brak logo

Instac

Sosnowiec

Opinie o Instac

Spawacz 135 2016-11-02 12:54
Spawacz Mag . Szukam info o warunkach pracy w firmie Instac.
1
abc 2016-11-07 10:31
dokładnie jakie są warunki i stawki dla spawacza ?
1
Spawacz 135 2016-11-10 21:47
Żaden spawacz z tej firmy nie ma neta?
1
robert 2017-01-02 17:18
Nie polecam dużo obiecanek i nic więcej ogólnie dziadostwo
5
Nie ważne kto... 2017-01-03 00:29
Dokładnie tak! Odkąd przyszedl gówniarz na stanowisko dyrektora to rozwalił wszystko!!! Fachowców zwolnił lub sami odeszli bo za grosze nikt nie będzie pracować...lepiej jest dla nich przyjąć Ukraińców niz Polaka!
To juz nie jest Ten Instac co był!!!
NIE POLECAM!!!
8
Spawacz Mag 2017-01-19 14:51
Na jaką stawkę może liczyć spawacz Mag?
spawacz 2017-01-19 18:42
Mysle ze 15 zeta wiecej nie wytargasz chyba ze do reki cos kapnie ale nie za wiele
1
szuka 2017-01-20 23:03
Powie ktos tutaj prawde co w tej firmiesie dzieje. warto w koncu czy nie. Ile mozna zarobic?
pracownik 2017-01-23 17:15
Zarobić można jak w innych Firmach zależy jak kto pracuje , zarobki kształtują się mniej więcej 15,00 na rękę pracują w soboty czasami w niedziele , a to jest dodatkowa kasa i ogólnie jak masz np 200 godzin to masz 3 kafle na łapę co niektóry maja więcej ale to zależy . na hali jest kierownik taki stary konfident i otacza się własnymi podopiecznymi . Dużo gadać i mało zrobić to system zarządzania , zresztą konfidentów tam pod dostatek jak i wszędzie w tego typu Firmach
2
byl 2017-01-24 10:19
Ja pracowalem kilka lat w tej firmie i niesty duzej sie juz nie dalo.To co teraz nam w mawial szef dyrektor czy kierownik bo tak naprawde to jest jakis typek z pod ciemnej gwiazdy to normalny zwykly czlowiek nie mogł tolerowac.Zadnych konkretow tylko obiecanki bez pokrycia dla tych na dole bo z czegos trzeba poniesc sobie i gorze. A jak juz zaczal dawac pieniadze w kopertach ludziom co pol roku byli na l4 to jest cos nie do przyjecia.Zreszta dowiedzcie sie gdzie on pracowal i jakie tam numery odwalal.Najprostrzy zakladzik ktory juz nie isnieje bo wlasnie tacy jak on probowali rzadzic.Nigdy nikomu nie polece tej firmy z tymi rzadami.I nie chodzi o sama prace tylko o te wszystkie niewiadome,niejasnosci itp.Powinn byc proste i jasne zasady.Przepracowales tyle i tyle godzin. Wyplata i po temacie.Stawki dla lepiej zatabiajacych roboli tajne. Dla gory tajne. I jest powod do nabijania sie z nas majacych po 10zl. Oj mozna by tak godzinami pisac.
2
zawiedziony 2017-03-17 17:29
No i awans gotowy wodnik szuwarek znad stawu jedzie limuzyną do domu za podpieprzanie pracowników a my z podwyżki dalej nic tylko obietnice
1
RomTom 2017-05-07 23:26
Wcale nie jest tak zle w firmie Instac
Jezeli chcesz pracowac i robisz co do cb nalezy
Nikt nie ma do cb problemu
Pierwsza umowa 12 zl brutto 1-szy mc
Kolejna umowa 13.50 brutto kolejne 3 mc
Co bedzie dalej sie okaze. Ale licze co najmniej na 15 zl brutto
Wyplaty regularne 10-tego kazdego miesiaca
Brak konfodentow jak narazie
re 2017-05-08 13:59
Jeżeli nie jest żle to dlaczego jest tak duża rotacja pracowników i najstarsi pracownicy odchodzą choćby Aleksander . Być może obraz który widzi zarząd jest zafałszowany w Sosnowcu i powodem tego fałszu jest jedna osoba obecnie kierująca tym wszystkim
2
olo 2017-05-08 15:12
Jeżeli 15 zł brutto to zarobek to ja gratuluje ustawienia się w życiu i powodzenia przy 168 godzinach miesięcznie to jakieś 1700 na rękę - szczerze to jałmużna nie wynagrodzenie
1
F 2017-05-17 17:40
Pracowałem w firmie INSTAC jakoś trzy lata na produkcji.
Generalnie do czasu zmiany kierownika na młodego "inżyniera", wszystko było ok. Pomijając to, że narzędzi pracy nie było, serwisowanie maszyn to była kompletna abstrakcja, ale to wynikało z chciwości zarządu w siedzibie głównej tego całego burdelu.
Sama atmosfera na produkcji do zniesienia, emerytowani górnicy dominują swoją pychą i urojoną wiedzą. Wiele osób pracuje za śmieszne pieniądze, inni za w miarę akceptowalne stawki, co rodzi stałe napięcia w brygadzie. Trzeba przygotować się na bycie obgadywanym, testowanym i "podkablowywanym" przez współpracowników, których nieraz głównym zajęciem jest krycie się przed wzrokiem osób z biura i łażeniem w celu plotkowania, byleby dniówka zleciała.

Ciężka praca i poświęcenie nie zostaną docenione. Ja prosto po szkole trafiłem właśnie tam, nauczyłem się na błędach i z własnej inicjatywy, ponieważ mało kto jest w ogóle chętny przekazywać swoją wiedzę. Raczej negatywnie wspominam czas spędzony wśród obłudnych ludzi i lewusów, którym musiałem narzucać tempo pracy, bo inaczej robiliby 1/2 tego, co dało się spokojnie zrealizować bez wyciskania ostatnich potów.

Ostatnia rzecz to bajzel, który panuje na produkcji, przez dosyć istotny brak umiejętności logicznego rozumowania w głowach kadry zarządzającej...

Pozdrawiam.
7
ronaldo 2017-05-18 07:11
Poprzednik odzwierciedlił to co inni napisali , fakt emerytowani górnicy to nędza tego warsztatu , pomimo emerytur które mają zabierają pracę innym ale nic nie dając , czyli na zasadzie wyjdę z domu bo mam spokój i jakoś przeleżę ten dzień w pracy . Inicjatywa takiego oszołoma jak Krzysztof .K to porażka ale to odpowiada rządzącym . Co do kierownictwa to guzik maja do powiedzenia , gdyż wszyscy kierownicy byli manipulowani przez starych zgredów z zarządu którzy już dawno powinni być z racji wieku pokryci piachem . Czas komunizmu już odszedł w niepamięć i starsi panowie dwaj też powinni z nim odejść i zostawić warsztat młodym . Na zasadzie skończ Waść wstydu ... itd
2
Bolek 2017-07-26 07:39
:) Janusz i Grażyna brakuje jeszcze tylko Passat TDI
Azot 2017-09-27 11:05
Coś się jednak zmienia i w kierunku na lepsze. Oby. Dobrze że pensje na czas.
3
Zostaw swoją opinię o Instac - Sosnowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instac