Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rorets Polska

Pracowałeś w firmie Rorets Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-02-20 21:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zróbmy strajk w firmie jak zgromadzimy więcej jak połowę lodżii wyjdziemy przed firma lub cos w tym stylu to docenią nas zrozumiem ze nie którzy nie wyjdą bo maja kredyty rodziny itp ale my młodzi powinnyśmy się zmobilizować co nam zależy i tak nas nie doceniają kto jest za tym ?.......
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-02-20 21:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem za :)
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-02-20 22:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zamiast się gromadzić i strajkować jawnie lepiej zrobić tak zwany cichy strajk. przez jeden tydzień zero nadgodzin i wszystkie akordy na kwotę swoich godzinówek, jeden tydzień wystarczy by sparaliżować firmę, wtedy im się oczy otworzą!!!! ludzie zbierzmy się i zgrajmy tak jak się zebraliśmy na bramę te kilka lat temu tak teraz się zbierzmy i odmówmy sobie ten jeden tydzień!!! jednego tygodnia aż tak nie odczujemy ale jeśli jest ponad setka pracowników to oni to MOCNO odczują!!!!
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-02-22 02:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na spawalni albo gdzies obok jest ukryta kamera, bo wystarczy ze ktos przestanie spawać albo szlifować blaty i od razu pojawia sie v-ce dyrektor, dziwny zbieg okoliczności, widocznie sam nie ma co robic ze zajmuje sie tym czym powinien zajmować się kierownik zmiany według drogi służbowej ktora tu obowiązuje
zdjecie uzytkownika
bajanongo - 2015-02-23 21:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jak oceniacie nowe nabytki firmy? Mam na myśli zgrzewarkę typu koło fortuny i disco kule :-)
zdjecie uzytkownika
bomba - 2015-02-24 16:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mi bardzo spodobała sie disco kula, na nocce robimy imprezę i święcimy w nią latarką przez siatkę, prawie jak na rozdrożu :-)
zdjecie uzytkownika
dupa - 2015-02-27 22:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjacielu prawda jest taka ze masz bardzo skąpego dyrektora który pracownikom co pracują wiele lat a jest ich naprawdę wielu nie chce dac podwyżek a ty masz sapy ze nie chodzisz w soboty do pracy ta firma to naprawdę porażka jak ktos pracuje za 12zł brutto to zarobi około 1600zł na czysto na 20 dni roboczych jak tak długo będzie robił to będzie trzeba coś z tym zrobić znam chłopaków z Zamorza co lubią bawić się zapałkami a drugi przeciwieństwem do nich gaśnica
zdjecie uzytkownika
dupa 2 - 2015-02-28 23:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba by się dowiedzieć gdzie mieszka w tej Zielonej Górze i tam podrzucić tych ze Zamorza, sprawiedliwość musi być
zdjecie uzytkownika
dupa 3 - 2015-03-01 13:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopaki z Roretsu ładnie reprezentowali firmę tak jak on prowadzi firme pozdrawiam naszego skąpego dyrektora co my zakładu i inni z innych zakładów sie śmieją
zdjecie uzytkownika
poślad 1 - 2015-03-05 11:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma sensu się starać, im wiecej się starasz tym gorzej kończysz, bynajmniej w tej firmie :(
zdjecie uzytkownika
MGR.NAMOR - 2015-03-08 21:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JO NIENAZEKOM MOM 1580 NA LAPE NA DZIEWUHY JEST I PIWO TAKIE JEST RZYCIE ALBO NAÓKA ALBO RORDES
zdjecie uzytkownika
niewolnik z roretsu co jego pani zarabia wecej w p - 2015-03-09 15:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za forma :/właśnie się dowiedziałem ze zamiast dostać 1950zł około dostałem 1650zł bez nadzieja dziękuje pani co to mi liczyła :/
zdjecie uzytkownika
jak to jest??? - 2015-03-17 11:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzis nadgodziny a od poniedzialku tydzień wolnego??? Jak to jest??? To po to by pracownika pozbawić urlopu gdy będzie wiecej pracy. Logistycznie lepiej byloby nadrobić teraz zamiast później płacić za nadgodziny. Oj ktos tam chyba bierze pieniadze za nic zamiast pomyśleć.
zdjecie uzytkownika
kot Filemon - 2015-03-17 11:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tydzien wolnego by szukac innej roboty...
zdjecie uzytkownika
wolne - 2015-03-17 16:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale fajnie, szkoda ze nie wiedzialem wczesniej to bym sobie cos zaplanowal a tak to będę siedziec w domu jak taki stary cap :/
zdjecie uzytkownika
tadziu lewandowski - 2015-03-18 23:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam wszystkich kibiców Lecha :-)
zdjecie uzytkownika
fryzier z wronek ;) - 2015-03-22 21:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Lecha tych patałachów co w lidze europy nic nie pokazują
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-07 21:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dowiedziałem sie ze macie forum to pisz mam pytanko dostałem umowę 12zł brutto ale premie jak tu wyglądają np na lakierni montaż itp ? ja na np nie bede miał przez trzy miesiące premii ale jak tu jest ???????????????
zdjecie uzytkownika
Kiedyś tam robiłem... - 2015-04-07 21:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do przedmówcy... Kolego co mam Ci powiedzieć. Właśnie strzeliłeś sobie w kolano :) hehe.. Pozdro dla montaży, kakaowego brata i brygadzistów oraz pań....



Jeże są wszędzie ;)
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-04-09 06:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premia? Chlopie, po 7 latach dostaniesz druga grupe:P a premia to żal
zdjecie uzytkownika
gdzie są moje grabie? - 2015-04-10 22:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na tym forum to tylko dwa tematy: brak podwyżek i wredne szefostwo jak w telewizji smolensk i in vitro...ludzie ogarnijcie się.
zdjecie uzytkownika
KAZDY GŁUPEK TRAFIA W ... - 2015-04-17 20:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozna bardzo dobrze zarobic na produkci dopisywac se w akord cały rok tak robiłem oni sa zadowoleni a ja jeszcze bardziej
zdjecie uzytkownika
banany jedzą tylko włochate... - 2015-04-22 23:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma spoko, ludzie też, ten kto łysy ten fałszywy wiec włochaci mają przegibane
zdjecie uzytkownika
piotrek K - 2015-05-05 11:46:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda że w roretsie nie było podwyzki od 8 lat?
zdjecie uzytkownika
chińczyk - 2015-05-07 12:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie było podwyżki? Każdego dnia robię coraz wiecej :P
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rorets Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Rorets Polska?
Zadaj pytanie
alert