Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rorets Polska

zdjecie uzytkownika
ZGRZEWAM GIERY ;((( - 2012-08-17 20:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W RORETSIE MOŻNA SPORO ZAROBIĆ, ALE TRZEBA ROBIĆ DUŻO NADGODZIN I CHODZIĆ W SOBOTY, ORAZ BYĆ NA DOBREJ MASZYNIE LUB MONTAŻU - CO ZA TYM IDZIE, TRZEBA DOBRZE LIZAĆ [usunięte przez moderatora] W BIURZE. OGÓLNIE PRACOWNICY SĄ TAM BARDZO W PORZĄDKU, ALE TRZEBA UWAŻAĆ CO SIĘ DO KOGO MÓWI. NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH JEST TAM [usunięte przez moderatora], CHŁOPAK NIE MA POJĘCIA JAKĄ JEST [usunięte przez moderatora]. WSZYSCY Z NIEGO LEJĄ!! DO KOŃCA STUDIÓW TAM POCIĄGNĘ I UCIEKAM, BO STRASZNY SYF SIĘ ROBI...
zdjecie uzytkownika
gal - 2012-09-30 18:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsza w firmie jest Pani kierownik, jak w chacie tak sie zachowuje to jej stary ma [usunięte przez moderatora] !
zdjecie uzytkownika
psss - 2012-10-06 00:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eeee co wy gadacie i tak z tego wszystkiego sa najlepsze blondi kobitki:)Takie mmmm....:D
zdjecie uzytkownika
ZGRZEWAM GIERY ;((( - 2012-10-10 08:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PANIE [usunięte przez moderatora] DLACZEGO PAŃSKI [usunięte przez moderatora]WYKONUJE SAME NAJLŻEJSZE PRACE? MOŻE NIECH POKAŻE ŻE POTRAFI PRACOWAĆ NA PRASIE 30T, ZGRZEWAĆ NOGI LUB BLATY. BYĆ MOŻE WTEDY ZYSKA TROCHĘ UZNANIA WŚRÓD PRACOWNIKÓW.
zdjecie uzytkownika
ZGRZEWAM GIERY ;((( - 2012-10-30 11:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PANIE [usunięte przez moderatora], DLACZEGO WAŁĘSA SIĘ PAN BEZ CELU PO HALI? SZUKA MNIE PAN? PROSZĘ ZNALEŹĆ SOBIE INNE ZAJĘCIE!
DLACZEGO PAŃSKI WYTRYSK PRZESTAWIA PARAMETRY W ROBOMAKU? CZYŻBY DZIEDZICZNA ZŁOŚLIWOŚĆ SIĘ UJAWNIŁA?
zdjecie uzytkownika
Roys - 2012-12-08 20:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sądzicie o pozostałych z biura na hali?
zdjecie uzytkownika
ogórek - 2013-01-19 16:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu chyba jedna osoba się uparła na wicedyrektora i mu jedzie, a przecież ten portal jest po to by inni dowiedzieli się jak jest w tej firmie a nie jaki jest wicedyrektor. Tu powinno się poruszyć temat np grup zaszeregowania. Jest 8 grup ale jeśli zatrudnisz się w tej firmie to do końca życia będziesz na pierwszej grupie obojętnie ile byś z siebie dał, jeden nawet chciał oddać wątrobę ale nie chcieli. Umowy od czasu zmian przepisów nie są już dawane na czas nieokreślony, więc możesz dostać góra na dwa lata. Na hali trzeba być bardzo uważnym by niczego nie zepsuć, otrzesz się wózkiem o bramę to dostaniesz karę 5tyś zł, więc lepiej nawet nie oddychać i całe 8h stać przy maszynie bo jeśli chwycisz za miotłę minutę przed czasem to dyrektor zadzwoni do kierownika zmiany by przyszedł Ciebie upomnieć, w końcu po to tam ma te kamery choć niby wg przepisów monitoring nie może służyć do kontroli wydajności. Ogólnie miło się pracuje w tej firmie, niestety świadomość pracy do końca życia za 12zł jest przytłaczająca, a gdzie tu rodzina, dom, albo jakiś urlopowy wyjazd heh
zdjecie uzytkownika
HM - 2013-01-20 19:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o urlopie wyjazdowym możesz pomarzyć, nie to co niektórzy z biura... wybierają się w weekend po to by przehulać i przepić firmową kasę na jakieś kręgielni. Ty myślisz o domu i rodzinie o pieniądzach za które trzeba wszystko utrzymać...co niektórzy tylko o własny tyłek dbają i jeszcze im mało. 8 h za biurkiem a potem jeszcze chapią na produkcji
zdjecie uzytkownika
hm - 2013-01-23 17:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tym akurat się zgadzam żę biórowi nie powinni robic na produkcji i tak jak jest z nad godzinami w sobotę z rannej zmiany nie biorą ludzi którzy chcą iść to biorą z drugiej zmiany nie rozumiem tego wiadomo o kogo chodzi jet tak bo co rodzina to jest
zdjecie uzytkownika
kasta - 2013-03-15 20:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
kilka lat temu zaufałem tej firmie i wierzyłem, że ciężką pracą wyłożona jest droga do sukcesu. Niestety, w tej firmie od ciężkiej pracy można dostać jedynie garba bo jakiegokolwiek awansu nie ma się co spodziewać. Po tych kilku latach obserwując zachowanie kierowników i stałych pracowników doszedłem do wniosku, że robiąc mniej można osiągnąć więcej i nie mam wcale na myśli przesiadywania na stołówce w godzinach pracy przy kawie umilając sobie czas pogaduszkami damsko-męskimi. Niedługo święta, ciekawe czy będzie jakaś premia świąteczna...
zdjecie uzytkownika
Blaty - 2013-05-03 20:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak juz jest nie kazdy moze zarobic Trzeba lizac [usunięte przez moderatora] wtedy dostaniesz cos wiecej. Nie ktorzy pijani a co najmniej wczorajsi i bardzo dobrze czuc od nich alkohol przychodza zygaja po katach i na wszystko maja zezwolenie krzaczka...jakby mu mogli to te glacy byy wypucowali... tak juz jest nie polizesz to nie dostanieszzz!!! tak samo umowy na stale dobrze wejdziesz w [usunięte przez moderatora] to masz a jesli nie to trudno umowa na dwa lata a potem przedluzanie jej
zdjecie uzytkownika
montaz - 2013-05-03 20:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze jakas podwyzka bedzie;pale norm heheh tak bbedzie;p
zdjecie uzytkownika
mądrala - 2013-05-06 22:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o nie nie :P podwyżek nie będzie :) a wiecie czemu? bo już wszyscy krewni [usunięte przez moderatora] mają wysokie grupy więc nie ma już komu ich dawać :)))
zdjecie uzytkownika
stalownia - 2013-05-17 18:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytanie czy tylko przychodzi wczorajszy czy tez nie popija w pracy;PPPTak sie kolega wkurzyl mial cos z tym zrobic i.... nawet nie przestal chlac;pTen to ma charakter;p
zdjecie uzytkownika
taki ktos - 2013-05-23 05:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem krótko osoba zarządzająca nie myśli o pracownikach tylko o sobie nie daje podwyżek bo po co co on bedzie z tego miał :( nie stety
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-05-23 17:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to prawda, że nie ma podwyżek, ale to chyba nie jest wina dyrektora, bo on co najwyżej może wyrazić zgodę na wniosek o podwyżkę, który dostanie od wicedyrektora, a ten gdy się do niego przyjdzie umie tylko powiedzieć "to nie jest tak jak myślisz" i "przyjdź później"
zdjecie uzytkownika
Pracownik za grosze - 2013-05-24 00:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ludzie podwyżek nie będzie w tej firmie chyba że w Pniewach otworzy się inna lepsza firma co przyjmie 1000 pracowników za lepszą kasę i ludzie zaczną się zwalniać z tego szamba to wtedy docenią nas i naszą prace jaką wykonujemy w pocie czoła a i tak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] im mało bo masz robić aż padniesz na ryj typowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] [usunięte przez moderatora] zapraszam na nogi porobisz miesiąc w pocie czoła dostaniesz 1800zł to o wiele mniej niż 4000zł które pewnie masz i utrzymaj rodzinę zobaczymy ile ci z tego zostanie jeśli coś zostanie.99,9% pracowników twierdzi że za starego dyrektora było o wiele lepiej bo przynajmniej co roku były podwyżki i był bardziej otwarty dla pracowników.No cóż tak było jest i będzie w tej POLSCE że każdy myśli tylko o swojej [usunięte przez moderatora]!!!
zdjecie uzytkownika
Mis koala - 2013-05-24 05:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co się dzieje w tej firmie to jest po prostu kpina dyrektora nikt nie lubi za jego zachowanie nosi się jakby był bogiem nie stara się wogole o dobre relacje z pracownikami a [usunięte przez moderatora] ogólnie jest spoko on chyba bardziej nadawał by się na dyrektora potrafi każdemu pracownikowi podać rękę i rozmawiać jak równy z równym panie [usunięte przez moderatora] pełen szacun
zdjecie uzytkownika
młody - 2013-05-24 13:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik [usunięte przez moderatora] to każdemu poda rękę, czy robisz dzień czy 15 lat, mimo, że jest kierownikiem to każdego szanuje i jak rozdziela pracę to sprawiedliwie a nie tak jak niektórzy że kolegów na lekką robotę a innych na ciężką, tak jak u [usunięte przez moderatora] gdzie kobiety wysyła na ciężką robotę a sam siedzi na korkowaniu z kolegą i gada o paszy
zdjecie uzytkownika
badyl - 2013-05-24 23:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednym slowem i ludzie sa tu falszywi i praca do [usunięte przez moderatora]....nikomu nie mozna wierzyc w tej firmie kazdy falszywy jak pies masakra same cwaniaki....powiedz cos jednemu to w ciagu 5min wszyscy wiedza!!!
zdjecie uzytkownika
łubudubu - 2013-05-25 03:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to rzeź, nie dość, że 8 godzin człowiek [usunięte przez moderatora] to jeszcze wiara [usunięte przez moderatora], tu powinni gazete drukować a nie deski robić, najlepiej Fakt bo tam piszą takie bajki, nie jeden w tej firmie musi niezłe psychotropy zapodawać żeby takie rzeczy gadać
zdjecie uzytkownika
Kafar ze stalowni - 2013-05-26 17:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wszystko czy jest tak czy srak robię swoje 8 godzin i idę do domu.Jak widzę tą posraną wiarę co ze strachu przed kierownikiem panikuje to ogarnia mnie niesamowity śmiech, że w firmie żądzą a za bramą Roretsu są przecież zwykłymi tępakami.
zdjecie uzytkownika
elektromechanik - 2013-06-13 10:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy jedziecie po dyrektorze i wice dyrektorze, dlaczego nikt nie wspomnial o naszym wspanialym technologu? nie mam zielonego pojecia za co on bierze kase... chyba za to ze chodzi 8 godzin bez sensu w jedna i druga strone... masakra tez bym tak chcial :P
zdjecie uzytkownika
Zwolniony - 2013-06-23 23:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Większe grupy dostali i po zakładzie się panoszą bo przecież wujek jest wicedyrektorem a jak zobaczą samego dyrektora to srają ze strachu w gacie. [usunięte przez moderatora] siedzi sobie na spawaniu już długi czas z większą grupą i z dodatkiem za szkodliwe warunki pracy chociaż i tak wali tam niesamowitą ściemę a chłopacy na maszynach bez możliwości akordu robią za jedyne 12 zł brutto.Tak samo makaroniarz z siatkarek co on tam robi z największa grupą i dodatkiem daj go na prasę albo na lakiernie w ten upał i daj zarobić chłopakom na mniejszej grupie.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
odprawiony - 2013-07-01 01:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie i tak tam nie wrócę to mogę napisać co myślę o tych ludziach, każdy ma swoje za uszami, wszyscy zakłamani, na stalowni wiara jest nawet ale zależy kto, wiara z montażu to szkoda gadać, niby koledzy ale jak z nimi robisz a jak nie to jakby Cie nie znali, podobnie z magazynem, tyle że tam to same lenie, cały dzień się obijają, napalają na blondyny z montażu i gadają którą by tu przelecieć, dyrektor ostatnio nawet nie był zły, jedynie [usunięte przez moderatora] jak był baranem tak jest nadal, idziesz do niego po urlop to zamiast powiedzieć wprost to jak dziecko jakieś zabawy, gierki, podchody, ten człowiek ma takie problemy żeby się z czymkolwiek określić, szafki też nie można było zdać od razu tylko trzeba specjalnie przyjechać innego dnia, bo przecież auto na wode jeździ to można jeździć w te i z powrotem...
zdjecie uzytkownika
majster - 2013-07-01 19:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to już jest w roretsie, dobrych i pracowitych się wywala a zostawia nygusów i osoby którymi łatwo manipulować. Myślicie że wrócicie do pracy?, ta lista to ściema.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-08 19:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wycieczkowicze dziękują za niezapowiedziane obniżenie wypłaty o 200zł ;/ szkoda, że nikt nie został o tym poinformowany, (no może jedna osoba) ale żadnej oficjalnej informacji nie było, dlaczego?
zdjecie uzytkownika
gira - 2013-07-09 13:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
Gdzie jest moje 200 zł ? - 2013-07-09 23:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę firma musiała odprowadzić prawdopodobnie jakąś kasę podatek z wycieczki która była. Lepiej z tych socjalnych pieniędzy dali by na gwiazdkę kilka stów więcej a nie organizowali jakąś śmieszną wycieczkę po której się dowiadujesz że jeszcze z wypłaty musisz oddać 200 zł .
zdjecie uzytkownika
Uczestnik wycieczki - 2013-07-11 23:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oddajcie mi moje 200 zł nie mam teraz na chleb !!! Już więcej nie pojadę na wycieczkę zostałem [usunięte przez moderatora]!!!
zdjecie uzytkownika
siata - 2013-07-28 10:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciesz sie ze 200 a nie za caly wyjazd
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-28 15:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale ktoś tam mądry, że się mamy cieszyć że 200zł a nie za cały wyjazd, wiesz co cwaniaczku, jak ktoś daje ogłoszenie, że jest wycieczka i wpisowe wynosi 50zł to tak powinno być a nie jakieś ukryte gwiazdki, ciekawe czy byłbyś taki cwany jakby Tobie z wypłaty zabrali, a może spotkamy się raz wszyscy na stołówce i każdy powie co mu leży na sercu? a no tak, cwaniaczki to umieją tylko za plecami głupoty gadać ale żaden w oczy nie powie, więc darujcie sobie ludzie, bo jesteście żałośni
zdjecie uzytkownika
maly - 2013-07-30 19:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe ile osób z listy wróci do pracy i ilu nowych przyjmą.
zdjecie uzytkownika
Pracownik ze stali - 2013-07-31 12:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej żeby nikt nie wrócił z tej listy zwolnionych damy rade sobie sami może w końcu byśmy dostali te podwyżki których nie było już od 4 lat.
zdjecie uzytkownika
heh - 2013-08-02 20:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty rowniez nastepnym razem sie zastanow czy jechac czy nie. a nie narzekać
zdjecie uzytkownika
sas - 2013-08-15 13:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powaznie od 4 lat nie było żadnych podwyżek w Rorets? Jak jest z premiami, istnieją? Atmosfera ok, socjal jest? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-20 12:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pakerek, a chociaz szansa na jakąś mała premię jest, czy to tez odpada? W ogóle, czy w Rorets są jakieś szkolenia?
zdjecie uzytkownika
pakerek - 2013-08-21 06:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są premie co miesiąc ale po wielu latach pracy w tym zakładzie to te 200 zł brutto to nie jest za wiele ale najbardziej chodzi o to ze po przepracowaniu wielu lat nie bylo żadnej podwyżki w grupach a jest ich 8 a tu wiele osób jest takich co pracują nawet po od 5 do 8 lat i są nadal na pierwszej grupie czyli za 12 zł brutto to jest zenada !!!!! :(
zdjecie uzytkownika
pinokio - 2013-08-22 08:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma awansow nie ma mowy o rozwinięciu się a z umowami na stale jest różnie czasem dają po 3 latach czasem po 6 no różnie różnie jedyne szkolenia jakie są to bhp. Ciagle wymagają żeby ludzie więcej robili a prawda jest taka ze nie ma do tego motywacji gdyby dawali podwyżki ludzie robili by więcej to nie są tylko moje słowa lecz wielu innych pracowników też tak myślą pozdro dla wszystkich :) a szczególnie dla nowych panienek na elektro:) ślicznotki

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Rorets Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rorets Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert