brak logo

BETATRANS

Bielsko-Biała

Opinie o BETATRANS

kibiult 2010-04-09 19:55:08
dobrze płaci i na czas z tego co wiem i dbajacy o swoje samochody ale widuje jego samochody na trasie
1
beciok 2010-07-11 18:22:18
to prawda zarobki i robota dobra auta tez nowe i zadbane ale wszystko ma swoja cene kierowca musi wykazac sie profesionalizmem i dbałościa o sprzęt szef stawia bardzo wysokie wymagania co do kierowcy i narawde cięzko wytrzymać taka presję w pracy i szczerze powiem że nie każdy sie nadaje do pracy w becie wiem bo pracuje tam 2 lata
p.s lepiej o 500 zł mniej zarobić ale mieć tzw.święty spokój
2
anonim 2011-01-12 13:42:16
.daj spokoj z [usunięte przez moderatora].w tej firmie jest pelen [usunięte przez moderatora].straszenie zwolnieniem jak tylko cos odmuwisz lub postawisz na swoim.w tym roku pojechalo na sylwestra 14 kierowcow tych co odmowili zwolnil. to [usunięte przez moderatora].
1
hela34 2011-02-19 16:12:25
Mnie to rybka, mój mąż zarabia 4 400 zł i wszystkie weekend jest w trasie. Mówię mu, na kraju zarobisz tyle samo , a będziemy chodzić do kościoła razem i jeść rosół w niedzielę.

P.S Szef ma swoich faworytów, którzy pracują od wtorku do soboty... ;/ Wszyscy dobrzy kierowcy odchodzą a nieudacznicy, którzy tylko potrafią zajechać do Turynu (tzw małpki) mają się dobrze... ;/

Powodzenia dla Bety.
1
Cyrus 2011-09-26 22:29:43
Jak ci źle w becie to proponuję MIROXTRANS !! Idź popracuj w mirox to szybko wrócisz do Bety!! Za 240 godzin w mirox dostałem 1600 złotych!
1
bipop 2014-02-06 11:49:51
W becie zarobki sa dobre ,dla pierwszej ligi ,jak dostaniesz auto to zapomnij o domu ,(usunięte przez administratora)
ariel 2014-02-08 06:47:25
szef tej firmy niema w ogóle szacunku do kierowców i ich rodzin ,szoferzy to tylko dodatkowa część do jego aut
1
osen 2014-07-31 15:41:55
chodźmy do rumtexu!!!
rico 2014-09-11 19:53:04
Jak na dzień dzisiejszy tam jest? czy warto składać papiery?Prosze o jakies info
champagne 2014-09-26 14:47:46
Papiery mozesz zlozyc,jesli nie ciagnie cie do domu,bo wiekszosc czasu spedzisz w trasie. jak juz wrocisz do kraju,to na poczatku czekaja na ciebie rozladunki i zaladunki,bo tzw 1 liga nie laduje sama swoich samochodow. jesli chcesz zarobic kase,to z wyplatami nie ma problemu,bo kasa jest na czas.
1
kierowca 2014-12-16 18:22:11
Papiery składasz w firmie na ul.regera oczywiscie jestes osoba nie palaca inaczej cie nie przyjmie,w domu jestes gosciem ale zarobisz na poczatek jazda w podwójnej obsadzie kilka miesiecy powodzenia.
zibi 2015-02-19 23:00:48
pracowalem tam u nich.. szef wporzadku fakt wymaga ale placi to najwazniejsze..auta porzadne i zadbane wcale sie nie dziwie ze to perly dla niego.. jedna wada za duzo wierzy kierowca z pierwszej ligi.. zwlaszcza tym starszym kretaczom co nie umieja sie przyznac jak cos spiepsza tylko zwala wine na mlodego a umywaja rece.. pozdrowienia dla szefa.
1
Johny57 2015-02-24 19:12:15
Pierwsza liga w becie to magistrzy parkingowy jeżeli chodzi o transport. Najlepiej z nimi nie stawać, gadać i w ogóle daleko od nich bo wszystko co powiesz może zostać użyte przeciwko tobie i na pewno szef dowie się o tym szybciej niż myślisz. W tej firmie bardziej wykańczają "koledzy" kierowcy niż Szef
1
Mleczko 2015-02-25 19:21:34
...a ja tam jestem zadowolony z pracy mam dużo wolnego i dużo zarabiam:-)nie jestem z pierwszej ligi i długo pracuję we firmie kasa na czas szeryf ok.Tak jest,że na początku jeździ się w podwójnej bo nie ma wolnych aut ale ci nowi tez maja dobra kasę i wszystko robi się w kółkach :-)pozdrawiam całą Betę:-)
1
kkkkk 2015-03-08 01:09:54
Hmmm a jaka to jest ta dobra kasa? Ile wychodz?
1
zezol 2015-05-21 09:56:26
a ja myślę, że o Becie piszą źle Ci, którzy tu nie mogą pracować. Kasa jak każdy wie duża, weekendy wolne też się zdarzają. Sprzęty bardzo zadbane i wszystko chodzi jak w zegarku. Może jest dyscyplina nie powiem, ale za leżenie bykiem nikt dzisiaj nie płaci. A jeśli ktoś kogoś takiego zna, to proszę o numer telefonu, poleżę sobie jak zapłacą. Ta Pani [która tu wcześniej pisała], której mąż zarabia 4400zł/m-cznie widocznie dostaje tylko część wypłaty :)) i o tym powinna porozmawiać ze swoim mężem a nie tu na forum,
1
jan grożny 2015-05-28 10:07:26
cześć tu są same wypowiedzi gości którzy nie dali sobie rady w transporcie ciężkim i teraz chcą się gdzieś wygadać.TO JEST ŻAŁOSNE według mnie ja pracuje i nie narzekam !za darmo nic nie ma.
1
sos 2015-06-18 15:06:22
to prawda zarobki i robota wręcz dupna, auta też nowe i zadbane, dziś za leżenie do góry kołami nikt nie płaci, to prawdą piszą tu bzdury, Ci, którzy nie dali rady
1
beciok 2015-06-23 21:54:38
He HE widze ze pamietasz czasy za dupnego(-:
1
karel 2015-08-17 16:08:08
he dupnego juz ni ma teraz to szkoli kolejna firme trans trucka co tydzien słychac ze ktos sie z tamtad zwalnia teraz w becie jest wszystko ok i lepiej zeby ten spedytor sobie tam został
xxx 2015-08-22 09:54:56
betatrans nigdy tak sie nie ogłasza z ofertami pracy tam sami kierowcy przychodza no spedytor w tej pracy byłjedna wielka porazka i kłamca
1
Ala 2015-10-27 19:58:50
Mam zamiar złożyć aplikacje do kadr. Zastanawiam się czy dalej szukają kogoś.
Zwyczajny 2015-12-02 18:29:48
oprócz byłego spedytora-porażki, to wszystko jest ok, zarobki w porządku i zawsze kasa na czas, a zazdrość między kierowcami jest, była i będzie zawsze, u kierowców obgadywanie gorzej niż u bab na jarmarku, podjudzanie i tak dalej, to niektórzy z nich te brednie tu piszą zaraz po zwolnieniu, ale ja tu pracuję kilka ładnych lat i nie chciałbym być nigdzie indziej kierowcą, chociaż z "nie jednego pieca chleb jadłem". Nie rozumiem tylko "Marczo" o jakiej ścieżce awansu wśród kierowców mówi, bo ja chyba z innej bajki jestem. Chyba mu się stanowiska pomyliły, mógł się na kierownika szkolić, albo prezesa. Ale jak znam życie pewnie jest w Becie na wylotce.
2
KAWIOR 2016-09-14 21:47:08
Pan Staszek to szef wszystkich szefów i ojciec wszystkich szoferów. Pasie nas żelazną rózgą niczym pasterz swe owce, a my podążamy za nim jako ufni pielgrzymi. Psycha mi siadła całkowicie i muszę teraz szukać nowego początku i choć kroczę ciemną doliną, to zła się nie ulękne, a teraz znikam w gęstej ciemności wirtualnej rzeczywistości... ZWALNIAM SIĘ !!!
18
KAWIOR 2016-09-14 22:27:12
mniemam iż ta opinia została wystawiona przez pracownika biurowego. Wnioskuję, to po stylu retorycznym. Pozdrawiam.
9
KAWIOR 2016-09-26 14:37:20
Pracownik nie jest winien swojemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa, jest mu winien jedynie usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie ŁASKĄ, lecz zasłużonym wynagrodzeniem!
16
piotrek 2016-10-01 22:02:00
hej hej no ja wlasnie widze ze teraz firma szuka na stanowisko mlodszego specjalsity IT w Poznaniu na pewno tutaj to wazna jest m.in. ogólna znajomość zagadnień związanych z bazami danych i językiem SQL czy znajomość środowiska Microsoft Exchange 2010
Ptasio 2016-10-29 11:38:44
Ja też jestem zadowolony z pracy w Becie przynajmniej jakiś przerzutów nie robię tylko zazwyczaj te same trasy zawsze jeden kierunek Makarony i tyle. Szef ma różne halo, czasami ta ilość chłopa go chyba przerasta z drugiej strony wozi nam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] non stop sprzęt spoko, zadbany, głownie to kasa mnie tu trzyma. Ale między szoferami zawiść obłuda i parkingowanie. Szoferzy różni jak przychodzą nowi to - mongolizm totalny. Szef już nie ma swoich pupili to już nie te czasy.


KAWIOR 2016-09-14 21:47:08 - słyszałem że już tu nie robisz weź się w garść nie siedź w tej ciemnej dolinie
1
antykawior 2016-10-29 23:44:42
Ty Kawior jesteś bardzo specyficzny, reprezentujesz swoją osobą bardzo wysoki iloraz debilizmu pomieszany z idiotyzmem. Właściciel bety odetchnął że odszedłeś kierowcy zresztą również. Gościu kreujesz sobą wizerunek inteligentnego debila. A w zasadzie żaden pracodawca nie chce z Tobą współpracować jesteś jak taka gnida, nieudacznik. Ciekawe jak długo porobisz w nowej firmie, raczej nikt nie będzie tak długo trzymał jak w becie.
3
KAWIOR 2016-10-30 19:55:16
Przeredaguj swój tekst, bo nie napisałeś prawdy! Pan Staszek dwukrotnie mi powiedział,że niepotrzebnie się zwolniłem.On mnie wręcz uwielbiał! Często dzwonił do mnie. Rozmowy nasze przeciągały się godzinami. On wie,że rozmowa z nim, to dla mnie wielka przyjemność, a po niektórych konwersacjach dostawałem orgazmu i nawiedzał mnie dysonans poznawczy. Powiedziałem mu, że jak zmienię orientację seksualną, to się w nim zakocham. Jeśli chodzi o moją karierę zawodową, to nie interesuj się tym, bo dostaniesz kociej mordy! Natomiast jeśli chodzi o Twój nick, to nadała CI go chyba żona-ze względu na małe przyrodzenie.
2
KAWIOR 2016-11-01 15:24:21
Zarzucasz mi,że jestem nieudacznikiem, ale czy rzeczywiście tak jest...nie chce mi się z Tobą polemizować na ten temat, ale wiadomo jest,że celem każdego normalnego człowieka jest rodzina i jej pomyślność, a ja to osiągnąłem. Natomiast pryncypał o którym wspomniałaś nie osiągnął tego życiowego priorytetu-nigdy nie miał i nie będzie miał rodziny ! Jedynym jego sukcesem w tym zakresie jest to,że jest obecnie w nieformalnym związku z transwestytą -( wszyscy wiedzą o kim mowa)
2
don 87 2016-11-01 22:31:00
A ja wam powiem ze ta firma jest oki i Stasiu tez spoko czlowiek placi w terminie i nie ma ze ee tyle,, ile masz tyle dostaniesz. Sam tam pracowalem i zaczynalem poczatek z ciezarowkami dzieki panu Staszkowi mialem okazje zaczac przygode zaraz po zrobieniu prawa jazd. Co do kierowcow faktycznie trzeba uwzac bo sa ludzie ale sa tez swinie. sam sie przekonalem o tym. ale mimo waszystko wrocil bym do bety bo nie bylo zle ;) Pozdrawiam Pana Stanislawa
2
Jeszcze w Becie 2016-11-05 01:59:22
Te ostatnie komentarze chyba pisał ktoś z biura. Żaden z kierowców nie powie nic pozytywnego choćby dlatego, że nie potrzebują zbyt dużej "konkurencji" w firmie-tzn. im mniej kierowców tym lepsze warunki dla nadal tam pracujących. Rada dla tych, którzy dopiero zrobili prawo jazdy: pchać się drzwiami i oknami bo w becie biorą wszystkich. A i nowe auto dają od ręki wszystkim tym, którzy dopiero przychodzą. Starzy pracownicy są kopani w d.... i dalej jeżdżą wysłużonymi ciężarówkami. Pozdrowienia dla Szefa, który pewnie zagląda na tę stronę.
1
CAVIOR 2016-11-18 20:58:06
Koledzy z byłej, obecnej i przyszłej pracy. Na przekór Waszym pracodawcą i pryncypałom chcę, żebyście wiedzieli,iż najnowsze GPS mają funkcję przekazywania dźwięku z kabiny kierowcy. Przykład: nie mów w kabinie "mój pryncypał, to debil", tylko powiedz: "pan Staszek jest szefem wszystkich szefów"
1
Fan Bety 2016-11-19 22:59:55
No to powiem tak.Jak się pytasz kierowców czy chcieli by nowe to nie daj spokój i wogóle ja ma dobre po co mi ...takie tam.Pełne zakłamanie!!Pozdrawiam kolegów z BETY
Johny 56 2016-11-25 19:20:56
A wiesz dlaczego tak jest ?? To bardzo proste po pierwsze co drugi boi się że nie wyrobi się z normą i będzie burza na firmie , inny powód to taki ; przykładowo ty dostajesz nowe auto jeździsz nim wszystko jest pięknie ładnie i przyjemnie do pierwszej rysy , odprysku od kamienia itp... wtedy twój kolega który nie dostał nowego auta leci do szefa i mówi tak " Patrz pan panie szefie on dostał nowe auto a już odrapane , brudne itp.. jak ja bym dostał to ono by tak nie wyglądało , on nie dba o auto nie to co ja bla bla bla ....
Dlatego lepiej mieć auto starsze i mieć wyje..ne na swoich "kolegów" z firmy.
2
CAVIOR 2016-11-29 20:59:23
żenada ! Dudek ma polew z Moniką, gdy czyta te posty i zajadając Hazuki pierogi mają ubaw po pachy. Pozdr. dla Stanleya !
1
CAVIOR 2016-11-29 21:12:12
Dudek dobrze wie, kto robi szkody, a kto nie. Jeśli chodzi o nową normę, to chyba każdy się domyśla,że chodzi o nie płacenie oszczędności, a to że was opiernicza za przepał jest zrozumiałe z punktu psychologicznego !! Zrozumcie,że ktoś musi być winny !! Przecież On wie,że już nie dostaniecie kasy, bo wyśrubował normę tak,że nie ma mowy o oszczędnościach- chyba,ze sami mu zatankujecie.""- nie dostaniesz oszczędności, bo jesteś kiepskim kierowcą" - o to chodzi panu Staszkowi,żebyście myśleli,iż to Wasza wina, a nie skutek jego ustalonej - chorej normy !! KPW ??? !! Pozdr. Stanleya !
2
CAWIOR 2016-12-01 01:09:26
Nie będę ukrywał,że arogancja pana Staszka jest dla mnie jak wrzód na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zdajecie sobie sprawę, że bezpośrednio po zatankowaniu macie już przepał.....??? Wpiszcie sobie w google : Temperatura wpływa na objętość paliwa. Każdy powinien wiedzieć,że skoro cysterna przywozi paliwo do zbiorników naszego pryncypała o temp. 15 stopni, to zawartość litra w litrze jest 100%. natomiast, jeśli to paliwo zostanie podgrzane do nierzadko 30 stopni, to ile jest litra w litrze ?? Nie chce mi się teraz przedstawiać obliczeń na podstawie wzorów, ale każdy zainteresowany tą intrygą może z łatwością policzyć co się dzieje z litrem oleju napędowego o temp. 15 st. które zostało podgrzane go 30 st.
Celsjusza. Każdy uczciwy sprzedawca paliwa-co zresztą reguluje prawo-musi mieć zbiorniki usytuowane w ziemi-w odpowiedniej głębokości,ŻEBY TEMPERATURA PRZY TANKOWANIU OSCYLOWAŁA W GRANICACH 15 STOPNI. ..DLA NIEKUMATYCH: To tak jak z rtęcią..
1
Johny 56 2016-12-01 18:19:23
Leszek ale powiedz co cię boli ?? Już tutaj nie pracujesz a nadajesz jak radio Wolna Europa, Ty to wszędzie widzisz problem podsłuchy,paliwo, itd.. Może tak jest jak ty piszesz ale zauważ że tobie do ideału daleko brakowało i brakuje. W becie nic ci nie pasowało w pestanpolu ile przepracowałeś i się zwolniłeś ?? U Mirka daję ci max 2 miesiące , jak wszędzie tak źle (dobrze też nie ma dla ścisłości ) to kupuj auto i ruszaj Europa czeka na ciebie. Jest w naszym kraju jeszcze jeden taki gość który wszędzie widzi zamach podstęp i działanie obcego wywiadu to musi być twój kolega,

POLECAM CI TAKIE TABLETKI

http://memytutaj.pl/uploads/2015/12/16/5671d5b29548b.jpg
CAVIOR 2016-12-03 02:10:48
Ten gościu, który wszędzie widzi zamach, to jak zapewne się domyślam jest mister Kaczyński. Pamiętaj lizusie Dudka,że zarówno On jak i Monika głosowali na PIS, a wiem to na pewno, bo sami mnie do tego przekonywali. Jeśli chcesz zaimponować Stanleyowi, to podpisuj się imieniem i nazwiskiem, ale pamiętaj,że Dudek powiedział do syna pewnego pracownika, który jest w pierwszej lidze- "twój tatuś jest moim niewolnikiem" więc może zrozumiesz, coś czego na dzień dzisiejszy nie rozumiesz, ale wtedy będzie już za późno ! Jeśli chodzi o zasady fizyki w związku z rozszerzalnością niektórych cieczy,które przedstawiłem, a Ty nie zrozumiałeś, to zalecam Ci w tym temacie korepetycje. Dodam jeszcze, że doskonale wiem kto redaguje te prymitywne komentarze. Jak chcesz,żebym Ci się odwzajemnił, to pisz dalej...
2
Johny 56 2016-12-04 15:13:47
Stary coś ci powiem fizyki to ty mnie uczyć nie musisz myślę że nie dotarło do ciebie to co napisałem w momencie jak się zwolniłeś paliwo Dudka powinno ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] OBCHODZIĆ ty masz wszędzie problem , każdy umie lub powinien umieć liczyć , jeżeli komuś coś w firmie nie pasuje to zawsze się może zwolnić albo pracować dalej i tyle w tym temacie. Ja nie wiem czy ty masz jakiś kompleks na punkcie tej firmy ??
Na stronie Pestanpolu też tak się przechwalasz ??
CAVIOR 2016-12-04 21:16:33
Mam problem, bo niby dlaczego Dudek wyzywa kierowców od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za rzekomy przepał, skoro bezpośrednio po zatankowaniu są robieni w balona i już na starcie mają braki w paliwie. Ponad to nie identyfikuj się wirtualnie jako kierowca, bo nikt z internautów w to nie uwierzy. Jeśli chodzi o moje problemy, to mam do nich prawo, a ty nie masz moralnych kompetencji,żeby mnie pouczać ! Nie wiem czy wiesz, ale Twoje odpowiedzi na moje posty są łamaniem wewnętrznego prawa firmy, bo Dudek zabronił komukolwiek na kontakt ze mną. Nie prowokuj mnie swoimi agresywnymi postami, bo opublikuje informację, które mogą zaszkodzić Stanleyowi jak i zarówno Tobie-gryzipiórku !
1
CAVIOR 2016-12-05 19:29:12
Przyjacielu mojej kozy ! To nie są prywatne żale, ale poważna sprawa, bo mobbing jest przestępstwem, a Ty gamoniu właśnie to potwierdziłeś swoim wpisem.
1
Johny 56 2016-12-06 10:32:19
Proszę pokaż w którym miejscu potwierdziłem to swoim wpisem i kogo w moim wpisie ten mobbing ma dotyczyć ? Twoje wpisy obrażają ciebie samego ponieważ pracowałeś tutaj, czemu jak pracowałeś w becie nie głosiłeś takich kazań i wywodów , nie uświadamiałeś kolegów kierowców o tym jak prezes ich "oszukuje" tylko teraz jesteś odważny . Zadaje proste pytanie DLACZEGO DOPIERO TERAZ ??
CAVIOR 2016-12-06 22:16:32
Nie chce mi się z Tobą pisać. Uznaj moje posty jako satyrę literacką. PS. Masz urlop, czy pracujesz w biurze..??
1
Johny 56 2016-12-07 20:51:22
Mam Włoski i Słoweński internet
CAVIOR 2016-12-07 23:10:24
nie pytałem Cię jakie masz internety, tylko czy pracujesz w biurze. Kobieto ! Nikt z kierowców nie korzysta ze słoweńskiego internetu, także śmiesznie się tłumaczysz z dat Twoich wpisów. Następną razą skonsultuj ze Stanleyem treść postu, który chcesz zamieścić, bo zdradzasz swój zawodowy status. Jeśli chodzi o temperaturę paliwa i jego braki związane z różnicą temperatur, to przez godzinę tłumaczyłem to Stanleyowi ale On albo nie zrozumiał, albo ze zrozumiałych względów nie chciał zrozumieć.Na objętości 1500 litrów dochodzi do braków około 30 litrów(zakładając,że paliwo zostanie nagrzane z 15 st.C, do 25 st.C), a dodając do tego wątpliwy pomiar dystrybutora, bo nigdy nie widziałem homologacji, to kto wie ile paliwa jest w paliwie... Pozdr. Monia !
1
Zostaw swoją opinię o BETATRANS - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BETATRANS