Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rorets Polska

Pracowałeś w firmie Rorets Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dupa 2 - 2015-02-28 23:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba by się dowiedzieć gdzie mieszka w tej Zielonej Górze i tam podrzucić tych ze Zamorza, sprawiedliwość musi być
zdjecie uzytkownika
dupa 3 - 2015-03-01 13:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopaki z Roretsu ładnie reprezentowali firmę tak jak on prowadzi firme pozdrawiam naszego skąpego dyrektora co my zakładu i inni z innych zakładów sie śmieją
zdjecie uzytkownika
poślad 1 - 2015-03-05 11:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma sensu się starać, im wiecej się starasz tym gorzej kończysz, bynajmniej w tej firmie :(
zdjecie uzytkownika
MGR.NAMOR - 2015-03-08 21:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JO NIENAZEKOM MOM 1580 NA LAPE NA DZIEWUHY JEST I PIWO TAKIE JEST RZYCIE ALBO NAÓKA ALBO RORDES
zdjecie uzytkownika
niewolnik z roretsu co jego pani zarabia wecej w p - 2015-03-09 15:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za forma :/właśnie się dowiedziałem ze zamiast dostać 1950zł około dostałem 1650zł bez nadzieja dziękuje pani co to mi liczyła :/
zdjecie uzytkownika
jak to jest??? - 2015-03-17 11:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzis nadgodziny a od poniedzialku tydzień wolnego??? Jak to jest??? To po to by pracownika pozbawić urlopu gdy będzie wiecej pracy. Logistycznie lepiej byloby nadrobić teraz zamiast później płacić za nadgodziny. Oj ktos tam chyba bierze pieniadze za nic zamiast pomyśleć.
zdjecie uzytkownika
kot Filemon - 2015-03-17 11:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tydzien wolnego by szukac innej roboty...
zdjecie uzytkownika
wolne - 2015-03-17 16:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale fajnie, szkoda ze nie wiedzialem wczesniej to bym sobie cos zaplanowal a tak to będę siedziec w domu jak taki stary cap :/
zdjecie uzytkownika
tadziu lewandowski - 2015-03-18 23:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam wszystkich kibiców Lecha :-)
zdjecie uzytkownika
fryzier z wronek ;) - 2015-03-22 21:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Lecha tych patałachów co w lidze europy nic nie pokazują
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-07 21:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dowiedziałem sie ze macie forum to pisz mam pytanko dostałem umowę 12zł brutto ale premie jak tu wyglądają np na lakierni montaż itp ? ja na np nie bede miał przez trzy miesiące premii ale jak tu jest ???????????????
zdjecie uzytkownika
Kiedyś tam robiłem... - 2015-04-07 21:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do przedmówcy... Kolego co mam Ci powiedzieć. Właśnie strzeliłeś sobie w kolano :) hehe.. Pozdro dla montaży, kakaowego brata i brygadzistów oraz pań....



Jeże są wszędzie ;)
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-04-09 06:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premia? Chlopie, po 7 latach dostaniesz druga grupe:P a premia to żal
zdjecie uzytkownika
gdzie są moje grabie? - 2015-04-10 22:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na tym forum to tylko dwa tematy: brak podwyżek i wredne szefostwo jak w telewizji smolensk i in vitro...ludzie ogarnijcie się.
zdjecie uzytkownika
KAZDY GŁUPEK TRAFIA W ... - 2015-04-17 20:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozna bardzo dobrze zarobic na produkci dopisywac se w akord cały rok tak robiłem oni sa zadowoleni a ja jeszcze bardziej
zdjecie uzytkownika
banany jedzą tylko włochate... - 2015-04-22 23:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma spoko, ludzie też, ten kto łysy ten fałszywy wiec włochaci mają przegibane
zdjecie uzytkownika
piotrek K - 2015-05-05 11:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda że w roretsie nie było podwyzki od 8 lat?
zdjecie uzytkownika
chińczyk - 2015-05-07 12:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie było podwyżki? Każdego dnia robię coraz wiecej :P
zdjecie uzytkownika
Kolin - 2015-07-16 17:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HEHEHEHE dobre. A za ile robisz jeśli można wiedzieć. Proszę o info dotyczące zarobków oraz możliwosci podpisania umowy czy dają o pracę czy trzeba się męczyć na zleceniach. Na święta jakieś paczki dają czy nic z tych rzeczy nie wchodzi w grę. Atmosfera pracy czytam jest dość znośna poza jednym panem,
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-17 17:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
dudus - 2015-07-17 17:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko o co pytasz jest juz napisane wyżej, dla przypomnienia 12zł brutto od 8lat niezmiennie, umowa na stałe tylko dla wybranych, możliwość awansu na stanowiska rodem z lotniska, możliwość rozmowy z v-ce dyrektorem który uraczy Cie swoim szyderczym uśmieszkiem dając Ci do zrozumienia, ze to jego zdanie sie liczy nawet gdy nie ms racji co ma często miejsce.
zdjecie uzytkownika
bleee - 2015-08-14 15:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnimi czasy podobno zatrudniany jest byle kto , po prostu "ludzie z ulicy". W roretsie jest taka polityka że nie ma ludzi niezastąpionych. Można robić 10 czy 15 lat i co z tego - mozna takiego pracownika zastąpić nowym. Jeden dzien na danej maszynie i pracownik wyszkolony w 100% za 12 brutto.
zdjecie uzytkownika
dyrek.Tor - 2015-08-18 06:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszam na nadgodziny:-)
zdjecie uzytkownika
hejted rorets - 2015-08-19 07:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja trochę zmienię temat i chciałbym zahejtowac użytkowników wc w nowej męskiej szatni, mam do was pytanie, czy we własnym wc tez nie spłukujecie po sobie? I nie mam na myśli moczu, jest taki mały guzik, wystarczy go nacisnąć, a jesli przeraża Was ten widok to mozna zamknąć klapę...
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-20 00:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
falert - 2015-08-20 00:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety czasem ciężko nauczyć ludzi najprostszych rzeczy takich jak kultura osobista, niektórzy pewnie robią to specjalnie, inni zaś mogą nie być wychowani i robić to z przyzwyczajenia, najlepiej w takiej sytuacji wywiesić karteczkę który by przypominała o tej właśnie niby błahej ale jednak ważnej sprawie.
zdjecie uzytkownika
Operator zgrzewarki - 2015-08-25 00:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie chodzą po hali i patrzą się w sufit, co oni tam widzą???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rorets Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Rorets Polska?
Zadaj pytanie
alert