logo Marrodent Sp. z o.o.

Marrodent Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o Marrodent Sp. z o.o.

LILI444 2010-10-14 14:39:43
Witam,

czy ktoś ma jakieś info na temat pracy w firmie marrodent - jaka kasa, atmosfera, samochód itp.

Pozdrawiam
(usunięte przez administratora)
1
hhhhrrrrrrr 2010-11-09 16:30:20
też się tam staram. skoro nic nie piszą znaczy się, że jest firma w porządku. 20 lat na rynku no i co najważniejsze szkolenia prowadzą. Ciekaw jestem właśnie tylko odnośnie auta, czy dają?
zzz 2012-01-05 16:52:27
daja widziałem biełego focusa tej firmy
luzak 2012-03-30 18:19:45
Potwierdzam z całą stanowczością słowa kolegów. NIE POLECAM !!!!
młody 2012-04-29 09:30:51
jest ok. Fajna ekipa i pieniadze.
bystry 2012-06-01 10:59:10
im wiecej sprzedaż tym wiecej otrzymasz. Firma idzie do przodu. Rozwija sie. Jestem zadowolony 3 lata jako Przedst.
telefon 2012-06-16 18:09:45
jestem nowym pracownikiem i musze powiedziec ze jest naprawde dobrze. zajmuje sie sprzedaża przez tel.
widze ze niektore osoby awansuja. wiec moze i mi sie uda.
ja 2012-08-13 23:23:40
kumpel wlasnie stracil prace w innej firmie gdzie dostawal marna pesje. tu jest spoko. premie fajne i stabilnie.
jo 2012-11-05 17:51:08
jest dobrze:)
Ulka 2012-11-13 15:48:21
Cześć, MARRODENT - firma ciekawa, tak powiedziała moja koleżanka w Bielsku Białej, mówi Ulka spróbuj warto. Zadzwoniła do mnie, że w Katowicach potrzebują Przedstawiciela - pomyślałam czemu NIE, dała mi namiar na Katowice zadzwoniłam do jakiejś Pani bardzo miła, powiedziała:
TAK szukamy pracowników proszę wysłać CV Pan Kierownik się na pewno odezwie - MIJA 3 TYDZIEŃ: NIC jak próbowałam dzwonić do kierownika to nigdy nie odbiera. Gdzy zadzwoniłam do siedziby, powiedziano mi, że kierownik z Katowic gdzie starałam się o prace - skrupulatnie przegląda nadesłane CV i kontaktuje się z wybranymi osobami. A ja zadałam pytanie Czy o relacje z klientami tak samo dbacie jak z potencjalnymi kandydatami? Nie uzyskałam odpowiedzi na to pytanie.

Tymczasem firma konkurencyjna perzyła mnie bez problemu. A firma Marrodent niech żałuje.
Pite 2012-11-18 23:02:59
Masakros ta firma
QBA 2012-11-28 00:21:56
Staram się o prace w Marrodencie, widzę opinie są podzielone. CV wysłałem jakoś pod koniec października - na przedstawiciela. Po kilku dniach zadziwił do mnie Pan kierownik i zaproponował spotkanie. Od razu na samym początku wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie, miły sympatyczny a zarazem konkretny facet. Przedstawił mi firmę, jej cele założenia. Po rozpowie powiedział czego oczkuje i na jakim stanowisku widzi moja osobę, bardzo mi się to spodobało. Nie wiem co kieruje Wami, ze macie takie negatywne podejście do tej firmy. Kilka razy spotkałem się już z pracownikami tej firmy, i nikt nie wypowiadał się źle.Zarobki z tego co słyszałem nie są złe, a to że prawodawca naciska na pracownika to normalne, przecież nikt nikomu nie będzie płacił za siedzenie na krześle i nic nierobienie. Każdy chyba ma ambicje:
- mieć stałą pracę
- zarabiać normalne pieniądze,
PRACA PRACA PRACA - to jest chyba metoda na sukces, I mam nadzieję iż uda mi się to osiągnąć, może w Marrodencie.

DOTYCHCZASOWE DOŚWIADCZENIE, ROZMOWA KWALIFIKACYJNA KONTAKT TELEFONICZNY - WSPOMINAM POZYTYWNIE
miki 2012-11-29 12:31:42
QBA - 2012-11-28 00:21:56

Staram się o prace w Marrodencie, widzę opinie są podzielone. CV wysłałem jakoś pod koniec października - na przedstawiciela. Po kilku dniach zadziwił do mnie Pan kierownik i zaproponował spotkanie. Od razu na samym początku wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie, miły sympatyczny a zarazem konkretny facet. Przedstawił mi firmę, jej cele założenia. Po rozpowie powiedział czego oczkuje i na jakim stanowisku widzi moja osobę, bardzo mi się to spodobało. Nie wiem co kieruje Wami, ze macie takie negatywne podejście do tej firmy. Kilka razy spotkałem się już z pracownikami tej firmy, i nikt nie wypowiadał się źle.Zarobki z tego co słyszałem nie są złe, a to że prawodawca naciska na pracownika to normalne, przecież nikt nikomu nie będzie płacił za siedzenie na krześle i nic nierobienie. Każdy chyba ma ambicje:

- mieć stałą pracę

- zarabiać normalne pieniądze,

PRACA PRACA PRACA - to jest chyba metoda na sukces, I mam nadzieję iż uda mi się to osiągnąć, może w Marrodencie.



DOTYCHCZASOWE DOŚWIADCZENIE, ROZMOWA KWALIFIKACYJNA KONTAKT TELEFONICZNY - WSPOMINAM POZYTYWNIE
UWAŻAJ, ŻEBY CIĘ NIE ZATRUDNILI CZASEM - idź i się poskarż co tutaj jest napisane na temat tej dennej firmy. Może Cie docenią i podwyżkę dadzą
leniwy 2012-12-02 12:16:20
prace traca chyba tylko Ci ktorzy nie pracowali. po wynikach widac pracujesz masz sie dobrze.
ver 2012-12-23 21:48:34
lubie prace lubie marrodent
denta 2013-02-13 23:57:25
pracowalem w kilku miejscach.tu jest mi NAJLEPIEJ
now 2013-03-19 20:31:39
odpadli slabi................fajna ekipa..........
las 2013-05-13 22:12:38
zarabiam powyżej sred. krajowej stać mnie kredyt atmosfera ok maruderzy za burtą!!!
rabek 2013-11-10 20:36:26
ok fajna robota z doktorkami:)
2
mp@.pl 2014-05-07 13:43:06
Witam, mogę wiedzieć co to za firma? pozdrawiam
mm 2014-06-01 16:22:38
czy ktoś się orientuje jaka forma umowy jest zawierana czy to jest umowa o prace? czy to stabilna firma?
Tymbark 2014-08-12 16:51:25
Pracuje ktoś w Marro na południu? Czy RKS jest ok, jak zarobki, autko, plany etc.
3
kabanero 2014-11-30 14:55:53
@brezyl, hej możesz jeszcze dopisać na jakim dokładnie stanowisku pracujesz w marrodent? Czy pracujesz może jako przedstawiciel handlowy? Czy polecasz firmę tylko za sprawa dobrej atmosfery, czy jednak widzisz inne powody aby dla nich pracować? Czy kwestie finansowe tez sa w porządku, bo nie samą atmosfera człowiek żyje.
zeus 2014-12-03 20:41:52
Nie wiem skad oni biora ludzi z dzialu technicznego, chyba z lapanki, nie maja pojecia co robia... dawno nie spotkalem sie z takim brakiem profesjonalizmu. Jezeli zalezy komus na kompleksowej obsludze zdecydownie nie polecam!!!
1
zeus 2014-12-03 21:47:04
wpisno w innym dziale, porsze o usuniecie
lolo 2015-03-31 17:23:26
czy ktos w Bielsku pracuje na magazynie , jakie sa zarobki na poczatku i po 3 miesiacach?
ciekaw 2015-04-01 17:14:05
jaka kasa , umowa, auto , gps ? itd

dzięki !!!
1
fiona 2015-04-02 11:17:32
Bo Ci ktoś powie :P
1
ciekaw 2015-04-03 21:03:51
no właśnie ... obsmarować pracodawcę to nie ma problemu, ale co zrobić ...dla kogoś dosłownie wpis 1min. a dla mnie maga pomoc ----niestety
golas 2015-09-24 18:56:50
pracuje w Marrodent pracodawcy bardzo mili i przyjaźni dla pracownika Sama praca bardzo cięzka, nowa osoba na nowym terenie praktycznie bez szans. teren już dawno podzielony
gość 2016-01-25 00:34:24
Właśnie kończę swoją współpracę z Marrodentem po niespełna roku czasu (dostałam wymarzoną pracę w swoim zawodzie). Uważam, że jest to stabilna firma, z bardzo miłą atmosferą, dająca możliwość zarobienia sensownych pieniędzy (podstawa jest słaba, ale bardzo uczciwie skonstruowany system prowizyjny). GPS jest, ale mi to nie przeszkadzało, samochód na początek to Skoda Fabia, po jakimś czasie (czasem niestety dość długim) Skoda Octawia. Marrodent oferuje duży wachlarz produktów, w tym też produkty najwyższej jakości, dlatego dość łatwo i z czystym sumieniem się je sprzedaje. Nie ma możliwości stracić pracę, jak ktoś sumiennie ją wykonuje. Marrodent to takie micro korpo, ale z miłą atmosferą i bez zbędnych niedorzecznych zasad, które występują w korporacjach. Myślę, że dlatego firma jest tak przyjazna, ponieważ ma bardzo fajnych, normalnych i ludzkich właścicieli, którzy zatrudniają na swoje podobieństwo managerów. W końcu: Jaki Pan Taki Kran ;)
Oczywiście, nic nie jest doskonałe i tu też można się przyczepić do paru szczegółów, ale uważam, że w Marrodencie jest ich bardzo niewiele.
Dla chcących pracować i zarabiać sensowne pieniądze, ZDECYDOWANIE POLECAM!
Powodzenia!
sdf 2016-05-11 18:19:25
no tam mimo wszystko chyba bym wolal sie do nich załapac jako przedstawiecil handlowy wiaodmo ze tutaj na takim stanowisku to glownie przyciagaja calkiem wysokie zarobki ktore jednak w duzej mierze zalezne sa od ciebie samego i ze co miesac sa inne..
Ala 2016-12-08 18:56:20
Marrodent to ugruntowana firma, pracuje sie ciężko tak jak wszędzie, wysokie plany, rynek bardzo ciasny. Firma daje dużo czasu na wypracowanie sobie rynku. To jest duży plus bo jest na prawdę nie łatwo .Jednak jaki ostatni miesiąc taki dobry jesteś. Pracują tam fantastyczni ludzie!!! Ekipa super. Kasa ....ile pracujesz tyle zarabiasz.....proste... Właściciele wysoka klasa, kultura i pełen profesjonalizm.. Polecam jako jedną z firm handlowych , która człowieka traktuje w miarę przyzwoicie.
Zostaw swoją opinię o Marrodent Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marrodent Sp. z o.o.