Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o eljon

Pracowałeś w firmie eljon i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-03 17:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] boi się powiedzieć słowa pracownikowi który jest znajomym szefa.Placą najniższą krajową (usunięte przez administratora)dzisiaj robisz jutro nie.Tak poprostu.Plusów nie ma.
zdjecie uzytkownika
nn - 2010-12-30 10:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) A umowa na minimum krajowe.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
23 - 2010-12-31 09:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
omijajcie z daleka (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wb - 2011-01-20 10:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciągłe zmiany kierownictwa,
komuś to chyba jest na rękę aby nikt nie wiedział za dużo
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-26 20:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chcesz przyjsc do eljonu to sie zastanow. płacimy co miesiac za braki (usunięte przez administratora) brak funduszu socjalnego dla pracownikow
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-27 21:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadza sie caly czas płacimy i płacimy w końcu ktoś musi spłacić samochody,nowy magazyn jeszcze trochę to bedziemy płacić za wode i wywóz szamba i papier do (usunięte przez administratora).. a kto wie moze juz za to płacimy... (usunięte przez administratora). szkoda kierownika posiwiał strasznie...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-28 18:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o wczoraj kamere zamontowali na nowym magazynie... niech sie już nie ośmieszają... my nie jesteśmy złodziejami.. w tym (usunięte przez administratora) jest cos [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z systemem i z tymi gratisami... (usunięte przez administratora) zbliża sie wypłata ciekawe czy będzie na czas...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-29 19:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eljon firma bez przyszłości... wszystko drożeje z dnia na dzień a wypłaty jak były tak są... nigdy jeszcze w takiej (usunięte przez administratora) nie robiłem...
zdjecie uzytkownika
NN - 2011-01-29 19:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super szef , zawsze mozna uslyszec o sobie coś MIŁEGO!!!
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kormoran - 2011-01-31 19:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wymieniajmy opinie na temat kaliskich pracodawców,
(usunięte przez administratora) dzielmy sie informacjami równiez na temat prawdziwych pracodawców
którymzależy na dobrej opinii pracowników i ich zadowoleniu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-04 23:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma piekna jak i syn szefa ktory w zyciu nic nie robil a sam sie uwaza za niewiadomo jakiego cwaniaczka dorosly facet a ojca sie boi ale mniejsza z nim nie warto. Nie polecam chyba ze ktos lubi pracowac dla idei i na paliwo szefowi pozdrawiam i podziwiam pracownikow magazynu:)
zdjecie uzytkownika
x - 2011-02-07 15:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piękna firma, z zewnątrz , a wśrodku smród i [usunięte przez administratora] magazynierów.
[usunięte przez administratora].
Jeszcze ze 3 osoby którym wszystko wolno, a reszta śmieci które pracują na szefa.
Ilu teraz jest kierowników?
nie ma jakiejs zmiany?
zdjecie uzytkownika
na paliwo dla szefa - 2011-02-10 09:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
250 za braki i po 10 zł za kazdy bład to nonsens. 1300zl na reke i to firma ktora sie rozwija?Chyba kosztem magazynierów,.ale zaraz magazynier nierówny magazynierowi, kierownik coś o tym wie.
zdjecie uzytkownika
rk - 2011-02-10 11:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez administratora] ta firma sie nie rozwija, szef chyba chce ją zniszczyć, bo przez takie działanie dprowadzi do dna.
Ale ludzie sami sobie są winni, donoszenie,układy,znajomości,jeden drugiego połknąłby na śniadanie. A w tym wszystkim jeszcze kilka osób ponad wszystkimi , chamstwo i wielkie dziadostwo.
[usunięte przez administratora]. Ale ktos sie musi bogacić czyimś kosztem.
Brud,smród i wielki syf. Szef rzucający słoikami z dżemem po magazynie - tragiczne.
zdjecie uzytkownika
wojciech b. - 2011-03-10 23:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kocham te firme
zdjecie uzytkownika
bundy - 2012-01-11 23:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma gorsza niz carefour ,tesco ,lidl. Tam nikt nie ucina po 300zł.JAK DOBRZE ZE NAJNIZSZA KRAJOWA WZROSLA!!!!!!!!!! DNO
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2012-02-20 16:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziadostwo i tyle, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-07-02 17:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się, firma obrzydliwa, okradają pracownika jak tylko mogą. Najniższa krajowa i na tym się kończy. Już nie powiem że nie ma możliwości urlopowych bo wypicują mimo tego że na nim nie byłeś ( bo po co zapłacić jak się komuś należy - lepiej okraść ) . Nie wspomnę o panienkach na dole które spijają kawkę, odgadują ludzi i wielce zarobione ( oczywiście panienki są pod ochroną szefa ), myślą że są boginiami :) a lustra w domu brak. a nowy kierownik robi się taki sam jak one. Po co żyć swoim życiem jak można u [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ić innych, oni wychodzą z tego założenia . Nie polecam nikomu pracować w tym bagnie.
zdjecie uzytkownika
stop - 2012-09-13 12:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, wszystkich komentujących. Zgodnie z hasłem STOP POMÓWIENIOM przypominam wszystkim autorom komentarzy typu "[usunięte przez administratora]" itp., iż mogą oni zostać pociągnięci do odpowiedzialności za oszczerstwa którymi się posługują. Zostałeś oszukany? - czemu tego nie zgłosisz do odpowiednich służb? Czy nie jest czasem tak, że czujesz, iż nie masz tak naprawdę podstaw by formułować takie oskarżenia? W Internecie próbujesz anonimowo (podkreślam - pseudo anonimowo) oczerniać ludzi czy firmy, nie mając ku temu podstaw. A może takie komentarze są nieczystymi zagrywkami konkurencji? Pozostawiam to do oceny czytającym. Spróbuj dwa razy pomyśleć zanim będziesz publicznie krytykował.
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2013-01-08 20:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mogę tylko powiedzieć, że szef jest nie punktualny, nie dotrzymuje terminów i ma człowieka za psa.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-08 15:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli nie polecacie pracy w eljon? Nadal sa problemy z wypłatami? Czy coś się może zmieniło na plus? Jakieś benefity w pracy?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-22 01:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapewniają niezbędne narzędzia?
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-03-27 10:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie eljon rekrutuje do pracy, poszukuja przedstawicieli handlowych, sprzedawcy oraz kierowcy, warto?
zdjecie uzytkownika
klemens - 2014-04-10 14:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zatrudniają tylko do jakiegoś konkretnego regionu, na całą Polskę czy mają też filie za granicą, ktoś coś?
zdjecie uzytkownika
Eiwdnet - 2014-06-20 10:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukałem opinii o nich, ale to nie jest wcale taka duża firma, żeby było aż tyle opinii, a pracownicy jak widzę wcale się z odpowiedziami nie spieszą.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eljon
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x