brak logo

Rorets Polska

Pniewy

Opinie o Rorets Polska

tomcio 2016-09-25 23:08:56
to proste
być idiotą
pewnie się nadasz
4
Fig 2016-09-28 21:32:33
Dlaczego o nią pytasz , nie interesuj się nią!
2
puszczak 2016-09-29 14:56:31
Chłopie nie pchaj się w ten badziew
1
Cygaro 2016-09-30 00:09:16
To już się robi nudne, ktoś w kółko to samo tu pisze, że czy przyjmują, jak wygląda rozmowa itp, jakiś cofnięty w rozwoju jesteś czy co?
waldi 2016-09-30 01:29:04
ty a może to ktoś z biura np stary albo ktoś taki żeby było że ktoś się interesuje i że fajnie jest dostać jakiś mały dodatek taki jakby akt łaski a ludzie tego nie doceniają :)
ale faktycznie troszkę jak by był cofnięty znaczy że jak nie udaje to się nada tu szukają takich mistrzów bo każdy co ma rozum już dawno zpier.... teraz 2 fala uciekają ci co im się wydaje że mają coś w głowach
głupio pisze to mu odpisze 2016-09-30 01:33:16
no wszyscy są bardzo mile na rozmowie kwalifikacyjnej tylko sprawdzają czy jesteś sprawny fizycznie i czy liczyć umiesz bo czasem będziesz musiał liczyć na siebie bo na kogoś nie ma co po tygodniowym okresie próbnym dostaniesz kilka grup do góry znaczy z 14 zł na godzinę możesz dostać 25 zł mieszkanie firmowe na placu obok w baraku 50 metrów kwadratowych plus garaż co miesiąc premia plus dodatek barana jakieś 1000 zł no i nie zapomnijmy o 13 co czasem około kilkunastu tysi się zakręci taka 13 tylko musisz złożyć cv punktualnie o 9;15 bo inaczej magiczne zaklęcie nie zadziała i pamiętaj nie do biura tylko od tyłu w takiej małej budce
1
ALF 2016-09-30 13:08:47
CZY SZANOWNY DYREKTOR TEJZE FIRMY NIE PRZYPOMINA WAM ALFA?BO MI PRZYPOMINA
nowy 2016-09-30 22:07:31
a niech mi ktos powie jak to jest z grupami w waszej firmie co ile sie dostaje ?
wolfik 2016-09-30 23:16:10
no to już ci objaśniam jak to jest z grupami a więc sprawa wygląda następująco
1 rodzina i dziobale co roku a jak jest jedno z drugim to wiadomo podwójnie czyli 2 razy w roku no chyba że dziobanie nie wychodzi to lipa
po
2 zwykły pracownik średnio wcale nie dostaje albo po 10 latach no chyba że wcześniej z modrzeje i znajdzie sobie inną prace gdzie się szanuje pracownika za staż a nie poniewiera jak obiboka
dla zwykłego pracownika sprawa wygląda tak
( Roman twierdzi że podwyżki grup nie zależą od niego tylko od dyrektora który jest nad nim i je daje a dyrektor twierdzi że podwyżki nie zależą od niego tylko od stanowisk na których pracujemy za co odpowiedzialny znowu jest Roman )
no i tym sposobem obydwoje ręce mają czyste i do żadnego z nich żalu nie możesz mieć o ile jesteś miglanc i i nie łapiesz tego że do obu żal powinieneś mieć bo czyżby dyrektor żadnego wpływu nie miał na to kto pracuje na jakim stanowisku ?
czy po prostu udaje że nie widzi że podwyżki dostają często te same osoby nieraz po kilka grup do góry na raz a może myśli że tylko te kilka osób pracuje w tej firmie tylko zaraz zaraz jak idzie po hali pewnie zastanawia się kim jest cała reszta ludzi co chodzą po firmie i co oni tu robią
to ja odpowiem czekają na zmianę stanowiska pracy i podwyżkę stawki zaszeregowania
2
Kobieta 2016-10-03 18:50:54
Masz rację, firma stoi mocno na nogach i ma zamówienia ale nie przekłada się to na jakość zarobków niestety... ledwie co starczy na tofifi
fistaszki 2016-10-04 12:25:51
jak dostac sie na magazyn na Rorets? jakie trzeba miec doswiadczenie czy umiejetnosci? podobno 2000 na rękę arąk się tamnie wyrwie.
L4 2016-10-05 15:43:14
A kiedy zaczyna się sezon grzewczy? Bo na hali zimno, grzejniki w szatni i stołówce też lodowate a na dworze w dzień 10stopni a w nocy jeszcze gorzej a przecież trzy zmiany są, nocna też... co znowu oszczędzamy? Chyba pójdę na L4, BO SIE PRZEZIĘBIŁEM!
JAN Z PODPNIEWEK 2016-10-14 10:28:55
LUDZIE!!! JAK TAM RORETS PRZED WEEKENDEM ?? WASIK DIAMOND??MASZ JAKIES WOLNE MIEJSCE W AUCIE? A bIBIS TY JAK? kÓŁECZKA NA RYNKU??
1
Kobieta 2016-10-15 08:34:13
To złóż podanie matole! Co za osioł w kółko to samo pisze :-
2
Kobieta 2016-10-18 01:02:55
No tak, lepiej stać jak krowa do doju zamiast zanieść cv, jak ja składałam cv to nie było żadnych ogłoszeń, myśl pustaku
2
Leszek 2016-10-20 18:52:01
Potrzebny lakiernik ? jakieś propozycjiE kto by mógł zostać i by się nadawał na tą funkcję ?
Gwóźdź 2016-10-30 16:57:04
Co jest z tym Roretsem ze wszystkim flaki wyjechały, może za dużo frużelinki
X 2016-11-02 06:58:54
Angela jesteś super i rób tak dalej
9
antoni macierewicz 2016-11-18 13:54:51
ludzie co sie wyprawia na tym roretsie ze nawet ukraincy uciekaja spowrotem do ruskich?
2
ridolf xxv 2016-11-28 11:12:44
dochodzą mnie słuchy ze ma być wymiana kierownika czy moze ktos podac wiecej szczegołów
Kubóś 2016-12-07 00:25:27
chodzi ci o tego ANTYSEMITĘ co Ukraińców poniża ?
godzilla 2016-12-07 10:58:13
to bydlę już dawno powinno być usunięte z tego stanowiska
lolipop 2016-12-07 13:36:25
to co on robi przechodzi wszelkie granice albo się debil uspokoi albo my go uspokoimy
lechuj 2016-12-07 16:46:28
teraz tylko czekać jak ten idiota łazi po halach i szuka tego kto to pisał i czy będzie winny czy nie znajdzie pierwszego lepszego i będzie go gnębił
2
not work rorets :) 2016-12-08 00:16:42
a dyrekcja tego nie widzi jak on tak się was czepia i w jaki sposób podchodzi do zagranicznych pracowników ?
( może ci co odeszli to przez to jak ich traktował ?)
to kim on jest w tej firmie Bogiem że za skargę nikt nie poszedł czy po mimo skarg nikt nie raczy zareagować ?
przecież nawet w takim przypadku są sposoby by taką osobę naprostować
można powiadomić zarząd w Szwecji można powiadomić Ikee która też się interesuje warunkami w jakich pracownicy ich podwykonawców pracują jeśli ważna jest dla nich segregacja odpadów i ochrona środowiska to los zwykłego pracownika tym bardziej no jeśli by to nie pomogło to pozostaje sąd pracy
ludzie czym się przejmujecie jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie
SSSSSSSSSSS 2016-12-08 08:45:44
wszyscy cwani piszą a nikt w oczy albo dyrekcji nie powie - wasz kierownik CYKORY
Kubóś 2016-12-09 00:15:14
nie podszywaj się pod kogoś prawdziwy kierownik nie pisał by na forum prawdziwy kierownik zrobił by notatkę i kilka zdjęć
:D
2
XYZ 2016-12-11 17:30:33
A co tam za nowości z Faltera? Ci tam maja dobrze
1
zyx 2016-12-12 11:26:38
Mięsa nie ma
MAKARON 2016-12-14 15:47:09
A JA BYM WLECIAL NA TĄ FIRMĘ I ZROBIŁ SZYBKO PORZĄDEK BO NA MNIE NA MIEŚCIE MAKARON WOŁAJĄ. sŁYSZAŁEM OD KUZAJA ŻE NA RORETSIE BAJZEL TO JA WAM POSPRZATAM
Starszy 2016-12-14 20:22:35
Na Falterze spokój.Bo na Falterze się pracuje,nie ma czasu na pierdoły.Na Wiśniowej widać czasu wolnego aż nad to i z nudów głupot się zachciewa.Jak pies się nudzi to wiadomo co robi......!Pozdrowienia z Faltera!!!
eliza 2016-12-15 19:58:27
pszyjmuja u was do pracy
Pulpet 2016-12-18 21:23:18
Ciekawe kiedy będą znowu podwyzki. Pewnie za 5 lat
Kolega z lakierni 2016-12-18 21:26:08
Ciekawe za ile robi loda Lukrecja?
3
aaaa 2016-12-19 08:50:48
a kto to lukrecja ?
3
pedobear 2016-12-20 09:22:38
z Twoimi zarobkami nie stać cie na takie usługi hahahhahahahahahha , zostaje ci tylko zosia rączkowska
nie nawiedzę PISU 2016-12-21 00:42:05
dla mnie ta sytuacja w pracy wygląda troszkę jak ta w rządzie naszym jest
jest
Prezydent - jak u nas Dyrektor
jest
Premier - jak u nas Vc Dyrektor
i jest
Kaczyński - jak u nas Leszek
wszędzie PIS mohery
cukróś 2016-12-21 00:44:16
lepsza młoda łapa niż stara kobyła :D
pedobear 2016-12-21 06:57:21
wytnij sobie żebra będziesz samo wystarczalny:p
Lukrecja 2016-12-22 14:05:17
Jak Cie to interesuje to zapytaj wprost jeżeli wiesz o kim mówisz :)
Jolka BBC 2016-12-23 01:43:45
a kto to jest Lukrecja ?
i komu trzaska gałę ?
proszę rozwiń temat
Kolega z Lakierni 2016-12-27 21:01:16
To tak. Lukrecja robi loda za 60 zł a za godzine bierze 200. Trochę drogo. Na imprezach jak jest to Lód po 50 zł bo masowo robi i jest sztafeta.
1
x 2016-12-29 11:24:38
Kup sobie słownik ortograficzny
2
Lukrecja 2017-01-01 17:19:08
A wiesz o kim mówisz ?
Kolega z Lakierni 2017-01-03 23:42:00
Tak Lukrecjo. Doskonale wiem. K.M. Jeszcze kilka ciekawych nowości dopisze. Pozdrawiam
1
Przystojniak z okolicy 2017-01-05 01:26:10
no właśnie może byś tak dała jakiś namiar ?
na wycieczkę jedziesz ?
pytam bo też bym się zabrał może jak by były takie atrakcje :O
3
Kris 2017-01-08 20:50:00
Dobre :-)
pani z montażu 2017-01-09 01:37:34
dlaczego czepiasz się Leszka ?
nie lubisz go ?
zrobił ci coś ?
ja lubię z nim chodzić na kawę tak jak wszyscy mamy długą przerwę i możemy pogadać o wszystkim czasem nawet placek przyniesie ktoś albo ciastka to takie ludzkie
a to że jakiemuś pajacowi porobił zdjęcia albo napisał notatkę na niego pewnie sobie zasłużył przecież to nie on mu premię zabrał bo dyrektor o tym decyduje
pewnie żeś mu pyskował i teraz na kawę nie możesz z nami chodzić zazdrościsz nam tej kawy ?
Pracownik 2017-01-17 08:29:46
Każdy z nas kupuje napoje w puszce z automatu za swoje pieniądze, potem puszkę należy wyrzucić do kosza na aluminium bo nie wolno jej zabrać ze sobą, moje pytanie brzmi co się dzieje z pieniędzmi za sprzedać puszek pracowników produkcji? Czy pracownicy dostają z tego tytułu jakiś zwrot? Mowa oczywiście o pracownikach którzy kupują te puszki czyli produkcja
3
Jjjjjmmm 2017-01-20 21:54:08
Nie jesteś bity na każdym kroku jeśli chodzi o pieniądze zmień firmE bo tu już lepiej nie będzie nawet oszukują na automacie na np kawę lub zupę tak leje że po pół kupa
Zostaw swoją opinię o Rorets Polska - Pniewy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rorets Polska