Polmarkus Sp. z o.o.

Pyskowice

Opinie o Polmarkus Sp. z o.o.

niunia 2010-07-28 11:02
Firma Polmarkus to pracodawca, o którego warto zawalczyć.
Świetna atmosfera, każda osoba jest traktowana indywidualnie, rewelacyjne warunki pracy.
Przestrzeganie wszelkich zasad. Polecam tego pracodawcę
14
ANONIMA 2013-08-30 11:29
JAK SIE PRACUJE?
3
:-). 2013-09-26 23:03
Jeździłem tam po towar. Miło i fajne panie w biurze.
5
Stalker 2014-04-02 12:06
Witam napiszcie coś więcej o tej firmie
ktoś 2014-04-12 17:36
te złe znikają
1
maj2014 2014-05-01 15:23
Cztery lata temu jeszcze dało się tam pracować (usunięte przez administratora)
1
gość 2014-05-29 11:35
na 10 punktów daje 0
8
git 2014-05-29 14:51
no i tyle byłoby z powyższego chwalenia Polmarkusa :) możesz jeszcze kolego powiedzieć skąd ta surowa ocena?
do gość 2014-05-29 14:58
Mógłbyś rozwinąć trochę ten koment? Bo sama ocena to troszkę mało.. Jakieś zalrty i wady pracy w polmarkusie by sie przydały :)
gosciu 2014-07-24 21:45
Zalety =0
Wady= 100 %
1
Stefan K 2014-09-04 18:37
macie namiary na jakieś zródło gdzie mogę sprawdzić na jakie wolne stanowiska się można u nich załapać i kogo konkretnie potrzebują? no i ważne dla mnie jaka forma umowy i czy jest dobre ubezpieczenie bo bez tego to wiecie że strach do roboty iść. będę wdzięczny za odpisania i prosze o pilną odpowiedź pozdrawiam stefek K
pracownik cziłowy 2014-11-06 18:16
Lepiej idz do savpolu w gliwicach tam dopiero szkołe życia dostaniesz !
alf 2014-11-24 22:35
a jak w firmie traktowani są kierowcy ciężarówek ?
2
Magazyn 2015-03-14 20:32
Ale cisza, a było tyle opini... Chyba ktoś sie obawia prawdy o pracy w tej firmie. A prawda sie różni od tych opinii, które sa tutaj napisane. Prawda w oczy kole ?
1
ugre 2015-06-08 23:14
prawda stoi po środku- jak to zwykle bywa-są tacy co mają dobrze i zero odpowiedzialności za wynik- ale odpowiedzialni za sprzedaż i wynik nie mają już tak różowo- tak jest zresztą w każdej handlowej Firmie
bhp 2015-11-20 07:24
MAGAZYNIER brak przestrzegania przepisów bhp na magazynie wszystko robi się szybko trzeba się wspinać na regały po towar nawet na 3 poziom na regałach bo tak szybciej niż wózkiem specjalnie zdejmować cała paletę jak się ma na zamówieniu tylko jedną pozycję to się wchodzi jak małpa
6
Polmarkus inspektor ds.bhp 2015-11-20 15:02
Witam
W celu zaniechania dalszych dyskusji na temat bezpieczeństwa pracy w Firmie Polmarkus, jako zakładowy inspektor bhp pragnę się odnieść do wypowiedzi. Z pełną świadomością oznajmiam, że pracownicy Firmy Polmarkus są przeszkoleni w zakresie bhp. Zarówno ja jak i wszyscy czytający zapewne zrozumieli, że osoba pisząca tą opinię nie twierdzi, że pracodawca nie zadbał o bezpieczeństwo tylko podkreślił, że osobiście nie stosuje się do przepisów bhp. Niestety, pomimo że pracodawca zapewnił środki pomocnicze w postaci wózków widłowych, koszy, tabliczek informujących o zakazie wchodzenia na regały to potrzebny jest jeszcze zdrowy rozsądek pracownika. Mam nadzieję że ten temat mamy zamknięty.
Adrian 2016-02-02 07:46
Jestem z Radomia i szukam pracy jako handlowiec w dziedzinie piekarnie i cukiernie, czy jest jakaś szansa?
hihi 2016-02-17 20:08
Hej, wiecie czy ogłoszenie na głównego specjalistę ds. marketingu jest aktualne? Zapewniają nawet możliwość awansu na kierownika działu marketingu, a z tym się wiążą wyższe zarobki.
Alessia 2016-08-11 08:22
Pracowałam prawie 4 lata. Do emerytury powinni mi za to zaliczyć OSIEM!!! Wiele, , bardzo wiele mogłabym konkretów tu podać. Samo wspomnienie jest jednak trudne...
10
red 2016-08-11 08:35
A jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. eksportu? bardzo dobra znajomość języka angielskiego lub języka niemieckiego to nie jest duży wymóg do spełnienia, a skoro jest dwuskładnikowe wynagrodzenie to dobry znak.
maksymilian 2016-10-02 09:58
Ja akurat jestem w takiej sytuacji @Stefan i zastanawiam się nad stanowiskiem specjalisty ds. zakupów dziwi mnie tylko jedno to, że piszesz o rotacji a z tego co wiem na Gliwice szukają tylko dwóch osób..no i ten bałagan co do rekrutacji no to się nie zgodzę bo przebiega ok
Bronek 2016-10-21 21:56
@Stefan Co to znaczy ogromna rotacja? Czemu nie warto - proszę napisz coś więcej. Firma wygląda na rozwijającą się. Szukają do sklepu internetowego.
Gucio 2016-12-18 11:26
Firma bardzo stawia na ludzi. :) to stąd ta rotacja.
TADEK 2016-12-20 22:29
Jest ok. IDZIE JUŻ 6 ROK. :)
user 2016-12-31 00:37
Juz niedlugo cala prawda o firmie ...
4
Bulbul 2017-01-22 17:20
Człowieku to że ludzie odchodzą to nie znaczy, że firma jest zła. Zawsze była rotacja szczególnie na stanowiskach specjalistów, którzy są podkupywani przez konkurencję. Generalnie firma jest w porządku.
Lewy 2017-01-29 20:37
Podkupywani?? Raczej ludzie sami odchodzą bo latami nie dostają podwyzki a roboty tylko przybywa bez końca. Czemu nikt dyrektorów nie pod kupuje??? Dziwne nie?
7
Bolo 2017-02-18 10:13
Czy Polmarkus nie ma aktualnie nowych ofert pracy? Bardzo zależy mi na pracy u nich jako ph bo słyszałem dobre opinie.
Patrycja 2017-03-01 12:27
Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na stanowisko Przedstawiciela Handlowego?
Adam 2017-03-02 04:26
Może ktoś coś napisać o oddziale w Słupsku?
Ostatnio ciągle są tam ogłoszenia na magazyn. Będę wdzięczny za informacje
Patrycja 2017-03-07 16:29
Firma Polmarkus Sp. z o.o. zdecydowała się rozbudować swój profil o aż 8 dodatkowych zakładek. Warto sprawdzić każdą z nich! :)
Typ 2017-03-23 21:36
Tylko o po co jeśli niczego nowego tam nie ma. :) plac a ci za podbija nie opinii? Bo prawdziwe oceny systematycznie usuwają :)
2
Iza 2017-03-28 10:47
Polmarkus Sp. z o.o. to jest normalna firma, niestety niektóre osoby organicznie nie lubią pracować. To są wpisy potwierdzające naturę niektórych osób.
Zostaw swoją opinię o Polmarkus Sp. z o.o. - Pyskowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polmarkus Sp. z o.o.