brak logo

Rorets Polska

Pniewy

Opinie o Rorets Polska

Zdziwiony 2017-03-01 22:19
Co to się dzieje w naszej firmie że ludzie tak uciekają i to nie tylko nowi ale też z dużym starzem.
Rorets 2017-03-01 23:16
Odpowiedź jest bardzo prosta. Zarobki w tej firmie stanęły na tych z przed 10 lat, a jak wiadomo wszystko cały czas idzie w górę. 13 zł nie zachęcają do pracy a 15 zł starego pracownika nie zatrzymią. Więc komu się trafi okazja to ucieka. A uciekać będzie wielu.
2
Poldek 2017-03-02 00:38
To nie jest tak jak myślisz !
Roberto 2017-03-02 06:42
Przyjdź później
On 2017-03-02 12:06
Teraz miejsce sie zwolni na magazynie to idz do kierownika i Cię wpiszę.
Mikuś 2017-03-07 01:49
a ten majster od BMW e 60 to jakiś leśniczy bo często go widzę jak do lasu wjeżdża ?
7
Hagxjao 2017-03-10 14:46
Jak zawsze montaż Antkowiaka idzie. Pozdro Romuś.
2
Lewak 2017-03-13 10:33
Dobre jest też" TO nie jest tak jak myslisz" albo " To nie działa w ten sposób"
Pytający 2017-03-14 17:58
I kto teraz będzie pilnował porządku na magazynie
bbbbbb 2017-03-15 10:05
a zwolnili kogoś???
Betlejemka 2017-03-15 12:27
Co tam porządek, zapraszam do naszego chlewika bo nowe koryta mamy, jak na prawdziwe świnie przystało whi whi
3
Pytający 2017-03-15 13:13
Wypowiedzenie dał najwiekszy krzykacz magazynu
Stojący pistolet pif paf 2017-03-27 21:27
Witam, z tej strony kolega z lakierni, kiedy jakiś dodatek za pracę bez możliwości akordu dostaniemy? Bo jesteśmy przywiązani do stanowiska pracy przez to że taśma idzie 24H bez przerwy, nie mozemy chodzić siku ani na dwójkę i pracujemy równo do danej godziny a inni kończą pracę 10min przed czasem żeby posprzątać, my musimy sprzątać mimo pracy. Panie dyrektorze jak żyć
1
Haha 2017-03-27 22:29
Nie martw się jeszcze troszke i nie bedzie miał kto na tej lakierni robić
2
Benedykt XVII 2017-04-03 15:06
kiedsy uslyszalem opinie ze rorets to firma rodzinna. Czy to prawda i czy cały czas panuje tam rodzinna atmosfera?
1
koles 2017-04-03 15:46
tak jasssne. ku**a rodznna firma szwagrów choc jednego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za przekręty
... 2017-04-04 21:24
kiedy robota się ruszy ?
mam dosyć juz kaszanki i chleba ze smalcem....
1
Byly 2017-04-08 23:48
A to co nie ma już nadgodzin
yyyyyyyyyy 2017-04-13 15:43
co za szkolenia , normalnie pierwsza liga :) :)
Pracownik 2017-04-15 12:49
Dyrektor chyba przejrzał na oczy, że trzeba iść do przodu ze wszystkim, nie tylko z produkcją ale też ze zarobkami, socjalem itp, mam nadzieję że podwyżki będą częściej tak by dogonić Europę
1
xxxx 2017-04-20 13:04
o wycieczka , a kiedy ??? bo trzeba się przyszykować
? 2017-04-20 15:27
????
Wtryskiwacz 2017-04-20 16:46
A ja słyszałem o wtryskarce, ze niby jakaś nowa,
1
Cośktoś 2017-04-30 14:51
A co się święci na Vistalu i Falterze?
1
Help 2017-05-02 14:35
Chcem się dostać do bióra

4
obiektywny 2017-05-09 18:55
Wice~ nie wiem co taki człowiek robi na takim stanowisku, zero decyzji,zero organizacji, zero kreatywności itp najlepsze że młodym podnoszą zarobki a Starych nie szanują.Ciekawe kiedy otworzą im się oczy. Ludzie nie są głupi....a wydaję mi się że Góra Green myśli inaczej
3
ramkin 2017-05-09 19:18
Co się dzieje na magazynie??? 4 osoba się zwalnia!
wisior 2017-05-09 19:25
Otwierają się oczy ,,, firma nie rokuje $$$
xy 2017-05-10 11:26
to kto odchodzi tym razem ???
R 2017-05-10 16:47
W..trysk
1
? 2017-05-10 20:34
Kto idzie na nową halę????
2
Jajo 2017-05-11 23:24
Pan traktorek też odchodzi? Prawda to? W tym roku chyba padnie rekord w odejsciach pracowników, nie ma sie co dziwić, tragedia jest,
Jajo 2017-05-12 16:20
Robota jest a ludzi nie ma do pracy, dlaczego? Wszędzie płacą więcej
biedny romek 2017-05-14 17:59
wtryskiwara wie co robi teraz bedzie w kazda sobote chodzic do pracy
2
Laluś 2017-05-18 20:26
Sodoma i Gomora.
1
Jajo 2017-05-19 08:51
Ja sie cieszę, stowka wiecej będzie, moze dopiero w pazdzierniku to odczuje bo swoich planów co do L4 nie zmienie, musiałby dac ze dwie stowki
Stary 2017-06-09 19:25
Mnie ciekawi jedna sprawa. Wytrysk nico . Co sobota chodzi . Wszędzie zmiany , rotacje a on kurwa na tym nico uziemiony jest. Co jest do chuja ?! A co do dyrektora .. idzie z nim porozmawiać na osobnosci ale czasami jak wjedzie na hale i mu odbije to nikogo nie szanuje.. Psycholog wita.
1
Ogórek 2017-06-09 22:45
Tam na nico stała ekipa, a co do soboty to jeden w pomidorach płaci zeby w sobote iść, moze to jest jakies rozwiązanie
3
Alwaro 2017-06-28 11:30
Widzę że usuwają fajne wpisy, te prawdziwe. Trudno. Wielu z nas nie ma, część na urlopie, część na l4, niektórzy już nie wrócą, bo za te pieniądze to lepiej w chacie siedzieć, ale straty sknera prędzej zje g#wno spod siebie niż konkretną podwyżkę da... pan Long za swoje głupie teksty o tym ze mamy dosyć pieniędzy też powinien po garnku dostać
3
Byly 2017-06-29 17:23
Long to jeszcze większy sknera niż stary
2
Alwaro 2017-06-30 22:03
Na montażu jest nowa naklejka "wyprodukowano w Polsce przez ukraińców"
Bb 2017-07-03 19:23
Co tam słychać w naszym kochanym roretsie bo się stesknilem?
Agent 2017-07-12 20:36
Skoro się steskniles to wracaj do nas Roberto się ucieszy i przyjmie z otwartymi rękoma. Murzynów do roboty potrzebuje caly czas bo coraz mniej nas tutaj
Julita 2017-07-24 13:20
@Agent - czy możesz opisać warunki zatrudnienia w Rorets Polska? Jak wygląda kwestia zarobków? Czy aktualnie firma przyjmuje nowych pracowników? Na stronie www nie znalazłam żadnych informacji na ten temat. Każda merytoryczna informacja będzie cenna dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w Rorets Polska.
Głodny 2017-08-10 13:53
Ale cisza
Alwaro 2017-08-27 10:33
W amazonie podwyżki do 12,5% na dzień dobry zielony koleś dostanie tam teraz 16zl a ile podwyzki w rorets?
Julita 2017-08-27 16:48
@Alwaro - czy rozważasz podjęcie pracy w Rorets Polska? Może posiadasz informacje na temat rekrutacji w tej firmie? Osoby zainteresowane ofertami pracy skorzystają na Twoim doświadczeniu.
Kobieta 2017-08-27 23:40
Z tego co wiem ukraińcy mają więcej niż Polacy, a osoby co długo tam pracują mają fige z makiem
2
Stary 2017-09-01 13:25
Ci co długo pracują to odchodzą
Kita 2017-09-01 15:44
Jak to sie mówi, jak dbasz tak masz, a jak dyrektor nie dba o pracowników to ich nie ma...
Zostaw swoją opinię o Rorets Polska - Pniewy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rorets Polska