logo Wichary Technologies Sp. z o.o.

Wichary Technologies Sp. z o.o.

Pyrzowice

Opinie o Wichary Technologies Sp. z o.o.

michaelo 2016-09-16 22:49:11
tu sie nie ma co reklamować jest jak jest w każdej firmie, teraz tu jest ciężej bo kasy zabrakło, no zdarza sie i naturalna kolej rzeczy ludzie odchodzą bo znajdują prace bliżej i za ta samo kasę, albo lepszą ,bo bez nadgodzin to tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa. Proste i tyle na temat
1
Janek 2016-09-16 22:52:22
Byłem rozmowie trudno to nazwać rozmową, oni szukają chyba jakiś przygłupich wieśniaków z zadupia wiejskiego nieopodal. Bo jedyne co ich interesuje czy masz blisko do pracy
Tunrida 2016-09-18 12:37:51
Przepis na udany dzień w wichary techologies:

1. Zaktualizować interanet
2. Ogłosić dzień pozytywnego myślenia
3. Rozesłać harmonogram pracowników
4. Odegrać wokół budynku spektakl z pieskiem
5. Stworzyć kilka tabelek
6. Stworzyć sprawozdanie którego nigdy nikt nie przeczyta
7. Zapchać impuls rzeczami zbędnymi i bezsensownymi
8. Donieść na maksymalną ilość kolegów i koleżanek w sprawach dowolnych

Kawał dobrze wykonanej nikomu nie potrzebnej roboty zrobiony - Brawo !!!

Tutaj liczy się tylko jak dobrze potrafisz sprawiać pozory pracy !!!
Dla najlepszych aktorów czekają premie i podwyżki, samochody i telefony służbowe oraz awanse.

Wszystkich znajomych i krewnych osób pracujących u nas na wyższym szczeblu zapraszamy do aplikacji na dowolne stanowiska (i pamiętajcie - CZYM MNIEJ POTRAFICIE TY BARDZIEJ SIĘ NADAJECIE).
Reszta hołoty niech przygotuje się na zwolnienia bo kasa świeci pustkami.

Pozdrowienia dla byłych koleżanek i kolegów którzy jeszcze tam siedzą i liczą na cud.

A na koniec zagadka:

Co to jest?
Niebieskie metaliczne, wzięte w leasing i kolejnych kilka osób straci przez to prace lub nie dostanie wypłaty ???
14
fox 2016-09-18 14:28:19
WICHARY Technologies ma wspaniały Zarząd, który stawia czoła, sytuacji załamania gospodarki rynkowej w branży górniczej, w której to znalazły się także inne firmy zaopatrują kopalnie. Zarząd cały czas wierzy i stara się o zlecenia i nowe projekty, aby zapewnić pracownikom wynagrodzenia. Pracownikom, którzy są tej sytuacji świadomi i którzy są Zarządowi zobowiązani za dalsze utrzymywanie tego balastu. Firma pewnie wyjdzie na prostą, ale pracownicy nie doświadczą już przesadnego dobrobytu, którym byli raczeni przez lata, a do którego przywykli i teraz gorzko za nim płaczą. Wśród byłych i obecnych pracowników WT jest wielu zwolenników i kibiców, aby ta gehenna się szybko skończyła. Dlatego dzielenie na worki członków rodziny i niespokrewnionych oraz przypisywanie jednym i drugim konkretnych cech, uważam za krzywdzące i nieprawdziwe w stosunku do wielu osób, które mogą być podejrzewane o te niechlubne komentarze, pod którymi oszczercy nie mają odwagi się podpisać z imienia i nazwiska. Przestała komuś odpowiadać praca w WT, to pora ułożyć sobie życie na nowo i wziąć je we własne ręce, zamiast krytykować byłego pracodawcę i pokazywać swoją słabość.
1
nico 2016-09-18 18:26:46
Skoro jest wam tak źle to co jeszcze robicie w WT?Nikt was tu nie trzyma na siłę.
Jesteście przecież najlepszymi fachowcami w województwie więc lepszą pracę znajdziecie bez problemu, nie prawda ?Ale latwiej jest anonimowo narzekać, oczerniać i sr.ć w swoje gniazdo . To takie "bohaterskie" .
1
Bystra 2016-09-18 23:24:13
Witam wszystkich rodowitych Polaków. Zapach i klimat nienawiści oraz zawiści aż kipi. Niczego więcej po takich ludziach spodziewać się nie można, więc stąd taki a nie inny wydźwięk wypowiedzi większości z Was.

Z drugiej strony czego się spodziewać po narodzie i ludziach do niego należących skoro wybrali to co mamy. Własnemu wyborowi i postawie zawdzięczacie taką a nie inną kondycję firmy i to nie tylko tej ale wielu innych... z resztą to dopiero początek bagna, ale to nie na tym chciałam się skupić.

Znam firmę od kilku dobrych lat. Znam wiele osób, które są prawdziwymi fachowcami i takich, którzy znają się na biznesie, o czym świadczy 25 lat funkcjonowania tej firmy. Są również bardzo pracowici i godni do wszelkich poświęceń. Są również wśród Was tacy, którzy jak firmę zakładano ssała jeszcze mleko matki.

Chciałabym skoncentrować się jednak na tych, którzy tak beztrosko pozwalają sobie szarżować i opiniować decyzje i posunięcia Szefa firmy. Nie będę stosować niecenzuralnych słów (głównie ze względu na swoją płeć-chociaż potrafię) na opisanie przeczytanych powyżej postów, gdyż tylko na takie one zasługują. Proponuję tym wszystkim przemyślenie tego co napisałam poniżej o ile mają sumienie i choć za grosz rozumu.

Czy któryś z tych "bohaterów", jak ktoś słusznie wcześniej zauważył, jest przygotowany na to aby: -poświęcić swoje życie rodzinne tak jak to czyni Szef od ponad 25 lat?, z wyrzeczeniami po to, aby zapewnić takim jak Wy zatrudnienie i wynagrodzenie na koncie, które jeszcze nigdy nie było opóźnione (jak to w wielu firmach bywa) - czy jest ktoś z Was, kto przenosząc firmę do odległej, w stosunku do pierwotnej, lokalizacji dołożyłby pracownikowi na paliwo??? dając mu do tego samochód służbowy do dyspozycji. Który z Was byłby tak hojny???? - który z Was tolerowałby w swojej firmie brak efektów handlowych przez lata, a nie tygodnie jak to w większości firm bywa, wielkiego (UWAGA! nie można tutaj użyć słowa "handlowiec" bo większość za to się obrazi) inżyniera d/s sprzedaży???, - który tolerowałby syf na miejscu pracy panów inżynierów, serwisantów i innych osobistości myjących buty gąbką do zmywania naczyń w kuchni, syf w kuchniach pozostawiony po zrobieniu sobie darmowej kawy, herbaty czy wrzuceniu ryby do mikrofali i paróweczki, aby pięknie pachniało w budynku na przyjazd gości, - który z Was zdzierżyłby tych zapominających o spuszczeniu wody w ubikacji, podpasek w muszli w kolorze bursztynowym czy po prostu umyciu rąk po wytarciu D..., - który wytrzymałby smród z gęby kilku mistrzów ceremonii, którym zwrócenie uwagi od kilku lat nie daje wystarczającego powodu, aby coś z tym zrobić, a to po prostu nic innego jak lenistwo i niechlujstwo - jestem kobietą i muszę powiedzieć, że dziwię się żonom tych delikwentów ...fuuuuj. Dajcie mi chwilkę na złapanie świeżego oddechu bo, aż mnie wykręca na samą myśl.
Kwestia samochodów... wielu tu pisze jaki to skandal zabrać takim jak Wy samochód. Zadajcie sobie pytanie ile razy o ten samochód zadbaliście? Syf i mogiła po 30 czasem 40.000 km taki, że ohyda wejść do takiego auta. Kurz, błoto, popiół z papierosów, plamy jakieś na fotelach i nie chciałabym wiedzieć z czego. Jeszcze jest kilku takich inżynierków, gdzie nie wiadomo, co by dostał to i tak zajedzie, bo po co pompować opony - Szef nowe kupi za 10.000, co z tego że poobijany z każdej strony - to nie moje to po co szanować.
I tacy jak Wy macie czelność podnosić i krytykować temat samochodów??? Tak o swoje to Wy dbacie. Z takimi już też jechałam :-). Swoje wylizane jak psie jajuszka, umyte, wypolerowane ale "firmówki" to tylko kupa stali do zajechania.

Przykre powiem Wam jest to jakimi jesteście egoistami. A wiem o czym mówię, bo czuję to na co dzień. Który z Was zadał sobie to pytanie czy ja zasługuję w ogóle na to wynagrodzenie, które mam. Który z Was wie że Zarząd firmy nie pobiera wynagrodzenia od dobrych kilku miesięcy po to, by takie pijawki jak Wy mogły swoje dzieci wyżywić.

Psów się czepiacie. Sama mam psa i wiem ile czasu wymaga. Czy któryś z Was wie, że jeden z nich był krytycznym stanie porzucony przez takiego jak niejeden z Was bo mu się nie chciało???

Śpiąca już jestem, dlatego będę już kończyć, ale powiem Wam, że "żenada" to tylko jedno słowo jakie mi się nasuwa na takich jak Wy. I szkoda zdrowia Szefa i całej rodziny Wichary na to, aby takich ja wielu z Was tutaj piszących te bzdury utrzymywać. Macie choć odrobinę honoru to odejdźcie, a nie psujcie innym życia i chęci do niego takimi bzdurami i w stylu pisowskim wywodami. Załóżcie sobie sami firmę w tym pięknym kraju.

Jeszcze jedno na dobranoc. Zadajcie sobie pytanie przed rozpoczęciem jakiejkolwiek krytyki, bo to najprościej przychodzi, co zrobił/am/em dla tej firmy takiego, że mogę być z tego dumn/a/y i krytykować innych.

Rozsądni i myślący zrozumieją, beznadz
12
Bystra 2016-09-18 23:31:27
Jeszcze jedno na dobranoc. Zadajcie sobie pytanie przed rozpoczęciem jakiejkolwiek krytyki, bo to najprościej przychodzi, co zrobił/am/em dla tej firmy takiego, że mogę być z tego dumn/a/y i krytykować innych.

Rozsądni i myślący zrozumieją, beznadziejni i bez serca egoiści dalej będą pisać takie bzdury.

Chętnych do pracy w firmie Wichary zachęcam do tego , aby sami ocenili ile w tym co napisałam jest prawdy, a co z wcześniejszych tutaj postów faktycznie się potwierdza.

Dobrej nocy rodacy.
2
Joe 2016-09-19 00:00:15
Ja mam jeszcze takie pytanie do tych BOHATERÓW - jako kontynuacja Bystrej.
Czy ktoś z was pomyślał o tym, że właściciel mógłby firmę sprzedać i kupić sobie i rodzinie po kilka aut i domów, jeździć sobie po świecie z wnukami, których widuje tyle co nic a nie użerać się z wami na co dzień i marnować nerwy na waszą nieudolność??? Wiem, że już wiele razy otrzymywał takie propozycje od firm. W jednej z nich nawet pracowałem.
W 100% popieram Bystrą, ma Babka jaja ;-). Nikt tutaj do tej pory nie miał odwagi powiedzieć tylu prawd. Krótko tutaj jestem ale wygoniłbym tych leni, brudasów i nierobów w ciągu tygodnia.
Powiem szczerze, że dziwię się właścicielowi, że tego towarzystwa maruderów jeszcze nie rozkurzył.
Narka
Fiona 2016-09-19 00:06:26
A czy ktos pomysla ze moze szefu by firme sprzedal i kupil sobie 10 aut i 5 domow zamiast uzerac sie z takimi bolcami jak Tunrida czy inne Madejowe???????
4
Flipek :) 2016-09-19 18:35:27
Nie pracuję już w Waszej firmie paręnaście lat, ale wpadam od czasu do czasu z popcornem tutaj poczytać co tam u Was ciekawego i muszę przyznać, że nie zazdroszczę Wam atmosfery w pracy.
Ciężko musi się pracować z ludzmi, którzy na codzień w pracy mijają się na korytarzach uśmiechając się do siebie, następnie wchodzą online i anonimowo wylewają na swoich współpracowników wiadra pomyj.
Żaden ze mnie wujek dobra rada, mimo to jednak zachęcałbym wszystkich do chwili refleksji nad sobą i zastanowieniu się nad sprawowaną przez siebie rolą w firmie.
Narzekać jest bardzo prosto, na wszystko i na wszystkich wokoło, ale zazwyczaj niczego to nie zmienia. Może właśnie oczekując zmiany, należałoby zacząć od siebie?
Ja jak odszedłem z WT postanowiłem się przekwalifikować i zająć się czymś zupełnie innym od tego co robiłem w Waszej firmie, wyszło to na dobre zarówno firmie jak i mnie, w szczególności mnie :)
Może też niektórzy z Was powinni wziąć sprawy w swoje ręce i zamiast wchodzić w internety i narzekać, że daleko do pracy, benzyna droga, że odludzie, że ktoś rano psa wyprowadza, a to że ktoś tam ma lepsze auto, powinien pójść jutro do szefa i złożyć wyypowiedzenie lub po prostu szczerze porozmawiać?
Odwagi Wam chyba nie brakuje? ;)

Ja to tak widzę, jako były pracownik.

P.S. Wypowiedz Bystrej, napisana w dużych emocjach, ale odnoszę wrażenie, że przedstawia realny problem.
5
Wkurfiony 2016-09-23 18:28:03
Miron]
Jaki ku... mistrz to nie fabryka zabawek. Tylko firma handlowa. Jak jesteś z rodziny albo dobrze liżesz to i owszem będziesz kim zechcesz ale nie tak od razu
Wkurfiony 2016-09-23 18:44:34
cytat : " Ja mam jeszcze takie pytanie do tych BOHATERÓW - jako kontynuacja Bystrej.
Czy ktoś z was pomyślał o tym, że właściciel mógłby firmę sprzedać i kupić sobie i rodzinie po kilka aut i domów, jeździć sobie po świecie z wnukami, których widuje tyle co nic a nie użerać się z wami na co dzień i marnować nerwy na waszą nieudolność??? Wiem, że już wiele razy otrzymywał takie propozycje od firm. W jednej z nich nawet pracowałem.
W 100% popieram Bystrą, ma Babka jaja ;-). Nikt tutaj do tej pory nie miał odwagi powiedzieć tylu prawd. Krótko tutaj jestem ale wygoniłbym tych leni, brudasów i nierobów w ciągu tygodnia.
Powiem szczerze, że dziwię się właścicielowi, że tego towarzystwa maruderów jeszcze nie rozkurzył."
Co mi tu nie halo
Po pierwsze szefostwo już ma po kilka domów i samochody więc sprzedawać firmy nie musi.
Po drugie.
Przecież szef już zwalnia od pół roku !!! Dużo ludzi widząc co jest samych odeszła i nadal odchodzi.
A zwolnić wszystkich nie może bo to by firmę za dużo kosztowało jako zwolnienie grupowe, firma musiała by wypłacić odprawy. Lepiej powoli wykańczać żeby sami odeszli np. zabierając im samochody służbowe. Albo wkur... zadaniami z nie realnymi terminami. Ale nie wszyscy kumają i myślą że to tylko chwilowa niedyspozycja.
A duża część jak to określiłeś "brudasów i leni " to rodzina i ich kuzyni czy bliscy znajomi. Więc kogo masz na myśli ?
1
Pracuś 2016-09-23 19:06:37
A ja się pytam droga Bysta, po co szef to robi?? I myślę, że po to żeby utrzymać nie tylko siebie ale i całą rodzinę zatrudnioną w firmie Wichary. A to że pobłaża i był hojny to jego błąd, dlatego firma aktualnie tak cienko przędzie. Teraz zostaje tylko szukać winnych, tylko że tak naprawdę ich nie ma. Bo razem z upadkiem Górnictwa skończyły się dobre czasy w Firmie Wichary... amen Już tak dobrze nie będzie i módlcie żeby nie było gorzej.
dzidzus 2016-09-23 19:23:41
Halo FOX
Chyba kogoś tu boli Prawda ???
Jakby ktoś nie wiedział to te forum jest stworzone po to żeby napisać swoją anonimową opinie o danym pracodawcy i czy komuś się to podoba czy nie dalej tak będzie .
W każdej złej czy dobrej opinii jest źdźbło prawdy i tylko ten kto szuka pracy wyciągnie z tego wnioski na swój sposób. A oczernianie i opisywanie szczegółów jak to robi Bstra, tylko bardziej zniechęca potencjalnych przyszłych pracowników.
Więc nie róbcie z tego forum księgi skarg i zażaleń Firmy Wichary bo to i tak w niczym wam nie pomoże jak tylko żałosne poskromienie swego ego
Fircyk 2016-09-23 19:29:22
Pracuś jak tak sądzisz to załóż firmę i ją poprowadź i wtedy zobaczysz czy rodzinę utrzymasz. Tym wszystkim którzy mieli samochody i już nie mają życzę, aby w innej firmie dostali nowy + dodatek do paliwa + możliwość do jazdy prywatnej a jednocześnie służbowo realizowali 1/10 przebiegu czyli nic. Więc pytanie po co i dlaczego taki ktoś ma mieć samochód służbowy. Kto uważa, że nie ma w tym racji. Kto pracował w takiej firmie gdzie tez tak było?
Kora 2016-09-23 19:34:29
Dzidzius tys to chyba ze smoczkiem w dziubku pisal. Zadaj sobie pytanie kto tworzy firmie to ci wyjdzie z liczenia na palcach ze tutaj pracujacy. Na dzis wypada wg mnie wywalic jeszcse z 30 osob takich jak Ty i wtedy dopiero bedzie poprawa.
Kaczorek 2016-09-23 19:48:20
Średnio powyżej 3000 ale biorac pod uwage doadtki z polskiej kreatywnosci to pewnie niezle wiecej. Ci co ciu.....li na nadgodzinach juz nie moga wiec teraz boli ich bardziej. Dobra zmiana to super okreslenie :-)
dzidzus 2016-09-23 20:23:27
Kora. I znowu swoje, niektórzy jak TY mają zero inteligencji żeby zrozumieć pewne sprawy, tylko egoistycznie patrzą na swoje du..ko . Na swoją obronę powiem tylko że mnie w firmie praktycznie nie ma, wiec co robię ? A no pracuje na to żeby twoje tłuste du.. mogło siedzieć i pierdzieć w stołek i gówno z tego mam. Ale już nie długo bo właśnie szukam pracy więc będziesz kadzić komu innemu nie mi, a że większość robi to samo więc wylądujesz na bruku bo gdzie indziej, gdzie trzeba pracować nie pir..dzieć, się nie odnajdziesz.
servuś 2016-09-23 20:37:22
Zarobki w Wicharym to wielkie tabu , zresztą jak w większości firm w PL.
Serwisant zarobi średnio 2300 netto z czego 400 na paliwo więc zostaje poniżej 2000 , teraz jest dużo wolnego wiec spoko robota , niedługo duża Inwestycja wiec można trochę wykazać się przy kopaniu dołów czy ciągnięciu kabla a między czasie naprawić coś na wysypisku w maszynie upapranej w gó..nie do tego jazda po całej Polsce w ramach rekreacji za darmo
ZAPRASZAMY
1
Kora 2016-09-24 07:58:12
Chcialabym poznać tego Adonisa z wąską pupcią, który jest taki pracowity niby. A jak szukasz to szukaj dobrze bo w kolejnej firmie wylecisz za 2 miesiace bo sie nikt z tobą nie będzie cackal.
Jeans 2016-09-24 08:26:51
To pakuj sie i wypier....j do innej roboty jakci nie pasi a nie psuj kolegom nastroju i humoru bo przez takich ja ty zarabiaj mniej bo po tobie zawsze trzeba poprawiac.
CR7 2016-09-24 09:46:49
Wiesz dlaczego w PL tak jest? W Austrii czy innych krajach ludzie mają rozum i interesuje ich praca a w Polsce jeden drugiemu do koryta zaglada zamiast wziasc sie do roboty. Jak komus malo niech ma ta odwage i zmieni pracę. Na zmienilem niedawno na Wichary i jestem bardzo zadowolony bo mam doswiadczenia z wieloma innymi i zapewniam, ze nie jest tak zloto jakby wszystkim sie moglo wydawac. Przy piwie i wódce kazdy zarabia o 2000 wiecej to tez typowo polskie.
Naiwny 2016-09-24 11:14:58
Tak i wczasy pod gruszą i 500+ dla wszystkich leseròw.
Neutral 2016-09-25 10:14:43
Uwaga na Pana Mareczka z serwisu górniczego, donosi na swoich kolegów żeby kiero tylko jego wysyłał na serwis, żałosny gość, słoma z butów mu się sama wypycha... Uwaga co mówicie przy nim!!!
1
Justyna 2016-09-27 12:31:07
Dzień dobry,
Czy któryś z pracowników nie otrzymał zgody na urlop wypoczynkowy kiedy sobie go zaplanował?
Czy któryś z pracowników nie otrzymał pozwolenia na wyjście prywatne w czasie pracy w dogodnych dla siebie godzinach?
Czy któryś z pracowników miał jakiekolwiek problemy z uwagi na częste chorobowe?
Czy któryś z pracowników nie otrzymał zgody na indywidualny rozkład czasu pracy, pomimo, iż były to godziny zupełnie inne, niż te w których pozostali pracownicy pracują?
Czy któryś z pracowników któremu brakło urlopu wyliczanego proporcjonalnie do przepracowanego okresu nie otrzymał go awansem na poczet kolejnego okresu zatrudnienia? Pracownik jechał na urlop, a niestety prawo do większego urlopu otrzymałby dopiero za miesiąc lub dwa
Czy któryś z pracowników nie otrzymał w terminie, bądź wogóle wynagrodzenia?
Czy któryś z pracowników otrzymuje wynagrodzenie poza listą płac?
Czy któryś z serwisantów zarabia średnio 2.300,00 zł netto? Jedynym wyjątkiem jest pracownik, który ma obciążenia komornicze, a inny przebywał na zwolnieniu chorobowym przez dłuższy okres czasu
Czy któryś z pracowników dowiedział się od innego współpracownika na temat swoich zarobków? jest to dobro osobiste każdego z osobna i nikt nie ma prawa przekazywać tej wiedzy innym
Czy któryś z pracowników nie ma opłacanych świadczeń zdrowotnych, rentowych, etc?
Czy któryś z pracowników na jakiekolwiek zaświadczenia o dochodach, o zatrudnieniu etc czekał kilka dni?
Czy któryś z pracowników nie otrzymał rekompensaty za przepracowane nadgodziny?
Czy któryś z pracowników nie otrzymał diety z tytułu wyjazdu służbowego?
Czy któraś z osób świadczy usługi w ramach umowy zlecenia, umowy o dzieło zamiast być zatrudnionym w ramach umowy o pracę?
Czy któryś z pracowników musi używać swojej odzieży roboczej do pracy?
Czy któryś z pracowników musi pracować w odzieży roboczej nie nadającej się do użytkowania, bowiem ma ją od „X” lat?
Czy któryś z pracowników musi przynosić sobie kawę, cukier, herbatę?
Czy któryś z pracowników musi sprzątać sobie biurko, pokój, opróżniać kosze ze swoich śmieci, czyli sprzątać swoje miejsce pracy
Czy któryś z pracowników musi przynosić środki czystości ?
Czy któryś z pracowników brzydził się pozostawić swoje produkty w lodówkach firmowych, które są na każdym piętrze?
Czy któryś z pracowników brzydził się przygotować sobie kawę z ekspresu który jest na każdym piętrze?
Czy któryś z pracowników był zmuszony wracać do domu nie umyty po fizycznej pracy z powodu braku łazienek, które nota bene są w firmie ogólnodostępne
Czy któryś z pracowników słyszał od swoich współpracowników bądź przełożonych obelgi, wyzwiska etc? Jakiekolwiek podejrzenie o takie praktyki jest na wstępie eliminowane, nawet jeśli jest to luźna rozmowa pomiędzy pracownikami
Czy któryś z pracowników musi czekać kilka dni na audiencje lub musi wystosować specjalną prośbę, aby mógł porozmawiać z Przełożonym bądź Zarządem?
Czy któryś z pracowników nie został wysłany na szkolenia za granicę w celu dokładnego zapoznania się z produktem i poznania dostawcy, a nie jedynie otrzymał np. folder czy inne materiały?
Czy któryś z pracowników nie ma potrzebnych narzędzi do pracy, tj komputer, telefon, samochód służbowy , wszelakie artykuły biurowe, wizytówki, etc. bądź musi z domu przynosić w/w narzędzia pracy?
Czy któryś z pracowników który był zatrudniony w poprzedniej siedzibie Spółki tj w Siemianowicach Śląskich nie otrzymał wyrównania do wynagrodzenia tytułem zwiększonych kosztów dojazdu do pracy? Którego pracodawcę interesuje koszt dojazdu pracownika do pracy? !
Czy któryś z pracowników nie został zatrudniony w Firmie z polecenia, bądź kolegi/koleżanki z pracy, bądź doradztwa personalnego, bądź z polecenia rodziny? W firmie zatrudniamy rodzeństwa, małżeństwa, partnerów, rodzinę i nie stanowi to problemu dla nas
Czy któryś z pracowników musi się wstydzić za firmę w której pracuje? z powodu wizerunku na rynku, bądź produktów, bądź know-how, bądź kultury pracowników czy kadry zarządzającej, etc

Nie będę się rozpisywała o wszystkich przewinieniach których pracodawca doświadczył od swoich pracowników, bo pewnie Ci co to czytają i których to dotyczy dokładnie wiedzą o swoich przewinieniach, bo mieliśmy już rozmowy na ten temat z zainteresowanymi. Zresztą dokładam wszelkich starań, aby jakiekolwiek przewinienia były od razu wyjaśniane i naprawiane, aby każdy mógł z „czystą” kartą zacząć nowy dzień pracy. Oczywiście mogę przytoczyć wiele wiele przykładów złych praktyk, które są stosowane na co dzień w innych firmach, ale nie w naszej. Więc jeśli komuś jest nie po drodze z firmą WICHARY Technologies i nie odpowiada mu panująca kultura organizacyjna zawsze może zmienić ją na firmę państwową i tam będzie obcował z kulturą hierarchii*, bądź może przejść do kor
13
Justyna 2016-09-27 12:43:38
cd mojej wypowiedzi

Więc jeśli komuś jest nie po drodze z firmą WICHARY Technologies i nie odpowiada mu panująca kultura organizacyjna zawsze może zmienić ją na firmę państwową i tam będzie obcował z kulturą hierarchii*, bądź może przejść do korporacji i tam będzie obcował z kulturą rynku*, bądź małej prywatnej firmy i będzie obcował z kulturą klanu*, bądź się zastanowi czego tak naprawdę potrzebuje i doceni, że firma WICHARY Technologies przeszła już przez wszystkie wymienione rodzaje kultury organizacyjne i z każdej kultury wyniosła to co cenne i korzysta z tej wiedzy i tych doświadczeń. Teraz pomimo ciężkiej sytuacji gospodarczej nie ma u nas zwolnień grupowych, firma nie kończy swojej działalności tylko utrzymuje się na rynku. Inni „wielcy”, którzy pewnie mieli takie podejście do biznesu jak co niektórzy powyżej w postach już się nie odrodzą, bo interesowała ich tylko polityka krótkofalowa, a nie długofalowa i jedynym co im pozostało to strzępienie języka, zamiast rzeczowej opinii o pracodawcy. No cóż pozostawili jedynie opinie o sobie samych.
Justyna Rodzik

A tak teraz zupełnie prywatnie:
Czego oczekujecie od WICHARY Technologies? Żeby nie zatrudniali nikogo znajomego, ani z rodziny; żeby jeździli autobusem, bo każda marka auta nie przystoi pracodawcy; żeby mieszkali w hotelu robotniczym, bo przecież posiadanie domu to rarytas w dzisiejszych czasach; żeby wypłacali premie, prowizje, przyznawali podwyżki i rekompensowali dojazdy do pracy oraz płacili diety „oraz”, a nie „lub” wyżywienie pracownikom na delegacjach; żeby nie mieli żadnych zwierząt; to ja życzę Wam i każdemu z osobna, abyście założyli sobie firmy i zatrudnili pracowników i żyli wg wyżej wymienionych „etycznych norm”.

Justyna
12
Józef 2016-09-29 20:57:46
Zgodzę się z Tobą, ale tylko w połowie.
Rzeczywiście złote kontrakty WT minęły i pracujemy by doczekać ich jeszcze raz.
Niestety większość "hejterów" ma rację, że zamiast wykorzystać kapitał racjonalnie,
został on roztrwoniony na dogodzenie pracownikom (oczywiście wyższego poziomu).
Firma ma możliwości i perspektywy na rozwój, jednak brakuje dyscypliny i weryfikacji kompetencji pracowników kadry zarządzającej. Nie mogę podać przykładów. Niestety...
4
Mariusz czy jakiś inny anonimowy 2016-09-29 21:13:46
Wyraziłaś to tak ekspresyjnie, że domyślam się, że Twoje imię jest na A.
Popieram stanowisko defensywne w stosunku do Zarządu WT.
Błędy i pomyłki w decyzjach były (może nawet będą), ale któż z was jest Prezesem i obraca kapitałem
rzędu kilku milionów PLN kwartalnie? Skąd macie tak rzetelną i gruntowną wiedzę by osądzać WSZYSTKICH?
Firma oferuje pracę i możliwości rozwoju.
Colo 2016-09-30 20:16:15
Szukają elektryków napewno, ostatnio kilka osób się zwolnilo, praca ok, tylko na samym początku trzeba sobie wynegocjować dobra stawkę na "ręke", bo tylko to da się zarobić, nic więcej
1
Colo 2016-10-01 09:05:28
@kuba a co powiesz na nadgodziny które są do wybrania i to 1:1,nawet te weekendowe.
Solo 2016-10-01 09:23:15
Jak sie nie podoba to wypad. Takie sa przepisy i trzeba sie do nich stosować. Placic mozna za dobrze i terminowo wykonana robote a ro sie rzadko zdarza.
Szankiel 2016-10-01 15:23:34
Wysyłaj CV albo jeszcze lepiej samemu przynieść, do p. Dyrektor
2
Justyna 2016-10-06 13:02:50
Dzień dobry,

aktualne wakaty są udostępnione na stronie WICHARY Technologies Sp. z o.o.

http://wichary.eu/kariera/

Kandydacie, nie znalazłeś interesującej Cię oferty pracy, a chcesz dołączyć do naszego zespołu?
Skorzystaj z formularza aplikacyjnego "APLIKACJA SPONTANICZNA" dostępnego na tej samej stronie. Twoja aplikacja zostanie przeanalizowana i umieszczona w naszej bazie danych pod kątem przyszłych projektów rekrutacyjnych.

Dział Personalny WICHARY Technologies Sp. z o.o.


1
Justajenny 2016-10-13 15:33:24
Czy któryś z pracowników musiał kupować w Biedronce
Czy któryś z pracowników musiał biegać nago
Czy któryś z pracowników dostał w oko

Co to kurna ma być za żenada, no bądźmy poważni

KUMOTERSTWO I NEPOTYZM na fali transformacji się udało ale się przejadło i się skończyło a siedziba była firmie potrzebna jak kwiatek do kozucha, na aule zawsze można było podnająć w hotelu salkę na godziny

Ludzie to firma handlowa liczą się ludzie nie mury i kuchnia na każdym pietrze to jest po stronie kosztów a nie przychodów kto was uczył ekonomii Dalejlama ?

Dobra trochę matematyki

Wezmy pod lupe firmę X nie mylić z W średniej wielkości firma Wydmuszka Sp z o.o.

Siedziba wartość ok 6 000 000 PLN rata miesieczna ok 80 000
Pracownicy ok 120 osób po 4000 brutto srednio ok 480 000
Samochody Telefony ITP po 3000 x 50 ok 150 000


Tak lekko licząc 710 000 PLN po stronie kosztowej

710 na marzy 50% daje nam obrót miesięczny na poziomie ok 1, 5 mln

Niby nic ale DZIAL nr 1 (jak wszędzie) leży reszta to bujdy a DZIAL nr 2 (jak wszędzie)od projektu do projektu

Dodatkowo mamy miesiące bez pracy Grudzin Lipiec Sierpień a 1,5 bani się musi uzbierać

Na dodatek w firmie Wydmuszka sp z o.o. wszyscy pracują do 14 albo 12 potem już odliczanie do wylotu

Teraz powiedzcie mi jak to ma hulać

Prezez Wydmuszka wpadł na pomysł

Wywalę 70% załogi i sprzedam siedzibę a zacznę od sprzedaży aut sami się pozwalniają hihihih

Oczyszczacie nie wywalę rodziny i dalszej rodziny i przyjaciół rodziny sąsiadów i milusinskcih


10
nico 2016-10-14 08:29:21
Jeśli jesteś pracownikiem WT to powinieneś przede wszystkim porządnie zająć się swoją pracą, za którą zawsze i na czas otrzymujesz wynagrodzenie. A koszty, obroty itp. zostaw osobom, które mają o tym pojęcie i są za to odpowiedzialne.
WT jest firmą rodzinną i pisanie w jej kontekście o nepotyźmie jest śmieszne ( poczytaj w encyklopedii co dokładnie znaczy to słowo i do czego się odnosi).
Już kiedyś pisałem, że jak komuś coś nie odpowiada w firmie to droga wolna. Jest przecież tyle firm na rynku i w każdej jest przecież lepiej , prawda ? Więc ?
I pamiętaj o jednym, że wzbudzanie taniej sensacji na stwierdzeniach nie mających nic wspólnego z rzeczywistością jest domeną ludzi sfrustrowanych i nieudolnych życiowo, którzy próbują zwrócić na siebie uwagę za wszelką cenę .
6
Bond 2016-10-19 09:07:13
Firma jak firma, w każdej zawsze się znajdą ludzie i ludziska, narazie płacą na czas wynagrodzenie, jak długo to nikt chyba nie wie, jak to się zmieni ludzie pewnie sami będą się zwalniać bo każdy wie że w tych czasach straty i zaległości są nie do odrobienia. Uczciwie pracujący pewnie się aż tak nie obawiają bo pracy na rynku jest dużo dla uczciwie pracujących, gorzej mają ludzie robiący dobre wrażenie. Dużo mniej ofert pracy jest też z obowiązkiem wprowadzania psów.
5
miron 2016-10-19 09:13:36
Wiecie może jak wygląda u nich obecnie praca? Dajcie znać.
wirus 2016-11-11 12:32:56
a ponad 200 opinii CI za mało? obecnie jest kicha i tyle. Zero organizacji, spychologia, brak porozumienia wewnątrz firmy to tak w dużym skrócie. Jak widać po postach wyżej, niektórym wydaję się że jak jest kawa i cukier to organizacyjnie jest ok. Tylko to jest widok krótkowzroczny z za biurka. A na zewnątrz już nie jest tak kolorowo. Klienci sami odchodzą widząc niekompetencję i brak profesjonalizmu. Niestety szefostwo tego nie widzi bo chyba patrzy tylko na słupki.
Nie sztuką jest tylko sprzedać, ale dbać o klienta żeby wrócił. Więc jest jak jest.
PS
Do wiadomość, cieszę się że już tu nie pracuję.
8
Fircyk 2016-11-11 13:59:03
Wirus dobrze, że odszedłeś bo widać jakie masz pojęcie o tym co się dzieje. Wszystkich, którzy cenią sobie pracę i jasne reguły oraz regularne wypłaty zachęcam aby spróbować bo warto.

Proponuję, aby ludzie z Sosnowca zatrudniali się w Sosnowcu a nie zatruwali innym życia.

Miłego
5
Ivan 2016-11-15 20:09:16
Cały Sosnowiec zadrżał w posadach. A Twoje pierdnięcie pacynko było niecelne.
1
Fircyk 2016-11-16 08:22:08
Ivan nie ważne skąd jesteś i pochodzisz. Najważniejsze, że już nie pracujesz. Bóg jednak czuwa.
1
Wiadomo kto! 2016-11-16 18:01:46
Słuchaj uważnie halabardniku.Czyżby zaświtał ci pomysł uczynić mnie odpowiedzialnym za ten wodospad złych emocji generowanych w Firmie i spadający tutaj.Stara dobra szkoła socjotechniki z repertuaru Gebelsa.
Sam postanowiłem odejść z Firmy co w twoim mniemaniu uczyniło mnie jej największym wrogiem.Jest to absolutna brednia, jedna z wielu w Twoim wykonaniu.
Wiem kim jesteś, odpadłeś z polemiki na Facebooku i tutaj "incognito" gonisz własny ogon.
1
Artur 2016-11-16 20:12:22
Jurku już dałbyś serio spokój. Nie wiem do kogo pijesz ale jeśli do mnie to bardzo Cię proszę oszczędź sobie bo to nie moje wpisy. Czytam to i przykro się robi, że gość którego przez tyle lat miałem za majstra i głowę operacji okazuje się kimś kto pyszczy gdzie popadnie. Juz Ci napisałem, że złego słowa o Tobie nigdy nie powiedziałem. Teraz za to dajesz mi powody aby jednak zmienić zdanie.
Nie mogę zatem sądzić inaczej jak fircyk bo ma chyba ten ktoś rację. Dobrze się stało i dla Ciebie i dla firmy że odszedłeś. Powodzenia Ci życze i proszę nie wtracaj się w coś czego sam nie próbowałeś i nie umiałeś zmienić i poprawić będąc jeszcze w firmie. Łatwo krytykować i narzekać gorzej zrobić. To takie czysto polskie. Pozdrawiam Jurku.
2
Artur 2016-11-16 20:19:27
Jurku już dałbyś serio spokój. Nie wiem do kogo pijesz ale jeśli do mnie to bardzo Cię proszę oszczędź sobie bo to nie moje wpisy. Czytam to i przykro się robi, że gość którego przez tyle lat miałem za majstra i głowę operacji okazuje się kimś kto pyszczy gdzie popadnie. Juz Ci napisałem, że złego słowa o Tobie nigdy nie powiedziałem. Teraz za to dajesz mi powody aby jednak zmienić zdanie.
Nie mogę zatem sądzić inaczej jak fircyk bo ma chyba ten ktoś rację. Dobrze się stało i dla Ciebie i dla firmy że odszedłeś. Powodzenia Ci życze i proszę nie wtracaj się w coś czego sam nie próbowałeś i nie umiałeś zmienić i poprawić będąc jeszcze w firmie. Łatwo krytykować i narzekać gorzej zrobić. To takie czysto polskie. Pozdrawiam Jurku.
2
Nie wiadomo kto 2016-11-17 07:29:31
Widzę, że JurekMurek nawet po odejsciu z firmy nie przestaje zatruwać życia innym.
Tylko się cieszyć , że już tutaj nie pracujesz i ktoś inny musi znosić twoją skwaszoną minę i twoje fochy. O ile fachowcem jesteś dobrym to człowiekiem dość marnym i pysznym.
Życzę Tobie, jak i wszystkim pracownikom WT żebyś nie musiał wracać tutaj na rozmowę kwalifikacyjną jak Twój brat.
2
Wiadomo kto. 2016-11-17 22:01:13
Fajne odwrócenie sedna sprawy, zamiast zmasowanego hejtu na WT zmasowany hejt na MJ.Jak wspomniałem wcześniej stara dobra szkoła socjotechniki,Nie mam ochoty na dalszą szermierkę z całą armią nicków jednego zawodnika.
1
Ex 2016-11-18 18:18:23
Nie żryjcie się między sobą. To nikomu dobrze nie służy. Postarajcie się zrozumieć. Kondycja firmy jest wprost proporcjonalna do kondycji górnictwa w Polsce. Doceńcie Szefa, który jak kiedyś zaobserwowałem dbał i myślę, że nadal dba, w miarę możliwości firmy, o to żeby pracownikom było jak najlepiej, bo to jest kapitał niematerialny firmy. Czasami, moim zdaniem, nie wszyscy zasługiwali na otrzymane łaski. A to, że nadeszły trudne czasy jest naturalne i nie można za to nikogo obwiniać.
Nie jestem "sponsorowany" i jako "ex", nie muszę nikomu wchodzić do .... . Patrzę już teraz z dystansu i staram się zachować obiektywizm, pomimo tego, że teoretycznie mógłbym uważać się za "pokrzywdzonego". Z realiami jeszcze nikt nie wygrał.
2
Bond 2016-11-21 16:43:53
Odpoczynek dobowy i tygodniowy to tak w ramach zmian
Pracodawca jest zobowiązany zapewnić każdemu pracownikowi w każdej dobie pracowniczej nieprzerwany okres co najmniej 11 godzin odpoczynku. Pracownik zatrudniony w systemie podstawowym (codzienna praca od 7.00 do 15.00) został wezwany w poniedziałek do usuwania awarii, co trwało do 24.00. Pracodawca udzielił mu 4 godzin równoważnego okresu odpoczynku bezpośrednio po zakończeniu pracy. Oznacza to, że we wtorek pracownik mógł podjąć pracę po upływie 11 godzin od zakończenia pracy w poniedziałek (po 11 godzinach od 24.00), czyli rozpoczął prace o 11.00 zamiast o 7.00.
1. 2. Różne miejsca pracy, ale obowiązek stawiennictwa w głównym zakładzie
Przykład: Aleksander Nowak jest serwisantem w DAWEX spółka z ograniczoną odpowiedzialnością. Pracownik codziennie stawia się w siedzibie pracodawcy, by podpisać listę obecności, odebrać sprzęt i samochód służbowy, a następnie jedzie do klientów, u których dokonuje napraw sprzętu. Po zakończeniu wszystkich obowiązków zaplanowanych na dany dzień, zatrudniony zdaje w siedzibie pracodawcy sprzęt oraz samochód służbowy, po czym wraca do domu.W tej sytuacji należy przyjąć, że z chwilą stawienia się przez pracownika w macierzystym zakładzie pracy rozpoczyna się bieg okresu zaliczanego do czasu pracy zatrudnionego. Okres ten biegnie do momentu zdania pracodawcy przez pracownika narzędzi wraz z samochodem służbowym. Tym samym, wszelkie podróże pomiędzy macierzystym zakładem a klientami oraz podróże pomiędzy klientami są wliczane do czasu pracy, gdyż w tym czasie pracownik pozostaje w dyspozycji pracodawcy. Przyjęty przez TSUE sposób liczenia czasu pracy pracowników mobilnych pozostaje zgodny z ukształtowaną w Polsce linią orzeczniczą Sądu Najwyższego (SN). SN w swoim orzecznictwie uznaje bowiem, że jeśli świadczenie pracy wymaga przemieszczania się, bez czego niemożliwe byłoby wykonanie podstawowych zadań pracowniczych, to należy uznać, iż w czasie przejazdów pracownik pozostaje w dyspozycji pracodawcy, a w konsekwencji, że czas tych przejazdów należy zaliczyć do czasu pracy (tak m.in. SN w wyroku z 6 maja 2014 r., sygn. akt II PK 219/13, oraz w wyroku z 30 września 1976 r., sygn. akt I PR 115/76).Spójność linii orzeczniczej Sądu Najwyższego oraz Trybunału Sprawiedliwości Unii Europejskiej stanowi sygnał, że w przypadku zatrudniania przez pracodawców pracowników mobilnych (w szczególności przedstawicieli handlowych, serwisantów itp.) czas dojazdu tych osób do pracy stanowi czas pracy. Okoliczność ta powinna być uwzględniana, m.in. przy planowaniu rozkładu czasu pracy tych pracowników, gdyż w odmiennym przypadku pracodawca będzie z jednej strony narażony na zarzut planowania pracy w godzinach nadliczbowych, z drugiej zaś będzie zobowiązany do zapłaty wynagrodzenia za nadgodziny.
7
nEw 2016-11-22 11:41:00
A kto Ci człowieku powiedział, że tutaj ma być hejt na WT ?
Pomyliłeś miejsce bo opinia to nie to samo co hejt.

3
Gerardino 2016-11-22 19:58:13
Czekamy na równie wyczerpującą odpowiedź któregoś z Pana Kierowników, albo Działu Personalnego na ten temat... Dlaczego ta sprawa nie zostanie uregulowana???
3
Zostaw swoją opinię o Wichary Technologies Sp. z o.o. - Pyrzowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wichary Technologies Sp. z o.o.