Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kompozyty

Pracowałeś w firmie Kompozyty i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mały - 2009-12-08 00:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w tym zakładzie jest praktycznie bezstresowa co tylko przekłada się na wyniki w niej osiągane nikt cię nie dołuje i nie krzyczy na ciebie.Nie ma tak zwanych układów pracownicy na siebie nie donoszą ale kobiety na laminacie no niestety są tak zwane grupki i nie raz byłem światkiem niemiłych docinek w stronę słabszej.Brygadziści są bardzo mili i żyje się z nimi w stosunkach koleżeńskich oprócz pana G który wprowadza niemiłą atmosferę wśród pracowników poprostu ta osoba nie powinna pracować na tym stanowisku ten człowiek nie umie obcować z ludzmi (Nie wiem dlączego ktoś mu jeszcze(usunięte przez administratora)e.Zarobki zależą tylko od ciebie i jest to od 1500 do 4000zł jeśli chodzi o szlifiernie kobiety maja tak 1500-2000zł
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-01 21:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty chyba z choinki spadles i to z samego czubka i na dodatek cos ci sie z glowa porobilo o ile mi wiadomo to juz od roku jest chu... z grzybnia a ty chyba lysemu lep polerowales i dla tego tyle dostales
zdjecie uzytkownika
kompoz - 2011-04-14 22:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda!!! kase kroja na czym sie da i jak sie da... ndgodziny żal... trzeba chodzic i samemu sie upominac bo pani kadrowa zawsze powtarza "wszystko jest dobrze bo to system liczy" a zawsze są braki!! smród brud i ubóstwo... nie oszukujmy sie kariery tam sie nie zrobi rotacja ludzi jest tam ogromna miesiecznie srednio zwalnia sie i przyjmuje po 8 osob bo ludzie nie chca tam robic... Dobrze ze jest tam KOPYTKO ;) który rozwesela caly zaklad bo inaczej to klapa by byla... a pracuje sie jest bo jest... ale racja jak trafi sie cos lepszego to trzeba uciekac... odradzam ta prace... sory ale taka jest prawda... :( nasz zakład to tandeta... :(
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-06 13:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zmienilo sie może coś w firmie Kompozyty, mneły 2 lata od ostatnie opinni a ja jestem zaintereseowany pracą u nich, Wszedzie są jakies przekrety lub lipna atmosfera a gdzies robic trzeba taki kraj ;/ To jak jest tam dziś?
zdjecie uzytkownika
ed3572 - 2014-03-11 13:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,powiem tylko tyle,jeżeli ktoś ma wybór to niech nie idzie do pracy do tej firmy,nieodpowiedni ludzie na stanowiskach kierowniczych,kasa taka że tylko płakać ,a robić trzeba ponad swoje siły,no i jeżeli ktoś szanuje swoje zdrowie to odradzam
zdjecie uzytkownika
rika - 2014-05-26 17:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może jeszcze ktos wypowiedziałby sie na temat pracy w Kompozyty, bo już jakis czas nie było aktualnej opinii, a rozglądam sie za pracą.
zdjecie uzytkownika
wwo - 2014-09-25 13:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam,
jakie zarobki na produkcji na start?
zdjecie uzytkownika
detal - 2014-11-17 13:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem trochę na szlifierni i mogę coś na tem temat powiedzieć. Praca na 3 zmiany, robota na akord tzn. zarobisz tyle ile zrobisz. Ja tam dostawałem średnio 2k ale wyjadacze dostawali nawet po 3k. Małe układy tam isnieją. Pracownicy co się dogadają z majstrem mają lepszą robotę, więc więcej zarobią na pręmię z akordu. Kierownicy to ludzie bez kompetencji. Ogolnie atmosfera miła, nikt nie krzyczy i wiele uchodzi płazem. Największy minus to brak rozwoju i niesamowity....niesamokużwawity syf! pył, opary laminatu i całej tej tablicy mendelejewa tam używanej, że aż się żygać chce. Przyzwyczaić się można wkoncu ktoś tam pracuję ale czy warto? Myślę, że nie. ten syf widać już po pierwszym wejściu na hale i wtedy zapala się światełko. Jeszcze pracodawca ogólnie ma w dupie pracowników, BHP nie istnieje!!! (można udowodnić), brak wody do picia w upały! Niedostateczne zabezpieczenia przed pyłem, chemią i ogólna prowizorka! Podsumowując: zarobki średnie, czasem konkurencyjne. SYF! Brak rozwoju i utrata zdrowia w związku z powyższymi. NIE POLECAM!
zdjecie uzytkownika
Ziomb - 2015-03-16 20:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam
zdjecie uzytkownika
malutka - 2015-06-30 20:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje tam nie polecam masakra nad masakra to co pisza ludzie to swięta prawda wypłata co kot napłakał wszyscy nazekają wszystkie zakłady lepsze do okoła niz kompozyty
zdjecie uzytkownika
dezk - 2015-07-15 19:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEśli chodzi o wypłaty to chyba nie ma co narzekać, bo jak człowiek się zatrudniał w tej firmie to widział co podpisywał i na jakie warunki finansowe się godził, jeśli komuś nie odpowiadały takie sumy to mógł po prostu się nie godzić. Tak samo teraz, wydaje mi się, że jeśli komuś nie pasuje wynagrodzenie to może zmienić otoczenie :)
zdjecie uzytkownika
czesio - 2015-10-02 08:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo fajna, rozwojowa praca i super zarobki. POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
mały - 2015-10-02 08:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To powiedz w jakim zakładzie więcej zarobisz?
zdjecie uzytkownika
fran - 2015-10-02 11:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@czesio mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat pracy w firmie, przede wszystkim chodzi mi o super zaroboki bo wcześniejsze komentarze sugerowały coś innego, szukam teraz pracy na szybko nawet nie na stałe po prostu żeby gdzieś się zaczepić..ale nie chce pakowaź się w jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] typu nie mam wypłaty po miesiącu na koncie itp.
zdjecie uzytkownika
rekin 007 - 2015-10-05 20:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chciałem zapytać jak wygląda praca w kompozyty jelcz??
widziałem jest ogłoszenie szukają pracowników produkcji
ile tam można zarobić i jaka panuje tam atmosfera
dziekuje za odp.
zdjecie uzytkownika
czesio - 2015-10-06 11:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Możesz zarobić tyle na ile się dogadasz. A wypłata jest zawsze w terminie na koncie, nie ma z tym żadnych problemów. Nie słuchajcie tych patałachów co tylko narzekać potrafią, myślą że za pierwszy miesiąc 10000 zarobi. Praca jest spoko, na pewno lepsza niż na taśmie 8 godzin to samo w kółko i nawet do kibla nie wyjdziesz
zdjecie uzytkownika
Uchodzca - 2015-10-14 13:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogólnie jakąś masakra, warunki szkodliwe, smród z telenu i laminatu, pył z obróbki w całej firmie, socjalu niema, zarobki na czas ale wielka niewiadoma kradną za nadgodziny i sami konfidenci ogólnie nie polecam!
zdjecie uzytkownika
elek - 2015-11-01 20:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Uchodzca - ale to mógłbyś dokładnie opisać jak wyglądają te warunki pracy? Ostatnio słyszałem, że pojawiło się u nich ogłoszenie, że poszukiwany jest ktoś do produkcji żaluzji. Ciekawa oferta, zwłaszcza, że proponowana jest umowa o pracę i to zagranicą, więc na pewno zarobki są dobre i adekwatne do obowiązków. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2016-01-29 15:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rika - 2014-05-26 17:03:46]:
Co ty pierd... jaka słaba płaca tyle kierownicy nie zarabiają co ludzie na produkcji po 5tyś nawet z nadgodzinami... Praca lajtowa prawie zero wysiłku fizycznego...
zdjecie uzytkownika
3e4r - 2016-01-31 17:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie widze zeby od nich teraz byly oferty pracy za granica, tylko w kraju w Oławie, jako operator CNC i lakiernik, ale wiem ze oferuja tutaj umoweo prace

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kompozyty

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert