Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-02-22 22:45:38 odpowiedz | cytuj
Słowa kojarzące się z Remondis Sp. z o.o. (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Remondis Sp. z o.o.:
Najbardziej nie podobało mi się w Remondis Sp. z o.o.:
KT - 2009-08-08 20:41:43 odpowiedz | cytuj
SMRÓD SMRÓD W Biurze wykorzystywanie błąd ORANIE w Pracownika Dyskryminacja straszenie NISZCZENIE NIEPOKORNYCH
Nowy - 2009-08-11 13:05:28 odpowiedz | cytuj
KLIKI , UKŁADY , zwalanie roboty na tych kturzy nie mają układów wrazie przeciwstwienia zwalnianie i ten NIEMIŁOŚERNY SMRÓD w biurze
jakiś tam - 2009-08-11 21:26:33 odpowiedz | cytuj
Jedna wielka klika, powiązania rodzinne, znajomości, wykorzystywanie, zero liczenia sie z pracownikiem.
angelOFdarknes - 2009-08-24 20:30:00 odpowiedz | cytuj
eee tam smierdzi. remondis to taka firma ktora zajmuje sie recyclingiem, to co ma fiolkami pachniec? zreszta ja lubie firmy gdzie pracuje sie w grupie, a widac niektorzy tego nie potrafia.ciao.
jolkaZ - 2009-08-24 20:34:47 odpowiedz | cytuj
dobrze gada:) fiolkami haha...
real - 2009-08-25 18:32:07 odpowiedz | cytuj
wykorzystywanie??? w pracy sie pracuje, a nie pazurki maluje.. najlepiej siedzieć i udawać ,że jest się zawalonym pracą i codziennie te same dokumenty wykładać na biurko.... żałosne!!!
KT - 2009-08-25 21:49:13 odpowiedz | cytuj
Właśnie dla wybielenia odezwała się KLIKA która dokładnie czyniła to co opisuje czyli wyjmowała ciągle tą samą prace mówiąc że strasznie pracują i nie brały nic innego tylko uskuteczniały spychotechnikę.
Tak sądzę że na zwałce nie powinno być biura bo nie wiadomo jak to morze się odbić na zdrowiu przeszłych pokoleń no chyba że ktoś pracuje tylko dla siebie.
Taki jeden - 2009-08-26 09:42:44 odpowiedz | cytuj
Ja tam nic nie wiem, ja śpię od ściany...
dzejson - 2009-08-26 11:36:51 odpowiedz | cytuj
fajnie miec wladze:)
KT - 2009-08-26 12:59:27 odpowiedz | cytuj
Władzę powinni posiadać mądrzy i porządni ludzie bo tak czy inacze posiadanie władzy przez nieodpowiednich ludzi napewno się zemści
Tomasz Sztokinger - 2009-08-26 19:07:51 odpowiedz | cytuj
jak ci śmierdzi to se nie dmuchaj pod nos. jak na wasze 40lat to nie grzeszycie inteligencją a tym bardziej znajomością gramatyki;)
........a mówiłem to jak, Tomasz Sztokinger.
Tomasz Sztokinger - 2009-08-26 19:08:10 odpowiedz | cytuj
........a mówiłem to jak, Tomasz Sztokinger.
Tomasz Sztokinger - 2009-08-26 19:09:33 odpowiedz | cytuj
........a mówiłem to ja, Tomasz Sztokinger.
Robbie Sztokinger - 2009-08-26 19:13:07 odpowiedz | cytuj
Tato nie wpierdalaj się!
KT - 2009-08-26 20:41:02 odpowiedz | cytuj
Prawda w oczy kole jak brakuje argumentów to zaczyna się innych obrażać.
To jest tylko potwierdzenie żeby trzymać się jak najdalej od remondisu a w szczególności od co poniektórych "ludzi"
mariusz mix kolanko - 2009-08-26 21:37:14 odpowiedz | cytuj
stoję właśnie na pustyni w Utah gdzie może mnie ugryźć scorpion.......
ps. a smród oznacza że ktoś się nie myje, bądź nie zmienia ubrań;)
nowy - 2009-08-27 08:54:49 odpowiedz | cytuj
Jak ktoś pracując na zwałce śmieci i obok szamba nie czuje smrodu to allbo ma coś z powonieniem albo za durzo WAZELINY a morze strach mu powonienie zniszczył.
stary człowie, i może... - 2009-08-27 10:22:28 odpowiedz | cytuj
a moŻe pojedziemy na moRZE ?
Pol - 2009-08-27 11:54:08 odpowiedz | cytuj
Patrz na sens tego co się pisze a nie na to co jest mało istotne jak było to nadmieniane brak jest merytorycznych argumentów do podważenia zażutów które padły w stosunku do KLIKI i remondisu a szukanie drobiazgów świadczy tylko o braku inteligencji mimo jakiegoś wykształcenia ( może morze zdobytego za wiejskie Jaja)
ten u władzy - 2009-08-27 12:22:40 odpowiedz | cytuj
Szanowne byłe koleżanki,

nie wiem co żeście sobie wydumały, ale prosił bym o podanie jakiś konkretów a nie tylko zarzuty.

Swoją drogą przykro mi jest czytać te Wasze wypowiedzi, a miałem całkiem wysokie mniemanie o Was, jak widać się pomyliłem.

Mam do was prośbę podpisujcie łaskawie swoje wypowiedzi (wystarczą inicjały).

A i jeszcze jedno, zamiast wymyślać te niestworzone rzeczy o KLICE i UKŁADACH (wszyscy pracownicy przeciw nam), może napisałybyście dlaczego już nie pracujemy razem.

Pozdrawiam WB.
zwykły pracownik - 2009-08-27 12:31:06 odpowiedz | cytuj
Pracuję w Remondis 1,5 roku i jak zrobię swoje zadania to nikt nic do mnie nie ma, a jeszcze pomogę innym.
Najważniejszym plusem w tej pracy dla mnie jest to, że wszystko jest zgodne z prawem i nadgodziny, wynagrodzenie, i wszelkie nieobecności.
Jestem zdziwiona jak czytam te mało inteligentne wypowiedzi byłych pracowników, które wynikają jak mniemam z zemsty i niemocy na swoją głupotę.
KT - 2009-08-27 13:05:36 odpowiedz | cytuj
Jak nazwać to jeżeli pracownik zwraca się o pomoc do przełożonego on przyznaje racje a następnie kara tego kto zwrócił się o pomoc (czy to nie jest układ ?).
Zakaz pomagania jednemu pracownikowi chociaż innemu się pomaga , wytykanie błędów jednemu krzykiem ( chociaż okazało się że niebyło tego błędu) a drugi jak popełnił błąd to było to załatwione bardzo cicho (czy to nie jest układ ? ).
Na pewno te wpisy nie dotyczą wszystkich pracowników.
Pol - 2009-08-27 13:21:17 odpowiedz | cytuj
Nie do końca jest wszystko zgodne z KP to jest praca w pomieszczeni nie wentylowanym ( na dodatek przemiłe koleżanki zamykały drzwi przed nosem bo im hałas przeszkadzał nie patrząc że w zamkniętym małym i nie wentylowanym pomieszczeniu można było zasłabnąć ,
Dyskryminacja płacowa zgodnie z KP osoba zajmująca to samo stanowisko i wykonująca podobne zadania powinna być tak samo wynagradzana ( wypłaty terminowe i nadgodziny to nie wszystko no chyba że na to się godzimy) ale jak wszyscy by się na to godzili to do tej pory mieli byśmy komunizm.
Pol - 2009-08-27 13:21:58 odpowiedz | cytuj
x