logo AB Job Service Polska

AB Job Service Polska

Wrocław

Opinie o AB Job Service Polska

Jacek 2017-07-19 13:03
Napisałem, że ja jadę na 5 tygodni bo ja jadę do konkretnego gospodarza od lat. Chodziło mi o to, że jak sie pojedzie pierwszy raz na dwa tygodnie to może później na dłużej. Ja zaczynam na gruszkach a później jabłka i dlatego jestem dłużej. Pozdrawiam i życzę powodzenia!
1
Ulka 2017-07-20 09:05
Takich agencji jak AB Job Service może powstawać więcej.
justyska 2017-07-24 15:51
hej pojechaliście??
Alu 2017-07-25 13:05
Wyjeżdżam do pracy i mam mieszkać w markbese, czy już ktoś tam mieszkał i jak tam jest
www 2017-07-25 14:47
dostał już ktoś odpowiedź w sprawie pracy na jabłka i gruszki ?
Jacek 2017-07-25 15:08
Witam! Miejscowość nazywa się Marknesse. Jest tam budynek zwany stodołą , mieszka tam ok. 150 ludzi. Jak tam jest? Jak zwykle zależy od tego na kogo trafisz. Niektórzy ludzie mieszkają tam od kilku lat i naprawdę traktują to miejsce jak swój dom, ale niestety nie wszyscy . Druga sprawa to to że jest to AB oost , czyli największy oddział AB. Z tego powodu organizacyjnie nie zawsze wszystko jest OK. Plus jest taki , że niedaleko jest Chez - najlepsza dyskoteka w okolicy. Pozdrawiam i życzę powodzenia!
1
Maniek 2017-07-25 19:11
AB Job Service jako agencja pracy mają prace nie tylko za granicą ale również w Polsce. Jeśli komuś nie odpowiada praca na wyjeździe może to robić w kraju? Po co to narzekanie, a hotelu z pięcioma gwiazdkami nikt nie dostanie.
TakiJa 2017-07-31 10:42
Byłem dzisiaj w punkcie na hempla w sprawie wyjazdu na zbiór jabłek do holandii. A więc tak: wyjazd na 2-3 tygodnie max, planowany termin wyjazdu koniec sierpnia, początek września. Z tego co się dowiedziałem to po odjęciu kosztów ubezpieczenia i zakwaterowania wychodzi około 7-7.5 euro na ręke. Jedzie ktoś? Ja się zastanawiam jeszcze.
Bart 2017-07-31 17:20
ja jade byłem rok temu i polecam. Godziny są, pieniądze co tydzień na konto, zaliczka 50e po 3 przepracowanych dniach, jedyny minus to troche krótko, ale idealne rozwiazanie dla tych co maja urlop w Polsce i chca dorobić. Ja polecam.
TakiJa 2017-08-01 15:24
O widzisz, to ile tak szczerze idzie wyciągnąć na ręke przez te 2-3 tygodnie?
Bart 2017-08-01 17:38
Masz ok. 50e dniówki wiec łatwo policzyc. zalezy czy się bedzie pracowalo w soboty ale to już od gospodarza zalezy. ja pracowałem w soboty i miałem 312e na tydzien. Po powrocie dostaniesz jeszcze 10% wakacyjnego od całości .
TakiJa 2017-08-01 19:31
To w sumie nie tak źle. A warunki mieszkaniowe jak? Jeszcze jedno, powrót oni zapewniają czy samemu się trzeba o to postarać? Dzięki za odpowiedzi w każdym razie.
1
Bart 2017-08-01 20:22
Domki w miarę przyzwoite 5 osobowe jest wifi wyposażenie też ok ale to zależy na jaką lokalizcję trafisz ja bylem niedaleko Rotterdamu. Powrót we własnym zakresie. Ja zawsze biorę 100e ze sobą 70 na busa powrotnego i 30 spokojnie starczy na przeżycie jak się weźmie jedzenie z Polski.
Ochotnik 2017-08-02 11:51
Widziałem ofertę pracy przy zieleni miejskiej w Holandii. Czy już ktoś był na takiej robocie? Czy przy tym można zarobić w miarę przyzwoicie? Czy są wymagania językowe? Słyszałem o agencji, że jest dobra i zdecydowałem się na taką robotę. Może jest coś lepszego?
Ab żenada 2017-08-02 12:43
Wszystkie dobre opinie to stek bzdur!!!! Na miejscu jeden wielki czeski film...kobiety mieszkają w jakiś ruderach z facetami!!! Drzwi szafek zostają w rękach, kurki z kranu zostają w rękach, do pracy dojeżdżają starą kozą z luźnym łańcuchem, który ciągle spada i za tą lożę też pobierają kałcje...tzw Polska koordynatorka się nie odzywa. Nie ma wpływu na ilość godzin pracy... Totalne nieporozumienie!!!!! Po cholerę wysyłać ludzi do pracy, której nie ma????????????

Serdeczne pozdrowienia dla pracowników tejże "wiarygodnej" agencji. Odradzam wszystkim. Bo te dobre opinie to oni chyba sobie sami piszą- żenada!
lucas 2017-08-02 14:07
z godzinami różnie raz masz 40 raz 30 a raz zarobisz tylko na opłate mieszkania
Tomek 2017-08-07 13:48
jesli zamieszkasz na stodole to jest tam czarnulaq z żagania , kropka na nia tam wołaja i za małą opłatą wezmiesz sobie ja na pokój
3
Baśka 2017-08-09 22:55
Wydaje mi się, że opinie z forum nie pomogą w wypracowaniu sobie opinii o agencji. Tak skrajnie różne wypowiedzi nie pomogą . Najważniejsze to trzeba pilnować wszystkich tematów podczas podpisywania umowy z agencją. Widziałam dosyć ciekawe roboty w ostatniej ofercie.
Klaudia 2017-08-10 11:33
Ja chcialam z chlopakiem, ale sie zastanawiamy jeszcze
Tomek 2017-08-11 11:36
Ja chciałem wyjechać z dziewczyną już kiedyś, teraz byłaby okazja na dwa tygodnie na te zbiory. Skąd jesteście?
Qwedsa 2017-08-12 17:22
Radzę wam się szybciej decydować, bo zbiory ruszają juz za dwa tygodnie.
Baśka 2017-08-15 21:53
Bardzo podoba mi się oferta agencji AB Job jest sporo pracy.
zbygi 2017-08-17 23:05
złożyłem aplikacje. ale brak odp.
Bodzio 2017-08-19 09:45
Pracowałem z agencją już nie jeden raz. Jestem zadowolony i sądzę, że jeszcze skorzystam, polecam
Piana 2017-08-21 16:42
Z 1200 Euro chociaż tam się zarobi na miesiąc,?
Natalia 2017-08-22 11:57
Może ktoś zna inna agencję znacznie lepszą, być może? Ideałów nie ma ale AB Job Service mam sprawdzoną. Mogę spokojnie z nimi jechać a poza tym mają fajne oferty, przynajmniej dla kobiet! Agencja ma już swoje długoletnie doświadczenie na rynku pracy!
Jacek 2017-08-30 21:10
Jak co roku wyjechałem. Pracuję, mieszkam, zarabiam pieniądze. Pozdrawiam! Jacek
nico 2017-09-02 11:54
Przy czym pracujesz , i jakie są warunki, jak możesz to napisz.Poadrawiam i dzięki z góry.
Bartosz 2017-09-04 09:50
Chcę wyjechać za granicę do pracy i sprawdzam agencje. Dobrze piszecie o AB Job Service Polska a ja wcześniej słyszałem o nich, że do bardzo dobry pracodawca. Mam prośbę o kilka informacji jakie kierunki mają najlepiej dochodowe no i warunki mieszkaniowe?
Jacek 2017-09-04 21:57
Witam! Ja co roku jeżdżę na zbiór gruszek. AB jest firmą uczciwą. Nigdy nie było problemów z wypłatą. Warunki mieszkaniowe są w tym roku luksusowe. Podkreślam to są moje doświadczenia i nie ma żadnej pewności że Tobie będzie również tak dobrze, ale życzę Ci żeby było Ci jeszcze lepiej. Pozdrawiam! Jacek
1
Bodzio 2017-09-07 22:13
Czy może mi ktoś podpowiedzieć jakie roboty są najlepiej płatne? Jakie mieszkania dają pracownikom za granicą?
edytka88 2017-09-11 13:53
Witam czy znalazła by się jakaś druga osoba ,chętna na wyjazd do pracy z agencji (we dwoje zawsze raźniej :)
Tt 2017-09-11 16:20
A Edytka w jakim wieku jesteś?
edytka88 2017-09-11 18:21
w kwiecie wieku 28 lat :)
Norbert 2017-09-11 21:26
Widzę, że AB Job Service ma naprawdę bardzo długa listę ofert pracy. Mam nadzieję, że firmy dla których organizują ludzi będą podnosić zarobki, nie maja innego wyjścia.
Cherry 2017-09-12 23:31
Ja zastanawiam się nad wyjazdem. Pakowanie sałatek. cherry153@vp.pl
edytka88 2017-09-13 00:40
Siemka napisałam priv :)
Milka 2017-09-14 15:55
Witam :) czy mógłby ktoś podzielić się opinią na temat pracy przy pakowaniu czekolady w Sliedrecht? Za każdą odpowiedź z góry dziękuję :) pozdrawiam :)
2
Dam 2017-09-17 13:25
Milka 2017-09-14 15:55 podbijam do pytania :)
1
Adrian 2017-09-18 12:42
Siemka jedzie ktoś do Sliedrecht do tej fabryki czekolady? Jak się uda to ja bym chciał już w następny weekend jechać :-) Milda & Dam byliście juz w NL czy pierwszy raz? Dziś lub jutro będę w biurze AB to może się dowiem coś więcej :-) Adrian
dd 2017-09-19 15:28
czy ktoś pracował na przetwórstwie buraków w okolicach Almere?
Jak z godzinami?
Jak ogólnie oceniacie współprace z agencją? Dostaliśmy ofertę wraz z chłopakiem i zastanawiamy się czy wyjechać z ab jobservice czy z sherpą :D
A 2017-09-19 16:43
W ogóle ile można wyjść na takim wyjeździe zagranicznym z 5000 tys na czysto? Bo za mniej to już się z Polski nie opłaci wyjeżdżać
pikolo 2017-09-19 16:52
Ja co roku jezdze AB na zbiory gruszek i prawdajest, ze nie oszukuja na wypłatach i godzinach ale zastrzegalem 3 razy w polskim biurze zeby mi znalezli prace po zakonczeniu gruszek...i nie zrobili tegowiecdzwonilem do nich kilka razy to 2 panie koordynatorki nie odbieraly telprzez kilka dni a gdy juz udalo mi sie dodzwonic to twierzila, ze lepiej jak zamowie sobie busa bo gruszki i jablka sie juz skonczyly (pierwsza polowa wrzesnia 10-12 wrzesien) i nie mozna mnie wcisnac naweg na kilka dni gdzies...a pozniej w busie wracajac ludzie mowili, ze u nich w sadzie osoby wyjechaly wczesniej przez pogode bo bylo kilka deszczowych dni i kilka osob wyjechało wiec roboty ponoc bylo duzo a ludzi brakowalo....
Pol roku temu pracowalem przez AB i mieszkalem w domku z chlopakiem, ktory przez 2 mce bylw 10 miejscach pracy, i inne rózne historie,które zle swiadczao tej agencji jak to,ze przyjechał facet do pracy o 9 rano i na miejscu dowiedzial sie,ze ma wracac wieczorem do polski bo jednak nie ma dla niego pracy. Takie kwiatki tez potrafią zrobic.Agencja jest wmiare ale trzba miec duzo sczescia i dobrze trafic....no bo podpisujecie umowe w polsce na knkretna prace na 3 mce a na miejscu w Holandii okazuje sie, ze robicie za"skoczka" i codziennie jezdzicie gdzies indziej albo prace macie 3 dni w tyg ...Musi jeszcze wiele czasu uplynac,zeby zaczeli traktowac pracownikow godnie a o stawkach to szkoda wspominac bo 9,4 brutto to smiech ale jesli w polsce nie ma sie zadnej pracy albo nie ma sie perspektyw na normalna prace to ludzie jada przez takie agencje i sa wdzieczni za 2 dni pracy w tyg psujac rynek calej reszcie....
pikolo 2017-09-19 17:06
Poczytalem jescze troche opinii i z tymi negatywnymi niestety tez sie zgodzemimo,zeuwazam AB za w miare poprawną agencję,niestety to chyba jakiś sposob na zarabianie tych agencji, ze sprwadza sie ludzi do pracy ktorej nie ma, pozniej siedza w domu i w tyg pracuja 20-30 godzin a inni maja szczescie i pracuja po 50 godzin,zwlaszcza ci "starzy" robotnicy którzy od lat pracuja przez AB. Niestety nie ma innych, bardziej uczciwych agencji...jesli jest jakas porownywalna z AB to za mieszkanie kasują 90-100 euro tyg i za uzywanie rowerow,samochodów.
Aha od ludzi w pracy i domkach slyszalem, że AB Ost omijac szerokim łukiem bo to najgorszy oddzial i tam naprawde oszukuja ludzi na godzinach i kasie. Ja na sczescie nie musiałem korzystac z ich "usług".
Sławek 2017-09-20 11:28
ja mam ochotę wyjechać, orientowałaś się już coś?
Charlie 2017-09-20 21:06
Cześć Adrian!
Jak będziesz wiedział coś więcej to bym był wdzięczny za informację, gdyż także interesuję się niniejszą ofertą :D
1
edytka88 2017-09-22 12:59
cały czas się orientuje :)
Mmar 2017-09-22 19:21
Pikolo hej mozesz podac mi nr tel.bo wlasnie za tydz.mam wyjechac z tej agencji?
Sławek 2017-09-22 22:07
ja już za tydzień jadę więc jak coś Edytko to też się pakuj :)
Charlie 2017-09-23 14:18
Cześć, edytka88!

Masz coś konkretnego upatrzonego? ;-)
Pisałem do biura w lublinie ws. "Pracownik produkcyjny w fabryce czekolady", ale nie dostałem do tej pory żadnej odpowiedzi..
Zostaw swoją opinię o AB Job Service Polska - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB Job Service Polska