brak logo

KP1 POLSKA SP. Z O.O.

Toruń

Opinie o KP1 POLSKA SP. Z O.O.

los77 2013-12-04 11:41:25
stram sie o prace i chcialbym wiedziec jak to wyglada od srodka
2
Beton25 2014-06-13 11:33:54
(usunięte przez administratora)dużo mówi, jednak czyny znacznie odbiegają od deklaracji.
Duża rotacja pracowników jest tu wymownym argumentem.
pracownik kp1 2014-07-27 19:42:53
Unikajcie jak ognia. obecna stawka to 12zł/brutto kierownik/majstrowie i dyrektor produkcji ponizej poziomu. Generalnie kołchoz jakich mało. 0 szans na podwyżkę, premia uznaniowa tylko na umowie. Zaczynają zatrudniać "przyjaciół" ze wschodu.
1
ja 2014-10-02 22:28:23
Napiszcie więcej szczegółów. Dlaczego jest duża rotacja? Bo kierownictwo złe, ale co takiego dokładnie się dzieje?
1
Obecny Pracownik kp1 2015-04-20 17:10:17
Duża rotacja wynika ze stawki 12-13zł Brutto na dzień dobry czyli 8.5-9zl/h na rękę(Z czego nie wszyscy zdają sobie sprawę).Rotacja:czyli przyszło i odeszło 200 osób w ciągu 2 lat...Są 50tki i 100tki za nadgodziny ale jakie to ma znaczenie przy stawce 12zł brutto.To są stawki które powinny obowiązywać 10-15 lat temu w tego typu zakładzie.Prezes ma w dupie wszystko i wszystkich(o ile w ogóle jest w pracy),jeżeli ktoś dostanie podwyżkę to max 1zl albo 2 po walkach,bojach i groźbach.W zakładzie nie ma żadnych bonusów ,premiowania pracowników(takie stare pokomunistyczne podejście ''jebać aż zdechną'') za trudne warunki pracy za hałas którego poziom jest fałszowany przez dyrektora(badania medycyny pracy),pył ,środki chemiczne które są używane po prostu 0 dodatków.Dyrektor,kierownik i majster to kpina(Dyrektor to kretyn oficjalnie uznany przez 70 osób).Nie umieją porozumieć się z pracownikiem,nie ma harmonogramu i wytycznych co do pracy,kręci się bo się kręci to moja opinia.Zakład bez przyszłości,typowo dla ludzi którzy chwilowo nie mają pracy.
3
kaczor donald 2016-02-01 00:19:08
Wyzysk ludzi za śmieszne pieniądze. Podwyżki i premie obiecane w czasie podpisywania umowy to jedna wielka ściema, prezes ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzi i ich prośby o podwyżki. 12-13 zł/h brutto...nadgodziny płatne dodatkowo ale jak ktos wczesniej powiedział co to za pieniądze przy takich stawkach. Dyrektor to juz wogóle poniżej krytyki....człowiek zakrecony jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w przeręblu,nigdy nic nie wie,a jak ktos ma do niego sprawe to unika ludzi jak ognia. Jeden wielki zakład pracy...nie szanująi nie doceniają ludzi. Wiem bo pracowałem. Nie polecam,unikajcie jak ognia.
szybki 2016-04-08 20:39:14
A ja polecam prace. U nas majstry sie klóca, piszesz wczesniejsza godzine jak przyjdziesz i pozniejsza jak konczysz, jak cie zlapia to bez konsekfencji, luzik, robisz co chcesz a jak se majstra omamisz obietnicami to jeszcze pol dnie z nim gadasz,derektor nie lepszy, dobre do nauki zawodu i odejscia jak sie nauczysz, polecam
fhvfuie 2016-05-30 08:34:08
speedy, teraz nie maja roboty, parę kontraktów przepadło, więc niema przyjęć.. Dopóki niczego nie znajdą praca po 8h, więc h.. nie pieniądze (za ciężką prace jaką trzeba wykonać)
Stereo 2016-07-05 16:46:06
No przepadło to akurat prawda, aczkolwiek raz jest lepiej, raz jest gorzej i generalnie wydaje mi się, że wszystko się jakoś ułoży, bo niby dlaczego nie miałoby tak być moi drodzy
Zostaw swoją opinię o KP1 POLSKA SP. Z O.O. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KP1 POLSKA SP. Z O.O.