brak logo

KRAN-WARYŁO POLSKA SP.J

Toruń

Opinie o KRAN-WARYŁO POLSKA SP.J

stary dzwigus 2011-06-18 22:08:34
ni ma co tam iść dziadostwo
1
Menager 2012-07-07 00:38:38
A ja pracuje od wielu lat i wszystko się zgadza i na nic nie narzekam , pracować trzeba bo za darmo nic nie ma i znam tych co piszą te bzdury i to są nie udacznicy którzy by tylko chcieli [usunięte przez moderatora] . Szeostwo ok!
k62 2012-09-28 00:03:03
Jak zobaczyłem swojego potencjalnego szefa całego w tatuażach, to odechciało mi się tam pracować. Kto to jest! Młody, [usunięte przez moderatora] , który nie szanuje ludzi. Rozmawia z tobą jak z powietrzem!
Michał 2012-10-12 10:43:13
Witam
Poluję na zdjęcia przejazdów gabarytowych firmy KRAN. Czy ktoś wie, gdzie w Polsce aktualnie prowadzą jakieś budowy wiatraków albo inne inwestycje?
Zet 2012-10-21 13:42:22
A mi sie pracuje znakomicie ;) - pozdrawiam hejterów. Zapraszam do nas na FB - Eurokran2 ;)
abc 2012-11-12 21:01:37
Co potrzebujesz? Chętnie pomogę.
Maciek 2013-02-07 12:23:10
Witam
Bardzo proszę o kontakt osoby które pracowały dla Kran i zostały oszukane lenndwefy@jadamspam.pl
abc 2013-07-14 12:51:30
Poczytaj cały wątek - 100% prawdy, jak nie wierzysz to idź i sam się przekonasz...
Transocean 2013-10-01 00:28:14
A czemu nikt tu nie pisze o wielkim rozłamie w firmie? Tak jest przecież "super", [usunięte przez moderatora] przygarnie każdego, byleby tylko na złość staremu zrobić. Oj buractwo na maxa, a słoma z butów od [usunięte przez moderatora] . A najwięksi zadymiarze - najlepszymi podsyfiarzami, cóż to kasa i obiecanki robią z ludzi. Żal z wami pracować....
były pracownik 2014-04-26 06:39:30
Wczoraj słyszałem, od znajomego, że już w ogóle zajęli resztę dźwigów. Słyszał może ktoś czy to prawda?? Ps. osoba pisząca pochlebne opinie to właściciel lub "głęboki wsad szefa, a takich też nie brakowało"
LTM 2014-05-06 22:35:27
Prawda, prawda, święta prawda... Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy, lub jak kto woli: Przyszła kryska na matyska. W końcu sprawiedliwości stało się zadość.
Już nawet LG 1750 poszło... kto mieczem wojuje...
Amen.
2
ml 2014-05-27 20:55:28
Mówiąc krotko, na Granitowej plac jest pusty. Za to jest dużo miejsca by jeździć rowerem i gwizdać :D
JOD 2014-07-08 13:42:19
Macie może jakiś namiar na ich nowy adres? Chciałem zapytać ich jak leci? Pozdrowionka
JOD 2014-07-08 13:47:44
Pomoc za pomoc- porada i współpraca za info. Inne propozycje czytaj wyżej Pzdr
były 2014-07-19 13:25:36
własnie dzisiaj dostalem pocztą list z ZUS-u o wszczeciu postepowania za nieprawidłowosci co do składek odprowadzanych przez firmę usługi dzwigowe z doradztwem sp.j.Pozdrawiam byłych kranowców.
Pieprzenie 2014-08-15 21:22:11
Eurokran2 - Ci którzy pracowali pracują nadal więc co jest nie tak ? Napiszcie bo nierozumiem, sprzęt co raz nowszy a wy pieprzycie bzdury. Szacun dla MG.
1
wrx 2014-10-20 23:00:33
Pozytywy piszą tylko Ci co się boją cokolwiek złego (ale prawdziwego) powiedzieć żeby się podlizać szefowi i nie podpaść. Z biura dobrzy ludzie już dawno odeszli, dźwigowi zostali Ci co maja albo niewiele do emerytury i biora to na przeczekanie bo jakoś jeszcze sie to ciągnie, albo kolejni zastraszeni. Kierowcy... zostało kilku naprawdę dobrych kierowców i dziwię się co tam jeszcze robią, bo mądrzejsi też pouciekali za wczasu. Tak wiem, zaraz któryś sie odezwie jak to zajefajnie mają. Owszem, transport to konik nowego szefa i w sprzęt inwestuje ale w ludzi... traktuje tak samo jak stary szef albo i gorzej. Dowód? Proszę bardzo - trzeba mieć z deklem nie tak żeby zgodzić się przejść z umowy o pracę na działalność jako kierowca, a przecież wszyscy kierowcy zostali do tego przymuszeni. Praw - żadnych, a jedynie obowiązki. Pensje płacone nadal w ratach itp... Jeśli ktoś chce iść tam pracować - powodzenia.
Piotr Kornacki 2014-11-12 15:06:43
Chciałbym podziękować Panu Waryle że mogłem pracować w firmie KRAN WARYŁO.
Pozdrwiam Piotr Kornacki
ŁJ 2014-12-07 12:04:58
^^ co za %$@&%@ :P
Tom 2014-12-29 18:27:27
To dopiero przydupas poldzia buhehehehe, jajca mu wyliż jeszcze, masakra
bob 2015-03-18 22:20:55
Pracuje od dawna , dobrze zarabiam , bardzo dobry sprzęt , nikomu w dupe nie właże - czego chcieć więcej
były pracownik 2015-03-19 13:50:10
Byś powiedział prawdę i nie robisz u Waryły tylko u Goździka. A jeżeli myślisz, że tak nie jest to jesteś w wielkim błędzie. Ps. także dostałem z sadu pismo o mataczenie pana "W"
były pracownik 2015-05-01 17:30:11
Kolego prawdę trzeba mówić, a osoby piszące w superlatywach to albo właściciele albo pracownicy, którzy jak dotad trzymają się bo myślą, że nie można gdzieś indziej znalesć pracy lub do emerytury doczekać chcą. Dodam, że teraz duża ilość byłych pracowników jest ciągana po sądach bo takiż to wspaniały pracodawca nie opłacał pracownikom składek ZUSowskich. To skoro już dochodzi do takich sytuacji o co pytać dalej??
2
JOD 2015-06-08 21:21:25
Pozdrawiam serdecznie wszystkich uczciwie zarabiających na chleb.Gdzie Panowie teraz robią? chciałbym odwiedzić na Litwie i zobaczyć ekipę w akcji. Trochę zdjęć zrobić.
JOD 2015-06-08 21:25:10
a zapomniałem mail: j.kowalski39@yahoo.com
napiszcie kiedy i gdzie można zrobić zdjęcia pozdrawiam
WORK 2015-07-23 08:46:28
Oczywiście, że osoby które pracowały mówią o firmie w superlatywach. Było ciężko, jak w każdej pracy, ale spójrzmy prawdzie w oczy, kiedy "stara" trzymała kasę było na wszystko, były niezłe pensje (fakt, że część w kopertę ale było) i co najważniejsze na czas! szefowa spóźniła się z zapłatą raty leasingu ale pensja była rzecz święta, był coraz to nowy sprzęt, nie obciążali za byle co kierowców i operatorów, były premie lub bony na święta, a teraz? ... pomarzyć! Pensja w nie wiadomo ilu ratach i nigdy na czas, pomiatanie człowiekiem na każdym kroku, zero szacunku, zero premii, żenada!!! I nie pitolcie mi że teraz jest lepiej!!! Co, że sprzęt też nowy? To kolejny leasing, firma swojego nie ma NIC!!! Kolejny słoń na glinianych nogach.
2
WORK 2015-08-26 22:10:16
@lesi generalnie zgadzam się z Tobą że taka forma ma więcej plusów niż minusów ale pod warunkiem że jest mądrze prowadzona! a nie jak w ww firmie. Chociaż nie wiem dlaczego piszesz że nie trzeba opłat za naprawy płacić? Normalnie płacisz za naprawy, przeglądy itp jak za każde inne auto. Ale owszem jest wiele innych korzyści. Jednak prowadząc firmę tak jak Kran Waryło a teraz A.M.Kran to... nie wróżę sukcesów. I tak cud że Kran tak długo się utrzymał, to było do przewidzenia już dawno, dlatego co mądrzejsi już za wczasu pouciekali.
Kiedyś auta to były same Mercedesy i Volva, żurawie Liebherr a teraz? Najgorszy szajs typu Tadano, Faun, a i ciężarówki nie te. Znane dobre firmy ich znają i nie mają zamiaru wdepnąć poraz kolejny w g**o. Dletego tonący chwyta się brzytwy i kupuje to co jeszcze ktoś chce sprzedać. Ot cała prawda. Choc jak znam życie to znajdą się "obrońcy krzyża" (nie obrażając krzyża), którzy będą twierdzić że to nowa jakość i polityka firmy. Tylko (jak to mawiał Laskowik) z jakim znakiem ta jakość...
Ciekawski997 2015-12-07 15:37:54
Szukam wiadomości na temat tej firmy.
były pracownik 2015-12-08 11:16:07
A to Ci za mało co jest napisane?
ring 2015-12-21 13:31:29
Po pierwsze to nie kran-waryło tylko am-kran wind a po drugie to co to 2016 rok się cyklicznie powtarza ze "ZWYKLE przynosi nowe rozwiązania"?
drim 2016-05-15 15:33:11
cześć Wam. wydaje mi się , że praca w kran-waryło może być ciekawą przygodą ale póki co @ertfb chyba nie szukają nikogo
Zostaw swoją opinię o KRAN-WARYŁO POLSKA SP.J - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRAN-WARYŁO POLSKA SP.J