brak logo

Gema 2000 Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Gema 2000 Sp. z o.o.

makary ikari 2012-01-23 21:59:33
handlowiec ktory pracowal do niedawna w konkurencji i opluwal geme, szukajac na lamach swojej macierzystej firmy z krakowa argumentow na nia obecnie drugi raz juz dolaczyl "do firmy ktora robi przekrety" jak to sam mowil i pisal przez pare lat. przyszedl, bo w portfelu pusto.... zenada. zero wartosci. zero prawdomownosci. firma zero. najlepsi odchodza.
lizus :) 2012-01-24 13:08:36
Kłódkę juz mamy - moze handlowiec i ktośśśśś złożą sie na łańcuch bo w Gemie juz nas na niego nie stac :)
PS
Dlaczego wiekszosc wpisow jest po wypowiedzeniach ??
Czyżby żółć zalewała wam mózgi - jak jest tak żle to idzcie tam gdzie macie lepiej - chyba ze siedzicie na bezrobociu i bohatersko obrazacie ludzi kryjac sie za nickami
Pozdrawiam
Lizus
anonim555 2012-01-24 18:10:33
Witam
Właśnie staram się o pracę w Gemie w głównej siedzibie firmy w Swadzimiu na stanowisku specjalista ds. gospodarki magazynowej. Nie dawno dali ogłoszenie że potrzebują pracownika na to stanowisko. Byłem już u nich na rozmowie kwalifikacyjnej i teraz czekam na ich decyzję. Po przeczytaniu powyższych opinii na temat tej firmy cały czas się zastanawiam czy podjąć tą pracę jeśli zdecydują się mnie przyjąć. Z drugiej jednak strony zastanawiam się czy te wszystkie negatywne opinie o firmie są prawdziwe i czy mam brać je pod uwagę. Bardzo bym prosił o rzetelną wypowiedź w sprawie pracy w tej firmie.
lizus przyglup 2012-01-24 20:15:58
Panie[usunięte przez moderatora]jest pan beznadziejnym zerem

A ty nowy czlowieku nie idz tam do roboty bo cie zrobia bez mydla
Papa smerf 2012-01-25 15:09:02
Opinie wystawiane na tym portalu sluza przede wszystkim ku przestrodze dla osob chcacych sie zatrudnic w firmie Gema, wiec jesli to, co zostalo napisane nie przemawia do kogos, niech sprobuje i przekona sie na wlasnej skorze jak tam jest "pieknie"...
jarek 2012-01-29 17:17:56
na dzien dzisiejszy, gema 2000 nie posiada odddzialoow we wroclawiu, nie ma tez w krakowie, nie ma w gdansku, nie ma w kielcach i chyba nie ma w bialymstoku. nie ma przedstawicielstwa oficjalnego mccloskey bo je stracila, nie ma przedstawicielstwa oficjalnego dossan bo go stracila, nie ma oficjalnego arjes ktory maja na stronie www, chodza plotki ze pozostale tez sa zagrozone. firme opuszczaja ludzie, zaczynaja sprzedawac mydlo i powidlo.
krakowiaczek jeden 2012-01-30 09:31:33
Ostatnia aktywność pokazuje wielkie żale płaczącej świnki z pomorza, która nieudacznie zmienia nicki ale wieczne ( ... ) 3 kropeczki wskazują jedną osobę - hahaha
gdańska mewa 2012-01-30 11:21:45
Wszystkie ostatnie wpisy to pochodzą od[usunięte przez moderatora]Poznaje po 3 kropeczkach na końcu zdania...
I płaczę co noc... a łzy myje mi deszcz...
Ktośśśśśśśś....... 2012-02-03 20:03:50
Jeśli nie masz na łańcuch to mogę trochę dorzucić. Ciekawe kiedy się przestaniecie [usunięte przez moderatora] że jak się odejdzie to już tylko bezrobocie. Poczekaj Panie cwaniak już niedługo i twoja rola się zakończy- usiądziesz dumnie na sofie, bukiet ciętych kwiatów będzie roznosił woń po mieszkaniu i . . . trochę tam nazbierałeś więc nie od razu, ale w końcu zacznie prześladować cię myśl komu teraz[usunięte przez moderatora]polizać komu jaką świnie podłożyć aby zarobić. Wiem wiem, jedno i drugie idzie tobie rewelacyjnie (ciężko powiedzieć co lepiej), tylko czy drugi [usunięte przez moderatora] się znajdzie.
Moją współpracę z tobą podsumuje- poznałem, współpracowałem---żałuje.
Ktośśśśśśśś....... 2012-02-03 20:14:01
Polecam.
Zwróć uwagę tylko co dostaniesz do podpisania zrób z żoną rozdzielność majątkową, wiadro melisy, materace na ścianach w domu, żonie i dzieciom wychodne na czas pracy w tej firmie ( zagrożenie życia domowników) szkoła radzenia sobie ze stresem, sprzedaj wszystko co masz kasę rozdaj i śmiało do pracy!!!!.
Ps. jak długo będziesz lizał [usunięte przez moderatora]DYYYYrektorowi i będziesz mu caaaaałkowicie uległy tak długo będziesz jakoś wytrzymywał. Jedno zawahanie, jedno twoje nie i ... przepadasz kolego.
Pracowałem tam i znam twoich poprzedników.
Ktośśśśśśśś....... 2012-02-03 20:18:15
Robię więcej kropek żeby mnie nie mylili z BB.

Pozdrawiam Szefostwo

Pogońcie lizusa- wrócimy ratować firmę.

Ha ha
Serwis 2012-02-04 16:56:43
Pracowałem tam w jednym z oddziałów, były momenty lepsze i gorsze, wiadomo tak jak w każdej firmie, pensja czasem z opóźnieniem, ale jednak zawsze była, organizacja i dostęp do materiałów szkoleniowych pozostawiała wiele do życzenia. Szkoda tylko, że doświadczenie i potencjał pracujących tam ludzi zostały zmarnowane. Teraz pracuję w dużej korporacji, warunki o wiele lepsze, ale ogólnie czas spędzony w firmie Gema wspominam z sentymentem. Pozdrawiam
ja 2012-02-27 13:54:39
Co tak cicho o Gema 2000 - Serwis. Już pozamiatani??
ja 2012-02-29 21:37:04
z gema odeszli najlepsi : bb (polnoc), mg (wielkopolska), rb (lodzkie), aw (wroclawskie), mk (polnocny wschod), ag (rzeszow), sg (serwis), najlepsi mechanicy i organizatorzy serwisu (pf, kk, ss, inni...) - zostaly same ciecie i nowi frajrzy wierzacy w szw abskie slowo. klienci unikajcie gema - ta firma to juz wielka padaka.
Jacek 2012-03-01 21:47:55
Ja zakończyłem prace w GEMIE po ponad 6-ciu latach i nie boje sie podpisać, raczej wszyscy mnie znacie .........:) chce na forum wszystkim podziękować za współptrace no i pozdrowić serdecznie i mam nadzieje że nikt na mnie \\\\\\\"psów nie bedzie wieszł\\\\\\\"na tym forum. Pozdrawiam J.
smarownik 2012-03-28 14:12:40
Witam.
Na wstępie pozdrawiam wszystkich poznanych pracowników Gemy. Mi jako firmie zewnętrznej zawsze z pracownikami, mechanikami świetnie współpracowało, a z niektórymi dalej współpracuje o ilości % nie wspomnę. Jaka jest Gema każdy widzi ja też miałem niezłe przygody i dopiero 100 % przedpłaty przed robotą uspokoiły całą sytuację. Trochę żałuję tej "starej" gemy z drugiej strony drogi... to były czasy.
anonim 2012-04-18 14:07:55
sa jak najbardziej prawdziwe
gość 2012-04-21 00:11:16
Pracowałem u nich i kasa była ok.(a pieniądze to nie wszystko) ale nic więcej.Traktowali cię jak śmiecia nie mogłeś wyrazić swojego zdania (bo się nie znasz lub nie ty jesteś od muślenia itp)nikomu nie życzą tak nie miłej atmosfery jaka tam panowała.Najlepiej,żebyś do domu nie wracał,tylko w delegacji za.....ł RODZINA(się nie liczy-tylko Gema)[usunięte przez moderatora] Gdyby było tu podejście to Gema była by w tym czasie na prawdę znaczącą się firmą w branży maszyn budowlanych
ja 2012-04-23 21:01:58
Już się nic tam nie zmieni, serwisanci powoli chcą się zwalniać no i z warsztatu już się rozglądają za inną robotą. W końcu chłopaki zaczęli myśleć. Jeszcze trochę zostanie sam wódz i jego zabawki.
Ktośśśśśśśś....... 2012-04-24 21:59:13
Coś kolega info ma stare. Większość serwisantów już dawno nie pracuje, teraz został [usunięte przez moderatora] i chodzi jak paw, konkurentów nie ma to i najlepszym się zrobił. A chłopaki z siedziby jak już armaty uzbroją to tylko ich za sarny i zające poprzebierać i puścić na plac niech za ruchomy cel robią bo s.d.s.p.ś. (czytaj specjalista do spraw podkładania świni) już atmosferę iście na polowanie uszykował. . . a myślałem że z metra cięty będzie dalej za nim latał a tu niespodzianka. . . myj ząbki teraz myj z pamięci nie wyszorujesz. . . .
pozdrawiam króliki
marynasz 2012-05-30 21:07:12
Kolejni frajerzy przychodza do pracy w Gema -hihih, jeszcze niewiedza jak dobrze ich Gepard [usunięte przez moderatora] - tak jak juz innym dogodzil.
Tadek były mechanik z Gdańska 2012-06-07 13:02:32
Z Pawłem jakoś sobie radzimy więc nienażekajcie tylko do pracy rodacy pozdrawiam TADEK Z GDAŃSKA
jha 2012-06-18 15:34:53
Słyszałem, że Gephard zwija Gema 2000 Sp. z o.o. ale pewnie na Gema Serwis 2000 przekręci kilka firm. UWAGA!!
asystentka 3 2012-07-04 07:53:36
Uciekinier z NRD podający się za bawarczyka (ale jaja), zwija gema 2000 bo stworzył gema 2000 serwis. Ten sam styl, ci sami ludzie, ta sama manipulacja bo naczej nie potrafią. gephardt, samoszuk mają tytuły mistrzów przekrętu co potwierdzają kilkuletnią działalnością.
Panowie, byli mechanicy gema 2000 zacznijcie mówić co się działo w firmie i nie bójcie się oskarżeń o współudział w przestępstwie. A może byli pracownicy biurowi, handlowcy dołożą swój głos nt. działalności w/w firmy?!. Upłynęło już nieco czasu, gema 2000, jest składana do grobu, więc czas na stypę. Powspominajmy sobie najlepsze numery.
ŚMIAŁO ODWAGI, MOŻE BYĆ ŚMIESZNIE
Wiem że to czytacie. Może nie regularnie ale jednak
sek 2012-07-07 01:09:18
jak pracowalam jeszcze na luzyckiej, pamietam jak wyszedl w kajdankach za nieplacenie VAT. pamietam tez fax ze Gebhardt winny byl jakies 4 miliony Hyundai za niezaplacone maszyny. Smrod za nim idzie pelna krasa. Pewnie zmieni nazwisko. Ze tez jego dzieci sie nie wstydza takiego ojca. Kto chce napluc mu w twarz ma okazje na zjedzie militarnym ktorego jest penisem (czlonkiem).
ciekawa 2012-07-17 09:39:12
czy to prawda że GEMA 2000 to teraz MOX lub MOKS ?
1
pi 2012-09-03 08:50:44
...jeden wielki brak nowych informacji.... juz nikt tam nie pracuje aby cos napisac?
ja 2012-09-25 15:17:26
UWAGA!!! Gema 2000 Sp. z o.o., Gema Serwis 2000 Sp. z o.o., Marco Pablo Sp. z o.o., Antica Roma Łódź, MOX Sp. z o.o. to ta sama sitwa. UWAGA!!!!
Przemus 2012-11-10 01:48:24
Siema, mozecie mi skoczyc z waszymi wyplatami zalosnymi. Teraz pracuje u [usunięte przez moderatora] w porzadnej firmie wiadomo i mi placa w koncu. Pozdrowienia dla starych gemusióf! [usunięte przez moderatora] rządzi teraz!
Artur :))) 2012-12-03 23:05:08
....jeszcze nie tak dawno wszyscy bylismy "kolegami"z pracy, a teraz obrzucacie sie błotem....dajcie spokój, było minęło...ja mimo wszystko wspominam miło czas w gemie:))))pozdrawiam wszystkich....wesołych Świąt :))))
Marek 2012-12-05 09:13:02
Jest trochę w tym racji. Szkoda tylko, że G tak się dał porobić przez wiadome osoby i przez swoją zawziętość płaci komornikom, prawnikom i odsetki. Lepiej by zapłacił pracownikom. Pozdrawiam.
Damian 2012-12-05 22:41:32
Gdyby G na nowo spojrzalby na stara ekipe i placil normalnie, moglby z powrotem stworzyc najlepsza ekipe. Tylko czym bysmy handlowali...
ja 2013-01-05 21:40:08
Może ktoś napisze podsumowanie roku
podsumowanie roku 2013-01-09 10:18:17
To ty nie slyszales/as ze Gemy juz nie ma ? To co maja podsumowywac ?
[usunięte przez moderatora]
ajo rule 2013-01-10 17:49:03
to co jest? czym sie zajmuje [usunięte przez moderatora]? czym sie zajmuje [usunięte przez moderatora]? czym sie zajmuje [usunięte przez moderatora]? strona www ich dziala nadal?!
ja 2013-01-20 19:55:35
ajo rule - 2013-01-10 17:49:03

to co jest? czym sie zajmuje [usunięte przez moderatora]? czym sie zajmuje [usunięte przez moderatora]? czym sie zajmuje [usunięte przez moderatora]? strona www ich dziala nadal?!
Robią to co robili wcześniej z małym wyjątkiem. [usunięte przez moderatora] jest dyrektorem od jakiegoś czasu a [usunięte przez moderatora] jest zdegradowana i sprzedaje części (brak honoru)
koszykarz 2013-01-21 09:57:20
Dlaczego piszesz takie bzdury ???[usunięte przez moderatora]zdegradowana - pewnie :)
Pewnie jeszcze upokorzona ( brak honoru ) co za [usunięte przez moderatora].....
Wszyscy normalnie pracuja, kazdy ma swoja dzialke za ktora jest odpowiedzialny. No i niektorych to bardzo boli, co widac po wpisach....
zainteresowany klient 2013-01-24 18:45:19
buhahahha [usunięte przez moderatora] dyrektorem??......ludzie jak ktoś potrafi wpisać trzy literki KRS to wujek Google mu odpowie kto jest tam dyrektorem a kto ............. kropeczki uzupełnijcie sobie sami...:) bo w sumie na serwisie to tylko z tymi dwoma babkami można sensownie pogadać...
xxx 2013-01-25 18:09:19
Co jest w KRS to jest. Jedno jest pewne [usunięte przez moderatora] już nie kieruje serwisem nie wydaje poleceń, chyba że [usunięte przez moderatora] nie ma. Teraz [usunięte przez moderatora] kieruje serwisem i role się odwróciły.
kimo 2013-01-28 13:38:57
Teraz [usunięte przez moderatora] stworzy ekipe i GEMA 2000 SERWIS znokautuje konkurencję !!!
Kosmider Zenon 2013-02-04 11:16:14
Juz z ta ekipa dziala od stycznia 2011 i mimo braku dealerstwa niejednemu krwi napsuli :) A [usunięte przez moderatora] gryza pazury ze interes gorzej idzie :)
Kosztowny ten marketing :P
ja 2013-03-03 10:40:29
Działają i mają mechanika, tylko roboty nie mają. Siedzą i wyczekują lepszych dni. Nawet było ogłoszenie że dadzą w wynajem cały teren z warsztatem i biurem.
manfred 2013-04-10 22:20:14
Lepsze czasy nadejdą bo prezes [usunięte przez moderatora] nagrywa klientele i gema ruszy jak za dawnych lat
flaming z berlina 2013-04-23 23:38:27
nadzieja umiera ostatnia....
ja 2013-05-12 12:51:58
Dla nich już jej nie ma, dawny umarła
ja 2013-05-30 20:06:45
manfred - 2013-04-10 22:20:14

Lepsze czasy nadejdą bo prezes [usunięte przez moderatora] nagrywa klientele i gema ruszy jak za dawnych lat
ta ruszą, jeden za drugim na bezrobocie. Pan [usunięte przez moderatora]jest zielony jak jarmuż i nie widzi że wszystko jest skończone
ja 2013-06-04 21:55:34
To już koniec ballady o kłamilwym I fałszywym KG. Tylko głupcy mogą im zaufać. KONIEC Gemy 2000 i tworów z KG związanych.
serek 2015-01-18 16:37:04
włodek, jeśli jeszcze tu zajrzysz, albo w sumie ktokolwiek inny, jak to jest z tą robotą w tej gemmie 2000 obecnie co? bo ja do roboty się pale, bo dość mam tego bezrobocia już, ale pracy jak na lekarstwo w chwili obecnej... czy może oni mają jakąs rekrutacje? no i jakie warunki oferują? wysysk czy może wręcz przeciwnie?
Super 2015-03-23 08:27:20
Tyle osób chętnych do pracy, a jeszcze nikt się nie pofatygował do potencjalnego pracodawcy, żeby się dowiedzieć na jakich warunkach ludzie są przyjmowani w Toruniu... Zaskakuje mnie też, że nikt do tej pory nie rozwiał wątpliwości. Mam wrażenie, że po prostu rzadko odbywają się jakieś rekrutacje na stanowiska w Gema...
zerohero 2016-05-19 17:12:08
darek, o jakim stabilnym zatrudnieniu piszesz ? Z tego co wiem nie dają umowy o pracę każdemu komu się to jawnie zamarzy. Słyszałem, że teraz nie będą rekrutować ponieważ nie mają tylu zleceń ile mogliby dać
Zostaw swoją opinię o Gema 2000 Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gema 2000 Sp. z o.o.