brak logo

Sauer Danfoss

Wrocław

Opinie o Sauer Danfoss

nowy 2015-08-05 09:58:35
jakich 2 i jaki kunus ? mów ja jako szef muszę wiedzieć który ma być następny !!!
maniek 2015-08-06 16:19:14
Tam na tym shipie połowa to kierownicy 2 pod........ i szef lider kunus
1
ford 2015-08-08 20:25:48
Trzymają się rekoma i nogami a boją się jakby innej pracy nie było w promieniu 150 kilometrów
1
młody m. 2015-08-16 15:24:34
Ona się boją tego małego lidera, bo wiedzą ze nie wygodne dla siebie osoby zwolni z czasem..
1
młody m. 2015-08-16 15:27:12
Oni
się boją tego małego lidera, bo wiedzą ze nie wygodne dla siebie osoby zwolni z czasem..
Mala 2015-08-18 11:51:11
A dziwisz się, jak dla Pana M. Nie istnieje słowo sprawiedliwość tylko raczej kabel i Lizanie tyłka.
3
Egon 2015-08-21 20:40:03
Jeśli już pytasz to odpowiem ci. Jeśli chodzi o produkcje czy magazyn nie licząc biur to przyjmują tylko na przez agencje pracy na 18 miesięcy (umowy śmieciowe jednomiesięczne) po czym przerzucają cię znów na kolejną agencje pracy, gdyż stałych miejsc jest mało , jak już chcesz się dostać to nieźle musisz smarować te 4 litery u kogoś wyżej postawionego albo masz już kogoś kto ci to załatwi.
3
ili 2015-08-22 20:09:59
Zgłos się na magazyn do kunus a
2
nowy 2015-08-25 12:40:55
który to ten konus wyślę mu CV ?!!
1
Danfoss Power Solutions 2015-08-28 00:23:18
Danfoss Power Solutions = wcześniej Sauer Danfoss
wiki 2015-08-30 12:58:37
Magazyn ... Magazyn..... oj j.ak tam jest fajowo . Z tym kunusem i z tymi 2........
1
duży 2015-08-30 16:38:16
ja już pozwalniam tych co trzeba
1
dok 2015-08-31 22:45:30
Ciebie trzeba na pierwszym miejscu
2
Kunus2 2015-09-04 21:42:44
Wszystko już wiem. Schowałem się w palecie po housingach i wszystko przez dziurkę w palecie widziałem i słyszałem co mówicie. Tych 2 z shipa mi tak doradzilo. Oni jednak znają się na podsluchiwaniu....
1
gov 2015-09-09 07:38:04
Ten zakład to jedno wielkie dzidostwo
1
roj 2015-09-13 14:19:59
Jeden z tych 2 trochę się opanował ale ten 2.....Nie ma podwyż ek płac . Ro bot y cor az więc ej.
olek 2015-09-17 00:13:57
hej byłem na rozmowie w Manpower, przeszedłem, mam zacząć pracę na magazynie ale po tych postach trochę się obawiam... warto??? mam jeszcze Amazona do wyboru!!! gdzie lepiej bo mam tylko dwa dni na zastanowienie !!! ps; stawki takie same
olo 2015-09-20 13:30:57
O której ty firmie piszesz ? O którym magazynie ?
lok 2015-10-12 19:29:13
A jak tam Pani Kierownik E. Z . dalej tak miesza???
1
ford 2015-10-12 20:51:58
Miesza razem z tymi dwoma z shipa . Żelek z shipa też ..........

1
zadowolona 2015-10-21 15:07:50
hej wszystkim , co pani nietykalna w koncu dostala wypwiedzenie ??? teraz to mzoe sobie chorowac ... do emerytury :)
lola 2015-10-23 23:44:20
Jeszcze jest taki chorowity i cwany diagnos t a motorowiec .
Łukasz S. 2015-10-31 19:56:10
Pozdrawiam wszystkich z Metalowców ze starego Sauer-Danfoss :)
korek 2015-11-14 17:29:03
Pozdrawiam 2 z shipa









Gall Anonim 2015-11-15 09:09:23
Za górami za lasami był sobie ship i 2 z shipa co tylko mącą wszędzie gdzie się da i robią na złość... Resztę sobie dopisać.
4
jerry 2015-11-15 20:57:54
Co oni zrobią jak ten konus kiedyś odejdz ie z dan fos s a
2
PracownicaSprzątaniaA 2016-01-22 09:35:07
A słyszeliście co się dzieje w DBS ? że podostawali umowy śmieciowe jako ochroniarze (niższe składki). Ludzi zwalniają bez podstaw, Jest mobbing przez rudą.. Dziewczyny na sprzątaniu Biur nie mają nawet najniższej Krajowej
Premia to jest tylko w Teorii bo ruda wszystko bierze do kieszonki
Ruda trzyma z głównym "Prezesem", jeśli ktoś będzie się za dużo przeciwstawiał to starają się wykończyć go Psychicznie
A jeśli ktoś się nie przeciwstawia to zrobią tak jak zrobili z Kolegą
Wezwali do Biura i zwolnili.. Najpierw próbowali wmówić Kradzież a że nie mieli dowodów to stwierdzili że siedział od 6:00 do 6:45 pod wiatą
Ale Nagrania już nie pokazali...
Ciekawi mnie czemu nikt tego z Góry (biur Danfoss) nie widzi i nie pozbędzie się tej Partackiej Firmy
2
gość 2016-02-01 17:55:43
napiszcie czy warto zatrudnić się w danfosie na bielanach bo słyszałem różne opinie
gość 2016-02-01 17:59:59
napiszcie czy warto zatrudnić się w danfosie na bielanach bo słyszałem różne opinie
er 2016-02-02 13:11:59
Ale oni szukają na metalowców do sptzatania na umowe o prace, odradzasz?Prosze napisz..mail;chomikowa@interia.pl
gość 2016-02-02 19:35:53
ale ja pytałem o opinie pracy w danfos na produkcji przy montarzu
gość 2016-02-02 19:39:21
ale ja pytałem o opinie pracy w danfos na produkcji przy montarzu bo slyszalem ze liderzy to( usunięte przez administratora )
wolk 2016-02-03 19:43:04
lepiej idz do amazona dobrze ci radze tam przynajmniej nie zwalniają jak nie ma zamowien
PracownicaSprzątaniaA 2016-02-05 15:35:35
Daj sobie spokój, zarobek 1300 zł a zapierniczasz i ciągle czujesz oddech rudej na plecach
radca 2016-02-08 20:19:04
Internet umożliwia dokonywanie wpisów naruszających prawo, w dodatku anonimowych, przynajmniej z pozoru. Istniejące przepisy pozwalają jednak na podjęcie przez pokrzywdzonego działań umożliwiających ustalenie tożsamości autora wpisu i dochodzenie sprawiedliwości. Obraźliwe wpisy na forach mogą stanowić naruszenie dóbr osobistych, a także przestępstwo – znieważenie lub pomówienie. Sprawiedliwości można dochodzić na drodze karnej bądź cywilnej.
Dochodzenie sprawiedliwości na drodze karnej
Generalnie, zgodnie z przepisami prawa karnego, wpis w Internecie może naruszyć dobro osobiste pokrzywdzonego w dwojaki sposób. Osoba korzystająca z forum może zniesławić pokrzywdzonego (art. 212 § 2 k.k.), to znaczy podać nieprawdziwą informację narażającą na poniżenie w opinii publicznej bądź narazić na utratę zaufania potrzebnego do obejmowania danego stanowiska lub wykonywania zawodu. Ten typ twierdzenia może być oceniany jako prawda albo fałsz, czyli pokrzywdzony może stwierdzić, iż zdanie zamieszczone na forum nie jest prawdziwe. Należy zauważyć, że jest to przestępstwo bezskutkowe, tzn. zaistnienie skutku – np. w postaci utraty zaufania wobec pokrzywdzonego – nie jest potrzebne. Wystarczy, że istnieje tylko możliwość utraty dobrego imienia lub zaufania.
Drugim rodzajem przestępstwa, często występującego w omawianym kontekście, jest znieważenie, czyli zamieszczenie wypowiedzi obraźliwej, ale nie dającej się zweryfikować. Jest to przestępstwo określone w art. 216 § 2 kodeksu karnego.
Obydwa typy przestępstw są najczęstszym sposobem naruszenia dóbr osobistych na forach internetowych i są ścigane na drodze karnej. Jedna wypowiedź może stanowić zarówno zniesławienie, jak i znieważenie. W orzecznictwie sądowym podkreśla się także, że wypowiedź może być w określonych warunkach zniesławiająca, a w innych znieważająca.

Istniejące przepisy prawa umożliwiają podjęcie walki z autorami obraźliwych tekstów na forach internetowych. Z pewnością nie jest to proste, ale autorzy ci coraz częściej goszczą na wokandach sądowych. Niektórym internautom wydaje się, że sieć jest w stanie zapewnić im całkowitą anonimowość, a przez to bezkarność. Przeświadczenie to jest złudne.
źródło: Gazeta Prawna (odsyłam również do wyroków SN w w/w tematyce, naprawdę warto wiedzieć, co grozi za umieszczanie obraźliwych wpisów)
PracownicaSprzątaniaA 2016-02-08 22:00:11
Internet to również miejsce do wyrażenia opinii na dany temat.
Jeśli ktoś ma ochotę powiedzieć co się dzieje w danej Firmie, to może to powiedzieć bo, (nikt) przynajmniej ja, nie podpisywałam żadnej klauzuli poufności.. W sumie nie pracowałam w zawodzie takim jak, Lekarz czy Policjant że mam zachować "Tajemnice Służbową".
6
ktoś 2016-02-09 20:14:14
zdecydowanie odradzam okres przejścia pod firmę 36 miesięcy a o podwyżce zapomnijcie
1
Robert 2016-02-23 13:15:22
A jak jest z praca na maszynach CNC? Jest spoko? Duży zapieprz? Co się tam robi? Duże detale do obróbki? Jaki jest brygadzista i lider? Wporządku czy orają pracowników, bo mam różne doświadczenie w tym temacie...
Mała Mi 2016-02-23 15:41:38
Ogólnie Ci nie polecam pracy w Danfossie :-)). Ta firma nie jest zaciekawa i w ogóle nie szanują ludzi
3
LimpBizkit 2016-03-15 18:33:36
Praca zupełnie odbiegająca od fachowej. Procesy usprawnione tak aby każdy mógł stanąć na Twoim miejscu. Zadanie Danfoss! Zmienić mentalność ludzi czyli bądź dumny z pracy dla nas i nie przejmuj się zarobkami. Kadra zarządzająca, totalnie wynarodowiona przez zarobki. Zwolnienia co lato, bez reguły. Tylko Ci co się ukorzyli pracują tam długo. Zero nadziei na jakikolwiek protest pracowniczy.
5
pol 2016-03-29 21:58:49
Co tam u tych 2z shipa ?
troll 2016-03-30 20:50:22
Musisz się ich spytać na to pytanie lub tu zadać. Zaraz się odezwą w myśl przysłowia "Uderz w stół a nożyce się odezwą"
1
ZAX 2016-04-21 18:34:59
lepiej przyjmij się do dbs na wózek widłowy właśnie są ogłoszenia cały dzień siedzą w pakamerze pierdzą w stołki bo tą żyrafę wredną ich kierowniczkę już zwolnili podobno robiła przekręty została tylko ruda
1
wazniak 2016-04-21 19:46:44
a ile tam wyciągną kasy bardziej myslalem o holtonie i przymiezam się ale tam podobno syf i male zarobki może jednak w danfosie ale podobno teraz raczej zwalniają na potege daj znac zax jak cos będziesz slyszal nara kulam się na piwko
zainteresowana 2016-05-11 13:55:46
Witam złożyłam swoje cv odnośnie pracy na produkcji bo jest zapotrzebowanie,czy warto tam się starać o etat w tej firmie?proszę o szczerą uczciwą odpowiedż,pozdrawiam.
1
elsa90 2016-05-17 13:28:07
Dzein dobry, chcialabym sie dowiedziec konkretow na temat pracy w tej firmie na bielanach wroclawskich na montazu. czy faktycznie nie ma zabojczego tempa na lini produkcyjnej i jak jest z ta premia kwartalna jest ona faktycznie czy to tylko taki chwyt marketingowy na rozmowie rekrutacyjnej? system 3/2/1 czy 1/2/3 i kiedy zaczyna sie nocki w niedziele wieczorem czy w poniedzialek? chodzi mi o sam dzial monatazu inne mnie nie interesuja co sie tam dzieje! pozdrawiam! ;)
fifarafa 2016-05-22 20:53:19
Umowę z pracodawcą ludzie przeważnie dostają po 33 mc pracy,a tak przez cały czas robisz przez agencję
Na umowie masz stawkę godzinową, a jest swego rodzaju akordówka co godzinę wypisujesz raport godzinowy ile zrobiłeś sztuk
Przez cały czas pracujesz w okularach ochronnych,w chałasie
Ludzie którzy pracują już trochę czasu sami się zwalniają nie wytrzymują tempa pracy
Przerzucają ludzi z obszaru z jednego obszaru na drugi(dziś pracujesz tutaj a jutro w innym miejscu)
Teraz szukają ludzi do 4 brygadówki (po,wt 1zmiana/sr,czw 2zmiana/pi,so,nie 3zmiana) 2 wolnego
2
greg 2016-06-21 12:31:45
Praca jak w każdej innej montowni, stawka na start to około 17zł brutto przez agencje, praca na montażach w systemie czterobrygadowym. Umowa przez firmę po 3 latach przepracowanych w agencji (umowy 3 miesięczne). Duża rotacja pracowników, ludzie zwalniają się i przyjmują na okrągło co juz świadczy nieco o pracy w tej firmie.
BialyMurzyn 2016-07-13 08:55:22
Ogolnie jak sie niewyhylasz i robisz swoje oraz nie masz duzych ambicij dasz,rade lecz nie brakuje uprzejmych zwłaszcza na produkcij niestety montaze i prdoukcja to siedlisko uprzejmych po za paroma osobami
fgtgtrf 2016-07-13 19:30:46
szkoda ze tak ejst no ale w sumie atmosfere tworzą ludzie wiec to kwestia jakiegos dogadania
Zostaw swoją opinię o Sauer Danfoss - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sauer Danfoss