logo AB Job Service Polska

AB Job Service Polska

Wrocław

Opinie o AB Job Service Polska

Marzec2017 2017-02-24 13:18
Czy ktoś wybiera się na wyjazd (poczatek marca)- sortowanie szparagow ? Dostaliscie moze juz odpowiedz ? Warto tam pojechac?
Paulina 2017-02-27 15:08
Co sądzicie o pracy przez AB Job Service Polska? Jakie warunki mieliście zapewnione?
10
Rav Sandhu 2017-03-01 19:17
bylem w ab midden, mieszkalem na ulicy utrechtsestraatweg 42, dla mnie to byl hotel pracowniczy, zrobilem pare fotek, znajomi ocenili to jako "cela". Jesli ktos szuka godziwych warunkow, to niech szuka innej firmy. Do pracy nawet nie poszedlem, bo odrazu wyjechalem do polski. W polsce obiecuja cuda wianki, a w holandii jestes jak smiec, nawet gorzej :D
7
Czekoladka 2017-03-01 21:50
Hej Paula. Tak jestem jeszcze w Polsce. Czekoladka.
Paulina 2017-03-02 08:32
@Rav Sandhu dziękuję za opinię. Czyli po przyjeździe tam od razu wróciłeś do Polski?
Rav Sandhu 2017-03-02 13:39
przyjechalem tam okolo godziny 11 a o godzinie 20 juz bylem w busie do polski, jak chcesz to moge Ci fotki przeslac, wbij na gg: 1427853
pozdro
1
Paulina 2017-03-02 13:45
@Rav Sandhu dziękuję za informację. Po tym incydencie wyjeżdżałeś jeszcze do Holandii do pracy przez inną agencję?
rav 2017-03-02 13:49
moze kiedys wyjade, ale na pewno nie przez agencje zaklamania ab cos tam, sam syf. poszukam innej agencji, ktora ma normalne domki, a nie jakies 20 osobowe kijwieco....
1
Paulina 2017-03-02 13:53
@rav rozumiem. W takim razie powodzenia! :) Dla zainteresowanych http://www.gowork.pl/praca/ab-job-service-polska;pr znajdziecie tu wiele ofert pracy AB Job Service Polska.
aru 2017-03-03 00:02
ab job to bardzo dobra agencja,nie słuchajcie jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak wyżej
2
niunia79 2017-03-03 09:47
dzieki za informacje pozdrawiam
Paulina 2017-03-06 10:22
@aru zawsze będzie można usłyszeć wiele opinii :) Dzięki, że podzieliłeś się swoją!
Paulina 2017-03-07 09:46
@damian1234 jakie stanowisko?
damian1234 2017-03-07 10:04
np praca w szklarni ? za 40 godzin tygodniowo ile wyniesie nettto do ręki kasa ? ( po odtrąceniu czynszu i ubezpieczenia )
Paulina 2017-03-07 10:23
@damian1234 niestety nie mam takich informacji. Mam nadzieję, że ktoś zaraz się wypowie na ten temat. Pomożecie?
1
aru 2017-03-07 14:54
Jeżeli masz skończone 23 lata to za 40 godz. tyg. zarobisz ok. 280e na czysto
Paulina 2017-03-07 15:02
@aru dzięki za informację. @damian1234 będziesz myślał o aplikowaniu?
GOGĘ 2017-03-19 15:37
jakie 280? po najniższej stawce masz ok 40-45 e mniej, takie zarobki są jeśli jeb***sz razem z sobotą i masz ok 45h ale pracodawcy są mądrzy i wolą się z agencją dogadać żeby im ściągnęła więcej łbów, bo wtedy nie płacą nadgodzin. tyle to masz jak ci się sobota trafi raz na miesiąc lub 2 normalnie jest mniej .
1
aru 2017-03-20 00:47
miałem stawke 10coś brutto i za 40godz. w tyg. pon-piąt miałem 280e. Innym razem na stawce 9.20 za ok.50pare godz. w tym sobota miałem ok.350tygodniówke
GOGĘ 2017-03-20 17:34
widocznie to zależy od firmy, od konretnego klienta pracodawcy ja pracując bez soboty nigdy tyle nie m iałam, na stawce 9,26
Iza 2017-03-23 13:58
AB Job Service Polska to fajna agencja i zawsze maja dużo różnorodnych ofert pracy. Korzystam w nich czasem.
aaaaaaa 2017-03-30 07:12
jaka ty jesteś naiwna cieszysz się że miałaś brutto za godzinę " 9,26 " a właściciel firmy lub szklarz płaci agencji za 1 godzinę pracy pracownika agencjii od 15 do 30 euro brutto a ty miałaś 9,26 hahaha to na tobie zarobili

nie polecam tej agencji ponieważ wysłali mnie do pracy do holandii do innej agencjii na miejscu okazało się że pracy nie ma a po tygodniu trzeba było wracać do polski z braku pracy . dobrze że miałem kase na powrót bo był bym bezdomnym . uważajcie . w umowach agencji są punkty mówiące że pracy i godzin nie zapewniają, termin pracy może zostać skrócony w każdej chwili
1
Paulina 2017-03-30 08:31
@Iza, ile razy współpracowałaś już z AB Job Service Polska?
ambasador 2017-03-31 10:38
Witam wszystkich.Troche śmieszą mnie opinie które tu czytam odnośnie AB. Chce podzielić sie z wami moją opinią.Pracuję z ab 10 lat . Firma wypłacalna nigdy nie było problemu z kasą ,to po pierwsze .Prace są rózne ja przez 10 lat pracowałem w 2 zakładach.Jeżeli ktoś pisze opinie nie przepracowując nawet 1 dnia to jest to śmieszny gość.Nie bede sie zagłebiał w opinie kogos kto po przyjeżdzie doNL. myśli że bedzie zarobiał góre kasy mieszkał w willi super wyposażonej.Teraz nowi po przyjeżdzie nie pytają sie jaka praca ile mozna zarobić tylko pierwsze słowa brzmia ..gdzie jest coffi shop? To albo sie przyjeżdza do pracy albo do cofika.Jadąc do pracy w NL. trzeba umieć pracować ,znac sie na pracy a nie pracować gebą, takie osoby po miesiącu sa po 6 zakładach i nigdzie nie mogą zagrzać miejsca.AB jest jedną z najlepszych firm pracy w NL.Co do mieszkań różnie bywa,wszystko zalezy od współlokatorów,wiekszość wychodzi z założenia ze jak nabrudzi to niech inny za mnie posprząta.
6
Paulina 2017-03-31 10:53
@ambasador, a to pierwsza agencja, z którą współpracujesz?
GOGĘ 2017-04-01 18:36
nie mówię że się cieszę z tej stawki bo bywało że przez inną agencję miałam 10,36 , wiem że na mnie zarobili to oczywiste, ale w polsce nie zarobie tego, podsumowując coś tam sobie zarobiłam, na pewno nie były to "kokosy" 280e tygodniówka o których pisze aru, i dużo zależy od tego gdzie się trafi
GOGĘ 2017-04-01 18:39
nie mówię że się cieszę z tej stawki bo bywało że przez inną agencję miałam 10,36 , wiem że na mnie zarobili to oczywiste, ale w polsce nie zarobie tego, podsumowując coś tam sobie zarobiłam, na pewno nie były to "kokosy" 280e tygodniówka o których pisze aru, i dużo zależy od tego gdzie się trafi i sam jesteś naiwny wypraszam sobie , a skoro cię przekręcili że pracy nie było to widać widzieli że na naiwnego jelenia trafili i cie tak wysłali ;-)
Ania 2017-04-03 01:22
A my z narzeczonym wyjedziemy do Holandii bo chcemy pracować pełna parą. W Polsce tyle nie zarobie co tam :) i nie przejmuje się negatywnymi opiniami innych. Pojadę zobaczę i ocenie. Oby się wszystko udało :)
1
Paulina 2017-04-03 10:33
@Ania wnioskuję, że to będzie Twój pierwszy wyjazd z AB Job Service Polska? Koniecznie podzielcie się z nami swoją opinią, jak już będziecie na miejscu.
NIKOLAS 2017-04-06 10:24
AGENCJA PRACY AB JOB SERVICE OPOLE PO PROSTU BANDA ZLODZIEJE I OSZUSCI . ZOSTALEM POTRAKTOWANY JAK SMIEC NIE POWIEM KTO MA LEPIEJ . PANILEKKICH OBYCZAJOW MA LEPIEJ . OBIECALI MIESZKAC W NORMALNYCH GODNYCH WARUNKACH GDZIE MIALOBYC TOALETA PRYSZNIC W MIESZKANIU A OKAZALO SIE ZE WSZYSTKO BYLO DALEKO PRYSZNIC MIALEM PRZEJSC PRZEZ ZIMNY PODWOREK TOALETA NIE BYLO TEZ NA DWORZE, A NA DODATEK DOSTALEM PRZEKWATEROWANY DO INNEGO MIEJSCA GDZIE MILAEM ISC NORMALNIE DO PRACY ALE PRZYSZLA PANI DURNA KOORDYNATOR POWIEDZIAL ZE MAM W CIAGU DWOCH DNI SPIERDALAC Z MIEJSCA BO NIBY PO RAZ DRUGI ODMOWILEM PRACY. WSTYD I HANBA LEPIEJ TRAKTUJA SWINIE W CHLEWIE NIZ CZLOWIEKA WIECEJ NIE POJADE PRZEZ TA AGENCJE WIEC LUDZIE UWAZAJCIE NA CO SIE PISZECIE BO MYDLA OCZY A W RZECZYWISTOSCI OKAZUJE SIE COS INNEGO NIZ JEST ZAPISANE W UMOWIE . MYSLALEM ZE SA GODNI POLECENIA ALE PO TYM CO PRZESZEDLEM ODRADZAM JECHAC Z TA AGENCJA GDZIES DO PRACY SLYSZALEM CO LUDZIE MOWILI W HOLANDII NA ICH TEMAT ( usunięte przez administratora )I NIE WSPOMNE O TYM JAKIE MIESZKANIA
2
Buźka 2017-04-08 12:55
AB Job jest spoko agencja i warto z nimi pracować.
Pablo 2017-04-10 19:30
Hej Ania i jak tam wyjechaliście razem z chłopakiem?
M 2017-04-11 19:39
Witam, czy planuje ktoś wyjazd początkiem maja za pośrednictwem tej agencji do pracy w branży ogrodniczej?
kasiek880713 2017-04-14 13:15
Czy był ktoś w pracy w Holandii przy pakowaniu kosmetyków z firmy AB Jobs ?
Eliza 2017-04-18 11:03
Czy mógłby ktoś podzielić się informacjami o pracy z najnowszej oferty- "Pielęgnacja upraw biologicznych w Flevoland"
Paulina 2017-04-19 10:22
@M, zastanawiasz się nad wyjazdem? Czy to byłaby Twoja pierwsza współpraca z AB Job Service Polska, czy masz już jakieś doświadczenia z ową agencją?
1
Bolek 2017-04-25 11:14
Dziś wybieram się do agencji w Lublinie. Zobaczę co Pani mi powie i w połowie maja chciałbym wyjechać. Jak wyjadę napewno opinie napisze
1
mundek 2017-04-27 15:12
ja mysle jechac na paczatku maja
Dawidex 2017-04-28 09:33
Witam wszystkich wybieram się teraz do Holandii Ale potrzebuje od was opini na temat biura ab bo nie znam .Czy są godni zaufania?
Patryk 2017-05-04 08:42
Jedzie ktos do szwecji na salate kolo kristianstad ?
3
Ania 2017-05-06 18:55
Cześć. Jedzie może jakąś dziewczyną sama? Bo wyjeżdżam pierwszy raz i wolałabym z kimś ( z kimś raźniej) tutaj mój mail: annaxmariax96@gmail.com
Bonia 2017-05-08 12:36
Bardzo zainteresowała mnie oferta pracy przy zbiorze truskawek szklarniowych. Może kros ma więcej informacji i mógłby podzielić się na forum. Jak wygladaja zarobki? Jakie organizują mieszkania? Czy język trzeba znać?
TUSIA 2017-05-12 20:06
Właśnie się z chłopakiem zastanawiamy. Wysłaliśmy cv. Wysłali nam formularz który mamy uzupełnić I odesłać.
Paulina 2017-05-15 10:11
@Bolek pisałeś, że myślisz o wyjeździe przez AB Job Service Polska w połowie maja. Udało Ci się? @mundek myślał natomiast o wyjeździe na początku maja. Co możecie powiedzieć o współpracy z AB Job Service Polska? Udało Wam się wyjechać przez powyższą Agencję?
Kelly 2017-05-15 18:16
Niestety agencja zatrudnia tylko i wyłącznie osoby które zdecydują się mieszkać agencyjnie, a jak wiadomo gdy mieszkasz przez agencje można różnie trafić. Z moich doświadczeń z różnymi agencjami w Holandii wiem, że te dobre rzadko mają własne lokacje a i tak mieszkanie u nich jest tylko opcją z której nie trzeba korzystać. Jeżeli firma skupia się na zarabianiu na opłatach zarabianiu na domkach to słabiej radzą sobie z zapewnieniem pracy. Wcześniej pracowałem z AB ale z biurem w Holandii i tam było zupełnie inaczej. Obowiązkowe zakwaterowanie przez firmę to jedna z najgorszych opcji!
Daniel 2017-05-18 22:40
AB Job Service ma tak dużą ofertę, że z pewnością każdy coś znajdzie.
pitero 2017-05-19 17:44
Hej

Czy ktoś poleca prace za granicą przez ta agnecje?

Prosze o odpowiedz
ALLUNEEDISJOB 2017-05-23 14:17
Ja sie wybieram kolego
Bombka 2017-05-24 08:08
Świetnie, że jest możliwość wyboru pracy dzięki tej agencji.
Patryk 2017-05-26 10:13
I jaka Ci powiedzieli date wyjazdu? Duzo nas bedzie wiesz cos moze?
Zostaw swoją opinię o AB Job Service Polska - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB Job Service Polska