Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rorets Polska

Pracowałeś w firmie Rorets Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ronaldo - 2015-01-12 23:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobre :P
zdjecie uzytkownika
ronaldo - 2015-01-12 23:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wam coś nie pasuje zmieńcie prace a nie się podszywacie np pod Kasie lub inne osoby to świadczy tylko o inteligencjach waszych jak to mówią sa ludzie i ludziska
zdjecie uzytkownika
Pedobar - 2015-01-12 23:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sami łazicie i ściemniacie a na innych gadacie
zdjecie uzytkownika
rocky - 2015-01-13 12:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chodzi o to ze sobie wołek czy gerda poszukają pracy lepszej czy gorszej ale o fakt że po 6 latach w przypadku gerdy a ponad 8 latach w przypadku wołka kierownictwo potraktowało ich jak śmieci. To świadczy tylko o inteligencji osób kierujących firmą.
zdjecie uzytkownika
rocky - 2015-01-13 12:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chodzi o to ze sobie wołek czy gerda poszukają pracy lepszej czy gorszej ale o fakt że po 6 latach w przypadku gerdy a ponad 8 latach w przypadku wołka kierownictwo potraktowało ich jak śmieci. To świadczy tylko o inteligencji osób kierujących firmą.
zdjecie uzytkownika
RORETS - 2015-01-13 12:34:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszyscy , a dlaczego nikt na zebraniu nie powie co tak naprawde boli w tej firmie tylko każdy mądry na necie . Wystarczy napisać też anonimowy list do Szwedów jak jesteście traktowani, a może list do P dyrektora niech se poczyta
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-01-13 12:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akurat wołek to pracował ponad 9 lat :P i dyrektor ich nie zwolnił tylko nie dał następnej umowy a to różnica, znając życie po miesiącu by do nich zadzwonił, kiedyś takie problemy dotykały po 10 20 osób i tak wiara nie beczała, teraz jest wiecej pracy to nie ma już tak często przestojów, a tak na marginesie miała być ustawka na łysego na parkingu i co?
zdjecie uzytkownika
Ronaldo - 2015-01-13 13:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy chcecie od tego kierownika Leszka wykonuje swoja prace w pracy nie ma kolegów a po drugie już wczesnej pisali na forum ze jak macie problem odezwać się na zebraniu list napisać do szwedów lub pogadać z dyrektorem itp a tym bardziej jak na koniec zebrania dyrektor sie pyta czy sa problemy itp to nikt nie potrafi się odezwać tu to tylko niska inteligencja potrafi obgadywać podszywać itp ;)
zdjecie uzytkownika
Ronaldo - 2015-01-13 13:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:)
zdjecie uzytkownika
lego - 2015-01-13 13:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyrektor tak nikogo nie umie wysłuchać. Jest trójka która reprezentuje pracowników w firmie i co jakiś czas spotykają się z Dyrektorem i co? siedzą cicho jak Trusie i wysłuchają co ma dyrektor dopowiedzenia i wychodzą z uszami zwieszonymi !
zdjecie uzytkownika
Bamber - 2015-01-15 15:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam sprzedam rozrzutnik obornika stan bdb dobrze rozwiała obornik na polu cena 4500 zł
zdjecie uzytkownika
alfred - 2015-01-15 16:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za czasów zbyszka nikt nie narzekał na płace! Wtedy to były czasy.
zdjecie uzytkownika
Bamber - 2015-01-15 17:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie ziemniaki były tanie węgiel był tani a świnie miały cenę
zdjecie uzytkownika
Hipolit - 2015-01-15 20:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprzedam Ursusa C-360 stan bardzo dobry nowe opony i akumulator ważne OC i przegląd polecam idealny na dojazdy do pracy
zdjecie uzytkownika
tomasz lis - 2015-01-18 20:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka wygląda obecna sytuacja w roretsie? Coś o wołku, maku, wąsie i bibisiu w specjalnym wydaniu Tomasza Lisa na żywo jutro o 21.50. Na widowni starzy pracownicy a gośćmi specjalnymi którzy skonfrontują swoje racje będą p. Roman i p.Jola. Serdecznie zapraszam Tomasz Lis.
zdjecie uzytkownika
Krzysztof Rutkowski - 2015-01-18 22:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
he he he dobry jesteś Oliwa jestem ciekaw co napiszesz tym razem morze opiszesz siebie co ??? pozdrawiam Krzysztof Rutkowski
zdjecie uzytkownika
wc kolega - 2015-01-20 07:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam zyzola, który zawsze osika klapę w męskim WC, pewnie ma krzywego od walenia gruchy i trafić nie może :/ człowieku klapę wystarczy podnieść i problem rozwiązany, w chacie pewnie nie masz sedesu tylko dziurę w podłodze...
zdjecie uzytkownika
wc cz2 - 2015-01-20 10:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzis na pierwszej zmianie jest ten sikacz, najpierw rano klapa olana teraz po śniadaniu, chodzi do kabiny obok prysznica. Przyczaje sie na niego i je#ne w tego krzywego dyda to moze sie nauczy!!!
zdjecie uzytkownika
pomidor - 2015-01-20 18:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja kiedys zrobilem klocka i nie spłukałem
zdjecie uzytkownika
vaginoANALityk - 2015-01-21 20:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie nie, tu scenariusz napisali życie
zdjecie uzytkownika
kaular - 2015-01-25 16:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A to chyba po szwedzku?
zdjecie uzytkownika
alfred - 2015-01-28 11:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wkurza mnie gdy wchodze zarobiony do biura do przodu a tam facebook, śmiechy i pierdoły i to za każdym razem jak tam wchodzę. Czy to jest normalne?
zdjecie uzytkownika
kogut na rosół - 2015-01-28 13:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokłądnie ...w pracy ludzie powinni zajmowac się pracą przynajmnije w 90% a nie na odwrót
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-28 13:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja teraz siedzę na rejsie a jestem w pracy na produkcji, kto bogatemu zabroni xD
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-01-28 18:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że skasowano kilka wpisów, np kolegi Liroja, który opisał sytuacje w firmie, czyli że zarabiał grosze a teraz zarabia więcej, albo innego kolegi, który odchodzi by też więcej zarabiać, nie wspominając już o koledze z lakierni, który się bulwersuje, gdy się o nim pisze, no szkoda, bo ja głosowałem na obecnego burmistrza :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rorets Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Rorets Polska?
Zadaj pytanie
x