brak logo

ABOX System Polska Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o ABOX System Polska Sp. z o.o.

sxcvgbh 2010-11-06 15:47:09
skrajny (usunięte przez administratora) to prawidłowe określenie dla tej firmy , pozdrawiam desperatów
bodzio 2010-11-11 18:39:32
pracowałem i ciesze się że zakończyłem , (usunięte przez administratora)
byłyabox 2013-09-28 18:06:06
@up haha rozbawiłeś mnie tym pytaniem z jednej strony jest ono ciekawe a z drugiej śmieszne... :) zapomnij o jakimkolowiek socjalu, umowy tylko na zlecenie. Atmosfera do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tak łagodne określenie ). pensja na czas, praca nalezy do stresujących, miły jest tylko początek jak obiecują gruszki na wierzbie, kontakty z szefostwem ciężkie, trudne, itp trzeba sie o wszystko prosić, (usunięte przez administratora) na każdym kroku... szczerze nie polecam kolego! . jak chcesz wiedziec jakieś szczegóły to pytaj chetnie odpowiem
3
byłyabox 2013-11-29 15:35:36
kasę może zarobić w bardzo dużym przedziale min/max to zależy od wielu czynników od od ilości myjni postawionych w danym miesiącu ( bardziej liczone jest to w stanowiskach) np. jeśli 2 myjnie po dwa stanowiska = 4 stanowiska to będzie jakieś 150 zł za stanowisko czyli 600 zł.... dodam że tego nie masz na umowie zapisanego to tylko na słowo kolejną rzeczą jest humor "prezesa" który czasem ma obiekcje żeby tą kasę wypłacić bo coś tam bo tamto itd. podstawa która masz na umowie to 2tyś niezależnie od stanowiska czy będziesz serwisantem czy montażystą...jeśli masz rodzinę to współczuje, stanowisko montażysta ( wciąż gdzieś poza domem) średnio 25 dni poza domem...
1
byłyabox 2013-11-29 15:39:49
praca jest niby 8h dziennie....nagminne jest to że trzeba czasem pracować dłużej bo terminy, czas ponagla, itp zero nadgodzin...odpowiedz prezesa jak się nie podoba to droga wolna nikt nie trzyma.
pracuje w abox-sie 2014-02-09 03:11:59
to co tu jest wypisywane to rzeczy wyssane z palca wiem bo pracuje obecnie w tej firmie .
pensje sa wypłacane na czas fakt dużo roboty to czas pracy nie tylko 8h ale nie chcesz nie robisz ,a ci co pracują dostają za nadgodziny
a co do kontaktu z szefem bedziesz miał firme to zobaczymy czy bedziesz sie spoufalał z pracownikami.obecny zespół jest ok zgrany wiem bo jestem serwisantem ,montażystą w tej firmie
1
pracuje w abox-sie 2014-02-09 03:24:38
były abox czyli (usunięte przez administratora)były pracownik stare dzieje nikt go mile nie wspomina również klienci u których z łaską coś zrobił bo jak ktoś ma focha to mu się w żadnej pracy nie bedzie podobało
1
Kabinek 2015-02-03 03:16:14
Abox oferując usługi myjni bezdotykowych niestety nie jest jedyną firmą, która czerpie zyski z tej działalności. Największe nasilenie stawiania tego typu obiektów przypadało chyba mniej więcej na lata 2003-2006, potem w przeciętnym mieście na co którymś skrzyżowaniu widać było charakterystyczne wiaty. Abox na pewno miał w tym swój wielki udział.
noname 2015-06-25 20:32:16
Jak w każdej pracy są plusy i minusy... Biorąc pod uwagę poprzednie prace to daje plus. Umowa o pracę, wypłata na czas, praca od pon-pt 8-16, zdarza się dłużej jeśli możesz, ale jak potrzebujesz to krócej nie ma problemów. Po godzinach jeśli chcesz, a nie bo musisz, wtedy do odbioru lub wypłata nadgodzin, ale co do wypłat to trzeba się upominać fakt. Szefa często nie ma i dopytać się coś lub ustalić to ciężki temat. Prezes to inna beczka, zawsze mu się coś nie podoba, ale od tego jest. Atmosfera super jeśli chodzi o pracowników... i trzeba mieć zdrową wątrobę ,,po pracy''. Szanse na rozwój nie ma bardzo, bo nie ma na jakie stanowisko, więc tylko lepsza kasa jeśli potrafisz się wykazać i nie robisz błędów. Czytając poprzednie opinie dużo się zmieniło na plus...
Mi 2016-05-18 17:35:46
ABOX System Polska Sp. z o.o. naprawdę dba o pracownika, przynajmniej ja tak uważam, a to chyba dośc dobra rekomendacja, poszukują Magazynierów do Warszawy @Papilotka ale nie ma tutaj ogłoszeń, poszukaj przez ich www tam będzie ich kilka zdaje się zią
Zostaw swoją opinię o ABOX System Polska Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABOX System Polska Sp. z o.o.