Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rorets Polska

Pracowałeś w firmie Rorets Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lunik - 2016-01-15 23:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@izka łatwo powiedzieć, ale jednak nikomu nie chce się za to zabrać i co za tym idzie potem są problemy, jednak oprócz tego nie mam zastrzeżeń bowiem dostaje się umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
sokół - 2016-01-24 16:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sytuacja jaka ma miejsce w tej firmie coraz mniej mnie bawi. Pewna osoba w firmie podszywa się pod innych pracowników na forum opisuje wulgarnie kierownictwo i personel pod przykrywką innych osób jak i również z perspektywy mojego stanowiska. Jeżeli ta sytuacja się nie zmieni podejmę bardziej radykalne kroki. Z technicznego punktu widzenia w takiej sytuacji można uzyskać numery IP czy telefonów kom. a rozmawiając już z pewnymi osobami można się już tym zająć. Zastanówcie się więc co robicie bo później może być wstyd. Każdy wie jak to się nazywa. Piszcie co chcecie ja nie mówię ale miejcie jaja napisać to w swoim imieniu
zdjecie uzytkownika
Do sokoła - 2016-01-25 20:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku, nikt tu się imieniem i nazwiskiem nie podpisuje, przestań pajacować albo na płyty idź odreagować
zdjecie uzytkownika
rumón - 2016-01-25 20:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PO 3TYS ZARABIACIE W TYM RORETSIE A JESZCZE BIADOLICIE NA SWOJ LOS NIE JEDEN CHCIALBY W PNIEWACH MIEC TAKA WYPLATE JAK WY.
zdjecie uzytkownika
oli - 2016-02-07 21:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3000 zł ? haha to trzeba po 12 godzin zapie****** + soboty. Bedąc na pierwszej grupie zarobisz 1500-1600 zł bez nadgodzin.
zdjecie uzytkownika
klakier - 2016-02-08 12:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
montaz pozdrawiam lakierniew takim razie ..haha
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-02-10 20:36:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry wieczór doszły mnie słuchy że nową hale otwierają tam u Was,mam pytanie czy wie może ktoś czy będą przyjęcia?.Mam jeszcze jedno pytanie jak jest z przyjęciami czy na stałe przyjmują czy na umowę zlecenie?
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2016-02-10 21:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak byś trafił na lakiernie chociaż rzadko bo tam przeważnie znajdują sie ludzie za kare jak np Wąsik lub inni to masz 1600około na lakierni jak na montaż ale tam trzeba mieć znajomości kur.... jednym słowem no to 2200 do 2500 nie przyjmuj się do pracy bo będziesz sie denerwował bo co dziennie co innego bys robił jak kot dostaniesz umowę na okres próbny trzy miesiace 12złbrutto
zdjecie uzytkownika
mis - 2016-02-10 22:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie jak opisałeś kolego nic dodać nic ująć pozdrawiam (kierownika )
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-02-15 22:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIĘKUJĘ ZA INFORMACJĘ,ALE DALEJ NIE WIEM CZY TAM NAPRAWDĘ TĄ NOWĄ HALĘ BUDUJĄ,A TAM NAPEWNO LAKIERNI DRUGIEJ NIE BĘDĄ OTWIERAĆ,LICZĘ ŻE MOŻE TYCH DESEK BĘDĄ WIECEJ ROBIĆ I NA MONTAŻ SIĘ MOŻE ZAŁAPIĘ,ALE ILE PRAWDY JEST CZY COŚ TAM BUDUJĄ.OD TYCH Z GÓRY ZA WIELĘ SIĘ NIE IDZIE DOWIEDZIEĆ JEDYNIE MOŻE WY COŚ WIECIE.JEDNO WIEM ŻE W MAGAZYNIE NIE PRACOWAŁBYM,CHYBA ŻE NA POZNAŃSKIEJ,TAM PODOBNO FAJNE CHŁOPAKI ,NA WIŚNIWEJ SAME MRUKIZ TEGO CO SIĘ DOWIEDZIAŁEM.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-02-17 09:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pompon co ty taki nerwowy jesteś?napewno podanie złożę ,ale ważne dla mnie jest zbadanie terenu co mają zamiar robić nowego i tyle w temacie,ale dzięki za tak wyczerpującą odpowiedz,i jeszcze jedna sprawa na Poznańskiej na pewno ludzie som o wiele grzeczniejsi a nie takie mruki jak na Wisniowej.Pompon mam nadzieję że mnie przyjmną to pogadamy,ale daj znać jak masz na imnie.
zdjecie uzytkownika
Na - 2016-02-17 13:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto rządzi na magazynie @gienek sznurowadło? Zawsze mnie zastanawiało jeśli chodzi o różne branże, że jak to jest tak naprawdę, że ludzie tyle plotkują
zdjecie uzytkownika
gienek sznurowadło - 2016-02-18 22:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przejdz sie na magazyn to sie dowiesz...ogolnie jesli chcesz zarobic to montaz a odpoczac i opic sie kawa to magazyn lub warsztat
zdjecie uzytkownika
magazyn - 2016-02-20 13:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopakom z magazynu nic nie warto mówic bo to sa osoby fałszywe bo najpierw wypytują cie a później sie wyśmiewają za plecami juz sie tam nie raz przekonałem bo tam pracowałem
zdjecie uzytkownika
etam - 2016-02-20 23:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
choc to zabrzmni dziwnie najabardziej spoko na magazynie jest diabel
zdjecie uzytkownika
rambo - 2016-02-22 00:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy tylko piszecie o facetach,a o kobitkach nikt.Ja uważam że bardzo miła i mądra jest ( usunięte przez administratora )ale takie jest moje zdanie i jeżeli każdy odnosiłby się tak do pracownika to było by znośnie w tym zakładzie.
zdjecie uzytkownika
robol - 2016-02-22 16:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do pracowników przy ul. Poznanskiej to złego zdania o nich nie mam. Co prawda nie wiem kim jest kasztan, ku fu panda czy juri duri. Mogę tylko się domyslać. Bywam tam nie raz i wiem że dużo lepiej jest na Poznanskiej niż na Wiśniowej. I ludzie są bardziej w porządku na wiśniowej
zdjecie uzytkownika
Szczęśliwy - 2016-02-25 07:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie narzekam. Na prasie stukam i mam dużo czasu na pogaduszki z kierownikiem. Jest super
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-02-25 08:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie , szukam pracy przyjmują u was ?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-02-25 08:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może lepiej placa w Postępie? Wie ktos czy tam przyjmują i jak płacą?
zdjecie uzytkownika
gienek sznurowadło - 2016-02-25 10:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niewiasto lepiej zatrudnij się w postepie tam mozesz zyc nadzieja o podwyżce, tutaj mozesz zapomniec o tymm fenomenie
zdjecie uzytkownika
nowa - 2016-02-25 12:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale piszecie tutaj ze zarabiacie po 3tys . Czyli to nie prawda ? Gienek to Twoje prawdziwe imię ?
zdjecie uzytkownika
gienek sznurowadło - 2016-03-02 21:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty powyzej podpisz sie wlasnym nickiem i pisz za siebie!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
4,5 w łapie - 2016-03-06 10:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zarabiacie po 1600-2000 zł a piszecie tu takie głupoty na siebie że głowa boli. Ja się nie pier.... jak mnie coś wkur... to wlatuje do Romana do biura i mówię co myślę w ryj mi nie da bo mu oddam z nawiązką. A za te ochlapy to wszędzie pracę znajdę.
zdjecie uzytkownika
maurycy - 2016-03-09 10:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko skąd te chamstwo na magazynie???
zdjecie uzytkownika
Pani - 2016-03-10 06:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma to jak na poznańskiej , po pracy nie musze iść do rzeźnika bo wszystko tutaj kupie u kolegi
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2016-03-10 06:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś wie co dzieje się z Leroyem ?
zdjecie uzytkownika
dziki dzik - 2016-03-10 10:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostał się do sejmu.
zdjecie uzytkownika
maurycy - 2016-03-10 15:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co można kupić?
zdjecie uzytkownika
mateusz m. - 2016-03-12 12:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz w niejednej firmie pracowalem i z niejednego pieca chleb jadalem i z niejednego dzbanka sok popijalem i powiem wam jedno w kazdej szanujacej sie firmie co rok sa wprowadzane roznice inflacyjne tzn, nie jest to zadna podwyzka jedynie zmiana wartosci nabywczej pieniadza wychodzi to srednio 40-50 zl co rok wiecej do wyplaty. Smieszne to pieniadze ale w skali 7-8 lat tyle ile tu pracuje to juz sa jakies pieniadze (o tyle jestesmy biedniejsi). I ja się pytam gdzie my są?...
zdjecie uzytkownika
? - 2016-03-12 16:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mateusz m . Bardzo sluszna uwaga !!!!
zdjecie uzytkownika
dekadowiec - 2016-03-13 22:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poprzedni dyrektor co rok podnosił stawkę godzinową każdej grupy o kwotę inflacji czyli średnio o 2-3%, ten dyrektor w tym roku będzie już dobre 10 lat czyli 20-30% większe wypłaty by były, jeśli nie większe gdyż każda następna podwyżka była by od kwoty poprzednio powiększonej, w tym roku ósma grupa powinna wynieść ok 20zł brutto, a skoro w tej firmie jedyną podwyżkę jaką można dostać to zmiana grupy to osoby na ósmej grupie nigdy już nie dostaną podwyżki, takie osoby tracą motywacje do działania, wiedzą że obojętnie ile z siebie dadzą to nie dostaną żadnej podwyżki, zero motywacji...
zdjecie uzytkownika
byk :) - 2016-03-14 23:08:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stary jak tak długo bedzie robił to nie długo bedzie miał aua na twarzy bo juz nam powoli nieciszenie podnosi
zdjecie uzytkownika
damianek - 2016-04-08 13:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, że ta firma to jedna z większych zajmujaca się produkowaniem sprzetu AGD, ale nie jest tak jeszcze znana ze względu na markeitng. Widze, że oferty pracy to raczej u siebie na stronie zamieszczają.
zdjecie uzytkownika
stary stary - 2016-04-08 13:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i doczekalimsy chwili gdy w roretsie zarabia sie minimalna stawke 12 pln/h. ...za moich czasow by to nie przeszło. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Byku nalywa - 2016-04-13 08:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupie byka tanio?
Rozsądną cena bo pracuje w Roretsie....
Kontakt na forum.
zdjecie uzytkownika
Dechsza - 2016-04-14 16:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkiego najlepszego dla was :)
Duzo miłości i serdeczności codziennie w pracy i w domu.
Musimy się szanować a będzie nam dane.
Dziękuję wam za wszystko bez was nie był bym taki sam,
zawsze służę pomocą dla wszystkich oczywiście w sprawach związanych z pracą.
Jeśli będziecie mieli jakiś problem zapraszam na magazyn, nigdy nikogo nie odeśle i nie powiem przyjdź później.
zdjecie uzytkownika
Spokojny ale nie wiem jak długo. Eiw. Weiss. - 2016-04-14 20:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prośba.
Pracuje w tej firmie juz naprawdę długo i może nie jest super ale źle tez nie jest.
Bardzo proszę osoby, które w pracy marudzą
i nie podoba im się- mało zarabiają itp.
Niech się zwolnią i dadzą mi tu spokój.
DYREKTOR rozwiąże z wami umowę bez problemu za porozumieniem.

Nie mogę sobie nawet iść na śniadanie czy kawę zrobić cały czas ludzie narzekacie.... no ile można na każdej zmianie i na każdej hali!
Ja chce zrobić swoje i do domu. Mam inne problemy.

Jak wam tak źle to idźcie sobie gdzie indziej wszędzie przyjmują do pracy jak uważacie nawet w Pniewach albo z dojazdem wisi mi to.
A tutaj może zostana osoby którym zależy na tej pracy.
zdjecie uzytkownika
A. - 2016-04-15 13:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprzedam ser, jajka, kurczaki, kaczki, bydło, ziemniaki i inne świeże z wsi produkty.

Wtorki i piątki godz od 13.45 do 14.15 parking za bramą.
Wszystko legalnie na życzenie paragon
i płatność kartą.
Możliwość dojazdu do klienta.
zdjecie uzytkownika
pani - 2016-04-17 19:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasz rzeźnik na urlopie a ja musze kupować w sklepie
zdjecie uzytkownika
Rzeźnik - 2016-04-20 08:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 4 maja rowniez działam na ulicy Wiśniowej.
Trzeba się rozwijać.
zdjecie uzytkownika
pani - 2016-04-20 09:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko żeby dla nas starczyło
zdjecie uzytkownika
MAJOR - 2016-04-25 22:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proponowałbym Janusza ze zgrzewarek dać na lakiernie , ten cichy a zarazem fałszywy człowiek obgaduje każdego kierownika , dyrekcje , nie wspominając już o administracji.. całe życie narzeka a jak ma iść na lakiernie to wszystkich od Ch*** wyzywa . Najbardziej narzeka jak wróci z l4 i za kare tam ma iść, wtedy wszyscy są Po******.. Pozdrawiam i polecam lakiernie dla niego , niech nie sieje fermentu.
zdjecie uzytkownika
pani - 2016-05-03 18:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będzie jutro jakaś świeża wędlinka?
zdjecie uzytkownika
kiler - 2016-05-06 06:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te teksty o wiechu już się nudne robią, banany już mu się skończyły a szynkę ma starą taka prawda
zdjecie uzytkownika
hania - 2016-05-09 14:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczywiście nudne to wszystko @kiler zamiast stroić sobie żarty napiszcie dla odmiany czy będzie jakaś rekrutacja :)
zdjecie uzytkownika
kiler - 2016-05-11 12:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież cały czas przyjmują, nawet ludzie z niemiec przyjeżdżają żeby w roretsie pracować,
zasada jest prosta, to osoba chcąca znaleźć pracę musi złożyć CV, na odwrót raczej nie będzie, jeszcze nie słyszałem żeby dyrektor chodził po domach i pytał czy nie chce ktoś pracować w roretsie
zdjecie uzytkownika
szajbus - 2016-05-18 14:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja i tak uwazam ze tomek paron to najwkeszy jajacarz w tej firmie...kozioł powiadasz..hahahehe
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-05-18 21:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy bo jest coraz gorzej kazdy to widzi co sie dzieje ludzie co pochwile uciekaja stad a przyjmuja wszystko co sie rusza dostac sie kiedys tu do pracy to bylo cos a teraz wszystko biora a nawet chetnych nie ma tutaj do pracy zebym wiedzial ze tak tu bedzie za zadne skarbybym tu nie wrocil i szarpalna akordzie jak pies zeby 2 tys zarobic porazka
zdjecie uzytkownika
nowe volvo - 2016-05-18 22:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a skad niby na podwyzki ma byc jak trzeba nowe volvo kupic?. a nowe volvo sie nalezy jak psu miska z woda.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Rorets Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rorets Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert