EXTREM

Poznań

Opinie o EXTREM

Fish 2014-05-26 23:00:27
W wypowiedzi Pani Brunetki wyczuwa się nerwowość. Możesz przedstawić zalety pracy w tej firmie?
4
radek 2014-11-19 16:47:59
to prawda, że atmosfera zależna jest zawsze od tego jak się ludzie zachowują i jakie mają relacje ze soba, ale jeśli pracuje się w kilku różnych działach, to chyba jakiś poziom komunikacji musi być, zgadza się? dajcie znać czy ta atmosfera się polepszyła, czy nie da się przemówić do rozumu jednak tam?
Anka 2014-11-19 17:04:48
Prócz kulturalnej wymiany zdań powyżej raczej brak dalej konkretów :P Żeby nie było jestem dopiero początkująca i nie znam rzędu wynagrodzeń w poważniejszych firmach dlatego tez piszę tutaj :) Może ktoś udzielić mi informacji ile można zarobić w EXTREM na stażu ? I jaka jest ogólna atmosfera pracy ?
orga 2015-01-26 15:02:12
no właśnie Anka, dobrze to napisałaś :-) mnie również brakuje konkretów i to na "juz" :-) ej, noo możecie coś napisać, przecież na pewno macie masę doświadczeń w pracu którymi możecie się podzielic, poruszcie temat dotyczący zarobków bo nie zauważyłam jakiego rzędu są to pieniążki a przecież to chyba najważniejsza kwestia
klimax 2015-02-12 02:43:41
EXTREM jest jednym z liderów w dystrybucji i produkcji klejów przemysłowych w Polsce. Działają w branżach związanych z obróbką pianki poliuretanowej, polietylenowej i gumowej, materiałów izolacyjnych, opakowaniowych, a także przetwórstwem produktów spożywczych (warzyw, mięsa, pieczywa). Także rynek zbytu szeroki
Anonim 2015-02-22 09:58:11
Nie odpowiadajcie na oferty pracy tej firmy. Atmosfera ciężka nie z powodu ludzi tam pracujących, lecz z powodu właściciela. Kasa, kasa, kasa...tylko to się liczy. Nie liczy się człowiek i jego starania.
9
b, 2015-02-23 02:17:57
Dobra reklama!Tylko miejsce nieodpowiednie... :D
4
brunetka 2015-04-21 13:36:21
Człowieku, po co w tej firmie programista? :o
I to jeszcze na staż... Nie daj się wkręcić.
4
brunetka 2015-04-21 16:35:37
Witam wszystkich poza tą panią : brunetką wszystkie u góry wypowiedzi o nicku brunetka są moje ten z dnia: 21 kwiecień godz: 13:36 już nie.
I tu odpowiedź dla pseudo brunetki jeśli piszesz jakieś brednie to przynajmniej użyj innego nick-u i nie podszywaj się pod mój nick bo raczej mojego toku myślowego nie zrozumiesz więc radzę hejtować gdzieś gdzie zniosą Twoje gorzkie żale, więc najlepszym miejscem w tym celu będzie kościółek- jak to nie zadziała można dać księdzu w łapę na wypominki, wszystko przeczyta i to głośno.
1
nie-brunetka 2015-04-21 17:31:53
:D

"Prawdziwa" brunetko - napij się może herbatki, wyjdź na spacer (albo do kościółka) i ochłoń...


4
brunetka 2015-04-21 23:46:39
Nie chodzę do kościółka dla lansu, gorzkich żali czy nowego futra.
Nie podszywam się pod nikogo bo mam trochę klasy w przeciwieństwie do Ciebie- szkoda bo to jedna z cech za które cenię ludzi uczciwość też przynajmniej w gestii kompetencji ( bo sumienie to Twoja sprawa) więc herbatkę wypij sama bo na kogoś z klasą nie ma co liczyć, że dotrwa do końca.
I jeszcze jedno nie mam z czego ochłonąć nie jestem pieniaczm ale uwielbiam pianę w mojej wannie i u kogoś na ustach więc pozdrawiam :-) .
1
nie-brunetka 2015-04-22 15:24:54
Na razie pianę widać gdzie indziej. Pokaż tę "klasę", którą się tak chwalisz i daj sobie na wstrzymanie...

Nie piszemy tu po to aby udowadniać sobie nawzajem kto jaki ma kolor włosów, czy i po co chodzi do kościoła, oraz czy wypijemy razem herbatę (to ostatnie akurat jest jasne). Jesli chcesz sie odniesc do mojej wypowiedzi nt. stazu o ktory ktos pytal - prosze bardzo. Resztę proszę odpuść.

4
Michał 2015-04-24 07:29:58
(usunięte przez administratora) .
7
Michał 2015-04-24 07:44:05
(usunięte przez administratora)
6
Radca Prawny 2015-04-24 10:24:47
Szanowni Państwo

Zamieszczając wpisy akceptujecie regulamin spółki GO WORK. Za zamieszczenie informacji nieprawdziwych, obraźliwych, wprowadzających w błąd opinię publiczną podlegacie przepisom wynikajacych z KK oraz KC.
1
Michał 2015-04-24 10:57:30
Jestem ciekaw czy pani Monika potwierdziła by pana słowa, bo tak to ja mogę napisać różne nieprawdziwe rzeczy.
6
ggwp 2015-04-24 13:03:08
(usunięte przez administratora) Tak długo jak w tej spolce ludzie beda traktowani w taki sposob, beda o tym mowic i ostrzegac innych. Jesli faktycznie jestes radca i piszesz w imieniu extremowych mocodawcow, przypomnij im lepiej, ze kazda akcja wywoluje reakcje. Pozdrawiam.
6
Michał 2015-04-24 14:58:42
(usunięte przez administratora)
9
Michał 2015-04-24 15:03:10
(usunięte przez administratora)
8
Monky 2015-04-24 21:35:45
Z całości wpisów wnioskuję, że wszystko po staremu.
9
Kolo 2015-05-08 19:56:32
(usunięte przez administratora)
4
KK 2015-05-10 10:20:35
(usunięte przez administratora)
3
b. 2015-05-12 15:23:50
(usunięte przez administratora)
2
zoś 2015-05-12 17:58:16
(usunięte przez administratora)
3
Adam 2015-06-23 15:33:49
(usunięte przez administratora) "EXTREM jest jednym z liderów w dystrybucji i produkcji klejów przemysłowych w Polsce. Działają w branżach związanych z obróbką pianki poliuretanowej, polietylenowej i gumowej, materiałów izolacyjnych, opakowaniowych, a także przetwórstwem produktów spożywczych (warzyw, mięsa, pieczywa). (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)
2
Bronsky 2015-06-25 00:50:33
Gratuluje - świetna moderacja :)
Równo z trawą...
13
Ja 2015-07-16 22:40:25
Pracowałam tam przez ponad 3 miesiące,w tym czasie łącznie ze mną zwolniło się 11 (!)osób. NIE POLECAM tej firmy pod każdym względem. Nieprzezroczysta polityka premiowa. Cały czas presja, minimalne szkolenia, wygórowane wymagania, kilkakrotne obowiązki nawet dla osób początkujących w tej branży....ODRADZAM>>>>
6
Dział Marketingu 2015-07-17 10:00:01
Pani "JA" - życzymy powodzenia i szczęścia w poszukiwaniu nowej pracy.

PS. chyba przed przypadek zamiast 1 zwolnionej osoby wpisałaś 11 :) Nasz dział handlowy miałby obecnie ujemną ilość handlowców co jest informacją nieprawdziwą. Mamy wzrosty sprzedaży, realizujemy dużo nowych projektów i generalnie wszystko jest OK. Jednak Nie zawsze z każdym przedłużamy umowę po okresie próbnym.
1
Ryszard - obecny handlowiec 2015-07-17 13:20:48
JA kaś bezimienna / bezimienny ile ci płacą za te BZDURRY co piszesz ??? 11 osób się zwolniło ?? . (usunięte przez administratora) . Twe (usunięte przez administratora) posty w ostatnich miesiącach pod róznymi nikami już na nikim nie robią wrażenia.
1
Alexander 2015-07-27 18:57:01
Spółka dała mi szansę pracy, rozwoju i awansu. Jako 24 letni absolwent spotkałem wspaniałych ludzi którzy poświecili swój czas na moje wyszkolenie. Dziękuję im za pomoc a w szczególności Pani Joli, Julicie oraz Kasi. Pracowałem ponad 16 miesięcy jako samodzielny sprzedawca klejów kontaktowych. Mogę napisać odniosłem sukces a teraz przenoszę się do W-wy. Wszystkim którzy szukają pracy naprawdę mogę polecić EXTREM. Nowocześnie prowadzona spółka ukierunkowana na sukces.
2
KANDYDAT 2015-07-30 18:55:44
Chciałem złożyć swoje cv do tej firmy, ale myślę, że nie ma sensu. Z tego co widzę sporo opinii o pracy w tej firmie zostało usuniętych,a te które są też dają do myślenia. To jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chyba...
2
HR 2015-07-31 12:08:39
Drogi kandydacie, nikt na szczęście Pana nie zmusza do ubiegania się o pracę w naszej firmie. Jeżeli kieruje się Pan wyłącznie opiniami zamieszczanymi na tym portalu to do wielu firm nie złoży Pan swojego CV. Niepochlebne komentarze piszą w większości sfrustrowani, zwolnieni pracownicy, którzy nie sprawdzili się na swoim stanowisku. Niestety firma nie ma możliwości ostrzegania innych pracodawców przed takimi kandydatami. A szkoda. Jestem ciekawa reakcji takiego pracownika, kiedy czytałby o sobie opluwające go komentarze, podobne jak wpisy dotyczące firmy Extrem :(
1
HR 2015-08-01 10:23:15
Jak Pan zapewne zauważył pojawiają się również reklamy i spam który nie ma nic wspólnego z opiniami o pracodawcy i to te wiadomości są głównie usuwane. Poproszono administratora o zostawienie ich aby mógł się Pan przekonać jak wiele takich wpisów jest zamieszczanych.
1
KANDYDAT 2015-08-11 14:15:25
od kiedy słowo " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; (które Państwo usunęli z mojej wypowiedzi) jest słowem niecenzuralnym??


tak że tego.. 2015-08-25 20:47:36
Daaawno temu tam pracowałem, było suuuuuuuuuper :)))))
1
Emil 2015-09-05 15:25:12
Jestem nowym pracownikiem w teamie sprzedażowym. Wcześniej pracowałem w firmie korporacyjnej produkującej i sprzedającej opakowania przez 6 lat. Byłem już wypalony. Zaaaplikowałęm i miałem szczeście. Na szkoleniu było nas dwóch. Przez 5 dni mocnego szkolenia dało się poznać że pracują w tej spółce naprawdę fachowcy. Inna niż w korpo atmosfera która mi jak najbardziej odpowiada. Produkty w ofercie dające się sprzedać i zarobić. Narzędzia pracy norma: smartfon + komputer oraz w idealnym stanie Ford Focus 120 KM.
1
dlosno 2015-09-13 23:00:26
hej, gosciu piszesz w imieniu mocodawców tej firmy, czy tez jesteś prezesem tej firmy ?
4
dawno_temu 2015-10-01 14:01:09
uwaga na tą firmę - (usunięte przez administratora) wygórowane wymagania, presja to standard w tej firmie. Szczerze odradzam!!!
2
Hr 2015-10-02 16:16:11
Jesteśmy firmą handlową i "żyjemy" ze sprzedaży naszych produktów. Nie znam firmy o podobnym profilu, której nie zależałoby na coraz większej sprzedaży. Stąd presja na wyniki (nieobca chyba żadnemu PH czy DT-H, bo to jest wpisane w ten zawód). Nie zgadzam się jednak, że są to wygórowane wymagania. Dyrektor Handlowy układa plany sprzedażowe adekwatne do poziomu wiedzy i umiejętności pracownika. Wiadomo, że z ilością przepracowanych miesięcy firma liczy na wzrosty sprzedaży ale to nie powinno nikogo dziwić. Ze swej strony dajemy maksymalne wsparcie i pomoc aby nowy pracownik w szybkim czasie osiągnął wyznaczone cele. Jeżeli więc twierdzi Pan/i, że wymagania i presja są negatywnym (ale powszechnym) zjawiskiem w firmach handlowych, to proszę całkowicie zmienić zawód.
2
Piotr 2015-11-02 11:25:29
Zastanawiające w KRS spółka nie istnieje
HR 2015-11-02 12:16:31
Firma Extrem Sp. z o.o. Sp.K. wpisana jest do KRS pod numerem 0000481434.
***b*** 2015-11-09 02:04:05
Kazdy tu wchodzi, zeby sprawdzic KRS spólki... kolejna nieudolna proba nie-wiem-czego... reklamy?
Czarek 2016-03-22 16:39:44
Przed wyjazdem do UK pracowałem w tej firmie niecałe trzy miesiące. W porównaniu do rekrutacji w UK naprawdę szacun. Bez ściemniania rekruterka była OK. Wprowadzenie bardzo dobre, szkolenie produktowe OK jak i wsparcie marketingowe. I to na tyle. Sprzedawałem kleje do drewna. Jednak klienci polscy to pieprzone [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kto może niech jedzie do UK :)
2
muuu 2016-05-10 13:29:17
to ciekawe dlaczego rocznie przewija się przez tą firmę 30-40 handlowców...gdyby było tak super, to nikt by po miesiącu z tej pracy nie uciekał...A atmosfera...hmmm pracownicy nawzajem dołki pod sobą kopią...przekonałem się na własnej skórze. Szczerze wszystkim odradzam.
HR 2016-05-11 11:40:36
Dzień dobry Kenkis. Dawno ciebie nie było na naszym forum :) twoje wpisy są zawsze bardzo interesujace i krytyczne. Nie musisz po raz 9 zmieniać swojego Nicku. Zawsze przecież piszesz z tego samego IP. Rozczaruję cię. Nie przewija się przez firmę rocznie 30-40 handlowców. Nasz team sprzedażowy jest stały. Każdemu gwarantujemy solidne szkolenie, godziwe wynagrodzenie oraz stabilny rozwój.Szkoda że tobie się nie udało. Życzę tobie abyś nareszcie znalazł wymarzonego pracodawcę z akceptowaną przez ciebie atmosferą. (usunięte przez administratora)
1
burito 2016-05-11 14:12:14
Może nie 30 -40 ale kilku na pewno. Jest pewna grupa , która jest praktycznie od początku , robią swoje i mają (usunięte przez administratora) .. Ale dla nowych , kalejdoskop i wyciąganie kontaktów. Nie polecam !!!
HR 2016-05-12 10:37:58
Witaj Burito vel Heb z 8 grudnia. Dziękujemy za komentarz na forum. Proszę o przestrzeganiu podpisanego regulaminu forum
1
HR 2016-05-12 10:41:01
Kenkis super że zamieściłeś swoją opinie.
1
HR 2016-05-12 10:42:51
Dzień dobry muuu. Dawno ciebie nie było na naszym forum :) twoje wpisy są zawsze bardzo interesujace i krytyczne. Nie musisz po raz 9 zmieniać swojego Nicku. Zawsze przecież piszesz z tego samego IP. Rozczaruję cię. Nie przewija się przez firmę rocznie 30-40 handlowców. Nasz team sprzedażowy jest stały. Każdemu gwarantujemy solidne szkolenie, godziwe wynagrodzenie oraz stabilny rozwój.Szkoda że tobie się nie udało. Życzę tobie abyś nareszcie znalazł wymarzonego pracodawcę z akceptowaną przez ciebie atmosferą. (usunięte przez administratora) Jak zawsze w swych opiniach przestrzegaj podpisanego regulaminu forum
1
333 2016-06-17 21:08:05
no nie wiadac zeby byla jakas rotacje wiec nie przewija sie tutaj az tak duzo ludzi jak napiales to :)
4
Zostaw swoją opinię o EXTREM - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXTREM