brak logo

Wawel S.A.

Kraków

Opinie o Wawel S.A.

gość 2016-08-25 14:42
Na Wawelu najgorsze degeneratki pracują. Większość starszych koleżanek -pracownic chce zaszkodzić młodszym i lepszym, oszustwa, niewiedza, niekompetencja i mieszanie człowieka z błotem, co tyczy się również nieporozumienia o imieniu Brygida. Nie polecam pracy w takim miejscu.
4
anonim 2016-08-29 21:40
moją znajomą do pracy w zakładzie w Dobczycach skierowali z bezrobocia. Miała być umowa o pracę a jest śmieciówka, zlecenie. I to co opowiada i co wyżej można przeczytać, chamstwo i draństwo
12
wrona 2016-08-30 20:15
chyba chodziło Ci o Reginę :)
6
Były pracownik 2016-08-31 20:02
To co się działo// dzieje w tej firmie nadaje się do skargi do akcjonariuszy,pracowalem jako przedstawiciel od kilku dobrych lat, poświęciłem się w całości firmie a potraktowano mnie jak szmatę, nowi dostawali wyższą podstawę niż ja, targety wymyślanie z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tak jest w każdym z działów, liczą się znajomości i nic więcej, starzy pracownicy są niszczenii i nie szanowani.
4
Były pracownik 2016-08-31 20:03
To co się działo// dzieje w tej firmie nadaje się do skargi do akcjonariuszy,pracowalem jako przedstawiciel od kilku dobrych lat, poświęciłem się w całości firmie a potraktowano mnie jak szmatę, nowi dostawali wyższą podstawę niż ja, targety wymyślanie z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tak jest w każdym z działów, liczą się znajomości i nic więcej, starzy pracownicy są niszczenii i nie szanowani.
5
Mv 2016-09-12 18:45
Macie może jakieś informacje o ofercie plamisty produkcji?
1
Dziewice 2016-10-06 09:23
Pozdro dla przesympatycznego Kondzia z Wawelu udal sie wam chlopak ;) do rany przyluz pomocny bardzo dowcipny takiego to ze swieca szukac.
3
porażka 2016-10-11 15:03
zero szacunku do pracownika.. mobbing na poziomie maksymalnym porażka!! dziwia się że ludzi do pracy nie ma a pierwsze co powinni zrobić to zacząć szanować człowieka, może wtedy by się coś zmieniło a tak poza tym praca ok ale niestety to nie wynagradza nic w tym przypadku
6
sd 2016-10-11 15:05
jakiej księgowej? chyba nie za bardzo ;pp tutaj to przebiega rekrutacja na stanowisko asystenta do spraw wsparcia sprzedaży miedzy innymi w Dobrzycach sa tez inne ale o tej co mi piszesz to nic mi nie wiadomo
4
Diana 2016-12-10 13:42
Czy ktoś się orientuje jak wygląda praca, atmosfera i zarobki na stanowisku SPECJALISTA TECHNOLOG???? Bardzo proszę o jakieś wypowiedzi w/w temacie
KamilJan 2016-12-11 00:39
Jakie warunki na stanowisku Regionalny Kierownik Sprzedaży kanał tradycyjny ?? Wysokość podstawy, premii, samochód i inne narzędzia lub benefity w firmie?
1
życzliwy 2016-12-14 01:56
mądrzy inaczej balcerowicze sprzedali wszystko za bezcen,głupi polak nawet po szkodzie
2
Helga 2017-01-08 13:13
Właśnie qrna znalazłam robala w cukierkach fistaszkowych firmy WAWEL, będzie się działo, nie podaruję - nigdy !!!

08.01.2017 r.
7
Janko muzykant 2017-01-13 11:40
Prawda jest taka że mobbing goniony mobbingiem przez mobbing-kasa że kot napłakał no ale to chyba naturalne jeśli prezes zarabia po 400 tyś a dyrektor ok 100 tyś zl miesięcznie -generalnie nie polecam pracy w tej firmie, pracowałem tam 13 lat.
7
Piter 2017-01-14 20:15
Nigdy więcej. Jeśli widzicie ogłoszenie odnośnie pracy w tej firmie to nie polecam. Mobbing, wyzysk, zero szacunku do pracownika. Miałem okazję pracować w firmie 7 lat. Na reszcie ta męka się skończyła. Pieniądze tak marne, że szkoda gadać. Wieczne czepianie się, wyciąganie brudów na forum. Nie polecam nikomu, praca dla desperatów, zero szans na awans i rozwój.
9
Nowy 2017-01-18 12:38
Nie czuję się desperatem a mam właśnie zacząć pracę w Wawelu.
1
Zainteresowany 2017-01-18 13:46
Ktoś wypowie się na temat pracy na stanowisku Przedstawiciel ds. Sieci? Jaka praca? Jak warunki?
Cesko 2017-01-21 19:15
Wawel to super firma i zawsze mile wspominam pracę w niej.
2
Piter 2017-01-27 17:11
To współczuję szczególnie po nowych rewolucjach jakie zachodzą i planowanych zmianach na konferencji.
7
Obecny pracownik 2017-02-03 22:01
Ludzie to lubią przeginać! Wawel jest znaną marka i nie może sobie pozwolić na obniżanie standardów. Ludzie którzy nie lubią się przemęczać zawsze będą narzekać.
4
michal5152s 2017-02-09 07:11
Jak wygląda praca na magazynie i jakie są zarobki?
Słodziak 2017-02-22 11:05
Dobrze że mają nowe oferty pracy, ponieważ mam zamiar złożyć cv. Wawel to już marka znana i ceniona i myślę, że praca w tej firmie jest w pewnym stopniu prestiżowa. Pracuję teraz z bardzo fajnymi ludźmi i dodatkowo mam wrażenie, że to miejsce jest super.
Alicja 2017-02-28 14:05
Słyszeliście już, że 16 lutego odbyła się Gala Finałowa Z Miłości do Radości? Aż 1 500 000 złotych zostało przekazane organizacjom charytatywnym przez firmę Wawel! :)
1
Kheed 2017-03-10 20:42
Napisz jeszcze prosze o tym, że przedstawiciele z różnych szczebli zostali zaproszeni na galę a po wręczeniu czeków dostali delikatną sugestię od Adama N. żeby sobie poszli zwiedzić rynek. Robili za sztuczny tłum. 1,5 mln zł przekazane a stanowi to podobno śmieszny procent obrotów jakie firma zrobiła dzięki darmowej reklamie.
9
Alicja 2017-03-14 09:13
@Kheed dziękuję za komentarz. Tą informację znalazłam na stronie internetowej firmy i dlatego postanowiłam się nią z Wami podzielić.
1
Ona 2017-04-01 04:20
Ja byłam na jednej rozmowie rekrutacyjnej w sprawie specjalisty ds wsparcia sprzedaży i już sama rozmowa świadczyła o tym że coś jest nie tak z tą firmą. Wyjątkowo nie przyjemna rozmowa, a byłam już na kilku w życiu. 30 min spóźnienia, a byłam z samego rana. Baby które ze mną rozmawiały okazywały tylko ignorancje dla mojej osoby, przerywały chamsko moje wypowiedźi. Zapominaly o co pytały, gadały między sobą o jakiś pierdolach zamiast słuchać co mowie. Jak coś wspomniałam o mobingu to hr zaprzeczyła a kierowniczka tego działu nawet zapytania przez hr nie, tylko skrzywila minę z wyrazem ' chyba sobie kpisz że nie ma'. Mówiąc w skrócie pokazywały że mają cię za nic i głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Naprawdę nie polecam trzeba się szanować, bo to my pracujemy na to żeby one tylki grzały i zakładaly lokaty w bankach- łaski nie robią....
5
Alicja 2017-04-03 09:05
@Ona, a jakie pytania usłyszałaś podczas rozmowy kwalifikacyjnej? Jakich rad udzieliłabyś osobie, która wybiera się na taką rozmowę?
1
Łukasz 2017-04-22 12:54
Hahaha to masz zamiar złożyć cv, czy już pracujesz z tymi fajnymi ludźmi?
Jak już pisecie takie bezczelne pozytywy to myślcie.
Wszedłem tu po zobaczeniu ogłoszenia na pracuj.pl, ale to co tu widzę mówi samo za siebie.
Dięki Bogu jest taki portal :)
3
nie 2017-04-25 09:41
podobno Wawel zaczął zwalniać polskich pracowników, żeby zamiast nich przyjąć tańszych ukraincow, ktoś może potwierdzić lub zaprzeczyć? jeśli to prawda to już nie dziwię się, że jakość wyrobów drastycznie spadła, wasze czekolady zaczęły przypominać wyrób czekoladopodobny. nie kupię nic więcej z Wawelu i wszystkim znajomym opowiem jak traktujecie Polaków w ich własnym kraju. oni z kolei opowiedzą swoim znajomym i spirala sama się nakręci. marketing szeptany może wiele.
8
Natalia 2017-04-25 16:38
Mój słodki Wawel ze swoimi pysznymi czekoladkami, firma znana w świecie.
1
Była 2017-05-05 09:50
Pracowałam tam krótko, niech najpierw nauczą się szanować pracowników a potem używają szczytnych haseł czujesz się dobrze robisz dobrze...niesprawiedliwość płacowa i brak szacunku do ludzi, non stop szukają nowych pracowników,to o czymś świadczy prawda? Starsze osoby nie Mają szans na prace
6
Alicja 2017-05-05 10:02
@Była, według Ciebie w firmie Wawel S.A. nie ma poszanowania pracownika. Dlaczego tak uważasz? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia? Czy spotkała Cię jakaś nieprzyjemna sytuacja?
Dziunia 2017-05-09 15:37
Wawel zawsze kojarzy mi się z czymś dobrym. Pracuje w firmie już od dawna i powiem szczerze nie interesuje mnie wiele spraw ponieważ w pracy zajmuję sie wykonywaniem swoich obowiązków i nie interesuje mnie nic innego. Dla mnie firma jest dobra i nie narzekam!.
Alicja 2017-05-15 14:27
@Dziunia to dobrze, że jesteś zadowolony. Na jakim stanowisku jesteś zatrudniony? Jakie jeszcze pozytywne aspekty znalazłeś w pracy w Wawel S.A.? Piszesz, że firma jest dobra. Co Ci się szczególnie podoba w pracy?
Pootr 2017-06-15 00:00
Hmm dramat zarobki ph jak kasjera z hipermarketu 17 wizyt dziennie auto 2 osobowe raporty plany szkoda gadac
Pootr 2017-06-15 00:01
Hmm dramat zarobki ph jak kasjera z hipermarketu 17 wizyt dziennie auto 2 osobowe raporty plany szkoda gadac
1
Nowy 2017-06-20 08:58
Na jakie warunki do pracy może liczyć przedstawiciel handlowy w rejonie Poznania? Jaka jest generalnie atmosfera w firmie? Czy poza pensją są jeszcze jakieś dodatki?
2
ktosi kasi pl 2017-06-28 23:28
niestety to prawda zarobki nie powalają na kolana jak będzie tak dalej jak to mówią inni pracownicy nie będzie miał kto pracować z tego co zaobserwowałem dupowłazy w tej firmie mają dobrze reszta grosze zarabia atmosfera jak wszędzie kapusi i podlizywaczy nie brakuje brak jedności pracowników, związki zawodowe w tym zakładzie do fikcja. Oferty pracy są lecz jak ktoś usłyszy ile zarobi przeważnie rezygnuje kadra kierownicza nadal ma podejście jak chcesz to rób jak ci nie pasuje won
5
7555_8 2017-07-04 10:00
Tak się wam wszystkim ( usunięte przez administratora ) ja zaczęłam pracę w tym zakładzie jak była stawka na rękę 6.40 i co pracowałam ile mogłam ale i tak się cieszyłam ze mam jakieś swoje pieniądze. Trzeba się było uczyć i pracować w biurach a nie szukać pracy po takich zakładach i narzekac
1
Nowy 2017-07-04 17:30
Niestety mamy czasy ludzi bardzo roszczeniowych. Jeszcze nie zdążą popracować a już krzyczą o podwyżce. Firma ma swoją pozycję na rynku, i zawsze znajdzie dobrych pracowników. Jeszcze kilka lat temu niejedna osoba marzyła o pracy w firmie a teraz tylko narzekanie.
1
kandydat 2017-07-18 08:29
Witam,jak wygladaja warunki zatrudnienia pracy PH,jutro sa rozmowy na lubelszczyznie.
kandydat 2017-07-18 08:30
Witam,jak wygladaja warunki zatrudnienia pracy PH,jutro sa rozmowy na lubelszczyznie.
Nowy 2017-07-20 12:12
Złożyłem cv na przedstawiciela handlowego i czekam na odzew. Może mi ktoś podpowiedzieć coś więcej o firmie? Czego mogę się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej?
1
daro 2017-07-20 14:23
Wszystkiego można się po nich spodziewać lepiej szukaj innej pracy. Odradzam pracy w tej firmie. Pracowałem tam parę lat i szkoda gadać. Mobing, mobing i jeszcze raz mobing a płaca żadna najniższa krajowa i czasem premie jak się zasłuży czyli nie ma co liczyć.
3
daro 2017-07-20 14:24
Wszystkiego można się po nich spodziewać lepiej szukaj innej pracy. Odradzam pracy w tej firmie. Pracowałem tam parę lat i szkoda gadać. Mobing, mobing i jeszcze raz mobing a płaca żadna najniższa krajowa i czasem premie jak się zasłuży czyli nie ma co liczyć.
2
Józek 2017-07-25 21:03
Wawel to firma z olbrzymią tradycją. Dla mnie to świetne miejsce do pracy, ale ja tu pracuję bardzo sumiennie. Gorzej z nowymi pracownikami, oczekują tylko wysokich zarobków i mało pracy. Dużo mówią na forum a mało robią.
1
Wawello 2017-08-05 11:53
Niestety jestem mocno zawiedziona procesem rekrutacji. Pomijam fakt, że telefon z zaproszeniem na rozmowę rekrutacyjną otrzymałam w sobotę. Na umówione spotkanie musiałam czekać pół godziny. W czasie rozmowy byłam dokładnie przepytywana, jednak nie udzielono mi podstawowych odpowiedzi na temat wymagań i oczekiwań na stanowisku, o które się ubiegałam. Nawet nie otrzymałam informacji, kiedy otrzymam informację na temat dalszej rekrutacji. Po spotkaniu całkowity brak kontaktu ze strony osoby rekrutującej, co bardzo źle świadczy o osobie prowadzącej rekrutację. Nie polecam. Nie warto poświęcać swojego czasu, by być w ten sposób traktowanym.
4
maxx 2017-08-08 00:38
Moja droga, powinnaś się cieszyć bo zostałaś wyjątkowo życzliwie potraktowana. Ja kiedyś musiałem wziąć urlop żeby przyjechać na rozmowę, ale spotkanie się nie odbyło bo podobno NAGLE wypadło im spotkanie zarządu. Na kolejne spotkanie czekałem prawie godzinę. Okazało się, że czekałem na pańcie, które kompetencjami dorównywały pawianom. Ich pytania były na tak żenującym poziomie, że po 10 min miałem ochotę opuscic lokal. Tymczasem na moje pytania nie uzyskałem żadnej konstruktywnej odpowiedzi. Do tego każde pytanie o zakres obowiązków, o realia pracy itp kwitowały głupawymi uśmieszkami i komentarzami w stylu "jesli łaskawie cie zatrudnimy, to sie dowiesz".
Później dopiero popytałem tu i ówdzie i dowiedziałem się co to za kurnik. jak traktuje się tam pracowników a raczej wyrobników, jak obcina się pensje bez powodu wg widzimisię sfrustrofanych pseudomanago, jak się zastrasza, jak się wyp**la niewygodnych pracowników z dnia na dzień, jaki poziom buractwa reprezentuje "zarząd"... historie z cyklu "nie do wiary"! Słoma z butów po pachy i podejście do pracownia level epoka kamienia łupanego. Wystarczy zorientować się ile mają spraw w sądzie od pokrzywdzonych pracowników. Ludzie jak macie kompetencje, nie marnujcie ich w takim ( usunięte przez administratora ) , szkoda sobie paprać cefałki bo sami szybko się zorientujecie co to za bajzel. Szanujcie się bo warto
2
Naukowiec 2017-08-09 11:47
Nie ma idealnych firm, wszędzie pracują ludzie i być może trafiliście na słabe ogniwo w firmie? Firma jest ok.
Alicja 2017-08-16 19:26
@Józek - czy pracując w Wawel S.A. czujesz, że rozwijasz się zawodowo? Dla wielu osób jest to ważny czynnik przy podjęciu decyzji o zatrudnieniu. Ciekawi mnie kwestia szkoleń, które zapewnia pracodawca - jak często można liczyć na taką możliwość i jak bardzo jest to rozwijające dla stałych pracowników firmy?
Zostaw swoją opinię o Wawel S.A. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wawel S.A.