logo Virdepol

Virdepol

Toruń

Opinie o Virdepol

faja 2014-11-10 11:28:13
agata dwa lata pracuje w tej firmie i jak sięgam pamięcią zawsze obrazalas ludzi masz problem ze sluchaniem i czytaniem nawet nie umiesz odczytać kto do ciebie pisze pod pseudonimem Dla mnie to lepiej bo bladzisz i na szczęście piszesz na forum o nie pracujących juz osobach. Gość cie zwolnił wiec się prujesz na forum tyle możesz nie będę go bronił bo mnie to nie rusza widzę ze zawiść też Cię zżera to tez zawsze cie cechowalo np w stosunku np do anki Ty Masz po prostu taki charakter i zero szacunku wiedz ze pracowalas tu tylko dlatego ze niebyt nikogo kto by się zgodził na takie warunki jak ty miałaś pa zazdrosniku i nie wychowana babo
do faja 2014-11-10 21:11:01
ogarnij się i napisz po polsku ze zrozumieniem, bo to nie do odczytania, kilka wpisów wcześniej zarzucano, że ta pani jest zatrudniona po znajomości, teraz się okazuje, że nikt nie chciał przyjąć warunków... na pewno zazdrości bezrobotnemu kierownikowi, bo to przecież wielki zaszczyt pracować dla virde, dlatego też mają 3 (słownie trzech) przedstawicieli :) Owszem na wyższych podstawach, ale bez premii, co i tak jest kilkutysięczną oszczędnością na jednym pracowniku. Virde umie liczyć na swoją korzyść :)
1
do ludygi 2014-11-10 21:14:05
ciekawie piszesz, szkoda, że najpierw próbowałeś nieświadomy niczego laskę oczarować, nie miałeś pojęcia z kim śpi... a teraz żale wylewasz na forum...a żona nie zazdrosna? może nieświadoma? a może powinna się dowiedzieć? jest wielu życzliwych !
do ludygi 2014-11-10 21:47:46
złego konia obstawiłeś ludy, z tym biustem powinieneś czarować Zbysia, Karolina ma większy, jej nie zaimponujesz
1
do ludygi 2014-11-10 22:03:06
no proszę i zdjęcie zdjąłeś z tablicy, ale na tym drugim wyglądasz identycznie:) nie martw się dalej cyce widać :) Zbyniu poogląda
1
hahahha 2014-11-10 22:44:11
no proszę i zdjęcie zdjąłeś z tablicy, ale na tym drugim wyglądasz identycznie:) nie martw się dalej cyce widać :) Zbyniu poogląda
2
była 2014-11-11 23:56:34
A moim zdaniem piszący na tym forum w kółko i podający się pod różnymi nikomu to szef i szefowa oraz byle gwiazdy A Kielce A lublin pozdr były pracownik /zdradzony
2
zabitci śmiechem 2014-11-12 08:38:01
bu...ha ha ha ha o argumenty się skończyły zostało straszenie i obrażanie on się na pewno takich rzeczy wystraszy bu... ha ha ha
ktoś ma być zazdrosny o tego lachociąga marketingowego ? bu ha ha ha
a słyszałem że podobno są jakieś nagrania które mogą na you tube się znaleź spoko tylko z głosem (ale każdy kto posłucha a spotka się kiedyć z nimi pozna ich głosy) z co tygodniowych poniedziałkowych spotkać w których to "para szefów" we właściwy sposób wypowiada się o swoich pracownikach
do zabici śmiechem 2014-11-12 20:34:32
argumenty? tobie brakuje ich od początku, masz nagrania, to je ujawnij, nie wypłacili ci premii- idź do sądu, ale widocznie "zle mnie zrozumiałaś.."w tak krótkim czasie dwa półroczne zwolnienia L4 źle robią na psychę, proponuję szybkie pójście do pracy ( może okazać się a wykonalne )
vip 2014-11-13 19:57:03
Tratatata i się potwierdziło desperatka z kieleckiej wiochy tu swe bolaczki ujawnia. W każdej firmie ludzi opluwala i klamstwa pisała - taki typ.Teraz do starej firmy wróciła i tam zaczyna juz mieszać i manipulować tylko juz nie ma zaprzejaźnionego kiera co by dupe ratował i płoty z firmy wynosił i jak teraz żyć bez tej wiedzy? Ale nie przecież jest jeszcze gumowe ucho z północy na stałych łączach z biurem...
xxx 2014-11-13 20:34:53
jak czytam te wpisy to niezmiennie mam wrażenie, ze jedna max dwie osoby same do siebie piszą i same sobie odpisują, były po kierownika to chyba u psychologa powinien porozmawiać, bo coś sobie nie radzi. wylecz się z tej desperatki z kielc, bo emocje cię zeżrą i zawał gotowy...w tym wieku to coraz częstsze...
Melisa 2014-11-13 20:38:52
Może niektórzy nie potrzebują wpisów na dziwnych stronach, a wystarczy im normalna praca? Koleś się uczepił jak rzep, zarzuty robi o syfie pozostawionym na terenie, raz ktoś jest z polecenia, innym razem nikt nie chciał stanowiska, tylko jakoś nic więcej nie napisze, bo nie ma co. Lecz się człowieku, bo to się kupy nie trzyma, żal ściska...
odp. na faja 2014-11-14 22:01:02
niewychowana babo piszemy razem- jaka niewychowana przymiotnik- idioci w tej firmie pracowali, ale to nic nowego, i to są te argumenty, których innym brakuje- język polski na poziomie podstawowym
prawie była 2014-11-14 22:12:46
jeszcze nie rozwiązałam umowy z tą firmą, ale za chwilę to nastąpi, do mojego po kierownika nic nie mam, wobec mnie był spoko, na podwójnych wizytach byliśmy na kawie, o gps też mi powiedział, luz blus i orzeszki... wprawdzie on też jeszcze jest w tej firmie, ale też już nie długo.. może razem zaczniemy szukać pracy, bo dzisiaj to generalnie ciężko..
Ania wracaj 2014-12-06 22:23:15
z perspektywy biura powiem tak : Ania wracaj, twój mobbing był lepszy od tego, co jest teraz. Będą pensje w najbliższym miesiącu czy nie?
??????????? 2014-12-28 21:01:27
jaka wielka marka? firma która na rynku farmaceutycznym miesięcznie nie robi bańki, to dno, a nie wielka marka. Szok, co piszesz, kto ci tak nakłamał?
w odpowiedzi 2015-01-04 19:14:59
Bańka? Człowieku oni nawet pół miliona nie są w stanie dociagnac....
rekrutujaca 2015-01-22 23:50:23
szkoda że Magda i Dorota szukają pracy .
jedyne obroty pójdą się bujać .
dziewczyny to nie jest tak że nikt nie wie o waszych prowadzonych rozmowach .
Dorota czemy w cv nie umieszczasz info że pracujesz w virde ? Magda jest szczera przynajmniej choć z tym zachowaniem dyskrecji to już przesadza .
świat jest mały.
abc 2015-01-27 21:51:17
Pracodawca ma obowiązek poinformować pracownika o gps. Proponuję zapoznanie się z prawami i obowiązkami pracownika. Wielkie to mogą być koncerny zatrudniające kilkaset osób. Ale to moja opinia, po zapoznaniu się ze stroną i produktami firmy. P.s miałem wysyłać cv. Dzięki, że istnieją takie strony.
2
ludyga nie bruźdź ludziom 2015-01-28 20:08:09
tobie nie wyszło, to podpieprzasz kogo możesz
były RKS 2015-02-07 14:49:52
W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to mam co cieniasy z virde tu piszecie używając mojego nazwiska jak wam ma być lepiej to piszcie ja jak znowu mi doniosą o wpisach to tu wejdę i o faktach opowiem. Na szczescie wyleczyłem się z tej firmy kilka miesięcy temu i nie muszę tu nic pisać ani zaglądać na to forum póki co... ale jak mnie zmotywujesz (tchorzu obecny pracowniku który ukrywasz się pod nikami) to czasami jakiś fakt napisze w końcu byłem blisko koryta... no nie? Powiem tylko krótko pograzacie się tylko pisząc w stylu na jaki was stać a ludzie z zewnątrz czy chcecie czy nie chcecie czytają to forum i wyrabiają sobie zdanie. Wiec dalej komentujcie w swoim lub innych imieniu i szkodzie waszej firmie. Ja jak juz kiedyś pisałem nie ukrywając się pod nikami nic do szefa nie miałem a i on się ze mną rozliczył ze wszystkiego o czasie wiec pisać pier.... O nim ani o firmie nie będę. Ale wy tchórze którzy piszecie w imieniu innych pewnie napiszecie jeszcze nie jedno pozdr były Rks i Kks
2
były po rks 2015-02-07 20:22:30
chyba PO hahaha, aspiracje miałeś, ale nie wyszło
ludyda nie przeszkadzaj 2015-02-12 22:04:02
Pisz łodyga, pisz, wszyscy z niecierpliwością czekają... buhahahahaha:) Krótko z siebie idiotę w tej firmie robiłeś, ale pisz .Do szefa i innych nic nie miałeś i dlatego wpisujesz tu takie bzdury, i całe virde boki zrywa z ciebie, buhahahaha:)
zorientowana. 2015-02-14 18:57:05
cale virde ? bu haha to znaczy 6 osób , i 4 w terenie to jest firma !
nie podpuszczam cie łodyga ale... napisz może jaki to szef Zbyszko miał pomysł na konkurencje jaki to czarny PR chciał zastosować jak jeszcze masz to nagrane napisz toćka w toćke albo zamieść na fb [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] może otworzysz oczy potencjalnym kandydat do prac w tej "mega firmie" albo innym instytucją ..... jest nas więcej co myślą tak jak ty nie boj nic jak się traci takich jak my to wszystkich na około krew zalewa a jak jeszcze przy okazji w hurcie wyniki spadają to co mają robić szukają winnych nie patrzą w lustra bo chyba im wszystkie popękały wiec upatrzyli sobie ciebie wcześniej mnie itd. ...,(wg mnie to Łukasz,Karolina i Dorota te miernoty tak tu piszą o byłych ) za chwile tą inną od "żeglugi morskiej" dorotkę se upatrzą bo im ucieknie do innej firmy w której wali już na drugi etat a te wspaniał kadra managerska nawet tego nie umie zauważyć . Informacja dla potencjalnych kandydatów VIRDE to firma w której mimo gps-ów możesz spokojnie pracować w dwóch firmach naraz . Zadzwońcie do dorotki kontakt na stronie www ona wam powie jak to się robi .....bu hahaha
1
do zorientowanej 2015-02-14 20:02:48
traci takich jak wy? takich się nie powinno zatrudniać, bo to dużo bardziej psuje beznadziejny wizerunek firmy,a o nagraniach ludyga piszesz od momentu, jak spieprzyłeś na zwolnienie, i ten dzieciorób twój kumpel też zablysnął w tej firmie i kolejny z małopolski, co to skończył na Wyspach na zmywaku :)takie gwiazdy ludyga przyprowadziłeś do virde BRAWO!!!!!!!!!!!
kandydat 2015-02-16 09:35:07
Te forum jest beznadziejne jak pewnie ludzie w tej firmie. Jak patrzyłem na produkty wasze to chciałem do was zaaplikować ale jak czytam opinie pracowników i byłych pracowników to raczej sobie daruje. Jesteście bez kultury obrażacie siebie i innych a najbardziej szkodzicie waszej firmie. radzę iść po rozum do głowy obecnym pracownikom. Pozdrawiam Iwona
zorientowany 2015-02-16 20:59:48
A to ciekawe piszesz ze złych ludzi wybrał rks? A kto nadal pracuje w firmie z jego wyborów? Czy nie aby rep z Rzeszowa rep ze Wrocławia rep ze śląska czy nie aby wybrana przez niego przedstawicielka ze śląska nie jest jego nastepczynią? Więc skończ żabka pisać pierdoły bo on właśnie zrobił zespół a nierobów odpalił! I tego wy nie możecie przeżyć a ze niektórzy wiedząc że on odchodzi poszli za nim np rep z Łodzi to cóż takie życie. A to ze trafiło się dwóch cienkich rep jeden z śląska drugi z Krakowa to też tak bywa nie zawsze można trafić w"10" z kandydatami wiec nie sciemniajcie bo były wasz rks wybrał wam ludzi z którymi w większości dzisiaj nadal pracujecie i jakby nie byli dobrzy to by ich u was nie było. Najlepiej wieszać psy na tych co nie mogą się obronić bo są na tyle w porzo że na forum nie komentują mimo że inni skutecznie się za nich podają. To żenujące forum w którym obecni pracownicy min "biurowi" zamiast pracować przesiaduja w internecie i na forach zamiast pracować i zbierać zamówienia do firmy.
zorientowany odp 2015-02-17 20:06:25
ci twoi ludzie ludyga dalej jeżdżą, bo firma musi mieć czym przed Vichą świecić, obroty na poziomie 10 tyś nie pokazują żadnej klasy sprzedażowej, a są dalej w tej firmie i jednocześnie chodzą na rozmowy ( czytaj kilka wpisów wyżej), tylko, że najpierw dzwonią do ludygi, radzą się i zwierzają, a następnie wszyscy czytają o tym na stronie GOWORKA. A od biura się odwal, jak zaczynałeś to idiotę robiłeś codziennie przed wszystkimi, jaki to miły i uprzejmy i oddany i zabawny i pokazałeś po trzech miesiącach ile byleś wart
tez z biura "swój" 2015-02-23 16:38:30
cienki bolku nie umiesz o nim zapomnieć bo cos wniosł do firmy i dobrze o tym wiemy wszyscy . szkoda ze nie masz ty i inni odważni nawet swojego imienia nie umiesz wpisac a innych nie szanujesz i jedziesz po nazwiskach . widocznie was w większości bolą osoby które odeszły skoro w taki czy inny sposób się wypowiadacie wy ludzie bez szacunku ciężko mi się tu pracuje ale gdzies trzeba robić więc siedze a jutro zas się fałszywie rano mijając będziemy się do siebie wszyscy uśmiechać banda zakłamańców wstyd że musze tu pracować ale już nie długo ... ostrzegam potencjalnych kandydatow do pracy w biurze magazynieczy w terenie poczytajcie jak pracownicy obecni wypowiadają się o innych i 3 x się zastanowcie bo i o was w przyszłości tak będą pisać taki ta firma a firma to pracownicy którzy tak się tu szczycą swoja pracą w rzeczywistości każdy szuka nie tylko wspomniane tu dziewczyny ale i my z biura bo lepiej niż inni widzimy co się tu dzieje i do czego to doprowadzi . a teraz dalej moi kolesie i mój dobry szefie dalej znowu po nazwiskach dalej pokazujmy na zewnątrz jacy to jesteśmy ponad innych czekam na kolejne komentarze i wiem ze się nie zawiodę powodzenia zakłamani i sflustrowane ludziki .
hahaha 2015-02-23 20:00:46
oj boli ludyga, boli... nieważne czy piszesz pod nickiem z biura, z terenu czy repa, twoj mizerny język jest jednakowy
greg 2015-02-23 21:48:39
czego się tu spodziewać po języku szmaty która karierę przez łóżko z alkoholikiem zrobiła ciesze się że odszedłem z tej firemki bo jak czytam ten poziom to widzę ze się nie zmienili kiedyś upatrzyli mnie potem anke teraz tego ludygi potem kilku rep z agata na czele zwolnili to taka masa ciemna rzygać się chce przepite to wszystko a wszystko przez te kombinacje i oszukiwanie Vichy gdzieś to musi ujście znaleźć zostało im forum. Moi następcy nie wzruszajcie się tym po mnie też tak jeździli to ich styl
1
jaro 2015-02-24 06:34:06
Tomano myślę że tymi negatywnymi wpisami pod Twoim kontem stoi Łukasz pociot Zbyszka i pierwszy kapuś, to co piszą na Ciebie to rzeczywiście świadczy jacy są malutcy.
kiedys z biura 2015-02-24 13:35:38
to się zgadza pan Nowak (łukasz) to się tu czuje jak co najmnej dyr. zarzadzajacy a to zwykly magazynier, inwigiluje sprawdza i donosi, z gpsami lata do szefa codziennie , analizuje i z pracy i z domu i się WYKAZUJE. a potem w PABie przy browarku probuje się odstresować . ale Łukaszu nie da jak się ma na sumieniu tylu ludzi to nawet caly tyski browar cie nie odstresuje.
oj ludyga 2015-02-24 20:10:02
oj ludyga boli, boli i kąsasz wszystkich, po kolei, bo myślisz, że ktoś się ujawni, bijesz na oślep i pokazujesz jakim zerem jesteś :) Buhahahahahahahah
ludyga 2015-02-26 19:55:55
no i znowu potwierdziłeś kim jesteś, bo tylko do ciebie twoje cudowne byłe przedstawicielki wydzwaniają, żeby się wyżalić, co im nie zostało wyplacone ( jak ktoś nie wie jakie ma prawa to ma problem), a ty nikogo nie wychwalasz kilka wpisów wcześniej straszyłeś swoimi układami w hurcie ( katowice Rzepakowa) Śmieszny jesteś :)
kaliber jak kula w płot 2015-02-27 20:44:29
Dalej Celuj..... Ps.ten o którym piszesz pewnie ma więcej obecnie do napisania i co??? Zamieszałam? Ja do nikogo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie muszę wydzwaniać mam swoje zdanie w odróżnieniu od takich fałszywych biurowych buraczków jak lukasz.adunia,kasiunia,i magdunia ,
odp 2015-02-27 21:16:05
oj ludyga idź wreszcie do roboty ( kopanie rowów byloby odpowiednie) bo się bardzo nudzisz
greg 2015-03-04 21:43:27
Znowu usunięte wpisy co zbysiu o kieliszku prawda boli? Pij pij dalej sam nic się nie zmieniłeś śledzisz i wpisujesz komentarze pod książkami innych jak na właściciela polskiego oddziału firmy to żenada. To choroba idź się lecz.
były pracownik 2015-03-05 14:44:05
Co za śmieszna firma szef alko.... Dyr [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szefa która ma z nim dziecko minołem się z nią nie tak dawno w pgf... Jeżdżą i płaczą i myślą że ta metoda działa. Pozdrawiam tomka, magde, ewę i była koleżankę anke, innych nie warto
rybka 2015-03-12 14:54:04
Klimat w GoWork.pl jest całkiem miła, interesujący ludzie. GoWork.pl jest porządna i godna zaufania. Bywa tutaj spora możliwość rozwoju zawodowego dlatego polecam. Sądzę, że Ci co dłużej pracują w GoWork.pl mogą to potwierdzić. Administrator nie ma możliwość edytować wpis,tylko użytkownik, nie ma żaden bot, cała prawda. Pozdrawiam wszystkich.
ludyga 2015-03-24 21:16:07
Wybieram się znowu do Egiptu , może mnie zastrzelą?
Klara fredtichova 2015-03-26 15:48:23
Pomysł virde i pana miczka na biznes zerżnąć od konkurencji patent na maść niedźwiedzia...cóż nic innego tak,, inteligentnemu,, panu do głowy nie wchodzi brak pomysłu panie miczek i co pan myśli ze na renomie konkurencji coś ugracie. Toniemy co nie ?
petra mackova 2015-04-08 21:03:16
Pomysl masc nedzwiedz przyszedl z polska od pana miczek to ono także pomysly podal naszemu Vicha efekto bedzie tako ze polska produkcja konkurencja nas wylozy na lopatki i straty beda dla nas wszystkich.
TAO 2015-04-10 17:57:35
Wiem co chcecie zrobić dotarły do nas już jakiś czas temu takie informacje. Cóż wypada życzyć powodzenia.....Z kolejnym,, hitowymi"produktami virdepol

???????????? 2015-06-26 00:36:40
Co taka cisza, żyją jeszcze w tej durnej firemce?
za jaki czas wracają te z macierzyńskiego, bo już chyba za chwilę?
kajak 2015-08-06 19:47:09
i takiej informacji tu nie uzyskasz nawet idąc na rozmowe tego się nie dowiesz baaaa nawet pracownicy nie wiedzą ile dostaną hehehehe a taki tu mamy zwyczaj że nie piszemy o konkretach tylko obrażamy się wzajemnie a przechodząc obok siebie w biurze szeroko się uśmiechamy :) Takiej zasady uczy nas nasz kochany a kochany szef :)
zaba 2015-12-06 00:38:31
jak już nawet te najwierniejsze nie wracają, to chyba gorzej być nie może...a mialo być tak pięknie :)
1
zielony 2015-12-29 21:04:18
Karolino, Zbigniewie jak tam wasza nowa firma z zielonym jęczmieniem?
zielony 2016-01-24 21:10:52
jak to o co, o nową firmę dyrektorstwa, co na to Vicha? kiedy zlikwidujecie virde w Polsce?
bruno 2016-05-07 23:22:41
Ode mnie pracuje w tej firmie członek rodziny i opowiadał mi jak to tutaj płacą. Kasa może nie przeraża, ale i nie poraża swoją wysokością niestety. Niemniej chętnych do jej podjęcia nie brakuje . pozdro
Zostaw swoją opinię o Virdepol - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Virdepol