Classen-Pol S.A.

Zwonowice k. Rybnika

Opinie o Classen-Pol S.A.

anonim 2013-06-28 20:33
Ile zarabia osoba na stanowisku Kierowniczym w Classen Pol miesiecznie? Czy jest mozliwosc doczekania sie awansu wewnatrz firmy?
9
anonim 2013-07-11 12:53
Witam ,proszę o opinie,ile można zarobić pracujac na magazynie w firmie Classen-Pol na miesiąc do reki?
5
tyram 2013-07-23 14:24
hej, czy w Classen zatrudniają tylko na magazyn? czy można jeszcze na jakieś inne stanowisko się tam załapać?
5
anonim 2013-08-05 09:40
hej, a skąd oni biorą tych brygadzistów? to osoby, które awansowały z innych stanowisk? czy przyjmują ludzi z zewnątrz?
4
Anonim 2013-08-30 05:15
Jaki socjal? Płacą co mają płacić?
2
Alf 2013-09-19 18:40
Witam,
a co z Regionalnymi się dzieję?jakie warunki?jak rozmowa o pracę wygląda,bo wszędzie szukam i zero wiadomosci, z gory dziekuje
anonim 2013-09-22 07:35
(usunięte przez administratora) to o ten Classen Pol chodzi? widziałem, że mają parę oddziałów
3
robak 2013-09-22 12:33
a ktoś z czytających forum pracuje w biurze, żeby potwierdzić/zaprzeczyć małą ilość zamówień? dzięki za info
1
xxx 2013-09-22 13:34
Nie trzeba pracować w biurze żeby wiedzieć ze jest malo roboty.
tygiel 2013-09-25 20:13
zawsze mnie zastanawia DLACZEGO pracodawcy przestają zatrudniać pracowników bezpośrednio, może wy wiecie?
Tworek 2013-10-10 21:31
Emeryt, sugerujesz, że kierownicy kiepsko zarządzają firmą? Są jakieś szanse na zarobienie większych pieniędzy, nie będąc kapusiem?
2
Pracownik 2013-10-22 12:46
Kiepskie zarobki i kiepska atmosfera... Nie polecam pracy w tym zakładzie
5
piar 2013-10-24 21:38
ciężko się nie zgodzic
3
były 2014-02-21 23:00
a co slychać w spółkach PASA MPD VERA DKRS?
2
johnny 2014-06-19 22:14
Witam, cos sie pozmieniało w Classen Pol, bo kolega powyżej pisał, że może byc juz tylko gorzej, może jednak jakies zmiany na lepsze?
1
pracownik 2014-10-17 13:10
pracuję tam od kilku lat, na początku przez pośrednika teraz w agencji V... ale nie narzekam jak robisz swoje i chcesz pracować to zarobisz, zależy też gdzie pracujesz(na jakim dziale). Fakt kierownictwo wyrwane z rzeczywistości ludzie którzy powinni siedzieć w ogródku i plewić grządki, ale narzekanie nic tu nie da wszędzie jest źle nic nie zrobisz.
6
pogodynka 2014-11-10 12:37
Ladna pogoda dzis :)
ciekawa 2014-12-26 11:20
A jak z praca w okresie swiatecznym? 24.12-1.01?
MarekB 2015-07-27 23:48
Cześć Mam Pytanie czy w waszej firmie jest zapotrzebowanie na stanowisko Mechanik Jestem osobą która pracuje w dużej firmie w dziale utrzymania ruchu właśnie jako mechanik w Rybniku, jestem zainteresowany jak wygląda praca na tym stanowisku jaka panuje atmosfera i jak kształtują się zarobki.
Proszę o wasze opinie i gorąco Pozdrawiam ! ;)
5
Kuba 2016-01-13 23:07
Witam, czy ktoś pracuje jako lakiernik w Classen i chciałby podzielić się informacjami dotyczącymi warunków pracy na tym stanowisku?
Kuba 2016-02-10 23:14
A na jakie warunki można liczyć na stanowisku lakiernika meblowego?
kriss 2016-02-11 13:17
jak wygląda praca na magazynie jakie warunki?
leks 2016-05-15 11:24
Przez kilka lat tutaj też mgło się dużo zmienić. Widzę, że firma poszukuję elektryka. Jakie są stawki?
7
Zostaw swoją opinię o Classen-Pol S.A. - Zwonowice k. Rybnika
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Classen-Pol S.A.