brak logo

Dicoria Group

Warszawa

Opinie o Dicoria Group

admin 2015-06-05 17:35
Zachęcamy do dodawania komentarzy na temat firmy Dicoria Group Wielu użytkowników czeka na twoją wiedzę i opinię.
1
kw 2016-02-15 14:03
a jak kolego z płatnościami u nich
1
Mario6202 2016-02-22 11:11
Dzien dobry
Czytajac opinie daje sie zauwazyc, ze nikt nie wspomina. "Dicoria Group" to posrednik szukajacy pracownikow dla swoich zleceniodawcow
Diesel 2016-05-06 15:17
Mam marzenie, mam nadzieję że się spełni, ale chciałbym tutaj pracowac, bo już bardzo długo jestem bez pracy i mam takie pytanie - czy ktoś wie jak się tutaj w miarę prosto dostać czy nie macie takich informacji?
1
Dominika 2017-03-11 16:25
Dicoria Group zajmuje się wsparciem przedsiębiorstw w zakresie kreowania świadomej polityki personalnej w celu wypracowania jak najbardziej efektywnych metod rozwoju.
Szkolony przez DG 2017-07-02 17:25
A ja mam pytanie do przedmówcy. Dlaczego sami jako szkoleniowcy nie stosujecie swoich metod w swojej pracy? Teorie przekazujemy pięknie, ale praktyka pokazuje co innego
Leon 2017-07-04 15:38
Słyszałem sporo dobrego o firmie i w związku z tym mam pytanko. Czy pracuje sie tu w dobrej atmosferze? Czy na etacie kontakt z klientami da się w miarę zarobić?
Dominika 2017-08-28 17:53
Aktualnie firma Dicoria Group poszukuje na stanowisko Specjalista ds. Kontaktów z Klientami. Z oferty można wyczytać, że oferują oni zatrudnienie w oparciu o dogodną formę zatrudnienia, szkolenia wstępne i okresowe, podnoszące kompetencje, udział w innowacyjnym projekcie, wynagrodzenie stałe oraz system premiowy zależny od wyników pracy. Czy jest ktoś zainteresowany taką posadą?
Wiedzacy 2017-09-23 11:51
Dominika Ty tam pracujesz, że pytasz czy ktoś jest zainteresowany pracą na takim stanowisku? Moim zdaniem firma jest niepoważna-raczej osoby, które zajmują się rekrutacją. Z tego co wiem, to firma rodzinna - mama, tata i syn plus chyba ze 2 osoby o innych nazwiskach.
Zostaw swoją opinię o Dicoria Group - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dicoria Group