brak logo

S.A.M

Sint-Oedenrode

Opinie o S.A.M

samowiec 2009-02-10 17:07:15
[post usunięty przez administratora z powodu jego niecenzuralnego charakteru]
Jack 2009-05-21 09:44:48
witam ,,,widze tutaj tylko zle opinie nt s.a.m. serwis. moglbym sie dowiedziec czegos wiecej?? tzn jakie stawki przy jakiej pracy?? jak sytuacja na miejscu wyglada dokladnie...wszelkie szczegoly....dzieki.
JACK 2009-05-21 09:49:29
czy naprawde jest az tak zle??????????
były pracownik 2010-02-28 17:11:17
stawki niskie, polscy pracownicy biura traktuja wszystkich jak śmieci warunki mieszkaniowe to 25 osób na mieszkaniu brud i smród bo 200 metrów od domów są chlewy ze świniami
1
swiniarz 2010-10-07 13:00:57
to prawda, jest jeszcze gorzej niz w opiniach gosci na tej stronie
mac26 2010-10-11 17:57:16
swiniarz - 2010-10-07 13:00:57

to prawda, jest jeszcze gorzej niz w opiniach gosci na tej stronie

A ja właśnie umówiłem się na rozmowę z panią Alicją w środę w sprawie pracy w tej firmie !

Chciałbym w takim razie zadać jedno pytanie - skoro jest tam gorzej niż źle to po co wogóle tam siedzicie ,są inne firmy no i zawsze można zjechać do Polski .
echo 2010-10-28 21:58:56
Świniarz ma racje.
ziom 2010-10-31 19:09:06
Wyjechałem na urlop do Polski i już nie wróciłem z powrotem do pracy bo rozwiązali ze mną umowę nie wiadomo dlaczego.
Pani(usunięte przez administratora) nie wie co się dzieje w Holandii bo tylko jest pośrednikiem w wyszukiwaniu ludzi do pracy.
Winę ponoszą te polaczki które się tak panoszą na niby kierowniczych stanowiskach.
Szczerze nie polecam tego biura! Traktują polaków jak śmieci i łatwy zysk kasy.
1
ważka 2010-11-13 19:58:00
Hej rzeczywiście jest syf siedzę tu tylko bo mnie sytuacja zmusiła z tymi mieszkaniami jest różnie jedni maja dobre warunki inni gorsze ,w biurze nas olewają na maxa, o wszystko musisz prosić 1000 razy a i tak cie zlewają ja mam akurat lekka pracę i czystą ale raz idziemy do pracyraz nie a mieszkanie trzeba płacić ubezpieczenie tez a przedewszystkim trzeba za coś życ.......Starych pracowników zwalniaja a nowych zatrudniają bez sens a tylko dla tego że za nowych mają od państwa holenderskiego kasę i to grubą Tak wszystko to wygląda...Pozdrawiam wszystkich i SAM-u nie polecam
1
Jacek 2011-07-31 09:07:11


Nie wiem dlaczego tak mało jest opini o S.A.M jest to jedna wielka porazka czyli kurestwo,cwaniactwo i jeden wielki burdel.Znaczy jest tak jak juz dostałes sie do pracy to jest ok. ale gdy ona jest za lekka to długo nie popracujesz poniewaz juz CIEC zadługo nieda popracowac bo trzeba swoich krewnych i kapusiów gdzies powkładac no chyba ze konkret tyra lub jak jakiemus hol sie spodobasz to popracujesz dłużej ale nie zawsze bo gdy pojedziesz na urlop to oni zadzwonią do ciebie ze juz niema pracy dla ciebie a do pracodawcy ze ty juz nie wróciłes .Najwazniejsi ludzie w S.A.M to Ruth czyli szef bardzo w porządku[był] puki mu kasa nie odwaliła do głowy i nie zaczoł traktować ludzi jak smieci,(usunięte przez administratora) czyli ciec oszust i kłamca + alkoholik pajac z kaszub no i najwazniejsza (usunięte przez administratora) z kad ta wytrzasneli to niemam zielonego pojecia podobno gdzies z Koszalina nic tam nie załatwisz bo wszystko z ryjem i wielką łaską.Kiedys tam był inny klimat gdy jeszcze zamiest Eli była tam Wanda to szło coś załatwic,podobno sama odeszła gdy widziała co tam sie zaczyna wyrabiać.Odradzam wszyskim to biuro i proponuje poszukac pracy gdzie indziej no chyba ze komus pasuje pracowac na mieszkanie[ swiniarnia,chlew i rudera główne mieszkania w sam jeden wielki syf] bo marne szanse zeby cos odłorzy bo jak masz juz zaduzo to kara cie czeka lub posiedzisz sobie na chacie a w najgorszym wypadku to won do polski.OMIJAJCIE TEN SYF!!!!!!!!!!!!!!!!!!
była pracownicaa 2011-08-21 20:01:47
Kosmos....to co dzieje się w tej firmie. Pracowałam juz w wielu miejscach za granicą, ale pierwszy raz spotkałam się z takim traktowaniem pracowników przez ludzi zatrudnionych na kierowniczych stanowiskach. To co piszą moi przedmówcy to 100% prawda. Chciałabym przestrzec ludzi, którzy wybierają się tu do pracy, no chyba, że chcą się rozczarować i to mocno. Dla mnie SAM był ostatecznością, ale na pewno drugi raz nie zdecydowałabym się podjąc tam pracy.
banda oszustów i cwaniaków, dbają tylko o własny interes, a swoich pracowników, którzy są wobecnich wporządku nie potrafią odpowiednio traktować...
aaa i umywają rączki od odpowiedzialności, jakby stało się Wam coś w pracy to bądzcie pewni, że zostaniecie zwolnieni za niedługo,a o odszkodowaniu to żadnej mowy nie ma- bo jeśli się uda to nigdzie tego nie zgłaszają a pracownika jak najprędzej do Polski wysyłają. Tak więc z całego serca nie polecam tej pracy:) pozdro....
heh 2011-08-21 20:04:24
hmm...zdecydowanie nie polecam
a pozytywne komentarze o SAM pisane przez pracowników, ktorzy są pod presją (usunięte przez administratora)
siiii 2011-08-23 16:56:43
Osobiście nie polecałabym tam pracy nikomu. To co pisza poprzednicy to prawda, a czasami to i nawet gorzej............
anonim 2011-09-19 21:53:14
dajcie spokój....ta firma to banda (usunięte przez administratora)plugawych kłamców żerujących na pracownikach. Odradzałbym pracę tam...im bardziej się starasz tym bardziej to wykorzystują, a nie zapłacą Ci za to ani grosza. Moja sytuacja wyglądała tak:zostałem zwolniony z firmy, przez ciecia(usunięte przez administratora) bo kolega rozbił się moim autem. Gdzie tu logika?????? Od kiedy w tej firmie ludzie niewinni płacą za przewinienia innych? Poza tym tego samego kolegę(usunięte przez administratora). w stanie ciężkim, aby pozbyć się problemu chciał odesłać do PL bez żadnych świadczeń zdrowotnych.
anonim 2 2011-12-13 22:42:42
dokładnie(usunięte przez administratora) zwany cieciem i każdy wie o kogo chodzi ma problemy ze sobą,totalny alkoholik ,ta firma jest nienormalna,kto przyjedzie do niej to sam zobaczy na własnej skórze, traktują cię jak szmatę i tyle,masakra
ktoś 2012-02-02 19:02:47
Masakra ten cały sam i ten (usunięte przez administratora) MARUDA PRZEZ DUZE M szkoda gadac nie raz słyszałem jak rozmawia ma w dupie ludzi tylko obiecywac potrafi , takiego cwaniaka zgrywa a jest zwykłym cepem uwazajcie na niego bo wcale nie zartuje szuka kolegow a potem jak za duzo wie to to wykorzystuje ja mu dupy nie lizałem i odrazu sie połapałem co to za koles ale ktos kto sie z nim zadaje to chyba ma nie rowno pod sufitem jak on. sławek to musi sobie po b... no tak on nigdy sobie baby nie znajdzie bo zadna z nim nie wytrzyma pijak i OBLECH z sztuczna szczeką.
byla pracownica 2012-06-20 13:46:18
a z tego co wiem to wrociles do tej firmy pracowac wiec po co takie teksty mogles przeniesc sie do innej firmy.... a z tego co wiem to ten kolega co sie rozbil twoim autem to nie mial prawka i byl pod wplywem alkoholu wiec sam jestes sobie winny. i wiecie co komus komu pieniadze sa potrzebne i zadnej pracy sie nie boja beda pracowac nawed mieszkajac tzw, na świniarni wiec ci co pracuja dla wygody niech zjezdzajav do polski i dadza pracowac tym ktorym pieniadze sa potrzebne...wiadomo moglo byc lepiej ale wazna ze praca jest choc na krotko zawsze to jakis zastrzyk gotowki...
Ktoś 2012-07-09 08:58:31
To pisała była pracownica czy tez ktoś z biura? Bo normalna osoba by tak nie napisała
Kalafior 2012-07-30 15:28:24
Z tego co wiem to ten slawcio juz w samie nie robi,byl 3 miesiace w pl bo na swiniarni dostał łomot i pewnie odwyk zaliczył w pl bo cienko z nim bylo w hol,teraz mieszka w Best i probuje zrobic z siebie wariata bo za duzo kasy wisi pracownikom,ogolnie nie polecam tej firmy
moxek 2012-10-05 12:43:07
Dzieki bozi, ze opisaliscie ta firme bo o maly wlos wpakowali bysmy sie w niezle bagono,bylem w otto w holandji i tam byl syf (usunięte przez administratora) ale to co tutaj przeczytale skutecznie mnie odstraszylo i podziekowalem grzecznie za taka ofert uswiadamiajac pania z biura jaka zla slawa cieszy sie ich firma ,wole siedziec w polsce i czzekac na prace w innych firmach takich jak covebo,startpeopel lub chby axell,tam tez nie ma cudow ale te firmy sa najbardziej lojalne w obec swoich pracownikow wiec radze innym zrobic to samo lepiej wytrzymacz tydzien lub miesiac w dalszym poszukiwaniu pracy niz jechac do SAM pozdrawiam
antuan 2012-10-29 15:51:37
Witajcie czy ktoś , kto tu zaglada na forum pracuje obecnie przez to biuro , potrzebna mi jest informacja . Szukam mojej juz w tej chwili byłej dziewczyny wyjechała do holandii pod koniec października . I po dwóch tygodniach pobytu tam że mną zerwała . Chodziliśmy razem ponad 3 lata , miałem do niej w grudniu dojechać . Pracuje obecnie z.tego co mi mówiła przy skrecaniu ladowarek do nawigacji a później pakuje je w jakieś opakowania podejrzewam że w firmie prodrive .
Potrzebny mi jest jej adres zamieszkania itp. Osoby które mi mogą pomoc proszę pisać na mail (usunięte przez administratora). Zgody dziękuje więcej rzeczy i informacji podam osobie która się odezwie.tzn. imię i nazwisko . Pozdrawiam .
Ktoś 2012-12-11 17:22:44
z tego co mi wiadomo to ten kolega fakt nie miał prawka (usunięte przez administratora)tak zwany cieciu lubił obrabiać komuś [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e i puścił plotke że był pod wpływem alkoholu. a sam teraz się leczył bo od przedawkowania z białym zaczeły mu się klepki w głowie przestawiać i leczył się w szpitalu psyhiatrycznym w kościerzynie a teraz spowrotem wrucił do biura i tak dla ludzi już jest świrem i ćpunem!!!!
Dolny slask 2013-01-05 02:05:58
Uwaga To jest jeden duzy przekret.Placa grosze.Jak chcesz o cos zapytac w biurze to jest problem.Sa tam 3 polki ktore zlewaja wszystkich.(usunięte przez administratora)sa to Polki ktore sprzedaly sie dla swojego szefa Gubia sie we wzystkim a jak sie robi niezaciekawie to przechodza na holenderski.Wiekszosc ludzi ktorzy tam pracuja pochodza z Bytowa Ogolnie sa w porzadku ale nie te 3 kobiety Jezeli bede mial okazje to plune im w twarz bo to suki jakich malo Mieszkalem w domu z 25 osobami(w swiniarni) Walilo jak cholera Pierwsza noc mialem spedzic na oszczanym lozku i ogromnym grzybem na scianie Jezeli ktos ma okazje wyjechac do SAM to przemyslcie to To jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakich malo Obowiazkow jest tyle ze glowa boli a prawo macie tylko jedno(Macie prawo milczec)Jak ktos mi nie wierzy niech czyta inne opinie.Moim zdaniem takie firmy powinno sie zamknac a koordynatorki zwolnic i dac zakaz przyjazdu do Holandi.
antuan81 2013-01-11 21:07:11
hej pod koniec wrzesnia przyjechala do pracy dziewczyna(usunięte przez administratora) , nazywano ja tam ponoc "lara " czy moze kojazycie ja , jesli tak prosze o kontakt mailowy (usunięte przez administratora)mam pare pytan ...? pozdrawiam
j 2014-05-29 12:45:37
podaj jej namiary to ci powiem czy pracowala w prodrive
Wipo 2014-12-19 18:04:22
Nie wiem czy już słyszeliście ale doczekaliśmy się nowej rekrutacji w firmie S.A.M, zobaczcie jakie stanowisko jest do wzięcia i oceniajcie prosze czy warto aplikować.   Jeżeli  lubisz  rozmawiać  z  ludźmi  i  jesteś  osobą  otwartą&nb...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5740247?keywords=&region=
franek kasztan 2015-01-29 22:04:36
sam pracy nie znajdę, potrzebuję waszej pomocy pilnie w celu znalezienia nowego pracodawcy. przede wszystkim interesuje mnie jak dokładnie przebiega w S.A.M proces rekrutacyjny i sama rozmowa kwalifikacyjna, gdyż chcę się do niej dobrze przygotować. czy możecie mi udzielić takich informacji? pozdrawiam
kiwi 2015-03-30 23:46:32
Nie chce Cię franek kasztan za bardzo rozczarować ale ciężko będzie Ci się chyba zatrudnić w samym S.A.M - Sint-Oedenrode poniewż jest to przecież biuro pośrednictwa pracy tymczasowej, konkretnie z Holandii, więc raczej możesz zatrudnić się przez nich a nie u nich. Chociaż jakieś miejsca biurowe może mają
45t7u 2016-05-14 19:45:47
no ale w sumie nie ma sie co dziwiwc nikt raczej nie chce na krocej zatrudniac tylko zalezy im na kompetentnych pracownikach..teraz poszukuja miedzy innymi specjalsity ds zakupow wymagana znajomsoc angielsiego
Zostaw swoją opinię o S.A.M - Sint-Oedenrode
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie S.A.M