Classen-Pol S.A.

Zwonowice k. Rybnika

Opinie o Classen-Pol S.A.

pup 2012-12-02 21:13:01
mniejsze wypłaty dla roboli a więkrze dla kierwników
rysiek 2013-03-06 21:33:04
fajne warunki pracy!
Łowca Wieśniaków 2013-04-08 16:40:17
Gocha 2013-04-17 16:23:22
Jak to wygląda teraz? Faktycznie opinie frustratów czy może da się normalnie pracować? Prosze o opinie, to ważne!!!!
Były pracownik 2013-05-15 21:47:52
Co tam słychac w Classenie? ta firma jeszcze funkcjonuje?
pracownik 2014-10-17 13:10:53
pracuję tam od kilku lat, na początku przez pośrednika teraz w agencji V... ale nie narzekam jak robisz swoje i chcesz pracować to zarobisz, zależy też gdzie pracujesz(na jakim dziale). Fakt kierownictwo wyrwane z rzeczywistości ludzie którzy powinni siedzieć w ogródku i plewić grządki, ale narzekanie nic tu nie da wszędzie jest źle nic nie zrobisz.
3
pogodynka 2014-11-10 12:37:25
Ladna pogoda dzis :)
MarekB 2015-07-27 23:48:26
Cześć Mam Pytanie czy w waszej firmie jest zapotrzebowanie na stanowisko Mechanik Jestem osobą która pracuje w dużej firmie w dziale utrzymania ruchu właśnie jako mechanik w Rybniku, jestem zainteresowany jak wygląda praca na tym stanowisku jaka panuje atmosfera i jak kształtują się zarobki.
Proszę o wasze opinie i gorąco Pozdrawiam ! ;)
Kuba 2016-01-13 23:07:20
Witam, czy ktoś pracuje jako lakiernik w Classen i chciałby podzielić się informacjami dotyczącymi warunków pracy na tym stanowisku?
Kuba 2016-02-10 23:14:16
A na jakie warunki można liczyć na stanowisku lakiernika meblowego?
kriss 2016-02-11 13:17:57
jak wygląda praca na magazynie jakie warunki?
leks 2016-05-15 11:24:51
Przez kilka lat tutaj też mgło się dużo zmienić. Widzę, że firma poszukuję elektryka. Jakie są stawki?
Zostaw swoją opinię o Classen-Pol S.A. - Zwonowice k. Rybnika
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Classen-Pol S.A.