Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AB JOB SERVICE SP. Z O.O.

zdjecie uzytkownika
marcela44 - 2014-07-27 13:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
agenicja ab biuro w kilecach jak i w holandi to oszusci nie wypłacaja piniedzy na czas praca tylko na 4 dni obiecuje złote góry a tak na prawde okłamuja ludzi pani marcela ,gosia , z biura w holanid sa nie mile odzywaja sie wulgarnie wobec do pracownikuw trzeba poprostu walczys o swoje bo ci piniedzy nie odadzom jesli nie bedziesz sie upominac
zdjecie uzytkownika
Ajka27 - 2014-08-01 20:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam tylko raz z tą agencją pracy i jedyne co mogę źle o niej powiedzieć to to, że czekałam za wyrobieniem nr Sofi ok 1 miesiąca, wypłatę dostałam już po zjeździe do PL oraz niepotrzebne wymeldowanie z 1-go domku i przeniesienie na 2-gi. Praca przy zbiorach gruszki-jabłka miała być na ok 3-4 tyg. Domek super, czysto, media, łazienka też ok, praca mi się podobała, codziennie jeździliśmy do pracy, karta magnetyczna - godziny leciały, miła atmosfera w pracy. Czytając niektóre opinie innych pracowników zastanawiam się czy to rzeczywiście ta sama agencja pracy nas zatrudniała? A jednak TAK. Niestety po ponad 3 tyg. grad pokrzyżował nam plany i z własnej inicjatywy (ekipa z domku) zdecydowaliśmy że wracamy do Polski bo 2-3 dni szacowali straty i nie wysyłali nas do pracy. Oczywiście dzwoniliśmy do biura AB i koordynatorów co z robotą, kiedy itp. Sami nie wiedzieli. Po zjeździe do Polski po ok 1-2 dniach sami dzwonili że możemy już wrócić do pracy przy gruszkach a po skończonym sezonie że mają dla nas ofertę przy innej pracy. Jak widac zależy jak się trafi. Nam się udało :) Kiedy otrzymałam nr Sofii (przysłali papiery do domu w PL) automatycznie przelali także wypłate i tu było moje zaskoczenie... Pozytywne, nie dość że dostawałam na konto wcześniej zaliczki ( 100 euro tyg.) wypłata przerosła moje oczekiwania. Także nie taki diabeł straszny jak go malują. To prawda czasem koordynatorzy mają Cię w 4 literach, o swoje trzeba walczyć i męczyć księżniczki w biurach aby Tobie było dobrze, jednak ja osobiście, na czas obecny mogę polecić to buro. Gdybym nie miła teraz pracy w PL ponownie wyjechałabym z tym biurem zwłaszcza że sami parę razy w roku dzwonią czy nie jestem zainteresowana ofertą pracy i wyjazdem z ich biurem :)
zdjecie uzytkownika
Judi - 2014-08-27 20:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest z transportem do Holandii. Jak chce jechac busem to musze sama sobie oplacic i zalatwic, czy tym zajmuje sie firma, a mi pieniadze potem potraca?
zdjecie uzytkownika
zasilacz - 2014-09-05 21:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wyjechalem z nimi w tym roku na cebulki , wszystko ok, duzo godzin, ale przejazd trzeba samemu oplacic i nie zwracaja
zdjecie uzytkownika
zasilacz - 2014-09-05 21:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Judi - 2014-08-27 20:48:11]:
mi rezerwowali miejsce w busie z okolic domu pod dom gdzie mialem mieszkac, placilem w busie
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-09-18 13:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcela44 - 2014-07-27 13:40:39]:
ale Ty jestes glupi, przeciez biura w PL nie wyplacaja kasy, tylko biura holenderskie. Wiadomo, ze to przecie posrednik, umowy nie pzreczytales, czy co.Co do wyplat, fakt maja poslizgi,ale na szczescie w koncu przelewaja. wiem, byłem, widzialem, przezylem.
zdjecie uzytkownika
nienawidzęAB - 2014-09-24 16:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gosc - 2014-09-18 13:21:19]:
hmm.. mówisz, że w końcu przelewają, mam nadzieję i będę czekała. Jestem od jakiegoś czasu w Holandii przez AB, wszystko ładnie pięknie...Po czym przyszedł przelew, ale okazało się, że 50E. za mało. Mi 50E ale innym np 70E niby "ulga podatkowa"(?!). W takim razie pytanie dlaczego domniemana "ulga podatkowa"została ukradziona tylko kobietom? Bo mężczyźni dostali tyle ile powinni... Co to jest ta ulga podatkowa? (żeby nie było podatek od dochodu oczywiście również jest odprowadzany). W kolejnym tygodniu 80E zwineli...udaliśmy się do biura AB w Holandii, tam tłumaczą, że zostanie nam to oddane, ale nadal kasy nie widać, pojechaliśmy drugi raz do biura a te tępe dzidy mówią, że trzeba rozmawiać z księgową?!??!?Nie rozumiem tego, to kto mi do chu*a płaci księgowa czy AB?!?! Jestem zbulwersowana i prawdopodobnie skończy to się inspekcją pracy.
zdjecie uzytkownika
byłem, nie wrócę - 2014-09-24 16:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcela44 - 2014-07-27 13:40:39]:
TYLKO jak walczyć? człowiek tyra,stara się jak może...a te pindy z biura w Holandii nie potrafią nawet pomóc, w razie problemów odsyłają do kogoś innego z kim w ogóle nie da się skontaktować, a tym bardziej dogadać, bo nie są to osoby anglojęzyczne(nie wspomne o j.polskim). Nie dość że nie płacą to jeszcze obiecali złote góry, a człowiek z 6ściu dni pracuje tylko 4...nie da się zarobić, nie wiem co jest z tym AB ale chyba odpowiedni ludzie powinni się nimi zająć, bo okradają ludzi!
zdjecie uzytkownika
Emi - 2014-09-25 18:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezdzi ktoś z Kalisza na orchidee??
zdjecie uzytkownika
Monia - 2014-09-25 19:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedzie ktoś z Kalisza w październiku na sortowanie cebulek?
zdjecie uzytkownika
malina - 2014-09-28 12:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Monia - 2014-09-25 19:44:10]:
jakich cebulek?
zdjecie uzytkownika
wonsz rzeczny - 2014-09-29 15:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Komedia, a raczej komediodramat. Na początku mojej współpracy wszystko pieknie. Przyjeżdżam wczoraj pod wskazany przez agencje adres udaje się do pokoju, który przydzielił mi koordynator, a tam nie ma miejsca :) godzina 22.30. Osoby z hotelu pomagają mi znaleźć inne wolne łóżko, a nast dnia się dowaduję że wysłano mnie na zły adres. Czekam teraz co dalej, bo ani koordynator ani biuro nie wie co teraz. W między czasie wysyłam cv na inne oferty, bo praca z tą agencją to poroniony pomysł był chyba. Pozdrawim.
zdjecie uzytkownika
marzen - 2014-09-29 19:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej mam wyjechać na pieczarnki 13.10.2014roku i nie wiem czy jechać proszę o szczere opinie
zdjecie uzytkownika
marzen - 2014-09-29 19:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bakuś - 2014-04-28 20:31:41]:
hej mam termin wyjazdu na pieczarki 13010.2014 roku i nie wiem czy jechac bo opinie są rożne może ktoś szczeże powiedzieć jak tam jest
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-09-29 21:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wonsz rzeczny - 2014-09-29 15:08:07]:
ty jesteś z kalisza bo ja mam jechać na kaktusy
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-10-08 11:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był ktoś w okolicach Horst przy sortowaniu cebulek . Jak tam jest?????
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-10-08 15:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez mam tam jechać. sortowanie cebulek :> ktoś coś ?
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2014-10-08 19:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostal ktoś oferte pracy własnie przy sortowaniu cebulek w Holandii? kiedy macie wyjazd i na jak długo?
zdjecie uzytkownika
orzeł - 2014-10-09 08:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam Był ktoś na sortowaniu cebulek w dronten ? jak tam jest ?
zdjecie uzytkownika
Kalisz - 2014-10-09 11:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [seba - 2014-09-29 21:43:58]:
Siemka ja tez dostalem propozycje na kaktusy ale watpie zeby zalatwili ta prace.
zdjecie uzytkownika
opinia - 2014-10-15 13:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ma ktoś może informacje na temat pieczarek. Wyjazd 30 października. Proszę o opinie bo trochę obawiam się sama jechać na ciężkie warunki.
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2014-10-15 14:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karolina - 2014-10-08 19:52:54]:
Ja też mam jechać na sortowanie cebulek od 27 października w okolice Marknesse.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-10-16 11:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś w listopadzie na norki??a ktoś już był??
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-21
Żródło: Gowork.pl
Lublin
(lubelskie)
Jako AB Job Service Polska Sp. z o.o. jesteśmy spółką z kapitałem holenderskim, która działa na rynku polskim od 2000 roku. Zajmujemy się usługami związanymi z rekrutacją pracowników dla firm w kraju i za granicą.           Dla naszego Klienta w Lublinie poszukujemy osób do pracy na stanowisku: PRACOWNIK MAGAZYNU
zdjecie uzytkownika
kolejorz - 2014-10-16 22:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na sortowaniu jest spoko gorzej jak ktos jedzie na robote na dworze
zdjecie uzytkownika
elizabeth - 2014-10-20 16:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [opinia - 2014-10-15 13:22:38]:
hej, też mam jechać wraz ze znajomą . Myślę że nie bedzie tak źle . Z relacji moich znajomych na ciężkie warunki nie mamy co liczyc, co do pracy jak i mieszkania.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB JOB SERVICE SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x