brak logo

SEMA-PRINT

Toruń

Opinie o SEMA-PRINT

sema 2010-10-23 22:23:01
zarobki - slabe
szef produkcji to wariat z dlugimi wlosami,
na produkcji mega smierdzi. nie szanuja czlowieka. wszedzie umieszczone sa kamery jak big brother, zapalic nawet nie ma kiedy
ogolnie panuje mega balagan
anonim 2011-08-03 12:59:14
Nie zgadzam się z opinia poprzednika. W Sema-print spotkałam się z miłą atmosferą. Zarobki będą zawsze dyskusyjnym tematem, natomiast ważne jest to że sema-print nigdy nie spóźnia się z wypłatami. Ogólnie sądzę, że jest to dobra i stabilna firma, działająca na rynku kilkanaście lat. Zdecydowanie polecam.
;) 2012-02-08 23:19:15
to sobie napisał właściciel opinię.Nie zgadzam się z opinią poprzednika ...;)))) Zarobki sa kiepskie. Wlaściciele maja węża w kieszeni. To sknery, kutwy, liczykrupy, dusigrosze, chciwcy, chytrusy. Zapomnijcie o premiach i ze ktoś was doceni. Ludzie tam tyraja na pół etatu po 10 godzin na najniższej krajowej. Reszta jest płacona "z kamizelki".Kwestia dyskusyjna - chinczyk robi za miske ryżu. Pomyslcie tylko o glodowych emeryturach. Atmosfera nie jest miła.
[usunięte przez moderatora]
Czy to ważne? 2012-02-11 15:17:10
Zgadzam się z opinią poprzednika, faktycznie jest tak jak pisze,. W tej firmie nowy pracownik nie ma co liczyć na dobre wynagrodzenie, pracodawcy oszczędzają na wszystkim co się da nawet na papierze toaletowym ;D. Ciężkiej ludzkiej pracy tutaj się nie wynagradza, robisz dobrze, nikt tego nie widzi, zrobisz mały błąd to już jesteś stracony.
Atmosfera jest tragiczna w firmie, myślę ze to wszystko przez kierowniczkę produkcji która nie umie się dogadać z pracownikami, robi wiecznie problemy, nie interesuje się tym co się dzieje na produkcji, interesują ja tylko plotki ploteczki i jakby tutaj komuś zaszkodzić.
W tej firmie nie masz szans nawet na umowę o pracę, tak więc dobrze się zastanów czy chcesz tutaj pracować. Mnie już na szczęście tutaj nie ma.I jestem z tego zadowolony. Szkoda nerwów i psucia sobie zdrowia dla tak nie odpowiedzialnych Pracodawców, którzy nie szanują ludzkiego czasu, który się traci w tej firmie. Dobrze brać, ale żeby dać . . .
pracodawca innej firmy 2012-03-03 23:21:01
Tak tylko piszą nieroby i lenie ,jeszcze nie spotkałem pracowitego człowieka na etacie jak pracowity to przygłupi i jak takim płacić.
Ghost 2012-05-23 13:34:06
Pracowałem tam dość dawno ale z tego co słyszę od znajomych jeszcze się tam męczących to przez kilka lat nie zmieniło się nic.
Kiła, bieda, mogiła.
O umowie można na wstępie zapomnieć. Nawet po 3 latach musisz mieć szczęście żeby się doprosić. Wynagrodzenie to minimalna krajowa przy ponad 8 godzinach pracy dziennie.
Warunki pracy ciężkie, oprócz koszulki ubranie musisz zapewnić sobie sam. Praca przy lakierach, rozpuszczalnikach w dusznych, słabo wentylowanych pomieszczeniach.
Na produkcji przy stawkach godzinowych kierownictwo wymaga pracy w tempie jak na akord.
Szefostwo, chyba jak w większości prywatnych firm to sknery i hieny, które wykorzystują sytuację na runku pracy i wykorzystują każdego pracownika.
Dla szukających pracy: OMIJAJCIE TO MIEJSCE Z DALEKA!!!
Dla pracujących w Sema - Print: WSPÓŁCZUCIE i ŻAL że dajecie się tak [usunięte przez moderatora]
Pablo32 2012-05-23 13:42:56
Do \"pracodawca innej firmy\"

jak pracowity to przygłupi i jak takim płacić

Przygłupi to chyba ty jesteś myśląc że za minimalną krajową ktoś będzie tyrał po 9-10 godzin dziennie, w ciężkich warunkach, bez umowy i ubezpieczenia zdrowotnego. Jak to ma miejsce m.in. w Sema-Print.

Najlepsze jest to że dwa lata temu będąc tam z zapytaniem o pracę szef-idiota zaproponował mi stawkę 5zł/1h:). Wyśmiałem go bo kto normalny z odpowiednimi kwalifikacjami i doświadczeniem zgodziłby się na takie warunki.

Sema-Print to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . Nawet w znanej Krakowskiej drukarni więcej płacą
Ja 2014-11-14 10:47:52
Gdyby nie kamerki to pewnie większość palaczy by non stop siedziała na "fajurze" zanim pracować, nie wspominając o czym innym. Nowi Młodzi nic nie umiejący przychodzą i chcą od razu zarabiać kokosy - a tu co? zonk? Żeby zarabiać trzeba coś robić. Za darmo nic w życiu nie ma ale może w tym problem.
gf 2016-05-13 18:11:14
@fortel oj no cos mi sie wydaje ze ta oferta to juz jest nieaktulana o ktorej piszesz przynajmniej tutaj na gowork nic mi sie nie pokazuje, byc moze po prostu juz kogos tam do pracy zgnalezli pewnie..
Zostaw swoją opinię o SEMA-PRINT - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SEMA-PRINT