logo AB Job Service Polska

AB Job Service Polska

Wrocław

Opinie o AB Job Service Polska

Istvan 2016-10-04 09:23
Witam,

W związku z tym, że często czytam opinie innych, którzy gdzieś byli i są dla mnie ważne, podzielę się swoją opinią. Wróciłem ze zbioru gruszek w Holandii (pod Utrechtem). Byłem przez biuro AB w Kielcach. Byłem pierwszy raz. Ze wstępnych ustaleń pracy miało być na ok. 4 tyg. Wszelkie formalności zostały załatwione przez biuro kieleckie. Na miejscu zakwaterowanie w przyzwoitych warunkach. Do pracy z miejsca gdzie mieszkaliśmy ok. 40 km do miejsca pracy samochodami służbowymi. Po przepracowanym tygodniu pieniądze na koncie (następnego tygodnia w czwartek) - tu nie można mieć zastrzeżeń. Niestety, praca skończyła się po 2 tygodniach, o czym dowiedziałem się drugiego tygodnia w piątek bezpośrednio od sadownika kiedy go osobiście o to spytałem. Ani koordynatorka z biura holenderskiego, ani z biura w Kielcach nie palili się ze znalezieniem innego zajęcia na miejscu. Czekałem sobotę, niedzielę i cały poniedziałek na miejscu po czym podjąłem decyzję o powrocie do Polski. Ogólnie nie straciłem na wyjeździe, aczkolwiek wyjazd na 2 tyg jeśli doliczę koszty nie pozwalający zarobić ....
5
KRCK 2016-10-05 20:24
Był ktoś z tej agencji w Szwecji na brokułach? Proszę o opinię
Istvan 2016-10-10 10:09
Jakbym poczekał kolejne dni, to pieniądze, które zarobiłem przez pierwsze dwa tygodnie oddałbym z powrotem AB za zakwaterowanie i ubezpieczenie. Jak wysylaja z Polski i mówią, że praca jest na około 4 tygodnie, a kończy się po 2 tygodniach to chyba coś jest nie tak. Przestańcie mydlić ludziom oczy. Napisałem wszystko jak było. Jakby ktoś spytał czy pojechałbym jeszcze kiedyś? Owszem, ale z gwarancją minimalnego okresu zatrudnienia.
1
Ali 2016-10-23 16:18
Ktoś pracował na cebulkach lilji? Ktoś coś??
j23 2016-10-24 07:09
Witam
Wrocilem z Holandi niepolecam pracy w Action brak slow roszada co miesiac t tak co miwsiac norma ma byc ja najwyzsza ale kasa dopiero za trzy miesiace ludzie chodza jak predatory brak slow za kwatere biuro zabiera 70 euro szok w domu mieszka sie po osiem osob i nonstop dojezdza ktos nastepny .Chcialem przestrzec nieoplaca sie pracowac w tej firmie chociarz tam pracuja Polacy ale oni juz tam sa dlugo i sa Paniska i Mobing na kazdym kroku Pani Iza oraz P.Marcin .to osoby ktore mysla ze sa wszechmocni do czasu jak postepuje z ludzmi ja sobie poczekam na tego Pana .w Polsce ale przestrzegam pracy w tej firmie
2
magda 2016-10-27 17:27
hej! czy ktos jedzie w piatek 4 listopada z kalisza do Holandii? praca przy pieczarkach.
1
Anna 2016-10-31 15:15
Witam czy jest ktos kto wrocił z Holandii ze zbioru jabłek i wyjazd miał byc 10 wrzesnia prosze o opinie jak było z gory dziekuje
Ewa 2016-11-03 15:23
Czy może mi ktoś doradzić czy z tej firmy warto ryzykować i podjać prace w Holandii ? Bo mam wyjazd w sobote i czytajac opinie wszystkie obawiam sie czy ryzykować wyjazd do Holandii czy lepiej zostać w Polsce? Bardzo prosze o pomoc i napisac mi czy warto tam jechac
Oli 2016-11-03 17:44
A do jakiej pracy jedziesz?
Jacek 2016-11-12 21:04
Witam! Było jak zwykle, bo byłem już szósty raz. Pogoda najlepsza w historii, a jest to bardzo ważne. Większość ludzi przyjeżdża co roku więc warto. Kasa na koncie, taki mały sukcesik. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego życzę!
qwedsa 2016-11-21 13:14
Z tą kasą to mogło być lepiej, niektórzy przyjechali na 3-4 tygodnie, a wyjechali po dwóch , bo praca się skończyła.
Kasia 2016-11-29 10:49
Wybiera się ktoś na szczepienie kwiatów? A może już ktoś był i podzieli się informacjami? Pozdrawiam
julek76 2016-12-01 18:18
Czy moze mi ktos opowiedziec o pracy na stanowisku murarz przez te agencje .bo nie wiem jak sie nastawiac i powiedzcie jakie stawki sa na tym stanowisku u nich tak na prawde .pozdrawiam julian
Mariola 2016-12-04 21:14
Chętnie pojadę z kimś do pracy do Holandii. Gdyby ktoś wiedział o jakich kolwiek wolnych miejscach to proszę się odezwać na forum.
Istvan 2016-12-12 11:31
Ja bylem, wrocilem po 2 tygodniach bo praca sie skonczyla. Pierwotnie wyjazd mial byc na min. 3-4 tygodnie. Ogolnie ok wszystko poza czasem pracy co bezposrednio przeklada sie na zarobek.
Johny11 2016-12-16 11:31
Witam naprawde polecam firme Ab byłem od wrzesnia do listopada na brkułach było wszytko ok. Sprawa jest prosta jak ktoś chce pracować to bedzie pracował na nie narzekać na wszstko. Najwiecej gadaja ci którym nie chce sie pracować [lesery].Pozdrawiam!!!
Czekoladka 2017-01-01 10:44
Wyjechalas jiz
Czekoladka 2017-01-01 10:47
Witam czy ktos z kalisza wyjedza do holandi lub z innego miasta to poprosze o kontakt
Buźka 2017-01-02 17:28
Czy ktoś wie o pracy w szklarni z kwiatami? Ile tam można wyciągnąć na miesiąc. Słyszałam że wyjazd przez ta firmę jest bezpieczny i bez niespodzianki.
1
ROKSANA 2017-01-05 15:14
Tez jestem zainteresowana ta praca przy kwiatach. Proszę o info.
1
ROKSANA 2017-01-05 15:15
Czekoladka ja jadę z Kalisza. A czemu pytasz?
Kaczucha 2017-01-22 19:09
Super że są takie firmy. Ludzie mogą sobie wybrać pracę w zależności od umiejętności oczywiście. Zawsze zarobki są większe jak w kraju!! Jedynie ta rozłąka ale coś za coś.
Skulboj 2017-01-26 16:43
Ktoś w niedziele sie wybiera na produkcje serów , jakieś informacje na temat pracy, cokolwiek?
kamil43 2017-01-27 18:58
Zarobki są bardzo dobre, ale ja się zatrudniłem przez agencję pracy mg- solutions , bo za granicą nigdy nic nie wiadomo, a przez agencję jest dużo bezpieczniej :)
welonka 2017-02-06 10:27
Panie Jacku mam pytanie czy mógł by Pan podac namiar gdzie załatweiał Pan konkretnie te prace?i przy czym ona jest i gdzie?dziękuje z góry
welonka 2017-02-06 10:27
Panie Jacku mam pytanie czy mógł by Pan podac namiar gdzie załatweiał Pan konkretnie te prace?i przy czym ona jest i gdzie?dziękuje z góry
Belinda 2017-02-14 14:04
Świetna agencja, godna polecenia dla ludzi, którzy chcą lub muszą pracować za granicą. Zrobią to co do nich należy.
paaaula 2017-02-22 07:38
Cześć, ja chcę jechać na 2 miesiace do serów. Jesteś jeszcze w kraju ?
Barbara 2017-02-24 12:26
Czy praca przy ścinaniu kwiatów w Holandii jest aktualna? Słyszałam dobre opinie o tej agencji i chcę wyjechać za ich pośrednictwem. Co muszę zrobić może ktoś wie? Jakie warunki muszę spełnić żebym wyjechała? Mogę mieć problem z językiem a może agencja robi kursy?
Marzec2017 2017-02-24 13:18
Czy ktoś wybiera się na wyjazd (poczatek marca)- sortowanie szparagow ? Dostaliscie moze juz odpowiedz ? Warto tam pojechac?
Paulina 2017-02-27 15:08
Co sądzicie o pracy przez AB Job Service Polska? Jakie warunki mieliście zapewnione?
Rav Sandhu 2017-03-01 19:17
bylem w ab midden, mieszkalem na ulicy utrechtsestraatweg 42, dla mnie to byl hotel pracowniczy, zrobilem pare fotek, znajomi ocenili to jako "cela". Jesli ktos szuka godziwych warunkow, to niech szuka innej firmy. Do pracy nawet nie poszedlem, bo odrazu wyjechalem do polski. W polsce obiecuja cuda wianki, a w holandii jestes jak smiec, nawet gorzej :D
3
Czekoladka 2017-03-01 21:50
Hej Paula. Tak jestem jeszcze w Polsce. Czekoladka.
Paulina 2017-03-02 08:32
@Rav Sandhu dziękuję za opinię. Czyli po przyjeździe tam od razu wróciłeś do Polski?
Rav Sandhu 2017-03-02 13:39
przyjechalem tam okolo godziny 11 a o godzinie 20 juz bylem w busie do polski, jak chcesz to moge Ci fotki przeslac, wbij na gg: 1427853
pozdro
1
Paulina 2017-03-02 13:45
@Rav Sandhu dziękuję za informację. Po tym incydencie wyjeżdżałeś jeszcze do Holandii do pracy przez inną agencję?
rav 2017-03-02 13:49
moze kiedys wyjade, ale na pewno nie przez agencje zaklamania ab cos tam, sam syf. poszukam innej agencji, ktora ma normalne domki, a nie jakies 20 osobowe kijwieco....
1
Paulina 2017-03-02 13:53
@rav rozumiem. W takim razie powodzenia! :) Dla zainteresowanych http://www.gowork.pl/praca/ab-job-service-polska;pr znajdziecie tu wiele ofert pracy AB Job Service Polska.
aru 2017-03-03 00:02
ab job to bardzo dobra agencja,nie słuchajcie jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak wyżej
2
niunia79 2017-03-03 09:47
dzieki za informacje pozdrawiam
Paulina 2017-03-06 10:22
@aru zawsze będzie można usłyszeć wiele opinii :) Dzięki, że podzieliłeś się swoją!
Paulina 2017-03-07 09:46
@damian1234 jakie stanowisko?
damian1234 2017-03-07 10:04
np praca w szklarni ? za 40 godzin tygodniowo ile wyniesie nettto do ręki kasa ? ( po odtrąceniu czynszu i ubezpieczenia )
Paulina 2017-03-07 10:23
@damian1234 niestety nie mam takich informacji. Mam nadzieję, że ktoś zaraz się wypowie na ten temat. Pomożecie?
aru 2017-03-07 14:54
Jeżeli masz skończone 23 lata to za 40 godz. tyg. zarobisz ok. 280e na czysto
Paulina 2017-03-07 15:02
@aru dzięki za informację. @damian1234 będziesz myślał o aplikowaniu?
GOGĘ 2017-03-19 15:37
jakie 280? po najniższej stawce masz ok 40-45 e mniej, takie zarobki są jeśli jeb***sz razem z sobotą i masz ok 45h ale pracodawcy są mądrzy i wolą się z agencją dogadać żeby im ściągnęła więcej łbów, bo wtedy nie płacą nadgodzin. tyle to masz jak ci się sobota trafi raz na miesiąc lub 2 normalnie jest mniej .
aru 2017-03-20 00:47
miałem stawke 10coś brutto i za 40godz. w tyg. pon-piąt miałem 280e. Innym razem na stawce 9.20 za ok.50pare godz. w tym sobota miałem ok.350tygodniówke
GOGĘ 2017-03-20 17:34
widocznie to zależy od firmy, od konretnego klienta pracodawcy ja pracując bez soboty nigdy tyle nie m iałam, na stawce 9,26
Iza 2017-03-23 13:58
AB Job Service Polska to fajna agencja i zawsze maja dużo różnorodnych ofert pracy. Korzystam w nich czasem.
Zostaw swoją opinię o AB Job Service Polska - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB Job Service Polska