Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AB Job Service Polska

zdjecie uzytkownika
oooo - 2015-06-25 11:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oooo - 2015-06-24 18:40:48]:
zadzwonili do Ciebie, czy sam dzwoniłeś ..? Bo zupełnie nie wiem czy już sobie kogoś znaleźli czy mam dalej czekać ? Może ktoś z was, zna jakieś agencje godne polecenia ?
zdjecie uzytkownika
Berthi - 2015-06-25 15:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zastanawiam sie nad wyjazdem na borówki, 19 lat, jechalbym 1 raz... jakieś konkretne opinie? chcialbym pojechac na 1-2 mies i zarobic cos kasy, z tego co tu ktos pisal to 5 tys przywieźć za 3 mies roboty to troche malo jak na zachodnie warunki, prawda?
zdjecie uzytkownika
oooo - 2015-06-25 18:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Berthi - 2015-06-25 15:22:37]:
też chcę jechać na te borówki wysłałam ten kwestionariusz, ale nikt się jeszcze nie odezwał .. ; ((
zdjecie uzytkownika
Kam - 2015-06-25 22:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Berthi, w Holandii panuja stawki wiekowe, majac 19 lat dostaniesz 6,41 brutto, netto wyjdzie Ci za godzine pracy mniej niz 5 euro... Tak wiec nawet na te 5 tysiecy w 3 miesiace nie masz co liczyc :P
zdjecie uzytkownika
oooo - 2015-06-26 08:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak zapomniałam o tej stawce wiekowej, rzeczywiście nie opłaca Ci się jechać. Chociaż z drugiej strony mi zawsze rodzice powtarzają że wszystkiego w życiu trzeba spróbować ;- ))
zdjecie uzytkownika
varko - 2015-06-26 23:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem 2 lata temu na borówkach, było spoko, nie narzekam, teraz tez bym pojechał, ale wiek nie ten ;)z mala przerwa nadal pracuje w nl
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-06-27 18:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [varko - 2015-06-26 23:41:25]:
@VARKO a z jakiej firmy byłeś? jak wyglądał typowy Twoj dzień? byles w Holandii na tych borówkach? :)
zdjecie uzytkownika
kam - 2015-06-29 09:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć wam mam zamiar jechać na borówkę da się cos zarobić ,opłaca sie i na godzine czy na akord płaca
zdjecie uzytkownika
ggg - 2015-06-29 09:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest na Pomidorach ,dużo jest godzin?? czy nie ma problemów z wypłacaniem pieniędzy?? wszystko sie zgadza??
zdjecie uzytkownika
M21p - 2015-07-02 14:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wybiera się ktoś z podkarpackiego na te borówki? Na akord tam jest praca, czy stawka za godzinę?
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2015-07-02 21:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wie ktoś coś więcej na temat tych borówek z tego biura? Opłaca się jechać na miesiąc, max 2 miesiące? Jak z wypłacaniem pieniędzy, na czas czy nie?
zdjecie uzytkownika
kris - 2015-07-03 19:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos w niedziele do Harmelen?jade z Wrocławia z Arnoldem o 8 rano.
zdjecie uzytkownika
weronika - 2015-07-08 23:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ooooo - 2015-06-23 21:46:40]:
Wybieram się na borówki. Też jadę sama :)
zdjecie uzytkownika
grab3 - 2015-07-09 13:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja z nimi wyjezdzalem i było ok, w tym roku ponownie szykuje się na jabłka
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-07-09 15:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja z chłopakiem jadę na borówki po 2- lipca z biura w Kielcach :) zobaczymy co będzie :)
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-07-09 15:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po 20 lipca :) *
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-07-09 21:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [weronika - 2015-07-08 23:13:34]:
Hej ja też jadę sama kiedy jedziesz ?
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-07-09 21:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś też wybiera się w lipcu na borówki bo jadę sama i fajnie byłoby się zgadać na fb
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-11 16:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Najgorsza firma z jaką kiedykolwiek się spotkałem. Przyjechałem do pracy do Holandii. Miałem pracować przy sortowaniu cebulek.. pewna praca na ok 6-7 tygodni, po 8-9h dziennie. Co się okazało? Wielki wyzysk, koordynatorki mają pracownika w du**pie jak cała firma. W jednym tygodniu pracowałem 16 h. Zabrali na mieszkanie ( 8 osobowy pokój, kuchnia na 80 osób, ponieważ korzystają z niej dwie firmy oraz wspólna łazienka z kilkoma prysznicami na 40 osób, pobierają za to coś 65Euro tygodniowo) oraz ubezpieczenie-20Euro tygodniowo, z którego jak się okazało, że nie możemy korzystać ( dziewczyna, z która pracowałem dostała strasznego uczulenia, wyskoczyły jej dziwne plamki na rękach oraz stopach, opuchlizna oraz omdlenia. Poprosiła o zawiezienie jej do szpitala, na co koordynatorka zareagowała w naprawdę chamski sposób, mówiąc, że ma posmarować się jakąś maścią). Omijajcie tą pseudo firmę szerokim łukiem. Przede wszystkim obiecują pracę, a na miejscu okazuje się, że jej nie ma. Tak naprawdę przez tydzień zarobić można na pseudo mieszkanie oraz ubezpieczenie, przy jakimkolwiek szczęściu na coś do jedzenia, żeby przeżyć. Jest jeden wielki wyzysk, wszystkie osoby z tego roku są niezadowolone, po dwóch tygodniach każdy myśli o ucieczce do Polski, bo nie będziemy w stanie tu się utrzymać. Ta firma nas zje finansowo oraz psychicznie .
zdjecie uzytkownika
wyjazd - 2015-07-22 06:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
troche się obawiam wyjazdy do holandii po przeczytaniu tutaj opinii. Oferują faktcznie w ogłoszeniu dobre warunki i dobre pieniądze, ale z tego co piszecie to potem się okazuje, że jest z tym gorzej na miejscu. O tych opłatach za mieszkanie to czytałem już w niejednym temacie. tak chyba ze wszystkich zdzierają, trzeba uważać. Mam nadzieje, że się uda znaleźć dobrą firmę.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2015-07-23 18:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Byłem z tą firmą pięć razy. Zawsze wszystko było OK. Tysiące ludzi pracuje za ich pośrednictwem a dziesiątki tysięcy sezonowo. Mieszkając w Marknesse spotkałem się z tym, że niektórzy mieli mniej godzin niż się spodziewali. Początki są czasami trudne, ale gdy się je przetrwa to zwykle trafia się stopniowo na coraz lepsze prace. Trzeba sobie też powiedzieć, że wymagania co do tempa pracy, jakie stawia większość Holendrów są naprawdę wysokie. Zdarzało się, że ktoś nie dawał rady i wylatywał. Mnie też to raz spotkało, mam 50 lat i nie nadążałem. Życzę wszystkim wytrwałości i powodzenia. Pozdrawiam!
Jacek
zdjecie uzytkownika
Karla - 2015-07-23 21:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-07-11 16:01:40]:
W hostelu na w zakopanym mialam tak samo, po 10 osob w pokoju i lazienka na 50 osob na pietrze.a jak bylam w holandii na kwiatach i bylo ok, pokojue po 2 osoby
to chyba zalezy jak trafisz i gdzien i do czego
zdjecie uzytkownika
Jatojanieimie - 2015-07-25 13:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś na borówki z okolic Kielc ? Proszę o kontakt
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-07-27
Żródło: Gowork.pl
Holandia/ Groningen
( )
Jesteśmy polską agencją zatrudnienia ściśle współpracującą z holenderską agencją doradztwa personalnego. Oferujemy pracę osobom zainteresowanym krótko- lub długoterminowym zatrudnieniem w Holandii, Niemczech i Polsce. Pracujemy  dla grupy kapitałowej AB Nederland, która istnieje na holenderskim rynku pracy od ponad 40 lat. Dla naszego klienta w Holandii poszukujemy osób chętnych
zdjecie uzytkownika
Czarnobrody - 2015-07-29 10:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam 34 lata i stawke 9,12 ale po odtraceniu jedzenia noclegu gdzie zdzieraja kase ubezpieczenia ktore jest i nie ma i wydatki jak dojazd we wlasnym zakresie czy poginanie od 8 km rowerem w jedna strone. Zasowasz 8 godzin dziennie jak nie wiecej i wracaj potem zmeczony rowerem bo oni nie maja aut wiecej to zakupta se. A ta stawka to minimalne 1500 eu brutto na miesiac WOle juz bezposrednio do pracodawcy jechac. Jedziesz pukasz do drzwi gadasz i pracujesz potem i nie musisz robic na jakas firme zeby im portfele urosly. Pomyslcie troche !!!
zdjecie uzytkownika
kriss - 2015-07-29 23:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak jest w piekarni
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB Job Service Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AB Job Service Polska?
Zadaj pytanie
alert