Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: AB Job Service Polska

zdjecie uzytkownika
kalis - 2015-12-13 20:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to raczej dobra stawka z tego co mi się wydaje, daj znać w ogóle jak to jest ile dokładnie miesięcznie wychodzi jeśli oczywiście możesz coś wspomnieć o tym
zdjecie uzytkownika
Emigrant - 2015-12-19 20:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Agencja nie jest wiarygodna dzwoni, że jest praca a potem nie wiedzą o co chodzi człowieku...
zdjecie uzytkownika
krobo - 2015-12-29 00:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystarczy na bieżąco śledzić ogłoszenia oferowane przez tą agencję pracy i wtedy problemów nie będzie żadnych. A liczba oferta jest bardzo duża. Każdy coś dla siebie znajdzie.
zdjecie uzytkownika
Alan - 2016-01-18 10:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Ta agencja to jakas pomylka ze jeszcze istnieje to sie dziwie! jestem teraz w holandii z tej agencji wyjechalem jakies poltorej miesiaca temu i czekam na koniec kontraktu (3miesiecznego) bo moje wyplaty tyg to 30 - 50 -100 euro max a obiecywali ponad 300euro tyg masakra nie wiem co mam zrobic bo jak zerwe wczesniej to pani w biurze powiedziala ze dostane kare 800euro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poraznka banda oszustow ! Nigdy wiecej! nie polecam polaku zastanow sie dwa razy zanim wyjedziesz z tej agencji!
zdjecie uzytkownika
pigi - 2016-01-18 21:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Emigrant może jakaś pomyłka zaszła w biurze lub odebrała nowa osoba. Mają obecnie dużo ofert pracy. Np na stanowisko pracownika do wykrawania mięsa wieprzowego, nie mają dużych wymagań
zdjecie uzytkownika
cold - 2016-01-21 11:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wybiera się ktos może w najblizszym czasie z tą agencją do Holandii? jestem, z Katowic, jade sama ale fajnie było by poznać kogoś z kim by sie mogło pogadać ;) jeśli tak, proszę o kontakt sylwiakatowice@onet.pl, opcjonalnie wyjazd 31 stycznia ;)
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-01-21 15:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@colt, ja mysle, czy nie jechac jako pracownik do wykrajania mięsa. Tylko wymagania to posługiwanie się językiem angielskim, niemieckim lub holenderskim w stopniu komunikatywnym, a u mnie to tak średnio.
zdjecie uzytkownika
tomaszek - 2016-01-21 22:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś podpowiedzieć: jak to jest z tymi stawkami,do ręki dostaje się netto czy brutto ?Zaoferowano mi 9,17 brutto ?
zdjecie uzytkownika
cold - 2016-01-22 10:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jade jednak w tą niedziele z Katowic do pracy przy cebulkach, ktoś może też? :D
zdjecie uzytkownika
Maro - 2016-01-23 16:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@cold ja niestety jeszcze nie jadę, dopiero się przymierzam do wysłania do nich mojego cv ale to na tulipany w Holandii :D Trzeba mieć doświadczenie w tym, a ja już pracowałem przy tulipanach w Holandii właśnie, więc myślę, że mi się uda dostać. Fajnie, że ogarniają ubezpieczenie i zakwaterowanie.
zdjecie uzytkownika
edytka88 - 2016-01-28 16:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomaszek - 2016-01-21 22:43:20]:
Tomaszek na reke dostajesz stawke 6 euro
zdjecie uzytkownika
r55 - 2016-01-29 18:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, no w sumie fajna taka praca w Holadnii do układania buketów nie jest jakas bardzo trudna, tylko trzeba miec jakies pojecie o florystyce na pewno..
zdjecie uzytkownika
franko - 2016-02-07 19:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie!! CZY KTOS Z WAS WYJEZDZA ZA GRANICE W NAJBLIZSZYM CZASIE?? KIEDY TO BEDZIE?GDZIE I PRZY CZYM BEDZIE ROBIL??

A TERAZ PYTANIE DO OSOB KTORE TAM PRZEBYWAJA CZY MOGA NAPISAC W KILKU ZDANIACH JAK TAM JEST?? CZY SIE PRACUJE CO DZIEN? PO ILE GODZ.? JAKIE SA WARUNKI I POMOC KORDYNATORA JESLI KOS ZBYTNIO NIE UMIE JEZYKA??
zdjecie uzytkownika
eh - 2016-02-07 19:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pojęcie o florystyce to nie problem @r55, przecież trzeba pamiętać, że takie zatrudnienie w holandii jest na bardzo dobrych warunkach, a zarobki są na tyle rozsądne, że można utrzymać swoją rodzinę.
zdjecie uzytkownika
M - 2016-02-09 11:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Zaproponowano mi wyjazd w niedzielę na sort owoców do centralnej Holandii. Wybiera się ktoś z tego biura w tym samym terminie?
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2016-02-09 20:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@M, podejrzewam, że nie Ty sam jedziesz. Ab Job prowadzi szeroką rekrutację, a wielu Polaków chce poprawić jakość życia i wyjeżdża za lepszym zarobkiem :)
zdjecie uzytkownika
podlasianka - 2016-02-12 20:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AB znalazlam po wielotygodniowym wertowaniu neta,dzwonieniu,czytaniu opinii o agencjach i porownywaniu ich ofert z moja pierwsza w miare dobra agencja. I padlo na Ab. Wypelnilam formularz na stronie,po 2dniach otrzymalam telefon. Wczesniej sama staralam sie dodzwonic do biura w Lublinie-ale przez kilka dni trafilam tylko na zajeta linie.Zaprosila mnie na rozmowe na Skype nastepnego dnia,jako ze mialam 6godz jazdy do biura w Lublinie i wstepnie przedstawila oferte Ab. Rozmowa na Skype trwala 30minut,wczesniej mialam przygotowana liste pytan-o rodzaj umowy,czy sa kary za jej zerwanie,o stawke,warunki meiszkaniowe i wszelkie oplaty. Oferta wygladala zbieznie z oferta mojego poprzedniego biura. Plusem bylo to ze wyplacaja cotygodniowo.To dla mnie nowosc. Nie osuzkujmy sie-nie ma agencji idealnych-moja poprzednia,2 razy mi "dogodzila"ale 3 raz juz mnie zawiodla i potraktowala jak towar ludzki.Agencja certyfikowana,nagradzana i bardzo znana.No ale raz sie trafi dobrze a raz zle.I ilu ludzi tyle opinii. Wracajac do AB-mailem mam im doslac skany podstawowych dokum,dowod,prawko,itp. W rozmowie pytana tez bylam o znajomosc ang,zadano mi pytania po ang-ile mam lat,gdzie mieszkam,ile czasu w nl spedzilam,gdzie pracowalam w pl i w nl,i o doswiadczenie, Taka rozmowa luzna po ang. Kazano samemuj dobijac sie do biura i przypominac o sobie. Tyle. Zobaczymy ja bedzie na miejscu,i jaka prace mi znajda. A nauczona doswiadczeniem z poprzedn biura-wszystko moze sie zdarzyc,willa z basenem,ale tez zagrzybialy barak bez ogrzewania. 45godz tydz pracy jak i 20 godzinny,praca w milej atmosf,jak i praca z polska brygadzistka wyzywajaca od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i mobbingujaca ludzi w zaleznosci o jej widzi mi sie. Tak wiec to troche tak jak loteria. zostawiam gg gdyby ktos mial jakies pytania odnosnie warunkow pracy w szklarni z pomidorami,na borowce czy doniczkowych 57672819
zdjecie uzytkownika
Snow - 2016-02-24 17:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Współpracuję z AB od kilku miesięcy i nie narzekam. Tygodniówki wypłacane regularnie, opłaty jak w umowie. Miałam kilku koordynatorów, co tydzień w czwartki zawsze byli w firmie, bez problemu można było załatwić sprawę. Przeprowadzałam się już 4 razy, ale ze względu na martwy okres w pracy, agencja starała się bym nie siedziała bez pracy. Owszem, zdarzyło się i tak że w tyg przepracowałam 1 dzień, ale wówczas za domek zapłaciłam za 1 dzień, a nie za cały tydzień, tylko jeśli ktoś odmawia propozycji podjęcia pracy płaci za cały tydzień, w tym okresie akurat ofert nie było... więc firma postąpiła ze mną uczciwie i naprawdę szybko załatwili mi nowe zlecenie. Kontakt telefoniczny z agencją w Houten bez zarzutu, panie pomocne i miłe, z każdym problemem można się zwrócić i wiem że dbają o swoich podopiecznych. Domki bez zarzutu, wyposażenie jest, net również, jedynie co trzeba mieć to własną pościel. Środki czystości też swoje, ale zawsze można zrobić ze współlokatorami składkę i bez problemu. Nie mam pojęcia skąd te niepochlebne opinie wyżej. Ja nie mam powodu do narzekań i jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą agencją. aha, ktoś pisał o sofi, ja akurat sama to załatwiłam, jeszcze przed współpracą z agencją, wystarczy zadzwonić i umówić się, w wyznaczonym terminie się idzie, podpisuje papierki, a całość trwa max 15 min, ludzie, którzy nie mieli sofi, jeździli z koordynatorem do urzędu,problemu nie było. Pozdrawiam tych, którzy się boją i tych którzy zawzięcie odradzają współpracy z AB!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-25 11:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
aktualnie jestem przez agencje AB w miejscowosci Dronten. Kontakt z pania koordynator Ania jest wrecz tragiczny... zadko odpisuje na sms, telefonow nie odbiera. 3 tydzien bez nr sofii, w ciagu tych 3 tyg bylismy 7 dni w pracy. Jesli nie ma pracy w jednym miejscu, przerzucaja cie do drugiej. (znajoma siedzi na domku juz 2 tydz bez pracy, 1 tydz po przyjezdzie od NL rpacowala). Plusem jest to ze faktycznie przez 2 tyg jesli nie ma pracy za domek sie nie placi. Zobaczymy co bedzie dalej.
zdjecie uzytkownika
abudabi - 2016-02-29 20:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-02-25 11:09:55]:
A znaczy znowu cwaniaczki, jak nie ma tego numeru to wolna amerykanka to złodzieje.
zdjecie uzytkownika
tom - 2016-03-02 14:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
agencja wydaje się całkiem ok,dobry kontakt, ale tak na początku wszyscy pięknie mówią :P
czytałem ze bez sofi nie można podjąć pracy a tu ze czekać do 3 tyg? czyli bez pracy?
moja znajoma pojechała przez senD to drugiego dnia wszystko załatwione z pomoca polskiego koordynatora.

jakie wasze zdanie o tym pośredniku?
nie ma lipy? czy pojade i bede siedział w domku ?
zdjecie uzytkownika
eks - 2016-03-03 18:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
banda złodziei i oszustów , te biuro to współczesny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I ta Jola wciskająca G ludziom , ,,nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka ,, i dziwi mnie jedno że ta kobieta nie ma problemów z sercem !
zdjecie uzytkownika
Marko - 2016-03-06 16:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ORDER PICKER – PRACOWNIK DO KOMPLETOWANIA ZAMÓWIEŃ, NL w Mińsku Mazowieckim brzmi świetnie, nie wiecie tylko ile takie ogłoszenie jest aktywne? Bo nie jestem peiwen, czy mogę wysłać
zdjecie uzytkownika
kin-zie20@wp.pl - 2016-03-13 15:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Czy ktoś wyjeżdża za tydzień z Kościerzyny lub okolic do Holandii na pakowanie mięsa w Zaandam jadę sama fajnie byłoby kogoś poznać .
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2016-03-13 15:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wyjeżdżam, ale z Lublina i na lakiernika natryskowego, więc chyba się nie zapoznamy :( Powiem wam jednak, że ta moja oferta fajna. Załatwiają przejazd, zakwaterowanie, które podobno jest spoko. A do tego mogę zarobić fajny hajsik.
zdjecie uzytkownika
kin-zie20@wp.pl - 2016-03-13 19:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę sie boje tak daleko obym nie została wprowadzona w błąd opinie są różne...
zdjecie uzytkownika
kin-zie20@wp.pl - 2016-03-13 22:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taa oby się udało nigdy nie wiadomo jak to przez ineternet.
zdjecie uzytkownika
zzzzzz - 2016-03-14 00:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma AB Job Service jest tylko pośrednikiem z firmą holenderską AB Oost.Wróciłem z tamtąd ponad miesiąc temu.Mieszkałem Ljselmuiden w hotelu to totalne dno syf,brud i myszy.Pracowałem w Lelystad Arenosa na sortowaniu warzyw ale zostałem zwolniony i nic mi o tym nie powiedziano,dopiero dowiedziałem się w połowie tygodnia jak siedziałem że nie pracuje i to przypadkiem.Ludzie w tej pracy specjalnie podkręcają taśmę aby Cię wykurzyć.Z kordynatorką można pisać i pisać a ona ma i tak to gdzieś.Byłem kierowca ale o karte do tankowania nie można było się doprosić,6 tygodni i nić.Za dom zdzierają po 80euro i nawet z urlopówki policzą.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-03-14 12:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,dostal ktos moze telefon od agencji odnosnie mozliwosci wyjazdu w przyszly poniedzialek do zbioru papryki? Ktos juz moze przy tym pracowal?bede wdzieczna za informacje
zdjecie uzytkownika
juka - 2016-03-15 18:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2016-03-13 15:14:48]:
jeżeli chodzi o zakład Hilton Meants to jest firma godna polecenia
zdjecie uzytkownika
kin-zie20@wp.pl - 2016-03-15 19:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juka pracowałeś /aś tam ? proszę o jakieś info ogólnie to chodzi o zakwaterowanie i czy są wypłacalni praca jest codziennie ?
bo nie ukrywając dużo opini czytam i się troche boje.
zdjecie uzytkownika
Marko - 2016-03-15 20:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Było aktywne, więc powiem Wam, że ogłoszenia z lutego, przynajmniej niektóre są aktywne i można na nie wysyłać, nawet oddzwaniają, polecam Wam to robić
zdjecie uzytkownika
olobolo99 - 2016-04-06 15:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
własnie jestem ,po spotkaniu z przedstawicielami firmy z holandii,biuro w Kielcach,wszystko cacy,wiadomo jak jechac to to pracy a nie zeby siedziec na domku,mysle ze zaufam i pojade ,ma byc w najbliższym czasie rozmowa po angielsku z kims bezposrednio z holandii,praca na farmach trzody chlewnej,kozy krowy ,na poczatku szkolenie kilka tygodni,przez ten czas firma ma płacic stawke 9 z kawałkiem za godzine ,praca 7 dni w tygodniu,co dawałoby 40-45 godzin zalezy od prac dojenie itp.Bede na bierzaco dzielił sie informacjami jak sie sprawy maja,jesli ktos bedzie chetny na podobna prace,ewentualnie moze ktos jedzie do hollandi ale bezposrednio do gospodarza a nie przez agencje np.na zbiory jakies prosze o kontakt przez forum
zdjecie uzytkownika
olobolo99 - 2016-04-11 23:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie nie jedzcie z ta firma kolega wyjechał 2 tygodnie temu ,wszystko nie tak jak mówi sie w biurze!!! okłamuja patrzac prosto w oczy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszusci ,kolega wyjechał z dziewczyna i beda mieli co wspominac,uszkodził kolano w pracy a jak to zgłosił to wywaliła go koordynatorka z domku,zaatakował przepisami prawa i uderzył do szefa w tym zakładzie pracy dobrze mówi po angielsku to wyłuszczył co i jak,podesrali sie troche z koordynakorka włacznie ,zobaczymy co bedzie ale na Boga,jesli sie cenicie jako ludzi to szukajcie innej pracy,nigdy wiecej AB JOB!!!
zdjecie uzytkownika
daniel - 2016-04-13 10:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam nie polecam tej agensji w żadnym wypatku wyjechałem z inną agencją a na miejscu się okazało ze podlegam pod tą agencję lipa totalna pracy prawie nie ma a jak już jest to wysyłają do nimiec gdzie trzeba dojeżdżać 200km koordynatorzy nie interesują się wogole tobą jak ktoś jedzie pierwszy raz to na nr Sofi będzie czekał bardzo długo a bez tego nr nie wypłaca zarobionej kasy i ubezpieczyć się nie mozna za mieszkanie bardzo dużo odtracaja wszystko jest piękne na. Ogłoszeniu jak czytasz Ale jak zajezdzasz to są 2 różne bajki są osoby co po 3 tygodnie nie dostają pieniędzy z pracą oszukują znajomy miał dostać pełen kontrakt prace na rok w firmie przyjechał a okazało się że robi to co każdy przez ta agencję jedynie co mogę w miarę pochwalić to warunki mieszkania przyzwoite dla tego jak ktoś zozwaza wyjazd z tą agenscja szczerze odradzam
zdjecie uzytkownika
waraz - 2016-04-13 11:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [juka - 2016-03-15 18:46:10]:
Witam. Własnie też miałem telefon z ofertą o możliwości pracy przy papryce. Czekam na kolejny telefon.
zdjecie uzytkownika
Kasia Z. - 2016-04-14 14:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam państwa czy ktoś może jechał z nimi na kwatki tzn chryzantemy?ewentualnie eustomy czy może jakąś opinią sie podzielić? jak z godzinami? ile dni w tyg sie pracuje ? zast sie nad wyjazdem i zależy mi na Waszych opiniach, będę wdzięczna koszykarka2013@gmail.com
zdjecie uzytkownika
jola - 2016-04-14 20:29:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chętnie bym pojechała, ale nie wiem czy dam radę fizycznie. To chyba ciężka praca..
zdjecie uzytkownika
Kasia Z. - 2016-04-15 11:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja wiem czy ciężko wszystko zależy od człowieka ale chyba lepiej pracować przy kwiatach niż dźwigać coś na magazynie rozładowywać tiry itp? albo marznąć w chłodni gdzie jest -20 mówią a w realu pewnie jest więcej...
zdjecie uzytkownika
Kinga - 2016-04-18 15:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanko czy ktoś pracował przez AB job na kurczakach? jeśli tak to proszę o informacje, z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
Niki - 2016-04-28 13:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie czy ktoś coś wie o pracy w szklarni na ogórkach? czy warto jechać? Bo dostałam propozycję wyjazdu za tydzień i nie wiem czy jechać.
zdjecie uzytkownika
ek - 2016-05-05 11:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Niki, nie znam sytuacji, ale skoro już dostałaś propozycję, to musiałaś wysłać do nich swoje zgłoszenie. A skoro to zrobiłaś, to znaczy, że oferta Cię zainteresowała :) jedź i sama się przekonaj, jak dla mnie warto, nawet dla przeżycia przygody w życiu :)
zdjecie uzytkownika
tu - 2016-05-09 19:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wybiera się ktoś na krojenie wawrzyw z Lublina?
zdjecie uzytkownika
JOHNSON - 2016-05-11 14:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Mam teraz wyjazd z bratem przez to biuro do Zwaagdijk do firmy Action. Praca polega na zbieraniu zamówień. Czy ktoś z Was pracował już w tej firmie? Ciekawią mnie tamtejsze warunki pracy tzn. czy pracują tam w miarę przyzwoici ludzie, czy są godziny i czy dbają o pracownika. Ewentualnie Wasze doświadczenia z tą firmą. Czy warto tam jechać??
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-05-13 13:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś ma wyjazd do Diverse,Dronten w niedziele
zdjecie uzytkownika
mariuz - 2016-05-16 11:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JOHNSON - 2016-05-11 14:52:56]:
Uważam ,że warto kasy nie za wiele ale praca jest umowa od ręki dużo polaków,na 2 zmianę dawali tzw obiadokolacja jakoś tak ,czasami w tygodniu bywał po 6 godz pracy ale pod koniec tygodnia szło się do pracy w sobotę i jakoś dawało się radę ,minus to brak kooordyntora z polski -z koordynatorem z holandi nie ma kontaktu jak masz problem to tylko wszystko załatwiasz przez biuro z polski, język ci nie potrzebny komendy w języku polskim ok pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
JOHNSON - 2016-05-16 13:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mariuz dziękuję za odp. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Boczek - 2016-05-16 23:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-02-25 11:09:55]:
2 tydzien bez pracy ? :D , A pali Jointy ? :D
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-05-28
Żródło: Gowork.pl
Holandia
( )
Jesteśmy polską agencją zatrudnienia ściśle współpracującą z holenderską agencją doradztwa personalnego. Pracujemy dla grupy kapitałowej AB Nederland, która istnieje na holenderskim rynku pracy od ponad 40 lat Dla naszego klienta w Holandii potrzebujemy osób chętnych do pracy jako:   LAKIERNIK PROSZKOWY Miejsce pracy: Holandia Nr referencyjny: LP/05/2016/NL
zdjecie uzytkownika
Nico - 2016-05-17 00:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia Z. - 2016-04-15 11:09:00]:
Kasiu ja zajmuję się rozładunkiem tirów na mroźni gdzie jest -26c i nie narzekam to tylko kwestia przyzwyczajenia :))
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-17 20:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawi mnie za co żyjecie skoro po 2 tygodnie nie ma żadnej pracy?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie AB Job Service Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AB Job Service Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert