brak logo

Krotex - Poland

Warszawa

Opinie o Krotex - Poland

Trawis 2017-05-12 00:05
Tylko jakieś bzdurne plany ogłosili.
Nie wie po co, u nas traktowane jako lużna sugestia, dla ochotników
Mogliby i tych planów nie wyznaczać - w sumie po co!
Każdy zrobi ile może i juz
Trawis 2017-05-12 00:09
a i tak raczej wiadomo kto by te premie dostał :)
jak zawsze
Misia 2017-05-12 00:16
i tak nie mam energi wciskać przeziębieniówkę latem!

1
Agnieszka 2017-05-12 11:04
@Trawis, piszesz, że firma Krotex - Poland ogłosiła jakieś plany. O czym dokładnie piszesz? Czy możesz sprecyzować swoją wypowiedź? Może być to cenna informacja dla przyszłych kandydatów.
tom 2017-05-16 16:35
a jak tam produkty dobre?
Marketing gadżetowy czy merytoryczny?
ja 2017-05-19 18:40
o, widze ze szukacie nowego glownego ksiegowego, czyzby stary sie zuzyl?
Morgan z latarni morskiej 2017-05-20 22:50
Merytoryczny niestety!
Czyli żaden!
GPIOS 2017-05-20 22:58
Spotkanie kier. było na szczycie i co
o systemie premiiowym ani słowa !
Także wiadomo!
Dziękuję - już się biorę do roboty!
Golasa do domu przyniose - będzie czym raty opłacić!
Dobrym slowem bo nie pensyją
MONIAK 2017-05-20 23:07
Co z Opolem - pytam?!
Wszyscy zrezygnowALI?!
Jarek 2017-05-20 23:27
JA zaśpiewam
rep. 2017-05-22 09:45
Dwaj panowie K.iT.-oszukują starą babcię!!!!
7
rep. 2017-05-31 12:33
Słuchajcie to już pewne trzeba szukać nowej roboty-ja już zacząłem.
3
Szukam innej pracy 2017-06-05 23:29
Czyli - co premi nie będzie?! Chyba nie taka była mowa przy zatrudnianiu - CO?!
Te śmieszne pobory i to wszystko?!
Żarty jakieś?!
To trzeba jasno powiedzieć - są premie albo nie ma bo chyba firma się zwija i nie stać na płacenie ludziom!
Ludzie to nie bydło, żeby tak ich traktować - mają rodziny itd.
Ludzie też muszą mieć chwilę czasu na znalezienie nowej pracy!
Chyba tu na poważne traktowanie nie ma jednak co liczyć!

2
szukają do USP - polecam 2017-06-07 07:52
Ale nowe mesie - są!
Na to nie zabrakło...!!!
kamikoka 2017-06-08 00:39
Nie pisz takich... na forum stary! Proszę!
Twój nowy dobrodziej - usp, dzwonili już do mnie/nas!
Poczekaj, nie psuj sliny, bo narobisz problemów...!


Napoleon Carefur 2017-06-08 00:41
A koźlak - gdzie?!
Na rogu?
rep 2017-06-14 13:00
Nowe mesie zaraz będą spieniężone...
2
rep 2017-06-19 22:30
Nie uciekniesz sklerozo z kasą przez likwidację.
4
pipi 2017-07-11 11:24
Jeden uciekł na l4 drugi chodzi niby spokojnie po biurze- ide po Ciebie dyrektorku...
6
łopek 2017-07-13 21:13
Krzysiu narobiłeś już ze strachu w majtusie? Jak nie to przygotuj się bo będzie gorąco!!!Oszuście!!!
1
he he 2017-07-19 09:36
Jeszcze się zobaczymy!!!!!
danny 2017-07-24 14:30
Misiu Krzysiu nie chodż tak radośnie po biurze i nie susz ząbków...
2
Biurowiec 2017-08-06 12:23
Domagam/y sie powrotu p. Tomasza!
Natychmiastowego przywrócenia ładu i porządku w firmie!!!
1
Agnieszka 2017-08-08 18:58
Może ktoś wytłumaczyć forumowiczom, którzy właśnie poszukują zatrudnienia w Krotex - Poland jak wygląda aktualnie sytuacja w firmie? Więcej szczegółów odnośnie sytuacji biurze, którą opisujecie, pozwoli zrozumieć innym, co dokładniej się dzieje i jak wygląda atmosfera w pracy.
mirka 2017-08-15 21:08
według mnie i koleżanek, kolegów to sytuacja jest taka, że czas szukać innego pracodawcy - poważnego!
Plany przywalili kosmiczne - nikt nawet 50% nie zrobi bo to nierealne!!! Tym samym juź na amen pozbawił ludzi premii!!! czyli zarobki realnie stopniały a miały być podwyżki :)
Nieźle co?!
Wszędzie dają podwyżki a tu co?!!!
Zamiast podwyżki podwyższyli plany - za te same pieniądze mamy dymać i na dodatek możemy zapomnieć o premii!!!
I co, teraz bedą truć nam du...y, że rynek urusł!!!
Urusł ale dla firm, które zmotywowały pracowników podwyżkami, dla tych co mają oddzielnych przedstawicieli medycznych poza tym rynek urósł bo była wyjątkowa zima z epidemią grupy!!!
Ta firma nie motywuje do wytężonej pracy - przeciwnie!!!
Z tego co ludzie mówią - wszyscy się czują wydymani, ludzie szukają dodatkowej pracy albo innej - teraz dobry moment na zmianę firmy!!!
Osobiście - polecam zmianę!!!
1
olewam te plany - 2017-08-15 21:14
Tak jest dokladnie! Potwierdzam !!!
Starczy już tej komedii - sami niech sobie te plany wypalone w kosmos zrobią i sami sobie te premie niech wypłatą!!! Jestem ciekaw jak im pójdzie!!!
Paranoja - a obiecywali podwyżki!!! ha ha ha!!!
Plany wypalone w kosmos - żeby ani grosza premii nie płacić!!!
Ja się dymać nie dam!!!
2
Pozdrawiam i nie wiem co robić! 2017-08-18 21:39
Wawka myslisz ze nie zrobi?!
Agnieszka 2017-08-20 15:15
To w takom razie o ile wzrosły procentowo te plany, że przestają być one dla was realne @mirka? To bardzo ważna wiadomość - szczególnie, dla osób, które realnie rozważają pracę w Krotex - Poland.
Ktoś 2017-08-21 20:05
A jakie to ma znaczenie o ile %? Czasami wzrost o 100% jest łatwiej zrobić niż o 1%!!!!! Liczy się wielkość bazy od której naliczasz geniuszu!
STEFAN 2017-08-21 23:11
co to za ogłoszenie w pracuj.pl krotex szuka dyrektora ?????
to nic nie pomoże ludzi trzeba motywować w inny sposób .najlepszym motywatorem jest kasa ale REALNA I NIE TRZEBA DYREKTORA. PRZECIEZ KAZDY PRACUJE DLA PIENIĘDZY .!!!
ZOBACZCIE ILE JEST OGŁOSZEŃ NA PRACUJ .PL DLA KURAZU MOZNA PÓJŚĆ NA ROZMOWĘ ZOBACZYCIE ŻE FIRMY TERAZ POTRZEBUJĄ LUDZI.
POPIERAM MOICH PRZEMÓWCÓW JESTEŚMY ROBOLAMI DO ROBOTY I NIKT SIĘ Z NAMI NIE LICZY ,KROTEX JUZ NIE JEST FIRMĄ Z KTÓRĄ SIĘ LICZĄ APTEKI NIESTETY TYLKO ZNAJOMOŚCI TRZYMAJA SPRZEDAŻ.
3
STEFAN 2017-08-21 23:18
PRZEPRASZAM KROTEX SZUKA KIEROWNIKA ZMIANY ZMIANY ZMIANY...
1
Masakra 2017-08-23 23:05
Więcej kierowników jak pracowników!
Brawo, brawo!
Zatrudnijcie jeszcze kilku kierowników i kierowników tychże kierowników - a co tam?!
Widac na to forsy nie brakuje!
Śmiało, co sie będziecie szczypać - przecież premie można ustalic tak by byly nie do zdobycia (a to już zrobiliscie - brawo) a plany podwyższyć jeszcze o kolejne 50% ! Niech przedstawiciele zarabiają na skromne pensje manegmantu i ich auta!
A co tam?!
1
Kandydat? 2017-08-23 23:16
Na ile można liczyć na tym stanowisku - kierownik regionu?!
Wujek 2017-08-24 18:57
30 tys nett
Agnieszka 2017-08-29 09:57
@Masakra, trochę to nielogiczne, że Krotex - Poland, nie ma pieniędzy na wypłacanie pensji, a zatrudnia kolejnych pracowników, na takie same stanowiska co wasze. Aktualnych ofert zresztą teraz nie można znaleźć, więc czy ktoś może potwierdzić, czy rzeczywiście taka sytuacja ma w firmie miejsce?
double double 2017-09-12 14:47
Firma jest ok nawet dzwonią do pracowników powracających i pytaja ile mają dostać kasy-super podejście!!Tak trzymać K.-niedługo wracamy!!!!!
2
nie wierny Tomasz 2017-09-14 18:58
ta firma to trilac i ecomer. czyli super produkty.
niestety ma tez pecha do ludzi, zarowno wsrod przedstawicieli, managerow, dyrekcji i pracownikow biura.
czesc dobrych ludzi sama odeszla a czesci odejsc pomogli, ci co najbardziej sie bali o swoje stolki (legandarni, juz na tym forum, opisywani, panowie dyrektorzy).
ci dobrzy, ktroych juz w wiekszosci w firmie nie ma realizuja sie z sukcesami w innych miejscach, ci co zostali czekaja na zmiany. trzymam za was kciuki.
firme polecam startujacym w branzy, przezyjcie 6-12mieziecy i zmieniajcie, tak! w innych miejscach moze byc normalnie (bez niekompetentnych przelozonych, kolesiostwa i lizusostwa).

ps. naiwnoscia jest wierzyc, ze wlasciciele wiedza co sie dzieje w spolkach i ustala jakas strategie. tak jak jest, jest lepiej niz isc w nieznanane. kto z Was nie boi sie zmian?

strzalka!
5
Mgła 2017-09-22 15:45
NA Śląskie jest ogłoszenie na farmaceutyczno-medyczny. Dzięki za info. Po tym co przeczytałem, nie będę aplikował
Bruce Lee 2017-09-24 23:49
Jakim prawem jest ogloszenie na śląsk i pomorskie i zach.pomorskie?!
Słucham?! Przeciez tam są pracownicy?!
O co chodzi?!
1
double double 2017-09-27 08:59
Witam wracają starzy pracownicy i trzeba im robić miejsca i płacić zaległe sprawy wreszcie będzie się działo a jeden tchórz znowu chory!!!!!
3
double double 2017-09-30 07:29
Hejka popytaj tchórzliwego dyrektora teraz chorego niby-on odpowiada za caly tenburdel,przegrywają w sądach i muszą szykować kase na przegrane sprawy,ale szykuje sięmega sensacja już wkrótce-Krzysiu trzymaj się.
2
Obywatel kraju 2017-10-05 11:47
Sprawdzilem - ty sie nie nazywaz Agnieszka!
I co teraz misiu?!
Mam ujawnić prawdę?!
1
Lol 2017-10-05 18:56
Tak ujawnij !!!!
3
repka 2017-10-11 22:25
Hej napiszcie poważnie o Krotexie mam pracować na warmińsko-mazurskim od listopada ale opinie mnie nie motywują.Proszę o obiektywną ocene pracodawcy!!!
Nickname 2017-10-12 12:55
Pewnie podwyżka była skoro taka cisza.....
ja 2017-10-12 19:38
a gdzie Trilac i Ecomer OTC? w aptekach same suplementy macie? słabo
1
pracownik obecny 2017-10-13 09:01
Dwaj Panowie znowu na zwolnieniu szukają roboty bo stara wkurwiona na powroty pracowników i wypłaty odszkodowań.he he he he
3
Manage plural 2017-10-17 23:04
Firma bez tych dwu Panów - moźe sie wystawic na sprzedaż!!!
Niestety!
Olgierd 2017-10-17 23:12
Pana Krzysztofa i Marcina bardzo chętnie powitamy w naszych strukturach! Zerwać kajdany...!
Śmiało - będą warunki i atmosfera pracy z gwarancją ....pracy!
Konstans 2017-10-17 23:15
To może i nas by nas Pan przejął...!!!???
Zostaw swoją opinię o Krotex - Poland - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Krotex - Poland