Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o "Ewmar" Wasilewska i Szemborski Sp. Jawna Koszalin

Pracowałeś w firmie "Ewmar" Wasilewska i Szemborski Sp. Jawna Koszalin i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-11 13:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2010-10-19 15:35:24

NIE PŁACĄ !!!!!!!!!!! WYSTRZEGAĆ SIĘ JAK OGNIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zgadza sie to jest firma jedna wielka lipa nieplaca [usunięte przez moderatora] i tyle
zdjecie uzytkownika
Lalka - 2012-07-17 20:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie to jest jedna z najgorszych firm jaka moze istnieć, ludzie tam pracowali bo nie wiem jak teraz za darmo. Powinni dostac ci ludzie spore odszkodowanie i to nawet od państwa ze takim bezmyślnym ludzi pozwala zakładać firmy, ludzie pracowali po 12 godzin, niektórzy nawet na dworze w zime, brak środków do utrzymania czystości!!!! Ale spotka ich kara napewno!!!!!! a jeżeli ktoś broni tej firmy to napewno ktoś od nich!!!! a Kordynatora mają świetnego, ze człowieka jak bym spotkała na ulicy napluła bym w twarz!!!! Wstydzcie sie, wasze dzieci maja najlepsze ubrania, wy jeżdzicie super samochodami, euro tez widziałam łądnie spedzaliście!!! a wasi naszczescie byli pracownicy nie mieli co włożyc do garnka!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
oszukana z firmy GASTRO SERVICE SYSTEM - 2012-09-13 12:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! pracowałam w firmie GASTRO SERVICE SYSTEM KOSZALIN, gdzie jednym z szefów był pan [usunięte przez moderatora]. doznałam również wielu nieprzyjemności dość że człowiek szedł na rękę i nie dociekał wszystkiego co się należało, obejmował inne stanowisko niż było na umowie,, do dziś nie otrzymałam również wypłaty gdzie umowa wygasła z końcem lipca, umowy też sobie sklejali jak chcieli, telefony zero kontaktu, i nawet nie wiadomo kto tam rządzi taka to firma a wiem że EWMAR to jedna z wielu w której padło to nazwisko, jak by ktoś słyszał o tej firmie GASTRO....... proszę o opinie
zdjecie uzytkownika
zaba - 2012-09-27 21:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To to samo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co EWMAR uwaga na dziadów nie płaca ludzi maja za [usunięte przez moderatora] a jeśli już ktoś odchodzi to kasy nie wypłacają od razu z gnojami do sadu .[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
jaruś - 2013-02-06 16:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie warto zaczynać współpracy z firmą gasrto service sp.z o.o gdyż tę firmę prowadzą sami nieudacznicy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i krętacze -wielu ludzi nabrało się na ich piękne słowa -to prawda ludzie pracują po 12-15 godzin nawet w godzinach nocnych-wstają o 2 w nocy żeby móc spokojnie ugotować śniadanie do Chojnic i Szczecinka a smaki kulinarne mają wiele do życzenia gdyż norma jest bardzo zaniżana przez pana [usunięte przez moderatora] który,musi zarobić na swoje podróże i przyjemności,ludzie pracują bez umów a gdy już zdecydują się na odejście z tej firmy nie mają wypłaconego wynagrodzenia ,pracodawcy nie zależy w ogóle na pracowniku a warunki bhp mają wiele do życzenia,brak jakichkolwiek środków czystości...ludzie uciekajcie jak najdalej wiem co mówię...
zdjecie uzytkownika
on - 2013-02-17 21:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to pewno jesteś z [usunięte przez moderatora] to trzeba dodać ku przestrodze ze kierowniczka [usunięte przez moderatora] tez jest dobra jej nie macie co wieżyc ona trzyma z nimi sztamę jej się tez ktoś powinien do tyłka dobrać
zdjecie uzytkownika
xxx... - 2013-02-18 20:00:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma Ewmar i Gastro Service System to są te same spółki którymi zarządzają te same osoby [usunięte przez moderatora].z tym że Ewmar padł a działają teraz jako Gastro Service System-niestety opina o tym zakładzie nie jest pochlebna,[usunięte przez moderatora] wiele osób,wiele firm nie płacąc faktur za zamówione towary ja zastanawiam się nad jednym dlaczego nikt nie potrafi z tą firmą zrobić porządku,jak państwo i urzędnicy mogli dopuścić tą firmę do działalności do tej firmy powinna wkroczyć Państwowa Inspekcja Pracy żeby przyjrzeć się pracy tej spółce która, wciąż [usunięte przez moderatora] i wykorzystuje tych biednych ludzi którzy, muszą pracować w tak nie godnych często warunkach ponieważ nie mają możliwości zdobycia innej pracy w naszym Państwie
zdjecie uzytkownika
komornik - 2013-02-26 18:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy dostawał kos przelewem wynagrodzenie z Gastro Service system potrzebny mi numer konta
zdjecie uzytkownika
dawid 24 - 2013-04-03 10:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jestem byłym pracownikiem tej fikcyjnej i nie udanej spółki. Właścicielami tej działalności są ludzie którzy nie mają pojęcia o tym jak prowadzić własny biznes i traktować ludziiii. Zwlekają z wypłatami , wypłaty są dzielone na raty ja w marcu dostałem wynagrodzenie za styczen-kpina!!! nie mają skrupułów i wstydu, ukrywaja się przed kontrachentami, którym zalegają grube pieniądze!!!! Ludzieeeeee!!!!!!! wystrzegajcie się tej firmy i tych ludzi jak ognia!!!!! zakładają nowe spółłki pod nowymi nazwami, by ludzie nie kojarzyli ich z tamtymi nieudanymi, w których pozaciągali ogromne długi!!!! Wystrzegajcie się takich nazw jak gastro service system, gastro service operator oraz ewmar!!!!!!
zdjecie uzytkownika
XXXX - 2013-04-22 13:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie zatrudniajcie się w tych firmach Tess Polska, Gastro Service System, Gastro Service Operator oraz Grupa Żywieniowa Bałtyk, właścicielami tych firm są Ci sami panowie, [usunięte przez moderatora]! ludzi ,swoich pracowników jak i kontrachentów. Nie podpisujcie z nimi żadnych umow, nie wynajmujcie im kuchniii !!!! oni są nie wypłacalni!!!! Mają ogromne zadłuzenia wobec firm jak i pracownnikoów, Panie w biurze sa tak samo zakłamane jak i oni zwłaszcza Pani [usunięte przez moderatora], nie słuchajcie jej i nie rozmawiajcie z nia, Ona jako jedyna wypłate swoja dostaje na czas a cala reszte osób zatrudnionych w tej firmie ma głeboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zaciera ręcę!!!! Uważajcie ludzie i omijajcie tę szajkę [usunięte przez moderatora] z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
d.... - 2013-05-01 14:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuj, pracuj [usunięte przez moderatora] sobie fure kupi jedna kupi, druga kupi a Ty dalej bedziesz głupi!!!! heh
zdjecie uzytkownika
d... - 2013-05-01 14:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dajcie sie [usunięte przez moderatora] tej firmie!!! Dorabiaja się kosztem ludzi i zgrywają wielka dobrze prosperujaca firme!!! obiecuja najwspanialsze warunki a w efekcie zostajesz z niczym.Pracujac tam dajecie im kolejne latwo zarobione pieniazki!!! Prosze o kontakt wszystkie [usunięte przez moderatora] osoby zróbmy cos z tym i skonczmy ich pasmo sukcesu!!!! jestem byłym pracownikiem tej firmy przepracowałam tam sporo czasu, codziennie byłam swiadkiem tego co sie tam dzieje... czekam na swoje wynagrodzenie do 10. tylko ze mna latwo mu nie pojdzie, puszcze go z torbami!!!!
zdjecie uzytkownika
d... - 2013-05-01 15:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakim trzeba byc człowiekiem zeby okrasc człowieka z pieniazkow na ktore przez cały miesiac cieżko sobie zapracował!! Najwieksza firma cateringowa w regionie! wygrywaja przetargi dajac maksymalnie niska stawke i zastanawiacie sie jak na tym wychodza??? a wiec tak korzystaja z możliwie wszystkich hurtowni zaciagajac kolejne nigdy nie uregulowane długi, zatrudnia co chwile nowych pracowników ktorych przed wyplata zwalniaja. Bywa tak ze nie ma z czego gotować o srodkach czystosci totalnie mozna zapomniec, a urzadzenia ktore znajduja sie na kuchni sa w totalnej rozsypce, nie funkcjonuja tam wogole zasady jakie powinny funkcjonowac na kuchni!!! a szefostwo??? nie, oni nie istnieja, oni sa tu tylko pracownikami to wszytko no .... TEN PREZES- NIE WIADOMO CZEMU ON NIE PŁACI.....
zdjecie uzytkownika
g - 2013-05-02 14:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czekam na zalegle wynagrodzenie i nie moge sie doczekac. Bardzo sie boje ze mi nie zaplaci. A wiadomo pieniadze sa potrzebne.
zdjecie uzytkownika
XXXX - 2013-05-04 20:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mi nie zapłacili te [usunięte przez moderatora] do tej pory. Byłam w inspekcji pracy lecz nic nie wskurałam gdyż robiłam na umowę- zlecenie, teraz wybieram sie do sądu pracy bo tam mnie skierowano, ............i nie zamiezm tym [usunięte przez moderatora] zostawiać pieniędzy w kieszeni:)
zdjecie uzytkownika
g - 2013-05-05 21:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
XXXX - 2013-05-04 20:49:25

mi nie zapłacili te [usunięte przez moderatora] do tej pory. Byłam w inspekcji pracy lecz nic nie wskurałam gdyż robiłam na umowę- zlecenie, teraz wybieram sie do sądu pracy bo tam mnie skierowano, ............i nie zamiezm tym [usunięte przez moderatora] zostawiać pieniędzy w kieszeni:)
Jak mi nie zaplaca to tez bede chciala odzyskac swoje piniadze dam znac
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2013-06-23 21:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o pani [usunięte przez moderatora] nie pisać złych rzeczy, bo ona nie jest niczemu winna, jest tak samo tylko pracownikiem tej firmy i niestety ale też się męczy, tak samo jak wy nie ma wypłaty na czas a często musi zakładać za towar czy paliwo ze swoich prywatnych pieniędzy, bo firma woli ładować pieniądze za posiłki do swoich portfeli...ma na utrzymaniu dzieci więc każdy radzi sobie jak może, ten kto nie zna dokładnie sytuacji o danej osobie lepiej niech się nie wypowiada
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-26 03:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z czasem pracy w "Ewmar" Wasilewska i Szemborski Sp. Jawna Koszalin Toruń?
zdjecie uzytkownika
Dariusz - 2013-07-15 11:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie odnośnie osoby P. [usunięte przez moderatora]. Wie ktoś może czy ten pan nie zajmuje się również wynajmem mieszkań (mieszkania) na wakacje w Kołobrzegu? Mam wynajęte takie mieszkanie a maile przychodzą właśnie od P. [usunięte przez moderatora]. Czasem ciężko uzyskać odpowiedź a telefonu nie zapisałem niestety. Zaliczka też wpłacona i nie chciałbym też zostać z kwaterą "na lodzie", zwłaszcza, że rodzina zawerzyła mi poszukiwanie. Jeśli ktoś coś wie na ten temat byłbym wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 17:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie ile zarabia obecnie pracownik na stanowisku koordynatora w firmie "Ewmar" Wasilewska i Szemborski ???Opłaca się składać cv?atmosfera się zmienia czy caly czas w miare przyjaznie jest?
zdjecie uzytkownika
j.j - 2014-03-21 10:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie obudżcie się ewmar nic wam nie wypłaci ja sądzę się z nimi od kilku lat i co mają na głowie syndyka i co z tego jak pieniędzy my zwykli ludzie nigdy nie dostaniemy
zdjecie uzytkownika
OSZUKANA - 2014-03-28 18:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pomimo wygranych spraw z firmą gastro-dalej nie poczuwają się do wypłacenia zaległych pensji które zalegają-nawet NAJWYŻSZY SĄD-mają w nosie a z tego co mi wiadomo założyli nową działalność w JASTROWIU pod nazwą SMACZNY GARNUSZEK-kpina jak tak dalej gotują jak gotowali dwa lata temu to ja bardzo współczuję konsumentom i pracownikom tej firmy gdzie pracują dla oszustów i napychają im konta
zdjecie uzytkownika
EW - 2014-04-08 11:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeszcze jedna Firma, którą nalezy unikać, bo nie płaci a jak ktoś sie upomina to zwalnia - INPOST w Kołobrzegu tzn. właściciele z Koszalina ul. Barlickiego ale mają siedzibę w Kołobrzegu i w Koszalinie.UNIKAJCIE Z DALEKA, inspekcja Pracy tez tu nie pomaga.
zdjecie uzytkownika
hurt - 2014-06-10 10:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ja również chciałabym przestrzec przed firmą tess polska, (usunięte przez administratora)Trzeba uwazac także na ich klony. Żerują głównie na małych firmach i własnych pracownikach.
zdjecie uzytkownika
bilbo - 2014-10-19 02:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej nie wiem czemu zaczęliście nagle z forum Ewmaru robić temat nieuczciwych firm. Jeżeli chcecie napisać coś o jakiejś innej firmie niż ta to poszukajcie sobie ich tematu, a nie zakłócacie wątek ludziom którzy chcą się czegoś dowiedzieć akurat o tej firmie. Także moglibyśmy wrócić do opinii na temat firmy Ewmar?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Ewmar" Wasilewska i Szemborski Sp. Jawna Koszalin
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x