brak logo

REGAMET CLASIC

Szczecin

Opinie o REGAMET CLASIC

anonim 2010-04-02 09:59:40
Polecam - super firma,super praca,super klimat,super szef.Pozdrawiam.Robert B.
5
anonim 2010-05-19 17:34:37
ZGADZA SIE
4
stary 2010-12-07 18:19:25
szef naprawde jest ok, praca ciężka, w deszczu i zimnie ale nie cały czas,kasa jak na zagranice to mała około 3400-3700 zł klimat zależy w której grupie
1
anonimowy 2010-12-07 18:24:45
TEZ SIE ZGADZAM SZEF OK ALE ROBOTA CIEZKA MOKRO I ZIMNO I PIENIADZE ZA MAŁE JAK ZA TĄ ROBOTE OKOŁO 3500ZŁ MAX 3800ZŁ A W DOMU CIEBIE NIE MA A COŚ ZAPLANOWAĆ ZAPOMNIJ !!!
anonimowy 2010-12-07 18:31:01
wszystko to prawda jest przerąbane tak naprawde jak ktoś nic nie umie to srubki może skręcać myśle żeby odejść już czas za taką kase nie ma sensu chyba jak ktoś nie lubi przebywać w domu z rodziną to dobry wybór ta praca pozdro.
anonim 2011-01-28 20:17:53
ogółem to syf w robocie dużo(usunięte przez moderatora) mam już dosyć takich ludzi szef jest ok kase wypłaca bez żadnego ale tylko że urlopu nie masz a podpisujesz że brałeś wyzysk co? masz 25 zł/h a szef 10 eur + diety 90 eur tak chłopaki mówią w firmie.
adi 2011-03-30 20:08:29
witam jeżli chodzi o firmę to naprawdę jest w porządku dostajesz to co trzeba szef naprawdę ok!!!!! trudno takiego drugiego zarobki też dobre jak komuś się nie chce pracować to może tylko ponarzekać jest paru innych ale to jak wszędzie pozdro dla całego Regametu powodzonka.
Robert 2011-04-06 08:52:57
Dokładnie Adi.Firma ok-szef i szefowa życiowi !!!Jak się komuś nie podoba to niech się zwolni a nie narzeka,a pracować trzeba wszędzie!!!!Pozdrowionka dla całego regametu.R.B
onn 2013-10-09 20:23:22
jest lipa dużo ludzi się podlizuje majstrom i szefowi jeden na drugiego nadaje do szefa przestój zimą i nigdy nie wiadomo ze zjazdami deszcz śnieg jesteś w pracy na zewnątrz nie za ta kasę
Koper 2013-10-09 21:52:56
Widze ze coraz większej ilości ludzi się ta praca nie podoba:) Ja zmarnowałem półtora roku w tym syfie i tylko dlatego ze nie było czasu niczego innego znaleźć, naszczeście trafił się przestój i odszedłem:)))) Powodów dla których nie warto tam pracować jest sporo, najważniejszy z nich to kasa - jak na niemieckie warunki to bardzo słabo jak za taką ciężką robote, no i tez dobrego słowa nie można powiedzieć o ludziach szczególnie tych starszych pracownikach, którzy sami nakręcają denną atmosferę w pracy i prześcigają się w tym kto pierwszy podliże się szefowi. Dlatego można tu znaleźć wpisy od tych najlepszych dupowłazów. Najlepszą osobą w firmie jest szefowa!!!! pozdro cdn
koper 2013-10-13 14:48:16
Hmmmm zarobki:) na początek 23 zł/h (ok 6 euro- tyle ile można zarobić pracując na kasie w Mcdonaldzie w Niemczech. Kasa to poważny problem w tej firmie, bo każdy na nią narzeka!!! Nawet w roli "majstra" dostaniesz lipne wynagrodzenie, ale na majstra to musisz złożyć odpowiednią ilość donosów:))) cdn
2
były 2014-01-25 10:26:37
powstały dwie nowe firmy IMPET I REGALBAU potrzebują ludzi praca na halach regały do 17 metrów wysokie szefowie też kiedyś pracowali na silosach jak popracujesz na magazynowych to już nigdy nie wrócisz do silosów i praca przez cały rok!!!! pozdro.
3
młdy 2014-01-27 17:27:50
załużcie swoją firme to pogadamy ile co kosztuje jakie koszta trzeba ponieść żeby to wszystko utrzymacz każdy myśli że są to kokosy to przyszli szefowie pokażcie na co was stać a nie tylko narzekanie że mało!!!!!!!!!!
GOŚĆ 2014-01-27 17:32:13
witam młdy ma racje pokażcie jak macie jaj i załużcie swoje firmy!!!! zobaczymy jakie stawki będą u was??????? byłoby tak samo także nie buntować ludzi tylko pracować a jak komuś nie odpowiada to zabierać zabawki i do innej piaskownicy pozdrawiam (usunięte przez administratora)fajnie u was było.
1
ghj 2014-03-29 13:02:39
Kazdy pisze ze 23 zlh ale juz nie napisze ze do tego dochodzi 20€ diety dziennie wiec jak siedzisz 3 lub 4 tyg to kasa nie jest aż taka zla a w sezonie siedzi sie nawet 6 tyg no i oczywiscie nocleg i dojazd zapewniony. Poważnym minusem jest to ze jak jest praca to nie ma unormowanych zjazdów a jak jest przestój to siedzisz za frajer w domu. Trzeba jednak przyznac ze szefostwo wpoezadku i uczciwi tak jak sie dogadales tak jest. To tyle pozdro
1
REGAMETOWIEC 2014-04-17 15:07:26
CHLOPAKI FIRMA JEST OK, TAK JAK Z SZEFOSTWEM UMOWIONE TAK JEST, NIE MA LIPY, KASA NA CZAS.PRACA NIE NALEZY DO LEKKICH, TRZEBA SIE NAPRAWDE NAROBIC ABY ZAROBIC .KLIMAT I ATMOSFERA?! BYWALO DUZO LEPIEJ-TERAZ JUZ SZEF NIE DOCENIA TAK BARDZO STARYCH PRACOWNIKOW tz.CHLOPAKI KTORZY ZNAJA NAPRAWDE ROBOTE MAJA TYLE SAMO CO CI CO KRECA PRZYSLOWIOWO SRUBKI -SERIO TEGO SIE TYLKO NIE KRECI(DLA NIE WIEDZACYCH)- DALEKO SZUKAC NIE TRZEBA I NIE MOWA TU O BRYGADZISTACH ANDRZEJU CZY DAMIANIE "MUSTAFA" BO ONI SA OK JEST TO JASNE.ZOBACZCIE TYLKO NA PRZYKLADZIE ROBERCIKA JAK ON PRACUJE PONAD 4 LATA,JEST KUMATY ZAWSZE JEST PODPORA BRYGADZISTY A JEST DOCENIANY JAK ZWYKLY PRACOWNIK (NO CHYBA ZE KLAMIE ZE MA TAKA SAMA STAWKE).JEST NAPRAWDE PARU DOBRYCH LUDZI W NASZEJ FIRMIE I SZEF NAPEWNO TO WIE.W ROZLICZENIU POLECAM FIRME BO NIGDZIE NIE JEST TYLKO KOLOROWO A TU JEDNAK WSZYSTKO JEST WIADOMO NA POCZATKU.SZEFOSTWO JEST WYROZUMIALE I ZAWSZE MOZNA SIE JAKOS DOGADAC.ZYCZE CALEJ FIRMIE WESOLYCH SWIAT WIELKANOCNYCH I DO ZOBACZENIA CHLOPAKI PO SWIETACH NA BUDOWIE .
1
mustafa 2014-05-14 00:29:21
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] te silosy i regamet jak pies za 23zl na deszczu
mustafa 2014-05-19 09:08:32
niby lakto gościu zapewne pracujesz w Regamecie i włazisz tam gdzie połowa dupowłazów i 23zł na deszczu to dla ciebe dobre pieniądze tak i praca 7-8 miesięcy w roku ja mam 14 euro/h plus 15 euro diety i robie regały w halach pod dachem pracowałem u krzysztofa i miałem dobrą stawke ale pogoda i warunki plus zjazdy wszytko do dupy panowie mam kontakt z byłymi regametowcami i też mają lepej.
GOŚĆ 2014-05-19 09:18:13
WITAM WSZYSTKICH SĄ ZWOLENNICY I PRZECIWNICY TO JEST WIADOME JEŻELI DLA KOGOŚ 23ZŁ TO DOBRA KASA NA DESZCZU I W ZIMNIE TO POWODZENIA DOBRE MYŚLENIE NA PRZYSZŁOŚĆ WIEM ŻE NA WSI O NAZWIE SZCZECIN NIC JUŻ NIE ISTNIEJE BIEDA I NĘDZA MIASTO WIDMO ALE WYSTARCZY POSZUKAĆ W REGAŁACH PRACY JA MAM 11.50 EUR/H I DIETA 15 EUR I TEŻ REGAŁY NA HALI BARDO FAJNA PRACA CIEPŁO I SUCHO!!!!! POZDRO.
były 2014-05-21 20:23:02
jeżeli szukasz pracy i w regałach to regamet był dobrym miejscem teraz jest tam mały kołchoz na starcie 23zł i 20eur diety to kasa w miare ok ale miejsce lipa na powietrzu czy deszcz czy zimno robisz i nie ma mowy o wolnym praca od marca- kwiecień do pazdziernik jak dobry rok zima zero kasy i to lipa też ale spróbuj do firmy IMPET zbigniew daniłowicz kolo jest ze szczecina znajdziesz na internecie adres i telefon robota na hali jest ok troche się nie znają na robocie ale kasa jest.
były 2014-05-21 20:26:04
regamet był kiedyś dobrym miejscem teraz mały (usunięte przez administratora)spóbuj do IMPET daniłowicz zbigniew kolo jest ze szczcecina też robi regały ale na hali bo regamet to praca na zewnątrz pada zimno lipa
SIGGI 2014-05-24 10:00:53
Chłopaki widzę ze robicie mi reklamę.Naprawdę nie trzeba.Nigdy nie brałem udziału w takich wypocinach do tego anonimowo,ale widzę że co niektórzy to maja niezłą fantazję.Do tych co zarabiają na halach po 14 albo 11.50 euro plus 15 euro diety mam pytanie.Gdzie kupujecie towar bo widzę że dobrze kopie.Pozdrawiam cały Regamet w którym spędziłem fajne 5 lat IMPET Zbigniew Daniłowicz
PS.
Weźcie się w końcu do roboty i tępo k.....
monter 2014-05-29 18:04:21
każdy opisuje swoje i powiem że można zarobić w regałach tak siggi pracuj dla Niemca to smiało masz min.10 euro i dieta 15 reszta na hotel i dojazd jak chcesz to znajdziesz i nigdy u polskiego pracodawcy ponieważ wiecznie płacz że jest na zero lub do tyłu.
regamex 2014-05-29 18:12:46
pracuje i szukam coś innego bo u Polaka nie zarobisz 17zl i 15 euro diety masakra ja też rozmawiałem już do Niemieckiej firmy za 14.50eur brutto i 43eur diety jeżeli firma ma opłacać hotel to około 15-20euro diety i można znaleść panowie to robota na hali.
gosc 2014-06-01 22:09:51
ja już znalazłem prace w regałach 24 zł plus dieta z polecenia kolegi chciałem kiedys do regametu ale nasłuchałem się o tej firmie i już nie chcę bo 23zł na start na dworze to skandal i [usunięte przez moderatora] współczuję tym co tam muszą pracować
były 2014-06-25 00:39:14
witam panowie pracowałem i naprawdę jest ciężko na zewnątrz praca pod chmurką za 23zł/h to raczej przesada chwalą ci którzy chcą się podlizać ale szczerze to duża rotacja ludzi można spróbować ale jeden sezon i koniec praca od marca do pazdziernika zależy od pogody lepirj jest na hali ciepło nie pada i w zimę jest co robić każdy ma do wyboru pozdro.
plecy 2014-07-24 21:27:13
witam pod chmurką to znaczy deszcz,słońce czy inne zjawiska pogodowe to pracujesz i nic tego nie zmieni a na start dostaniesz pewnie max 23zł i 20 euro diety lekko mówiąc to przerąbane jak na dworzu tylko robota nie wiem teraz jak tam jest ze słyszenia tylko że teraz tam jest kołchoz bo każdy chce wejść w d....e wybór należy do każdego z osobna można spróbować i przekonać się może komuś się spodoba pozdro.
rafal 2015-01-08 14:43:23
zastanawiające jest to, że firma pracowników jednak ma więc jeżeli byłoby aż tak źle to nie funkcjonowali by już raczej. Całe szczęście że wogle jakakolwiek praca jest, bo wiecie jaki jest teraz rynek pracy...A jak wygląda pierwsza rozmowa o pracę u nich? czy zwracają uwagę na coś szcególnego?chce zanieść swoje dokumenty aplikacyje w tym tygodniu.
1
Alicjan 2015-03-13 00:52:21
Firma ze Szczecina zajmująca się montażem regałów magazynowych uchodzi za jedną z lepszych w regionie czyż nie ? Dajcie tylko znać jakiego wynagrodzenia średnio można się spodziewać miesiąc w miesiąc po Regamecie. Monterzy zwykle na terenie całego kraju źle nie zarabiają i tutaj chyba powinno być podobnie ...
józefina 2015-03-30 12:11:50
też docierają do nie takie informacje że ta firma obecnie jest liderem w tej branży w regionie a ekspansja podobno trwa w zawrotnym tempie.ja bym chciała w takim razie być u nich monterem ale nie wiem w zasadzie czego mogę się po nich jako pracodawcy spodziewać, ile pieniedzy przede wszystkim i jaką dają umowę
huhu 2015-09-07 12:23:39
siema chlopaki robilem u zbyszka daniłowicz.! nie polecam pracodawcy nie placi na czas, ciezko ze zjazdami do domu,malo placi do tego oszukuje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warunki mieszkaniowe trzeba jezdzic swojimi autami tak jak robi ciagle to jarek.Z za wszystko obciaza chlopakow. nie daje zadnych ubran do roboty oprucz płaszczy przeciwdeszczowych a po za tym dzisiaj robisz u niego a jutro juz nie bo ktos cos mu powie i wylatujesz!!!!! nie dostaniesz umowy o prace tylko gowniane zlecenie. ciezko jest u niego z kartami A1 tak zwane ubezpieczenie kilku chlopakow jezdzilo do lekaza do polski z niemiec bo nie chcieli ich przyjac w niemczech.raz dostajesz 10 euro diety a raz 15 euro w weekendy nie masz diety on tlumaczy to sobie ze nie pracujesz to nie masz ale kurwww--a-a- trzeba przeciez cos jesc w te weekendy on mysli ze powietrzem bedziesz zyl nie polecam firmy IPMET (usunięte przez administratora) !!!!!!!
1
davvv 2015-09-07 12:34:47
czesc dobrze kolega mowi tez tam pracowalem firma impet tam nie ma zadnych zasad chlopaki chlali cpali a na drugi dzien wchodzili na 40metrów bierze ludzi z lapanki kto pojdzie i wejdzie do gory ten robi kto nie to nie nie ma zgranej ekipy mial kilku dobrych chlopakow to wyjebbbbaaa bo nie potrafil sobie poradzic z tymi co cpaja pija a reszta nie wytrzymywala mobinggg itd nie polecam
On 2015-09-14 21:04:20
Opinie o regamet maja byc a ka czytam o jakimś impecie... Co Wy tam wszyscy wiecie przepracowałem w regamecie 2 lata szef wporzadku podwyżki dawał jak ktoś robił a jak nie to wiadomo ze za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] płacił nie bedzie. Wszystko było ubrania dojazdy hotele ale no praca ciężka ale to wiadomo po rozmowie i jak tam ktoś popracował! Ja byłem zadowolony ale niestety sprawy rodzinne i zarabiam teraz tyle co nic i jakos trzeba sobie inaczej radzić. A co do pracownikow no to niestety dużo głąbów tam pracuje i piją na potegę szef jak tylko sie dowie to zwalnia ale niestety to ma byc praca fizyczna a nie... Jak ktoś sie umie ustawić to ma. Ciao
swój 2015-09-23 11:01:42
Własnie to jest portal Regametu a nie Impetu,ale nawiązując do Impetu to tak się składa że znam tam paru chłopaków i wcale nie jest tak jak tu jkieś cwaniaczki piszą. Fakt że ich szef wywalił paru ćpunów ostatnio i to raczej oni tu robią czarną opinie,bo rozmawiałem z chłopakami od nich i są zadowoleni.A co do mojej firmy,czyli Regametclasic to też jakby było tak źle jak niektórzy piszą to ludzie nie pracowali by po 8 lat w tej firmie. Wniosek jest jeden. Nygus zawsze będzie narzekał a ten co chce robić to zarobi i będzie zadowolony. A te pierdoły o Impecie to dla bajkopisarzy,albo chłopaki byli po niezłej frycie.
wiki 2015-10-06 19:03:01
regamet szef zlodziej ciagle marudzi ze doklada do roboty niema urlopow o podwyszkach mozna zapomniec tyrasz na deszczu jest tm jak w obozie kacetracyjnym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szwaby ie czepiaja jestes tam od najgorszej roboty cygan kupuje samochody motorki a ciebie niestac na nic robilem w trj zlodziejskiej firmie nie polecam
HWDP 2015-10-11 19:24:15
Ty dzieciaku,chyba ci sie pojebało,sam cpales,sam napierdalales jakies dopalacze i zrobiła ci sie sieczka z mózgu.
Ja z powaga moge powiedzieć ze Zbyszek D.jest konkretnym pracodawca,wypłacalnym,i nigdy nikogo na kasę nie oszukał.
Moja rada.....,,,ZMIEŃ DILERA,BO TEN CIE OSZUKUJE.
Kacper 2015-11-03 10:33:15
IMPET.firma ze Szczecina,najgorsze dziadostwo,pijaństwo,cpanie,i co lepsze robienie w gacie przez pracownikow ZBYSZKA DANIŁOWICZA.
Przecież to juz przechodzi ludzkie pojęcie,Janek niby masterek Zbycha....zero pojęcia o regałach,ale mordę ma nie wyparzona.
Przemiał ludzi w IMPET jest nie wyobrazalny.
Co chwile ktos nowy,i co lepsze nie nadający sie do pracy wogole.
A alkoholik Zbyszek,zamiast trzymać ludzi normalnych,chcących pracować,to zwalnia tych co potrafią cokolwiek robić.
Tak wiec Zbyszku,zastanów sie naprawde kogo przyjmujesz,traktuj ludzi jak ludzi a bedziesz miał opinie dobrego pracodawcy.
Bo jak narazie to jestes zwykłym oszustem,naciągaczami i alkoholikiem.
CheaseR1000 2015-12-01 11:50:34
Witam Pracowałem w firmie Regamet Clasic z Mierzyna u Krzysztofa. Miałem tam na początek 23zł 20 euro diety, teraz mają 30. praca na dworze w każdych warunkach atmosferycznych. Hotele zawsze były spoko. pieniądze po każdym powrocie do pl. Szef w miarę sprawiedliwy. Atmosfera w pracy była dobra, zawsze znajdą się jacyś ludzie co maja trochę krzywo w głowie typu Zbyszka łysego który już tam nie pracuje............. Pracowałem również u niego. Praca na halach pod dachem. Pieniądze nie zawsze były według umowy. Szef na ogół w porządku, ale czasem ma rozdwojenie jaźni jak coś idzie po nie jego myśli, na hotelu potrafił być spoko. Zarobki 23/h zł i 10 euro, ja tak miałem nie wiem jak jest teraz. Hotele dobre......... Pracowałem również u Adriana z Dębicy. Zarobki 24zł/h 10 euro diety. Hotel niby nie zawsze ale mi się trafiła nora. Atmosfera w pracy straszna, Jak Majk jest na budowie to wszyscy chcą na silę zabłysnąć, jak coś zepsują to najlepiej zgonić na nowych pracowników. Jest kilku spoko chłopaków. Jednym słowem to kołchoz, w żadnej innej firmie nie goni tak szew do pracy jak tam. przypominam praca na wysokości a nie ma mowy o przypinani się, bo za wolno. Nie polecam podjęcia pracy w tej firmie....... Pracowałem również w Regamex u Przemysław Górajski z lubowo. Zarobki to 22zł 15 euro diety w De, w PL to na początek 13 zł 30zł diety. Atmosfera w pracy spoko ludzie w porządku, pozdrawiam chłopaków z Amazona. Hotele dobre. wypłata 10 dnia każdego miesiąca. Szef lubi uciąć części wypłaty za jakąś bzdurę, byli tacy co wypłaty za cały miesiąc nie otrzymali wcale. Podejście Szefa jest olewające ,,Mnie to nic nie obchodzi, ma być zrobione lub Mnie to nic nie obchodzi, masz być dziś w pracy' ale po za tym to jest w porządku, jako jeden z całej czwórki nigdy nie słyszałem aby na kogoś podniósł głos, zawsze jest opanowany. Podsumowując numer jeden według mnie to firma Regamet Clasic za podejście szefa do ludzi, Nie jest to typowy pośrednik kapitalista, dla którego jesteś tylko maszynką do robienia pieniędzy, szczerze polecam. Dwa to Regamex da się tam pracować. Trzy łysy Zbyszek z Asnyka. Ostatnie miejsce, nie polecam Adrian. Starałem sie być obiektywny. Pamiętajcie, że w niektórych firmach pracowałem już kilka lat temu, a sami wiecie czasy się zmieniają, ludzie się zmieniają itp. Kiedyś zatrudnię się jeszcze u Sejbuka z Grzedzice to też napiszę jak jest.......
4
gość 2015-12-07 11:14:50
Coś często te firmy zmieniasz.Jaki z tego wniosek????

Impeciak 2015-12-11 18:56:58
Widać że nie umiałeś sobie poradzić w pracy i nie umiesz sobie poradzić w życiu.Takie wpisy nikomu nie zaszkodzą ani nie pomogą.Pracuje u Zbyszka i nie zauważyłem żeby kogoś naciągnął lub oszukał.Ale zawsze znajdzie się sierota która będzie płakać jaki to świat niedobry.Jest nas w Impecie sporo fajnych chłopaków i to dobrze że Zbychu wywala te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] które psują opinie jemu i firmie. Jeżeli chodzi o 'majsterka' jak go nazwałeś to fakt kawał drania.Nie może być tak że ktoś goni do roboty,nie pozwala ćpać,każe myć naczynia na hotelu po sobie.Przecież to straszne.Myślę że zrozumiałeś ironie.Chociaż....?Powiem ci jedno.Lepiej być głośno bluzgającym człowiekiem,niż małym wrednym s....synem. Do tych ostatnich epitetów pod adresem szefa się nie odniosę bo musiał bym się zniżyć do twojego poziomu.Internet to fajna sprawa stworzona dla człowieka tylko dlaczego korzystają z niego tacy ludzie jak ty.Każda łajza anonimowo może wylać swoje frustracje.Tylko że my normalni ludzie mamy to gdzieś. Korzystając z okazji w związku ze zbliżającymi się Świętami Bożego Narodzenia,chciałbym złożyć najserdeczniejsze życzenia wszystkim monterom regałów oraz ich Szefom oraz życzyć jak najwięcej zleceń w przyszłym roku.Powodzenia!!!
walduś 2015-12-12 19:43:19
jeśli chodzi o prace w impecie to tylko nieroby i ćpunki narzekają ,,a tak jest ok, a co do majsterka to nie czepia sie ludzi normalnych tylko nierobów i ćpunów!!!!!!! tak więc ludzie ogarnijcie sie a nie wypisujecie głupoty ,i nie potraficie nawet się podpisać swoim imieniem tylko jakimiś ksywkami, po prostu jesteście tchórzami i tyle
normalny 2015-12-19 09:41:50
Trzeba było więcej szczekać na swojego szefa do Interzeitu,to byście dostali wtedy wszystko.Szef by prowadził firmę charytatywnie.Kiedyś były premie,była wigilia ale niestety sami to zepsuliście.Tak że nie płacz.Chłopaki nie płaczą.A co do paczek dla dzieci to dostaje je przeważnie w zakładach państwowych z twoich podatków no i oczywiście w ZUS...tu bez komentarza.Kij ma zawsze dwa końce. Uderzyliście swoją firmę jednym końcem,to dostajecie drugim.Ale i tak co niektórzy tego nie zrozumieją bo uważają że im się wszystko należy.No bo przecież pracują.Tylko że za tą pracę dostają pieniądze i to nie małe.Wesołych świąt i kupcie sami swoim dzieciom paczki.Stać was.
CeaseR1000 2015-12-23 17:30:34
Wniosek z tego taki, że po prostu nie daję się dymać. Jedyna firma jakiej bym się trzymał to Regamet Clasik. Zwolnili mnie bo narozrabiałem. Jak pracujesz u Zbyszka to pasuję ci pewnie ćpanie i chlanie, nick HWDP o czymś świadczy. Mam trochę inne wartości w życiu. Jeśli sugerujesz mi że nie nadaję się do pracy to jesteś w błędzie. Pracowałem rok w wypożyczalni rusztowań w Szczecinie, gdzie płacą od m2 Regały to przy tym pikuś Dniówki czasem wychodziły takie jakich nigdy nie zobaczysz na regałach, aby zarobić ton trzeba było sporo ton przepi..... Zwolniłem się bo wyjechałem za dziewczyną do innego miasta, z nią nie wyszło to wróciłem, miejsce już było zajęte. Morał z tego taki że prace zmienia się bo życie pisze różne scenariusze.
bodzio 2016-02-13 16:47:32
Sejbuk ? to jest taaaaaka wielka złotówa która nie patrzy na ludzi tylko na siebie ... Jak się przyjąłem do tej firmy to się w szok wje,,bałem nigdy nie widziałem takiej strasznej atmosfery w pracy .... no na amazonie było podobnie :) wszystko może było by git tylko żeby te dwa pajace od czasu do czasu pochwalili za dobrze wykonaną prace a nie MAŁO MAŁO , ( znowu nie zarobiłem na tej budowie )

co do Adriana to pot i łzy :D
w pracy nie raz nie sto miałem chęć mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakimś tregiem w ten duży łeb ale gościu prywatnie OK , w pracy pomoze , pokaże i wgl tylko właśnie powinien wrzucić na mniejszy bieg bo za 5 lat bedzie zarobiony jak dwa plastusie tylko juz nie bedzie mógł sie ruszyć z łóżka :P


w regamet clasic chętnie bym się sprawdził :D
swój 2016-02-14 23:55:40
Ludzie!!! Czy Wy jesteście jacyś ułomni??????To jest portal Regamet,a nie jakiegoś Sejbuka czy Adriana.Kogo to obchodzi????Boże widzisz i nie grzmisz!!!
bye 2016-10-17 20:44:15
no właśnie, tak w ciemno wysyłając cv i zdjęcie to nie wiem czy chcę prace znaleźć u nich bo przecież nie wiem tak naprawdę na jakie stanowisko miałbym się ubiegać o przyjęcie - no ale może warto zadzwonić na infolinię do nich (numer na stronie) i się więcej dowiedzieć
Zostaw swoją opinię o REGAMET CLASIC - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REGAMET CLASIC