Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AB Job Service Polska

zdjecie uzytkownika
honorata - 2015-04-06 15:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej :) ja z chłopakiem mamy jechać na spotkanie do biura. z CV itp.
więc mam pytanko : w jakim czasie biuro organizuje wyjazd?
z góry dziękuję za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
puk - 2015-04-06 21:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [honorata - 2015-04-06 15:11:06]:
Jeśli jest oferta to nawet w ciągu 2dni
zdjecie uzytkownika
ed - 2015-04-08 23:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo kilka miechów
zdjecie uzytkownika
puchacz - 2015-04-09 12:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto powie cos wiecej o tej firmie mam jechac teraz do nich do pracy i nie wiem czy warto bo juz bylam w pewnej firmie i niezle sie zraziłam prosze o opinie na temat tego biura
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-04-09 21:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowalam kilka miechow na pieczrkach i bylo ok.
zdjecie uzytkownika
Sisi - 2015-04-13 18:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Ab Jobs Service oddział w Kielcach to totalna lipa i dno. Już wyjaśniam dlaczego. Razem z chłopakiem byliśmy na spotkaniu rekrutacyjnym, daliśmy nasze CV. Po jakims czasie zadzwonili do nas z oferta do pracy w szklarni. Zgodziliśmy się. Na drugi dzień po telefonie z AB okazało sie ze wyjaz nam sie przedłużył o tydzien. Ok to byłam w stanie zniesc. Po kolejnych 3 dniach zadzwonili zeby jednak jechac wczesniej juz na weekend ale my nie bylismy przygotowani wiec powiedzielismy ze bedziemy w połowie tyg, i wszystko bylo juz umowione i potwierdzone. Wyobrazcie sobie ze zadzwonili do nas w poniezialek gdzie we wtorek wieczorem mielismy wyjezdzac i powiedzieli ze tylko jedna osoba z nas moze jechac. Oczywiscie odmowilismy. Inteligentna Pani z oddzialu Kielce stwierdzila ze Holender ma takie prawo i ona nic zrobic nie moze. Wynika z tego ze Holender moze im nasrac na głowe i tez powiedza ze ma prawo. W dodatku o zapytanie jakie sa warunki mieszkaniowe na danym hotelu tj: czy jest lodowka, ile osob mieszka, czy sa jakies garczki odpowiedziala ze nie wiem. BIURO W OGOLE NIE KOMPETENTNE, BRAK KONKRETNYCH INFORMACJI o WARUNKach MIESZKANIOWYCH. MASAKRA
zdjecie uzytkownika
Dora - 2015-04-13 21:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wyjezdzlam to mowili mi zeby brac talerz i spiwor ze lepiej zeby miec swoje bo nie wiadomo co bedzie jak sie zajedzie.
Mnie tez przesuwali wyjazd o 2 tygodnie ale jak w koncu doijechalam to okazalo sie ze nie bylo roboty wczesniej na tyle i na dobre wyszlo.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-04-13 21:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sisi - 2015-04-13 18:39:19]:
ja na kielce nie narzekam, bo jak sie robota skonczyla i do nich zadzwonilem ze siedze to reagowaly. holender cie zatrudnia i placi hajs a nie posrednik
zdjecie uzytkownika
Sisi - 2015-04-15 10:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy ma prawo do swoich odczuć i opinii. Nam się nie udało wyjechać z Ab Kielce. Wcześniej dzwonili jak najęci żeby wyjechać a w dzień przed wyjazdem potrzebowali tylko jednej osoby. Rozumiem pare dni wcześniej dać znac a nie w piatek dzwonia zeby sie szykowac na wyjazd we wtorek a w poniedzialek dzwonia ze moze jechac tylko jedna osoba. Coś tu jest nie hallo.
zdjecie uzytkownika
borg - 2015-04-16 16:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ab job service w Polsce poszukuje obecnie w Lublinie ludzi na stanowiska przede wszystkim związane z pracą w szklarniach na terenie Holandii. Warto się pospieszyć
zdjecie uzytkownika
Anka - 2015-04-16 19:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonili dzis do mnie z kielc z oferta do kwiatow. ktos jeszcze wyjezdza?
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-04-17 02:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do mnie tez dzwonili, wyjezdzam w sobote,
stawka 9,12
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-04-17 17:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My wyjezdzamy z zona w niedziele rano do kwiatow . ,,Ola " i ,,Anka " gdzie macie pracowac i mieszkac ?? moze bedziemy mieszkac gdzies w poblizu...
zdjecie uzytkownika
Darek - 2015-04-23 12:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja co roku jezdze na ochwaszczanie i robota jest spoko.
zdjecie uzytkownika
Ed - 2015-04-23 20:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Darek a jak wygladają warunki mieszkalne i w jakim wieku są tam ludzie mniejwiecej
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-04-24 20:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez wracam na odchwaszczanie, dzwonia do mnie co roku czy bede chcial wracac bo sie sprawdzilem
zdjecie uzytkownika
RTX - 2015-04-25 09:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem z tej firmy w Holandii i powiem wam że niema co się zachwycać . Jeżeli chodzi o Wejnena czyli ogórki i papryka na szklarniach . Praca może niebyła by taka zła gdyby nie kazali tak szybko pracować tylko słyszysz szybciej i szybciej cały czas poganiają . Musisz mieć wagę w rękach gdyż każą ci zbierać 360 gram a jutro 370 gram . To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dosłownie jesteś na smyczy w postaci elektronicznego czytnika którym się odbijasz na rajkach . Masz tydzień czasu na wyrobienie tempa , jak nie wywala cie z miejsca . A żeby takie tempo wyrobić musisz skakać biegać latać w tych ogórkach jak małpa w bananach kilku polaków pokazało że można tak pracować a teraz wymagają tego od wszystkich . Łącznie z przerwą pracujesz 11 godzin w szklarni gdzie panuje wysoka temperatura i duchota cały zlany potem słyszysz tylko żeby szybciej . Więc jeżeli nie masz doświadczenia w tej branży to daj sobie spokój bo wylecisz po tygodniu dwóch a byli tacy co przyjechali i wywalili ich po 3 godzinach pracy bo stwierdzili że się nie nadają . Domki ciasne 4 osoby nawet niema gdzie się rozpakować tragedia wracam do polski ....
zdjecie uzytkownika
RTX - 2015-04-25 09:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem z tej firmy w Holandii i powiem wam że niema co się zachwycać . Jeżeli chodzi o Wejnena czyli ogórki i papryka na szklarniach . Praca może niebyła by taka zła gdyby nie kazali tak szybko pracować tylko słyszysz szybciej i szybciej cały czas poganiają . Musisz mieć wagę w rękach gdyż każą ci zbierać 360 gram a jutro 370 gram . To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dosłownie jesteś na smyczy w postaci elektronicznego czytnika którym się odbijasz na rajkach . Masz tydzień czasu na wyrobienie tempa , jak nie wywala cie z miejsca . A żeby takie tempo wyrobić musisz skakać biegać latać w tych ogórkach jak małpa w bananach kilku polaków pokazało że można tak pracować a teraz wymagają tego od wszystkich . Łącznie z przerwą pracujesz 11 godzin w szklarni gdzie panuje wysoka temperatura i duchota cały zlany potem słyszysz tylko żeby szybciej . Więc jeżeli nie masz doświadczenia w tej branży to daj sobie spokój bo wylecisz po tygodniu dwóch a byli tacy co przyjechali i wywalili ich po 3 godzinach pracy bo stwierdzili że się nie nadają . Domki ciasne 4 osoby nawet niema gdzie się rozpakować tragedia wracam do polski ....
zdjecie uzytkownika
zuza202 - 2015-04-25 11:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Może ktoś napisac o tym odchwaszczaniu, jaka praca, jakie warunki itp.?
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-04-25 16:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieszka sie w przyczepach kempingowych,domkach albo jakieś budynki z pokojami.
zdjecie uzytkownika
On - 2015-04-26 21:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zuza202 - 2015-04-25 11:24:11]:
Zalezy co bys chciala zuza robota w polu i warunki jak dla mnie znosnie.
nie spodziewalem soe apartamentow przy takiej robocie ja jade juz 3 raz do odchwaszczania i co roku te same twarze w robocie.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2015-04-26 21:30:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ed - 2015-04-23 20:58:57]:
u nas roznie chyba w kazdym wieku 30 4o lat sa kobiety i mezczyzni a warunki na pewno mogly by byc lepsze zalezy na jaki pokoj trafisz i z kim ale sama robota bywa ciezka bo to na dworze i jak zimno to nie za fajnie
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-05-06 10:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej chętnie bym wyjechała a z jakiego biura się wybierasz?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-05-20
Żródło: Gowork.pl
Lublin
(lubelskie)
Jesteśmy polską agencją zatrudnienia ściśle współpracującą z holenderską agencją doradztwa personalnego. Oferujemy pracę osobom zainteresowanym krótko- lub długoterminowym zatrudnieniem w Holandii, Niemczech i Polsce. Pracujemy  dla grupy kapitałowej AB Nederland, która istnieje na holenderskim rynku pracy od ponad 40 lat. Dla naszego zespołu w Polsce poszukujemy osoby chętnej do podję
zdjecie uzytkownika
grzesiek - 2015-05-13 20:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanko w agencji mówią że jest 40 godzin w tygodniu a jak wygląda w praktyce i z weekendami?proszę o odpowiedz bo jeśli jest 40 godzin to nie opłaca się jechać
zdjecie uzytkownika
Pracowita - 2015-05-14 11:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś na zbiór borówki z tej agencji?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB Job Service Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AB Job Service Polska?
Zadaj pytanie
alert