brak logo

Coca-Cola

Środa Śląska

Opinie o Coca-Cola

Były pracownik 2009-03-11 00:33:45
Ta firma to jakaś masakra, nie polecam !!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-03-02 23:20:41
Były pracownik - 2009-03-11 00:33:45

Ta firma to jakaś masakra, nie polecam !!!!!!!!!!!!!!

A można prosić o szczegóły?? Dlaczego firma jest masakrą? Dlaczego nie jest godna polecenia??
mała 2015-01-14 16:33:24
Hej, czy ktoś z was pracował w Coca-cola shared service? Jakieś opinie? Słyszałam ze spora rotacja jest. Interesuje mnie tylko temat shared service.
tomek 2016-04-13 19:05:45
Dlaczego jest taka duza rotacja na magazynie?
lolo 2016-04-21 23:40:52
Taka rotacja to tutaj normalna rzecz. Kolesie dostają 14 tys na miesiąc, fury i szkolenia, po 4 miesiącach zostają prezesami, ci lepsi w UK, Szwajcarii i USA. Reszta wali kapucyna , dostali taką odprawę, ze nie muszą pracować oni i jego dzieci.
piotrek 2016-05-14 21:09:06
Jesli chodzi o prace jako picker to jest to typowa harowa.Przykladowo przez godzine trzeba przerzucic 100 zgrzwek coli.Kregoslup z gumy w tej pracy to warunek konieczny,jesli jestes slaby to daj se spokoj
Monika 2016-09-25 02:02:28
Czy Coca-Cola nadał działa w Środzie Śląskiej czy gdzieś się przenieśli? Czy ktoś się orientuje, czy w Środzie produkowane są lodówki i czy to robi jakaś firma zewnętrzna czy Coca-Cola?
D 2016-10-19 23:35:44
No co mogę powiedziec, bardzo polecam wszystkim, którzy szukają dobrych zarobków i wspaniałej atmosfery, przeciez warto próbować, moim zdaniem to jest na plus, Coca-Cole zna przecież każdy
Zostaw swoją opinię o Coca-Cola - Środa Śląska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coca-Cola