Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rorets Polska

Pracowałeś w firmie Rorets Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
banany jedzą tylko włochate... - 2015-04-22 23:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma spoko, ludzie też, ten kto łysy ten fałszywy wiec włochaci mają przegibane
zdjecie uzytkownika
piotrek K - 2015-05-05 11:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda że w roretsie nie było podwyzki od 8 lat?
zdjecie uzytkownika
chińczyk - 2015-05-07 12:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie było podwyżki? Każdego dnia robię coraz wiecej :P
zdjecie uzytkownika
Kolin - 2015-07-16 17:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HEHEHEHE dobre. A za ile robisz jeśli można wiedzieć. Proszę o info dotyczące zarobków oraz możliwosci podpisania umowy czy dają o pracę czy trzeba się męczyć na zleceniach. Na święta jakieś paczki dają czy nic z tych rzeczy nie wchodzi w grę. Atmosfera pracy czytam jest dość znośna poza jednym panem,
zdjecie uzytkownika
dudus - 2015-07-17 17:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko o co pytasz jest juz napisane wyżej, dla przypomnienia 12zł brutto od 8lat niezmiennie, umowa na stałe tylko dla wybranych, możliwość awansu na stanowiska rodem z lotniska, możliwość rozmowy z v-ce dyrektorem który uraczy Cie swoim szyderczym uśmieszkiem dając Ci do zrozumienia, ze to jego zdanie sie liczy nawet gdy nie ms racji co ma często miejsce.
zdjecie uzytkownika
bleee - 2015-08-14 15:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnimi czasy podobno zatrudniany jest byle kto , po prostu "ludzie z ulicy". W roretsie jest taka polityka że nie ma ludzi niezastąpionych. Można robić 10 czy 15 lat i co z tego - mozna takiego pracownika zastąpić nowym. Jeden dzien na danej maszynie i pracownik wyszkolony w 100% za 12 brutto.
zdjecie uzytkownika
dyrek.Tor - 2015-08-18 06:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszam na nadgodziny:-)
zdjecie uzytkownika
falert - 2015-08-20 00:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety czasem ciężko nauczyć ludzi najprostszych rzeczy takich jak kultura osobista, niektórzy pewnie robią to specjalnie, inni zaś mogą nie być wychowani i robić to z przyzwyczajenia, najlepiej w takiej sytuacji wywiesić karteczkę który by przypominała o tej właśnie niby błahej ale jednak ważnej sprawie.
zdjecie uzytkownika
Operator zgrzewarki - 2015-08-25 00:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie chodzą po hali i patrzą się w sufit, co oni tam widzą???
zdjecie uzytkownika
mireo - 2015-09-20 00:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko że na to piwo to trzeba mieć też pieniądze, no ale trochę racji w tym masz, praca w tej firmie nie jest prosta, ale każdy ktoś się zatrudniał w tej fimrie chyba był w pełni świadomy że idzie do pracy a nie na wakacje, na każde miejsce zawsze znajdzie się jakiś inny chętny więc firma raczej rozpaczać nie będzie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-09-24 21:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam nie którzy pracownicy tak śmierdzą ja nie wiem czy sie nie myja bo jest paru co ciągle chodzą w tej jednej koszuli masakra
zdjecie uzytkownika
Kobieta - 2015-09-25 19:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kobiety co? Żadna nie myje się po pracy, spocone ubierają się w czyste ciuchy, boją się iść pod prysznic bo jeszcze tam czuć grażynką:-P
zdjecie uzytkownika
TOLEK - 2015-09-25 23:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A JA DLA NICH PRACUJE, WUKONUJĘ COŚ CO POTEM KOŃCZYCIE.MYSLAŁEM ZE WY TAM MACIE SUPER,ZARABIACIE KROCIE A TU TAKA NIESPODZIANKA.POCIESZCIE SIĘ ZE JA TEŻ MUSZĘ ZA GROSZE DLA NICH PRACOWAĆ,ALE TO JUZ CHYBA SZWEDZI BARDZIEJ DECYDUJĄ O TYM ILE MOGĘ DOSTAC ZA USŁUGI.MAM NADZIEJĘ ZE BĘDZIE LEPIEJ I DOCENIĄ PRACĘ DOBREGO PRACOWNIKA.ŻYCZĘ WAM Z CAŁEGO SERCA ZEBY WASZA CIĘZKA PRACA BYŁA DOCENIONA
zdjecie uzytkownika
Pendrive (zamiennik cd-romka) - 2015-09-26 01:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi podoba się w roretsie, w jakim innym zakładzie nowy pracownik miałby lepiej niż taki co pracuje 10 lat :-P tylko u nas ;-) nowych na montaż a starych nawlakiernie a co, miało by to sens gdyby starzy pracownicy mieli wysokie grupy a nie takie same jak ci co pracują od wczoraj
zdjecie uzytkownika
Mamiczka - 2015-09-26 23:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak sobie czytam i się zastanawiam ile w tym prawdy,a ile fałszu.Adamek był spoko,moze trochę małomówny,ale nie pozwolono mu za dużo gadać.Zastanawiam się często gdzie teraz pracuje?Pani Magdza bardzo dobrze się wywiązuje ze swoich obowiązków,mogę ocenić jej pracę na dobrą.bardzo jestem ciekawa co się dzieje w Postępie miałam kontak z panią Kasią i panią Kasią bardzo sympatyczne były kobitki.A tak w ogóle to tez myslę ze to ile zarabiacie to zależy tylko od Szwedów to oni pociągają za ten sznur ,i ani dyrektor i kierownicy nie mają wiele do gadania sami się boją więc gnębią was
zdjecie uzytkownika
kolin - 2015-09-27 00:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sorki o co chodzi z tymi smierdzącymi babami i zapachem grazynki?.kobietki w akordzie robią to się pocą ,ale czemu boją się kompac
zdjecie uzytkownika
Prawdziwy kakaowiec - 2015-09-30 07:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że ktoś tu się podszywa pod operatora siatkarki, zapraszam na halę nr 2 to ci zrobię kakaowca
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-10-05 21:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak tu żyć za 1400zł masakra nawet sie nie pochwaliłem dziewczynie bo ona ma wiecej niz ja a robi w Pniewach w biedronce a ja na lakierni ;/
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-10-07 08:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zauważyłam ze młodzi którzy nie mają żądnych uprawnień np na wózek widłowy są na maszynach które wymagają tego żeby mieć te uprawnienia , a koledzy maja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo nie mają czasu , bo są zajęci baaaardzo gadaniem sobie o pogodzie , albo co będą robić w weekend
zdjecie uzytkownika
do iKsa XXX - 2015-10-07 19:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tutaj to norma, że wpisuje się ludzi, którzy nie mają uprawnień w miejsca gdzie bez tych uprawnień trzeba chodzić i się prosić o pomoc ( przez co robi się mniej!!!) jest to celowe zmniejszenie wydajności przez pana vice dyrektora, niestety to nie nam robi na złość a firmie i panu dyrektorowi, który jak przeczyta ten post to użyje tego żelu co to go ktoś gwizdnął spod prysznica :P
zdjecie uzytkownika
te.z pracownik - 2015-10-07 23:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co się tam u was dzieje w Pniewach.Pisac kto pracuje na poznańskiej tam też tak żle się dzieje?Romek kiedyś był taki fajny chłop,co stanowisko nie zrobi z człowieka.
zdjecie uzytkownika
XXXXXXXXXXXX - 2015-10-07 23:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potem kierownik zmiany ma " sapy" czemu tak mało , witaj w Rorets pniewy ! :)
zdjecie uzytkownika
sadhkasjhd - 2015-10-08 00:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio jak byłam w tym biurze to( usunięte przez administratora )przeglądał te forum , tak bardzo jest zapracowany , żeby jeszcze na skype sobie pisać , taki kierownik to skarb !:)
zdjecie uzytkownika
yyyyyyyyyyyyy - 2015-10-08 08:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo to kmiot jest , zresztą jak wszyscy inni
zdjecie uzytkownika
ździchu - 2015-10-09 16:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rurkorets ;)
zdjecie uzytkownika
Kaka - 2015-10-09 22:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na moje to kał się robi, Ale dlaczego pod maszyną ten kał a nie we wc
zdjecie uzytkownika
ZMĘCZONA - 2015-10-10 23:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja już mam wszystkiego dosyć, jestem taka zmęczona tą pracą.
zdjecie uzytkownika
Heniek murarz - 2015-10-12 12:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak robiłem na budowie to zawsze z majstrem flaszka była czasem dwie, a tutaj? Tu muszę sobie sam kupić i jeszcze się po kiblach chować,
zdjecie uzytkownika
dasss - 2015-10-17 22:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie czy 11 lis idziemy do pracy?
zdjecie uzytkownika
tapicer - 2015-10-17 22:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ten dzien pracuja tylko najwieksze hapacze czyli polowa roretsu pojdzie na wlasna prosbe jak w zeszłe lata...no comment
zdjecie uzytkownika
poa - 2015-10-20 04:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z ich firmy jeśli mowa o produktach to najbardziej są znane deski do pracowania no i dodatki do tego czyli np. suszarka na obrania czy taka specjalna na bielizne też jest z tego co wiem. Ceny maja raczej te z wyższej póki, ale tez nie sprzedają rzeczy sporowadzanych z chin, więc i z tym trzeba się liczyć.
zdjecie uzytkownika
biguś - 2015-10-22 18:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki jest nip Ruchoretsu? trzeba w końcu iść na L4..
zdjecie uzytkownika
piguła - 2015-10-22 20:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
my w ośrodku znamy ten nip na pamięć, spokojna głowa :)
zdjecie uzytkownika
Ejakulacja - 2015-10-23 22:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem najlepszy, jakby co koledzy to zawsze pomogę wam ustawić maszyny ;)
zdjecie uzytkownika
benek kuleczka - 2015-10-25 14:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przypominam, zakładamy kask na głowę, wsadzamy zatyczki do uszu, pracujemy za te samą stwkę przez kolejne dziesięć lat moi drodzy :) a jak się komuś nie podoba to niech idzie do pierwszej lepszej firmy w Pniewach gdzie dają więcej, no taka prawda...
zdjecie uzytkownika
tiger - 2015-10-27 20:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bym się chciał zapytać, co się bardziej opłaca, zainwestować w maszyny z wyższej półki czy kupić jakieś badziewie i wiecznie je naprawiać? kto tam ma jaja w tej firmie? Panie dyrektorze, jak mamy tak robić to nie róbmy wcale
zdjecie uzytkownika
bhp musi być - 2015-10-29 18:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto oszczędza a kto wynosi? dlaczego u kobiet jest wszystko we wc a u mężczyzn nie ma np odświeżacza do powietrza we wc? jesteśmy jacyś gorsi? nie ma na to pieniędzy czy sprzątaczka do domu bierze? to samo tyczy się pasty do rąk, czy to pracodawca nie zapewnia nam odpowiedniej ilości środków czystości czy ktoś inny sobie "wynosi" a my potem nie mamy się w czym umyć!!!
zdjecie uzytkownika
robson - 2015-12-04 21:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
romkson a gdzie grafik ???????????????????????? znowu brak czasu ??????????????????? zal zal zal zal zal zal zal zal
zdjecie uzytkownika
malwina malinova - 2015-12-08 14:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mnie z koleii bardzo ciekawi jak wielki obrót ma firma zajmująca się deskami do prasowania, akcesoriami do garderoby itd., czy jest stabilnie z kasą ogólnie dla pracowników
zdjecie uzytkownika
siłownik - 2015-12-11 18:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jakaś kpina, po co jest ten grafik w internecie, skoro nie jest aktualny? jest piątek wieczór, a nie mogę sobie sprawdzić na jaką idę zmianę, a z racji tego, że za chwilę wyjeżdżam na cały weekend i nie będę miał dostępu do internetu to muszę jak debil dzwonić po kolegach żeby się dowiedzieć, dziękuję bardzo, w poniedziałek idę na L4 jak tak....
zdjecie uzytkownika
simon - 2015-12-18 20:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To od kiedy jest taki bałagan z grafikiem w tej firmie, bo chyba nie jest to jakas nowa sytuacja. Reszta formalności jest tu chociaz ok, w sensie wypłaty sa na czas.
zdjecie uzytkownika
L4 - 2016-01-09 12:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem taki chory, ale mam kredyt to mogę
zdjecie uzytkownika
izka - 2016-01-10 23:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żyjemy w dobie internetu, robicie grafik dostępny on-line, a nikt go nie uaktualnia.. hm, jak dla mnie to się mija z celem. Fajny pomysł, ale może jedną osobą wybierzcie, by się tym zajęła.
zdjecie uzytkownika
lunik - 2016-01-15 23:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@izka łatwo powiedzieć, ale jednak nikomu nie chce się za to zabrać i co za tym idzie potem są problemy, jednak oprócz tego nie mam zastrzeżeń bowiem dostaje się umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
sokół - 2016-01-24 16:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sytuacja jaka ma miejsce w tej firmie coraz mniej mnie bawi. Pewna osoba w firmie podszywa się pod innych pracowników na forum opisuje wulgarnie kierownictwo i personel pod przykrywką innych osób jak i również z perspektywy mojego stanowiska. Jeżeli ta sytuacja się nie zmieni podejmę bardziej radykalne kroki. Z technicznego punktu widzenia w takiej sytuacji można uzyskać numery IP czy telefonów kom. a rozmawiając już z pewnymi osobami można się już tym zająć. Zastanówcie się więc co robicie bo później może być wstyd. Każdy wie jak to się nazywa. Piszcie co chcecie ja nie mówię ale miejcie jaja napisać to w swoim imieniu
zdjecie uzytkownika
lysy sledz - 2016-01-24 21:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a stare pukwy sie po daimondach sie bawia
zdjecie uzytkownika
Do sokoła - 2016-01-25 20:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku, nikt tu się imieniem i nazwiskiem nie podpisuje, przestań pajacować albo na płyty idź odreagować
zdjecie uzytkownika
rumón - 2016-01-25 20:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PO 3TYS ZARABIACIE W TYM RORETSIE A JESZCZE BIADOLICIE NA SWOJ LOS NIE JEDEN CHCIALBY W PNIEWACH MIEC TAKA WYPLATE JAK WY.
zdjecie uzytkownika
oli - 2016-02-07 21:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3000 zł ? haha to trzeba po 12 godzin zapie****** + soboty. Bedąc na pierwszej grupie zarobisz 1500-1600 zł bez nadgodzin.
zdjecie uzytkownika
klakier - 2016-02-08 12:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
montaz pozdrawiam lakierniew takim razie ..haha

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Rorets Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rorets Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert