logo CitiHandlowy

CitiHandlowy

Warszawa

Opinie o CitiHandlowy

tic tac 2015-09-28 12:01:08
Powiedzcie mi, jakiej podstawy brutto mogę się spodziewać po city handlowym na stanowisku starszego specjalisty ds. sprzedaży produktów bankowych?
Dzięki za pomoc
tic tac 2015-09-28 12:01:19
Powiedzcie mi, jakiej podstawy brutto mogę się spodziewać po city handlowym na stanowisku starszego specjalisty ds. sprzedaży produktów bankowych?
Dzięki za pomoc
5
tic tac 2015-09-28 12:26:24
sorrka, miało być Citi :-)
1
ulinas 2015-09-28 15:16:02
Jak długo należy czekać na telefon od HR po napisaniu 3 testów z rana? Jeden dzień, 2-5 dni, dłużej czy krócej? Czy ktoś wie???
Serdecznie dziękuję
kredka 2015-10-21 13:32:35
Jak wygląda w praktyce kontakt z zagranicznymi jednostkami Citi? Chodzi mi o to czy rozmowy są przeprowadzane szablonowo (operowanie wyuczonymi kwestiami), czy też każda rozmowa jest inna?
obiektywny 2015-10-30 13:47:50
"Analityk" AML
Minusy:

- praca jest de facto sortowaniem i implementacją danych wg. z góry narzuconego wzorca i nie zawiera elementów analitycznych.- zatem błędna jest nazwa stanowiska
* brak możliwości wystawienia kreatywnie sformułowanej prognozy bazując na odpowiednich danych- jeśli ma się x i y to zawsze musisz wstawić z choćby byłobyo to absurdem
- ocena poprawnego sortowania danych dokonywana przez tzw. starszych analityków jest oparta na subiektywnym postrzeganiu tzw. procedury która stanowi dla nich element odniesienia w razie gdyby nie byli w stanie wytłumaczyć swojej decyzji w danej sprawie("procedura tak stanowi" nawet gdyby w ogóle się do danej kwesti nie odnosiła)- głośno podkreślają "błędy" młodszych "analityków" budując swój "autorytet" w oczach zazwyczaj słabo zorientowanych w realiach TL(którzy uważają że starszemu nie opłaca się zwracać sprawy do ponownej "analizy" bo sam traci na to czas- problem w tym że jeśli wytknie komuś coś drobnego i szybkiego do poprawy to sam nie straci zbyt dużo czasu na ponowne sprawdzenie a autorytet "znawcy" został zbudowany
- w związku z powyzszym atmosfera w tym środowisku pracy jest zazwyczaj mało przyjazna(oczywiście zależy to zapewne od zespołu i pozycji w hierarchii).

Plusy:
- zarobki + pakiety socjalne
4
ueczek 2015-11-18 15:51:41
Hej, ostatnio widzialem ogloszenie o prace na analityka kredytowego w Krakowie (bankowosc przedsiebiorstw). Ktos juz moze byl na rozmowie? Jaka trudnosc rozmowy i jakie ewentualnie zarobki dla osoby z nieco innym doswiadczeniem (SSC GL). Pozdrawiam
cyganski_koralik 2015-11-30 15:27:23
Hej, a ktos wie jak wygladaja te testy co som rano organizowane? Podobno codziennie o 8:15 som 3 testy. Ktos byl? Jaki poziom trudnosci bo ma byc z anglika, spostrzegawczości I wiedzy o rynkach kapitalowych w tym przypadku.

Ktos cos wie?
1
były pracownik citi international 2015-12-03 17:25:05
Pracowałem w Citibank International (nie w AML) w 2014 roku więc moja ocena jest już na chłodno z perspektywy czasu. Powiem tak: czasem mam koszmar senny że znowu muszę pracować w tym miejscu, na szczęście to już tylko sen. Wytrzymałem tam pół roku. Godzina w godzinę, dzień w dzień, tydzień w tydzień to samo. Księgujesz, księgujesz, księgujesz. Roboty jest mnóstwo bo wszyscy się migają od pracy jak mogą (długotrwałe L4, macierzyńskie, zdrowotne itd.)nadgodzin jest w związku z tym sporo. W zamian od firmy nie dostajesz kompletnie nic poza pensja która wcale nie powala (multisport czy luxmed to już standard więc nie ma co się podniecać). Dostajesz maila z wynikami finansowymi grupy i jacy to nie jesteśmy zajebiści bo Citigroup zarobiło pierdyliard dolarów, ale na kawę w pracy nie licz (serio! szafki przy biurkach zazwyczaj przypominają małą spiżarnie - prywatna kawa, herbata, cukier, mleko :D ) O atmosferze to nawet nie chcę mi się pisać, oczywiście poza wyjątkami i dobrymi kontaktami z jednym czy dwoma znajomymi to jest jakiś horror. Ludzie jak zwierzęta stłoczone w klatkach wyżywają się na sobie, kopią dołki, drą się na siebie itd. Temat rozmów jednoczący ludzi: jak stąd odejść. Szansa na podwyżki? Dopiero jak powiesz że odchodzisz, wtedy usłyszałem żebym się wstrzymał i ponegocjujmy. Generalnie to nie chciałbym się wyżywać tylko na Citi bo stawiam tezę że wszystkie te wszystkie centra serwisowe wyglądają podobnie czy to Citi, RBS czy inne gó..o Generalnie to oni wykorzystują to że Polacy będą robić to samo co Brytyjczycy czy Amerykanie za może 1/5 stawki, wykorzystują to że w Polsce ciężko o pracę i robią co chcą bo i tak znajdują tłumy chętnych. Ale jeżeli ktoś ma ambicje robić coś ciekawego w życiu to odradzam, jak ktoś się odnajduje w codziennej korpo rutynie i tym że każdy dzień wygląda w 99% tak samo to polecam, przynajmniej nie zwalniają, nie wiem co trzeba by na nawywijać żeby zostać wyrzuconym. Ale trzeba pamiętać że jak nauczą Hindusów robic to samo jeszcze 5 razy taniej to armia pracowników z obskurnego wieżewca przy Chałubińskiego może zaczać się obawiać :)
7
kasia 2015-12-08 20:16:32
orientuje się ktoś jak wyglada test z rynkow kapitalowych czy potrzebna jest zaawansowana wiedza z tego zakresu ?
xyz 2015-12-12 09:34:11
Na teście sporo definicji odnośnie co to kontrakt, rodzaje obligacji, opcje itp. Później w pracy korzystasz może z 20% tego.
robo 2015-12-12 20:46:58
Na jakie zarobki można liczyć?
domino 2015-12-15 21:28:22
Jendo wielkie chamstwo jakie sie wyprawia wobec jednego pracownika z Wrocka, chłopa chcieli wywalić z roboty w maju, bronil sie rekami i nogami. Wieteszczak z Łodzi i Wiśnia z Katowic, menadżerowie na poziomie kasjera w biedronce ( nie chcę tu nikogo obrażać z biedronki ;) kazali mu sie zwolnic w pokoju pod przymusem, grożono mu!!! chłop pod wplywem stresu podpisał dok, od którego się odwołał. szkoda mi chłopa bo go widuję codziennie, i widzę jak się zmaga z kłodami jakie mu podrzucają pod nogi niemal dzien w dzien. Najlepsze w tym jest to że wiedzą o tym związki zawodowe, kadry etc. ale nikt nic nie widzi, temat zniknął i został odłożony na półkę. Pracownika mają za nic, jesteś zwykłym śmieciem, trybikiem w tej machinie...
6
xyz 2015-12-23 09:25:21
Przeciętne nawet jak na Warszawę.
dobry_pracownik 2015-12-25 01:01:15
Ja pracuję w CSC więcej niż rok i mogę powiedzieć, że praca tutaj jest przede wszystkim nudna i nierozwojowa; ambitni tutaj się szybko sfrustrują. Brak możliwości rozwoju zawodowego, brak prawdziwych szkoleń (szkolenia tzw. wewnętrzne pomijam). Charakter pracy zupełnie niadekwatny do wymagań w ogłoszeniach. Po krótkim czasie ma się wrażenie, że co prawda pracuje się w grupie Citi, ale narzędzia pracy i procesy jakby sprzed 20 lat. Grupa ma dziwną tendencję do trzymania ludzi po 20-30 lat, skutkiem czego jest sporo ludzi, których wiedza 'ekspercka' zaczyna się i kończy na Citi. Doświadzenie tutaj wnosi niewiele do profilu zawodowego, nie ma nowoczesności i poczucia robienia czegoś konstruktywnego.
5
Rowniez były pracownik 2016-01-12 22:15:47
Gnębiono mnie, poniżano a potem bezczelnie się tego wypierano. Grożono mi. Interwencja ze strony HR okazała się jednym, wielkim oszustwem, które miało na celu wytrącenie mi z ręki wszelkich argumentów, które mogłyby być przedstawione w sądzie. Uporczywie utrudniano mi dostęp do narzędzi pracy i obwiniano o niewykonanie obowiązków. Nigdy wcześniej ani pózniej nie dane mi było spotkać ludzi tak wypranych z wszelkiej moralności. Kilkumiesięczna przygoda z Citi zakończyła się dla mnie nerwicą, którą leczę do dziś. To nie jest dobra ani średnia praca. To nie jest nawet kiepska praca, która będzie Cię wkurzać, ale wieczorem, przy kielichu na nią popsioczysz i zapomnisz. To kamp, gdzie musisz Zgadzać się na WSZYSTKO, robić i znosić WSZYSTKO. Jeżeli wyjdziesz choć pół kroku przed szereg, zrobisz coś,co się komuś nie spodoba nawet nieświadomie lub po prostu ktoś z długoletnich pracownikow Cię nie polubi (a jeśli jesteś młody(a)/ładny(a)/zdolny(a) to zapewne nie polubi) to czeka Cię to, co mnie. Znane są przypadki samobójstw pracownikow. Mnie na szczęście udało się w porę uciec.
12
Rowniez_byly_pracownik 2016-01-13 10:34:36
Czy to, co zostało przeze mnie opisane w poprzednim poście ma być przestrzeganiem prawa pracy? To przecież oczywiste, że szukają, bo ktoś musi im wynajdować kruczki i podpowiadać jak lawirować.
xyz 2016-01-26 09:50:19
Zgodzę się z dobry_pracownik. Dodam, że znalezienie normalnej rozwojowej pracy po spędzenia choćby kilku miesięcy graniczy z cudem. Wymagania wręcz niebotyczne w porównaniu do Citi. Bardzo dużo materiału trzeba samemu nadrobić, niestety praktycznego doświadczenia nie zastąpi nic...
Mikuś 2016-01-28 17:00:21
A co powiecie o pracy w RCR Olsztyn? Prosiłbym o obiektywne opinie, jak tam jest jako świeżak?
3
Frakir 2016-03-14 14:18:20
Anno, to jest standardowe dofinansowanie z FGŚP - wakacja to typowa "grusza", a jeśli fundusz zakładowy ma duże środki, to ma też kasę na kredyty konsumpcyjne (żyranci z firmy), na kursy językowe, na "mikołaja" itd. To nic wielkiego i powinno być standardem w kraju, ale Polska od dawna przejawia wiele symptomów "dziczy", a nie cywilizacji szczególnie w kwestii rynku pracy.
nowe czlowiek 2016-03-21 15:59:22
hej, czy ktos wie jakie wewnetrzne grejdy sa w Citi? cos slyszalem ze od 9 do 16 tak? Szukam tam pracy i wydaja mis ie ok....
1
pytanko 2016-03-23 22:32:05
Summer Internship Programme Operations - ktos wie jakie tam daja wynagrodzenie?
zyga 2016-03-26 23:28:57
@ pytanko 2000 brutto
1
pytanko 2016-04-21 00:47:33
Wielkie dzięki zyga. A jest realna szansa na coś później? Jeżeli tak to za ile? Bo szczerze mówiąc 2000 brutto to trochę mało, ale 3 miesiące jeszcze da się znieść
były_pracownik13 2016-04-21 08:30:21
raz w roku dofinansowanie do wypoczynku pracownika - kwota zależna od wysokości dochodu przypadającego na członka w gosp. domowym pracownika. Dofinansowanie wypłacane na podstawie wniosku o urlop trwający 10 dni roboczych (2 tygodnie). Istnieje również możliwość dofinansowania wypoczynku dla dzieci pracowników do 2000 pln, raz w roku. Dofinansowanie na podstawie przedstawionej FV za wypoczynek.
Staż 2016-04-22 23:10:58
Czy ktoś wie jak bedzie wygladalo the Assessment Centre?
ola 2016-04-26 11:39:30
hej!! A kto wie ile mniej wiecej otrzymuje Global Screening Analyst brutto??? Dzięki :)
1
|Potencjany nowy niewolnik 2016-04-27 23:13:25
do" Rowniez bylego Pracownika "a w jakim teamie byles??? z tego co piszesz to to wygladalo strasznie...

wlasnie dostalam propozycje pracy tam, czy warto ?????
2
olka 2016-04-29 04:38:33
Witam, czy ktoś mógłby mi powiedzieć cokolwiek na temat programu rozwój na bank? to 2 letni program dla studentów. mniej więcej na jakie wynagrodzenie można liczyć i czy warto wiązać się z nimi programem na 2 lata? z góry dzięki za odp
omgaone 2016-06-06 12:02:33
Jak dobra znajomość angielskiego wymagana jest na stanowisku Transaction Service Representative?Dość dobrze znam w piśmie, ale obawiam się, że mogę mieć problem z telefonicznym zrozumieniem rozmówcy...
Marylka 2016-06-10 21:35:12
Nie polecam Citi Smart Galeria Katowicka. Toksyczna dyrektorka. Rotacja, zastraszanie zwolnieniem, docinki, poniżanie. Codziennie po 20 raportów. Nie wolno chodzić do toalety zbyt często bo dyrektorka widzi na monitoringu. Obraża się, ma humory. Co chwila nowi, którzy się zwalniają po kilku miesiącach. Odeszłam niedawno bo nie mogłam wytrzymać. Centrala nie reaguje. Wyzysk. Unikać jak ognia. Opieka banku - benefity ok.
1
Absolwentka 2016-06-15 22:01:52
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w Citi handlowym-w skrócie totalny brak kultury w tym "banku".
Wstępnie odbyłam rozmowę przez telefon więc był to drugi etap rekrutacji.
Rekruterka zaproponowała datę i godzinę spotkania, na co przystałam.
Po moim przybyciu okazało się, że muszę stać i czekać 30 minut obok budki ochroniarza, który kilkukrotnie po kogoś dzwonił, w końcu nie wiedziałam czy mam nadal czekać czy sobie pójść.
Wreszcie nadeszła rekruterka i tłumaczyła się, że ściągali wyniki z giełdy amerykańskiej i ona wcześniej nie mogła-a przecież sama wybrała taką godzinę co oceniam jako Totalny brak szacunku z jej strony,
Rozmowa toczyła się po części po angielsku.
Przebieg rozmowy oceniam ok, chociaż było parę typowych pytań-typu dlaczego citi?co zamierzasz robić za 10 lat?
Następnie rekruterka powiedziała, że otrzymam telefoniczną odpowiedź o wyniku rekrutacji podkreślając,że na pewno to zrobi.
Niestety nie doczekałam się żadnej odpowiedzi ani telefonicznej ani nawet emailowej - Kolejny brak szacunku oraz kultury.
Dodam jeszcze, że osoba rekrutująca była ubrana niestosownie jak na pracownika banku. Ale cóż jaki personel taka firma.
Mają wielkie wymagania, a sami nie posiadają podstaw kultury.
Podobną, o ile nie gorszą opinię ma również mój kolega, który też był na rekrutacji w tym banku.
Owa rekruterka to Karolina Kowalewska.
Dodam, że już nigdy nie będę szukała pracy w citi a tym bardziej nie będę ich klientką.


7
kinga 2016-07-07 14:56:44
Współczuję, u mnie w Stefczyku rozmowa wyglądała zupełnie inaczej. Babka rekruterka była bardzo profesjonalna i miła, obyło się bez głupich pytań, wszystko bardzo merytorycznie. Odezwali się do mnie już po dwóch dniach, że jest pozytywna decyzja. jestem tam juz od dwóch miesięcy i jest OK.
chory_człowiek 2016-07-16 21:56:55
Hehe,

to jest właśnie Citi, a dokładniej dział HR :) Tępe dzidy z HR bez szkoły i rozumu, ubrane jak na zbiór czereśni.

Nie żałuj dziewczyno, że nic z tego nie wyszło: tutaj dziad dziada pogania - to nie jest praca w banku, ale kleparnia; ludzie tutaj zatrudnieni to, delikatnie mówiąc, nie jest najwyższa jakość - sam fakt, że ktoś przejdzie proces rekrutacji taki jak opisałaś świadczy o desperacji człowieka.

I później trafia taki zagubiony Wojtek do operacji, gdzie pół roku uczy się budować tabelkę w excelu oraz odróżniać tysiące do milionów - trudno się jemu dziwić, w końcu przez ostatnie 5 lat na politologii nie pracował z liczbami. Ale najważniejsze, że jest 'fajny', ma 'can do attitude', a być może jest bez nogi lub czuje się kobietą a to zwiększy wskaźnik 'diversity'. No i dostał rekomendację z HR :)
8
kaśaka 2016-08-18 09:16:00
Takie różne dodatki są OK, u mnie w Stefczyku też troszkę tego mamy, na przykład dofinansowanie do wyjazdów dzieci, dzięki czemu moje dzieci co roku nad morze jada.
doświadczony Bankier :P 2016-08-22 16:18:28
Staram się o stanowisko doradcy ds. małych i średnich przedsiębiorstw. Macie jakieś opinie? Jakie są plany, jakie narzędzia do ich realizacji, jaka możliwość wyrobienia premii, na jakie zarobki mogę liczyć? I bardzo ważna rzecz, na ile teraz dają umowę po okresie próbnym?
1
bez skrupułów 2016-08-22 16:45:08
A ja mam plan jak wyssać Bank, który mnie wysysa od ładnych paru lat. Obecnie pracuję w innym banku i właśnie kończy mi się macierzyński. Tak samo byłam tylko tabelką a nie człowiekiem. Pracowałam już kiedyś w Citi i teraz zamierzam wrócić na wyższe stanowisko(jestem przed trzecią rozmową), zażyczyć sobie maksymalnie dużą pensję, a potem zajść w ciążę i wsysać ich ile się da. Już mam pomysł na własny biznes, więc Citi musi mi go 'sfinansować'

Jak Kuba Bogu...wykorzystam ich jak oni wykorzystują wszystkich młodych zdolnych ludzi, którzy liczą na karierę w Banku, a kończą z nerwicami i depresją.

Pozdrawiam :)
7
były pracownik 2016-08-23 11:14:15
W 2010 na stanowisku doradcy inwestycyjnego zarabiałam 4200 netto, Warszawa oddział Polna
ja 2016-08-26 22:29:57
ja podobnie jak ktos tu juz mowil, gnebienie mobbing, zastaraszanie bylo norma. atmosfera fatana , nie do zniesienia, na pozor na imrezach itd udawalismy ze jest fajnie a na codzien kazdy by sie pozagryzal. odradzam
6
zielony 2016-08-29 20:55:30
a jak się pracuje w samym dziale HR na Chałubińskiego w Wawie?
Karolina123 2016-09-22 14:33:46
A napiszę mi ktoś coś na temat młodszego specjalisty ds. Transakcji. Jutro wybieram się na rozmowę i nie wiem czego się spodziewać ☺
Majunia 2016-09-28 11:15:05
jaka stawka dla doradcy w oddziale? warszawa :)
Majeczka 2016-09-28 12:31:37
O to rzeczywiście słaba podstawa
szok 2016-09-28 13:03:54
Hej, wiecie może jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
jart 2016-10-27 10:01:32
Analityk AML entry level, bez doświadczenia 4500 brutto.
1
Tola 2016-10-28 17:23:03
doradca w oddziale smart jaka stawka? jak warunki :)
kuku 2016-10-30 21:29:29
czy na doradce w oddziale smart sa przewidziane szkolenia?
ala 2016-11-10 00:10:00
oddzial smart, jakie stawki? jak atmosfera? da sie zwiazac na dluzej? :)
wer 2016-11-16 15:15:49
kadra- chamstwo,
w rozmowie rekrutacyjnej : odpowiedziałem sztampowo na pytania -niemalże kpiąc, odpowiedź taka jakby w ogóle kobieta nie słuchała - zaproponowali mi prace mało kulturalnie, z uśmiechem przyjałem bo akurat szukałem pracy po powrocie z zagranicy.
później - jeżeli chcesz wyjs wczesniej popros menedzera, niemalze jak dzieci proszące nauczycielkę. uwłaczające mimo, że są normy pracy to po zrobieniu 100% trzeba odsiedziec. samozadowolenie kadry, - umowe przedłuzaja na 7miesiecy (szukajcie kredytów przy takich umowach -powodzenia) w ostatnim dniu starej umowy.
zazwyczaj firmy zachowuja sie bardziej w porzadku do pracowników niz pracownicy do firmy, tutaj jest 100% odwrotnie.
pod koniec miesiaca pseudokadra widzi, ze normy nie zrobione i prosi o zostanie po godzinach - jest presja na to mimo ze przeciez mogli zatrudnic wiecej osob, albo odpowiednio wczesniej płacic nadgodziny pracownwikom zeby pod koniec nie bylo takiej sytuacji.
Pracowałem w 6-7 firmach tutaj było najgorzej.
pracowałam kilka lat w Citi 2016-11-29 16:44:52
NIeaktualne dane - to dofinansowanie dla dzieci to już od kilku lat nieaktualne
Zostaw swoją opinię o CitiHandlowy - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CitiHandlowy