brak logo

STALBUD WROCŁAW SP. Z O.O.

Toruń

Opinie o STALBUD WROCŁAW SP. Z O.O.

anonim 2011-10-26 00:08:03
(usunięte przez moderatora) to prawdziwy krętacz , zawsze ucieknie od wypłacenia wynagrodzeń. Za to obiecywanek co nie miara , tyle że te bajki ludzie już znają i fatwo można to sprawdzić z opini innych pracowników.
anonim 2011-11-07 11:59:52
Informuję że czekam na swoje wynagrodzenia !
anonim 2012-03-05 21:47:04
Ilu zalega ? już coś pisali na innych portalach że w stalbudzie 40 , innym jeszcze z Vratislavi Cars a teraz czas na Vratislavie Invest ....ha ha ha bizmesmen bez kasy co za porażka
Kwiatuszek 2013-06-24 15:41:56
anonim - 2013-05-26 16:28:26

Wie ktoś coś więcej o pracy w Stalbud? Jak to jest teraz? Ile wynoszą dzienne godziny pracy i za jaką stawkę? Jak wygląda kwestia dogadania się z szefem, jest skłonny pójść na rękę, bo tutaj to tylko jakieś głupie posty o (usunięte przez moderatora) i nie idzie się nic dowiedzieć :/ ?
A z czym ma być skłonny pójść na rękę? O ile mi wiadomo to ani Vratislavi Cars ani Stalbud nie ma.Jak to teraz jest? że tych firm już nie ma. Pozdrawiam
Kwiatuszek 2013-06-28 14:44:57
Od dawna jest Vratislavia Invest . Nie ma już Stalbud.
Kwiatuszek 2013-06-29 21:39:56
Sprawdz sobie oferte sprzedaży wierzytelnośći a konkretnie mówiąc niezły dług ..Numer sprawy jest podany.
anonim 2013-07-04 10:07:22
No koleś z pierwszego posta napisał krótkną zwięzłą negatywną opinię o Stalbud, tylko jej niczym nie uargumentował, więc mało kto zwróci uwagę, bo to mogła byc opinia klienta lub konkurencji. Pracujecie obecnie i wiecie w ogóle o co ta sprawa dokładnie?
anonim 2013-07-09 12:03:03
Tak, bo na pewno chetnie mi odpowiedzą i powiedza prawdę, po to pytam na forum, by dowiedzieć się jak się czują pracownicy, jesli sam mam zostac pracownikiem Stalbud. No, ale rozumiem, że nie polecacie, tylko dziwi mnie, że na forum pisze tylko jedna osoba.
Kwiatuszek 2013-07-09 22:57:30
No raczej nie jedna jeśli już . O tej firmie mało kto napisze , bo firmy już nie ma z tego co mi wiadomo. No to kto ma dodawać opinie? Zadzwonić przecież możesz i śmiało zapytać czy są przyjęcia. Numer widać że jest już wyżej podany na stronie.
Kwiatuszek 2013-07-25 21:48:27
Ja Tobie nie odpowiem , ponieważ nie wiem ile dokładnie tam działali ale w krs-ie możesz sprawdzić czy firma jest nadal aktywna. Z postów jakie leciały na innym forum wynikało że i w Stalbudzie byli ludzie oszukani. Firma może jest pod zastaw.Wiesz hale fabryczne różnego rodzaju urządzenia jak również maszyny czy też linie produkcyjne to wszystko nadaje sie jak najbardziej.
anonim 2013-08-29 22:52:37
Jasne że Tak:)
Kwiatuszek 2013-09-14 14:57:37
Również z postanowienia z dnia 23.06.2012 nie ma informacji o tym żeby zalegała firma Stalbud swoim pracownikom. Zatem nie ma dowodów sądzić iż pracodawca zalegał z wypłatami. Na podstawie braku dowodów nie wiadomo jak naprawdę było. Jedynie można stwierdzić po opini pierwszej iż była to jakaś osoba z Vratislavi albo rzeczywiśćie konkurencja. Mimo wszystko uważam żebyś zadzwonił lub zadzwoniła pod wskazany numer jaki jest wyżej podany na portalu.
Kika 2014-02-28 23:51:44
Tak Tak Tak....
she 2014-05-12 23:35:14
Mega kokosy;)
she 2014-05-18 19:55:47
od 2008r wszystko ładnie opłacane. NIe ma żadnych długów. Nie ma postępowania administracyjnego. Na koncie sa mega kokosy. Wszystko mają na plus.
bi 2014-05-18 19:57:52
Mega kokosy. Od 2008 r pracodawca jest BARDZO uczciwy dla WSZYSTKICH.
Niki 2014-05-21 17:58:55
Tak tak pracownicy..
kw. 2014-05-28 23:17:54
Ironia to podstawa u niewypłacalnych pracodawców. Są ważniejesze sprawy np. Uniwersytet Wrocławski, gwałty zbiorowe..
Ja 2014-06-06 09:45:38
Oczywiście że Tak
Ja 2014-06-06 11:18:17
Jak jesteś ciekawy co z tym Stalbudem to możesz podjechać do Sądu na Poznańską i sprawdzić w KRS-ie jak tam jest. Wgląd w akta jest darmowy. Polecam termos kawy i sprawdzanie akt. Pozdrawiam dzielna:)
ab 2014-06-11 20:39:02
w aktach wszystko jest
ababc 2014-06-18 17:45:04
Pisma od Naczelnika Urzędu Skarbowego itp..w tym numery dowodów osobistych wraz z peselem
abcd 2014-06-18 22:27:05
Wybacz ale całego krsu to tu nie zamięszczę. A sporo jest tego.
aaa 2014-06-18 23:26:08
Kombinatorzy numer Jeden same fikcyjne adresy, ściemy i ściemy...
jajo 2014-10-12 12:07:51
Tak tak masz racje , no no oczywiscie, pewnie wszyscy sie zhadzaja no ba...
bee 2014-10-21 23:40:01
Przypominam ze to firma Stalbud Kostomloty to chyba zrozumiale ze ludzie chca dowalic przy tylu klamstwach i innych zawirowaniach
kola 2015-02-13 12:44:49
Mole....stowanie ....
Weronika 2015-07-19 23:43:42
Omega umiesz czytac ze zrozumieniem? Jak tak to ponownie przeczytaj posty .
Weronika 2015-09-25 19:39:39
Oj jaki tu balagan masakra nikt z nikim nie moze sie dogadac
Weronika 2015-10-25 23:55:13
Rami powiedz mi prosze czy udalo sie Tobie dodzwonic do stalbudu kostomloty? Na stacjonarny?
Weronika 2015-10-26 00:09:23
Rami i jeszcze jedno czy komornikowi udalo sie sprzedac budynek produkcyjno-magazynowy? Mowa oczywiscie o stalbudzie kostom.
ja 2015-12-04 00:45:50
Jak najbardziej dla pracownika!..Zwłaszcza takie informacje.
ja 2015-12-04 00:49:14
Każdy taki dług informuje w jakiej jest kondycji firma. Takie dlugi ile zalegają są jak najbardziej dla pracownika.
Weronika 2015-12-09 21:18:20
Zródło masz w necie. Wystarczy wpisać w google i tam notka komornicza o sprzedanej hali. Ja to wiedziałam ale ciekawiło mnie czy @czekoladka coś w tym temacie miałeś/aś
Weronika 2015-12-10 09:55:16
No co jeszcze,może to że działeczka poszła w pierwszej licytacji w poprzednim roku 2014.
Weronika 2015-12-10 10:51:12
Dla ułatwienia podaje dokładną date przetargu a mianowicie jest to 15 kwiecień 2014
Weronika 2015-12-20 01:47:57
Komornik sądowy KM 375/10
Weronika 2016-04-06 10:15:12
Wszystko widać tylko szkoda że najwięcej widzi się po fakcie.
Weronika 2016-04-12 10:16:26
No ale takich pracowników bylo pełno dla chcącego nic trudnego
Weronika 2016-05-10 16:01:13
Raz już pozowałam z łopatą ale przy piecu kaflowym:) chłopaki pamiętają bo nie było wcale tak źle. Ubaw po pachy ale za to jakie wspomnienia:)
Weronika 2016-05-10 16:06:46
Miska może czas na Ciebie? :) pokaż co potrafisz:)
miska 2016-06-24 09:50:29
mimo waszego sarkazmu naprawdę nadal chętnie chciałabym zdobyć zatrudnienie - wiem jak jesteście znani w branży konstrukcji stalowych, jakąś macie dobrą wyrobioną renoimę w okręgu śląskim. prestiż pracodawcy liczy się dla mnie bardziej niż wynagrodzenie.
Zostaw swoją opinię o STALBUD WROCŁAW SP. Z O.O. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STALBUD WROCŁAW SP. Z O.O.