Polmarkus Sp. z o.o.

Pyskowice

Opinie o Polmarkus Sp. z o.o.

niunia 2010-07-28 11:02
Firma Polmarkus to pracodawca, o którego warto zawalczyć.
Świetna atmosfera, każda osoba jest traktowana indywidualnie, rewelacyjne warunki pracy.
Przestrzeganie wszelkich zasad. Polecam tego pracodawcę
14
ANONIMA 2013-08-30 11:29
JAK SIE PRACUJE?
4
:-). 2013-09-26 23:03
Jeździłem tam po towar. Miło i fajne panie w biurze.
5
Stalker 2014-04-02 12:06
Witam napiszcie coś więcej o tej firmie
ktoś 2014-04-12 17:36
te złe znikają
2
maj2014 2014-05-01 15:23
Cztery lata temu jeszcze dało się tam pracować (usunięte przez administratora)
2
gość 2014-05-29 11:35
na 10 punktów daje 0
10
git 2014-05-29 14:51
no i tyle byłoby z powyższego chwalenia Polmarkusa :) możesz jeszcze kolego powiedzieć skąd ta surowa ocena?
do gość 2014-05-29 14:58
Mógłbyś rozwinąć trochę ten koment? Bo sama ocena to troszkę mało.. Jakieś zalrty i wady pracy w polmarkusie by sie przydały :)
gosciu 2014-07-24 21:45
Zalety =0
Wady= 100 %
3
Stefan K 2014-09-04 18:37
macie namiary na jakieś zródło gdzie mogę sprawdzić na jakie wolne stanowiska się można u nich załapać i kogo konkretnie potrzebują? no i ważne dla mnie jaka forma umowy i czy jest dobre ubezpieczenie bo bez tego to wiecie że strach do roboty iść. będę wdzięczny za odpisania i prosze o pilną odpowiedź pozdrawiam stefek K
pracownik cziłowy 2014-11-06 18:16
Lepiej idz do savpolu w gliwicach tam dopiero szkołe życia dostaniesz !
alf 2014-11-24 22:35
a jak w firmie traktowani są kierowcy ciężarówek ?
2
Magazyn 2015-03-14 20:32
Ale cisza, a było tyle opini... Chyba ktoś sie obawia prawdy o pracy w tej firmie. A prawda sie różni od tych opinii, które sa tutaj napisane. Prawda w oczy kole ?
2
ugre 2015-06-08 23:14
prawda stoi po środku- jak to zwykle bywa-są tacy co mają dobrze i zero odpowiedzialności za wynik- ale odpowiedzialni za sprzedaż i wynik nie mają już tak różowo- tak jest zresztą w każdej handlowej Firmie
bhp 2015-11-20 07:24
MAGAZYNIER brak przestrzegania przepisów bhp na magazynie wszystko robi się szybko trzeba się wspinać na regały po towar nawet na 3 poziom na regałach bo tak szybciej niż wózkiem specjalnie zdejmować cała paletę jak się ma na zamówieniu tylko jedną pozycję to się wchodzi jak małpa
7
Polmarkus inspektor ds.bhp 2015-11-20 15:02
Witam
W celu zaniechania dalszych dyskusji na temat bezpieczeństwa pracy w Firmie Polmarkus, jako zakładowy inspektor bhp pragnę się odnieść do wypowiedzi. Z pełną świadomością oznajmiam, że pracownicy Firmy Polmarkus są przeszkoleni w zakresie bhp. Zarówno ja jak i wszyscy czytający zapewne zrozumieli, że osoba pisząca tą opinię nie twierdzi, że pracodawca nie zadbał o bezpieczeństwo tylko podkreślił, że osobiście nie stosuje się do przepisów bhp. Niestety, pomimo że pracodawca zapewnił środki pomocnicze w postaci wózków widłowych, koszy, tabliczek informujących o zakazie wchodzenia na regały to potrzebny jest jeszcze zdrowy rozsądek pracownika. Mam nadzieję że ten temat mamy zamknięty.
Adrian 2016-02-02 07:46
Jestem z Radomia i szukam pracy jako handlowiec w dziedzinie piekarnie i cukiernie, czy jest jakaś szansa?
hihi 2016-02-17 20:08
Hej, wiecie czy ogłoszenie na głównego specjalistę ds. marketingu jest aktualne? Zapewniają nawet możliwość awansu na kierownika działu marketingu, a z tym się wiążą wyższe zarobki.
Alessia 2016-08-11 08:22
Pracowałam prawie 4 lata. Do emerytury powinni mi za to zaliczyć OSIEM!!! Wiele, , bardzo wiele mogłabym konkretów tu podać. Samo wspomnienie jest jednak trudne...
11
red 2016-08-11 08:35
A jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. eksportu? bardzo dobra znajomość języka angielskiego lub języka niemieckiego to nie jest duży wymóg do spełnienia, a skoro jest dwuskładnikowe wynagrodzenie to dobry znak.
maksymilian 2016-10-02 09:58
Ja akurat jestem w takiej sytuacji @Stefan i zastanawiam się nad stanowiskiem specjalisty ds. zakupów dziwi mnie tylko jedno to, że piszesz o rotacji a z tego co wiem na Gliwice szukają tylko dwóch osób..no i ten bałagan co do rekrutacji no to się nie zgodzę bo przebiega ok
Bronek 2016-10-21 21:56
@Stefan Co to znaczy ogromna rotacja? Czemu nie warto - proszę napisz coś więcej. Firma wygląda na rozwijającą się. Szukają do sklepu internetowego.
Gucio 2016-12-18 11:26
Firma bardzo stawia na ludzi. :) to stąd ta rotacja.
TADEK 2016-12-20 22:29
Jest ok. IDZIE JUŻ 6 ROK. :)
user 2016-12-31 00:37
Juz niedlugo cala prawda o firmie ...
5
Bulbul 2017-01-22 17:20
Człowieku to że ludzie odchodzą to nie znaczy, że firma jest zła. Zawsze była rotacja szczególnie na stanowiskach specjalistów, którzy są podkupywani przez konkurencję. Generalnie firma jest w porządku.
Lewy 2017-01-29 20:37
Podkupywani?? Raczej ludzie sami odchodzą bo latami nie dostają podwyzki a roboty tylko przybywa bez końca. Czemu nikt dyrektorów nie pod kupuje??? Dziwne nie?
7
Bolo 2017-02-18 10:13
Czy Polmarkus nie ma aktualnie nowych ofert pracy? Bardzo zależy mi na pracy u nich jako ph bo słyszałem dobre opinie.
Patrycja 2017-03-01 12:27
Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na stanowisko Przedstawiciela Handlowego?
Adam 2017-03-02 04:26
Może ktoś coś napisać o oddziale w Słupsku?
Ostatnio ciągle są tam ogłoszenia na magazyn. Będę wdzięczny za informacje
Patrycja 2017-03-07 16:29
Firma Polmarkus Sp. z o.o. zdecydowała się rozbudować swój profil o aż 8 dodatkowych zakładek. Warto sprawdzić każdą z nich! :)
Typ 2017-03-23 21:36
Tylko o po co jeśli niczego nowego tam nie ma. :) plac a ci za podbija nie opinii? Bo prawdziwe oceny systematycznie usuwają :)
2
Iza 2017-03-28 10:47
Polmarkus Sp. z o.o. to jest normalna firma, niestety niektóre osoby organicznie nie lubią pracować. To są wpisy potwierdzające naturę niektórych osób.
Jacek Placek. 2017-05-04 06:29
Dobrze robią. Po co mają się przemęczać. Za dziękuję?? Jak menedżer nie umie zarządzać zespołem to trzyma takich leszczy. Kiepski poziom widać po całej firmie od jakiegoś czasu. To nie to samo co kiedyś. Firma bardzo się zepsuła.
1
Budek 2017-05-08 22:36
Polmarkus to 85 lat działalności, może ktoś słyszał coś dobrego?
Vanseller5 2017-07-12 13:02
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma,, dobra firma. Pozdrawiam,,Karol.
Norbi 2017-07-14 10:18
Osoby które idą do pracy z nastawieniem na sumienną pracę wszędzie będą potrafiły się odnaleźć. Gorzej z leniuchami i cwaniakami, zawsze jest im źle i zawsze winą obarczają firmę. Polmarkus to normalna spoko firma.
Patrycja 2017-08-11 12:51
@Vanseller5 - a możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w Polmarkus? Jakie są gwarantowane warunki zatrudnienia na stanowisku Kierowcy? Właśnie w sieci pojawiło się kilka nowych ofert pracy - czy warto na nie aplikować?
Zostaw swoją opinię o Polmarkus Sp. z o.o. - Pyskowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polmarkus Sp. z o.o.