brak logo

pegasus

Warszawa

Opinie o pegasus

anonim 2011-03-27 15:51:39
ja odradzam pracy w tej agencji. zarobki w tej firmie są bardzo śmieszne, dużo pracy, po 8 godzinach jeszcze trzeba zostawać aby się wyrabiać. zarządzanie archaiczne, ludzie z którymi się współpracuje i atmosfera to jedyny plus
2
yyy 2011-10-03 10:51:50
Zarobki na niskim poziomie i praca po godzinach, bo nie można się wyrabiać z 3-4 klientami na jedną osobę. zatrudnienie na umowę o dzieło, także kto chce się narobić i słabo zarobić to już jego decyzja
1
krzys 2011-10-04 20:20:04
niski poziom to znaczy ile?
mała 2012-04-21 16:41:38
Ja pracowałam w tej fabryce i nie polecam.
Kasa mała, atmosfera mało sympatyczna. pan prezes to dziwny człowiek, ma swój świat i swoje dziwne prowadzenie firmy. Jak na agencję reklamową to niski poziom ta firma prezentuje. klienci odchodzą bo straszny nieład, niechlujstwo w prowadzeniu klientów.
Zarobki? Kasa idzie na Ciebie pan Pawel i prezes a ty pracowniku masz marne grosze i siedź 10-12 godzin
1
ja 2012-10-24 10:01:08
potwierdzam mnóstwo pracy, mała kasa, umowy o dzieło, ogólne zakłamanie. Jedyny plus to ludzie, choć jest ich coraz mniej. Nie polecam pracy w tej agencji!
qwerty 2014-12-18 11:24:55
zależy do jakiego zespołu się trafi, ale ogólnie jesteś wyrobnikiem. teraz to już chyba w ogóle po ptokach w tej firmie, ludzie się pozwalniali, nie wiem kto tam w ogóle pracuje.
gx2 2015-09-25 16:11:25
Stanowczo, a także z przykrością muszę stwierdzić, iż wszelkie negatywne opinie o agencji Pegasus najprawdopodobniej zostały wystawione przez sfrustrowanych ludzi. Przede wszystkim, świadczy o tym fakt niechlujstwa ich wypowiedzi w ukazanych postach. Nie dziwią mnie również niskie płace w przypadku osób, które nie potrafią odmienić imienia 'Paweł' oraz słowa 'prezes'. Nie jest dla mnie ani zaskoczeniem, ani aktem nieuczciwości fakt, iż persona piastująca najwyższe stanowisko, otrzymuje adekwatnie wyższą pensję. Szanowni Państwo, uprzejmie informuję, iż Pegasus jest agencją reklamową, a nie brytyjską budą śniadaniową, gdzie menedżer jest pustym tytułem, który nie wiąże się z podwyżką. W związku z tym logika nakazuje różnicowanie pensji w zależności od pozycji w strukturze oraz istotności powierzonych zadań.

Pragnę w tym miejscu wyrazić swoją opinię. Począwszy od pierwszych dni mojej pracy, cały zespół stwarzał bardzo przyjemną atmosferę. Jest to pierwsza praca, do której miałem ochotę wstawać skoro świt oraz przemierzać połowę stolicy w korkach. Ludzie są pomocni i bardzo szybko są w stanie wdrożyć każdego w temat pracy. Dzięki zespołowi, w którym miałem przyjemność pracować zyskałem w bardzo krótkim czasie ogromny zasób doświadczenia oraz wzbogaciłem niebotycznie swój życiorys. Wszystkim zainteresowanym daną branżą, z czystym sumieniem polecam tę placówkę. Gwarantuję, iż 8 godzin przemija tu niesamowicie szybko, w dobrej, ciepłej i domowej atmosferze, ale przede wszystkim przy braku odczucia znużenia i stagnacji umysłowej.
max 2015-12-01 16:24:01
fakt jest taki, że w każdej plotce jest ziarenko prawdy. Firma Pegasus jest taka sama jak wiele innych średniej wielkości prywatnych firm. Kto pracował ten wie. Lokalizację mają słabą, płacą średnio, lepszych pracowników wywiało. proste.
grześ 2016-05-20 21:10:40
Pegasus to warszawska fundacja. Zajmuje się ochroną zwierząt, a ściśle mówiąc dba o koniec. Według mnie oni rzadko szukają pracowników, a bardziej wolontariuszy. Nie ma takich informacji jednak na ich stronie.
Zostaw swoją opinię o pegasus - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pegasus