logo Faurecia

Faurecia

Wałbrzych

Opinie o Faurecia

wypłata 2016-01-06 18:33
kiedy bedą wypłaty w tym miesiącu
wypłata 2016-01-07 17:44
w piatek bo 10 jest w niedziele wiec jutro będą
staż 2016-01-08 17:14
Dzięki napewno się do nich udam w poniedziałek:)
mistrz 2016-01-16 17:35
a jak z językiem na ten staż? wymagany jest bo wstyd iść do biura i powiedziec że się nie zna
b9 2016-01-22 19:00
co się stało z B-9 /?
staż 2016-01-23 08:59
a co się miało stac z B9?bo nie rozmiem
1
bop 2016-01-23 12:02
Podobno zlikwidowali zmiane i zwolnili pracownice
B9 2016-01-23 16:11
Nikogo nie zwolnili. Niektórzy zostali na B9 na innej zmianie a reszta została przeniesiona na inne projekty
ukl 2016-01-23 23:09
ukla w to nie mieszajcie! nikt nie zostal zwolniony dziewczyny za duzo robily i są do przodu poszly na dwie zmiany a czesc pan przeszla na inne projekty proste!
B9 2016-01-23 23:29
Nie szyły złomów tylko dokładnie jak ktoś napisał jesteśmy do przodu a plany teraz mamy mniejsze i dlatego dopóki plan będzie wyrabiany na dwóch zmianach to tak zostanie.
mile_widziany 2016-02-07 03:29
Faurecia Recliners to jeden wielki syf i mobbing, maj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w papierach na magazynie i nie wiedzą czy mają dane sztuki czy nie, a później wychodzi po 200 i więcej strat i każą przyjść w sobotę, a jeśli nie to stracisz pracę. Jak tak można straszyć pracowników? Pytam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak?! tak nie można?! i taka jest moja opinia. PeacE
11
mxxxa 2016-02-10 18:44
Siema wszystkim

Mam pytanko czy pracował u was ktos taki jak Dawid Nowak W naszym zakladzie pod Legnica jest teraz kierownikiem produkcji.
Jesli tak to poprosze cos o nim i czego mozna sie po nim spodziewać.
Nie 2016-02-11 23:37
Nie znam nie kojarzę..
co u Was? 2016-02-19 21:21
co u Was??? jak tam najładniejsze dziewczyny z Ukl-a?
Trener 2016-02-21 11:06
Witam serdecznie jakie wymagania trzeba mieć na trenera w firmie u państwa? Szycie na wielu maszynach czy na jednej wystarczy?
luk 2016-02-21 19:50
zapytaj w biurze albo szukaj ofert na OLX tam zapewne są wszelkie wymagania jakie trzeba spełnić
masakra 2016-02-26 12:11
Napiszę wam tak , nie polecam nikomu FAURENCI a zwłaszcza UAP 2 Faurecia Frames pracuje już 7 lat i mam totalnie dość, dymay jak woły i nawet ludzi nie chcą dać bo komplet niby na liniach brakuje po 2 albo 3 osoby i nie dadzą więcej , na chorobowe nie chcą puszczać płacić też nie, radze wam omijajcie ten zakład z daleka ludzie i tak się zwalniają sami co pracowali po 8 lat jak nie lepiej
8
Gosc 2016-03-06 05:41
Faurecja to jest obòz pracy syf kiła i mogiła robiłem tam parę lat trzeba wyrabiać normę chodź by nie wiem co non stop ogień przez 8godz trzeba tak szybko robisz że w domu nie dajesz rady z bólu rąk nie polecam tego zakładu tylko w ostateczności
7
Ja 2016-03-06 17:26
Również odradzam Faurecia recliner syf, brak szacunku dla ludzi z produkcji ze strony mistrza , lider ma władze większą niż kierownik Dyrektor i kierownik o wielu sprawach nic nie wiedzą.A zarobki.... porażka
9
x 2016-03-07 19:28
Czyli jakie są zarobki? Bo agencja obecnie rekrutująca ludzi proponuje 1850 brutto+550 brutto premia za frek,wydajność,20% za nocki,no i za soboty 100%,zastanawiam się czy tam jest sens składać podanie.Czy ktoś coś napisze? dz
Tak 2016-03-08 22:12
Wydaje mi się że ma pracuje tam od niedawna i wiem ze bhp działa dobrze wprowadza zmiany itp które są wprowadzane w życie wiec daje rade polecam
Odp 2016-03-08 22:15
Zarobki są dobre. Niewydaje mi się żeby w innej firmie tyle płacili może się mylę. Na rękę weźmiesz zawsze te 1850 plus premie które są do 30% nie zawsze jest tyle i nadgodziny więc warto.
4
haha 2016-03-13 22:38
Z premią wezmiesz 1850 na rekę a nadgodziny co 4 miesiące i to jest dzień do odebrania..
3
Ja 2016-04-20 11:12
Nadgodziny to teraz są do odbioru, rzadko komu wypłacą, no chyba ze jest to lider bądż jakiś lizo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze jedno jeśli pracujesz z pod firmy to kariery tam nie zrobisz , popracujesz miesiąc dwa i za bramę...
Ja 2016-04-20 11:13
to było o faurecii recliner ;0)))
masksia 2016-05-10 17:59
kase jako stazysta napewno dostajesz z urzedu a czy z firmy pewnie taka le stazysta na produkcji?? jako kto?
? 2016-06-01 18:18
co tam za zmiany w kadrach rządzacych? załogach? ktos coś wie?
biber 2016-06-06 19:00
Jeszcze trochę to całym tym bałaganem będzie rządzić najwspanialsza mistrzyni nad mistrzyniami z ukończoną wyższą szkołą życia (chyba każdy wie o jakiej specjalizacji)-hahaha. Jak widać ukończyła ją z czerwonym paskiem!:) Ale kiedyś będzie jej się odbijać ta krzywda ludzka i wierzę ,że kiedyś tego doczekam.
gosia 2016-06-12 13:02
Skoro piszesz takie bzdury to znaczy ze nigdy z nia nie pracowales i jej nie znasz. Jest wymagajaca ale wszystko mozna z nia zalatwic. Nigdy nikogo nie skrzywdzila a wrecz przeciwnie. Twoje slowa sa tak zalosne ze zal je czytac. Skoro piszesz cos takiego to znaczy ze nie masz wlasnego zycia i zajmujesz sie glupotami.
1
rusek 2016-06-16 16:26
wszedlem zobaczyc co ludzie sadza o firmie a tu tylko kto sie z kim rucha i same dewotki i ploty hahaha
nowa 2016-07-01 20:06
a jak myslicie którzy mistrzowie są najlepsi? najmilsi z ktorymi się najlepiej pracuje?
prawda 2016-07-03 14:37
Marek niezmiennie Marek P ,pan Jarek J, Ania i Barbara! zapraszamy na nasze zmiany
4
Aa 2016-07-03 15:29
Jeszcze Stasia na B9 też bardzo dobry mistrz
3
zgadzam się 2016-07-03 19:09
zgadzam się. Pracowałam zarówno na Ukl-u jak i na B9 i zgadzam się . SUPER MISTRZOWIE
Mloda 2016-07-11 09:41
Moim zdaniem pani Jamrozik jest jedna z lepszych mistrzyń owszem wymagająca bardzo ale wiele też pomaga a nie jak niektórzy usiąść przed komputerem i 8 godzin [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ruszać.można do niej iść z każdym problemem i napewno nas nie oleje wiem bo sama z nią pracuje.pozdrawiam
3
zainteresowany 2016-07-24 20:08
a jakie wymagania? są jakieś ogłoszenia gdzieś???
Tomek 2016-08-30 21:31
a ile może zarabiać specjalista ds kontaktów z klientem ?
zainteresowany 2016-09-05 22:14
Czy ktos wie jaki status ma blondynka od Baśki z ukl??
kukiz 2016-10-01 07:16
Prawdopodobnie ma męża
Mi mi 2016-10-02 23:07
Weź człowieka w konia nie rób.
beduin 2016-10-03 22:05
Siema, co myślicie o Faurecia Accessories, konkretnie interesuje mnie opina na temat działu logistyki, jaka atmosfera i zarobki?
1
g 2016-10-12 10:42
A kobiety jakie mają stanowiska pracy ?
duchy 2016-10-18 07:52
Moja opinia o faurecij jest znaczna ponieważ dobija mnie to jak zatrudniają starsze osoby na przykład takie co są na tak zwanej ochronce że ich zwolnić nie mogą a na dodatek dziady nic nie robią a nie którzy za nich muszą robić parodia bo w rzeczywistości mamy tak samo płacone jak te staruchy no i ci liderzy najpierw mówią że u nich na linkach tak i tak się robi że też jeden drugiemu pomaga a co do czego jak lider musi stanąć na lince i pracować to nagle zmienia zasady tak by on sam najmniej pracował bo im się robić nie chce owszem pomagać jeden drugiemu można ale jak widzę jak ja pomogę danej osobie a ta osoba na drugi dzień leci w kulki i nie robi to co do niego należy w tej sytuacji wole zrobić woje i siedzieć nisz pomóc co do telefonów też mi afera lider zobaczy że ktoś coś robi z telefonem już krzywo się patrzy a najlepsze jest to że opiernicza innych a szczerze sam siedzi prawie przez 8 godzin i nawala w czołgi albo facebok i tym podobne kogoś widzą ale siebie to nie tak się dzieje na jednym dziale obróbce
Mati 2016-10-21 00:08
Jeden wielki syf
3
Adi 2016-11-24 07:27
Jaki status ma ta czarna młoda mistrzyni z ukl?
/? 2016-11-28 11:15
nie ma tam żadnej młodej mistrzyni.
3
Minia 2016-12-09 01:35
Pewnie chodzi o znana z tego ,że.... Roksanka :-)
Someone 2016-12-21 11:56
Wysokie normy ,niskie zarobki , 20 minut przerwy,praca w soboty pod przymusem ,chociaz to juz pozniej tak nie drazni bo bedziesz traktowac to jak dzien pracujacy .okres zauczania nowego pracownika polega na pokazaniu mu kilku czynnosci przypozadkowanych do stanowiska i i jedziesz na lini praktycznie od pierwszego dnia bez pomocy.przewaznie to pracownik ktory pracuje miesiac jest tym nauczycielem wiec trzeba byc naprawde kumatym .zapomnijcie ze lider za was stanie jak bedziecie chcieli isc do wc czy na papierocha.mowie o zakladzie FRAMES.moze nie jest tak na kazdym dziale i zmianie ale z tego pamietam ten zaklad i przytoczylem tylko kilka przykladow dlaczego wlasnie wybrac ten zaklad.
Jak lubisz "zapierniczac" od gwizdka do gwizdka to tu sie odnajdziesz.
2
Były pracownik 2017-02-09 19:33
I w końcu nadszedł czas na super menagera Michałka :) Taki pewny siebie ! - hahaha . Żeby menagerem być trzeba mieć klasę ! ,a nie wystającą słomę z butów! Jak się ludzi ma za nic i zwalnia ich bez mrugnięcia okiem,to zapamiętaj !!! że krzywda ludzka wyjdzie ci bokiem. I doczekałam się tego :) Poczuj to co czuli inni.
6
GRÓJEC 2017-03-21 23:33
A witam wszystkich tu związkowcy w Grójcu a u nas czystki stara proca kadrowa wraz z konkubinem już nie pracuje a i od kwietnia mamy nowego dyrektora.
W kupie siła organizować się barany a nie PŁAKAĆ.
Zostaw swoją opinię o Faurecia - Wałbrzych
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Faurecia