Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma FORMEL D

Pracowałeś w firmie Firma FORMEL D i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
przemysław - 2010-10-08 22:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
szkoda gadac
zdjecie uzytkownika
Silny - 2010-11-27 00:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zarobki zapewne powyzej sredniej
zdjecie uzytkownika
Gaz - 2012-01-04 14:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest bardzo dobrze.
Zarobki wyzej niz w konkurencji ;)!!!
Jak solidnie pracujesz to jestes dostrzegany i bonusowany.
Fajnie !!
zdjecie uzytkownika
michau - 2012-11-11 12:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja wypowiedz dotyczy gorzowa wlkp.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-02-28 13:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez robilem w Gorzowie, ja tam nie narzekalem, ale troche za slabo placa..nie zdazylo mi sie zebym np w niediele schodzil o 22 z roboty i sedl na rano w poniedzialem do pracy,m zazwyczaj weekend wolny :)jak sie dawales/dawalas to tak masz :)
zdjecie uzytkownika
Silny - 2013-03-06 14:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zazwyczaj jesli sa 12tki czy nocka a potem 1sza zmiana, to lider lub koordynator ustala kto moze itp. Wiec mozna sie dogadac!
Wiadomo, robic trzeba, ale placa przynajmniej nie jest minimalna. Nie chcialo sie nam uczyc to teraz trzeba robic za 2-3 tys brutto miesiecznie... A apetyt rosnie w miare jedzenia!
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2013-05-06 16:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile mniej więcej tam się zarabia? Jaką dają umowę i socjal?
zdjecie uzytkownika
corbis - 2013-06-13 15:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm zarobki wahają sie od 1700 do 3500zł.
Umowe dostaniesz droga pisemną co miesiąc dostarczona przez listonosza.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-19 20:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@corbis, pewnie jesteś ich wysłannikiem i sam dostarczasz te umowy :))) A tak na poważnie, to jakie są tam teraz warunki pracy, to prawda, że można się dogadać z kierownikiem zmiany i jak pracujesz do późna, to nie przychodzisz na rano?
zdjecie uzytkownika
Hunk - 2013-11-18 20:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chcialbym sie za pytac jakie sa umowy dawane, i na jaki jest okres praca
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-09-14 21:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem zapytać jak wyglądają w formelu zarobki netto? I jakie są szansę na umowy?
zdjecie uzytkownika
Szefu - 2014-09-28 14:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zleceniowki daja i obiecuja co miesiac ze od nastepnego...beda umowy :D na przerwie potrafia przyjsc i powiedziec ze dzis musisz zostac na 12 :D
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2014-10-11 14:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mają jakąś stronę ? Jak się dostać do tej pracy ? Na czym konkretnie polega praca w Formel D?
zdjecie uzytkownika
For you - 2014-10-13 13:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciezko znalezc jakies informacje o tej firmie, moze ktos cos napisac wiecej? Czym sie zajmuja i na jakie zarobki mozna liczyc>? Slyszalem, o jakichs pakietach socjalnych, ale nie wiem czy w to wierzyc. Gdzie miesci sie siedziba firmy i kogo najczesciej szukaja do pracy? Szukam bardzo pilnie pracy, dzieki
zdjecie uzytkownika
pawelek - 2014-12-05 14:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szefu - 2014-09-28 14:37:02]:
A jak ktos nie może zostać to co wtedy?? Przecież poza praca jest też zycie osobiste... I dlaczego te umowy podpisuje sie co miesiac, nie mozna raz a normalnie? Nawet i zlecenie.... Jaka jest wogle atmosfera w pracy? Jaka jest rotacja pracowników ? Jak motywowani i oceniani są pracownicy? Jezeli chodzi o wynagrodzenie to chyba nie jest najgorsze z tego co czytam....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma FORMEL D
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Firma FORMEL D?
Zadaj pytanie
x