brak logo

Rorets Polska

Pniewy

Opinie o Rorets Polska

... 2016-08-19 13:41:14
Jak sa damy to muszę być i wiesniaczki
1
poa 2016-08-19 14:44:53
Super, że atmosfera znacznie dopisuje @yo, ale są jakieś oferty pracy teraz? Z góry dziękuję za odpowiedź.
leś 2016-08-20 23:59:58
a co jeszcze ci do domu takiej oferty nie przysłali
jak maśloku nie złożysz CV to sami cię nie odnajdą możesz też poszukać nr i zadzwonić do nich jak chcesz ale jak to takie trudne to mogę ja ci poszukać ten numer tel i wstawić tutaj ale wnioskując z twojego pytania to zbyt bystry nie jesteś
już po żniwach 2016-08-21 00:04:21
a co jeszcze ci do domu takiej oferty nie przysłali
niedługo dożynki gdzie najlepiej uderzyć na taką imprezkę
bo tak siedzę na tej maszynie i sobie myślę co tu w weekend zrobić czy to już ?
Klientka 2016-08-21 22:30:16
A gdzie nasz dostawca szyneczki ?
1
opi 2016-08-21 23:27:35
a co niema go w pracy ?
klientka 2016-08-22 07:35:20
Nie ma i teraz musimy kupować w sklepie
zygi 2016-08-25 01:23:46
gdzie się podziały wszystkie MUMINKI w tej firmie ?
Chińczycy z ukrainy 2016-08-25 18:37:24
Teraz są miniomki
leser 21 2016-08-26 01:50:18
tak i zastąpią swoją sumienną pracą wszystkich darmozjadów co tylko ściemniają nareszcie będzie w tej firmie porządek niskim kosztem
Babcia 2016-08-27 02:45:14
i co cwaniaczki tej podwyżki grube tysiące żeście dostali a co niektórzy tacy podnieceni byli i co z tego jak za kilka lat dopiero następna dokładnie to za jakieś 7 to tak dla informacji dla tych co tu będą jeszcze pracować i płakać że za mało mają i tp
jak byście nie zauważyli to zawsze można zmienić pracę na lepszą lżejszą lub lepiej płatną albo jedno i drugie za razem wystarczy pomyśleć i odpowiedzieć sobie na jedno bardzo ważne pytanie CO JA TU JESZCZE ROBIĘ no chyba że jesteście z rodziny lub macie we krwi dziobactwo i włazodupnictwo to wiecie że krzywdy tu nie zaznacie i z kierownikiem sobie na kawkę pójdziecie na godzinówce czy też na akordzie wam pozwoli dopisać sobie kilka sztuk produktu a gdzie indziej rodziny niema no i dziobać by było trzeba od podstaw szczerze to jestem ciekawa czy takie przyjaźnie są na poważnie czy tylko po to by coś zyskać tym sposobem ciekawe co taka osoba sobie myśli w kręgu takich przyjaźni
raczej ci co odeszli tego nie żałują bo sobie polepszyli z tym że oni nie byli dziobalami i wiedzieli że nic w tej firmie poza ciężką pracą już ich nie czeka
NIEZNISZCZALNY 2016-08-28 11:40:16
Ta firma to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Robiłem tam 4 lata i stwierdzam że są to stracone lata. Studenci mają tam przerabane. Bo kierownictwo to buraki, które boją się że ludzie o wyższym iloraz inteligencji wygryzą ich ze "stołka". Nie jedna osoba została już tak wyeliminowana, ze podziękowano im za współpracę. Jedyna prawda z jaką się zgodzi każdy kto zna te firmę. Jest taka że "nikt kto odszedł z Roretsu nigdy sobie nie pogorszył sytuacji tylko polepszył". Pozdrowia dla tej firmy. A żeby dyrektorek z wice sami musieli te tandete składać.
2
Nikt 2016-08-28 23:56:27
Jeśli nie wiesz to trzech Ukraińców odeszło, nie ma się co dziwić, praca lekka nie jest a wynagrodzenie nie jest proporcjonalne do wysiłku, podwyżka też była śmieszna...ogółem przesyłam cv gdzie się da, tutaj to....
2
biznesmen 2016-08-29 01:15:36
stary dziwisz się ? w innych firmach im lepiej płacą prosty przykład turek co robi kebsy u Karwali na lwóweckiej płaci ukraińcom za mieszkania a do ręki mają po 5 koła oczywiście nie za 8 h na dzień ale tu obojętnie ile byś tych godzin miał to tego nie zarobisz no i za mieszkanie sam musisz sobie zapłacić no chyba że u starych mieszkasz to masz lżej ale te stawki co rorets oferuje są żałosne mimo tej podwyżki może w Zielonej Górze są takie stawki i stary myśli że nam dobrze płaci może tam są tańsze mieszkania to mu nie brakuje na nic a co za tym idzie myśli że my też mamy spoko stawkę i nas stać na wszystko ?
1
robol 2016-08-29 02:04:22
a co z funduszem socjalnym dlaczego niema wczasów pod gruszą tak jak w innych firmach np spółdzielni inwalidów postęp ? tylko jest jakaś badziewna wycieczka która jest jeszcze organizowana w takim czasie że większość pracowników ma pracę w polu bo nie da się nie zauważyć że dużo rolników pracuje sumiennie w tej firmie przecież też by chcieli wypocząć ale nic nie dostają przecież można by było coś choć symbolicznie wypłacić osobą które nie jadą
1
Kolano 2016-08-30 06:20:33
Ale teraz na montażu nie ma kasy, dobrze ze robię na akord co innego bo na montażu pracują same kolana szczególnie młodzi
1
mapet 2016-08-30 23:25:16
każdy orze jak może
stary wyga 2016-09-02 14:16:24
a ja jestem starym wyga z magazynu i robie co chce, jak nie ma zadnego tira to urzadzam sobie pogaduszki nawet pol dnia, i kto mi podksoczy jak wszyscy sie mnie boja...pozdro dla dziewczyn z drugiej zmiany
ja wiem jak to jest ja też tak mam 2016-09-03 01:16:26
no to weekendzik czas zacząć dawać w palnik a potem wczorajszy na nockę do pracy co niektórzy przyjdą no niby alkomat jest ale chyba to atrapa jak od co niektórych czuć na 2 metry to nie wierzę że kierownicy nie czują tego co ja no chyba że wybrani mają ciche pozwolenie na małe co nieco przed a nawet w trakcie pracy bo niektórym na kaca nie pomaga praca tylko chlup w ten dziób a później że w wc taki bajzel jest jak po pijanemu leją gdzie popadnie itp
a więc zaczynami 3... 2... 1.... start
( PS zbiórka pod żabką o 7;00 )
2
x 2016-09-03 06:52:19
Z tego co tu widzę to ponad polowa wpisów jest Słupka no i oczywiście nie prawdziwych. Wymyślonych w chorej jego wyobraźni. Czlowieku weź się ogarnij
1
dawid 2016-09-03 09:44:38
Witam, może dowiem się tutaj jakiś prawdziwych infrmacji odnoscie nzatrudnienia w firmie chodzi mi o magazyn lub tez produkcję, nie chce mi sie wierzyć w nektore opinie, mogą to pisać pracownicy złosliwie, chcialbym sie dowiedziec czy jako operator wozka jest umowa i moge liczyc na ponad 2 tysiace ?
1
Y 2016-09-05 08:15:55
A jak krecik ?
we 2016-09-05 18:37:30
@Dawid ale wiesz co nie wydaje mi się żeby akurat teraz to była prowadzoan u nich jakakowiek reorutacja no ale jeżeli masz ochote to chyba będzie najlepiej się z nimi skontaktować jakos bezpośrednio przecież i wtedy ebdziesz mieć chociaż pewność nie?
Supek 2016-09-06 06:17:21
Ja już dawno zmądrzałem i nie pisze tu żadnych bajek a ze Ciebie ktoś opisał to twój problem
1
x 2016-09-06 08:34:19
Ty nigdy nie zmądrzejesz
1
Supek 2016-09-06 14:50:05
A Ty nie nie przestaniesz wchodzic w tyłek przełożonym :-P lepiej być głupim niż fałszywym :-P
1
Kiełbasa 2016-09-06 15:11:39
To kto tam przychodzi przepity, ja? Ja?
Ingi 2016-09-06 16:25:31
Ja się ciesze, głównie z tego, że ludzie wydają się po prostu zadowoleni i dostają to na co zasługują, czy to dobre? Moim zdaniem tak, dlatego jeśli to nie problem - polecam
1
Kobieta 2016-09-06 20:02:15
Chyba piszesz o innej firmie
1
we 2016-09-06 21:16:28
jak to o innej firmie @Kobieta? a skad taki pomysl w sumie nie roumiem trochę tego..tak w gole to mam pytanie czy oni tutaj będą jeszcze w najbliszym czasie jakiś praconikow do zatrudnienia szukac ?? jak ktoś cos wie na ten temat to prsze o odpowiedz
Kobieta 2016-09-06 21:32:21
Przecież cały czas szukają, ludzi do pracy brakuje, takj jak zaniesiesz cv tak Cię do biura wołają ale po tygodniu sobie odpuścisz, tu pracuje albo rodzina albo psychiczni, normalny człowiek długo nie da rady, nawet Ukraińcy wymiękają
1
urtek 2016-09-06 22:46:51
jak cały czas szukają to koże w takim razie chociaż kolego napisz o jakich stanowiskCH MÓWIMY KONKretnie?
KOLEJORZ Poznań pany 2016-09-06 23:24:45
ci co przychodzą to pewnie wiedzą że o nich tu mowa zresztą alko i faje mają specyficzny zapach i czuć to z daleka jak pot od niektórych ale to z potem to inna sprawa bo za brak higieny to raczej nie zwalniają no bynajmniej nie w tym zakładzie
PS ten co się tak sadzi o mój wpis to albo przychodzi wczorajszy albo sika po ścianie w ubikacji bo o tym była mowa
1
Nset 2016-09-07 12:09:08
Ja tam sądzę, że Rorets Polska to dobra firma i naprawdę można jej zaufać, nie jest to jedna z tych niepewnych firm krzaków, więc na spokojnie kochani
1
kaczi 2016-09-07 15:48:24
a dlaczego kaczi zostal pozbawiony stołka?
4
we 2016-09-07 21:12:21
@Nset hm oby faktycznie było tak jak Ty piszesz..chociaż powiem wam ze z drugiej strony martwi mnie tutaj w firmie brak od dawna jakichkolwiek ofert pracy najnowszych czy wiadomo z czego to może wynikac? ja wiem ze może być sporo powodow ale jednak ..
wyga 2016-09-15 12:52:46
Ku Klux Klan-tak wygląda Rogers.
1
awew 2016-09-15 22:05:40
@ wyga - a czy można troszkę jaśniej? powiem szczerze jako osoba zupełnie z zewnątrz nie rozumiem o co ci chodzi. Bardzo prosze o wyjasnienie ....
wyga 2016-09-16 22:32:27
Proste.Rorets to jedno wielkie gniazdo-sama rodzina.
1
x 2016-09-18 06:42:26
A co u Angeli ???
5
poa 2016-09-18 22:17:33
A wiadomo czy w najbliższym czasie będzie ogłoszenie na specjalistę w dziale logistyki? Dzięki za odpowiedź
1
Lickstick 2016-09-19 07:24:20
Podobno jest ogłoszenie na technologa, vce dyr do spraw produkcji i głównego mechanika, bo te osoby sobie nie dają rady i muszą iść na zamiankę
5
X 2016-09-20 09:07:05
A ile zarabiają?
3
hipolit 2016-09-23 10:01:26
5000 zł netto/miesiac
kjwu 2016-09-25 20:07:47
to jak na start i na polskie warunki naprawdę dobre wynagrodzenie, kwestia tylko jakie warunki trzeba spełnić
tomcio 2016-09-25 23:08:56
to proste
być idiotą
pewnie się nadasz
4
we 2016-09-26 12:25:05
@Tomcio nie rozumiem po co piszesz taie obraźliwe komenatrze do osoby której nie znasz..?ktoś się po prostu pyta bo jest może zainteresowany podjeiciem pracy u nich a Ty tak odpowiedasz..milo by Ci było jakby ktoś Ci tak odpowiedział? nie wydaje mi sie
Fig 2016-09-28 21:32:33
Dlaczego o nią pytasz , nie interesuj się nią!
er 2016-09-29 14:13:53
Może wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na it pracownika? Świetnie, że jest zawierana umowa o pracę, a jak są dodatki za pracę i doliczają jeszcze bezpłatne zakwaterowanie, to się wcale nie dziwię, że zatrudnienie u nich jest tak opłacalne. Dzięki
puszczak 2016-09-29 14:56:31
Chłopie nie pchaj się w ten badziew
Zostaw swoją opinię o Rorets Polska - Pniewy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rorets Polska