Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AB Job Service Polska

zdjecie uzytkownika
ona ;) - 2015-02-18 18:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny , moze jestesmy za stare dla nich ;) ?znalazłam ofertę pracy przy zbiorze truskawek w Holandii z Sherpaforce, moze sie skusze, juz sama nie wiem. Pawel,a cholera wie kogo oni przyjmuja haha
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-02-18 18:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona ;) - 2015-02-18 18:11:46]:
Ona też myślałem o truskawkach ale w niemczech ;) jednak najpierw wolę spróbować do holandii się dostać gdzieś na szklarnie, bo zawsze można się sprawdzić i podpisać umowę na dłużej ;) byłaś już w biurze u nich?
zdjecie uzytkownika
ona ;) - 2015-02-18 19:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie, ja zawsze aplikuję poprzez neta. Też szukałam ogłoszeń na truskawki do Niemiec,ale prócz dwóch farm innych nie znalazłam. A te farmy mnie nie interesują. Chyba się skuszę na to ogłoszenie z Sherpy. A ty szukasz jakiejś konkretnej pracy na szklarni ?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-02-18 19:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona ;) - 2015-02-18 19:02:27]:
na szklarni to obojętnie ;) ja w sherpa jak aplikowałem to zawsze odrzucali moje zgłoszenie :P wypełniałaś formularz na NL-jobs? mojego kolegi dziewczyna przez to biuro wyjechała i jest zadowolona ;)
zdjecie uzytkownika
ona ;) - 2015-02-18 20:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2015-02-18 19:34:40]:
Właśnie słyszałam parę dobrych opinii o NL ale sama nie aplikowałam. Tam jest głównie praca przy pomidorach, tak? A, co do Sherpy to oni cię powiadomili, że nie mają oferty pracy dla ciebie, czy po prostu w ogóle nikt się nie odezwał ?
Już nie wiadomo jaką agencję wybrać ...
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-02-18 20:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na sherpa jak założysz konto i zaaplikujesz do konkretnej oferty to potem możesz śledzić status zgłoszenia. sama zobaczysz ;) ja aplikowałem u nich na paprykę, pieczarki, szczepienie sadzonek i na tulipany no i wszystkie moje zgłoszenia zostały odrzucone ;)
przełam się i pojedź do biura abjob lub do nljobs i wypytaj czy możesz liczyć na ofertę, czy masz się nie łudzić ;)
zdjecie uzytkownika
ona ;) - 2015-02-19 09:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu nie chodzi o przełamanie się. Dzieli mnie bardzo duża odległość od miast w których są biura, więc zostaje przy aplikacji przez neta.
zdjecie uzytkownika
pikus - 2015-02-22 12:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, i jak dostal ktos propozycje wyjazdu i jedzie w 100% ?
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-02-23 22:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AB JEZELI CHODZI O PRACE W POLSCE NAJGORSZA AGENCJA ;NIEWYPLACALNI I ZAKLAMANI.OMIJAJCIE Z DALEKA,
zdjecie uzytkownika
cington - 2015-02-24 13:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2015-02-23 22:11:27]:
w czym niewyplacalna? z konkurencji jestes?
zdjecie uzytkownika
Nysa - 2015-02-24 15:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z tymi drzewkami w Holandii? ktoś jedzie?
zdjecie uzytkownika
Magdalena - 2015-02-24 20:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale przestańcie co chwilę pisać "Ale ktoś jechał od AB?" i tak dalej, bo pytań takich przybywa co chwilę, a odpowiedzi nie ma.
zdjecie uzytkownika
S. - 2015-02-24 21:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bylam na pieczarkach, z gidzinami roznie raz byly raz nie, wyplacali na czas ale robota ciezka. juz nie pojade tam.
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-02-25 09:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magdalena - 2015-02-24 20:47:18]:
to jest forum ,wiec kazdy ma prawo zadawac pytania jakie uwaza,nawet jezeli pytanie zostalo powielone tysiace razy haha wiec spokojnie;) ludzie pisza, zadaja pytania z nadzieja ze ktos w koncu odpowie ;)
zdjecie uzytkownika
ona ;) - 2015-02-25 09:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2015-02-18 20:21:39]:
Paweł wiesz moze jak usunac konto z sherpaforce, tez mnie odrzucili haha
zdjecie uzytkownika
zawiedzona - 2015-02-25 11:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie co tu oszukiwać w moim przypadku Ab sie nie sprawdziło ściągneli mnie z polski do pracy popracowałam tydzień a potem siedziałam z czterema osobami na domku i mamy czekac na telefon ile można czekać a jak dzwonia to ci mówią abyś załatwiała sobie busa do polski nawet na powrót nie masz kasy ale co ich to obchodzi oni zgarneli kase za to że polaka ściągneli z polski. Naprawde nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
justa - 2015-02-25 11:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona ;) - 2015-02-25 09:45:32]:
ja próbowałam usunąć na tej stronie konto nie da sie nawet kumpel mi pomagał i nic
zdjecie uzytkownika
karola - 2015-02-25 15:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylam na cebulkach i bylo ok. narobic sie trzeba to fakt ale godziny byly i kasa na czas ale koordynatorow powinni powywalac! zero kontaktu!!!
zdjecie uzytkownika
ona ;) - 2015-02-25 18:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [justa - 2015-02-25 11:28:24]:
Justyna mnie poinformowali abym skontaktowala sie z administratorem strony, niestety adres e-mail do admina jest nieprawidłowy paranoja haha
zdjecie uzytkownika
$ - 2015-02-26 21:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt nic nie pisze to nie musi być żle,inaczej by sie tu pruli pewnie
zdjecie uzytkownika
makd - 2015-02-27 02:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem podobnego zdania co ktos wyżej, bo przecież zawsze w jakiejkolwiek sytuacji jak jest źle to pełno osób do narzekania. A wiec może ktoś teraz na spokojnie i bez zbędnych emocji powie nam coś o AB Job Service Polska co? każda nformajca ale prawdziwa i bez oczerniania najlepiej jest bardzo ważna
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-02-27 11:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [justa - 2015-02-25 11:28:24]:
wg ustawy o ochronie danych osobowych kazdy ma prawo do usuniecia danych, nalezy skontaktowac sie z firma (mailowo, tel lub osobiscie jak masz mozliwosc) i poprosc o usuniecie, nie musisz sama kombinowac zeby te dane usunac, proste
zdjecie uzytkownika
laudia - 2015-02-28 06:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ona ;) - 2015-02-25 09:45:32]:
to nie jest forum firmy z tragarzami, proponuje wpisywac sie na temat AB
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-02-27
Żródło: Gowork.pl
Niemcy
( )
Jesteśmy polską agencją zatrudnienia ściśle współpracującą z holenderską agencją doradztwa personalnego. Oferujemy pracę osobom zainteresowanym krótko- lub długoterminowym zatrudnieniem w Holandii, Niemczech i Polsce. Pracujemy  dla grupy kapitałowej AB Nederland, która istnieje na holenderskim rynku pracy od ponad 40 lat.   Dla naszego klienta w Niemczech poszukujemy osoby do pr
zdjecie uzytkownika
ona ;) - 2015-02-28 12:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziękuje za pouczenie haha
zdjecie uzytkownika
dan - 2015-02-28 16:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś też się wybiera na zbieranie zamowien na magazyny? a moze ktoś juz tam pracuje i chcialby sie podzielić swoją opinią?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB Job Service Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AB Job Service Polska?
Zadaj pytanie