logo Wichary Technologies Sp. z o.o.

Wichary Technologies Sp. z o.o.

Pyrzowice

Opinie o Wichary Technologies Sp. z o.o.

dzidzus 2016-09-23 20:23:27
Kora. I znowu swoje, niektórzy jak TY mają zero inteligencji żeby zrozumieć pewne sprawy, tylko egoistycznie patrzą na swoje du..ko . Na swoją obronę powiem tylko że mnie w firmie praktycznie nie ma, wiec co robię ? A no pracuje na to żeby twoje tłuste du.. mogło siedzieć i pierdzieć w stołek i gówno z tego mam. Ale już nie długo bo właśnie szukam pracy więc będziesz kadzić komu innemu nie mi, a że większość robi to samo więc wylądujesz na bruku bo gdzie indziej, gdzie trzeba pracować nie pir..dzieć, się nie odnajdziesz.
servuś 2016-09-23 20:37:22
Zarobki w Wicharym to wielkie tabu , zresztą jak w większości firm w PL.
Serwisant zarobi średnio 2300 netto z czego 400 na paliwo więc zostaje poniżej 2000 , teraz jest dużo wolnego wiec spoko robota , niedługo duża Inwestycja wiec można trochę wykazać się przy kopaniu dołów czy ciągnięciu kabla a między czasie naprawić coś na wysypisku w maszynie upapranej w gó..nie do tego jazda po całej Polsce w ramach rekreacji za darmo
ZAPRASZAMY
2
Kora 2016-09-24 07:58:12
Chcialabym poznać tego Adonisa z wąską pupcią, który jest taki pracowity niby. A jak szukasz to szukaj dobrze bo w kolejnej firmie wylecisz za 2 miesiace bo sie nikt z tobą nie będzie cackal.
Jeans 2016-09-24 08:26:51
To pakuj sie i wypier....j do innej roboty jakci nie pasi a nie psuj kolegom nastroju i humoru bo przez takich ja ty zarabiaj mniej bo po tobie zawsze trzeba poprawiac.
CR7 2016-09-24 09:46:49
Wiesz dlaczego w PL tak jest? W Austrii czy innych krajach ludzie mają rozum i interesuje ich praca a w Polsce jeden drugiemu do koryta zaglada zamiast wziasc sie do roboty. Jak komus malo niech ma ta odwage i zmieni pracę. Na zmienilem niedawno na Wichary i jestem bardzo zadowolony bo mam doswiadczenia z wieloma innymi i zapewniam, ze nie jest tak zloto jakby wszystkim sie moglo wydawac. Przy piwie i wódce kazdy zarabia o 2000 wiecej to tez typowo polskie.
Naiwny 2016-09-24 11:14:58
Tak i wczasy pod gruszą i 500+ dla wszystkich leseròw.
Neutral 2016-09-25 10:14:43
Uwaga na Pana Mareczka z serwisu górniczego, donosi na swoich kolegów żeby kiero tylko jego wysyłał na serwis, żałosny gość, słoma z butów mu się sama wypycha... Uwaga co mówicie przy nim!!!
1
Justyna 2016-09-27 12:31:07
Dzień dobry,
Czy któryś z pracowników nie otrzymał zgody na urlop wypoczynkowy kiedy sobie go zaplanował?
Czy któryś z pracowników nie otrzymał pozwolenia na wyjście prywatne w czasie pracy w dogodnych dla siebie godzinach?
Czy któryś z pracowników miał jakiekolwiek problemy z uwagi na częste chorobowe?
Czy któryś z pracowników nie otrzymał zgody na indywidualny rozkład czasu pracy, pomimo, iż były to godziny zupełnie inne, niż te w których pozostali pracownicy pracują?
Czy któryś z pracowników któremu brakło urlopu wyliczanego proporcjonalnie do przepracowanego okresu nie otrzymał go awansem na poczet kolejnego okresu zatrudnienia? Pracownik jechał na urlop, a niestety prawo do większego urlopu otrzymałby dopiero za miesiąc lub dwa
Czy któryś z pracowników nie otrzymał w terminie, bądź wogóle wynagrodzenia?
Czy któryś z pracowników otrzymuje wynagrodzenie poza listą płac?
Czy któryś z serwisantów zarabia średnio 2.300,00 zł netto? Jedynym wyjątkiem jest pracownik, który ma obciążenia komornicze, a inny przebywał na zwolnieniu chorobowym przez dłuższy okres czasu
Czy któryś z pracowników dowiedział się od innego współpracownika na temat swoich zarobków? jest to dobro osobiste każdego z osobna i nikt nie ma prawa przekazywać tej wiedzy innym
Czy któryś z pracowników nie ma opłacanych świadczeń zdrowotnych, rentowych, etc?
Czy któryś z pracowników na jakiekolwiek zaświadczenia o dochodach, o zatrudnieniu etc czekał kilka dni?
Czy któryś z pracowników nie otrzymał rekompensaty za przepracowane nadgodziny?
Czy któryś z pracowników nie otrzymał diety z tytułu wyjazdu służbowego?
Czy któraś z osób świadczy usługi w ramach umowy zlecenia, umowy o dzieło zamiast być zatrudnionym w ramach umowy o pracę?
Czy któryś z pracowników musi używać swojej odzieży roboczej do pracy?
Czy któryś z pracowników musi pracować w odzieży roboczej nie nadającej się do użytkowania, bowiem ma ją od „X” lat?
Czy któryś z pracowników musi przynosić sobie kawę, cukier, herbatę?
Czy któryś z pracowników musi sprzątać sobie biurko, pokój, opróżniać kosze ze swoich śmieci, czyli sprzątać swoje miejsce pracy
Czy któryś z pracowników musi przynosić środki czystości ?
Czy któryś z pracowników brzydził się pozostawić swoje produkty w lodówkach firmowych, które są na każdym piętrze?
Czy któryś z pracowników brzydził się przygotować sobie kawę z ekspresu który jest na każdym piętrze?
Czy któryś z pracowników był zmuszony wracać do domu nie umyty po fizycznej pracy z powodu braku łazienek, które nota bene są w firmie ogólnodostępne
Czy któryś z pracowników słyszał od swoich współpracowników bądź przełożonych obelgi, wyzwiska etc? Jakiekolwiek podejrzenie o takie praktyki jest na wstępie eliminowane, nawet jeśli jest to luźna rozmowa pomiędzy pracownikami
Czy któryś z pracowników musi czekać kilka dni na audiencje lub musi wystosować specjalną prośbę, aby mógł porozmawiać z Przełożonym bądź Zarządem?
Czy któryś z pracowników nie został wysłany na szkolenia za granicę w celu dokładnego zapoznania się z produktem i poznania dostawcy, a nie jedynie otrzymał np. folder czy inne materiały?
Czy któryś z pracowników nie ma potrzebnych narzędzi do pracy, tj komputer, telefon, samochód służbowy , wszelakie artykuły biurowe, wizytówki, etc. bądź musi z domu przynosić w/w narzędzia pracy?
Czy któryś z pracowników który był zatrudniony w poprzedniej siedzibie Spółki tj w Siemianowicach Śląskich nie otrzymał wyrównania do wynagrodzenia tytułem zwiększonych kosztów dojazdu do pracy? Którego pracodawcę interesuje koszt dojazdu pracownika do pracy? !
Czy któryś z pracowników nie został zatrudniony w Firmie z polecenia, bądź kolegi/koleżanki z pracy, bądź doradztwa personalnego, bądź z polecenia rodziny? W firmie zatrudniamy rodzeństwa, małżeństwa, partnerów, rodzinę i nie stanowi to problemu dla nas
Czy któryś z pracowników musi się wstydzić za firmę w której pracuje? z powodu wizerunku na rynku, bądź produktów, bądź know-how, bądź kultury pracowników czy kadry zarządzającej, etc

Nie będę się rozpisywała o wszystkich przewinieniach których pracodawca doświadczył od swoich pracowników, bo pewnie Ci co to czytają i których to dotyczy dokładnie wiedzą o swoich przewinieniach, bo mieliśmy już rozmowy na ten temat z zainteresowanymi. Zresztą dokładam wszelkich starań, aby jakiekolwiek przewinienia były od razu wyjaśniane i naprawiane, aby każdy mógł z „czystą” kartą zacząć nowy dzień pracy. Oczywiście mogę przytoczyć wiele wiele przykładów złych praktyk, które są stosowane na co dzień w innych firmach, ale nie w naszej. Więc jeśli komuś jest nie po drodze z firmą WICHARY Technologies i nie odpowiada mu panująca kultura organizacyjna zawsze może zmienić ją na firmę państwową i tam będzie obcował z kulturą hierarchii*, bądź może przejść do kor
14
Justyna 2016-09-27 12:43:38
cd mojej wypowiedzi

Więc jeśli komuś jest nie po drodze z firmą WICHARY Technologies i nie odpowiada mu panująca kultura organizacyjna zawsze może zmienić ją na firmę państwową i tam będzie obcował z kulturą hierarchii*, bądź może przejść do korporacji i tam będzie obcował z kulturą rynku*, bądź małej prywatnej firmy i będzie obcował z kulturą klanu*, bądź się zastanowi czego tak naprawdę potrzebuje i doceni, że firma WICHARY Technologies przeszła już przez wszystkie wymienione rodzaje kultury organizacyjne i z każdej kultury wyniosła to co cenne i korzysta z tej wiedzy i tych doświadczeń. Teraz pomimo ciężkiej sytuacji gospodarczej nie ma u nas zwolnień grupowych, firma nie kończy swojej działalności tylko utrzymuje się na rynku. Inni „wielcy”, którzy pewnie mieli takie podejście do biznesu jak co niektórzy powyżej w postach już się nie odrodzą, bo interesowała ich tylko polityka krótkofalowa, a nie długofalowa i jedynym co im pozostało to strzępienie języka, zamiast rzeczowej opinii o pracodawcy. No cóż pozostawili jedynie opinie o sobie samych.
Justyna Rodzik

A tak teraz zupełnie prywatnie:
Czego oczekujecie od WICHARY Technologies? Żeby nie zatrudniali nikogo znajomego, ani z rodziny; żeby jeździli autobusem, bo każda marka auta nie przystoi pracodawcy; żeby mieszkali w hotelu robotniczym, bo przecież posiadanie domu to rarytas w dzisiejszych czasach; żeby wypłacali premie, prowizje, przyznawali podwyżki i rekompensowali dojazdy do pracy oraz płacili diety „oraz”, a nie „lub” wyżywienie pracownikom na delegacjach; żeby nie mieli żadnych zwierząt; to ja życzę Wam i każdemu z osobna, abyście założyli sobie firmy i zatrudnili pracowników i żyli wg wyżej wymienionych „etycznych norm”.

Justyna
13
Józef 2016-09-29 20:57:46
Zgodzę się z Tobą, ale tylko w połowie.
Rzeczywiście złote kontrakty WT minęły i pracujemy by doczekać ich jeszcze raz.
Niestety większość "hejterów" ma rację, że zamiast wykorzystać kapitał racjonalnie,
został on roztrwoniony na dogodzenie pracownikom (oczywiście wyższego poziomu).
Firma ma możliwości i perspektywy na rozwój, jednak brakuje dyscypliny i weryfikacji kompetencji pracowników kadry zarządzającej. Nie mogę podać przykładów. Niestety...
4
Mariusz czy jakiś inny anonimowy 2016-09-29 21:13:46
Wyraziłaś to tak ekspresyjnie, że domyślam się, że Twoje imię jest na A.
Popieram stanowisko defensywne w stosunku do Zarządu WT.
Błędy i pomyłki w decyzjach były (może nawet będą), ale któż z was jest Prezesem i obraca kapitałem
rzędu kilku milionów PLN kwartalnie? Skąd macie tak rzetelną i gruntowną wiedzę by osądzać WSZYSTKICH?
Firma oferuje pracę i możliwości rozwoju.
Colo 2016-09-30 20:16:15
Szukają elektryków napewno, ostatnio kilka osób się zwolnilo, praca ok, tylko na samym początku trzeba sobie wynegocjować dobra stawkę na "ręke", bo tylko to da się zarobić, nic więcej
1
Colo 2016-10-01 09:05:28
@kuba a co powiesz na nadgodziny które są do wybrania i to 1:1,nawet te weekendowe.
Solo 2016-10-01 09:23:15
Jak sie nie podoba to wypad. Takie sa przepisy i trzeba sie do nich stosować. Placic mozna za dobrze i terminowo wykonana robote a ro sie rzadko zdarza.
Szankiel 2016-10-01 15:23:34
Wysyłaj CV albo jeszcze lepiej samemu przynieść, do p. Dyrektor
2
Justyna 2016-10-06 13:02:50
Dzień dobry,

aktualne wakaty są udostępnione na stronie WICHARY Technologies Sp. z o.o.

http://wichary.eu/kariera/

Kandydacie, nie znalazłeś interesującej Cię oferty pracy, a chcesz dołączyć do naszego zespołu?
Skorzystaj z formularza aplikacyjnego "APLIKACJA SPONTANICZNA" dostępnego na tej samej stronie. Twoja aplikacja zostanie przeanalizowana i umieszczona w naszej bazie danych pod kątem przyszłych projektów rekrutacyjnych.

Dział Personalny WICHARY Technologies Sp. z o.o.


1
Justajenny 2016-10-13 15:33:24
Czy któryś z pracowników musiał kupować w Biedronce
Czy któryś z pracowników musiał biegać nago
Czy któryś z pracowników dostał w oko

Co to kurna ma być za żenada, no bądźmy poważni

KUMOTERSTWO I NEPOTYZM na fali transformacji się udało ale się przejadło i się skończyło a siedziba była firmie potrzebna jak kwiatek do kozucha, na aule zawsze można było podnająć w hotelu salkę na godziny

Ludzie to firma handlowa liczą się ludzie nie mury i kuchnia na każdym pietrze to jest po stronie kosztów a nie przychodów kto was uczył ekonomii Dalejlama ?

Dobra trochę matematyki

Wezmy pod lupe firmę X nie mylić z W średniej wielkości firma Wydmuszka Sp z o.o.

Siedziba wartość ok 6 000 000 PLN rata miesieczna ok 80 000
Pracownicy ok 120 osób po 4000 brutto srednio ok 480 000
Samochody Telefony ITP po 3000 x 50 ok 150 000


Tak lekko licząc 710 000 PLN po stronie kosztowej

710 na marzy 50% daje nam obrót miesięczny na poziomie ok 1, 5 mln

Niby nic ale DZIAL nr 1 (jak wszędzie) leży reszta to bujdy a DZIAL nr 2 (jak wszędzie)od projektu do projektu

Dodatkowo mamy miesiące bez pracy Grudzin Lipiec Sierpień a 1,5 bani się musi uzbierać

Na dodatek w firmie Wydmuszka sp z o.o. wszyscy pracują do 14 albo 12 potem już odliczanie do wylotu

Teraz powiedzcie mi jak to ma hulać

Prezez Wydmuszka wpadł na pomysł

Wywalę 70% załogi i sprzedam siedzibę a zacznę od sprzedaży aut sami się pozwalniają hihihih

Oczyszczacie nie wywalę rodziny i dalszej rodziny i przyjaciół rodziny sąsiadów i milusinskcih


11
nico 2016-10-14 08:29:21
Jeśli jesteś pracownikiem WT to powinieneś przede wszystkim porządnie zająć się swoją pracą, za którą zawsze i na czas otrzymujesz wynagrodzenie. A koszty, obroty itp. zostaw osobom, które mają o tym pojęcie i są za to odpowiedzialne.
WT jest firmą rodzinną i pisanie w jej kontekście o nepotyźmie jest śmieszne ( poczytaj w encyklopedii co dokładnie znaczy to słowo i do czego się odnosi).
Już kiedyś pisałem, że jak komuś coś nie odpowiada w firmie to droga wolna. Jest przecież tyle firm na rynku i w każdej jest przecież lepiej , prawda ? Więc ?
I pamiętaj o jednym, że wzbudzanie taniej sensacji na stwierdzeniach nie mających nic wspólnego z rzeczywistością jest domeną ludzi sfrustrowanych i nieudolnych życiowo, którzy próbują zwrócić na siebie uwagę za wszelką cenę .
6
Bond 2016-10-19 09:07:13
Firma jak firma, w każdej zawsze się znajdą ludzie i ludziska, narazie płacą na czas wynagrodzenie, jak długo to nikt chyba nie wie, jak to się zmieni ludzie pewnie sami będą się zwalniać bo każdy wie że w tych czasach straty i zaległości są nie do odrobienia. Uczciwie pracujący pewnie się aż tak nie obawiają bo pracy na rynku jest dużo dla uczciwie pracujących, gorzej mają ludzie robiący dobre wrażenie. Dużo mniej ofert pracy jest też z obowiązkiem wprowadzania psów.
5
miron 2016-10-19 09:13:36
Wiecie może jak wygląda u nich obecnie praca? Dajcie znać.
wirus 2016-11-11 12:32:56
a ponad 200 opinii CI za mało? obecnie jest kicha i tyle. Zero organizacji, spychologia, brak porozumienia wewnątrz firmy to tak w dużym skrócie. Jak widać po postach wyżej, niektórym wydaję się że jak jest kawa i cukier to organizacyjnie jest ok. Tylko to jest widok krótkowzroczny z za biurka. A na zewnątrz już nie jest tak kolorowo. Klienci sami odchodzą widząc niekompetencję i brak profesjonalizmu. Niestety szefostwo tego nie widzi bo chyba patrzy tylko na słupki.
Nie sztuką jest tylko sprzedać, ale dbać o klienta żeby wrócił. Więc jest jak jest.
PS
Do wiadomość, cieszę się że już tu nie pracuję.
10
Fircyk 2016-11-11 13:59:03
Wirus dobrze, że odszedłeś bo widać jakie masz pojęcie o tym co się dzieje. Wszystkich, którzy cenią sobie pracę i jasne reguły oraz regularne wypłaty zachęcam aby spróbować bo warto.

Proponuję, aby ludzie z Sosnowca zatrudniali się w Sosnowcu a nie zatruwali innym życia.

Miłego
6
Ivan 2016-11-15 20:09:16
Cały Sosnowiec zadrżał w posadach. A Twoje pierdnięcie pacynko było niecelne.
1
Fircyk 2016-11-16 08:22:08
Ivan nie ważne skąd jesteś i pochodzisz. Najważniejsze, że już nie pracujesz. Bóg jednak czuwa.
1
Wiadomo kto! 2016-11-16 18:01:46
Słuchaj uważnie halabardniku.Czyżby zaświtał ci pomysł uczynić mnie odpowiedzialnym za ten wodospad złych emocji generowanych w Firmie i spadający tutaj.Stara dobra szkoła socjotechniki z repertuaru Gebelsa.
Sam postanowiłem odejść z Firmy co w twoim mniemaniu uczyniło mnie jej największym wrogiem.Jest to absolutna brednia, jedna z wielu w Twoim wykonaniu.
Wiem kim jesteś, odpadłeś z polemiki na Facebooku i tutaj "incognito" gonisz własny ogon.
1
Artur 2016-11-16 20:12:22
Jurku już dałbyś serio spokój. Nie wiem do kogo pijesz ale jeśli do mnie to bardzo Cię proszę oszczędź sobie bo to nie moje wpisy. Czytam to i przykro się robi, że gość którego przez tyle lat miałem za majstra i głowę operacji okazuje się kimś kto pyszczy gdzie popadnie. Juz Ci napisałem, że złego słowa o Tobie nigdy nie powiedziałem. Teraz za to dajesz mi powody aby jednak zmienić zdanie.
Nie mogę zatem sądzić inaczej jak fircyk bo ma chyba ten ktoś rację. Dobrze się stało i dla Ciebie i dla firmy że odszedłeś. Powodzenia Ci życze i proszę nie wtracaj się w coś czego sam nie próbowałeś i nie umiałeś zmienić i poprawić będąc jeszcze w firmie. Łatwo krytykować i narzekać gorzej zrobić. To takie czysto polskie. Pozdrawiam Jurku.
2
Artur 2016-11-16 20:19:27
Jurku już dałbyś serio spokój. Nie wiem do kogo pijesz ale jeśli do mnie to bardzo Cię proszę oszczędź sobie bo to nie moje wpisy. Czytam to i przykro się robi, że gość którego przez tyle lat miałem za majstra i głowę operacji okazuje się kimś kto pyszczy gdzie popadnie. Juz Ci napisałem, że złego słowa o Tobie nigdy nie powiedziałem. Teraz za to dajesz mi powody aby jednak zmienić zdanie.
Nie mogę zatem sądzić inaczej jak fircyk bo ma chyba ten ktoś rację. Dobrze się stało i dla Ciebie i dla firmy że odszedłeś. Powodzenia Ci życze i proszę nie wtracaj się w coś czego sam nie próbowałeś i nie umiałeś zmienić i poprawić będąc jeszcze w firmie. Łatwo krytykować i narzekać gorzej zrobić. To takie czysto polskie. Pozdrawiam Jurku.
2
Nie wiadomo kto 2016-11-17 07:29:31
Widzę, że JurekMurek nawet po odejsciu z firmy nie przestaje zatruwać życia innym.
Tylko się cieszyć , że już tutaj nie pracujesz i ktoś inny musi znosić twoją skwaszoną minę i twoje fochy. O ile fachowcem jesteś dobrym to człowiekiem dość marnym i pysznym.
Życzę Tobie, jak i wszystkim pracownikom WT żebyś nie musiał wracać tutaj na rozmowę kwalifikacyjną jak Twój brat.
2
Wiadomo kto. 2016-11-17 22:01:13
Fajne odwrócenie sedna sprawy, zamiast zmasowanego hejtu na WT zmasowany hejt na MJ.Jak wspomniałem wcześniej stara dobra szkoła socjotechniki,Nie mam ochoty na dalszą szermierkę z całą armią nicków jednego zawodnika.
1
Ex 2016-11-18 18:18:23
Nie żryjcie się między sobą. To nikomu dobrze nie służy. Postarajcie się zrozumieć. Kondycja firmy jest wprost proporcjonalna do kondycji górnictwa w Polsce. Doceńcie Szefa, który jak kiedyś zaobserwowałem dbał i myślę, że nadal dba, w miarę możliwości firmy, o to żeby pracownikom było jak najlepiej, bo to jest kapitał niematerialny firmy. Czasami, moim zdaniem, nie wszyscy zasługiwali na otrzymane łaski. A to, że nadeszły trudne czasy jest naturalne i nie można za to nikogo obwiniać.
Nie jestem "sponsorowany" i jako "ex", nie muszę nikomu wchodzić do .... . Patrzę już teraz z dystansu i staram się zachować obiektywizm, pomimo tego, że teoretycznie mógłbym uważać się za "pokrzywdzonego". Z realiami jeszcze nikt nie wygrał.
3
Bond 2016-11-21 16:43:53
Odpoczynek dobowy i tygodniowy to tak w ramach zmian
Pracodawca jest zobowiązany zapewnić każdemu pracownikowi w każdej dobie pracowniczej nieprzerwany okres co najmniej 11 godzin odpoczynku. Pracownik zatrudniony w systemie podstawowym (codzienna praca od 7.00 do 15.00) został wezwany w poniedziałek do usuwania awarii, co trwało do 24.00. Pracodawca udzielił mu 4 godzin równoważnego okresu odpoczynku bezpośrednio po zakończeniu pracy. Oznacza to, że we wtorek pracownik mógł podjąć pracę po upływie 11 godzin od zakończenia pracy w poniedziałek (po 11 godzinach od 24.00), czyli rozpoczął prace o 11.00 zamiast o 7.00.
1. 2. Różne miejsca pracy, ale obowiązek stawiennictwa w głównym zakładzie
Przykład: Aleksander Nowak jest serwisantem w DAWEX spółka z ograniczoną odpowiedzialnością. Pracownik codziennie stawia się w siedzibie pracodawcy, by podpisać listę obecności, odebrać sprzęt i samochód służbowy, a następnie jedzie do klientów, u których dokonuje napraw sprzętu. Po zakończeniu wszystkich obowiązków zaplanowanych na dany dzień, zatrudniony zdaje w siedzibie pracodawcy sprzęt oraz samochód służbowy, po czym wraca do domu.W tej sytuacji należy przyjąć, że z chwilą stawienia się przez pracownika w macierzystym zakładzie pracy rozpoczyna się bieg okresu zaliczanego do czasu pracy zatrudnionego. Okres ten biegnie do momentu zdania pracodawcy przez pracownika narzędzi wraz z samochodem służbowym. Tym samym, wszelkie podróże pomiędzy macierzystym zakładem a klientami oraz podróże pomiędzy klientami są wliczane do czasu pracy, gdyż w tym czasie pracownik pozostaje w dyspozycji pracodawcy. Przyjęty przez TSUE sposób liczenia czasu pracy pracowników mobilnych pozostaje zgodny z ukształtowaną w Polsce linią orzeczniczą Sądu Najwyższego (SN). SN w swoim orzecznictwie uznaje bowiem, że jeśli świadczenie pracy wymaga przemieszczania się, bez czego niemożliwe byłoby wykonanie podstawowych zadań pracowniczych, to należy uznać, iż w czasie przejazdów pracownik pozostaje w dyspozycji pracodawcy, a w konsekwencji, że czas tych przejazdów należy zaliczyć do czasu pracy (tak m.in. SN w wyroku z 6 maja 2014 r., sygn. akt II PK 219/13, oraz w wyroku z 30 września 1976 r., sygn. akt I PR 115/76).Spójność linii orzeczniczej Sądu Najwyższego oraz Trybunału Sprawiedliwości Unii Europejskiej stanowi sygnał, że w przypadku zatrudniania przez pracodawców pracowników mobilnych (w szczególności przedstawicieli handlowych, serwisantów itp.) czas dojazdu tych osób do pracy stanowi czas pracy. Okoliczność ta powinna być uwzględniana, m.in. przy planowaniu rozkładu czasu pracy tych pracowników, gdyż w odmiennym przypadku pracodawca będzie z jednej strony narażony na zarzut planowania pracy w godzinach nadliczbowych, z drugiej zaś będzie zobowiązany do zapłaty wynagrodzenia za nadgodziny.
12
nEw 2016-11-22 11:41:00
A kto Ci człowieku powiedział, że tutaj ma być hejt na WT ?
Pomyliłeś miejsce bo opinia to nie to samo co hejt.

3
Gerardino 2016-11-22 19:58:13
Czekamy na równie wyczerpującą odpowiedź któregoś z Pana Kierowników, albo Działu Personalnego na ten temat... Dlaczego ta sprawa nie zostanie uregulowana???
8
Because 2016-12-04 13:59:27
Do wszystkich tych którzy obrabiają tyłki innym... Weźcie się do roboty, bo w każdej innej firmie będzie z was materiał odpadowy, dotyczy to również tych którzy twierdzą że pracują najdłużej w firmie...
Barak Obanan 2016-12-07 20:37:42
Zabrzmiało jak pierdnięcie w stołek. Bo wziąć się do roboty w Wicharym to właśnie to zrobić.
3
@@@@ 2016-12-19 20:14:50
A kredyty by się same spłaciły, zresztą kto by to kupił??? Tutaj niestety nie chodzi o utrzymanie firmy lecz o spłacenia kredytów,gdyby nie było owych to Szef dawno by się tego pozbył... nabywając praw do emerytury, a z ludźmi niestety nikt się nie liczy, można to stwierdzić po pozbyciu się pracowników którzy naprawdę oddali serce dla firmy i dobry kawałek życia,nie mając odwagi samemu powiedzieć nawet tym ludziom dziękuję...
6
MG 2016-12-20 22:23:00
Bez takich proszę, jestem z Sosnowca, przepracowałem w WT 5 lat i złego słowa nie powiem.
Pochodzenie nie ma znaczenia, chyba ze ktoś jest rasista.
1
Milioner na kredyt 2017-01-11 18:43:47
Niejaka Justyna napisała :
"Czy któryś z pracowników nie otrzymał w terminie, bądź wogóle wynagrodzenia? "
Odp. Tak wszyscy.
Wiadomo kiedy mają być wypłaty?
7
Leny 2017-01-11 22:10:27
Najszybciej jak to możliwe, nie czytasz maili?
XYZ 2017-01-12 08:58:16
Jak masz jaja to idź zapytaj szefa kiedy będzie wypłata a nie siej tutaj zamętu.
2
Milioner na kredyt 2017-01-12 14:24:13
jestem nowy skąd mam wiedzieć, poza tym tu wszyscy o wszystkim, a mi nikt na rozmowie nie powiedział , że wypłata nie będzie na czas
3
Norbi 2017-01-12 17:23:17
Zaczyna się
1
Dusigrosz 2017-01-12 20:04:50
To fakt, ktoś rezygnuje z roboty aby przejść do tej firmy a tu lypa na starcie problem z wypłatą. To świadczy o jednym, management ma w nosie losy zwykłego pracownika.
4
Abc... 2017-01-12 20:48:36
Dlaczego ktoś ma się pytać kiedy będzie wypłata, skoro zostało to powiedziane w umowie, a jeśli będzie opóźnienie z wypłatą to chyba zarząd powinien o takim czymś poinformować a nie żeby ludzie pytali jeden drugiego... Pisanie maili w tej firmie to jedynie dobrze wychodzi w tej firmie, z pokoju do pokoju. Ale z listą do podpisu o potrącenie podatku za paczki świąteczne to można było rzucić...
3
Qwe 2017-01-12 21:46:29
Sprzedaliby bmki od pseudo dyrektorów i kasa by była. Ale prędzej piekło zamarznie, niż pupilki wyzbeda się luksusowych fur.
5
Lila 2017-01-12 21:54:59
Zarząd już dawno powinien podziękować tak niekompetenym dyrektorom za współpracę, urządzili sobie prywatny plac zabaw a zarząd dostaje informacje które są dla nich wygodne i zacemieniają ich brak kompetencji.
5
OBY 2017-01-12 21:58:18
Mogło być tak miło i przyjemnie a trafiłem na kolejną wydmuszke.
Marmot 2017-01-12 22:02:32
Już od dawna wiadomo, że ryba psuje się od głowy. Jacy dyrektorzy tacy kierownicy jacy kierownicy tacy szeregowi.
Watanabe. 2017-01-12 22:20:18
Noworoczne Urbi et Orbi !!!
2
Do milioner 2017-01-13 09:29:30
Milioner jaki nowy skoro firma nie przyjela nikogo od roku? :D
Zostaw swoją opinię o Wichary Technologies Sp. z o.o. - Pyrzowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wichary Technologies Sp. z o.o.