brak logo

Zymella Pharma sp. z o. o.

Toruń

Opinie o Zymella Pharma sp. z o. o.

BYŁY_PRACOWNIK 2010-05-12 10:55:05
FIRMA - POŻAL SIĘ BOŻE OCHYDNY TYP WŁAŚCICIEL, ORAZ JEGO DYREKTORKA HANDLOWA GRUBA WREDNA BABA, ZAROBKI PONIŻEJ KRYTYKI, LUDZI TRAKTUJĄ JAK ŚMIECI, NIE LICZCIE NA ŻADNE LUDZKIE TRAKTOWANIE, TYLKO WYZYSK ZA MARNE GROSZE I STRES CAŁYMI DNIAMI
Nic Dwa Razy Sie Nie Zdarza 2010-07-28 20:24:32
Zarzad z piekla rodem!!! Dwulicowa, falszywa Dyrektorka, Prostak bez szkoly Prezes.
Mamia, oszukuja, ponizaja pracownikow. Zarobki ponizej krytyki a wymagania....................jednym slowem wyzysk. Wmawiaja Ci rzeczy, ktore nie mialy miejsca, odbieraja godnosc i szacunek do siebie.
Chcesz stracic wiare w siebie, udane zycie prywatne,marzysz o niskich zarobkach zatrudnij sie w Zymella Pharma.
beatulka 2011-02-10 23:32:41
tekst pisany najwyrazniej przez osobe z zaburzeniami ......., zeby nie powiedziec z anoreksja.
Moim zdaniem szef w porzadku, dyrektorka niczego sobie, a praca jak praca ....trzeba poprostu pracowac !
Z moich zrodel, od lat nikt sam nie odszedl, chyba ze byl wyrzucony bo byl smierdzacym leniem. Byc moze nalezysz do tego grona?
Ludzie !!!! obudzcie sie....TRZEBA prcowac, by do czegos dojsc !!!!!
a krytyke zaczac od siebie !!!!!!!
anonim 2011-02-25 19:11:12
Ciekawe czyja to opinia-Pani Dyrektor czy nowego pracownika? Do nowego pracownika- jak nie dostaniesz wypłaty na czas, albo nie wypłacą Ci wszystkiego to zaczniesz myśleć a jeśli nie to może zaczniesz myśleć jak notorycznie zmuszą Cię do okłamywania klientów. Firma Drucik, tak na początku to jest super,miły Pan Prezes i przesłodka Pani Dyrektor a potem tylko wstyd i żenada, a cukier ohydny.Wiele osób samo odeszło, bo byli niedoceniani, oszukiwani i poniżani. Zarząd poniżej krytyki.Brak decyzyjności i wielu innych ważnych cech,a Pani Dyrektor- no cóż, w godzinach pracy załatwia fryzjera i inne zabiegi upiększające zamiast pracować więc kto tu jest leniem a te zabiegi z mizernym jednak efektem,ale czego się nie robi dla takiego stanowiska? No to pytanie do Najwyższego w tej firmie. Drogi Zarządzie- żeby wymagać od innych najpierw trzeba wymagać od siebie a tak najpierw Zarząd musi się skupić ITD................
groszek7 2011-02-25 20:02:00
Masz kompletnie złe źródła, bo dokładnie wszyscy odchodzą sami, w zeszłym roku odeszło dwóch pracowników, bo miało dość współpracy z oszustami!!! Jeśli za szefa w porządku uważasz szefa, który nie wypłaca należności i trzeba dochodzić swoich racji w Sądach, to fakt szef jest w porządku. A co do zaburzeń, to faktycznie jedna osoba w tej firmie ma poważne...psychiczne, jedno się nazywa kompulsywne objadanie ( no bo trochę trzeba zjeść, żeby tak wyglądać)...o innych poważniejszych nie wspomnę. A co do pracy to w tej firmie można charować do renty, a i tak nic z tego nie będziesz miał.
1
anonim 2011-02-25 20:56:53
No jedno jest pewne Dyrektor tej firmy anoreksji na pewno nie ma, ale to prawda nie płacą na czas, nie wypłacają premii,owszem trzeba pracować,ale nie dać sobą pomiatać, upokarzać się,dyrektor firmy od tylu lat,a nie wie podstawowych rzeczy, wynosi towar z magazynu, przetrzymuje pieniądze z aptek, nikt tego otwarcie nie powie bo ludzie się boją, w tej firmie nie docenia się dobrych pracowników, owszem na początku pracy w tej firmie zawsze jest sielanka, ciekawe czemu tylko w ciągu dwóch lat odeszło z tej firmy 7 osób, nawet biura rachunkowe nie wytrzymują.
1
...................... 2011-04-13 10:58:28
Niestety nie masz racji.Ta firma to obraz nędzy i rozpaczy.A większego lenia od Pani Dyrektor nie ma!Nie płacą na czas,bałagan i jeden ogromny chaos. Niektórzy w tej firmie są chorzy na pieniądze, i Ci sami bogacą się na barkach innych. Ale czego się spodziewać po kimś kto swoje szczęście buduje na nieszczęściu drugiej osoby. W tej firmie przygotować się trzeba na kłamstwo,oszukiwanie,wyzysk ile byś nie pracował i tak będzie źle!Faktem jest,że trzeba pracować tylko jak to robić dobrze skoro co chwilę inna decyzja albo jej brak,wspomniany bałagan organizacyjny a jakbyś się nie zaangażował to i tak będzie źle.Smutne.
1
glinka 2011-05-18 19:46:08
No cóż, firma z piekła rodem, totalny wyzysk, brak szacunku, Pani Dyrektor pożal się Boże, łasa na kasę, dorabia w firmie konkurencyjnej, szef robiący z siebie idiotę, każą oszukiwać klientów, wysyłają na targi, za które obiecują złote góry a potem nie dostajesz ani grosza, szef zwany prezesem lata po stoiskach i objada się słodyczami, bierze po kilka i wygląda jak chomik, no tak, ale trzeba trochę zjeść aby tak wyglądać... Lata po stoiskach i krzyczy "kup Pani szczotkę, patrz Pani jaka miękka". Płace poniżej krytyki, pracy masz za dwóch i do tego wieczne niezadowolenie. Pani dyrektor - dwie lewe ręce, no ale jak się jest kochanką szefa to tak jest, robić nie trzeba tylko wspinać się na barkach innych... do tego wynosi towar z magazynu i Pan prezes udaje ze o tym nie wie, albo nie przyjmuje tego do wiadomości i obciąża brakami pracowników. Chcesz stracić godność, być wyzyskiwany - zatrudnij się od zaraz, szukają nowych pracowników, tam nikt nie chce pracować. Jeśli uważasz że to oszczerstwo, wystarczy pojechać na rozmowę kwalifikacyjną.
Ciągłe kontrole z PIP-u które kończą się na niczym, Pan prezes płaci kary i dalej się nic nie zmienia.
Do Pani Dyrektor i Pana Prezesa, proszę sobie podarować Waszą politykę oszczerstw pod adresem byłych pracowników, kij ma zawsze dwa końce.......
1
FINISH 2012-05-02 17:04:18
TRAGEDIA ludzie bez pieniędzy chodzą bo po co ludziom wypłaty....
1
były z firmy 2012-05-27 08:54:51
Tragedia do potęgi...Pracując w tej firmie pienaidze dostaniesz tylko drogą sądową, wogole nie płaca,nie szanuja ludzi ,wrabiają ludzi w różne dziadostwa. Niezły duet z nich. Zmiana pracowników co pare miesięcy bo ludzie odchodza, a ksiegowe i biura ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nkowe to juz co 2 lub 3 miesiace zamieniaja bo które biuro za darmo bedzie robić????? On nie szanuje nikogo.......Wogóle pieniedzy nie płaci, mówi tylko bajki ludziom a ma ich gdzieś..Jeśli nie chcecie popłynąć na kasie..UCIEKAJCIE STAMTĄD......
pooik 2012-08-16 15:15:21
Niestety wszystko to szczera prawda. Ludzie przychodzą na rozmowy i myślą, że na forach ludzie kłamią, albo wyolbrzymiają, ale niestety sam się przekonałem że to wszystko SZCZERA PRAWDA. Pomijam stosunek Pana Prezesa, który lubi wmawiać ludziom rzeczy których nie było, ale niewypłacalność jest sprawą najgorszą. Obiecują wypłaty w terminie, a jak ich nie ma to, że zrobią przelew jutro, a potem kolejne jutro i tak w kółko. Na nic rozmowy ze ludzie mają swoje ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nki, zobowiązania, kredyty... usłyszysz że trzeba uzbroić się w cierpliowść i w ten sposób jesteś notorycznie wyzyskiwany. Z resztą jak nie wierzysz wystarczy zapytać pracowników budynku w którym Pan Prezes wynajmuje biuro... wszyscy potwierdzą że to oszust i ludziom nie płaci... a wymagania.... trzeba mieć niezły tupet żeby nie płacić i bezczelnie zlecać kolejne prace. Szczerze przestrzegam, stracisz tylko nerwy, czas i przede wszystkim pieniądze, które będą Ci się należeć
2
peet 2012-08-28 11:30:07
czy mogę prosić o kontakt z kimś kto tam pracował? o co chodzi z tym wrabianiem. Prosze o kontakt, jak ktoś sie odezwie podam e-maila.
1
ważne 2012-11-08 23:16:35
[usunięte przez moderatora] ja tam pracowałam.
patryk 2014-08-21 10:11:24
umowa nie gwarantuje wypłaty - w żadnej pracy.
amyy 2015-01-31 19:10:46
no i cisza nadal trwa ale coz z tym zrobic niestety nie za dobrze to wszystko wyglada a bardzo mi zalezy zeby to wygladalo dobrze ;] mianowicie chcecie mi powiedziec ze bardzo wszyscy maja to gdzies co tutaj sie dzieje i nie chca odpoweidziec na pytania ? umowa jak dla mnie gwarantuje wypalte tak byc powinno
corelaine 2016-06-26 16:20:39
Prosze bardzo :)
corelaine 2016-06-26 16:29:46
Niestety podtrzymuję negatywne opinie, pracowałam w tej firmie i wypruwałam sobie flaki, za wszystko Pan Prezes i jego kochanica nie powiedzieli nawet dziękuję, żadnych pieniędzy za delegacje, możecie zapomnieć, wypłata wybłagana w każdym miesiącu, koniec końców nagrali ( co za żenada ) rozmowę miedzy pracownikami na temat ich nieudanych rządów i dostałam wypowiedzenie, za knucie przeciw nim, do nagrania się nie przyznali w sądzie, twierdzili, ze sobie to wymyśliłam, zwolnienie uzasadnili tym, że umowa nie była naczas określoony więc mieli do tego prawo. Pani Prezes kradnie z własnej firmy, wynosi siatami, kiedyś ją nakryłam, bo musiałam dłużej zostać, udała że wszystko jest w najlepszym porządku, ale ręce się jej trzęsły, nie mogła się natomiast zdziwić, bo była akutrat po botoksach na wczasach odchudzających. Grube ohydne wredne babsko, strasznie ograniczony prezes, obydwoje się kompulsywnie obżerają i wstyd z nimi gdziekolwiek jechać, robią taki wstyd, ze człowiek chce się pod ziemię zapaść. Nie polecam tej firmy za nic, chyba, że jesteście większymi szujami niż prezes i jego opasła kochanica, wyedy możecie ich nieźle wydymać, bo są do tego wszystkiego niedouczonymi ludźmi z manią wyższości, tak więc powodzenia !!!
1
Pola 2016-09-15 15:38:13
Matko Droga to ten Cyrk na Kółkach jeszcze istnieje?Pracowałam tam dwa lata ponad i o tyle za długo ,ostrzegam przed tą pseudo firemką!!!
hhi 2016-10-13 20:23:41
Na pewno dwuskladnikowe wynagrodzenie jest u nich możliwe, a skoro wypłata jest w pełni terminowa, to się nie dziwię, że atmosfera odpowiada każdemu. A socjal?
Zostaw swoją opinię o Zymella Pharma sp. z o. o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zymella Pharma sp. z o. o.