brak logo

EUJOB

Drezdenko

Opinie o EUJOB

dachowiec 2009-10-09 01:41
bardzo ciekawe !!! oceniono 33 razy a widac tylko 2 opinie . Byłem u nich i uwazam prace w tej firmie za porażke ... szkoda pracy i czasu , pieniedzy nie widac
1
nabrany 2009-10-09 01:43
formalnie szok !!! co to jest ? chcecie sie przekonac ? spróbujcie , szkoda fatygi
murarz 2009-10-09 01:45
syf i kłamcy
pan 2009-11-15 17:48
kierownik z zielonej to istny idiota
pawet 2009-12-15 17:35
czy ktos sje teras do nich wybiera amorze ktos tam pracuje obecnie z gury dziekuje
mario 2009-12-17 21:14
a coświecej panowie powiedza o tej firmie bo same ogólniki
mario 2009-12-17 21:22
ja rozważam taka możliwość
2010-01-06 23:22
Jest ok!
2010-01-06 23:27
Pracowałem u nich i było ok.Dobra kasa i mi pasowało wszystko.Jak jesteś fachowcem to nie bedzie narzekań a jak nierobem to każda praca bedzie zła a pracodawca najgorszym [usunięte przez moderatora]
anonim 2010-03-26 09:43
Firma pozal sie boze.[usunięte przez moderatora] jeden wielki przekret..kasy nie widac juz 3rok za prace i wciaz ten sam stek klamstw.NIEPOLECAM chyba ze ktos chce pracowac za darmo!!
anonim 2010-04-23 15:35
kasa dobra, płacona zawsze na czas - bynajmniej w moim przypadku. nie mam zastrzeżeń do tej firmy
januszkrk21 2010-05-06 10:57
Pracowałem w eujob jak na Polską firme płacą całkiem niezle i w terminie,pokażcie mi firme Polską która was nie oszuka?
anonim 2010-08-04 10:43
nie polecam objecują wysokie 13,50 euro a placą 8,85 euro,objecują też premie a kończy się na tym że na następnym kontrakcje będą lepsze stawki.Na holandi chlopaki wychodzą na akordzie do 80 na dzień
ja 2010-08-18 11:50
13,50 brutto , 8,85 netto [usunięte przez moderatora]
Radi 2010-08-23 17:41
Ja sję tam nje wjebieram. Bjelem tam briegdzjesta i nienazekjalem na zrobki tylko na [usunięte przez moderatora].
Radi 2010-08-23 17:46
Specjalnie napisałem z błędami. Dla mnie najlepsza praca w życiu. Szkolenie w Holandii, przelot samolotem, praca na platwormie, W życiu nie miałem lepszej pracy.
Radek Nowak 2011-03-03 21:08
Oj Panowie, widzę że kłamstwa i zazdrość przeważają w waszych Opiniach,,, Już po błędach widać że większość z negatywnych opinii to ŚCIEMA...Pracowałem w Firmie Eujob Sp. z o.o. Otrzymałem Całe wynagrodzenie!!!! Punktualnie!!! i zawsze podejmę tam Pracę.Ludzie są uczciwi! Nie piszcie głupot analfabeci, a jeśli chcecie coś napisać to nie róbcie Błędów!!!!!!!!
Stanisław Waga 2011-03-03 21:23
Witam wszystkich czytających.Jak już jeden z kolegów napomniał to negatywy są anonimowe więc mało wiarygodne,Poza tym opini trzeba by było zaciągnąć w bardziej oficjalnych forach np. Tam gdzie trzeba podać więcej danych swoich danych. Dla mnie firma jest w pożądku.Płacą nieżle, no chyba że dla kogoś 8000zł to mało?! ogólnie POLECAM
rysa 2014-03-20 22:43
no to to jest już poważna oferta. a myślałem, że jak inne agencje zajmują się takimi drobnymi pracami bez doświadczenia
zainteresowany 2014-04-08 19:50
Wiem od kilku osób że podobno ostro poszli do przodu? Mają dobrych prowadzących prace i fachowcy chcą z nimi współpracować, bo podobno szanują ludzi i nie lubią kolesiostwa. do tej pory zawsze było kolesiostwo w tej firmie. (usunięte przez administratora)Fachowcy się nie liczyli tylko to co do nieśli ludzie, kolesie! Cieszę się że (usunięte przez administratora) poszedł do przodu.
janek 2014-05-17 18:53
Mnie trochę niepokoi, że strona internetowa Eujob nie działa, nie wiem nawet jak się teraz do nich zgłosić, ktoś wie?
kolega 2014-12-02 21:51
Fakt że (usunięte przez admimistratora)to porządny gość już nie wystarcza? Otaczający się takimi doradcami w biznesie, sukcesu nie wróży? Wszyscy co mają i mieli do czynienia z EuJob wiedzą że problem leży w zarządzaniu nie w pieniądzach. Życzę powodzenia.
kakas 2015-02-06 17:36
Ja tak czytam te komentarze powyżej, pisał ktoś o niedziałającej stronie internetowej - mi działa, także sprawdźcie ponownie. Jednak martwi mnie jeden fakt, ogłoszenia jakie na niej sa pochodza z okolicy końca czerwce 20212 roku! Czy oni tej strony nie aktualizują lub ogłoszenia pracy zamieszczają gdzie indziej?
fachowiec 2015-02-07 20:50
No nie działa. Bo nie zapłacili pewnie. Uważajcie na tą firmę! !!! Naprawdę dobrze gadają ale wiecznie problemy z kasą. Na dodatek kompletnie się nie interesują swoimi zleceniami. Na stoczni Meyer Wert dają kierować nie kompetentnej osobie która nic nie potrafi! !! Jedynie szukać intrygi i afer - masakra! !!! Wiem że dużo ludzi sprawdza te wpisy , widać to po wypozycjonowaniu zagadnienia jaki jest EuJob, . Dlatego piszcie wszyscy co mieliście z nimi do czynienia żeby ratować " innych". Butelki, stocznia, i inne
Dante 2016-05-14 12:03
Wiesz co, no nie posuwają się do niczego, to ludzie mówiąc chyba z zupełnie niezwykłych i zupełnie nieznanych powodów, ogólnie wydaje mi się, że bardzo dobrze jest tutaj zwłaszcza, że wysyłają do pracy do fajnych miast i generalnie polecam próbować ich
Jarek 2016-11-22 15:11
Możecie cos wiecej powiedziec na temat pracyw stoczni pod holenderska granica / ?
1
rafi 2016-12-14 11:36
Czy ktos pracuje lub pracował w stoczni pod holenderską granicą ??? W piątek mam rozmowe i nie wiem jak tam jest
kruszyna38 2017-01-19 17:19
powiedzcie szczerze czy warto tam jechac so pracy przez ta agencje
pan Da 2017-02-03 11:36
Praca moze i jest ok ale prowadzacy Macius (niby kierownik) jest bardzo trudny.Nie zna sie na robocie a wymaga bog wie czego.Robi kwas wsrod zalogi.Szczerze to nie polecam.Jak juz to BBserwis
Nie ważne 2017-04-29 04:20
Straszna lipa.. nie polecam! szkoda czasu, a większość opini tutaj to czysta prawda.
Anonim 2017-05-11 11:00
Porażka jednym słowem szkoda zachodu .
Patrycja 2017-07-21 20:28
Każdy ma prawo do wypowiedzenia się, jednak fajnie będzie jak każdy z Was opisze swoje negatywne i pozytywne wrażenia. Stwierdzenia : ,,straszna lipa'' i ,,nie polecam'' nic nie wnoszą. Każdy chciałby dowiedzieć się czegoś więcej, napiszcie proszę jakie trzeba spełniac kryteria by się zatrudnić, język obcy jest obowiązkowy?
Zostaw swoją opinię o EUJOB - Drezdenko
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUJOB