brak logo

Rorets Polska

Pniewy

Opinie o Rorets Polska

Nie pracuje w Rörets 2017-02-14 17:36
www.pip.gov.pl - jesteście odważni i będziecie walczyć o swoje? Czy dalej wystarczy wam narzekanie na forum? Pisząc skargę w pip możecie być anonimowi.
Krok pierwszy: musisz pojechać do Poznania na ul św.Marcin.
Krok drugi: musisz opowiedzieć o problemie w firmie radcy prawnemu który jest w pip. Radca udzieli ci bezpłatnej porady i pomoże napisać skargę.
Krok trzeci: gotową skargę składasz w odpowiednim miejscu (pokieruje cię radca)

Dalej czekasz aż zadziała inspekcja pracy.
Ustawa o ochronie danych osobowych zapewnia twoją anonimowość.
3
bibiś zimny łokieć 2017-02-14 22:32
jutro zaleje beemke i lece na poznan wtem, ktos musi zrobic porządek z tym bydłem
1
Byczy dyd 2017-02-20 21:16
Jak bydło to nas traktują, parking wygląda jak wybieg dla byków A ich hodowca parkuje sobie obok
5
urban 2017-02-28 10:48
a teraz z cyklu najlepsze teksty romana "przyjdź puźniej"
4
sciemol z lakierni 2017-02-28 13:52
" bujać nie mnie bujać to ja"
2
Sam 2017-02-28 22:40
Moim faworytem jest "sekunde"
Bibis 2017-02-28 23:35
Moje anioleczki !!!
2
Zdziwiony 2017-03-01 22:19
Co to się dzieje w naszej firmie że ludzie tak uciekają i to nie tylko nowi ale też z dużym starzem.
Rorets 2017-03-01 23:16
Odpowiedź jest bardzo prosta. Zarobki w tej firmie stanęły na tych z przed 10 lat, a jak wiadomo wszystko cały czas idzie w górę. 13 zł nie zachęcają do pracy a 15 zł starego pracownika nie zatrzymią. Więc komu się trafi okazja to ucieka. A uciekać będzie wielu.
2
Poldek 2017-03-02 00:38
To nie jest tak jak myślisz !
Roberto 2017-03-02 06:42
Przyjdź później
On 2017-03-02 12:06
Teraz miejsce sie zwolni na magazynie to idz do kierownika i Cię wpiszę.
Mikuś 2017-03-07 01:49
a ten majster od BMW e 60 to jakiś leśniczy bo często go widzę jak do lasu wjeżdża ?
7
Hagxjao 2017-03-10 14:46
Jak zawsze montaż Antkowiaka idzie. Pozdro Romuś.
2
Lewak 2017-03-13 10:33
Dobre jest też" TO nie jest tak jak myslisz" albo " To nie działa w ten sposób"
Pytający 2017-03-14 17:58
I kto teraz będzie pilnował porządku na magazynie
bbbbbb 2017-03-15 10:05
a zwolnili kogoś???
Betlejemka 2017-03-15 12:27
Co tam porządek, zapraszam do naszego chlewika bo nowe koryta mamy, jak na prawdziwe świnie przystało whi whi
3
Pytający 2017-03-15 13:13
Wypowiedzenie dał najwiekszy krzykacz magazynu
Stojący pistolet pif paf 2017-03-27 21:27
Witam, z tej strony kolega z lakierni, kiedy jakiś dodatek za pracę bez możliwości akordu dostaniemy? Bo jesteśmy przywiązani do stanowiska pracy przez to że taśma idzie 24H bez przerwy, nie mozemy chodzić siku ani na dwójkę i pracujemy równo do danej godziny a inni kończą pracę 10min przed czasem żeby posprzątać, my musimy sprzątać mimo pracy. Panie dyrektorze jak żyć
1
Haha 2017-03-27 22:29
Nie martw się jeszcze troszke i nie bedzie miał kto na tej lakierni robić
2
Benedykt XVII 2017-04-03 15:06
kiedsy uslyszalem opinie ze rorets to firma rodzinna. Czy to prawda i czy cały czas panuje tam rodzinna atmosfera?
1
koles 2017-04-03 15:46
tak jasssne. ku**a rodznna firma szwagrów choc jednego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za przekręty
... 2017-04-04 21:24
kiedy robota się ruszy ?
mam dosyć juz kaszanki i chleba ze smalcem....
1
Byly 2017-04-08 23:48
A to co nie ma już nadgodzin
yyyyyyyyyy 2017-04-13 15:43
co za szkolenia , normalnie pierwsza liga :) :)
Pracownik 2017-04-15 12:49
Dyrektor chyba przejrzał na oczy, że trzeba iść do przodu ze wszystkim, nie tylko z produkcją ale też ze zarobkami, socjalem itp, mam nadzieję że podwyżki będą częściej tak by dogonić Europę
1
xxxx 2017-04-20 13:04
o wycieczka , a kiedy ??? bo trzeba się przyszykować
? 2017-04-20 15:27
????
Wtryskiwacz 2017-04-20 16:46
A ja słyszałem o wtryskarce, ze niby jakaś nowa,
1
Cośktoś 2017-04-30 14:51
A co się święci na Vistalu i Falterze?
1
Help 2017-05-02 14:35
Chcem się dostać do bióra

4
obiektywny 2017-05-09 18:55
Wice~ nie wiem co taki człowiek robi na takim stanowisku, zero decyzji,zero organizacji, zero kreatywności itp najlepsze że młodym podnoszą zarobki a Starych nie szanują.Ciekawe kiedy otworzą im się oczy. Ludzie nie są głupi....a wydaję mi się że Góra Green myśli inaczej
3
ramkin 2017-05-09 19:18
Co się dzieje na magazynie??? 4 osoba się zwalnia!
wisior 2017-05-09 19:25
Otwierają się oczy ,,, firma nie rokuje $$$
xy 2017-05-10 11:26
to kto odchodzi tym razem ???
R 2017-05-10 16:47
W..trysk
1
? 2017-05-10 20:34
Kto idzie na nową halę????
2
Jajo 2017-05-11 23:24
Pan traktorek też odchodzi? Prawda to? W tym roku chyba padnie rekord w odejsciach pracowników, nie ma sie co dziwić, tragedia jest,
Jajo 2017-05-12 16:20
Robota jest a ludzi nie ma do pracy, dlaczego? Wszędzie płacą więcej
biedny romek 2017-05-14 17:59
wtryskiwara wie co robi teraz bedzie w kazda sobote chodzic do pracy
2
Laluś 2017-05-18 20:26
Sodoma i Gomora.
1
Jajo 2017-05-19 08:51
Ja sie cieszę, stowka wiecej będzie, moze dopiero w pazdzierniku to odczuje bo swoich planów co do L4 nie zmienie, musiałby dac ze dwie stowki
Stary 2017-06-09 19:25
Mnie ciekawi jedna sprawa. Wytrysk nico . Co sobota chodzi . Wszędzie zmiany , rotacje a on kurwa na tym nico uziemiony jest. Co jest do chuja ?! A co do dyrektora .. idzie z nim porozmawiać na osobnosci ale czasami jak wjedzie na hale i mu odbije to nikogo nie szanuje.. Psycholog wita.
1
Ogórek 2017-06-09 22:45
Tam na nico stała ekipa, a co do soboty to jeden w pomidorach płaci zeby w sobote iść, moze to jest jakies rozwiązanie
3
Alwaro 2017-06-28 11:30
Widzę że usuwają fajne wpisy, te prawdziwe. Trudno. Wielu z nas nie ma, część na urlopie, część na l4, niektórzy już nie wrócą, bo za te pieniądze to lepiej w chacie siedzieć, ale straty sknera prędzej zje g#wno spod siebie niż konkretną podwyżkę da... pan Long za swoje głupie teksty o tym ze mamy dosyć pieniędzy też powinien po garnku dostać
3
Byly 2017-06-29 17:23
Long to jeszcze większy sknera niż stary
2
Alwaro 2017-06-30 22:03
Na montażu jest nowa naklejka "wyprodukowano w Polsce przez ukraińców"
Bb 2017-07-03 19:23
Co tam słychać w naszym kochanym roretsie bo się stesknilem?
Agent 2017-07-12 20:36
Skoro się steskniles to wracaj do nas Roberto się ucieszy i przyjmie z otwartymi rękoma. Murzynów do roboty potrzebuje caly czas bo coraz mniej nas tutaj
Zostaw swoją opinię o Rorets Polska - Pniewy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rorets Polska