Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rorets Polska

Pracowałeś w firmie Rorets Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rybak - 2014-01-26 10:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wedkarz - 2014-01-24 02:29:47]:
Roman je zjadł:D
zdjecie uzytkownika
lovelas - 2014-01-30 19:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mówisz, że pierdołami się zajmujemy? chłopie, zima jest, woda lodem skuta to kogo rybki obchodzą? no chyba, że te rybki na hali :)
zdjecie uzytkownika
– . – . – – . . – – – . – . . – – – - 2014-02-10 20:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej czoło to nie obora ze sie mozesz tak rzadzic
ps zagadka w nick-u ciekawe ilu tak naprawde jest bystrych
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-02-15 17:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe nick to ksywa osoby do której to się tyczy :-) alfabet morsa. . .
zdjecie uzytkownika
leonardo - 2014-03-13 17:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyznać mi sie kto maluje po czole kierownika :-)
zdjecie uzytkownika
zbakany - 2014-03-15 21:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz będzie przeprowadzone śledztwo :) hehe.. Trzeba mieć IQ stalowej rury by to zrobić..
zdjecie uzytkownika
Pedobar - 2014-03-29 22:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego ludzie mają tyle jadu i "zawiści" w sobie ? Może nie mają za grosz ambicji i swoich celów życiowych? A może po prostu są chorzy... Może warto przemyśleć swoje zachowanie i dać na luz? Pozdrawiam i życzę poprawy.
zdjecie uzytkownika
melensjo - 2014-03-31 01:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiedzenie ze ktoś jest chory kojarzy mi się tylko z jedną osobą :-)
zdjecie uzytkownika
pikaczu - 2014-05-20 18:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapisujcie sie na urlop do pracy ale potem sie nie dziwcie, ze nie ma nadgodzin i sobót dla wszystkich tylko dla trzech osób na zmianę....
zdjecie uzytkownika
bez nazwy - 2014-05-29 03:01:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno firma szuka oszczędności, nawet przerwa śniadaniowa na nocnej zmianie odbywa sie przy zgaszonym swietle :-)
zdjecie uzytkownika
Dotek - 2014-05-29 10:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No już bez przesady. Jak jarzeniówka się będzie 15 minut świeciła to nikogo to nie zabije. Oszczędności szuka się zazwyczaj w portfelu pracownika.
zdjecie uzytkownika
TIMUR - 2014-05-31 16:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) MOZE MACIE JAKIES STANOWISKO NA KIEROWNIKA ??
zdjecie uzytkownika
do dotka - 2014-06-06 17:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to skoro 15 minut nikogo nie zbawi to dlaczego zawsze na nockach trzeba jeść przy zgaszonym swietle???
zdjecie uzytkownika
Dotek - 2014-06-07 09:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale pytania kieruj do przełożonych. Ja ci mówię to co myślę i też się nie zgadzam z tym, że nie można w spokoju usiąść i zjeść. Zawsze coś.
zdjecie uzytkownika
bez nazwy - 2014-06-09 21:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
To mam isc do dyrektora i mu powiedzieć ze gaszą światło na stołówce i nie ma sie dziwić jak sobie widelec po ciemku w oko wsadzę czy jak? Od razu sie rozejdzie po firmie kto i miłośnicy macania sie po kolanach nie będą zachwyceni
zdjecie uzytkownika
Dotek - 2014-06-24 00:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jedz po ciemku. Poza tym czcze gadanie takich plotkar nie powinno w ogóle nikogo przejmować chyba, że boisz się o swoją opinię.
zdjecie uzytkownika
Waginosceptyk ;) - 2014-06-24 21:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piwo dla Kapitana Bomby ma 100% racje. Nie zdziwie się kiedy ludzie bedą szukali innej roboty, by spi___ić z tego cyrku. I to juz niedługo zaczną migrowac jak bociany na wiosnę. Oko saurona jest juz wszędzie, obserwuje co sie dzieje na chali :) gdzież by to był monitoring pracownikow :D tylko na stołówce jeszcze nic nie założyli, wtedy bedzda wiedzieć co nawet jesz. A na temat systemy to juz nie ma sensu sie wypowiadać dno i wodorosty, ale o tym to niech sie ktoś inny skomentuje bo mnie głowa boli jak sobie o tym pomyśle. Nie jedna zecz w tym zakładzie nam przeszkadza a niech ktoś spróbuje sie wychylić i to skomentować :/ wiadomo co go spotka i to nie bedzie jakaś fajna nagroda. Nie nie naiwniaczki :) dostanie w kakao i trafi na lakiernie.... O losie niech sie tam polepszy. I zanotujcie sobie " te same ruchy...........................................szybciej" :)
zdjecie uzytkownika
Dotek - 2014-06-25 00:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musi być gdzieś jakiś element prywatności, poza tym do talerza Ci nie będą zaglądać bo co kogo to interesuje. Będzie własny kąt...
zdjecie uzytkownika
bumtararara - 2014-06-29 00:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego usunięto wpis o mobingu? przecież to ma tu miejsce, niech wszyscy wiedzą, że v-ce dyrektor i dyrektor używają kamer na hali do kontrolowania wydajności pracy ludzi i upominania ich gdy pracują za wolno!!! przecież to jest karalne!!! do administratora tej strony, proszę nie usuwać tego wpisu gdyż nie jest obraźliwy a argumenty w nim użyte są 100% prawdą, którą mogą poświadczyć wszyscy pracownicy hal produkcyjnych, którzy pracują w strachu!!!
zdjecie uzytkownika
bez nazwy - 2014-06-29 14:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
naprawdę w waszej firmie kamery są używane do kontroli wydajności pracy? Kamery wg prawa powinny być instalowane w miejscach i w firmach gdzie wymagają tego względy bezpieczeństwa (banki, sklepy itp) w takim razie, jeżeli pracownicy fizyczni na hali są bacznie obserwowani przez kamery to rozumiem, że ta inwigilacja sięga także pracowników biurowych? system Corp Guard, który na bieżąco pełni nadzór nad tym, co ludzie robią przy komputerach. Z raportów widać jasno: kto, kiedy i ile czasu, w jakich aplikacjach pracował, jakie strony internetowe odwiedzał. System nawet rejestruje, co dokładnie pracownik pisał na klawiaturze. Osobiście polecam ten program
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-06-29 14:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to jakas masakra, dobrze ze pracowalem tam tylko 3 miesiace bo załuje do dzisiaj nawet tych 3 miesiacy... vice dyrektor to cep jakich mało, ten człowiek powinien sie leczyc, moge sie załozyc ze w dziecinstwie nawet laski go lały bo to co teraz wyprawia i wygaduje ten człowiek to jakas paranoja... zaczynajac od tego ze nie ma zielonego pojecia ile pracownicy musza sie tam nachapac, a konczac na tym ze jako vice nie umie sie nawet ubrać !! do tego brak zadnego jezyka obcego i zapach ropy z jego ust jest nie do pomyslenia.. jak taki prostak może byc vice dyrektorem ?? Dyrektor chyba był nacpany jak podpisywał z nim umowe.. ja na jego miejscu juz dawno go wywalil na zbity pysk albo na lakiernie żeby mogl sobie zarobic te 1500zł... aaa i niech vice sobie poczyta kodeks pracy, chociaż nie wiem czy wie w ogole co to jest... Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mako - 2014-06-30 10:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wawel z nim
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-07-05 00:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziekuje za miłe słowa, a ja Was tak kochałem :(
zdjecie uzytkownika
waginosceptyk - 2014-08-05 10:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do przedmówcy wyżej :D My ciebie nie kochamy :) Brak słów na to co się dzieje, wypłaty coraz mniejsze, szału nie ma, maszyny zastępują pracowników. A lizusy na nie idą byle lekką robotę mieć. Nawet z blatów uciekają jak szczurki bo już się ciężko robi i coraz więcej wymyślają. By utrudnić ludziom życie. Jeszcze trochę i ludzie będą się zwalniać, bo też ile można sobą dawać pomiatać, nikomu nie można tam ufać ludzie są obłudni i fałszywi jak nigdzie, jeden pod drugim dołki kopie. I ten brak kultury i szacunku u przełożonych wobec pracowników... Jeśli nie macie nic mądrego do powiedzenia to lepiej się nie odzywajcie :)
zdjecie uzytkownika
bez nazwy - 2014-08-14 17:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda system kariery zawodowej w rorets Polska, czy są robione konkursy dla pracowników odnośnie awansów i podwyżek czy systematycznie co jakis czas są podwyżki, czy każdy ma mozliwosc uczciwego awansu jak kolega obok czy tylko na wybranych stanowiskach? Czy kazdy jest stopniowo szkolony w różnych miejscach czy tam gdzie trafi tak siedzi? Znam opinie jednej pani z biura, teraz chcialbym porownac ja z opinia pracowników. Z góry dziekuje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rorets Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski