brak logo

OŚRODEK PNJO

Toruń

Opinie o OŚRODEK PNJO

Snake Plissken 2014-02-17 13:14
Kilkanaście lat doświadczenia w pośrednictwie, ale wystrój wnętrz w Rzeszowskim biurze i maniery w komunikowaniu się z potencjalnym pracownikiem rodem PRL-u. Sugeruję przekonać się samemu i na przykład wysłać do nich maila z pytaniami odnośnie pracy; nie doczekacie się odpowiedzi.
1
Ibisz 2014-02-28 13:43
Byłem na spotkaniu. Warunkiem podpisania umowy jest uiszczenie 1600 złotych za "przetłumaczenie dokumentów i transport". 1600 złotych??? Czy to jest normalna kwota za tego typu usługi? Byłem na spotkaniach w innych placówkach i nigdzie kwota nie była tak wygórowana.

Poza tym właśnie widziałem ich ogłoszenie w necie i widniało, że miesięczne wynagrodzenie wynosi między 4000 a 5.500. Na spotkaniu podano, iż pomiędzy 3.500 a 4000. Czy to nie jest jakaś schizofrenia?
3
korzeń 2014-09-08 11:14
NIE POLECAM tej agencji pana( usunięte przez administratora ) z czystym sumieniem to mówię. Oderwali się od rzeczywistości, biorą kasę za nic a nie powinni bo za każdego pracownika dostają kasę od zagranicznego pracodawcy. Nie POLECAM, lepiej skorzystać z innej agencji bo ( usunięte przez administratora )wysyłają ludzi do Anglii do Fruitfula brytyjskiej agencji pracy tymczasowej a pracując u niej na 30 dni w miesiącu jak przepracujesz 10 dni to będzie suuuper. Od tego roku od stycznia 2014 wolny wjazd do Anglii mają Bułgarzy i Rumuni więc jest tu o co najmniej 2 razy więcej pracowników a pracy jest tyle samo lub mniej bo każdy kto tu był w pracy na następny rok sam sobie organizuje pracę.
JAK CHCECIE ZARABIAĆ TO LEPIEJ KORZYSTAJCIE Z INNEJ FIRMY, ( usunięte przez administratora )biorą kasę za nic, nie załatwiają pracy a kasę biorą. DNO i 3 METRY MUŁU.
2
Michas 2015-01-13 12:22
Witam ktos byl moze na spotkaniu z ta firma w Olsztynie i czy dalej tak kreca??
wlkp 2015-10-04 21:52
Co to ma być? (cytat z ogłoszenia):

"Praca sezonowa w Wielkiej Brytanii w rolnictwie. Kontrakty: 3 m-ce
Zarobki: 6.50 GBP/godz
Opis pracy: zbiór owoców oraz ogólne prace na farmie (sadzenie, pielenie itp.).
Termin wyjazdu: sierpień / wrzesień 2015.
Wymagania: dobry stan zdrowia, j. angielski nie jest wymagany.
Możliwość "skredytowania" (płatności w ratach) kosztów wyjazdu"

Jakie koszty wyjazdu? Z jakiej wiochy się urwaliście?
Szopka śmiechu warta tak samo jak stawka godzinowa.....
eloszka 2016-05-16 21:35
jedzie ktos na poczatku czerwca na zbiór malin z tej firmy ?
mada 2016-05-21 18:30
ja bym pojechała ale obawiam si, jest jakaś opcja - "Możliwość "skredytowania" (płatności w ratach) kosztów wyjazdu" - to ja mam jeszcze za to płacić?
1
LESZEK 2017-01-21 15:08
Witam,ktoś jeździł na zbiór owoców z tej firmy ? , są ogłoszenia i spotkania -wszystko pięknie ,a gdzie jest ten "haczyk" - napiszcie proszę WARTO CZY NIE ZARYZYKOWAĆ!!!
LESZEK 2017-01-21 15:09
Witam,ktoś jeździł na zbiór owoców z tej firmy ? , są ogłoszenia i spotkania -wszystko pięknie ,a gdzie jest ten "haczyk" - napiszcie proszę WARTO CZY NIE ZARYZYKOWAĆ!!!
anna 2017-01-23 09:02
firma organizuje wyjazdy na owoce, sa ogloszenia z "mozliwoscia! skredytowania" wyjazdu? -to za co ma osoba placic? ktora i tak utrzymuje biuro posrednictwa!; czy wyjezdzal ktos? OPLACALO SIE czy PRACA TYLKO PRZEZ PIERWSZY TYDZIEN ?
leon 2017-01-24 23:33
wczoraj organizowali spotkanie ! czy byl ktos ? moze jakies opinie?warto zaryzykowac z wyjazdem czy nie?
anonim 2017-02-22 09:22
Czesć

Jestem z Rzeszowa i jutro wybieram się na spotkanie z nimi , a Ty skąd jesteś?
PATRYK 2017-03-17 12:52
ludzie!!!!!!!!!!!!! za posrednictwo pracy nie powinno sie wnosic zadnych!!!!!!!! oplat ! ,pan organizujący spotkania daje "fajne" umowy ! NAJPIERW ZAPLAC HARACZ A POZNIEJ MOZE POLECISZ DO IRLANDII :) :( a kiedy czlowieczku zarobisz cokolwiek to juz tego pana nie interesuje/ od ludzi dowiedziałam się ,ze sa normy ustalone nad podziw ,tylko kto to wyrobi? ANGLIA I IRLANDIA- ośrodek kieruje tam ludzi a na miejscu brak godzin, norma szalona .....chcesz ryzykuj ! UTOPISZ MNÓSTWO KASY
slizgi 2017-04-21 14:35
Jechałem przez tą agencję do pracy , jeśli ktoś chce więcej info sam.slizgi@O2.pl
Niki 2017-04-25 23:02
Jechałam przez ta agencję pracy, mowili ze praca na godzine a okazalo sie ze jest na akord! Podpisalam konktrakt na rok czasu a na farmie mowia ze tylko na trzy miesiace to jest oszustwo przez pana Tomka! Skredytowalam wyjazd nie oddalam im kasy a oni mnie strasza komornikiem. Mowili ze farma pomoze zalozyc konto w banku co sie okazalo ze nie a tu w Anglii musze miec jakis rachunek na siebie zeby zalozyc konto w banku. Pozdrawiam srodkowym palcem pana Tomka. Oszust i tyle!!!!
Zostaw swoją opinię o OŚRODEK PNJO - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OŚRODEK PNJO