Classen-Pol S.A.

Zwonowice k. Rybnika

Opinie o Classen-Pol S.A.

haha 2012-01-10 08:27:54
Myslisz ze by sobie poradził ? ja bym na tym stoisku nic nie kupił :D
\"M\"jestem można poznać? 2012-03-30 17:58:15
Widzę że opinie są tu tendencyjne z perspektywy osób skrzywdzonych ogólnie przez życie. Po pierwsze pracując obecnie w jakiejkolwiek firmie to nie jest łatwo. Ja zawszę oceniam sytuacje z takiej perspektywy jak bym sam był po "drugiej stronie". Więc jak bym sam był osobą zarządzająca w firmie to bym był największym siepaczem dla podwładnych. Myślę że większość z nas tak ma kiedy dochodzi to pewnych wyższych stanowisk. To po prostu ludzkie i tyle. Jeśli chodzi o pracę w CLASSEN to wspominam ją wręcz z sentymentem. Zdziwicie się ale ja też zostałem zwolniony. A jednak będąc szczerym to praca Regionalnego w CLASSEN była dla mnie bardzo atrakcyjna. Myślę że trzeba umieć się znaleźć w sytuacji i pracować. Przeżyłem tam 5 lat mojego życia. Poznałem fajnych ludzi i również "naużywałem sobie" Myślę że po prostu trzeba lubić swoją robotę i robota będzie lubić Ciebie. Tyle w temacie
1
trzezwy 2012-09-29 22:51:12
A ja uwazam, ze nie jest aż tak źle. Byłem w innych firmach i było gorzej. Wypłacają obiecane pieniądze, robota nie należy do najtrudniejszych. Idźcie do innych prywaciarzy i zobaczycie jak sie wykorzystuje pracownika.
ppp 2012-10-06 11:52:21
zgodze się z tobą pracowałem tam i wiem jaki cyrk jest odstawiany szkoda słów. Jeśli ktoś chce zarobić na piwo to zapraszam do classena
1
gal anonim 2012-10-24 20:40:34
CO WY NA TO CO SIĘ TERAZ BEDZIE DZIAŁO
JAK BEDZIE JESZCZE WIĘKSZA KONTROL?
anonim 2013-06-28 20:33:15
Ile zarabia osoba na stanowisku Kierowniczym w Classen Pol miesiecznie? Czy jest mozliwosc doczekania sie awansu wewnatrz firmy?
5
anonim 2013-07-11 12:53:39
Witam ,proszę o opinie,ile można zarobić pracujac na magazynie w firmie Classen-Pol na miesiąc do reki?
3
tyram 2013-07-23 14:24:27
hej, czy w Classen zatrudniają tylko na magazyn? czy można jeszcze na jakieś inne stanowisko się tam załapać?
2
anonim 2013-08-05 09:40:05
hej, a skąd oni biorą tych brygadzistów? to osoby, które awansowały z innych stanowisk? czy przyjmują ludzi z zewnątrz?
3
Anonim 2013-08-30 05:15:04
Jaki socjal? Płacą co mają płacić?
1
Alf 2013-09-19 18:40:34
Witam,
a co z Regionalnymi się dzieję?jakie warunki?jak rozmowa o pracę wygląda,bo wszędzie szukam i zero wiadomosci, z gory dziekuje
anonim 2013-09-22 07:35:30
(usunięte przez administratora) to o ten Classen Pol chodzi? widziałem, że mają parę oddziałów
3
robak 2013-09-22 12:33:45
a ktoś z czytających forum pracuje w biurze, żeby potwierdzić/zaprzeczyć małą ilość zamówień? dzięki za info
xxx 2013-09-22 13:34:47
Nie trzeba pracować w biurze żeby wiedzieć ze jest malo roboty.
tygiel 2013-09-25 20:13:10
zawsze mnie zastanawia DLACZEGO pracodawcy przestają zatrudniać pracowników bezpośrednio, może wy wiecie?
Tworek 2013-10-10 21:31:45
Emeryt, sugerujesz, że kierownicy kiepsko zarządzają firmą? Są jakieś szanse na zarobienie większych pieniędzy, nie będąc kapusiem?
1
Pracownik 2013-10-22 12:46:31
Kiepskie zarobki i kiepska atmosfera... Nie polecam pracy w tym zakładzie
4
piar 2013-10-24 21:38:05
ciężko się nie zgodzic
1
były 2014-02-21 23:00:39
a co slychać w spółkach PASA MPD VERA DKRS?
johnny 2014-06-19 22:14:53
Witam, cos sie pozmieniało w Classen Pol, bo kolega powyżej pisał, że może byc juz tylko gorzej, może jednak jakies zmiany na lepsze?
1
pracownik 2014-10-17 13:10:53
pracuję tam od kilku lat, na początku przez pośrednika teraz w agencji V... ale nie narzekam jak robisz swoje i chcesz pracować to zarobisz, zależy też gdzie pracujesz(na jakim dziale). Fakt kierownictwo wyrwane z rzeczywistości ludzie którzy powinni siedzieć w ogródku i plewić grządki, ale narzekanie nic tu nie da wszędzie jest źle nic nie zrobisz.
4
pogodynka 2014-11-10 12:37:25
Ladna pogoda dzis :)
ciekawa 2014-12-26 11:20:31
A jak z praca w okresie swiatecznym? 24.12-1.01?
MarekB 2015-07-27 23:48:26
Cześć Mam Pytanie czy w waszej firmie jest zapotrzebowanie na stanowisko Mechanik Jestem osobą która pracuje w dużej firmie w dziale utrzymania ruchu właśnie jako mechanik w Rybniku, jestem zainteresowany jak wygląda praca na tym stanowisku jaka panuje atmosfera i jak kształtują się zarobki.
Proszę o wasze opinie i gorąco Pozdrawiam ! ;)
2
Kuba 2016-01-13 23:07:20
Witam, czy ktoś pracuje jako lakiernik w Classen i chciałby podzielić się informacjami dotyczącymi warunków pracy na tym stanowisku?
Kuba 2016-02-10 23:14:16
A na jakie warunki można liczyć na stanowisku lakiernika meblowego?
kriss 2016-02-11 13:17:57
jak wygląda praca na magazynie jakie warunki?
leks 2016-05-15 11:24:51
Przez kilka lat tutaj też mgło się dużo zmienić. Widzę, że firma poszukuję elektryka. Jakie są stawki?
6
Zostaw swoją opinię o Classen-Pol S.A. - Zwonowice k. Rybnika
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Classen-Pol S.A.