Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AB Job Service Polska

zdjecie uzytkownika
Karolina - 2015-08-07 09:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ADAM - 2015-08-06 22:44:21]:
Ja jade ale dopiero we wrzesniu. ktos byl ? czegomsien spodziewac?
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-08-07 11:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bylem i lepiej sie oplaca jechac na jablka na kilka tygodni niz do pola i w tym roku tez chce jechac
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-08-07 14:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z order pickerem ? jak wyglada praca tam?
zdjecie uzytkownika
BartekMikunia - 2015-08-07 15:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,wie ktoś cos o pracy przy zbiorze gruszek? Jak to wygląda? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Julek - 2015-08-12 16:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jezdze co roku i sie oplaca, juz sie zapisalem w kielcach na ten rok
szkoda tylko ze to na krotko
zdjecie uzytkownika
Gabi - 2015-08-14 10:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Julek - 2015-08-12 16:42:29]:
A na ile się jedzie ? I kiedy jest wyjazd? Wysłałam do nich maila i odpisali że trzeba się zarejestrować w biurze, dlatego patrze jakie mają opinie bo trochę się boje. Już kiedyś pojechałam z innej agencji do Holandii i wróciłam po 2 tyg.bo nie było pracy. Czy mógł byś napisać coś więcej? Ile można zarobić i czy warunki w miarę dobre? Czy samemu można sobie wybrać że chce się jechać na gruszki lub jabłka?
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2015-08-18 15:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja co roku (od 3 lat) biore urlop w pracy zeby jechac na te 3-4 tyg na jablka. Przez oddzial w kielcach. Zawsze zarabiam (odliczajac przejazd, zycie itd). taki zastrzyk finansowy sie przydaje. Tu nie pracuje fizycznie, a tam przy jablkach ubrudzic sie trzeba. Wiadomo, jak ktos oczekuje wakacji to moze byc lekko zaskoczony:)
zdjecie uzytkownika
Gabi - 2015-08-18 23:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gosia - 2015-08-18 15:38:17]:
Ja też chce jechać z oddziału w Kielcach, jeździsz sama??? Wiesz już kiedy wyjazd? Może mogła bym się jakoś z Tobą skontaktować?? Było by mi raźniej:)
zdjecie uzytkownika
onaaa26 - 2015-08-20 14:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Ja też wybieram się na jabłka z tej agencji z Kielc. Wie ktoś może kiedy jest wyjazd? Czy bardzo cięzka praca? Co ze sobą zabrać?
zdjecie uzytkownika
pani jasia - 2015-08-21 14:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gosia twój komentarz mnie najlepiej o wszystkim informuje., skoro piszesz że jeździsz z nimi na jabka do pracy za granicę od tylu lat to znaczy że zatrudnienie ucziciwe i na dobrych warunkach.zaufam ci. ja natomiast chcę jechac do holandii na pracownika przy trzodzie chlewnej, mam nadzieję że będzie równie w porzadku
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-08-21 20:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BartekMikunia - 2015-08-07 15:38:19]:
Witam! Jeżeli agencja wyśle Cię na gruszki to na pewno będziesz miał pracę na 2-4 tygodni. Jeżeli nie jesteś na wiekówce to za 48 godzin tygodniowo dostajesz na czysto 300 euro. Trzeba się starać, ale jest to jedna z lepszych prac rolniczych( byłem kiedyś na zbiorze kalafiora to masakra). Mieszkanie w AB zawsze są na dobrym poziomie, ale na jakie towarzystwo trafisz to już los szczęścia. Na zbiory wyjeżdża dużo starszych ludzi więc jest spokój. Życzę powodzenia!!! Pozdrawiam! Jacek
zdjecie uzytkownika
misiek91 - 2015-08-24 12:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie o zbior jablek w ab job service, jak ta praca wyglada naprawde ktos byl rok temu?
zdjecie uzytkownika
onaaa26 - 2015-08-25 10:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś mógłby podzielić się swoją opinią na temat zbioru jabłek, gruszek? Czy opłaca się wyjechać? Jak to wygląda? I co zabrać ze sobą? Czy jedzie ktoś z Kielc?
zdjecie uzytkownika
Gabi - 2015-08-25 23:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [onaaa26 - 2015-08-25 10:41:41]:
Ja jadę, z oddziału w Kielcach, ostatnio do nich dzwoniłam, powiedzieli że wyjazd będzie między 5 a 15 września. Jadę pierwszy raz, mają jeszcze dzwonić bliżej września i powiedzieć dokładniej co i jak. Jesteś u nich zarejestrowana???
zdjecie uzytkownika
onaaa26 - 2015-08-26 09:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gabi - 2015-08-25 23:26:28]:
Tak, jestem u nich zarejestrowana. Do mnie też dzwonili i mówili że wyjazd gdzieś koło 10 - 15 września. Też wyjeżdżam pierwszy raz. Jeśli chcesz to możemy popisać na gg to mój nr 12851049
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-08-27 10:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiek91 - 2015-08-24 12:09:23]:
Witam! Ja byłem już kilka razy. Wyjazd na jabłka czy gruszki jest z tym korzystny, że jedziesz już do konkretnej pracy. Nie ma czekania na pracę. Jedziesz w piątek a od poniedziałku pracujesz. Każdy pracodawca ma swój system czyli 8, 9, czy 10 godzin na dzień. Wiekszość pracuje w soboty a niektórzy w niedzielę. Jak masz SOFI to w następny czwartek masz przelew (ok 300 e po potrąceniach, tak wychodzi za 48 godzin). Jak nie masz SOFI to niestety czeka się, ale nie wiem jak długo teraz. Pozdrawiam!!!
zdjecie uzytkownika
Gabi - 2015-08-29 16:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [onaaa26 - 2015-08-26 09:33:41]:
Nie mam gg, ale może masz skypa??
zdjecie uzytkownika
onaaa26 - 2015-08-30 09:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gabi - 2015-08-29 16:01:32]:
Niestety nie mam.
zdjecie uzytkownika
misiek91 - 2015-08-30 12:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My jedziemy z mezem 5 wrzesnia na jablka do goes w holandi z ab job lublin, jesli ktos byl niech napisze jak tam jest i wgl, co zabrac z rzeczy ze soba itp itd, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-30 19:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
bierni1910 - 2015-08-30 19:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gabi - 2015-08-29 16:01:32]:
dajcie namiary jakieś na te jabłka i gruszki
zdjecie uzytkownika
Gabi - 2015-08-30 23:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bierni1910 - 2015-08-30 19:30:16]:
Trzeba się u nich zarejestrować. Można wysłać maila kielce@abpraca.pl i wtedy oni odeślą kwestionariusz do wypełnienia
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-08-31 14:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gabi - 2015-08-30 23:52:16]:
Witam! Jeśli komuś rzeczywiście zależy na wyjeździe to musi osobiście udać sie do biura, bo wyjazd już w 11.09 i może być za mało czasu na korespondencję. pozdrawiam!!! Jacek
zdjecie uzytkownika
malzenstwo - 2015-08-31 23:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie, czy praca przez agencje ab job service jest taka jak oferuja?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-09-03
Żródło: Gowork.pl
Opole
(opolskie)
Jesteśmy polską agencją zatrudnienia pracy ściśle współpracującą z holenderską agencją doradztwa personalnego. Oferujemy pracę osobom zainteresowanym krótko- lub długoterminowym zatrudnieniem w Holandii, Niemczech i w Polsce. Pracujemy  dla grupy kapitałowej AB Nederland, która istnieje na holenderskim rynku pracy od ponad 40 lat. Poszukujemy osób chętnych do odbycia nieodpłatn
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-01 13:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-09-01 13:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [malzenstwo - 2015-08-31 23:07:27]:
Witam! To zależy która. Zbiór jabłek, gruszek, kapusty, kalafiora to wszystko jest takie jak oferują, ale już dynia to zupełnie co innego. Nie zależy to ad agencji (każdej) tylko od pogody. Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
kir234561 - 2015-09-01 18:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos jedzie na jablka i gruszki z opola po 12 wrzesnia bo ja chyba tak?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB Job Service Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AB Job Service Polska?
Zadaj pytanie
alert