Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: AB Job Service Polska

zdjecie uzytkownika
chetny na wyjazd - 2015-10-28 17:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam takie pytanie jak w tej agencji wygląda test z angielskiego ? o co się w miare pytają czy test jest przez telefon czy trzeba pojechać do któregoś ich biura
zdjecie uzytkownika
Agata - 2015-10-30 13:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chetny na wyjazd - 2015-10-28 17:42:30]:
Nie trzeba jechać do biura, o ile masz możliwość rozmowy na Skype. Test z angielskiego też na Skype lub przez telefon, pytania od podstawowych (jak masz na imię, ile masz lat, gdzie mieszkasz) po pytania na temat Twojej poprzedniej pracy, o to jak ci się podobało w Holandii (o ile byłeś wcześniej)- ja takie miałam.
zdjecie uzytkownika
karoli - 2015-11-02 06:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś na gwiazdy betlejemskie z Kalisza 8.11.15?
zdjecie uzytkownika
Marecka - 2015-11-02 06:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam A już masz potwierdzenie że jedziesz?
zdjecie uzytkownika
karoli - 2015-11-02 15:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak mam. A Ty?
zdjecie uzytkownika
chetny na wyjazd - 2015-11-02 16:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karoli a kiedy wysyłałaś cv, którego pażdziernika ?
zdjecie uzytkownika
karoli - 2015-11-02 17:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś 2 tygodnie temu. A ofertę dostałam w czwartek.
zdjecie uzytkownika
karoli - 2015-11-02 17:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie to cv wysłałam 23 października a ofertę dostałam 29 ☺
zdjecie uzytkownika
Edyta88 - 2015-11-03 16:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jedziesz ktos na pieczarki z Kielc do HOOGEVEEN??
zdjecie uzytkownika
Marecka - 2015-11-04 08:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karoli tak Ja tez juz mam odpowiedz
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-11-05 07:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Marecka a jedziesz z kalisza?
zdjecie uzytkownika
Marecka - 2015-11-05 10:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z katowic xyz
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-11-05 17:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A byłaś juz kiedyś z tego biura w holandii? MARECKA
zdjecie uzytkownika
ona26 - 2015-11-06 08:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Porażka ta agencja... Poszukajcie innej agencji bo przez tą to szkoda wyjeżdżać. Ludzi mają pełno i pracuje się po kilka godzin w tygodniu. Wiem coś na ten temat bo byłam i wiem jak było. A na dodatek jeszcze trzeba było dopominać się o swoją kasę która mi się należała. Katastrofa...
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-11-06 10:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Radek - 2015-10-22 21:40:17]:
ja jade na cebulki w niedziele
zdjecie uzytkownika
luigi - 2015-11-08 19:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Pracuję w tej branży już od dłuższego czasu. Nigdy nie trafiłem jednak na umowę o pracę . Może w tym miejscu można na taką liczyć? I nie mówię tu o ofertach typu pracownik przy ogórkach. Mam nadzieję , że w swojej ofercie nie mają tylko ofert typowo sezonowych, bo słyszałem ,ze takie agencje co raz cześciej mają i normalne oferty w swoim rozkładzie
zdjecie uzytkownika
mm - 2015-11-10 16:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest w tej agencji z wyjazdami par? Istnieje taka możliwość, czy nie dają gwarancji mieszkania w jednym miejscu?
zdjecie uzytkownika
bee - 2015-11-10 22:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podejrzewam,że to praca sezonowa na kontrakcie wiec umow o prace raczej nie daja, kontrakt to inny rodzaj umowy,ale na sezon jak znalazł
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2015-11-12 18:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. ktoś zaczyna prace 16 listopada? praca na produkcji serów?
zdjecie uzytkownika
kalis - 2015-11-13 01:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kandydat oj nie wiem tego niestety, ja jeszcze nie uzyskałem odpowiedzi na moją rekrutację, gratki, że ci się udało :)
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2015-11-13 17:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Radek - 2015-10-22 21:40:17]:
skontaktuj sie ze mna !(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Sonia - 2015-11-13 18:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Jak tam praca na gwiazdach betlejemskich? Pozdrowiam.
zdjecie uzytkownika
legas - 2015-11-15 04:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że nie ma co w tym momencie szukać punktu zaczepki, jeżeli nie pracuje się u nich stabilnie można zawsze zmienić firmę.
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-11-30 09:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sonia - 2015-11-13 18:14:47]:
wielki nie wypal :) siedziałysmy w domu.. jedynie szukali pracy na zastępstwo ... np kilka godz w tyg (3,6h :)
zdjecie uzytkownika
qazxsw - 2015-12-01 23:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z całego serca nie polecam pracy za pośrednictwem tej agencji ;)
zdjecie uzytkownika
omaha - 2015-12-02 21:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego?Nie bylo pracy? sa jakies nowe opinie na ten temat?
zdjecie uzytkownika
labamba - 2015-12-03 11:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wam też kazali przesyłac skany dowodu i prawa jazdy w ramach rekrutacji?
zdjecie uzytkownika
kalis - 2015-12-03 17:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mogą mieć takie wymagania, bo przecież jeśli jest np. potrzebne prawo jazdy kategorii B czy jakieś innej to muszą mieć na to jakieś potwierdzenie w dokumentach
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-03 20:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam oferują pracę której nie ma
zdjecie uzytkownika
czarus - 2015-12-04 18:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
we wtorek mam wyjechac na pakowanie jaj .. nie mam pojecia czy jechac .. doradzcie cos . proponuja 6,50 w tym roku i 7,80 w nastepnym.
zdjecie uzytkownika
Edyta88 - 2015-12-07 16:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czarus - 2015-12-04 18:32:11]:
stawka brutto czy netto??
zdjecie uzytkownika
Kurski - 2015-12-09 23:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [omaha - 2015-12-02 21:00:58]:
a przez jakie agencje pracy w Holandii pracowałaś? Pracowałem przez NL JOBS , TRADIRO I teraz PRAN , przez PRAN PRACUJE przy wymianie opon na zimowe, stawka 11,85 h, godzin tygodniowo średni 45 h, kończy mi się kontrakt 12.01.2016 TO już szukam czegoś innego, może i być praca na szklarni, nie gardzę żadna ale znam w dobrym stopniu język angielski i komunikatywnie holenderski. Wiem jedno, skoro się znalazłem w Holandii to muszę mówić w ich języku bo jestem gościem a nie na odwrót.
zdjecie uzytkownika
Kurski - 2015-12-09 23:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Yvonne - 2015-10-16 21:08:11]:
NO co do stawki tylko się czepie, przez TRADIRO w tym roku miałem 9,85 euro na godzinę !!!!
zdjecie uzytkownika
kalis - 2015-12-13 20:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to raczej dobra stawka z tego co mi się wydaje, daj znać w ogóle jak to jest ile dokładnie miesięcznie wychodzi jeśli oczywiście możesz coś wspomnieć o tym
zdjecie uzytkownika
Emigrant - 2015-12-19 20:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Agencja nie jest wiarygodna dzwoni, że jest praca a potem nie wiedzą o co chodzi człowieku...
zdjecie uzytkownika
krobo - 2015-12-29 00:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystarczy na bieżąco śledzić ogłoszenia oferowane przez tą agencję pracy i wtedy problemów nie będzie żadnych. A liczba oferta jest bardzo duża. Każdy coś dla siebie znajdzie.
zdjecie uzytkownika
Alan - 2016-01-18 10:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ta agencja to jakas pomylka ze jeszcze istnieje to sie dziwie! jestem teraz w holandii z tej agencji wyjechalem jakies poltorej miesiaca temu i czekam na koniec kontraktu (3miesiecznego) bo moje wyplaty tyg to 30 - 50 -100 euro max a obiecywali ponad 300euro tyg masakra nie wiem co mam zrobic bo jak zerwe wczesniej to pani w biurze powiedziala ze dostane kare 800euro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poraznka banda oszustow ! Nigdy wiecej! nie polecam polaku zastanow sie dwa razy zanim wyjedziesz z tej agencji!
zdjecie uzytkownika
pigi - 2016-01-18 21:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Emigrant może jakaś pomyłka zaszła w biurze lub odebrała nowa osoba. Mają obecnie dużo ofert pracy. Np na stanowisko pracownika do wykrawania mięsa wieprzowego, nie mają dużych wymagań
zdjecie uzytkownika
cold - 2016-01-21 11:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wybiera się ktos może w najblizszym czasie z tą agencją do Holandii? jestem, z Katowic, jade sama ale fajnie było by poznać kogoś z kim by sie mogło pogadać ;) jeśli tak, proszę o kontakt sylwiakatowice@onet.pl, opcjonalnie wyjazd 31 stycznia ;)
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-01-21 15:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@colt, ja mysle, czy nie jechac jako pracownik do wykrajania mięsa. Tylko wymagania to posługiwanie się językiem angielskim, niemieckim lub holenderskim w stopniu komunikatywnym, a u mnie to tak średnio.
zdjecie uzytkownika
tomaszek - 2016-01-21 22:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś podpowiedzieć: jak to jest z tymi stawkami,do ręki dostaje się netto czy brutto ?Zaoferowano mi 9,17 brutto ?
zdjecie uzytkownika
cold - 2016-01-22 10:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jade jednak w tą niedziele z Katowic do pracy przy cebulkach, ktoś może też? :D
zdjecie uzytkownika
Maro - 2016-01-23 16:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@cold ja niestety jeszcze nie jadę, dopiero się przymierzam do wysłania do nich mojego cv ale to na tulipany w Holandii :D Trzeba mieć doświadczenie w tym, a ja już pracowałem przy tulipanach w Holandii właśnie, więc myślę, że mi się uda dostać. Fajnie, że ogarniają ubezpieczenie i zakwaterowanie.
zdjecie uzytkownika
edytka88 - 2016-01-28 16:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomaszek - 2016-01-21 22:43:20]:
Tomaszek na reke dostajesz stawke 6 euro
zdjecie uzytkownika
r55 - 2016-01-29 18:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, no w sumie fajna taka praca w Holadnii do układania buketów nie jest jakas bardzo trudna, tylko trzeba miec jakies pojecie o florystyce na pewno..
zdjecie uzytkownika
franko - 2016-02-07 19:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie!! CZY KTOS Z WAS WYJEZDZA ZA GRANICE W NAJBLIZSZYM CZASIE?? KIEDY TO BEDZIE?GDZIE I PRZY CZYM BEDZIE ROBIL??

A TERAZ PYTANIE DO OSOB KTORE TAM PRZEBYWAJA CZY MOGA NAPISAC W KILKU ZDANIACH JAK TAM JEST?? CZY SIE PRACUJE CO DZIEN? PO ILE GODZ.? JAKIE SA WARUNKI I POMOC KORDYNATORA JESLI KOS ZBYTNIO NIE UMIE JEZYKA??
zdjecie uzytkownika
eh - 2016-02-07 19:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pojęcie o florystyce to nie problem @r55, przecież trzeba pamiętać, że takie zatrudnienie w holandii jest na bardzo dobrych warunkach, a zarobki są na tyle rozsądne, że można utrzymać swoją rodzinę.
zdjecie uzytkownika
M - 2016-02-09 11:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Zaproponowano mi wyjazd w niedzielę na sort owoców do centralnej Holandii. Wybiera się ktoś z tego biura w tym samym terminie?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-02-11
Żródło: Gowork.pl
Sliedrecht
( )
Jesteśmy polską agencją zatrudnienia ściśle współpracującą z holenderską agencją doradztwa personalnego. Pracujemy dla grupy kapitałowej AB Nederland, która istnieje na holenderskim rynku pracy od ponad 40 lat. Dla naszego klienta w Holandii poszukujemy osób do pracy ma magazynie na stanowisko orderpickera. Chcesz zdobyć doświadczenie w pracy na magazynie? Oferujemy Ci możliwość podjęcia
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2016-02-09 20:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@M, podejrzewam, że nie Ty sam jedziesz. Ab Job prowadzi szeroką rekrutację, a wielu Polaków chce poprawić jakość życia i wyjeżdża za lepszym zarobkiem :)
zdjecie uzytkownika
podlasianka - 2016-02-12 20:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AB znalazlam po wielotygodniowym wertowaniu neta,dzwonieniu,czytaniu opinii o agencjach i porownywaniu ich ofert z moja pierwsza w miare dobra agencja. I padlo na Ab. Wypelnilam formularz na stronie,po 2dniach otrzymalam telefon. Wczesniej sama staralam sie dodzwonic do biura w Lublinie-ale przez kilka dni trafilam tylko na zajeta linie.Zaprosila mnie na rozmowe na Skype nastepnego dnia,jako ze mialam 6godz jazdy do biura w Lublinie i wstepnie przedstawila oferte Ab. Rozmowa na Skype trwala 30minut,wczesniej mialam przygotowana liste pytan-o rodzaj umowy,czy sa kary za jej zerwanie,o stawke,warunki meiszkaniowe i wszelkie oplaty. Oferta wygladala zbieznie z oferta mojego poprzedniego biura. Plusem bylo to ze wyplacaja cotygodniowo.To dla mnie nowosc. Nie osuzkujmy sie-nie ma agencji idealnych-moja poprzednia,2 razy mi "dogodzila"ale 3 raz juz mnie zawiodla i potraktowala jak towar ludzki.Agencja certyfikowana,nagradzana i bardzo znana.No ale raz sie trafi dobrze a raz zle.I ilu ludzi tyle opinii. Wracajac do AB-mailem mam im doslac skany podstawowych dokum,dowod,prawko,itp. W rozmowie pytana tez bylam o znajomosc ang,zadano mi pytania po ang-ile mam lat,gdzie mieszkam,ile czasu w nl spedzilam,gdzie pracowalam w pl i w nl,i o doswiadczenie, Taka rozmowa luzna po ang. Kazano samemuj dobijac sie do biura i przypominac o sobie. Tyle. Zobaczymy ja bedzie na miejscu,i jaka prace mi znajda. A nauczona doswiadczeniem z poprzedn biura-wszystko moze sie zdarzyc,willa z basenem,ale tez zagrzybialy barak bez ogrzewania. 45godz tydz pracy jak i 20 godzinny,praca w milej atmosf,jak i praca z polska brygadzistka wyzywajaca od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i mobbingujaca ludzi w zaleznosci o jej widzi mi sie. Tak wiec to troche tak jak loteria. zostawiam gg gdyby ktos mial jakies pytania odnosnie warunkow pracy w szklarni z pomidorami,na borowce czy doniczkowych 57672819

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie AB Job Service Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB Job Service Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert