Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AB Job Service Polska

zdjecie uzytkownika
aga - 2015-03-16 21:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyle opini o pracach itd.a zadnej o szklarni w dronten pomidory?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-03-17 22:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nich jest normalna stawka wiekowa czyli 9.12 euro dla osób, które ukończyły 23 lata, czy ucinają coś jak np. APNpolska . pl?
zdjecie uzytkownika
migota - 2015-03-18 12:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomeklublin - 2015-03-04 18:55:58]:
czesc Tomek mozesz własnie ja mam jechac do pracy przy kurczakach moze podasz mi num tel jak mozesz co pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Rysiu - 2015-03-23 20:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2015-03-17 22:44:37]:
Stawka wiekowa po 23 roku to normalnie ok. 8.68 brutto, nie więcej.
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-03-24 18:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i co nikt nic niweie o pracy na pomidorach w dronten?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-03-26 21:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rysiu - 2015-03-23 20:36:55]:
to lipne jest to biuro jeżeli tyle ucinają. ja teraz wyjechałem na pomidory przez nl-jobs i mam normalnie 9.12 euro na godzinę. pracuję w lans.nl przy Rilland.
zdjecie uzytkownika
Pablo - 2015-03-27 07:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja mam na umowie 9,12 w ab a mam 24 lata.
Rysiu a do czego wyjezdzales ze taka stawke dostales ?
zdjecie uzytkownika
aśka - 2015-03-28 20:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2015-03-26 21:26:18]:
Hej,czy ktoś może mi powiedzieć z jakiego biura można wyjechać bezpiecznie do pracy za granicę?
zdjecie uzytkownika
jonek - 2015-03-29 23:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pierwszy raz widzę jakiś dziwny system rozliczania. dlaczego mniej się zarobi i stawka jak to mówicie jest ucinana po 23 roku życia.. a co się niby zmienia po osiągnięciu tego progu- nie czaje w ogóle takiej polityki. Ofert na stronie jak widzę mają dość sporo.. mieliście kiedyś jakieś problemy przy wyjeździe
zdjecie uzytkownika
kubus - 2015-03-30 15:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może ktoś cos powiedzieć jak jest na pomidora-trosy w AB Jobs
zdjecie uzytkownika
Kaśka1212 - 2015-03-30 15:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś 13.04 na chryzantemy do Dronten??
zdjecie uzytkownika
gosiaczek - 2015-03-30 18:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie warunki ab job service ma
zdjecie uzytkownika
honorata - 2015-04-06 15:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej :) ja z chłopakiem mamy jechać na spotkanie do biura. z CV itp.
więc mam pytanko : w jakim czasie biuro organizuje wyjazd?
z góry dziękuję za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
puk - 2015-04-06 21:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [honorata - 2015-04-06 15:11:06]:
Jeśli jest oferta to nawet w ciągu 2dni
zdjecie uzytkownika
ed - 2015-04-08 23:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo kilka miechów
zdjecie uzytkownika
puchacz - 2015-04-09 12:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto powie cos wiecej o tej firmie mam jechac teraz do nich do pracy i nie wiem czy warto bo juz bylam w pewnej firmie i niezle sie zraziłam prosze o opinie na temat tego biura
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-04-09 21:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowalam kilka miechow na pieczrkach i bylo ok.
zdjecie uzytkownika
Sisi - 2015-04-13 18:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Ab Jobs Service oddział w Kielcach to totalna lipa i dno. Już wyjaśniam dlaczego. Razem z chłopakiem byliśmy na spotkaniu rekrutacyjnym, daliśmy nasze CV. Po jakims czasie zadzwonili do nas z oferta do pracy w szklarni. Zgodziliśmy się. Na drugi dzień po telefonie z AB okazało sie ze wyjaz nam sie przedłużył o tydzien. Ok to byłam w stanie zniesc. Po kolejnych 3 dniach zadzwonili zeby jednak jechac wczesniej juz na weekend ale my nie bylismy przygotowani wiec powiedzielismy ze bedziemy w połowie tyg, i wszystko bylo juz umowione i potwierdzone. Wyobrazcie sobie ze zadzwonili do nas w poniezialek gdzie we wtorek wieczorem mielismy wyjezdzac i powiedzieli ze tylko jedna osoba z nas moze jechac. Oczywiscie odmowilismy. Inteligentna Pani z oddzialu Kielce stwierdzila ze Holender ma takie prawo i ona nic zrobic nie moze. Wynika z tego ze Holender moze im nasrac na głowe i tez powiedza ze ma prawo. W dodatku o zapytanie jakie sa warunki mieszkaniowe na danym hotelu tj: czy jest lodowka, ile osob mieszka, czy sa jakies garczki odpowiedziala ze nie wiem. BIURO W OGOLE NIE KOMPETENTNE, BRAK KONKRETNYCH INFORMACJI o WARUNKach MIESZKANIOWYCH. MASAKRA
zdjecie uzytkownika
Dora - 2015-04-13 21:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wyjezdzlam to mowili mi zeby brac talerz i spiwor ze lepiej zeby miec swoje bo nie wiadomo co bedzie jak sie zajedzie.
Mnie tez przesuwali wyjazd o 2 tygodnie ale jak w koncu doijechalam to okazalo sie ze nie bylo roboty wczesniej na tyle i na dobre wyszlo.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-04-13 21:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sisi - 2015-04-13 18:39:19]:
ja na kielce nie narzekam, bo jak sie robota skonczyla i do nich zadzwonilem ze siedze to reagowaly. holender cie zatrudnia i placi hajs a nie posrednik
zdjecie uzytkownika
Sisi - 2015-04-15 10:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy ma prawo do swoich odczuć i opinii. Nam się nie udało wyjechać z Ab Kielce. Wcześniej dzwonili jak najęci żeby wyjechać a w dzień przed wyjazdem potrzebowali tylko jednej osoby. Rozumiem pare dni wcześniej dać znac a nie w piatek dzwonia zeby sie szykowac na wyjazd we wtorek a w poniedzialek dzwonia ze moze jechac tylko jedna osoba. Coś tu jest nie hallo.
zdjecie uzytkownika
borg - 2015-04-16 16:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ab job service w Polsce poszukuje obecnie w Lublinie ludzi na stanowiska przede wszystkim związane z pracą w szklarniach na terenie Holandii. Warto się pospieszyć
zdjecie uzytkownika
Anka - 2015-04-16 19:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonili dzis do mnie z kielc z oferta do kwiatow. ktos jeszcze wyjezdza?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-04-19
Żródło: Gowork.pl
Holandia
( )
Jesteśmy polską agencją zatrudnienia ściśle współpracującą z holenderską agencją doradztwa personalnego. Oferujemy pracę osobom zainteresowanym krótko- lub długoterminowym zatrudnieniem w Holandii, Niemczech i Polsce. Pracujemy  dla grupy kapitałowej AB Nederland, która istnieje na holenderskim rynku pracy od ponad 40 lat.   Jeśli szukasz swojej pierwszej pracy za granicą, mamy d
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-04-17 02:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mnie tez dzwonili, wyjezdzam w sobote,
stawka 9,12
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-04-17 17:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My wyjezdzamy z zona w niedziele rano do kwiatow . ,,Ola " i ,,Anka " gdzie macie pracowac i mieszkac ?? moze bedziemy mieszkac gdzies w poblizu...
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB Job Service Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AB Job Service Polska?
Zadaj pytanie