brak logo

BETATRANS

Bielsko-Biała

Opinie o BETATRANS

CAWIOR 2016-12-01 01:09
Nie będę ukrywał,że arogancja pana Staszka jest dla mnie jak wrzód na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zdajecie sobie sprawę, że bezpośrednio po zatankowaniu macie już przepał.....??? Wpiszcie sobie w google : Temperatura wpływa na objętość paliwa. Każdy powinien wiedzieć,że skoro cysterna przywozi paliwo do zbiorników naszego pryncypała o temp. 15 stopni, to zawartość litra w litrze jest 100%. natomiast, jeśli to paliwo zostanie podgrzane do nierzadko 30 stopni, to ile jest litra w litrze ?? Nie chce mi się teraz przedstawiać obliczeń na podstawie wzorów, ale każdy zainteresowany tą intrygą może z łatwością policzyć co się dzieje z litrem oleju napędowego o temp. 15 st. które zostało podgrzane go 30 st.
Celsjusza. Każdy uczciwy sprzedawca paliwa-co zresztą reguluje prawo-musi mieć zbiorniki usytuowane w ziemi-w odpowiedniej głębokości,ŻEBY TEMPERATURA PRZY TANKOWANIU OSCYLOWAŁA W GRANICACH 15 STOPNI. ..DLA NIEKUMATYCH: To tak jak z rtęcią..
9
Johny 56 2016-12-01 18:19
Leszek ale powiedz co cię boli ?? Już tutaj nie pracujesz a nadajesz jak radio Wolna Europa, Ty to wszędzie widzisz problem podsłuchy,paliwo, itd.. Może tak jest jak ty piszesz ale zauważ że tobie do ideału daleko brakowało i brakuje. W becie nic ci nie pasowało w pestanpolu ile przepracowałeś i się zwolniłeś ?? U Mirka daję ci max 2 miesiące , jak wszędzie tak źle (dobrze też nie ma dla ścisłości ) to kupuj auto i ruszaj Europa czeka na ciebie. Jest w naszym kraju jeszcze jeden taki gość który wszędzie widzi zamach podstęp i działanie obcego wywiadu to musi być twój kolega,

POLECAM CI TAKIE TABLETKI

http://memytutaj.pl/uploads/2015/12/16/5671d5b29548b.jpg
1
CAVIOR 2016-12-03 02:10
Ten gościu, który wszędzie widzi zamach, to jak zapewne się domyślam jest mister Kaczyński. Pamiętaj lizusie Dudka,że zarówno On jak i Monika głosowali na PIS, a wiem to na pewno, bo sami mnie do tego przekonywali. Jeśli chcesz zaimponować Stanleyowi, to podpisuj się imieniem i nazwiskiem, ale pamiętaj,że Dudek powiedział do syna pewnego pracownika, który jest w pierwszej lidze- "twój tatuś jest moim niewolnikiem" więc może zrozumiesz, coś czego na dzień dzisiejszy nie rozumiesz, ale wtedy będzie już za późno ! Jeśli chodzi o zasady fizyki w związku z rozszerzalnością niektórych cieczy,które przedstawiłem, a Ty nie zrozumiałeś, to zalecam Ci w tym temacie korepetycje. Dodam jeszcze, że doskonale wiem kto redaguje te prymitywne komentarze. Jak chcesz,żebym Ci się odwzajemnił, to pisz dalej...
10
Johny 56 2016-12-04 15:13
Stary coś ci powiem fizyki to ty mnie uczyć nie musisz myślę że nie dotarło do ciebie to co napisałem w momencie jak się zwolniłeś paliwo Dudka powinno ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] OBCHODZIĆ ty masz wszędzie problem , każdy umie lub powinien umieć liczyć , jeżeli komuś coś w firmie nie pasuje to zawsze się może zwolnić albo pracować dalej i tyle w tym temacie. Ja nie wiem czy ty masz jakiś kompleks na punkcie tej firmy ??
Na stronie Pestanpolu też tak się przechwalasz ??
CAVIOR 2016-12-04 21:16
Mam problem, bo niby dlaczego Dudek wyzywa kierowców od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za rzekomy przepał, skoro bezpośrednio po zatankowaniu są robieni w balona i już na starcie mają braki w paliwie. Ponad to nie identyfikuj się wirtualnie jako kierowca, bo nikt z internautów w to nie uwierzy. Jeśli chodzi o moje problemy, to mam do nich prawo, a ty nie masz moralnych kompetencji,żeby mnie pouczać ! Nie wiem czy wiesz, ale Twoje odpowiedzi na moje posty są łamaniem wewnętrznego prawa firmy, bo Dudek zabronił komukolwiek na kontakt ze mną. Nie prowokuj mnie swoimi agresywnymi postami, bo opublikuje informację, które mogą zaszkodzić Stanleyowi jak i zarówno Tobie-gryzipiórku !
10
CAVIOR 2016-12-05 19:29
Przyjacielu mojej kozy ! To nie są prywatne żale, ale poważna sprawa, bo mobbing jest przestępstwem, a Ty gamoniu właśnie to potwierdziłeś swoim wpisem.
8
Johny 56 2016-12-06 10:32
Proszę pokaż w którym miejscu potwierdziłem to swoim wpisem i kogo w moim wpisie ten mobbing ma dotyczyć ? Twoje wpisy obrażają ciebie samego ponieważ pracowałeś tutaj, czemu jak pracowałeś w becie nie głosiłeś takich kazań i wywodów , nie uświadamiałeś kolegów kierowców o tym jak prezes ich "oszukuje" tylko teraz jesteś odważny . Zadaje proste pytanie DLACZEGO DOPIERO TERAZ ??
CAVIOR 2016-12-06 22:16
Nie chce mi się z Tobą pisać. Uznaj moje posty jako satyrę literacką. PS. Masz urlop, czy pracujesz w biurze..??
9
Johny 56 2016-12-07 20:51
Mam Włoski i Słoweński internet
CAVIOR 2016-12-07 23:10
nie pytałem Cię jakie masz internety, tylko czy pracujesz w biurze. Kobieto ! Nikt z kierowców nie korzysta ze słoweńskiego internetu, także śmiesznie się tłumaczysz z dat Twoich wpisów. Następną razą skonsultuj ze Stanleyem treść postu, który chcesz zamieścić, bo zdradzasz swój zawodowy status. Jeśli chodzi o temperaturę paliwa i jego braki związane z różnicą temperatur, to przez godzinę tłumaczyłem to Stanleyowi ale On albo nie zrozumiał, albo ze zrozumiałych względów nie chciał zrozumieć.Na objętości 1500 litrów dochodzi do braków około 30 litrów(zakładając,że paliwo zostanie nagrzane z 15 st.C, do 25 st.C), a dodając do tego wątpliwy pomiar dystrybutora, bo nigdy nie widziałem homologacji, to kto wie ile paliwa jest w paliwie... Pozdr. Monia !
9
125645896 2016-12-14 11:12
Pan Stanisław to był dla ciebie jak niańka w porównaniu z tym artykułem
1
CAVIOR 2016-12-14 21:03
Stanąłem w obronie starszego, schorowanego człowieka, który był molestowany przez kasjera, a ponieważ ów kasjer- agresor miał łapę jak bochen chleba, to skończyło się jak się skończyło... Biedak był naprawdę silny, ale nie miał mózgu i opanowania. Powinien był wiedzieć,że jeśli wokół są kamery, to nie znaczy,iż jest na planie filmowym w Hollywood.STASZEK, też powinien mieć świadomość, że to co mówi do telefonu, niekoniecznie zostaje do wiadomości tylko rozmówców. Także kto wie czy następnym celebrytą nie będzie Stanley.... PS. monia skąd piszesz. Stoisz na Gonarsie czy Łopacie ...??
7
CAVIOR 2016-12-14 22:09
Dobre czasy w Becie się skończyły ! Przychody maleją, a koszty transportu i inwestycje w firmie gwałtownie wzrosły. Zobaczycie, że pod koniec przyszłego roku będą "przeżuty" - na początek do Niemiec, a później też do Francji! Dudek i Marcin będą musieli uczyć się ukraińskiego, bo w tych okolicznościach zainteresowanie firmą przez polskich kierowców zmaleje na tyle,że nie będzie kim obsadzać aut. Jeszcze w to nie wierzycie, ale Staszek już dzisiaj wie,że taki scenariusz jest coraz bardziej możliwy. Monika jest na tyle niepoprawną optymistką,że chce w tych okolicznościach obcinać kierowcom wynagrodzenia, ale Ona nie jest dobrym strategiem i na szczęście Staszek wie,że jej podszepty mogą doprowadzić do ruiny firmy. Tak czy owak. BETATRANS już nie płaci najlepiej-od gór do pomorza-jak to powiedział kiedyś pan Stanisław !! Jest coraz więcej wyjazdów w Polskę, a to wszystko za podstawę. Kierowca "wystrzela" się z godzin, straci czas, a kasy za to nie ma-dlatego-jak wspomniałem wcześniej-będą "przerzuty' ,a w tych okolicznościach firma straci na atrakcyjności ! Do tego wszystkiego dochodzi mobbing i bardzo zła atmosfera w firmie. Ogólnie, można powiedzieć,że zbliżają się do Bety chude lata....

8
antykawior 2016-12-15 11:59
pomyłka nie mam żony i jeśli by miała mi na dać go kobieta to powiem tak nie wiem co masz w spodniach ale to anty świadczy o twoim kalectwie. dla potwierdzenia spytaj się córki o wrażenia
2
antykawior 2016-12-15 12:01
bochen chleba to ty masz w głowie zamiast mózgu, szkoda tu więcej zaglądać i czytać zamiast opinii o firmie to wywodów i żali kawiora
2
CAVIOR 2016-12-15 17:43
Przychyliłem się do Twojej prośby i zapytałem córki. Powiedziała,że takiego małego ptaszka jak u Ciebie, to jeszcze nie widziała. Stwierdziła także ,że nie powinieneś umawiać się z dziewczynami, tylko z ornitologiem...Chyba teraz już rozumiesz dlaczego nie masz żony !
7
CAVIOR 2016-12-16 22:59
Skoro nie wiesz co mam w spodnich, to lepiej,żebyś nie wiedział,a to dlatego,że okazuję Ci w ten sposób troskę o Twoje zdrowie psychiczne, bo jak byś zobaczył, to popadł byś w kompleksy. Pozdr, przyjacielu mojej kozy !!
6
Beeee 2016-12-30 01:13
Szef myśli że jest bogiem.poniza kierowców na każdym kroku lubi gnoic w biurze przy sluchaczach a ty kawior miałeś najbardziej przerąbane bo Dudek wiedział że nie dorasta ci intelektualnie smutno bez ciebie teraz
11
Nigdy beta 2017-01-22 05:16
Dla wszystkich chcacych pracowac w becie,teraz moge napisac prawde,bo mam swoje auto i dudek mi juz nie zaszkodzi ,pozdrawiam tych normalnych,a niewiele ich jest i czy jeszcze tam pracuja,czyli Antka,Inczydenta,Rafala R1,juniora i oczywiscie Grzesia i Wojtusia,,Kawior to normalny gosc i szacun dla niego,za wytrwalosc,reszta to zolnierze bety,czorny z kompleksami,mietek,i jeden z braci co motor ma,a i najwiekszy kapus dawidek mistrz sciemy.syn stasia,i duzo innych,ale z czasem ze wszystkimi porozmawiam,za kabina,zeby szef nie slyszal,bo slyszy,a moze nawet widzi,polecam ta firme,zeby zobaczyc jak moga sie ponizac ludzie.a i dla dawidka,dudek nikogo nie rozgryzl,ale tak tego nie zrozumiesz
8
Gość 2017-02-01 10:48
"Dla wszystkich chcacych pracowac w becie,teraz moge napisac prawde,bo mam swoje auto" ciekawe spostrzeżenie tylko dlaczego w takim razie piszesz anonimowo?
3
Gość 2017-02-01 11:10
Tak czytam te komentarze to śmiać mi się chce. Jedynie Kawior ma jaja niekoniecznie na trzeźwo ale ma bo podpisuje się pod swoimi komentarzami i również z Szefem prowadził może głupie może nie dyskusje a cała reszta to tylko anonimy które tu się wypowiadają zazwyczaj negatywnie a w rzeczywistości się w cztery oczy nie odezwą tylko w chodzą Dudkowi do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez wazeliny i nikt temu nie zaprzeczy. W każdej firmie są plusy i są minusy. Skoro jest w becie tak źle to dlaczego nie odejdziecie do innej lepszej firmy. Są kierowcy co im nie odpowiadało i poszli gdzie indziej bo mają honor. Przykład Kawiora to nie jest reguła podejścia szefa do pracowników w becie. Wszyscy znają zachowanie Kawiora, jego teksty czy sms. Dzisiaj w becie każdy kierowca robi szybkie kursy bo nigdy się nie czeka na powroty z reguły więcej niż 24h zazwyczaj po rozładunku ma się od razu powrót , krajówki to również nie są częste tylko raczej rzadkością bo nikt mi nie powie że jest w firmie kierowca który za każdym razem albo nawet co drugi kurs jedzie w kraj na rozładunek dalej niż sosnowiec bo takich nie ma. A pauzy to również zawsze jest minimum 45h w domu chyba że są tacy co tu się wypowiadają a w rzeczywistości chodzą i proszą bo im mało bo źle i już chcą jechać a przy okazji "szefie nie wiem czy to ważne ale ten zrobił to a tamten tamto" a zarobki są również dobre bo każdy zrobi w miesiącu 4 kursy a wiadomo jakie są stawki za kurs. dzisiaj jest tyle firm że jak komuś się nie podoba to zawsze może zmieniać miejsce pracy na lepsze. A co do tych specjalistów którzy wiedzą najlepiej jak transport ma wyglądać to proponuje otworzyć swoje firmy, na pewno szybko się rozrosną ludzie będą do nich garnąć i pieniądze będą na czas.
8
ggg 2017-02-05 12:45
Pytanie w którą stronę ten intelekt kawiora odbiega?
CAVIOR 2017-02-05 21:22
Osoba, która ma wiedzę, zbiera fakty. Kto ma zrozumienie, widzi, jak poszczególne fakty łącza się ze soba. Natomiast osoba przejawiająca mądrość korzysta z wiedzy i zrozumienia w praktyce.
6
Jochny 56 2017-02-07 00:10
Nie opowiadaj że nie ma krajowki Poznań,Warszawa,Gdansk,moze i Sosnowiec i Katowice to nie krajowka ale ile razy było tak że traciles tam cały dzień albo i dwa bo np rozladowales Sosnowiec i jechałeś na Załadunek do Katowic albo Częstochowy, po za tym jeszcze są Gliwice. Prawda jest taka nie zrobisz w miesiącu kalendarzowym czterech kursów tylko jak pracujesz tutaj to wiesz że kursy się przepisuje. Ok są miesiące że to ci się uda nie zaprzeczam ale wyciągając średnią z kilku miesięcy nie wyjdą ci cztery kursy na miesiąc. Ale i tak kasa jest ok za ta pracę to trzeba przyznać.
2
CAVIOR 2017-02-07 11:26
Wilki nie przejmują się tym, co o nich myślą BARANY !
7
Młody 2017-02-10 18:27
Czyli warto tam iść czy nie?
Ile zarobicie na miesiąc i ile w domu jesteście
Beciok 2017-02-12 13:06
Mlody jak byl byś przynajmniej troche inteligentny to sam wyciągnol byś wnioski z wyrzej wypisanych postów.
8
Młody 2017-02-13 12:41
Inteligencja raczej Twoją nie jest mocną stroną.
Wystarczyło odpisać krótko tak lub nie.
Poza tym pisze się wyciągnął a nie wyciągnął.
Pozdrawiam
2
CAVIOR 2017-02-13 23:51
Jeżeli czujesz, że masz masochistyczne pragnienia, to zalecam Ci firmę. Dudek spełni Twoje oczekiwania bardziej niż pragniesz! Natomiast jeśli chcesz zarobić podobne pieniądze i zależy Ci na zachowaniu zdrowia psychicznego, to proponuję poszukać pracy u innego pryncypała !
9
CAVIOR 2017-02-18 00:57
NIE widzę tej firmy za dwa lata. Dudek jest ograniczony do mobbingu i wymaga niemożliwego-(mam na myśli spalanie i myśli,że tym pokryje koszty lizingów), a Monia nie grzeszy intelektem. Wybudowali firmę, bo nie mieli konkurencji, ale w obecnej sytuacji nie dadzą rady sprostać transportowemu rynkowi! Auta pobrane w lizingu, koszty przejazdu rosną, konkurencja obniża frachty, -jedyna finansową zaletą jest fakt,że Stachu zje konserwę zamiast kawioru, ale to nie wystarczy! BRAK SPEDYCJI! Frachty z drugiej ręki ! M A S A K R A ! ! Zarabiacie coraz mniej i będzie jeszcze mniej !
4
gal anonim 2017-02-18 18:43
jak na razie kawior twoje zarobki spadają
2
CAVIOR 2017-02-19 21:35
Dziękuję za "współpracę i pomoc w redagowaniu tekstu" ale wolę to robić osobiście.
6
CAVIOR 2017-02-23 00:34
hej, gej-anonim ! Dudek policzył moją średnią w jego firmie. Wyliczył 2700 netto ! Teraz pracuje na miejscu. Codziennie jestem w domu. Wszystkie weekendy wolne ! Zgadnij gamoniu ile zarobię !!
5
STAŚ 2017-02-23 00:53
Najgorsze jest to,że w biurze u stalneya siedzą bez mózgowe "gwiazdy", które ingerują na tym forum i podpinają się pisząc jako kierowcy !
4
CAVIOR 2017-02-23 23:26
Możliwe, że tak jest, ale weź poprawkę, iż Dudek nie potrafi napisać SMSa. Tak więc nie dziwi, że posiłkuje się dziewczynami z biura. Pozdrawiam koleżanki !
5
Coco 2017-02-24 15:33
Podobno już nie pracujesz ?
CAVIOR 2017-02-26 14:53
Teraz będę pisał książkę. Scenariusz napisało mi życie w Becie. Zastanawiam się tylko nad tytułem. Może : "R 420 Spalanie", albo " Misja Stanleya" nie wiem....
6
CAVIOR 2017-02-27 23:23
Janusz! Zamieściłeś post w dniu: "Johny 56 2016-11-25" w którym pisałeś o rysach na samochodach! Myślę, ze jesteś niekonsekwentny, bo rysa, którą Ty zrobiłeś, będzie Cię kosztowała wiele, wiele pierogów, a co do negatywnego stosunku kierowców do Twojej osoby, to myślę, iż najlepiej obrazuje to wyryty napis w kiblu na Łopacie.
4
MB 2017-02-28 09:01
Beta i jej spartanie
2
"moja twoja" 2017-02-28 23:18
Największym Spartanem jest Stanley, ale do czasu, w którym nie zakryją jego wielkości spartanie z ITD, i innych okolicznych wiosek !
5
MB 2017-03-02 20:25
Pan Stanley jest niczym Leonidas dla swoich spartan.
2
CAVIOR 2017-03-02 21:43
"MB" ! Dla mnie pan Stanley jest psychopatą! Jest skrajnym materialistą, a ten przymiot czyni go potencjalnym mordercą. Jeśli chodzi o moje uzasadnienie, to bardzo proszę, ale w sądzie !
4
CAVIOR ® 2017-03-04 15:43
ERROR! Nieautoryzowane użycie pseudonimu "CAVIOR"
1
CAVIOR 2017-04-14 23:51
STASZEK POWINIEN MIEĆ NA DRUGIE IMIĘ J O K E R !!
5
Cavior 2017-04-23 01:05
Janusz! Pamiętaj że Stanley głosował na PIS !
3
bodzio 2017-06-17 13:15
jaka atmosfera w pracy? Czy to prawda że szef jest w porzo ale kierowniczka jakaś to hetera? czy ona ma wpływ na prace kierowców?
Ostatni sprawiedliwy 2017-06-17 15:31
Z prawdę powiadam ci nie idź tą drogą.
1
CAVIOR ® 2017-06-25 14:39
..nie ma w becie żadnej kierowniczki ! Wszystkie nadrzędne stanowiska sprawuje Staszek. Jest zarówno spowiednikiem jak i katem. Piastuje swój urząd w najwyższym majestacie. W istocie jest jak Kim Dzong King&Stanley. amen
2
Ostatni sprawiedliwy 2017-06-25 21:49
Staszek będzie miał córkę z Monią. Na dziecko będzie się wołać Norma.
6
Kolo 2017-07-21 03:45
Kolego nie znam Cię, ale właściwie napisałeś dokładnie to co ja mógłbym napisać....oczywiście ze swojego doświadczenia!....Tak to właśnie tutaj wygląda!.Pozdrawiam wszystkich mądrych kierowców.
Zostaw swoją opinię o BETATRANS - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BETATRANS