Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o A.B.Spedtrans

Pracowałeś w firmie A.B.Spedtrans i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
oh - 2012-04-10 12:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a do nas wlasnie dzis dzwonili umowic sie na rozmowe na podwojna i co robic????
zdjecie uzytkownika
arnoldo - 2012-04-10 19:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Omijajcie tą firmę z daleka płacą za kilometry to na podwójnej zarobicie na pół!![usunięte przez moderatora] zarobisz 1500 za miesiąc(jak będziecie mieli szczęście) w kabinie.Na podwójną polecam Wolter Koops w Komornikach,tam spróbujcie.
zdjecie uzytkownika
byly - 2013-06-26 15:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko prawda .[usunięte przez moderatora] oszuka okradnie,inajnizsza kase za miesiac [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
karol pr - 2013-06-27 23:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kwota wynagrodzenia 1500 o ktorej wyzej mowa w firmie A.B.Spedtrans s.c. jest kwotą brutto czy netto?Co macie na mysli mówiac że oszukują swoich pracowników?
zdjecie uzytkownika
AV - 2013-07-06 08:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Minimalna krajowa , [usunięte przez moderatora] > NIE WARTO!!! SAME KŁAMSTWA I GROŹBY [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
stół - 2013-07-06 09:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
reszta pod stołem?? to jaka jest gwarancje tego, że wypłacą tą resztę?? i jakie zasady naliczania???
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-06-02 22:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na "rozmowie". Wbrew temu co napisali w ofercie pracy na jednym z portali (zarobki netto 2000 - 4000 zł) zaproponowali mi 3miesięczny okres próbny za 1500 zł, z tym że umowa na płacę minimalną(usunięte przez administratora)Podziękowałem za takie wałki.
zdjecie uzytkownika
Łakana - 2014-06-03 01:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No ładnie. Czyli w ogóle się nie kryją, że część wypłaty w taki a nie inny sposób jest wypłacana.. dosyć ryzykownie...
zdjecie uzytkownika
rafiko - 2014-07-11 09:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie wypłaca pieniędzy. 80 dni po terminie! brak kontaktu z księgowością od 3 tygodni!
zdjecie uzytkownika
Mjor - 2014-09-06 09:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba przyznać, że sytuacja w Spedtransie nie wygląda kolorowo. Mając takie opóźnienia w wypłatach zastanawiam się czy w ogóle można liczyć na zlecenia w tej firmie i czy oni jako firma również mają problemy z płatnościami od zleceniodawców. Oczywiście to nie rozwiązuje problemu, ale wiele takich spraw może wylądować w sądzie jak pracownikom zabraknie cierpliwości.
zdjecie uzytkownika
Kipus - 2014-12-24 01:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dobrze kojarzę, że okres 3 miesięcy jest uznawany jako ten po którym można dochodzić swoich należności na drodze sądowej? Jeżeli nic się dalej nie zmienia to wcale bym się nie zdziwił jakby naglę spedtrans zalała masa wezwań do zapłaty albo do sądu. Ma ktoś jakieś nowinki od nich? Z góry dzięki za cokolwiek.
zdjecie uzytkownika
ubi - 2015-01-16 08:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba przyznać, że ciągle mają dosyć szeroką ofertę usługową. http://www.abspedtrans.pl/kontakt.php Nie wiem tylko jak z jej wykorzystywaniem czy klienci chętnie korzystają chociażby z magazynowania czy drobnicy. Mam nadzieję również, że nie jest wielką sztuką dostać się do nich i przejść rekrutację?
zdjecie uzytkownika
mann - 2015-03-29 01:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli więc posiadają taką szeroko ofertę usług to powinni posiadać również wiele ciekawych ofert pracy. A niestety w tej chwili nie mogę niczego znaleźć w A.B. Spedtrans, wiecie może czym jest to spowodowane ? W takich firmach raczej cały czas jakieś ogłoszenie jest wystawione a tu nicz :( Wiecie co się z nimi dzieje ?
zdjecie uzytkownika
pani jadwiga86 - 2015-04-20 18:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem od kilku lat kierowcą płci źeńskiej. kocham swoją pracę ale jako kobieta w tej branży zawsze jadę pod górę. szukam pracodawcy który mnie doceni i uszanuje. czy to będzie A.B.Spedtrans?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A.B.Spedtrans

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy A.B.Spedtrans?
Zadaj pytanie
alert