Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rorets Polska

Pracowałeś w firmie Rorets Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tomasz lis - 2015-02-02 11:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Już dziś kolejne wydanie programu o 21.50 a w nim m.in. ballada o Janku czyli gorączka czerwcowej nocy. Historia opowiedziana oczami głownego bohatera o pamiętnej nocy z Białokosza. W drugiej części programu blondynowłose z biura opowiedzą o swojej pracy czyli facebook, nk, allegro, olx.pl, wycieczki.pl, itp itd. Serdecznie zapraszam Tomasz Lis
zdjecie uzytkownika
Spoko koleś - 2015-02-10 05:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jesteście piepszonymi kapusiami pisząc o tym kto przesiaduje na stołówce konfidenci brak słów frajerzy zajmijcie się sobą!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2015-02-10 05:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram cię każdy wykonuje swoja prace w 100% nie powinno to nikogo obchodzić co robi się po wyrobieniu swojej normy a jeśli chodzi o panie z biura to ludzie co was to obchodzi co one robią wy się chowacie z telefonami po katach i jest dobrze a na nich narzekacie ze sobie na allegro wejdą czy na fejsa drogie panie dla mnie jesteście wszystkie spoko kobietki i przez usta by mi nie przeszło zle słowo o was a pani Mialkas jest najlepsza bardzo mila inteligentna złota kobieta
zdjecie uzytkownika
wystraszony - 2015-02-11 10:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego na magazynie zawsze drą ryja?
zdjecie uzytkownika
lejdis - 2015-02-12 23:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bo to jest praca a jak ci coś nie pasuje to się zwolnij i idź za duchownego to się wyciszysz i ludzie skonczcie z ta dziecinada bo się zygac chce a co do kapusia to wszyscy wiedza kim jesteś!!!! Kretyn
zdjecie uzytkownika
prawda boli - 2015-02-13 02:15:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam sie zwolnij maszkaro :P tez wiemy kim jestes :P
zdjecie uzytkownika
wystraszony - 2015-02-13 11:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do zakonu mi nie po drodze, chciałbym tylko pracować w miłej i przyjaznej atmosferze.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-02-13 17:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciesze się że juz tam nie pracuje :)
Ps: Pozdrawiam hale nr 8 :)
zdjecie uzytkownika
wiecie kto - 2015-02-14 13:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czy kapowanie to pisanie, że jedni robią bite 8godzin i nie mogą nawet odejść od swojego stanowiska a jak tylko się do kogoś odezwą to mają ochrzan a inni mają jakiś przywilej z tytułu posiadania ziemi, świni czy bóg wie czego i mogą przesiadywać bezkarnie na stołówce? o to mi chodzi!!!!! albo k#rwa wszyscy albo nikt, proste!!! więc jak jeszcze raz mi vc dyrektor zwróci uwagę, że mam pracować szybciej to wsypie wszystkich po kolei i nawet zdjęcia pokaże!!!! a jak to nic nie da to pójdę do dyrektora i się nawet vc dyrektorowi oberwie, ciekawe czy dyrektorowi też powie że ma PRZYJŚĆ PÓŹNIEJ!!!!!
zdjecie uzytkownika
bokser - 2015-02-14 19:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dobrze gada, albo wszyscy niech mają równo albo nikt, bo to co się dzieje, jakieś prześladowanie wybranych pracowników, to jakiś mobing, znajomi kierowników mogą robić co chcą a niewinni obrywają za nic, minutę przed końcem pracy muszą wszystko szorować w czasie gdy inni od pół godziny sobie stoją i gadają, może jakaś ustawka po pracy by zmieniła co niektórych, wąsik jak dostał to od razu inny chłopak, widocznie kolega z wronieckiej powinien się zająć innymi :)
zdjecie uzytkownika
ooooooo - 2015-02-15 20:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy jesteście takie torby nie umiecie sie odezwać macie numer do dyrektora w firmie za zadzwonić jaka jest sytuacje np tak jak to zrobił Kielian macie przykład wiecha zadzwonił do dyrektora i przestawił co mu się nie podobało na sercu po meczu
zdjecie uzytkownika
bbmw - 2015-02-16 13:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja ostatnio chciałem zadzwonić do dyrektora, że siedzą na stołówce ale się dodzwoniłem do Karolewic więc olałem sprawę i pojechałem po robocie bo akurat nocka była to umyte od rana stały
zdjecie uzytkownika
disco pola gra - 2015-02-18 11:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, kiedyś pracowało się znacznie lepiej i przyjemniej jak muzyka rozbrzmiewała na hali. Teraz przy tej ciszy w ogole czas nie umyka. Może ta nasza trójka mogła by poruszyć ten temat i przywrócić rytmy disco na halach roretsu abyśmy jak smarkate dzieciaki nie musieli wyciagac sprzetu z zakamarków jak nie ma kierasów?
zdjecie uzytkownika
Stresik - 2015-02-18 22:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio mam takiego Stresa w pracy ze kupy nie mogę zrobić ale to nawet fajne bo siedzę sobie pół godziny na klopie i za to mam zapłacone ale odjazd :-)
zdjecie uzytkownika
12h - 2015-02-20 18:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowiek przyjdzie pomoc firmie w produkcji i jeszcze zjebe dostanie ze 3minuty przed czasem chwyci za miotle, debilizm, będziemy sie trzymać tych zasad jesli wy tez będziecie sie trzymać zasady systematycznych podwyżek jak w innych firmach, chcecie wiecej a sami wiecej nie dajecie, w sklepie jak sie chce wiecej kupic to tez trzeba wiecej zapłacić, tylko tu taki wyzysk...
zdjecie uzytkownika
ferdek - 2015-02-20 21:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polejcie temu wyżej mu bo dobrze gada
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-02-20 21:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zróbmy strajk w firmie jak zgromadzimy więcej jak połowę lodżii wyjdziemy przed firma lub cos w tym stylu to docenią nas zrozumiem ze nie którzy nie wyjdą bo maja kredyty rodziny itp ale my młodzi powinnyśmy się zmobilizować co nam zależy i tak nas nie doceniają kto jest za tym ?.......
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-02-20 21:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem za :)
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-02-20 22:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zamiast się gromadzić i strajkować jawnie lepiej zrobić tak zwany cichy strajk. przez jeden tydzień zero nadgodzin i wszystkie akordy na kwotę swoich godzinówek, jeden tydzień wystarczy by sparaliżować firmę, wtedy im się oczy otworzą!!!! ludzie zbierzmy się i zgrajmy tak jak się zebraliśmy na bramę te kilka lat temu tak teraz się zbierzmy i odmówmy sobie ten jeden tydzień!!! jednego tygodnia aż tak nie odczujemy ale jeśli jest ponad setka pracowników to oni to MOCNO odczują!!!!
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-02-22 02:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na spawalni albo gdzies obok jest ukryta kamera, bo wystarczy ze ktos przestanie spawać albo szlifować blaty i od razu pojawia sie v-ce dyrektor, dziwny zbieg okoliczności, widocznie sam nie ma co robic ze zajmuje sie tym czym powinien zajmować się kierownik zmiany według drogi służbowej ktora tu obowiązuje
zdjecie uzytkownika
bajanongo - 2015-02-23 21:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jak oceniacie nowe nabytki firmy? Mam na myśli zgrzewarkę typu koło fortuny i disco kule :-)
zdjecie uzytkownika
bomba - 2015-02-24 16:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi bardzo spodobała sie disco kula, na nocce robimy imprezę i święcimy w nią latarką przez siatkę, prawie jak na rozdrożu :-)
zdjecie uzytkownika
dyrektor - 2015-02-27 21:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję wszystkim, którzy zostają w tygodniu na nadgodziny, dzięki temu mogliśmy zrezygnować z nadgodzin w soboty. Idzie za tym duża oszczędność, zamiast 100% dodatku za nadgodziny wypłacę 50%. Z racji, ze jestem członkiem zarządu nie mam stałej pensji tylko procent od zysku a w tym wypadku zysk jest większy, wy pracujecie taniej, ja zarabiam wiecej, multilogika w polororetsie
zdjecie uzytkownika
dupa - 2015-02-27 22:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjacielu prawda jest taka ze masz bardzo skąpego dyrektora który pracownikom co pracują wiele lat a jest ich naprawdę wielu nie chce dac podwyżek a ty masz sapy ze nie chodzisz w soboty do pracy ta firma to naprawdę porażka jak ktos pracuje za 12zł brutto to zarobi około 1600zł na czysto na 20 dni roboczych jak tak długo będzie robił to będzie trzeba coś z tym zrobić znam chłopaków z Zamorza co lubią bawić się zapałkami a drugi przeciwieństwem do nich gaśnica
zdjecie uzytkownika
dupa 2 - 2015-02-28 23:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba by się dowiedzieć gdzie mieszka w tej Zielonej Górze i tam podrzucić tych ze Zamorza, sprawiedliwość musi być
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rorets Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Rorets Polska?
Zadaj pytanie