brak logo

A.B.Spedtrans

Toruń

Opinie o A.B.Spedtrans

oh 2012-04-10 12:22:11
a do nas wlasnie dzis dzwonili umowic sie na rozmowe na podwojna i co robic????
arnoldo 2012-04-10 19:03:15
Omijajcie tą firmę z daleka płacą za kilometry to na podwójnej zarobicie na pół!![usunięte przez moderatora] zarobisz 1500 za miesiąc(jak będziecie mieli szczęście) w kabinie.Na podwójną polecam Wolter Koops w Komornikach,tam spróbujcie.
1
byly 2013-06-26 15:37:20
wszystko prawda .[usunięte przez moderatora] oszuka okradnie,inajnizsza kase za miesiac [usunięte przez moderatora]
AV 2013-07-06 08:05:36
Minimalna krajowa , [usunięte przez moderatora] > NIE WARTO!!! SAME KŁAMSTWA I GROŹBY [usunięte przez moderatora]
aaa 2014-06-02 22:13:07
Byłem na "rozmowie". Wbrew temu co napisali w ofercie pracy na jednym z portali (zarobki netto 2000 - 4000 zł) zaproponowali mi 3miesięczny okres próbny za 1500 zł, z tym że umowa na płacę minimalną(usunięte przez administratora)Podziękowałem za takie wałki.
rafiko 2014-07-11 09:26:21
Firma nie wypłaca pieniędzy. 80 dni po terminie! brak kontaktu z księgowością od 3 tygodni!
ubi 2015-01-16 08:56:35
Trzeba przyznać, że ciągle mają dosyć szeroką ofertę usługową. http://www.abspedtrans.pl/kontakt.php Nie wiem tylko jak z jej wykorzystywaniem czy klienci chętnie korzystają chociażby z magazynowania czy drobnicy. Mam nadzieję również, że nie jest wielką sztuką dostać się do nich i przejść rekrutację?
mann 2015-03-29 01:50:36
Jeżeli więc posiadają taką szeroko ofertę usług to powinni posiadać również wiele ciekawych ofert pracy. A niestety w tej chwili nie mogę niczego znaleźć w A.B. Spedtrans, wiecie może czym jest to spowodowane ? W takich firmach raczej cały czas jakieś ogłoszenie jest wystawione a tu nicz :( Wiecie co się z nimi dzieje ?
Oszukany 2015-07-23 13:59:17
Szukam porady/pomocy. Kilka tygodni temu znajomy kierowca zrobił kurs dla tej firmy do Grecji, umowy nie zdążył podpisać, bo jak twierdził szef: teraz musisz jechać w trasę, a umowa będzie jak wrócisz. Oczywiście po powrocie nie było umowy, a co za tym idzie również wypłaty. Od tygodnia szef nie odbiera już telefonów. Znajomy jest osobą starszą i nie orientuje się w "internetach" stąd też nabrał się na obiecanki. Wcześniej przez kilka lat pracował dla Warszawskiej firmy, gdzie wszystko było ok.
Może poradzicie co w tej sytuacji można zrobić? Do kogo napisać, zadzwonić. Jak odzyskać zarobione pieniądze? Kierowca ma udokumentowany przejazd.
WW 2015-09-28 11:44:22
zapraszam do pracy
wooly 2016-01-12 21:59:03
firma nie warta polecenia pracowalem nie cale 3 miesiace zrezygnowalem. auta fatalne stan techniczny aut wyglada jak by firma padala i nie chciala juz w nie inwestowac a szefostwo jak najmniejszym kosztem stara sie wypchnac auto na trase i niech kierowca sie martwi. nawet o tankowanie auta trzeba sie prosic:) jesli chodzi o kase szef liczy po swojemu pod stolem ale ja z odbiorem swoich zarobionych pieniazkow nie mialem problemu.troszke mnie oszukali ale nie na duza kwote. ogolnie praca w tej firmie dla kierowcow ktorzy lubia duzo i czesto naprawiac usterki i zmieniac kola;)i mocne nerwy dezorganizacja to drugie imie tej firmy:)
Ad- NIC 2016-01-27 19:37:20
Sylwia? ;)
Pracowałam w tej firmie i nie znam kierowcy, bądź osobę z biura która chwaliła firmę. Jedyne za co jestem w stanie podziękować abspedtrans, to za to że zatrudnili mnie od razu po szkole średniej i nauczyli mnie jakie chamstwo czeka mnie w dorosłym życiu. na całe szczęscie nigdzie więcej nie spotkałam takich prostaków jak w tej firmie - pozdrawiam Pana Bartosza i jego brata i ojca tyrana. Życzę wam, aby wasza karinka też spotkała takich 'wspaniałych' ludzi w życiu. nadgodziny darmowe, kierowcy musieli radzić sobie na trasie sami. obcinają za badania lekarskie oraz za telefony służbowe z wypłaty.
1
. 2016-02-15 18:53:20
Owszem , miło z ich strony, ale jeżeli szansą nazywasz siedzenie od 8 do 18-19, w ciągłym stresie, w biurze gdzie nie możesz rozmawiać, wydzwaniają do Ciebie ludzie z pretensjami że nie ma kontaktu w sprawie ich należności/wypłat, kierowcy z pretensjami, że nie mogą nic zrobić, bo auto im się rozkraczyło i szefunio każe samemu naprawiać samochód, bo nie stać ich na serwis to naprawdę ogromny plus :) Codziennie słyszeliśmy jako spedytorzy wyzwiska, poniżenia. Obcinali za rozmowy służbowe prowadzone przez telefon służbowy, badania lekarskie , szkolenia BHP. Wypłata pod stołem w kopercie. Pracowałam tam parę lat temu i niestety mam porównanie jak jest w innych firmach. Desperaci chyba tylko już tam pracują. Pozdrowienia dla Kierowniczki spedycji, która potrafiła uratować całą atmosferę w tej firmie, ratowała ciepłym słowem i mentalnym kopem w tyłek :)
2
wojtek 2016-05-13 12:56:30
chlopaki a powiedzcie, mi czy zatrundiaj ludzi na umowy czy musisz miec wlasna dzialanosc gospodarcza zalozona, wiem ze niektore firmy tak robia, jak placa od kilometra to napiszcie jaka stawka jest dla nowych.
Zostaw swoją opinię o A.B.Spedtrans - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A.B.Spedtrans