Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rorets Polska

Pracowałeś w firmie Rorets Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Dotek - 2014-06-07 09:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale pytania kieruj do przełożonych. Ja ci mówię to co myślę i też się nie zgadzam z tym, że nie można w spokoju usiąść i zjeść. Zawsze coś.
zdjecie uzytkownika
bez nazwy - 2014-06-09 21:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
To mam isc do dyrektora i mu powiedzieć ze gaszą światło na stołówce i nie ma sie dziwić jak sobie widelec po ciemku w oko wsadzę czy jak? Od razu sie rozejdzie po firmie kto i miłośnicy macania sie po kolanach nie będą zachwyceni
zdjecie uzytkownika
Dotek - 2014-06-24 00:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jedz po ciemku. Poza tym czcze gadanie takich plotkar nie powinno w ogóle nikogo przejmować chyba, że boisz się o swoją opinię.
zdjecie uzytkownika
Waginosceptyk ;) - 2014-06-24 21:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piwo dla Kapitana Bomby ma 100% racje. Nie zdziwie się kiedy ludzie bedą szukali innej roboty, by spi___ić z tego cyrku. I to juz niedługo zaczną migrowac jak bociany na wiosnę. Oko saurona jest juz wszędzie, obserwuje co sie dzieje na chali :) gdzież by to był monitoring pracownikow :D tylko na stołówce jeszcze nic nie założyli, wtedy bedzda wiedzieć co nawet jesz. A na temat systemy to juz nie ma sensu sie wypowiadać dno i wodorosty, ale o tym to niech sie ktoś inny skomentuje bo mnie głowa boli jak sobie o tym pomyśle. Nie jedna zecz w tym zakładzie nam przeszkadza a niech ktoś spróbuje sie wychylić i to skomentować :/ wiadomo co go spotka i to nie bedzie jakaś fajna nagroda. Nie nie naiwniaczki :) dostanie w kakao i trafi na lakiernie.... O losie niech sie tam polepszy. I zanotujcie sobie " te same ruchy...........................................szybciej" :)
zdjecie uzytkownika
Dotek - 2014-06-25 00:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musi być gdzieś jakiś element prywatności, poza tym do talerza Ci nie będą zaglądać bo co kogo to interesuje. Będzie własny kąt...
zdjecie uzytkownika
bumtararara - 2014-06-29 00:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego usunięto wpis o mobingu? przecież to ma tu miejsce, niech wszyscy wiedzą, że v-ce dyrektor i dyrektor używają kamer na hali do kontrolowania wydajności pracy ludzi i upominania ich gdy pracują za wolno!!! przecież to jest karalne!!! do administratora tej strony, proszę nie usuwać tego wpisu gdyż nie jest obraźliwy a argumenty w nim użyte są 100% prawdą, którą mogą poświadczyć wszyscy pracownicy hal produkcyjnych, którzy pracują w strachu!!!
zdjecie uzytkownika
bez nazwy - 2014-06-29 14:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
naprawdę w waszej firmie kamery są używane do kontroli wydajności pracy? Kamery wg prawa powinny być instalowane w miejscach i w firmach gdzie wymagają tego względy bezpieczeństwa (banki, sklepy itp) w takim razie, jeżeli pracownicy fizyczni na hali są bacznie obserwowani przez kamery to rozumiem, że ta inwigilacja sięga także pracowników biurowych? system Corp Guard, który na bieżąco pełni nadzór nad tym, co ludzie robią przy komputerach. Z raportów widać jasno: kto, kiedy i ile czasu, w jakich aplikacjach pracował, jakie strony internetowe odwiedzał. System nawet rejestruje, co dokładnie pracownik pisał na klawiaturze. Osobiście polecam ten program
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-06-29 14:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to jakas masakra, dobrze ze pracowalem tam tylko 3 miesiace bo załuje do dzisiaj nawet tych 3 miesiacy... vice dyrektor to cep jakich mało, ten człowiek powinien sie leczyc, moge sie załozyc ze w dziecinstwie nawet laski go lały bo to co teraz wyprawia i wygaduje ten człowiek to jakas paranoja... zaczynajac od tego ze nie ma zielonego pojecia ile pracownicy musza sie tam nachapac, a konczac na tym ze jako vice nie umie sie nawet ubrać !! do tego brak zadnego jezyka obcego i zapach ropy z jego ust jest nie do pomyslenia.. jak taki prostak może byc vice dyrektorem ?? Dyrektor chyba był nacpany jak podpisywał z nim umowe.. ja na jego miejscu juz dawno go wywalil na zbity pysk albo na lakiernie żeby mogl sobie zarobic te 1500zł... aaa i niech vice sobie poczyta kodeks pracy, chociaż nie wiem czy wie w ogole co to jest... Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mako - 2014-06-30 10:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wawel z nim
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-07-05 00:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziekuje za miłe słowa, a ja Was tak kochałem :(
zdjecie uzytkownika
waginosceptyk - 2014-08-05 10:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do przedmówcy wyżej :D My ciebie nie kochamy :) Brak słów na to co się dzieje, wypłaty coraz mniejsze, szału nie ma, maszyny zastępują pracowników. A lizusy na nie idą byle lekką robotę mieć. Nawet z blatów uciekają jak szczurki bo już się ciężko robi i coraz więcej wymyślają. By utrudnić ludziom życie. Jeszcze trochę i ludzie będą się zwalniać, bo też ile można sobą dawać pomiatać, nikomu nie można tam ufać ludzie są obłudni i fałszywi jak nigdzie, jeden pod drugim dołki kopie. I ten brak kultury i szacunku u przełożonych wobec pracowników... Jeśli nie macie nic mądrego do powiedzenia to lepiej się nie odzywajcie :)
zdjecie uzytkownika
bez nazwy - 2014-08-14 17:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda system kariery zawodowej w rorets Polska, czy są robione konkursy dla pracowników odnośnie awansów i podwyżek czy systematycznie co jakis czas są podwyżki, czy każdy ma mozliwosc uczciwego awansu jak kolega obok czy tylko na wybranych stanowiskach? Czy kazdy jest stopniowo szkolony w różnych miejscach czy tam gdzie trafi tak siedzi? Znam opinie jednej pani z biura, teraz chcialbym porownac ja z opinia pracowników. Z góry dziekuje
zdjecie uzytkownika
haha- awans i podwyzka - 2014-09-14 21:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Awans, podwyżka... a co to takiego ? tutaj tego nie ma, jest 8 grup jak Cie przyjmuja to dostajesz pierwsza i jak sie zwalniasz po 5-7 latach to nadal masz tą pierwszą... chyba ze dobrze lizesz to po 3 latach mozesz dostac druga lub trzecia... normalny pracownik po 5-7 latach dostaje w koncu umowe na czas nieokreslony i druga grupe... oczywiscie nie każdy... a jesli chodzi o stanowiska to roznie to bywa, lizusy są na dobrych maszynach caly czas, normalni po kilka miesiecy siedzą na jednych ale jak już jakis dekiel zobaczy że za dobrze Ci idzie to zmienieniają Ci na inną... chora polityka... no a na koniec Ci którzy maja swoje zdanie do powiedzenia i sie chociaz raz odezwą to juz jest gorzej... lakiernia za 1600zł, gdzie latem jest 50 stopni albo prasa 30t gdzie lepiej zarobisz ale sie nachapiesz jak wol.... to samo dotyczy chorobowego... szkolenie na maszynie trwa ok pol godziny, najpierw czytasz instrukcje maszyny, kierownik raz Ci pokaze jak sie to robi i po 3 minutach idzie dalej bo juz Ci pokazal... pozniej inni pracownicy podpowiadaja Ci co i jak zebys po tych dwoch dniach dał rade na akordzie... oczywiscie kazdy pracownik podpowiadajac- pomagajac jest narazony na atak kierownikow i vice dyrektora i ma szans im wytlumaczyc ze bylo sie tam w dobrej wierze... aaa przepraszam jednen mial szczescie, Adamowi sie udało bo znal angielski i siedzi obok romana bo on, chociaz wcale mnie to nie dziwi - nie zna żadnego obcego jezyka.. ogolnie nie polecam NIKOMU tej firmy !! no chyba że ktos lubi obozy pracy to jak najbardziej ;)
zdjecie uzytkownika
nowa fura - 2014-09-15 10:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwyraźniej stopa życiowa firmy się podniosła :) zakup nowego auta to idealny pretekst, by zabrać pracownikom premię za inwenturę. Brak słów teraz będą zbierali na garaż, by można gdzieś zaparkować klamota. Czy myślicie że pracownicy dostali podwyżkę?? No pewnie że NIE :) Bądźmy realistami, tam się dobrze nie dzieje. Kierownicy są fałszywi i zawzięci patrzą tylko jak pracownika znieważyć lub pozbawić premii . Ludzie pomału olewają tam pracę, po co się starać wykazując się , skoro i tak nikt tego nie docenia. Już nawet pan A. od zamówień wyemigrował, chłopak z produkcji a to dopiero początek. Najbardziej bulwersujące jest też to że na nadgodziny i soboty chodzą wybrani, lub namaszczeni przez zastępce dyrektora, wszystko to jedne wielkie znajomości i koligacje rodzinne, tam każdy jest z kimś spokrewnionym szok 8-(.
zdjecie uzytkownika
czy sie stoi czy leży - 2014-09-15 10:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swiete slowa, po co sie starac skoro nic to nie da, ja sam robie minimum, na pierwszej grupie bez akordu wysilanie sie nic nie da, skoro ludzie po 7-8 lat bez podwyżek to ja tym bardziej
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-09-19 12:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A mowia ze to najlepszy oboz w pniewach. swoja droga to skoro pan A. zostal wybrany czemu odszedl?
zdjecie uzytkownika
bez nazwy - 2014-09-23 21:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A uciekl bo v-ce dyr. giery waliły i nie szło z nim ujechac, prócz tego za darmo nikt robić nie będzie
zdjecie uzytkownika
Bez nazwy - 2014-09-26 12:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To macie wolny wakat na stanowisko p. A?
zdjecie uzytkownika
bez nazwy - 2014-09-27 09:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeciez robi za niego babka ktora nie ma o niczym pojecia. Mogli zatrudnić kogoś z firmy. Malo magistrów robi na hali???
zdjecie uzytkownika
Przykro - 2014-09-30 00:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dwoch najbardziej walnietych pracownikow firmy: ( usunięte przez administratora )panoszą się, czepiają, stosują mobing na pracownikach. Uważajcie na nich !!
zdjecie uzytkownika
bez nazwy - 2014-09-30 17:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to jest katastrofa logistyczna, byle przezimować bo jest rzeźnia....
zdjecie uzytkownika
Bez nazwy - 2014-10-03 12:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za jedna? skad ja wzieli jak sie nie zna? ladna chociaz ;p?
zdjecie uzytkownika
Karens - 2014-10-11 19:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiedzcie mi chociaż czy te produkty, które firma ma w swojej ofercie tj. skrobak do grilla, gąbka do grilla czy różnorakie klamerki są towarem atrakcyjnym na rynku? Przyznam, że nie siedziałem tak dokładnie w tej branży, a chciałbym odnosić niezłe sukcesy finansowe, zastanawiam się czy te produkty aby na pewno na to pozwolą.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-10-14 21:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd mamy wiedzieć jak to nie idzie na Polskę
zdjecie uzytkownika
dyga - 2014-10-29 18:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2014-10-14 21:36:05]:
Widzę, że dyskusja zeszła na inne tory... Może ktoś może udzieli mi kilku informacji bardziej o pracy tam. Interesuje mnie podjęcie pracy w Rorets Polska w pionie marketingu i sprzedaży. Czy przyjmują osoby bez doświadczenia na staż z ewentualną późniejszą współpracą na stałe? Jakie dają wynagrodzenie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rorets Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x