brak logo

eljon

Kalisz

Opinie o eljon

xxxx 2010-10-02 18:35:54
firma jest OK
szef też
można pracować ,mozna zarobić
anonim 2010-12-03 17:19:54
Kierownik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] boi się powiedzieć słowa pracownikowi który jest znajomym szefa.Placą najniższą krajową (usunięte przez administratora)dzisiaj robisz jutro nie.Tak poprostu.Plusów nie ma.
nn 2010-12-30 10:32:55
(usunięte przez administratora) A umowa na minimum krajowe.
(usunięte przez administratora)
23 2010-12-31 09:51:45
omijajcie z daleka (usunięte przez administratora)
wb 2011-01-20 10:15:06
Ciągłe zmiany kierownictwa,
komuś to chyba jest na rękę aby nikt nie wiedział za dużo
anonim 2011-01-26 20:57:25
jesli chcesz przyjsc do eljonu to sie zastanow. płacimy co miesiac za braki (usunięte przez administratora) brak funduszu socjalnego dla pracownikow
anonim 2011-01-27 21:25:49
zgadza sie caly czas płacimy i płacimy w końcu ktoś musi spłacić samochody,nowy magazyn jeszcze trochę to bedziemy płacić za wode i wywóz szamba i papier do (usunięte przez administratora).. a kto wie moze juz za to płacimy... (usunięte przez administratora). szkoda kierownika posiwiał strasznie...
anonim 2011-01-28 18:48:23
o wczoraj kamere zamontowali na nowym magazynie... niech sie już nie ośmieszają... my nie jesteśmy złodziejami.. w tym (usunięte przez administratora) jest cos [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z systemem i z tymi gratisami... (usunięte przez administratora) zbliża sie wypłata ciekawe czy będzie na czas...
anonim 2011-01-29 19:36:25
eljon firma bez przyszłości... wszystko drożeje z dnia na dzień a wypłaty jak były tak są... nigdy jeszcze w takiej (usunięte przez administratora) nie robiłem...
NN 2011-01-29 19:53:28
super szef , zawsze mozna uslyszec o sobie coś MIŁEGO!!!
(usunięte przez administratora)
kormoran 2011-01-31 19:26:23
wymieniajmy opinie na temat kaliskich pracodawców,
(usunięte przez administratora) dzielmy sie informacjami równiez na temat prawdziwych pracodawców
którymzależy na dobrej opinii pracowników i ich zadowoleniu.
anonim 2011-02-04 23:11:41
Firma piekna jak i syn szefa ktory w zyciu nic nie robil a sam sie uwaza za niewiadomo jakiego cwaniaczka dorosly facet a ojca sie boi ale mniejsza z nim nie warto. Nie polecam chyba ze ktos lubi pracowac dla idei i na paliwo szefowi pozdrawiam i podziwiam pracownikow magazynu:)
x 2011-02-07 15:38:49
piękna firma, z zewnątrz , a wśrodku smród i [usunięte przez administratora] magazynierów.
[usunięte przez administratora].
Jeszcze ze 3 osoby którym wszystko wolno, a reszta śmieci które pracują na szefa.
Ilu teraz jest kierowników?
nie ma jakiejs zmiany?
na paliwo dla szefa 2011-02-10 09:39:29
250 za braki i po 10 zł za kazdy bład to nonsens. 1300zl na reke i to firma ktora sie rozwija?Chyba kosztem magazynierów,.ale zaraz magazynier nierówny magazynierowi, kierownik coś o tym wie.
1
rk 2011-02-10 11:50:04
[usunięte przez administratora] ta firma sie nie rozwija, szef chyba chce ją zniszczyć, bo przez takie działanie dprowadzi do dna.
Ale ludzie sami sobie są winni, donoszenie,układy,znajomości,jeden drugiego połknąłby na śniadanie. A w tym wszystkim jeszcze kilka osób ponad wszystkimi , chamstwo i wielkie dziadostwo.
[usunięte przez administratora]. Ale ktos sie musi bogacić czyimś kosztem.
Brud,smród i wielki syf. Szef rzucający słoikami z dżemem po magazynie - tragiczne.
1
wojciech b. 2011-03-10 23:45:37
kocham te firme
bundy 2012-01-11 23:42:29
Firma gorsza niz carefour ,tesco ,lidl. Tam nikt nie ucina po 300zł.JAK DOBRZE ZE NAJNIZSZA KRAJOWA WZROSLA!!!!!!!!!! DNO
wojtek 2012-02-20 16:32:41
dziadostwo i tyle, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
pracownik 2012-07-02 17:07:39
zgadzam się, firma obrzydliwa, okradają pracownika jak tylko mogą. Najniższa krajowa i na tym się kończy. Już nie powiem że nie ma możliwości urlopowych bo wypicują mimo tego że na nim nie byłeś ( bo po co zapłacić jak się komuś należy - lepiej okraść ) . Nie wspomnę o panienkach na dole które spijają kawkę, odgadują ludzi i wielce zarobione ( oczywiście panienki są pod ochroną szefa ), myślą że są boginiami :) a lustra w domu brak. a nowy kierownik robi się taki sam jak one. Po co żyć swoim życiem jak można u [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ić innych, oni wychodzą z tego założenia . Nie polecam nikomu pracować w tym bagnie.
1
stop 2012-09-13 12:04:39
Witam, wszystkich komentujących. Zgodnie z hasłem STOP POMÓWIENIOM przypominam wszystkim autorom komentarzy typu "[usunięte przez administratora]" itp., iż mogą oni zostać pociągnięci do odpowiedzialności za oszczerstwa którymi się posługują. Zostałeś oszukany? - czemu tego nie zgłosisz do odpowiednich służb? Czy nie jest czasem tak, że czujesz, iż nie masz tak naprawdę podstaw by formułować takie oskarżenia? W Internecie próbujesz anonimowo (podkreślam - pseudo anonimowo) oczerniać ludzi czy firmy, nie mając ku temu podstaw. A może takie komentarze są nieczystymi zagrywkami konkurencji? Pozostawiam to do oceny czytającym. Spróbuj dwa razy pomyśleć zanim będziesz publicznie krytykował.
mmmm 2013-01-08 20:20:34
Mogę tylko powiedzieć, że szef jest nie punktualny, nie dotrzymuje terminów i ma człowieka za psa.
tadek 2014-03-27 10:22:46
Obecnie eljon rekrutuje do pracy, poszukuja przedstawicieli handlowych, sprzedawcy oraz kierowcy, warto?
klemens 2014-04-10 14:04:24
zatrudniają tylko do jakiegoś konkretnego regionu, na całą Polskę czy mają też filie za granicą, ktoś coś?
2
Eiwdnet 2014-06-20 10:15:11
Szukałem opinii o nich, ale to nie jest wcale taka duża firma, żeby było aż tyle opinii, a pracownicy jak widzę wcale się z odpowiedziami nie spieszą.
gwidon 2014-12-31 18:26:25
a jak wygląda aktualnie sytuacja w firmie eljon z zatrudnieniem dla przedstawicieli handlowych? nie dogadałem się z poprzednim pracodawcą co do kwestii finansowych. no bo jednak skoro dwAnaście lat siedzę w branzy to już mam prawo chyba mieć swoje wymagania. co może korzystnego zaoferować mi w takim razie eljon?
hurtek 2015-03-10 10:19:43
oto i jest kaliska hurtownia żywności, od dłuższego czasu monitoruję ich poczynania i widzę, że ofert pracy jak nie było tak nie ma. Posiadam długoletnie doświadczenie w branży handlowej i całkiem potężną bazę kontaktów, mam zatem pytanie czy podejmując z nimi współpracę jestem zobowiązany do klauzli dyskrecji? Może ktoś wie jak wygląda sprawa prowizji posprzedażowej i rozliczenia za paliwo?
sprzedawczyk 2015-03-25 16:59:40
myślę że skoro nie jest to duża firma to takich procedur nie mają.. w ogóle takie klauzury dają korporacje. poza tym jak boisz się swoich kontaktów to możesz np umówić się z firmą na współpracę w ramach swojej działalności i masz problem z głowy.i wydaje mi się że w przypadku takiej sp, j takie rozw. nawet im się bardziej spodoba
kk 2016-02-19 08:50:21
Pracę w Eljonie polecił mi znajomy. Praca w systemie 2 zmianowym co ma swoje zalety. Na magazynie sporo pracowników, kierownictwo otwarte na nowe pomysły i rozwiązania. Pracując sumiennie 8h mozna przyzwoitą pensje wypracować jak na kaliskie warunki.
on 2016-04-08 15:20:42
Jako kierowca z niedługim stażem, uważam że trasy jakie są do objechania i ilość spożywki którą trzeba rozładować + wynagrodzenie = całkiem miła robota. Gdyby nie kierowcy z bardzooo długoletnim stażem, którym chyba już w tyłkach się powywracało i tylko narzekają. Niech spróbują swoich sił w innych kaliskich firmach.
mario 2016-04-26 07:38:23
aktualnie eljon poszukuje kierowców oraz pracowników magazynowych. kolega zadowolony, choc pracuje od niedawna chwali sobie warunki i system.
Zdzisio 2016-10-16 20:08:20
Kiepska organizacja pracy magazynu oraz taboru samochodowego spowodowana brakiem wiedzy logistycznej i spedycyjnej kierownika (nieustannie raczkuje w tej branży). Niezrozumiały system wynagradzania pracowników jak również rozliczania pracowników z faktur , paragonów itp. Dział sprzedaży to osoby uważające się za nieomylne, obarczające swoimi pomyłkami podwładnych pracowników. W obecnej obsadzie firma bez przyszłości.
romek 2016-10-17 09:11:46
Wydaje mi się, że w kązdej firmie osoby, które pracują w sprzedaży sa ważne, bo jednak pod nich działają inne działy jak np. marketing. Dajcie znać tylko czy są nowe miejsca.
Mirek 2016-12-01 14:26:48
Na umowie dostajesz najniższą krajową + w kopercie co zarobisz dodatkowo. Na magazynie kamery wszędzie, szef obserwuje i nawet rozmawiać pracownikom ze sobą nie każe. Tam się dużo zmieniło ostatnio na gorsze ( zmiana kierownictwa). W firmie w której jest wszystko w porządku co chwile ludzie się nie zwalniają. A co do pracy kierowców to zależy jaką trase dostaniesz, starzy pracownicy mają te najlepsze a nowi... wiadomo.
Zostaw swoją opinię o eljon - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eljon