Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wawel S.A.

Pracowałeś w firmie Wawel S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nuisgw - 2015-06-18 15:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie polecam pracy w ich kawiarni na wawelu!!! wyzysk, zero bhp, zero przerwy na wypicie wody i łazienkę - pani kierownik czuwa zebyś zapierdaXX za nią przez przerwy!!! system tipów... no cóż dzieli się przez liczbę pracowników, oznacza to że p kierownik nic nie robi i też bierze tipy, naiwniaków wysyła do obsługi a sama nic nie zrobi.... więc jeśli chcesz cokolwiek zarobić omijaj ich szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
mimi - 2015-06-21 21:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
rekrutacja w kawiarni: ta za ładna - odpada, ta za gruba - odpada, ta za mądra też nie pasuje, płeć męska- odpada żeby mąż zazdrosny nie był...
kandydatka idealna: mało mówi, pracuje za wszystkich, daje sobą pomiatać, nie wychodzi do łazienki, mało pije wody no i.... przynosi ogromne tipy :)
zdjecie uzytkownika
nika - 2015-06-28 15:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile mozna zarobic u nich w kawiarni w Wawie. Bo jest oferta, 2500 NA REKE DOSTANE?
zdjecie uzytkownika
kijznimi - 2015-07-07 16:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Niemiecka firma zarządzana przez żyda i tak samo traktują pracwników, ale prawda w oczy kole więc kto za dużo mówi wylatuje. Tępienie i brak szacunku to codzienność. Największe głupki robią karierę za "miszczów" nie mają pojęcia o robocie a biorą się do rządzenia jak rolnicy za dopłaty. Syf i ubóstwo za 10,50 brutto. Ale będą mydlić oczy żeby studiować to zrobicie karierę. Zrobicie będą wami j...ć za najniższą krajową. A potem i tak was zwolnią. Ze starych pracowników to na palcach można policzyć, młodzi tylko zobaczą o co chodzi w tym kurniku i sami odchodzą. A jakość spada.Żydzi wyjechali z kraju, ale wrócili do Dobczyc.
zdjecie uzytkownika
oli - 2015-07-07 18:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [kijznimi - 2015-07-07 16:40:10]:
taaaak , ja studiowałam zaocznie, ale tak to panią kierownicę wpieniało, że stwierdziła, że studiuję bo ją chcę "wygryść", no i dostałam wypowiedzenie :) tkże lepiej nie przyznawać się że się studiuje
zdjecie uzytkownika
Lajkonik - 2015-07-07 18:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kijznimi - 2015-07-07 16:40:10]:
Od lat Wawel jest w "rękach" Hosta International AG ( podmiot z siedzibą w CH, która położyła łapę na firmy w PL,CZ,SK,HU,RO,U itp.). Firma "krzak" która zatrudnia 11 osób, przejęła kontrolę nad rynkiem słodyczy w europie środkowo-wschodniej ....
zdjecie uzytkownika
Desto - 2015-07-13 22:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Według mnie te 11 osób jak mówisz nieźle sobie poradziła, bo jak widać, teraz jest to marka rozpoznawalna w całej Polsce, no i nikt chyba nie może temu zaprzeczyć. Zatrudniają cały czas to nowe osoby. Nawet na stanowisko informatyka ostatnio widziałem ogłoszenie więc cały czas firma się rozwija i to nawet dobrze.
zdjecie uzytkownika
miska - 2015-07-24 19:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jak u informatyków warunki? wie ktoś?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-06 11:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie dajcie innym pracowac.......
zdjecie uzytkownika
marciun - 2015-08-25 01:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kusi mnie szczerze wam powiem posada regionalnego kierownika sprzedaży, akurat na podkarpackie szukają i tak myślę czy nie spróbować. Atmosfera, wiem to z opowiadań, że w firmie jest w porządku, w sensie bez sensacji, ale jest normalnie, bez wyścigu szczurów i podkładania sobie świń, a dla mnie to już dużo.
zdjecie uzytkownika
daswdwq - 2015-08-30 13:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nie polecam, kawiarnia wyzysk!!! zero zapewnienia normalnych warunków pracy!!!
zdjecie uzytkownika
great - 2015-09-18 18:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I co dostałeś pracę RKS? teraz szukają na pomorskie i tez sie zastanawiam. Jakie warunki?
zdjecie uzytkownika
ergfr - 2015-09-20 13:59:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyzysk!!!!!
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-09-29 10:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wawel równa się -> osoby z silną psychiką. Człowiek kończy człowieka :( niestety tak jest... :( Brygadzistki mają swoich ulubieńców, których nie można tknąć ( zazwyczaj osoby z umowami ) a zlecenie niech robi za nich wszystko co najgorsze... Jeszcze usłyszysz, że nic nie robisz .... Nie polecam tej pracy osobom, które przejmują się tym co inni mówią, bo w tej pracy trzeba mieć wszystko głęboko gdzieś :) inaczej nie masz szans przetrwać :((
zdjecie uzytkownika
alina - 2015-10-11 16:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
witam panów z Wawelu jeste(usunięte przez administratora) z Myślenic i kocham wszystkich panów chetnie po pracy umówie sie na sex
Chętni panowie prosze sie zgłaszać do mnie na Mieszanke Krakowską zm.III
zdjecie uzytkownika
Radek - 2015-10-15 12:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam. Wyzysk, mobbing, nękanie telefonami po godzinach pracy. WIele razy mój kierownik zwracał sie do mnie w niecenzuralny sposob. Na zebraniach regionu potrafił upokorzyc . Zapraszał innych regionalnych i np kazał wstać przedstawicielowi i "powiedz przy wszystkich dlaczego masz taki słaby wynik? może nie zrozumiałęś , że u nas chodzi o sprzedaz?"
Prawda jest taka, że produkty wawel są ani dobre ani popularne. Jest tyle innych marek, dobrych produktów żę wawel sie kryje. a pamiętacie afere z robakami w cukierkach? Towaru na wyrównanie nigdy nie było. Z jednego sklepu zabralem ok 8 kg cukierkow przeterminowanych to regionalny kazal mi je dac w innym sklepie tylko bez pudelka, zeby nie bylo daty na wyrownanie. Tak wlasnie psuje sie opinie. zastanowcie sie kogo zatrudniacie. gratisy ktore przychodzily do hurtowni dziwnym trafem znajdowaly sie u kiero w samochodzie...........
a zarobki smieszne
nie znalazlem ani jednej pozytywnej rzeczy w tej firmie. samochod, ktory ciagle sie psul? zamek się zacinal to kazali mi wchodzic od strony pasazera.....zenada
zdjecie uzytkownika
marty - 2015-10-24 20:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dajcie znać proszę, czy warto aplikować do nich na stanowisko przedstawiciela handlowego, zależy mi właśnie, żeby się do nich dostać i zdobyć doświadczenie w takiej firmie... nie wiem czy to jest w ogóle możliwe, bo nie wiem czy szukają teraz kogokolwiek w okolicach krakowa, dajcie znać, jak coś wiecie
zdjecie uzytkownika
wedrftg - 2015-11-08 16:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, zastanawam się czy by nie aplikować przypadkiem do firmy Wawel SA bo zauważyłam że obecnie poszukują informatyka oraz sprzedawcy w Krakowie ogłoszeniu czytałam że oferują tam między innymi stabilną umowę o pracę w wymiarze ½ etatu, wynagrodzenie adekwatne do osiąganych wyników oraz odpowiednie szkolenia
zdjecie uzytkownika
joanna - 2015-11-10 20:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe czy pozniej, przedłuza umowe, i na jaki czas trwania ona obowiązuje, fajnie ze mają szkolenia jeszcze w takiej branży nie pracowałam ale jako sprzedwca tak :)
zdjecie uzytkownika
marty - 2015-11-13 01:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę, że to teraz jest tak, że zazwyczaj przedłużają po roku czasu i za 3 razem chyba takiego przedłużenia już na czas nieokreślony
zdjecie uzytkownika
cichy - 2015-11-15 14:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wedrftg - umowa na pół etatu jest i tak dobrą opcją, zwłaszcza, że zapewniona jest u nich umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
joanna - 2015-12-02 23:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko ciekaw czy na pewno, teraz widze ze wrzucili wiecej ofert roznych, mozna wybierac, moze ktos z was znajdzie cos dla siebie odpowiedniego, dla kazdego wystarczy :)
zdjecie uzytkownika
milka - 2015-12-12 18:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Spieszmy się Kochać ludzi z Wawelu jak szybko przychodzą tak szybko odchodzą ( Radość Wyzwala).
zdjecie uzytkownika
och - 2015-12-13 02:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja widziałem, że szukają teraz przedstawicieli handlowych. Super, że zapewniają odpowiednie szkolenia i samochód służbowy, ale szkoda, ze nie określili średnich zarobków.
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2016-01-05 17:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dokąd na pani Eli zmianie panie bedą siedzieć na lini i mówić że są przypisane do tej lini...moze trzeba byłoby je zmienić na młodsze stażem,które przyszły do pracy i nie umieją zbierać czekolady z taśmy.Tylko są wysyłane do ciężkiej pracy na maszynki lub zawijalnie...Może tak na miesiąc zmieniła by pani Ela je do innej pracy,żeby się nie wyśmiewały że murzyny pracują.Ja pracuje 3miesiące jestem młodą dziewczyną i chciałabym też usiąsc na lini i pozbierać czekolde..Utworzyła sie klika które lecą o 30min wczesniej zeby inni nie usiedli na lini.
zdjecie uzytkownika
dina - 2016-01-06 16:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam użytkowników i powiązanych z tą firmą. Poszukuje informacji na temat tego jak wygląda sytuacja z umowami tutaj. Chciałbym zatrudnić się jako konserwator.
zdjecie uzytkownika
yolo - 2016-01-10 10:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak sobie czytam różne posty na goworku i to nie tylko w tej firmie(w potencjalnie każdej gdzie człowiek mógłby złożyć cv) i człowiek dochodzi do wniosku że w tym kraju pomału nie ma gdzie pracować.I to nieraz takie niby wielkie renomowane koncerny tudzież elegancko nazywane korporacjami , a traktują ludzi jak gówn..o. Wiadomo ci co mają to po znajomości, i umowę o pracę i normalne zarobki jak na Europe przystało, a nie najniższa krajowa umowa zlecenie albo inna śmieciówka i powiedzcie jak tu się nie wkórwi.ć. Dochodzę do wniosku że trzeba było wyjechać parę lat temu jak większość moich znajomych, którzy zaczynając na zmywakach mieli większe pieniądze, niż tu byle jaki górnolotnie nazywany manager. No cóż nigdy nie jest za późno i teraz będzie trzeba zaczynać od nowa, ale nie w tym kraju. Człowiek z ponad 10 letnim doświadczeniem pracy tu znaleźć nie może, bo jak jesteś za dobry,lepiej wykształcony- to stajesz się konkurencją dla swoich przełożonych,której trzeba sie pozbyć,... Szkoda gadać. Tak jak ktoś wyżej napisał szukają ludzi mało asertywnych, którzy jak plastelina dają urobić się pod kanony wizji pracodawców. Jeszcze kilka lat i zobczycie jak pracodawcy zaczną prosić się o pracowników, wtedy to nawet konserwator powierzchni płaskich(sprzątaczka)bedzie zadowolona z płacy
zdjecie uzytkownika
realist - 2016-01-10 13:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jak wygląda praca przedstawiciela handlowego-jakie zarobki,umowa,czas pracy,samochód,i ogólnie atmosfera? Ktoś się wypowie w temacie
zdjecie uzytkownika
olek - 2016-01-10 16:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@yolo, pamiętaj, żen ie wszystkie komentarze są pisane na spokojnie, sporo to przekoloryzowane historie, a i nie we wszystkich działach jest źle. Wiele zależy od umiejętności osoby, bo np. Wawel teraz szuka przedstawicieli handlowych, a tu wiele zalezy od twoich umiejętności sprzedażowych. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
yolo - 2016-01-10 21:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olek, zdaje sobie z tego sprawę, ale jak się nieraz człowiek zagłębi w temat to szlag człowieka trafia. Człowiek się stara na głowie staje, poświęca ponad normowany czas pracy który mógłby spędzić z rodziną, i chociażbyś był papieżem to nie masz wpływu na rynkowe perturbacje i spadki sprzedaży,Polacy mają coraz mniej pieniędzy wiec mniej wydają( i na nic umiejętności sprzedażowe jak magazyn pełny).A najpierw trzeba rachunki opłacić a nie wydawać na tiki-taki w przypadku tej akurat firmy. Regały pod towarem się uginają gdzie człowiek nie wejdzie, a ktoś wcześniej napisał że miał 8 kilogramów zwrotu-to ja takiemu sprzedasz towar jak stary nie schodzi, potem się dziwić że w cukierkach są robale,sam ostatnio miałem z renomowanej firmy czekoladę(innej niż wawel) z białymi robakami w środku zakupionej przed świetami-wstyd i hańba-i to w najbardziej znanych firmach.I jak ma być dobrze.Mimo wszystko spokojnego wieczoru, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
dina - 2016-01-13 00:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yolo - 2016-01-10 21:54:09]:
oj @volo chyba przesadziłaś tutaj ze swoją oceną. Wawel to dobra duża firma, która zatrudnia w naszym kraju tysiące osób. Nie widziałem , zeby strajkowali z powodu złych warunków
zdjecie uzytkownika
kala - 2016-01-13 08:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Desto - 2015-07-13 22:56:31]:
Co Ty za pierdoły wypisujesz,w Wawelu jest w każdej korporacji wyzysk i mobbing.
Wiesz ile zarabia rocznie prezes Wawela co podają nawet oficjalnie media 6 mln złotych a gdzie reszta zarządu i na takich nierobów reszta pracuje za 10 zł brutto na godzinę.
zdjecie uzytkownika
nas - 2016-01-18 21:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
-kala, Firma jest spora, ma sporo działów więc i przychody są imponujące. Pytanie tylko czy handlowcy dostają same podstawy czy prowizje też są uwzględnianie..
zdjecie uzytkownika
mimik - 2016-01-27 19:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nas - 2016-01-18 21:16:29]:
widzę człowieku że nic nie wiesz o korpo... nie ma sie co dziwić, pracuj dalej w wawelu :) właśnie w wawelu jest taka mentalność :) oj koń by się uśmiał...
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2016-01-27 19:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierowniczka linii czekolad: bez serca, zero empatii i zrozumienia drugiej osoby, brak w niej jakiejkolwiek ludzkiej wrażliwości. Zimna pozbawiona pewnych zasad. Bardzo niesprawiedliwa......
zdjecie uzytkownika
karmel - 2016-01-30 20:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@zawiedziona może jest taka dla nowych pracowników, ona jest na stanowisku kierownika więc musi sprawiać wrażenie właśnie takiej żeby inni czuli respekt. Widzę że jest oferta pracy na stanowisko kierownika sklepu, ciekawi mnie jaka tam panuje atmosfera, kto coś wie?
zdjecie uzytkownika
... - 2016-02-03 11:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo niektórzy po prostu wolą jak się im słodzi nieszczerze a boli ich jak się im powie prawdę ale SZCZERZE......... TYLE W TYM TEMACIE. :(
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-02-03 11:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że czasem kierowniczki musza byc surowi i nie spouchwalać się z pracownikami ale to nie jest zawsze wadą. No i na pewno jako kierownik sklepu teraz można aplikować.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-02-04 22:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Desto - 2015-07-13 22:56:31]:
Ciągle zatrudniają bo się ludzie zwalniają , zakładają sprawy w sądzie .
Wiem co piszę bo pracowałem 10 lat i miałem okazję budować tą markę .
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-02-04 22:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dina - 2016-01-13 00:42:34]:
Ile osób zatrudnia ? Tysiące ?
Coś Ci się chyba pomyliło .
zdjecie uzytkownika
poszukujący pracy - 2016-02-05 15:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2016-02-04 22:34:59]:
Hej mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź,skoro maiłeś tam doświadczenie .Kiedyś dostać się jako przedstawiciel handlowy do pracy było praktycznie nie możliwym.teraz gdzie na jakim portalu sie nie patrzy, to szukają ph,reginalnych,i w zasadzie można aplikować na każde stanowisko i to w tych niby renomowanych znanych firmach.
zdjecie uzytkownika
obibok - 2016-02-05 21:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To mnie dziwi, tak jak @poszukującego pracy. Kiedyś to był zawód na wagę złota, a teraz każda firma szuka otwarcie. Chociaż firma Wawel zachęca, baza klientów jest na pewno spora, a to ułatwia zadanie.
zdjecie uzytkownika
KasiaNowa - 2016-02-06 23:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, dzisiaj na pracuj.pl widziałam ogłoszenie na RKS w Wawelu na Śląsku - jakieś informacje, opinie, zarobki itd?
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2016-02-19 18:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej @KasiaNowa a czy możesz podać to ogłoszenie, wkleić je, albo chociaz powiedziec po czym je wyszukiwać w google, będę Ci bardzo wdzięczny za nie, dzięki!
zdjecie uzytkownika
Nikita - 2016-03-03 10:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
co sądzicie na temat przewoźnika na trasie Myślenice - Dobczyce
bo moje zdanie jest to wielkie nieporozumienie żeby duża firma takiego małego busa puszczała gdzie płaci się przewoźnikowi bilet co miesiąc 70 złotych a przewoźnik mimo tego małego busika puszcza gdzie jest w nim mało miejsca i większość osób w nim stoi a wszyscy płacą taką samą stawkę co miesiąc jest to chore mam nadzieje że ktoś kto przeczyta ten wpis z kadr zlituje się nad nami i da nam większego busa
zdjecie uzytkownika
żona rekina mariana - 2016-03-08 08:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dyscyplina musi być i bhardzo dobrze. wiesz, oni zatrudniali już dwa lata temu prawie 500 pracowników więc musi być dyscyplina żeby zapanować nad taką masą ludziów
zdjecie uzytkownika
wafel - 2016-03-15 22:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Wawelu jest fajnie :) Ja nie narzekam. Spotkania, wódeczka, życie jak w Madrycie. Nawet lokowany manager - Luki jest okej :) Jak wypije to zasypia jak aniołek.
zdjecie uzytkownika
staszek - 2016-03-16 09:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
własnie zastnawiam się czy faktycznie jest tak kiepsko z atmosferą czy nie? bo jest nowa oferta jako Specjalista ds. aktywności marketingowych w kanałach sprzedaży i to mnie zastnawia właśnie jak wygląda.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa kwalifikacyjna odbyła się w McDonaldzie, była żenująca a wręcz upokarzająca mam wieloletnie doświadczenie jako przedstawiciel handlowy a pytania do mnie były na poziomie podstawówki; Np. Panowie podali mi smartphona z włączonym już kalkulatorem, żeby "zobaczyć czy będę umiała takie urządzenie obsłużyć". Panowie rekruterzy kazali mi coś powiedzieć o sobie żeby cytuję: sprawdzić czy potrafię się sensownie wypowiadać. Kiedy przyszła następna osoba (młodziutka bardzo ładna dziewczyna z bardzo głębokim dekoltem)rozmowa została ze mną natychmiast zakończona. Za kilka dni będą zapraszać na drugi etap rekrutacji.
Pytania: Czy umię obsługiwać komputer? Kto jest właścicielem sklepu na moim osiedlu?
Dlaczego wysłałam CV zanim ukazało się ogłoszenie? (co nie jest prawdą)
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2016-05-05 16:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie...może ktoś coś powiedzieć na temat pracy ph....jest oferta na podkarpacie. Jakie zarobki, plany czy osiągalne ??
zdjecie uzytkownika
chyba pomoglem - 2016-05-05 21:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ciekawy plany są jak najbardziej osiągalne a zarobki to podstawa i prowzije.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Wawel S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wawel S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert