brak logo

Chylińscy sp z o.o.

Warszawa

Opinie o Chylińscy sp z o.o.

RRRR 2010-09-16 15:11:49
Co za bzdura, pracowałem tam wiele lat, o takich historiach nigdy nie słyszałem,a do dnia dzisiejszego przyjaźnię się z połową ludzi którzy tam pracują, fajna zgrana i profesjonalna grupa ludzi,możliwość podnoszenia kwalifikacji,kadra zarządzająca pozytywnie nastawiona do pracowników.Same pozytywa.
nowy 2011-08-08 16:18:09
Pracuję w tej firmie od niedawna (jakieś 7 miesięcy) .Przed podjęciem tej pracy zastanawiałem się ponieważ czytałem te opinnie.Na moje szczęście okazały się wyssane z palca, chyba pisze je jakiś sfrustrowany któremu nie udało się tu dostać do pracy. Ja jestem bardzo zadowolony i mile zaskoczony. Polecam.
3
Serwis Blacharski 2011-11-11 20:00:34
Nie pracuje w tej firmie ale zgadzam się że większość opinii to nic innego jag zwykłe oszczerstwa. Współpracuję z tą firmą od pół roku w zakresie zakupu części. Przyjeżdżam do nich praktycznie codziennie. Ludzie zadowoleni, uśmiechnięci. Chwalą swojego przełożonego. Twarze się nie zmieniają, pojawiają się tylko nowe. Oznacza że firma się rozwija. Może to z tego powodu pojawiają się ciągle nowe ogłoszenia o prace o których czytałem wcześniej.
inni koledzy z pracy 2012-07-08 22:08:05
Panowie wiemy jak jest i wiemy z jakiego powodu osoby które tu się wypowiadają już nie pracują. Został tylko jeden łepek i miejmy nadzieję że dołączy do grona innych [usunięte przez moderatora] którym jedyne co pozostaje to siedzenie w necie i wylewanie żali.
[usunięte przez moderatora] jak nie pasuje to powiedz po co pracujesz??? Po co??? Czemu bruździsz innym. Twoich kolegów już tu nie ma. Wiesz o tym i to Cię przytłacza.
Miejmy nadzieję że Ci prezesi, vice-prezesi, kierownicy, dyrektorzy itp. w końcu zmienią swoje chore podejście i przestaną trzymać ludzi tylko wyłącznie przez pryzmat długiej współpracy i z litości !!!
Halo !!! Panowie !!! To jest błąd. Te forum może da wam do myślenia !!!
Trzymać takich ludzi jak Pan[usunięte przez moderatora] nie ma sensu. Nie szanują roboty więc za burtę. Niech dołączy do grona nierobów którym jedyne co pozostaje to żalić się na forach.
Na koniec... Tylko totalne dno bez odwagi i honoru nie powie drugiej stronie prosto w oczy co ma do powiedzenia. Świetne miejsce dla takich ludzi... po prostu idealne:)
1
zawiedziony 2013-01-17 17:22:46
Jak najgorsze wspomnienie o tej firmie."Dyrektor"tylko chyba z nazwy
nie wie kto u niego pracuje. Może tam wejść Henio z ulicy usiąść za komputerem i tak nikt się nie zainteresuje kto zaś jest.Firma krzak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
sąsiad 2013-03-19 18:42:42
z zewnątrz budynek wygląda schludnie, a w środku burdel!
* naciąganie i okradanie klientów
* z tego co wiem, okradani są pracownicy z nędznych pensji[nie dziwie się że nie chce się im pracować]
Najgorsze jest to że wszystko odbija się na kliencie.

Drodzy kierownicy i dyrektorzy weźcie się w końcu do roboty do jakiej zostaliście zatrudnieni!!!
1
maki2003 2013-04-15 22:52:44
Witam ,

Chciałem uprzejmie poinformować o zaistniałym fakcie :) Mianowicie , zaprosili mnie na rozmowę kwalifikacyjną na pewną godzinę. Stawiłem się 5 min przed czasem. Pani z recepcji odpowiedziała proszę poczekać chwilkę :) Po 35 min oczekiwania...Próbowałem nawiązać rozmowę w której chciałem delikatnie się przypomnieć o mijającym czasie...

Zapytałem panią z recepcji jak sprzedaje się i podoba klientom ich nowy produkt - GOLF VII ??? Pani z pretensją odpowiedziała : Nie wiem ?? - Dział Sprzedaży wie - recepcja wizytówką salonu ???

Na drugie pytanie : Jak potencjał klientów w kryzysie ?? Odpowiedziała : Jakich klientów ?? - .( Być może myśląc prostolinijnie podwórkowym rozumowaniem - pomyślała , że pytam o ilość klientów-kandydatów których rekrutują??? ) - tak bezczelny i prostolinijny nie jestem - ale mierzy każdy swoją miarą:)

Uwiedziony tonem odpowiedzi oraz klasą i wdziękiem połączonym z dyplomacją podziękowałem i pożegnałem się.

Ł.
3
arek 2013-08-01 15:08:03
No i co tam słychać w najlepszym volkswagenie na Białołęce? :D Wypłaty na czas, atmosfera się poprawiła, bo nikt nie narzeka, az dziw bierze!
1
Kris 2013-08-02 05:37:51
haha...jasne właśnie wczoraj rozmawiałem z dwoma pracownikami tej Stajni Augiasza i wcale nie jest tak słodko...Co z tego że wypłaty na czas, a co to nagroda? To obowiązek. Co z tego że wypłaty na czas jak połowa zabrana za byle co? Haha...A teraz tam panuje prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez kierownika, bez żadnej kontroli, wały takie idą że aż strach. Teraz to można tam jechać i za połowę zrobić wszystko....hehe
1
kris 2013-08-02 19:07:06
Kierownik były to zwykły oszust i naciągacz, nie jedną firmę na łopatki położył. Tak zaczarował najjaśniejszego pana prezesa i pokierował nim ze o mały włos firma zamiast Chylińscy nazywałaby się[usunięte przez moderatora], czy jak tam...Za co zabierają? Np. za to, że po przeglądzie spali się takiemu klientowi żarówka, poskarży się i już stówki nie ma...hehe paranoja co? Ciekawe czy ten co zabiera tą kasę chłopakom swoją starą też w domu leje jak im się żarówka w pokoju przepali?....hehe dobre...
1
Kris 2013-08-05 17:12:33
Roboty mamy mało, szczególnie teraz. Druga zmiana to pomyłka w ogóle, jednym mechanikiem by to obgonił. Co do premii, to mamy tylko za tajemniczego klienta, a prowizja jest od przerobu.
1
kris 2013-08-06 20:41:20
a kto by tu chciał pracować? Stara ekipa się trzyma jakoś, reszta to zbieranina z urzędów pracy, albo po koneksjach jakieś [usunięte przez moderatora] na trzy miesiące przychodzą i są zwalniani, tak jak np. kierowniczek były, [usunięte przez moderatora] i oszust. Klientów kazał oszukiwać i naciągać na dodatkowe niewykonane naprawy.
1
Kris 2013-08-07 18:31:41
jasne ze tak, idź tu każdego przyjmują, wykorzystają, oszukają, wkręcą w jakąś aferę i wyrzucą z hukiem hehe. Super układ, lubię tak hehe
1
Przemo 2013-08-12 00:42:31
Kris ,z pełnym szacunkiem, ale z twoich słów wynika że Ty jesteś nieudacznikiem, głąbem bez szkoły lub po rodzinie z kimś , że mimo tych złych opinii nadal tam pracujesz ? Czy się mylę, bo nie rozumiem ?
Mi również zdarzyło się pracować w firmie-krzak lecz postanowiłem się zwolnić by nie robić z siebie tzw. pani lekkich obyczajów ;) POLECAM i Tobie ;)
Kris 2013-08-12 19:29:25
dzięki za szczerość, dobrze że Cię przy mnie nie ma, bo głąba bym Ci darował, ale nieudacznika to już przegięcie...hehe .. Szczerze, to drugą pensję albo i dwie można dorobić jak się chce, dlatego tu wszyscy jeszcze jesteśmy.
Zuz 2014-03-25 22:03:21
Pisze jako klient. Kupiłem Passata, z gornej polki 6 lat temu. Nugdy wiecej VW.
Narzekacie na szefa. Ja jako klient: na 4 wizyty, na wszystkich zostałem orżniety z uśmiechem. Fatalna kompetencja pracowników, sprzęt sie sypie.. Przy B6 po 15tys. wymieniono mi tylne klocki bo "były zjechane". Wmawiano mi ze to moja wina. Szkoda ze kolejne przejechały 100 tys. Nie zrzucano winy na wade materiału, ale na klienta.. koszt - ok 500zł. cdn
2
Zuz 2014-03-25 22:08:26
kolejnych walk nie che mi sie opisywac..Panowie.. Zamontowana kamerka pokazała jakosc serwisu, dbałość o powierzone auto... porazka. Wszyscy, ktorzy mieli pod opieką auto powinni z hukiem wylecieć.. Szkoda mi ludzi, ale na pewno do tego serwisu nie pojde, i nikomu nie polece VW. Nie piszcie o szefach, skoro sami podchodzicie do pracy w sposob..., słow by mi brakło brzydkich, sorry
1
Flamaster 2014-03-27 05:23:11
Pisz człowieku, niech wszyscy wiedzą.. Bo u (usunięte przez administratora)tacy właśnie mechanicy pracują, wymieniacze. Oprócz Jurka i dwóch Krzyśków (ludzie kompetentni) (usunięte przez administratora)
1
stary pracownik 2014-04-27 18:38:52
krzyśków to pamiętam są dobrzy
1
Kris 2014-04-27 20:31:47
LOL
1
Kris 2014-04-27 20:35:48
tja Ci trzej nie zasługują na ten syf, a reszta niech się męczy...
Maro 2014-09-02 14:31:56
A "dyrektor" Marek jeszcze pracuje?
1
Kris 2014-09-02 19:32:11
Marek? Marków to tam było nawet kilku. Teraz dyr z blacharni poleciał. Wiadomo było że nie wytrzyma więcej niż kilka miesięcy, jak każdy kier. lub dyr. u chylińskich. Jeden tylko się ma nieźle, prawa ręka i nie tylko...hehe. Wszyscy co normalni to odeszli lub ich nie ma...hehe, reszta ....brak słów
.... 2014-09-03 11:13:45
Marek K. - chyba był z blacharni
123 2014-12-29 20:08:07
tak jest dużo zapraszamy, jak chcesz wiedzieć więcej zapytaj paproszynę on Ci powie
JoJo 2015-01-03 10:51:46
Tak tak, praca jest super, nigdzie indziej takiej nie dostaniesz... a ile wolnych miejsc... a jakie płace... a jaki sposób rozliczeń... a jaki nowy pan (no moze bez pan) "dyrektor zarzadzajacy" nie zastanawialabym sie nawet chwili ;)
123 2015-01-03 11:43:15
Like dla JoJo za tą wypowiedź. Pozdrawiam wszystkich, którzy tam pracowali, a juz nie pracują i tych wporzo którzy tam jeszcze są, bo muszą. Praca tam wysysa ludzkie nawyki, nie polecam.. hehe
jojo 2015-04-13 17:13:10
tak, tak szczególnie w procederze reexportu na wschód szczątkowo, a i możesz dostać jeszcze do nowego wozu nawigację z allegro hehe, to taki szczególik...i dalej miej nadzieję...
były pracownik 2015-07-22 18:30:25
niestety wyżej opinie są prawdziwe ( to nie jest żadna konkurencjA- ONI BAWIĄ SIĘ W TAKIE RZECZY)ŻLE TRAKTUJĄ i pracowników jak i klientów:-(
1
kris 2015-07-23 05:07:23
Tak jest. Święta prawda...brawo za wypowiedź!!!!!
1
kris 2015-08-31 20:09:48
to idź i walcz, a szczególnie o swoje pieniądze hehe. Powodzenia
1
CHYL-INSKA 2016-03-03 21:59:04
serwis to był kiedyś teraz pozostał jeden dobry mechaniki-rotacja co 2 miesiące na każdym stanowisku o czymś świadczy.
salon nie grzeją zimno handlowcy byli kilka lat temu teraz to łapanka z innego sortu.flota-był kiedyś dobry kierownik floty który robił wyniki ale już nie pracuje-ciekawe dlaczego?
teraz do szefem floty jest mały oszołom-uwaga wszystko musi być na papierze jeżeli coś ci obiecają bo wykręcą bez mrugnięcia oka.
Nawet córka prezesa się zwolniła
7
:) 2016-03-06 18:38:56
wymagania to oni mają. jak chcesz zdobyć cenne doświadczenie to startuj.
oiu 2016-05-13 18:40:38
hej nie tylko bo szukaja teraz sprzedawcy samochodow uzytkowych Volswagen w Warszawie oferuja umowę na pełen etat jasny i czytelny system wynagrodzeń
1
Mario6202 2016-11-02 13:06:21
Czytalem Panow wypowiedzi na temat Firmy . Niestety musze przyznac, ze pierwsze wrazenie w kontakcie bezporednim jak i telefonicznym z Pania z "Sekretariatu" daje wiele do myslenia. Od pierwszego kontaktu a ten jest wazny nie moge wypowiedziec sie pozytywnie o Firmie Chylinscy z ul. Sasiedzka 4
Zostaw swoją opinię o Chylińscy sp z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Chylińscy sp z o.o.