brak logo

piekarnia G.W. Kłaczyńscy

Mielec

Opinie o piekarnia G.W. Kłaczyńscy

mielczanin 2012-02-24 12:44:39
Mają najgorsze produkty w Mielcu (chleb , bułki itp.) dużo ciasta a naprawdę mało farszu. Nie polecam tej piekarni.....
1
ciekawski 2012-04-08 23:42:46
To w czym brakowało tego farszu w chlebie,bułkach czy w itd.? znawco i smakoszu.
1
ciałko 2012-06-03 12:00:38
-tak zgadzam się najgorsze i najdroższe produkty w mieście.
Z tego co sie orientuję wożą swój czerstwy chleb tylko po wsiach [usunięte przez moderatora] W Mielcu są spaleni , [usunięte przez moderatora] Pieczywo smakuje tylko chrumkającym blondynkom z chlewka :)
gosc 2014-07-10 17:10:16
Ja tam pracowałam i mogę powiedziec ze na stoisku byly mole. W dodatkowy nie są wyplacalni i nie wiadomo na jakich warunkach się pracuje.
baska 2014-07-31 20:11:05
A ja robilam zakupy i juz wiecej nie przyszlam bo chleb byl tak twardy ze malo zebow nie polamalam a jak kupowalam drozdzowki dla dzieci to nadzienia prawie juz niema w zadnej a takie ceny ze u konkurencji mam 2 drozdzowki i to super.
2
kici 2014-07-31 20:14:52
Domi nie moglas zobaczyc moli bo zza lady nie da sie ich zobaczyc poniewaz szafki tam sa bardzo glebokie wiec albo tam paracujesz i chcesz podniesc opinie albo sciemniasz. Chleby zostawia sie we workach na nastepny dzien a czasem dluzej normalnie ich nie widac bo sa schowane gleboko.
bl 2015-12-11 11:31:28
Hej. Miałam okazję kupować produkty z tej piekarni 3-go i wczoraj (Rzeszów; stoisko w markecie L'Eclerc). Pierwszym razem 2 lub trzy drożdżówki, jedną zapamiętałam, a była to drożdżówka (a właściwie brioszka ... chcąc w 100 procentach stosować właściwe nazewnictwo). Nie powiem, spodziewałam się czegoś gorszego... Piekarnia, w której mieszkam słynie z bardzo dobrych drożdżówek (choć nadzienia w sumie niewiele, ale i tak są smaczne i sporej wielkości; 1,35 za sztukę). Ciasto było nieco gorsze (od "moich" wypieków gminnych...), lecz nadzienia full (czekolada była w kawałkach) - budyń i czekolada. Tak więc -ogólnie- opinia na plus...

Z wczorajszych zakupów natomiast sprawa przedstawia się następująco:

zakupione trzy drożdżówki (brioszka -budyń i czekolada, z twarogiem oraz rogal z nadzieniem czekoladowym), chlebek (a właściwie połowa) bez mąki, chleb ze słonecznikiem (żytni razowy), chleb z płatkami owsianym -też żytni razowy oraz chleb (nie cały) z żurawiną.
Nie pamiętam niestety, który z żytnich chlebów pieczony był na zakwasie, w każdym razie właśnie jestem po konsumpcji tego bez mąki (z ziarnami). Ta połowka była troszkę obeschnięta z jednej strony, ale ogólne wrażenia nie najgorsze (żyję nadal... ;). Przede mną jeszcze ocena chleba ze słonecznikiem (wydawał się być dosyć twardy, tak jak i pozostałe, ale oczywiście liczy się smak przede wszystkim, więc na pochopną opinię się nie zdecyduję); drożdżówki, drugi chleb żytni i z żurawiną powędrowały do innej osoby. Wrażenia poznam późnym popołudniem, więc jeśli nie zapomnę, napiszę.
bl 2015-12-11 19:25:45
Opinia, ale już nie moja: "Drożdżówki jadłam o wiele, wiele lepsze. Nadzienia nie za wiele... Jest na pewno dodawany barwnik - na kolor. Ciasto - bez rewelacji. Wg mnie są pieczone bez użycia jajek." I nt. chlebów: "Nie najgorsze. Dadzą się zjeść."

Więc niekoniecznie zbieżna z moimi wrażeniami sprzed tygodnia (jeśli chodzi o drożdżówki).
bl 2015-12-11 19:58:45
Wkradł się błąd (nie mieszkam w piekarni...). Miałam na myśli piekarnię w moim miejscu zamieszkania.
senker 2016-05-17 20:19:49
witoop, mnie bardziej interesuje czy za wyrobienie takich bułek dobrze płaca
Zostaw swoją opinię o piekarnia G.W. Kłaczyńscy - Mielec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie piekarnia G.W. Kłaczyńscy