AJAKS S.A.

Poznań

Opinie o AJAKS S.A.

Gary 2015-09-30 13:52:39
bo się kolego doksztalcic trzeba, nie zabierac się za nowoczesne technologie bez minimum wiedzy! polecam powrot do szkoły!
aktualny pracownik 2015-09-30 14:23:22
Powrót do szkoły??? za stary jestem. w Ajaksie wciąż jakieś nowe szkolenia, kursy i certyfikaty, już głowa za mała żeby te technologie ogarnąć.
Jeszcze 20 lat i zasłużona emeryturka ha ha!
metiu 2015-10-10 10:16:51
a ja widzę, że tą ilość zleceń to w Ajaksie jest za mało ludzi, wszyscy zap. ją ale wiele spraw jest niedogranych bo za duży młyn; i rafinerie pop...ło z tymi papierami, zezwolenia, pozwolenia, regulaminy, kary, można ocipieć, mógłby olo coś z tym zrobić zamiast tylko wymagać od swoich ludzi; poza tym robią te głupie aukcje i płacą po 10 zł za godzinę bo k...wa najtańszy wygrywa; czy to się jeszcze Ajaksowi opłaca ? chyba olo źle zrobił z tak dużymi inwestycjami, chyba że angole dadzą te duże postoje jak obiecywali
On 2015-10-26 10:57:59
Pracuję już jakiś czas w Ajaksie i nie spotkałem się z zarzutami, jakie przeczytałem tutaj na forum. Pracować trzeba wszędzie a w Ajaksie pieniądze za wynagrodzenie są zawsze na czas.
Aneta G 2015-10-26 11:40:15
Pracuję w tej firmie parę lat ,i uważam że jest na najwyższym poziomie profesjonalizmu .
2
xuz 2015-10-27 13:11:16
Najlepsza firma!
jo 2015-10-27 13:38:01
Ajaks to firma godna zaufania. Pracodawca zawsze płaci pensję na czas. Pracownicy są pomocni i mają dużą wiedzę. Chciałabym tam jeszcze trochę pobyć.
nmd 2015-10-28 14:59:51
Firma godna podziwu! Tak rzetelnych miejsc pracy brakuje!
EM 2015-10-28 22:18:21
Wszystkim osobom niepełnosprawnym życzę takiego pracodawcy jakim jest Ajaks S.A.
Pracując w tej firmie zapominam o własnych ograniczeniach wynikających
z niepełnosprawności, którą posiadam.
Tutaj zawsze spotykam się z życzliwością i zrozumieniem.
Z Ajaksu powinny brać przykład wszystkie firmy zatrudniające osoby niepełnosprawne.

3
kandydat 2015-11-05 14:40:55
Witam, Wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną do działu księgowego. Czy może ktoś z obecnych pracowników jest w stanie napisać jaka jest atmosfera w tym dziale? Jaki jest przedział wynagrodzenia i czy warto? Byłbym bardzo wdzięczny za rzetelne opinie...
lh 2015-11-05 18:49:02
Witam,pracuję w tej firmie od kilka lat i jestem bardzo zadowolona ,
firma do wszystkiego podchodzi uczciwie pensja na czas.
Z doświadczenia wiem że ilu ludzi tyle opinii,dlatego najlepiej sam sprubój.
Ja ze swej strony gorąco polecam.
Aneta G 2015-11-06 10:39:46
Mogę z czystym sumieniem polecić tą firmę. Ich działalność jest bardzo specyficzna. Stąd duży nacisk kładą na profesjonalny sprzęt i wyszkolenie pracowników. Warto zajrzeć na strone firmy Ajaks.pl i zobaczyć jak bogatą maja ofertę. Poza tym bardzo miła atmosfera powoduje że człowiek z radością pracuje i czuje się doceniony.
herbapect 2015-11-07 16:35:22
Jeśli o to chodzi, Pani vice-prezes czytała ostatnio w mojej obecności kserokopię artykułu pt. "konsekwencje odebrania firmie statusu zakładu pracy chronionej".
wadim 2015-11-09 12:25:41
Witam serdecznie. Firma na pewno jest dobra dla osób, które jeszcze nigdy nie pracowały i dopiero zaczynają samodzielne życie. Nie należy może do tych z najwyższej pólki ale daje możliwość przyuczenia się. Sam będę próbował dostać się na stanowisko specjalisty ds zakupów technicznych. Podobno dobre pieniądze
Milik 2015-11-13 23:21:41
A jak wygląda sprawa z paleniem? Czy jak jestem osobą palącą to przekreśla moje zatrudnienie w firmie?
hit 2015-11-16 01:44:15
nie powinno się kogoś przez to dyskryminować, a z drugiej jednak strony stwarzanie waurnków odrębnych dla palaczy też jest pewną formą niesprawiedliwości
były 2015-11-16 12:35:00
Witam chyba nikt nie wierzy w takie brednie co tu sa wypisywane ???
Tymon 2015-11-23 20:26:33
A jak tam atmosfera w oracy
eryk 2015-12-03 15:51:51
Gdyby ktoś się jednak do firmy nie zraził, to szukają obecnie piaskarzy. Wymagają predyspozycji fizycznych i psychicznych do ww rodzaju prac, bardzo dobrego stanu zdrowia i niekaralności.
murek 2015-12-19 00:04:58
Firma AJAKS S.A. szuka obecnie piaskarzy, gdyby ktoś szukał. Wymagają dobrego stanu zdrowia i niekaralności. Zapewniają szkolenia, co mnie dziwi trochę.
olala 2015-12-28 18:21:11
dobrze, ze frma zapewnia szkolenia, nzawe jako piaskarz są na poczatku szkolenia i też wiem, ze w branzy handlowej na pewno też mają tylko później też.
ANT3K 2016-01-11 12:25:07
Nie mam dobrego zdania na temat tej firmy.
Gary 2016-01-13 13:34:01
@ANT3K- no popatrz- jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodził :)
Klaudia 2016-01-13 14:59:09
Polecam
XoXo 2016-01-13 15:23:44
Wszystko ok
Buchen 2016-01-16 13:48:35
Transfer Buchen -> Ajax opłaca się??
1
Ska 2016-01-17 00:57:03
to dobrze @xoxo bo się trochę przejmowałem jak tam jest, ale też czuje że raczej okej i nie ma się co rzucac, powiedz jaka kasa i jaka umowa czy taka o prace?
Były 2016-01-17 20:36:26
brak słów...i tyle.
Marzena 2016-01-20 19:38:13
Jestem tego samego zdania co Ty @ska i powiem ci, że możemy aplikować tam razem, we dwie, strasznie się jaram, bo potrzebuje prace a tu podobno jest naprawdę spoko
jordan 2016-01-28 12:35:53
Mam fatalne zdanie o tej firmie
wert5678 2016-02-04 11:48:51
jezeli ktos bylby zainteresowany praca u nich to maja kilka ofert na przyklad na specjalsite d spraw zakupow technicznych taka osoba bedzie odpowiedzialna mi.in. za przygotowywanie zapytań ofertowych na zakup artykułów technicznych
Jar 2016-02-07 20:46:08
No ja też słyszałam Marzena, że jest spoko i właśnie dlatego wysłałem cv na stanowisko operatora sprzętu wysokociśnieniowego w Poznaniu. Trzeba mieć wykształcenie zawodowe - techniczne lub mechaniczne a do tego być gotowym na to, że się pracuje w całej Polsce i często są wyjazdy. Mi się tam właśnie to podoba.
dredy 2016-02-16 11:34:12
Cześć :) Zastanawiam się, czy Ajaks to w ogóle zbiera jakieś opinie.. Wpadła mi w oko oferta na administratora budynków, w sumie praca nie jest ciężka, a zapewniają stabilne zatrudnienie. Pytanie czy to praca dobra w Bydgoszczy
rigo 2016-02-22 12:41:17
ciekawe, ze praca jako Technik Katalizatorów jest tylko w przestrzeniach zamkniętych , ale z drugiej strony jest to bezpieczniejsze na pewno, no i można tutaj zarobić dobrze.
konkurencja 2016-02-24 00:18:02
Witam wiecie moze dlaczego wasza konkurencja z plocka nie ma pracy na orlenie albo musza robic jako podwykonawcy?co za wałki poszly?
dynia98 2016-02-29 10:53:53
kochani, czy ktoś wie ile można zarobić u nich na stanowisku oferowanym teraz specjalisty ds. kontraktów? skoro sprzedaż w UE i wym,agany niemiecki to spodziewam się dużej forsy
Zaintereoswany 2016-03-30 19:22:25
Witam,
a jak wyglądają warunki pracy i atmosfera na magazynie w Poznaniu?
Dziękuję.
jolo 2016-04-06 20:39:21
jakie są zarobki na stanowisku technik katalizatorów? warto złożyć cv?
operator 2016-04-30 21:53:54
hahahaha premie dobre sobie.
Dzimek 2016-05-03 14:59:33
Wszystko w najlepszym porządku. Gorąco polecam.
4
dzimek 2016-05-09 11:20:46
pracuję przy reaktorach,jest spoko
jazon 2016-05-25 10:56:22
kazdy kto tam pracuje jest masochistą
1
bubu 2016-06-09 22:49:00
ta oferta @cebula właśnie zniknęła, już jej nie widać, teraz grafika i marketing ludzi potrzebuje
Paluch 2016-06-20 18:57:38
Panie "dzimek" może jakieś konkrety, jakie zarobki,jak wychodzicie na zagranicznych kontraktach, jakie warunki tam macie ? Jak widzę sporo osób narzekających rozpisuje się ale nikt nic konkretnego nie pisze. Przecież zachowują anonimowość, więc nie wiem o co chodzi?
ew 2016-06-22 16:27:06
no to skoro tak napisali to chyba faktycznie atmosfera dopisuje :)
dzimek 2016-06-23 11:05:35
nie wszystko można napisać
arson 2016-06-23 12:10:34
W ostatnim czasie pojawiło się kilka nowych rekrutacji, np. poszukiwany jest piaskarz do pracy w przestrzeniach zamkniętych.
Kama92 2016-08-24 11:41:01
Witam..
Na jakie wynagrodzenie mogę mniej więcej liczyć na stanowisku Piaskarza? Warto stawić się na rozmowie? i jak są wyjazdy to na weekendy jest się w domu?
Proszę o odpowiedź.
Colombo 2016-09-12 15:30:07
Witam,

Co powiecie o czyszczeniu katalizatorów i reaktorów? Warto tam pracować ? Jakie zarobki? Bezpieczne to?
wert5678 2016-09-12 17:03:12
hmm no w sumie to nie widze żeby była taka oferta pracy do nich tak na prawde..widze ze szukają na chwile obecna technika katalizatorów - praca w przestrzeniach zamkniętych miedzy innymi w Bydgoszczy..
Zostaw swoją opinię o AJAKS S.A. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AJAKS S.A.