to ty jesteś, jeśli przeciwko tobie prowadzono by śledztwo, to co byś zrobił, zamknął się w domu i nigdzie nie pokazywał?, czy raczej chodził z podniesioną głową i udawał niewinnego barana!
meg 2016-04-20 12:10
Topez ośle jeden przeczytaj mój wczesniejszy mail z bardzo prostymi pytaniami. Chodziło mi tylko o prosta odpowiedź a Ty tak jak Ryszard wywnętrzasz się jak cymbał.
Ryszard 2016-04-26 13:49
Nikt się tu nie wywnętrza a tym bardziej przed kimś takim. Używasz tylu ników, że się sam w tym pogubiłeś.
Pierwszy raz odpisuję tobie (pod tym nikiem), a wcześniejsza wypowiedź dotyczyła całkiem czego innego. Wystarczy najechać myszką na wypowiedź i widać, do jakiego wpisu się odnosi. Tu natomiast trzeba umieć czytać ze zrozumieniem, czego ci brakuje. To w ogóle mnie nie interesuje oprócz próby wypowiadania się pod moim imieniem.
Co do twojego pytania, które cię nurtuje, to zapraszam do firmy celem uzyskania informacji, ponieważ tutaj nie uzyskasz takiej odpowiedzi.
Myślę, że to wystarczy aby zaspokoić twoją ciemną naturę.

Nie pozdrawiam
Ryszard
Lol 2016-05-16 08:10
Witam, z tego co wiem szykują się podwyżki.
mario 2016-05-20 07:58
haha.. chyba dalsze zwolnienia :D
XXX 2016-06-04 19:50
"A dla kogo, tych co brali czy dawali"
topez 2016-06-04 20:27
Tylko dlatych ktorzy czymaja jezyk za zebami.KGHM i rura wydechowa pozdrawia
Grom 2016-08-17 10:51
Cisza przed burza!!!
6
morwa 2016-08-17 21:02
a jaka niby burza się szykuje, posiadasz może jakieś sensacyjne informacje lub gdzieś coś usłyszałeś? nie siej paniki i niepewności, napisz wprost. ktoś mi może powiedzieć co się dzieje z aktualizowaneim ich stronki? dział aktualności zamienia się powoli w archiwum
1
Grom 2016-12-16 14:37
morwa teraz wiesz co miałem na myśli “Sandvik Mining and Rock Technology” jak ci zdradze jeszcze jedną sensacyjną informacje to ci szczęka opadnie
Roko 2016-12-16 20:19
Firma rośnie w siłę, nowe przyjęcia, nowe kontrakty, podwyżki - idzie w dobrą stronę.
Romek 2016-12-18 11:42
@Roko rośnie to tobie w galotach jak sobie viagre wrzucisz.
2
Grom 2016-12-23 23:57
Czy może mi ktoś powiedzieć co to za film, Marcin K. były członek zarządu i dyrektor zarządzający firmy Sandvik Mining and Construction jest już od ponad 6 miesięcy zastępcą prezesa spółki Lubelski Węgiel Bogdanka, głosowałem na PiS, dlatego zwracam się oficjalnie z pytaniem do pana premiera, szanowny panie Jarosławie Kaczyński czy to jest prawo i sprawiedliwość, jak jest to możliwe, że spółki górnicze, które należą się w większości do skarbu państwa przejmują osoby z firmy, która jest odpowiedzialna za największą aferę korupcyjną w polskim górnictwie ?
11
Mrok 2017-01-01 17:19
Ciekawe ile panów dyrektorków przejmie KGHM ???
Srok 2017-01-02 16:22
Wszyscy!
PRL 2017-01-04 12:15
Czyli od nowa polska ludowa, ciekawe jak gleboko jeszcze upadniemy, tylko do dna czy jeszcze nizej???
Temida 2017-02-11 21:14
Sandvik wykorzystuje kryzys w rządzie, pozycjonuje się na obszarze całego kraju, obstawia swoimi ludźmi wysokie stanowiska w spółkach należących do skarbu państwa, może planuje przejecia, czy prowizje popłyneły to tego jeszcze nie wiem, ale się dowiem, kwiestia czasu, mam nadzieje że odpowiednie organy rządowe zaineresują się tom sprawą ?, w przeciwnym razie ja podam nazwiska i spółki które brały w tym udział, zdemaskuje i ośmiesze w calej europie, oczywiście zajmnie mi to trochę czasu, ale mam jednak nadzieje że do tego nie dojdzie.
Nick 2017-05-04 15:11
A co jest z tymi ladowrkami w Lubinie one juz stoja stoja i zaczynaja rdzewiec, czyzby Rura Wydechowa znomu miala nie oparzona gebe
Patrick 2017-05-07 10:35
Kto to rura wydechowa?
Ryszard 2017-05-26 00:06
Ładowarki mają się dobrze, lecz jednak jak bardzo cię interesuje ich los to zapraszam na plac gdzie cię nabiorą ja ty próbujesz nabrać innych.
Ryszard
Nick 2017-05-26 10:23
Nabrac to ja moge ale wody do geby ty palancie!!!
Ryszard 2017-05-26 21:56
Zatem nabierz do swej gęby wodę, którą lejesz.
Ryszard
Nick 2017-05-27 19:31
Jak nabiore to nie leje, rura wydechowa ma jeszecze tyle informacji ze wszystko wyleje jak nabiore ha ha ha
Nick 2017-06-22 21:04
To ta Pani z Lubina specjalistka ds administracji i nie tylko
Pis 2017-06-22 22:26
(usunięte przez administratora)
??? 2017-06-24 15:43
Waszystko zrozumalem, dziekuje
Gal 2017-07-12 12:07
Proszę o info czy warto zatrudnić się w sandviku Tychy np na stanowisku spawacza lub ślusarza? Jak zarobkami i czy placa terminowo ?
Marek 2017-07-22 15:07
Bez komentaza!!!
Julita 2017-07-23 17:28
Komentarze na forum chyba poszły w zupełnie inną stronę niż powinny - ludzie piszą tutaj żeby wymieniać między sobą informacje kiedy już w firmie pracują albo poszukują pracy. Osobiste przepychanki słowne powinny przenieść się poza wątek firmy.
Margarita 2017-08-08 16:08
Julita, jezeli przeczytalas wszystkie komentarze to raczej powinasc juz wiedziec o co i o kogo tu chodzi!!!
Julita 2017-08-14 09:37
Właśnie niekoniecznie @Margarita, dlatego, że starsze komentarze wcale nie muszą świadczyć o aktualnym stanie w firmie. Dlatego pytam w imieniu innych osób jak w Sandvik Mining and Rock Technology jest teraz, bo z aktualnej dyskusji nic nie wynika.
Profesor Moriarty 2017-08-16 17:20
Jest ok.firma porządna,rozwojowa.wszystkie świadczenia na czas.były mąż jednej pani robi wpisy na jej temat nie mające wogole związku z rzeczywistością.Tak na marginesie ta pani od kilku lat nie pracuje w Sandvik.. ale skąd on to moze wiedzieć:)
Bob 2017-08-18 10:25
Jeżeli jesteś biednym emerytem pracującym kiedyś na kopalni, to Sandvik chętnie Cię przyjmie do pracy. Towarzystwo Wzajemnej Adoracji wraca do dawnych lat, kiedy na warsztacie było więcej emerytów od zwykłych pracowników. Podobno takie prawa rynku pracy. Kolejny darmozjad przyjdzie już niedługo.
Zostaw swoją opinię o Sandvik Mining and Rock Technology - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sandvik Mining and Rock Technology