brak logo

Eurokiosk

Poznań

Opinie o Eurokiosk

MM 2010-01-08 07:45:33
Fajna była by firma gdyby nie fakt że prezes znów zniszczy to co mu pozostało po Rolkonie i PDD
WW 2010-07-01 23:29:04
Nikomu nie polecam bo atmosfera w pracy fatalna szczególnie z winy prezesa. Stabilność zatrudnienia praktycznie żadna.
Beros 2010-07-21 11:36:02
witam, ciekawe kto to napisał?
gosiap1 2010-07-27 19:37:38
Witam
Myślę że tak napisać może tylko osoba która w Eurokiosku się nie sprawdziła z własnej winy ponieważ są osoby które pracują z tym właśnie prezesem już bardzo długo i nie narzekają !!
Dla mnie najlepszy prezes jakiego miałam warunkiem jest tylko jedno trzeba pracować!!!
raczej zadowolony 2012-11-05 12:55:54
Witam. Ja mam kiosk w Poznaniu od 6 miesięcy i jestem zadowolony. Opiekun informował, że trzeba będzie powalczyć. Z tego co mówi to mam jeszcze raz takie obroty co poprzednik no i o wiele wiecej towaru. Wielkiej kasy z tego nie ma, ale jak dla mnie przychody na poziomie powyżej 2tyś zł są zadowalające. No i sam sobie jestem szefem :)
Wojtek 2012-11-06 22:19:47
Witam
Internet i fora internetowe są bardzo fajnym miejscem gdzie można swobodnie wypowiadać się prawie na każdy temat.
Ważne jest jednak to czy piszemy prawdę czy \\\"mijamy się trochę z prawdą\\\".
Myślę, że najlepszą metodą na uwiarygodnienie się jest podpisanie się pod swoją wypowiedzią imieniem i nazwiskiem.
Czy Pani to zrobi Pani \\\" Kate\\\"?????

Pozdrawiam
Wojtek Majak opiekun Eurokiosk
3
Rafał 2013-01-09 18:37:03
Oni każdemu mówią ze ma się lepszy utarg niż poprzednik, wydoją wycisną i rzucą do śmieci jak starą scierę. Dziwie się ze jeszcze nikt ta firma się nie zainteresował !!!!?????
1
Stefan 2013-02-06 07:57:58
Eurokiosk - to instytucja, gdzie paru gości bogaci się na innych co pracują. Nie pomagają tylko wymagają, a bzdurnej umowy radzę nikomu nie podpisywać. Za stare graty każą sobie słono płacić.
Wszystkim dobrze radzę z daleka z od Eurokiosku.
mr 2013-02-13 23:18:40
właśnie zakończył się mój spór sądowy z e.
z radością pragnę oświadczyć że go wygrałem ;)
jak jakiś były bądź obecny pracownik ma ochotę powalczyć o swoje to zapraszam do kontaktu
ps.
kiedyś używałęm stary telefon szefa, który po włączeniu pokazywał sentencję "wszyscy jesteśmy wilkami" niech to otworzy oczy wszystkim
frytka 2013-02-21 19:31:32
I co z tym sądem o co poszło bo mi chyba też to zrobię.
Bartek 2013-03-28 09:55:05
Moim zdaniem wszystko zależy od punktu jaki się podejmie. Niedługo rozpocznę współpracę z ta firmą i czytałem chyba wszystkie opinie w necie. Opinie są różne, ale to jak wszędzie chyba w każdej firmie. Zanim się zdecydowałem odwiedziłem kilka punktow zeby zaczerpnąć wiedzy. Rozmawiałem z właścicielami i wychodzi na to że można prowadzić taki punkt. Dużo zależy od lokalizacji. Większość była zadowolona, ale zdarzyli się tacy co narzekali
Marketing Eurokiosk 2013-04-12 13:29:25
Prosimy nie kojarzyć sieci franczyzowej zarządzanej przez EUROKIOSK Sp. z o.o. wyłącznie z kioskami. Aktualnie prowadzimy 100 EURO-SALONÓW Prasowych w całym kraju i ten format intensywnie rozwijamy, głównie w sąsiedztwie marketów dyskontowych, a więc miejsc o dużej "odwiedzalności" potencjalnych klientów. Kioski znajdują się wyłącznie w Poznaniu (ok. 40 punktów sprzedaży). Szczegóły: www.eurokiosk.pl
1
Obywatel 2013-04-20 20:11:27
Szukam Osób, które czują się pokrzywdzone przez firmę Eurokiosk.
Proszę o kontakt w celu omówienia szczegółów i spotkania.
Andrzej 608-139-379
Pozdrawiam
Imo 2013-05-31 08:08:07
Spotkałem ich ostatnio na targach franczyzy w Poznaniu. Nie odniosłem wrażenia, że ściemniają - otwarcie informowali o wystawce papierosów, prasy, a także karach za nieprzestrzeganie standardów, ryzyku prowadzenia swojej firmy, marży na sprzedaży. Podkreślali, że inaczej niż w agencji ma się tu większą swobodę - ustalanie cen, zatowarowanie lokalnie... Nawet mnie to troche zaskoczyło, zwłaszcza na tle niektórych innych systemów ;-)
Obywatel 2013-06-05 08:35:15
Nie rozumiesz Człowieku istoty rzeczy. To Oni są od zarabiania pieniędzy
a Ty jesteś tylko narzędziem, który nawet ubikacji nie ma! Jeżeli można byłoby zarobić to da Tobie ktoś kurę znoszącą złote jajka! Nikt Tobie nie powie prawdy na tematy finansowe. Zawsze jak się nie powiedzie to będzie Twoja wina. Bo na niczym się nie znasz. Jeśli chcesz pokażę Tobie ich świat zza parawanu.
3
Kinga 2015-01-26 15:27:18
Czy jest szansa na umowę o pracę? 1 m-c zlecenie a potem rzekomo o pracę.Ktoś coś wie jak to działa w Poznaniu?
opole 2016-03-23 21:08:15
mieszkam w opolu i eurokesz ma nie czynny info punkt kierownik wo gule sie tym nie interesuje zgłaszano mu juz miesiac temu a nie mam jak sprawdzic ile zebralem punktów
benito 2016-04-26 11:55:36
czy pracujac w eurokiosku mozna miec straty na prasie/jak to wyglada w rzeczywistosci?postraszono mnie /ze moga byc z tym klopoty ,zastanawiam sie wiec czy podjac prace?
Partner 2016-07-25 19:44:11
Nie warto
Lidia 2016-08-24 16:59:44
nie polecam kiepskie zarobki ludzie rezygnują kioski są zamykane bo nie warto je prowadzić nędza już dużo punktów padło zobaczcie ile punktów jest zamkniętych już w Poznaniu to nie prawda że można u zarobić chyba że z plajtować
gsisjo 2016-09-09 22:40:22
Idealnie, że można liczyć u nich n dobre wynagrodzenie, ale zastanawiam się jednak czy wypłata jest terminowa, wiecie?
Oskar 2016-11-23 14:20:34
Ja prowadzę kiosk już ponad 5 lat i daje radę więc to co nie którzy piszą są wiadomości wyssane z palca pozdrawiam Poznań
1
Zostaw swoją opinię o Eurokiosk - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurokiosk