Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rorets Polska

Pracowałeś w firmie Rorets Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
prawda boli - 2015-02-13 02:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam sie zwolnij maszkaro :P tez wiemy kim jestes :P
zdjecie uzytkownika
wystraszony - 2015-02-13 11:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do zakonu mi nie po drodze, chciałbym tylko pracować w miłej i przyjaznej atmosferze.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-02-13 17:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciesze się że juz tam nie pracuje :)
Ps: Pozdrawiam hale nr 8 :)
zdjecie uzytkownika
wiecie kto - 2015-02-14 13:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czy kapowanie to pisanie, że jedni robią bite 8godzin i nie mogą nawet odejść od swojego stanowiska a jak tylko się do kogoś odezwą to mają ochrzan a inni mają jakiś przywilej z tytułu posiadania ziemi, świni czy bóg wie czego i mogą przesiadywać bezkarnie na stołówce? o to mi chodzi!!!!! albo k#rwa wszyscy albo nikt, proste!!! więc jak jeszcze raz mi vc dyrektor zwróci uwagę, że mam pracować szybciej to wsypie wszystkich po kolei i nawet zdjęcia pokaże!!!! a jak to nic nie da to pójdę do dyrektora i się nawet vc dyrektorowi oberwie, ciekawe czy dyrektorowi też powie że ma PRZYJŚĆ PÓŹNIEJ!!!!!
zdjecie uzytkownika
bokser - 2015-02-14 19:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dobrze gada, albo wszyscy niech mają równo albo nikt, bo to co się dzieje, jakieś prześladowanie wybranych pracowników, to jakiś mobing, znajomi kierowników mogą robić co chcą a niewinni obrywają za nic, minutę przed końcem pracy muszą wszystko szorować w czasie gdy inni od pół godziny sobie stoją i gadają, może jakaś ustawka po pracy by zmieniła co niektórych, wąsik jak dostał to od razu inny chłopak, widocznie kolega z wronieckiej powinien się zająć innymi :)
zdjecie uzytkownika
disco pola gra - 2015-02-18 11:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, kiedyś pracowało się znacznie lepiej i przyjemniej jak muzyka rozbrzmiewała na hali. Teraz przy tej ciszy w ogole czas nie umyka. Może ta nasza trójka mogła by poruszyć ten temat i przywrócić rytmy disco na halach roretsu abyśmy jak smarkate dzieciaki nie musieli wyciagac sprzetu z zakamarków jak nie ma kierasów?
zdjecie uzytkownika
12h - 2015-02-20 18:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowiek przyjdzie pomoc firmie w produkcji i jeszcze zjebe dostanie ze 3minuty przed czasem chwyci za miotle, debilizm, będziemy sie trzymać tych zasad jesli wy tez będziecie sie trzymać zasady systematycznych podwyżek jak w innych firmach, chcecie wiecej a sami wiecej nie dajecie, w sklepie jak sie chce wiecej kupic to tez trzeba wiecej zapłacić, tylko tu taki wyzysk...
zdjecie uzytkownika
ferdek - 2015-02-20 21:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polejcie temu wyżej mu bo dobrze gada
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-02-20 21:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zróbmy strajk w firmie jak zgromadzimy więcej jak połowę lodżii wyjdziemy przed firma lub cos w tym stylu to docenią nas zrozumiem ze nie którzy nie wyjdą bo maja kredyty rodziny itp ale my młodzi powinnyśmy się zmobilizować co nam zależy i tak nas nie doceniają kto jest za tym ?.......
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-02-20 21:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem za :)
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-02-20 22:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zamiast się gromadzić i strajkować jawnie lepiej zrobić tak zwany cichy strajk. przez jeden tydzień zero nadgodzin i wszystkie akordy na kwotę swoich godzinówek, jeden tydzień wystarczy by sparaliżować firmę, wtedy im się oczy otworzą!!!! ludzie zbierzmy się i zgrajmy tak jak się zebraliśmy na bramę te kilka lat temu tak teraz się zbierzmy i odmówmy sobie ten jeden tydzień!!! jednego tygodnia aż tak nie odczujemy ale jeśli jest ponad setka pracowników to oni to MOCNO odczują!!!!
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-02-22 02:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na spawalni albo gdzies obok jest ukryta kamera, bo wystarczy ze ktos przestanie spawać albo szlifować blaty i od razu pojawia sie v-ce dyrektor, dziwny zbieg okoliczności, widocznie sam nie ma co robic ze zajmuje sie tym czym powinien zajmować się kierownik zmiany według drogi służbowej ktora tu obowiązuje
zdjecie uzytkownika
bajanongo - 2015-02-23 21:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jak oceniacie nowe nabytki firmy? Mam na myśli zgrzewarkę typu koło fortuny i disco kule :-)
zdjecie uzytkownika
bomba - 2015-02-24 16:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mi bardzo spodobała sie disco kula, na nocce robimy imprezę i święcimy w nią latarką przez siatkę, prawie jak na rozdrożu :-)
zdjecie uzytkownika
dupa - 2015-02-27 22:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjacielu prawda jest taka ze masz bardzo skąpego dyrektora który pracownikom co pracują wiele lat a jest ich naprawdę wielu nie chce dac podwyżek a ty masz sapy ze nie chodzisz w soboty do pracy ta firma to naprawdę porażka jak ktos pracuje za 12zł brutto to zarobi około 1600zł na czysto na 20 dni roboczych jak tak długo będzie robił to będzie trzeba coś z tym zrobić znam chłopaków z Zamorza co lubią bawić się zapałkami a drugi przeciwieństwem do nich gaśnica
zdjecie uzytkownika
dupa 2 - 2015-02-28 23:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba by się dowiedzieć gdzie mieszka w tej Zielonej Górze i tam podrzucić tych ze Zamorza, sprawiedliwość musi być
zdjecie uzytkownika
dupa 3 - 2015-03-01 13:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopaki z Roretsu ładnie reprezentowali firmę tak jak on prowadzi firme pozdrawiam naszego skąpego dyrektora co my zakładu i inni z innych zakładów sie śmieją
zdjecie uzytkownika
poślad 1 - 2015-03-05 11:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma sensu się starać, im wiecej się starasz tym gorzej kończysz, bynajmniej w tej firmie :(
zdjecie uzytkownika
MGR.NAMOR - 2015-03-08 21:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JO NIENAZEKOM MOM 1580 NA LAPE NA DZIEWUHY JEST I PIWO TAKIE JEST RZYCIE ALBO NAÓKA ALBO RORDES
zdjecie uzytkownika
niewolnik z roretsu co jego pani zarabia wecej w p - 2015-03-09 15:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za forma :/właśnie się dowiedziałem ze zamiast dostać 1950zł około dostałem 1650zł bez nadzieja dziękuje pani co to mi liczyła :/
zdjecie uzytkownika
jak to jest??? - 2015-03-17 11:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzis nadgodziny a od poniedzialku tydzień wolnego??? Jak to jest??? To po to by pracownika pozbawić urlopu gdy będzie wiecej pracy. Logistycznie lepiej byloby nadrobić teraz zamiast później płacić za nadgodziny. Oj ktos tam chyba bierze pieniadze za nic zamiast pomyśleć.
zdjecie uzytkownika
kot Filemon - 2015-03-17 11:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tydzien wolnego by szukac innej roboty...
zdjecie uzytkownika
wolne - 2015-03-17 16:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale fajnie, szkoda ze nie wiedzialem wczesniej to bym sobie cos zaplanowal a tak to będę siedziec w domu jak taki stary cap :/
zdjecie uzytkownika
tadziu lewandowski - 2015-03-18 23:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam wszystkich kibiców Lecha :-)
zdjecie uzytkownika
fryzier z wronek ;) - 2015-03-22 21:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Lecha tych patałachów co w lidze europy nic nie pokazują
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rorets Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Rorets Polska?
Zadaj pytanie