Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AB Job Service Polska

zdjecie uzytkownika
ona - 2015-01-06 09:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lublin - 2015-01-04 18:37:00]:
masz doswiadczenie w tego typu pracy ?
zdjecie uzytkownika
tomeklublin - 2015-01-07 16:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam do wyboru Allworks i to biuro, mam duże doświadczenie przy kurczakach, na chłodni, na magazynie itp. Ktoś ma aktualne dane na temat zarobków i ogolnych warunków, to będę wdzięczny, w zamian podam dane o firmie Heijs Food Products w którym pracowałem pół roku.
zdjecie uzytkownika
marinka - 2015-01-08 10:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wyjezdza ktos 15.01 na tulipany ( bukiety ) ??? i czy biuro godne polecenia bo NLJOBS odradzam ale o Job service mało słyszałam i nie wiem jechac czy nie ??? prosze o jakies info
zdjecie uzytkownika
linka - 2015-01-08 13:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marinka - 2015-01-08 10:18:54]:
hej napisz do mnie ja pracowalam na tulipanach i tez szukamy jakiegos normalnego biura jesli masz ochote napisac pisz lolek176!tlen.pl SORRY lolek176@tlen.pl
zdjecie uzytkownika
tigra - 2015-01-08 15:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej ja chcialabym jak najszybciej wyjechac do pracy za granice jesli ktos by cos slyszal to piszcie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xx11 - 2015-01-09 18:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. chcialabym wyjechac z kolezanka za granice i poszukuje dobrej agencji ktora pomoze.
zdjecie uzytkownika
.... - 2015-01-12 23:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie czy w tej agencji praca na szkalrni przy pomidorach jest dobra ? był ktoś ? jak wygląda zakwaterowanie ?
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-01-13 19:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tigra - 2015-01-08 15:11:23]:
hejka!ja podobnie jak ty planuje wyjazd za granice szukam tylko sprawdzonej i dobrej agencji ,moge wyjechac od zaraz..moj email to martusk523@wp.plpisz jak cos
zdjecie uzytkownika
piotrekwan - 2015-01-15 13:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM JEST KTOS Z LUBLINA LUB OKOLIC KTOS KTO JEDZIE ZA GRANICE HOLANDIA NIEMCY DO PRACY ?? MAM ZAMIAR JECHAC ALE NIE WIEM Z JAKIEJ AGENCJI W LUBELSKIM POMOZE KTOS??
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-01-17 19:48:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM mam zamiar wyjechac z firmy AB ktos cos wie wiencej na temat tej firmy był ktos
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-01-20 09:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam, zastanawiam sie nad wyjzadem z AB Jobs, jezeli ktos rowniez mysli nad wyjazdem i szuka osoby towarzyszacej to niech sie odezwie cozanogi@gmail.com
zdjecie uzytkownika
$ - 2015-01-22 21:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wyjeżdżał ktoś? jak to wszystko tam wygląda?
zdjecie uzytkownika
Magda - 2015-01-25 10:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,jak długo czekaliście na wyjazd w parze?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-01-26 11:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich ;)
szukam koleżankę/kolegę do pary, bo chciałbym wyjechać do pracy do berlina, a prawie wszystkie oferty są dla par :/ dobrze jest pracować przy granicy, bo zawsze na dłuższy weekend można wrócić do rodziny ;)
jestem z Wrocławia i mam 23 latka ;)
zapraszam do zagadania to się poznamy ;D galancik92@o2.pl gadu: 847587 ;)
Bywajcie ;)
zdjecie uzytkownika
""" - 2015-01-27 08:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej aplikuje ktos na zbior pieczarek ?
zdjecie uzytkownika
wonsz rzeczny - 2015-01-27 21:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pisałam tu już kiedyś post zaraz po przyjeździe.pierwsze prawie 2 tygodnie siedziałam bez pracy i czekałam na wyrobienie nr sofi. po wyrobieniu nr od razu poszłam do pracy. warunki w hotelach średnie, chyba że się dostaniesz na domki to klasa. większość koordynatorów mało się interesuje losem pracownika gdy są jakieś problemy, chyba że jesteś chory to od razu chcieli by wiedzieć wszystko. zarobki nie najgorsze. jeśli się trafi na dobrą firmę to wszystko, jedynie w przypadku choroby są problemy. przed świętami jak ktoś zachorował to nie można było brać wolnego bo "za dużo osób ostatnio choruje". pracowałam przez 4 miesiące i zrezygnowałam gdy z domku chciano mnie przenieść na te koszmarne hotele.
zdjecie uzytkownika
? - 2015-01-28 10:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w jakim celu jest rozmowa na skype??
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-01-28 15:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A z ab job z kalisza wysyłają teraz? dostał ktos jakąś oferte?
zdjecie uzytkownika
mika93 - 2015-01-28 19:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos moze w nastepnym tygodniu na plauzowanie chryzantem z agencji posrednictwa pracy I WORK? lub moze ktos cos wie o tej pracy
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-01-29 08:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mika93 - 2015-01-28 19:08:20]:
Plauzowanie polega na obrywaniu nierozwinietych paczkow kwiata, obrywa sie wszystkie procz jednego glownego.Praca w pozycji schylonej i oczywiscie normy do wyrobienia, co prawda ja jechalam z innej agencji , ale sadze ze wszedzie plauzowanie wyglada tak samo.
zdjecie uzytkownika
mika93 - 2015-01-29 09:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, to wiem, tylko cos malo kasy placa...mi posredniczka mowila ze po wszystkich opaltach zostaje jakies 220E za 40 g, chyba ze tak wszedzie jest, wiecie moze czy mozna wczesniej zerwac umowe? ja mam na 6 mies, ale po trzech chcialabym sie zmyc do innej pracy do anglii gdzie zarobki sa nieporownywalne, czy moge jakas kare poniesc?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-01-29 10:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mika 220 euro po opłatach to nawet dobry pieniądz. nawet jak na tydzień wydasz jeszcze 50 euro na jedzenie to zostaje 170 euro. to za 160 godzin masz 680 euro, a to jakieś 2788 zł odłożone ;) więc nie jest źle ;)
zdjecie uzytkownika
mika93 - 2015-01-29 13:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale wie ktos cos moze co sie stanie jak umowe zerwe? czy bede musiala poniesc jakies koszty
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-01-23
Żródło: Gowork.pl
Kraków
(małopolskie)
Jesteśmy polską agencją zatrudnienia ściśle współpracującą z holenderską agencją doradztwa personalnego. Oferujemy pracę osobom zainteresowanym krótko- lub długoterminowym zatrudnieniem w Holandii, Niemczech i Polsce. Pracujemy  dla grupy kapitałowej AB Nederland, która istnieje na holenderskim rynku pracy od ponad 40 lat. Pierwsza praca Miejsce pracy: HOLANDIA
zdjecie uzytkownika
!.. - 2015-01-30 09:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , mam zamiar wyjechać przez AB Job, jak się uda oczywiście. Czy jest ktoś kto ròwnież szuka jakiejś pracy i myśli nad wyjazdem ?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-01-30 15:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam zamiar wyjechać gdzieś zagranicę, ale jeszcze nie wiem do jakiej agencji pójdę. skąd jesteś? ;)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB Job Service Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AB Job Service Polska?
Zadaj pytanie
x