Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AB JOB SERVICE SP. Z O.O.

zdjecie uzytkownika
marzen - 2014-09-29 19:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej mam wyjechać na pieczarnki 13.10.2014roku i nie wiem czy jechać proszę o szczere opinie
zdjecie uzytkownika
marzen - 2014-09-29 19:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bakuś - 2014-04-28 20:31:41]:
hej mam termin wyjazdu na pieczarki 13010.2014 roku i nie wiem czy jechac bo opinie są rożne może ktoś szczeże powiedzieć jak tam jest
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-09-29 21:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wonsz rzeczny - 2014-09-29 15:08:07]:
ty jesteś z kalisza bo ja mam jechać na kaktusy
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-10-08 11:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był ktoś w okolicach Horst przy sortowaniu cebulek . Jak tam jest?????
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-10-08 15:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez mam tam jechać. sortowanie cebulek :> ktoś coś ?
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2014-10-08 19:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostal ktoś oferte pracy własnie przy sortowaniu cebulek w Holandii? kiedy macie wyjazd i na jak długo?
zdjecie uzytkownika
orzeł - 2014-10-09 08:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam Był ktoś na sortowaniu cebulek w dronten ? jak tam jest ?
zdjecie uzytkownika
Kalisz - 2014-10-09 11:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [seba - 2014-09-29 21:43:58]:
Siemka ja tez dostalem propozycje na kaktusy ale watpie zeby zalatwili ta prace.
zdjecie uzytkownika
opinia - 2014-10-15 13:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ma ktoś może informacje na temat pieczarek. Wyjazd 30 października. Proszę o opinie bo trochę obawiam się sama jechać na ciężkie warunki.
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2014-10-15 14:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karolina - 2014-10-08 19:52:54]:
Ja też mam jechać na sortowanie cebulek od 27 października w okolice Marknesse.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-10-16 11:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jedzie ktoś w listopadzie na norki??a ktoś już był??
zdjecie uzytkownika
kolejorz - 2014-10-16 22:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na sortowaniu jest spoko gorzej jak ktos jedzie na robote na dworze
zdjecie uzytkownika
elizabeth - 2014-10-20 16:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [opinia - 2014-10-15 13:22:38]:
hej, też mam jechać wraz ze znajomą . Myślę że nie bedzie tak źle . Z relacji moich znajomych na ciężkie warunki nie mamy co liczyc, co do pracy jak i mieszkania.
zdjecie uzytkownika
blint - 2014-10-30 02:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem , że AB JOB zajmuje się głównie pośrednictwem w pracach zagranicznych i to dokładniej mówiąc w załatwianiu prostych prac w Holandii, ale znalazłem również ich oferty do pracy w Polsce, mianowicie chodzi mi o Lublin. Czy możecie powiedzieć jak wyglądają zarobki w pracy w Polsce przez AB JON właśnie?
zdjecie uzytkownika
xss - 2014-11-11 17:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha w polsce praca przez agencje.. to z 6zł na godzine bedziesz miał albo 5,50 xd
zdjecie uzytkownika
marco - 2014-11-13 10:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Był ktos na pieczarkach z Was w Holandii?Nie wiem czy mam jechac.Dzwonią z Ab job i kaza mi cv doslac,bo nie wysalem z formularzem zgloszeniowym.Mam wrazenie ze bardziej im zalezy na moim wyjezdzie niz mnie.O co tu chodzi?Domyslam sie ze to nastepni oszusci.Prosze o opinie.Dokladnego adresu gdzie mialbym jechac nie znam narazie.
zdjecie uzytkownika
aż tak? - 2014-11-13 12:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja to nie sądziłem, że to w agencjach pracy to są takie warunki. jak to człowiek może nagle zostać zaskoczony. Człowiek to faktycznie uczy się przez całe życie. Tak tylko się zastanawiam czy nawet jak ktoś ma wyższe wykształcenie to przez taką agencje pracy tez dostanie tylko 6zł za godzinę pracy?
zdjecie uzytkownika
fifirifi - 2014-11-27 15:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mnie to wcale nie zaskakuje przeciez to wszystko co sie dzieje ostatnio w wielu firmach to powiem ze mnie juz nie dziwi takie rzeczy widzialem w sowim zyciu, ze tylko pozostaje czekac az mnei to spotka. ciekawe ile tutaj placa za godzine chcialbym dostac jakies potwierdzenie takiej informacji.
zdjecie uzytkownika
k. - 2014-11-28 19:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, aplikuje ktoś na zbiór pieczarek ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-08 15:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy dajecie za farmazony jak ktoś jest niedorobiony i nie umie poradzic sobie samodzielnie przykro mi... Ale ab jezdze lata i zalatwiaja i oferuja wszystko to co jest w umowie. jedzie taki ciemny czlowiek i obczernia bioro załosne nie podoba sie po co zajmujecie miejsce ludzia ktorym pasuje
zdjecie uzytkownika
HEHEHE - 2014-12-08 15:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byłem, nie wrócę - 2014-09-24 16:57:33]:
co wy dajecie za farmazony jak ktoś jest niedorobiony i nie umie poradzic sobie samodzielnie przykro mi... Ale ab jezdze lata i zalatwiaja i oferuja wszystko to co jest w umowie. jedzie taki ciemny czlowiek i obczernia bioro załosne nie podoba sie po co zajmujecie miejsce ludzia ktorym pasuje
zdjecie uzytkownika
johny - 2014-12-08 23:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie nie macie po co tu jechać !!!tylko nie Ab Job ! a tym bardziej Oost !! jesli chcecie wyjechac i maci taka okazje to nie róbcie tego ! informacje z 08.12.2014 !!! nie maja miejsc na hotelach (tak zwanych ) ogólnie to jeden wielki śmietnik ! nie płacą , wszystko mają gdzieś , nie ma współpracy z kordynatorami i wisi im wsio ! Odradzam dla tych którzy mają głowę na karku !osobicie przyjechalem 5 tyg temu i do tej pory nie mam Sofi i nie miałem gdzie spać , zeby nie znajoma to pewnie czekała by mnie ulica , ludzie pamiętajcie to oszuści, nawet jak dadzą wam prace to tyle co na domek a potem koszą na wypłatach , UWAGA !!
zdjecie uzytkownika
Anettta - 2014-12-11 12:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam 5 tygodni przy cykorii ... Pracowałam od poniedziałku do piątku po 8 godzin (nie było co liczyć na wiecej godzin) w pracy masakra (polak dla polaka najgorszy)... Jeśli chodzi o biuro to opinia spoko . Solarisy w piątek (wszystko na czas kasa tez) ... Numer sofi wyrobiony w pierwszym tygodniu :) Warunki mieszkaniowe ... Cudów nie było ale tragicznie tez nie było ... Jeśli chodzi o prace to zależy na jaką oferte sie trafi ja pracowalam od pn do pt a niektórzy po 3 dni w tyg ...
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-12-17
Żródło: Gowork.pl
Niemcy
( )
Jesteśmy polską agencją zatrudnienia ściśle współpracującą z holenderską agencją doradztwa personalnego. Oferujemy pracę osobom zainteresowanym krótko- lub długoterminowym zatrudnieniem w Holandii, Niemczech i Polsce. Pracujemy  dla grupy kapitałowej AB Nederland, która istnieje na holenderskim rynku pracy od ponad 40 lat. Dla naszego klienta w Niemczech poszukujemy osoby do pracy jako:
zdjecie uzytkownika
mitu - 2014-12-11 18:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie poszukują osob chetnych do pracy w magazynie na stanowisku orderpick (zbieranie zamowien). W zamian oferują legalna prace, zakwaterowanie, ubezpieczenie. Napiszcie coś na ten temat...warto? Kto ma jakieś jeszcze doświadczenia bo nie wiem już co mam robić. Dodatkowe pieniążki zawsze się przydadzą...
zdjecie uzytkownika
on25 - 2014-12-19 12:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak przyjechało się, by pracować i dawać z siebie 100%, to będzie i praca i godziny. Nie spoufalać się z ludźmi, robić co do Ciebie należy - nic ponad i nic mniej.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB JOB SERVICE SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AB JOB SERVICE SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
x