logo AB Job Service Polska

AB Job Service Polska

Wrocław

Opinie o AB Job Service Polska

Daniel 2017-05-18 22:40
AB Job Service ma tak dużą ofertę, że z pewnością każdy coś znajdzie.
pitero 2017-05-19 17:44
Hej

Czy ktoś poleca prace za granicą przez ta agnecje?

Prosze o odpowiedz
ALLUNEEDISJOB 2017-05-23 14:17
Ja sie wybieram kolego
1
Bombka 2017-05-24 08:08
Świetnie, że jest możliwość wyboru pracy dzięki tej agencji.
1
Patryk 2017-05-26 10:13
I jaka Ci powiedzieli date wyjazdu? Duzo nas bedzie wiesz cos moze?
Hd 2017-05-29 18:25
Kiedyś w Kaliszu zostawiłem CV i nawet nie zadzwonili ale widocznie trzeba się przypominać
Buźka 2017-06-04 22:34
@Hd Dla własnego spokoju najlepiej pilnować swoich spraw od początku do końca chociaż agencja jest fajna.
N. 2017-06-07 06:05
Nie polecam tam jechac... ludzie codziennie przez 6 dni w tygodniu czolgaja sie na kolanach zeby wyrywac chwasty.. i to za marne grosze . Kto byl ten wie. Nie dziwne ze ciagle ludzi tam potrzebują
2
anonim 2017-06-14 11:06
AB nie ma w kaliszu siedziby :)
Piana 2017-06-14 23:29
Jest biuro AB w Kaliszu i możesz nawet​ to sobie sprawdzić ????
1
Piana 2017-06-18 10:09
A jak np mi przy rozliczeniu wyszła dopłata to nie muszę się rozliczać? Tak? Bo tam wszystkie składki są odprowadzane tak?
Buźka 2017-06-20 08:24
Czy na pracy w szklarni można zarobić przyzwoite pieniądze?
Gońcia123 2017-06-30 15:54
Witam :)
Wybieram się do pracy w Holandii właśnie przez ta agencje, czytałam opinie i są w większości poróżnione.
Jestem z Kielc, i wybieram się przez biuro kieleckie.
Mółgłby ktoś się wypowiedzieć kto był przez tą agencje,polecacie czy nie, czy szukac innej agencji?
1
Kajak 2017-07-02 08:50
Co tu dużo mówić. Zapewnione złote góry w Holandii, na miejscu okazało się co innego.
Warunki tragedia, domki bez klamek. A za klucz kaucja 30 ojro. Nikt nad tym tam nie panuje. Dziewczyny miały spać z facetami w domku. Po obejrzeniu tego wróciliśmy do Polski. Straciliśmy tylko pieniądze na paliwo. Sprawa trafia do odpowiednich służb
Gońcia123 2017-07-02 10:45
Mimo wszystko zaryzykuje,czytałam różne opinię, wszystko zależy od tego jak się trafi, mam nadzieję,że mi się uda, większość osób zachwala tą agencję więc zaryzykuje.
2
Daniel 2017-07-03 21:50
Cześć, jestem z okolic Lublina i planuje wyjazd w najbliższym czasie z dziewczyną czy jest jeszcze jakaś chętna osoba ????
Norbi 2017-07-03 22:42
AB Job Service nigdy nie zawiedzie, u nich zawsze jest wybór robót.
Marta 2017-07-05 00:00
Planuje jechac z kolezanka 15.07? ktos sie wybiera z lublina? planuje?
Hej 2017-07-05 11:02
A jak tam z godzinami? Macie zapewnione te 40 godzin i jakieś nadgodziny (jeśli ktoś jest chętny) czy nie udaje się do tych 40 godzin dobić?
1
Kamila 2017-07-06 15:59
Wybiera się ktoś na zbiory jabłek i gruszek w tym roku? Macie jakieś doświadczenia?
Jacek 2017-07-07 01:49
Jak co roku , oczywiście tak! Pozdrawiam!
Kamila 2017-07-07 14:33
A w jaki region jeździsz? Bo czytam skrajne opinie, niektórzy chwalą a inni narzekają, ze praca szybko się kończy. Mi zależy na minimum 4 pełnych tygodniach. Uda się?
xdxdxdxdxd 2017-07-08 18:57
Witam dotarliście już tam na miejsce i jak opinia?
M 2017-07-08 19:03
Tez z tamtad ucieklam. Mozna sie tam perfekcyjnie nauczyc jak nie prowadzic firmy
Jacek 2017-07-09 15:12
Witam! Jeżeli trafisz na zbiór jabłek to cztery tygodnie są realne a jeżeli na gruszki to raczej nie. Niestety to jest uzależnione od pogody. W zeszłym roku sezon był krótki, bo było bardzo gorąco i owoce zaczęły same spadać. Ja jeżdżę w okolice Goes. Pozdrawiam!
Takeshi 2017-07-09 21:45
Jak z warunkami mieszkaniowymi? ilu osobowe pokoje? Przede wszystkim jak jest z pracą tam już na miejscu? Pracy jest min. 40 h w tygodniu lub więcej na przynajmniej okres 1 miesiąca czy niestety zdarza się, że tej pracy brakuje i tym samym nie idzie zarobić?
Bgf 2017-07-10 10:38
A jakie są solarisach przy 40 godzinach tygodniowo?
Jacek 2017-07-10 14:30
Witam! Jeżeli pytanie dotyczy zbioru owoców to odpowiadam: zbiór gruszek trwa przeciętnie trzy tygodnie i zdarza się, że krócej ale niestety prawie nigdy dłużej. Zbiór jabłek trwa do 6 tygodni. Wszystko zależy od tego do kogo się trafi. Zarobki zależą od wieku. Powyżej 23 lat za 48 godzin tygodniowo ( zawsze tak pracuję i nie wiem dokładnie ile jest za 40 a nie chcę Was wprowadzać w błąd) było 312 euro .Niestety nie ma pewności godzin. Jeden sadownik chce żeby pracować pięć dni w tygodniu a inny siedem. Czterdzieści godzin w tygodniu to raczej zawsze jest. Warunki mieszkaniowe są bardzo dobre. Są to 5-6 osobowe domki , trzy sypialnie i salon. Na zbiór owoców wyjeżdża dużo starszych osób więc jest bardzo spokojnie. Pozdrawiam!
2
Hhy 2017-07-11 20:09
No za 300 euro to jeszcze bym mógł jechać bo za mniej to i w Polsce się zarobi ????
Krys 2017-07-12 08:47
witam , mam pytanie , czy do ab koniecznie jest potrzebne , zaswiadczenie o niekaralnosci??. prosze o szybka odpowiedz. dziekuje .
Kamila 2017-07-12 09:01
W tym roku oferują pracę przy zbiorach tylko na dwa tygodnie. Nie opłaca sie jechac.
Jacek 2017-07-12 15:32
Nie, nie jest potrzebne. Pozdrawiam!
Jacek 2017-07-12 15:36
Witam! Pierwszy raz też byłem dwa tygodnie. Teraz jeżdżę na pięć. Pozdrawiam!
NN 2017-07-12 15:41
Szykuje sie ktos na wyjazd na zbiór jabłek i gruszek na 2 tygodnie
NN 2017-07-12 15:43
Powiedz mi ile mozna zarobic jadąc na te 2 tygodnie na zbior jablek i gruszek we 2 osoby jak wygladają oplaty za mieszkanie ubezpieczenie jak z dojazdami do pracy wyglada sprawa
Jacek 2017-07-12 15:47
Zadając pytanie o zarobki należy powiedzieć ile masz lat bo ma to ogromne znaczenie!
Kamila 2017-07-12 17:00
To chyba nie przez tą agencję jedziesz w tym roku na 5 tygodni, bo dziś dzwoniłam i takiej oferty nie będzie. Max to 2,5 tygodnia tak powiedziano mi w biurze.
1
qwedsa 2017-07-12 17:08
Max 620 euro na osobę + wakacyjne po powrocie oczywiście jeżeli przepracujecie pełne dwa tygodnie czyli poniedziałek-sobota.
Jacek 2017-07-12 17:19
Przede wszystkim nie może być oferta na na 2.5 tygodnia , bo pierwsze dwa dni tygodnia pracujesz na domek i ubezpieczenie. Dopiero od środy zarobek jest Twój. Za domek i ubezpieczenie zawsze potrącą nawet jak przepracujesz tylko poniedziałek. Ja jadę siódmy raz przez AB i wiem gdzie będę pracował, gdzie będę spał i jak długo będzie praca dla mnie. Pozdrawiam!
Jacek 2017-07-12 17:21
Pod warunkiem, że nie są na wiekówce.
NN 2017-07-12 20:07
No nie jestesmy na wiekowce a ile konkretnie odtrącaja za mieszkanie i za ubezpieczenie
Jacek 2017-07-12 20:22
100 euro w sumie za mieszkanie i ubezpieczenie (80+20), dojazdy do pracy są bezpłatne, busami lub osobówkami. Za 48 godzin w tygodniu na czysto jest 312 euro przelewu, plus w listopadzie ok. 10 procent wakacyjnego. Niestety nie u wszystkich sadowników pracuje się w sobotę i wtedy wychodzi ok. 240-250 euro.
Baletka 2017-07-13 15:20
AB Job Service to jest fajna agencja i można z nimi pracować.
Piana 2017-07-13 16:05
Ale 312 euro bez wakacyjnego tak?
Poldek 2017-07-16 20:31
AB Job Service to jest fajna agencja, oni zawsze mają dużo różnorodnych ofert pracy i każdy znajdzie coś dla siebie. Pracowałem z nimi w Holandii i wróciłem zadowolony i z kasy i z mieszkania jakie tam miałem. Uważam, że potrafią robić swoją robotę.
1
Ggy 2017-07-17 12:48
Chociaż z 1500 euro miesięcznie tam się zarobi?
Lucjan 2017-07-18 21:04
Problemy z pieniedzmi.. nie wyplacaja na czas.. koordynator nie odbiera teleonu lub nie daje odpowiedzi na zadawane pytania.. to moja pierwsza agencja i wiecej przez nia nie pojade.
MK 2017-07-18 21:31
Jacek, a bierzesz pod uwagę że w tym roku przez przymrozki sadownicy mają duże straty? Nie ma wyjazdu na 4 tygodnie, bo przez tyle czasu nie będzie co zbierać w tych sadach. Dowiedz się może najpierw zanim zaczniesz ludziom nadzieję robić, że będą dłużej pracować. Zima w tym roku dała nieźle popalić niestety.
Jacek 2017-07-19 13:03
Napisałem, że ja jadę na 5 tygodni bo ja jadę do konkretnego gospodarza od lat. Chodziło mi o to, że jak sie pojedzie pierwszy raz na dwa tygodnie to może później na dłużej. Ja zaczynam na gruszkach a później jabłka i dlatego jestem dłużej. Pozdrawiam i życzę powodzenia!
1
Ulka 2017-07-20 09:05
Takich agencji jak AB Job Service może powstawać więcej.
Zostaw swoją opinię o AB Job Service Polska - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB Job Service Polska