logo ArjoHuntleigh Polska Sp. z o.o.

ArjoHuntleigh Polska Sp. z o.o.

Komorniki

Opinie o ArjoHuntleigh Polska Sp. z o.o.

Seba 2015-05-10 10:12:58
Warunki pracy szczególnie wiosną i latem są.... Fatalne, gorąco duszno, jak temp przekracza 31 stopni to łaskawie dostaniesz dodatkową przerwę 5 min. Ta przerwa bardzo pomaga, będziesz siedział w tym skwarze i na pewno ochłoniesz. To oczywiście jest tylko hali produkcyjnej, gdyż powierzchnia biurowa jest klimatyzowana. Także jak słońce trochę wyjdzie to jest super....
1
f3 2015-05-10 13:59:12
Wszystko fajnie,ale nikt nie odniósł się do spraw finansowych np.podstawa produkcja premia,lub ile zarabia taki brygadzista pozdrawiam
1
kolorowa 2015-05-10 14:58:33
hehe nie licz na brygadziste odrazu.
Maria 2015-05-15 13:51:04
witam, aplikowałam do pracy w administracji, proszę o podpowiedź jak tam się pracuje, z tego co zdążyłam się zorientować to firma faktycznie jest ogromna ale czy pracowników się w niej szanuje? a jak z wynagrodzeniami? zawsze wszystko się zgadza i na czas?
tak 2015-05-15 23:18:03
na czas
pracownik 2015-05-17 14:16:39
Na czas tylko nie płacą za nadgodziny, trzeba wybierać wolne. I duża rotacjs zatrudnienia co przemawia na niekorzyść firmy
Maria 2015-05-18 23:08:25
Czyli nie polecacie?
Mario 2015-05-19 15:04:42
Ja osobiście nie polecam tej firmy...
1
+- 2015-05-19 16:35:46
Zależy, są plusy i minusy ;)
Maria 2015-05-19 22:59:24
A dlaczego nie polecasz? Proszę o info bo mam w tym tygodniu im odpowiedzieć czy rozmawiamy dalej..
3
NNZ! 2015-05-20 15:30:49
Pomógłbym, ale nie pracuję administracji...
Maria 2015-05-20 19:21:35
Szkoda, a jak się pracuje na produkcji?
1
spark 2015-05-20 22:54:13
Gościu weź wyluzuj z tymi pierdami
1
chev 2015-05-23 10:15:17
ciezko
1
Bilobab 2015-05-27 18:29:14
Brałam udział w procesie rekrutacji i nie polecam tej firmy!!!! na rekrutacji zapewniali że płacą za nadgodziny!!!! Poza tym firma która dla nich rekrutowała mówiła co innego oni później co innego!!!! POZA TYM POWIEDZIELI ŻE SIĘ ODEZWĄ A TUTAJ NAWET MIAL Z INFORMACJĄ ŻE DZIĘKUJĄ ZA UDZIAŁ W REKRUTACJI!!!!!PSEUDO DZIAŁ HR!!!!!!!
Maria 2015-05-29 11:34:29
Coś wiem na temat braku informacji zwrotnej po rozmowie rekrutacyjnej. Oczywiście nikt ani do mnie nie zadzwonił ani też nie napisał maila że sorry ale nie tym razem. Poza tym Pan Dyrektor HR wywarł na mnie wrażenie lekkoducha który nie zdaje sobie do końca sprawy z tego co mówi. Usłyszałam że może się zdarzyć że trzeba będzie w tygodniu zostac dluzej w pracy ale bez problemu można później odebrać sobie wolne. Tylko że za tzw. nadgodziny 50% pracownikowi przysługuje dodatkowe wynagrodzenie szanowny panie dyrektorze a gdyby pracownik WYRAZIŁ CHĘĆ ODEBRANIA WOLNEGO ZA TEN CZAS to wtedy pracodawca daje mu wolne. Kodeks Pracy mówi o tym wprost zresztą PIP także ma takie stanowisko. Nie ma się w takim razie czemu dziwić że rotacja często nazywana dzisiaj fluktuacją jest w firmie bardzo duża. To bardzo przykre że w naszym kraju są takie firmy które przysłowiowego "polaczka" mają za imbecyla i tanią siłę roboczą.
4
yes 2015-05-31 19:44:02
Bilobab zgadzam się z tobą,pracownik nie jest ceniony tylko jego wycena w kasie,czyli im taniej tym lepiej jak niewolnik,tak nas traktują takie firmy jak ta, oraz inne korporacje zagraniczne,bo na to pozwalają nasi kochani polscy politycy z koziej d....y.
1
AHaPowiec 2015-06-25 23:07:08
Twoje odczucie odnośnie samego Dyrektora HR jak i całej firmy jest w 100% słuszne. Do niedawna co jakiś czas wpadała kontrola PIP, wystawiała mandaty, które firma płaciła a potem dalej cisnęła o nadgodziny bo taniej było zapłacić karę niż nadgodziny pracownikowi. Od jakiegoś czasu jest "dobrowolny" przymus odbierania nadgodzin. Ale uważaj, jak odbierzesz za dozo to możesz polecieć.
Maria 2015-06-26 13:44:08
Zastanawiam się skąd się biorą takie firmy i tacy zarządzający....? a gdyby odwrócić sytuacje: dyrektor idzie tyrać na produkcję ze świadomością że wolne za przepracowane nadgodziny będzie mógł odebrać w ciągu 12miesięcy, wie też że nie można za często chodzić na tzw. odsiadki bo można stracić robotę a tymczasem tam na górze mądra głowa DYR.HR woli zapłacić mandat do PIP-u niż jemu należne pieniążki. I co??..... Fajnie tak wykorzystywać ludzi? Oczywiście przed Zarządem wykazuje niskie koszty płacy i wszystko się zgadza. Wstyd i żenada na maksa.
? 2015-07-22 21:06:02
nie
3
shrek 2015-08-17 14:54:48
przeciez fajnie sie pracuje, dlaczego miałaby byc zmiana, mozna czasami sie posmiac, pozartowac
1
były pracownik 2015-08-25 15:15:09
Nie polecam pracy w tej firmie,jeśli chodzi o produkcje niska płaca,już nie wspomnę o nowo przyjmowanych pracownikach trzy miesiące bez premi z najniższą krajową,motywacji do pracy brak,można by pisać bez końca 80% negatywnie ale po co jak ktoś ma ochotę niech to sprawdzi powodzenia.
zorro 2015-09-22 12:47:23
jakie szkolenia? tylko bhp,bo to obowiązek wszystkich firm . Natomiast brak jakichkolwiek szkoleń podnoszących kwalifikacje pracowników bo firmie arjo na tym nie zależy.
niki 2015-09-23 11:10:44
Osoba która pisała o szkoleniach juz dawno musi tu nie pracować, kiedyś szkolenia się odbywały np Lean 2dniowe teraz jest tylko bhp i środowiskowo jakościowe bo przed audytem muszą mieć dupokrytkę
nick 2015-09-26 09:13:49
środowiskowo jakościowe? pierwsze slysze :)
Szuka pracy 2015-11-03 12:14:39
Firma ponowiła proces rekrutacji na stanowisko specjalisty ds. zakupów.
Co jest nie tak, że nie mogą znaleźć kandydatów? Zarobki, przełożony - czy to ciągle jest Pan Michał, nazwiska nie pamiętam niestety dobrze... Dajcie znać proszę, bo poszukuję pracy pilnie, a nie chcę spłynąć z deszczu pod rynnę.
4
ahpowiec 2016-01-19 11:09:37
@zordon & @Szuka pracy - jeżeli akurat kończycie studia i szukacie niskopłatnej, nieszanowanej pracy żeby załapać podstawowe doświadczenie w zakupach to arjo jest jak najbardziej dla Was
oss 2016-02-13 20:44:39
Bardzo duża rotacja, niskie płace, brak organizacji, kiepskie warunki pracy - już chyba więźniowie mają więcej miejsca tyle osób siedzi w tym samym pomieszczeniu, w dodatku kiepsko klimatyzowanym (administracja).
Nikt tutaj nei szanuje tego, że ludzie jak się wdrożą to pracują lepiej - i nie dają podwyżek, bo czegoś na poziomie ~1% nie należy tak nazwać. A wszyscy wiedzą, że firmę stać, bo zyski generuje olbrzymie i jeszcze się tym chwalą.
A ludzie - w porządku, ale przez ucieczki osób doświadczonych nie ma się od kogo uczyć. Rotacja na poziomie 30-40%.
Ale dla zdobycia doświadczenia to spoko.
3
prw 2016-02-19 20:15:56
takie firmy jak ta powinny byc likwidowane na terenie naszego kraju i tyle won do Chin,Indi a my sobie damy rade bez was macie nas za cymbałów to sie mylicie.

oss 2016-02-25 11:28:23
@jon: Nie ma ogłoszeń, bo nawet HRy oberwały i nie mają czasu wystawić ogłoszeń.
Maciej 2016-02-26 11:52:11
ja może opisze swoje doświadczenie z pracy w tej FIRMIE. Zostałem przyjety na tak zwany okres próbny na stanowisko inzyniera produktu. Podczas 2,5 miesięcy pracy nikt nie miał do mnie zadnych zastrzeżeń ./zrobiłem kilka projektów/udoskonaleń które zostają włąsnościa firmy!!!/.Myślałem że po trzech miesiącach przedłuża ze mna umowe.Przypadkowo wszedłem na strone zakładu i znalazłem ogłoszenie iz ...poszukują inżyniera produktu!!!Ogłoszenie wystawili juz po półtoramiesięcznym moim zatrudnieniu!! Kiedy zapytałem sie swojego przełożonego czy przedłuża ze mna umowe zapewnił mnie że na 100% lecz musze tylko dokończyc dwa projekty.Poczta pantoflowa dwiedziałem sie że ....NIE MAM SZANS NA ZATRUDNIENIE poniewaz firma zatrudnia na 3 miesiące / najniższa stawka, brak premii/ a między czasie juz poszukuje nowego kandydata!!! W ten sposób tanim sposobem ma specjalistów!!! jeżeli ktos nie wierzy niech przeglądnie ogłoszenia dot. zatrudnienia inżynierów z ostatnich 3 lat!!!
2
Gienek 2016-02-26 16:41:04
@Maciej: nie jestem jakimś wielbicielem Arjo (pracodawca jak każdy inny), ale powiem szczerze, że nie zauważyłem praktyki, o której piszesz. Każdy szuka winy w innych, byle nie w sobie... może czas przejrzeć na oczy i uświadomić sobie, że po prostu jesteś słaby?
damn , do not enter to arjo 2016-02-29 22:25:07
Rekrutacje wstrzymane - bo kurek przykręcony, po co mają kogoś zatrudniać jak można robić za 2 w 8h.

Nie pchać sie tam chyba ze student, wszyscy dobrzy inzynierowie uciekaja bo firma nie docenia, po co godnie oplcic prcownika i miec dobrze zrobioa prace? lepiej podwójnie czas tracić ale miec oszczednosci na zatrdnieniu.
Maciej 2016-03-02 08:03:51
czy jestem "słaby" może świadczyc fakt że zaraz po zwolnieniu z Ajro dostałem pracę w większej firmie na stanowisku kierownika zespołu projektowego. Co do rotacji to sprawdz ogłoszenia o prace w Ajro z ostatnich 3-4 lat dot. zatrudnienia inżyniera projektu. Ogłoszenia nie 'spadały" ze strony firmy.
1
Gienek 2016-03-03 09:11:11
Nie mnie oceniać, czy jesteś słaby w tym co robisz czy dobry. Myślę, że Ty również nie powinieneś tego robić. Nie świadczy o tym także fakt, że dostałeś pracę na stanowisku kierownika w większej firmie. A może właśnie masz więcej kompetencji kierowniczych niż tych, których wymaga się od dobrego specjalisty? Z drugiej strony może po prostu nie wkomponowałeś się w zespół? Jak już pisałem... może warto poszukać przyczyn gdzie indziej niż w firmie czy przełożonych?

Z tego co piszesz pracowałeś tutaj 2,5 miesiąca i już wystawiasz opinię, że firma zatrudnia ludzi na 3 miesiące tylko po to, żeby na tym zarobić? A ile takich przypadków zaobserwowałeś wokół siebie spędzając tutaj tak krótki okres? Pracuję w Arjo trochę dłużej niż Ty i zapewniam, że to co napisałeś jest po prostu kłamstwem. Manipulujesz faktami jak Prawo i Sprawiedliwość podczas konferencji prasowych. Przykład? Owszem nowy pracownik po przyjściu do firmy nie otrzymuje premii, ale nie otrzymuje jej również później... ta z drobnymi wyjątkami przysługuje jedynie osobom na stanowiskach kierowniczych. No i większości pracowników (dostają premię po zakończeniu okresu próbnego).
Gienek 2016-03-03 09:15:12
W ostatnim zdaniu chodzi oczywiście o pracowników produkcyjnych;)
Maciej 2016-03-03 11:41:34
Nie bede zagłębiał sie w szczegóły ale prosze przeczytaj mój pierwszy post ...powoli. ja przepracowałem 3 miesiące nie 2,5. Po 2,5 miesiąca dowiedziałem sie przypadkowo że firma poszukuje pracownika na moje miejsce . Ogłoszenie zostało "wystawione " juz w PIERWSZYM MIESIĄCU MOJEJ PRACY!!! Druga sprawa to mój przełożony po dwóch miesiacach zapewnił mnie że umowa zostanie przedłużona i mam tylko ...dokończyc dwa nowe projekty!!! I na koniec , widze po Twoich wypowiedziach że znasz od "środka" sytuacje w dziale projektów więc na koniec może napiszesz czy nadal kierownik tego działu przed przyjazdem "inspekcji" z głównej siedziby firmy ...ucieka na urlop, lub ma nagle pilny wyjazd poza zakład !/ o ile jeszcze pracuje/.Może krótko pracowałem ale przez te 3 miesiące ...patrząc z perspektywy czasu nauczyłem sie że przed podjęciem pracy należy sprawdzic jak często firma ....WYMIENIA KADRY!!! Najbardziej jednak zabolało mnie KŁAMSTWO I FAŁSZ przełozonego ,który nie potrafił powiedzieć mi prawdy o moim dalszym statusie w firmie. Musiałem w ciągu 2 tygodni znaleśc sobie nowa prace.
1
Gienek 2016-03-04 12:01:28
Maciej nie wiem jak "od środka" wygląda sytuacja w dziale projektów. Nie znam żadnych szczegółów na temat tego co opisujesz... tzn. sytuacji nieprzedłużenia Twojej umowy. Chodzi mi tylko o to, że wypisywanie opinii takich jak zacytowana poniżej (i kilku innych) jest nieuczciwe wobec osób, które tutaj zaglądają. Rozumiem Twoje rozgoryczenie i gniew z powodu tej sytuacji, ale to nie jest powód żeby wypisywać informacje, które nie są po prostu prawdziwe.

"Poczta pantoflowa dwiedziałem sie że ....NIE MAM SZANS NA ZATRUDNIENIE poniewaz firma zatrudnia na 3 miesiące / najniższa stawka, brak premii/ a między czasie juz poszukuje nowego kandydata!!! W ten sposób tanim sposobem ma specjalistów!!!"
1234 2016-03-26 06:32:42
Szkalowania to wielkiego słowa użyłeś,takie w firmie są stosunki między pracownikami szczebla wyższego i produkcji praktycznie do d..,to co się dziwisz że są takie wpisy a nie inne.
1
edek 2016-05-10 11:32:45
dzis 10 a przelewu jak nie bylo tak nie ma
Związkowiec 2016-07-31 12:05:43
Ciężko to ma górnik na szychcie
Kamil Zduń 2016-09-15 14:40:55
Odnośnie pracy w tym kołchozie. Nazwa firmy powinna się nazywać KL Arjoschwitz. Traktują Cię jak gó..o, a przełożeni to takie egoistyczne snoby. Absolutnie zero pomocy czy jakiegokolwiek kontaktu z ich strony. Jedynie co potrafią, to siedzieć na tyłkach ,przeglądać strony internetowe no i oczywiście ponaglać do pracy. Brak logiki i pomyślunku z ich strony. "Pracownik w tej firmie nie ma myśleć, od myślenia są panowie w czerwonych koszulkach". Tylko jakoś to myślenie im nie wychodzi.Starszego dziadka z lekkim Parkinsonem dadzą do wkręcania miniaturowych śrubek, a młodzi pracownicy sobie wywożą śmieci. Praca zaś polega na tym, że jakaś część osób naprawdę zapieprza, i to nie na 1 stanowisku tylko na kilku, a niektórzy(przydupasy, bo i tacy są)spacerują sobie po hali. No niestety ,ale tak jest, układy i układziki. Atmosfera w pracy hmmm, zależy z kim się pracuje. W większości trzeba uważać co się mówi, ale jest tez sporo sympatycznych ludzi, z którymi miło się pracuje. Tylko UWAGA, najlepiej mieć grobową minę i nie okazywać zadowolenia czy jakiegokolwiek szczęścia przy pracy. Brygadzistom to się nie podoba, bo z góry zakładają, ze nic nie robisz, i po złości wyrzucają na inny dział. Serdecznie odradzam komukolwiek. Omijać szerokim łukiem.
9
Prawdziwek 2016-09-18 15:34:34
Ma się zmienić tzw. prezydent firm Arjo. fajnie by było gdyby zmienili dyrektora, najlepiej obcokrajowca,wtedy duzo smrodu by uszło z tej firmy. Moja opinia na temat tej firmy jest na wielki minus,myśle sobie że ta firma w obecnej formie zarządzania,płacy długo nie pociągnie ,totalny brak fachowców, ludzie z układu itd.itd.
2
edek 2016-10-07 17:16:48
w poniedzialek 10 to gdzie jest przelew powinien byc dzisiaj
2
awr 2016-10-09 14:29:07
Czy dłuższe przerwy dla brygadzistow to normalna rzecz?
2
lol 2016-10-16 18:32:38
oni mają 8 godz. przerwe na ipc,pac
1
w 2016-10-22 13:41:55
pac jak pac, ale drugi wymienoiny dzial?
porywnywanie zmian, oni robia wiecej i szybciej, dlaczego wy nie mozecie, a sami sielanka pogaduchy i wyjscia na rozmowy telefoniczne poza dzial
po czasie spedzonym tu przychodzi czas na zmiany, dośc mam tej firmy... Przy okazji warto o tym będzie porozmawiac z kierownictwem..
Pozdrawiam
typ 2016-10-23 16:01:07
z kim ? kierownictwo jest słabe,oczywiście chodzi tobie o kierowników działów ,są po prostu nieprofesjonalni bez doświadczenia ,ale jak chcesz sobie polepszyć to zgłaszaj,ale spoko jeszcze trochę wytrwałości przykład magazynierzy ,przyjdzie czas na produkcje))))).
1
Zolo 2016-10-24 21:16:03
coniektorym sie koszulki pomylily,udaja sie za waznych ,a sloma ze smierdzacych papci wystaje wiesniaki...nikt ich nie lubi,ale nie na tym im zalezy...wyzej sraja niz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja lizusy i przydupasy,ze o calym dniu czyli 8hpracy/przerwy nie wspomne...
typek 2016-11-20 21:22:11
O jaka to wspaniała firma pracodawca super,szkolenia na poziomie wyższym niż przewiduje norma europejska hee,niestety prawda jest taka że moim zdaniem pracodawca manipuluje nami jak chce dlaczego bo nie jesteśmy tego świadomi po prostu sory ale jesteśmy jeszcze ciemną a wręcz krytyczną masą ciemnoty z ciemnogrodu i oni z tego korzystają ,wykorzystują więc zacznijcie myśleć bo to wszystko jest owinięte w złoty papierek a w nim znajduje się mocno śmierdząca kupcia,zróbcie coś dla siebie badzcie bardziej świadomi co robicie, to do produkcji.
1
Zostaw swoją opinię o ArjoHuntleigh Polska Sp. z o.o. - Komorniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ArjoHuntleigh Polska Sp. z o.o.