logo Faurecia

Faurecia

Wałbrzych

Opinie o Faurecia

znajoma 2016-01-03 18:23:23
Skad wy bierzecie tajie bzdury? Wymienia wszystkich? Zart. A moze bede jeszcze lepsze niz byly idzie tam Trojanowski i Jamrozik. Najlepsi mistrzowie. Pracowalam z nimi. Daja z siebie dla pracownikow wszystko
nowa 2016-01-04 17:52:17
Czy są przyjęcia do Was do firmy? nie interesuje mnie szycie montaż czy coś?
staż 2016-01-04 19:58:26
Czy możliwe jest zdobycie stażu płatnego czy nie? czy stażysta tylko z urzędu pracy?
2
staż 2016-01-05 17:20:34
tak tylko czy staż jest od nich czy z urzedu pracy?
wypłata 2016-01-06 18:33:24
kiedy bedą wypłaty w tym miesiącu
wypłata 2016-01-07 17:44:00
w piatek bo 10 jest w niedziele wiec jutro będą
staż 2016-01-08 17:14:15
Dzięki napewno się do nich udam w poniedziałek:)
mistrz 2016-01-16 17:35:22
a jak z językiem na ten staż? wymagany jest bo wstyd iść do biura i powiedziec że się nie zna
b9 2016-01-22 19:00:12
co się stało z B-9 /?
staż 2016-01-23 08:59:08
a co się miało stac z B9?bo nie rozmiem
bop 2016-01-23 12:02:02
Podobno zlikwidowali zmiane i zwolnili pracownice
B9 2016-01-23 16:11:07
Nikogo nie zwolnili. Niektórzy zostali na B9 na innej zmianie a reszta została przeniesiona na inne projekty
ukl 2016-01-23 23:09:46
ukla w to nie mieszajcie! nikt nie zostal zwolniony dziewczyny za duzo robily i są do przodu poszly na dwie zmiany a czesc pan przeszla na inne projekty proste!
B9 2016-01-23 23:29:13
Nie szyły złomów tylko dokładnie jak ktoś napisał jesteśmy do przodu a plany teraz mamy mniejsze i dlatego dopóki plan będzie wyrabiany na dwóch zmianach to tak zostanie.
mile_widziany 2016-02-07 03:29:23
Faurecia Recliners to jeden wielki syf i mobbing, maj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w papierach na magazynie i nie wiedzą czy mają dane sztuki czy nie, a później wychodzi po 200 i więcej strat i każą przyjść w sobotę, a jeśli nie to stracisz pracę. Jak tak można straszyć pracowników? Pytam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak?! tak nie można?! i taka jest moja opinia. PeacE
6
mxxxa 2016-02-10 18:44:04
Siema wszystkim

Mam pytanko czy pracował u was ktos taki jak Dawid Nowak W naszym zakladzie pod Legnica jest teraz kierownikiem produkcji.
Jesli tak to poprosze cos o nim i czego mozna sie po nim spodziewać.
Nie 2016-02-11 23:37:45
Nie znam nie kojarzę..
co u Was? 2016-02-19 21:21:51
co u Was??? jak tam najładniejsze dziewczyny z Ukl-a?
Trener 2016-02-21 11:06:18
Witam serdecznie jakie wymagania trzeba mieć na trenera w firmie u państwa? Szycie na wielu maszynach czy na jednej wystarczy?
luk 2016-02-21 19:50:13
zapytaj w biurze albo szukaj ofert na OLX tam zapewne są wszelkie wymagania jakie trzeba spełnić
masakra 2016-02-26 12:11:17
Napiszę wam tak , nie polecam nikomu FAURENCI a zwłaszcza UAP 2 Faurecia Frames pracuje już 7 lat i mam totalnie dość, dymay jak woły i nawet ludzi nie chcą dać bo komplet niby na liniach brakuje po 2 albo 3 osoby i nie dadzą więcej , na chorobowe nie chcą puszczać płacić też nie, radze wam omijajcie ten zakład z daleka ludzie i tak się zwalniają sami co pracowali po 8 lat jak nie lepiej
6
Gosc 2016-03-06 05:41:26
Faurecja to jest obòz pracy syf kiła i mogiła robiłem tam parę lat trzeba wyrabiać normę chodź by nie wiem co non stop ogień przez 8godz trzeba tak szybko robisz że w domu nie dajesz rady z bólu rąk nie polecam tego zakładu tylko w ostateczności
3
Ja 2016-03-06 17:26:19
Również odradzam Faurecia recliner syf, brak szacunku dla ludzi z produkcji ze strony mistrza , lider ma władze większą niż kierownik Dyrektor i kierownik o wielu sprawach nic nie wiedzą.A zarobki.... porażka
6
x 2016-03-07 19:28:05
Czyli jakie są zarobki? Bo agencja obecnie rekrutująca ludzi proponuje 1850 brutto+550 brutto premia za frek,wydajność,20% za nocki,no i za soboty 100%,zastanawiam się czy tam jest sens składać podanie.Czy ktoś coś napisze? dz
Tak 2016-03-08 22:12:10
Wydaje mi się że ma pracuje tam od niedawna i wiem ze bhp działa dobrze wprowadza zmiany itp które są wprowadzane w życie wiec daje rade polecam
Odp 2016-03-08 22:15:14
Zarobki są dobre. Niewydaje mi się żeby w innej firmie tyle płacili może się mylę. Na rękę weźmiesz zawsze te 1850 plus premie które są do 30% nie zawsze jest tyle i nadgodziny więc warto.
3
haha 2016-03-13 22:38:36
Z premią wezmiesz 1850 na rekę a nadgodziny co 4 miesiące i to jest dzień do odebrania..
2
Ja 2016-04-20 11:12:01
Nadgodziny to teraz są do odbioru, rzadko komu wypłacą, no chyba ze jest to lider bądż jakiś lizo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze jedno jeśli pracujesz z pod firmy to kariery tam nie zrobisz , popracujesz miesiąc dwa i za bramę...
Ja 2016-04-20 11:13:42
to było o faurecii recliner ;0)))
masksia 2016-05-10 17:59:40
kase jako stazysta napewno dostajesz z urzedu a czy z firmy pewnie taka le stazysta na produkcji?? jako kto?
? 2016-06-01 18:18:52
co tam za zmiany w kadrach rządzacych? załogach? ktos coś wie?
biber 2016-06-06 19:00:55
Jeszcze trochę to całym tym bałaganem będzie rządzić najwspanialsza mistrzyni nad mistrzyniami z ukończoną wyższą szkołą życia (chyba każdy wie o jakiej specjalizacji)-hahaha. Jak widać ukończyła ją z czerwonym paskiem!:) Ale kiedyś będzie jej się odbijać ta krzywda ludzka i wierzę ,że kiedyś tego doczekam.
gosia 2016-06-12 13:02:21
Skoro piszesz takie bzdury to znaczy ze nigdy z nia nie pracowales i jej nie znasz. Jest wymagajaca ale wszystko mozna z nia zalatwic. Nigdy nikogo nie skrzywdzila a wrecz przeciwnie. Twoje slowa sa tak zalosne ze zal je czytac. Skoro piszesz cos takiego to znaczy ze nie masz wlasnego zycia i zajmujesz sie glupotami.
rusek 2016-06-16 16:26:58
wszedlem zobaczyc co ludzie sadza o firmie a tu tylko kto sie z kim rucha i same dewotki i ploty hahaha
nowa 2016-07-01 20:06:46
a jak myslicie którzy mistrzowie są najlepsi? najmilsi z ktorymi się najlepiej pracuje?
prawda 2016-07-03 14:37:15
Marek niezmiennie Marek P ,pan Jarek J, Ania i Barbara! zapraszamy na nasze zmiany
2
Aa 2016-07-03 15:29:28
Jeszcze Stasia na B9 też bardzo dobry mistrz
3
zgadzam się 2016-07-03 19:09:05
zgadzam się. Pracowałam zarówno na Ukl-u jak i na B9 i zgadzam się . SUPER MISTRZOWIE
Mloda 2016-07-11 09:41:22
Moim zdaniem pani Jamrozik jest jedna z lepszych mistrzyń owszem wymagająca bardzo ale wiele też pomaga a nie jak niektórzy usiąść przed komputerem i 8 godzin [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ruszać.można do niej iść z każdym problemem i napewno nas nie oleje wiem bo sama z nią pracuje.pozdrawiam
2
zainteresowany 2016-07-24 20:08:20
a jakie wymagania? są jakieś ogłoszenia gdzieś???
Tomek 2016-08-30 21:31:55
a ile może zarabiać specjalista ds kontaktów z klientem ?
zainteresowany 2016-09-05 22:14:07
Czy ktos wie jaki status ma blondynka od Baśki z ukl??
kukiz 2016-10-01 07:16:29
Prawdopodobnie ma męża
Mi mi 2016-10-02 23:07:24
Weź człowieka w konia nie rób.
beduin 2016-10-03 22:05:45
Siema, co myślicie o Faurecia Accessories, konkretnie interesuje mnie opina na temat działu logistyki, jaka atmosfera i zarobki?
1
g 2016-10-12 10:42:19
A kobiety jakie mają stanowiska pracy ?
duchy 2016-10-18 07:52:30
Moja opinia o faurecij jest znaczna ponieważ dobija mnie to jak zatrudniają starsze osoby na przykład takie co są na tak zwanej ochronce że ich zwolnić nie mogą a na dodatek dziady nic nie robią a nie którzy za nich muszą robić parodia bo w rzeczywistości mamy tak samo płacone jak te staruchy no i ci liderzy najpierw mówią że u nich na linkach tak i tak się robi że też jeden drugiemu pomaga a co do czego jak lider musi stanąć na lince i pracować to nagle zmienia zasady tak by on sam najmniej pracował bo im się robić nie chce owszem pomagać jeden drugiemu można ale jak widzę jak ja pomogę danej osobie a ta osoba na drugi dzień leci w kulki i nie robi to co do niego należy w tej sytuacji wole zrobić woje i siedzieć nisz pomóc co do telefonów też mi afera lider zobaczy że ktoś coś robi z telefonem już krzywo się patrzy a najlepsze jest to że opiernicza innych a szczerze sam siedzi prawie przez 8 godzin i nawala w czołgi albo facebok i tym podobne kogoś widzą ale siebie to nie tak się dzieje na jednym dziale obróbce
Mati 2016-10-21 00:08:16
Jeden wielki syf
1
Adi 2016-11-24 07:27:38
Jaki status ma ta czarna młoda mistrzyni z ukl?
/? 2016-11-28 11:15:10
nie ma tam żadnej młodej mistrzyni.
1
Zostaw swoją opinię o Faurecia - Wałbrzych
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Faurecia