Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma FORMEL D

Pracowałeś w firmie Firma FORMEL D i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
przemysław - 2010-10-08 22:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szkoda gadac
zdjecie uzytkownika
Silny - 2010-11-27 00:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki zapewne powyzej sredniej
zdjecie uzytkownika
Gaz - 2012-01-04 14:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest bardzo dobrze.
Zarobki wyzej niz w konkurencji ;)!!!
Jak solidnie pracujesz to jestes dostrzegany i bonusowany.
Fajnie !!
zdjecie uzytkownika
michau - 2012-11-11 12:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja wypowiedz dotyczy gorzowa wlkp.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-02-28 13:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez robilem w Gorzowie, ja tam nie narzekalem, ale troche za slabo placa..nie zdazylo mi sie zebym np w niediele schodzil o 22 z roboty i sedl na rano w poniedzialem do pracy,m zazwyczaj weekend wolny :)jak sie dawales/dawalas to tak masz :)
zdjecie uzytkownika
Silny - 2013-03-06 14:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zazwyczaj jesli sa 12tki czy nocka a potem 1sza zmiana, to lider lub koordynator ustala kto moze itp. Wiec mozna sie dogadac!
Wiadomo, robic trzeba, ale placa przynajmniej nie jest minimalna. Nie chcialo sie nam uczyc to teraz trzeba robic za 2-3 tys brutto miesiecznie... A apetyt rosnie w miare jedzenia!
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2013-05-06 16:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile mniej więcej tam się zarabia? Jaką dają umowę i socjal?
zdjecie uzytkownika
corbis - 2013-06-13 15:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm zarobki wahają sie od 1700 do 3500zł.
Umowe dostaniesz droga pisemną co miesiąc dostarczona przez listonosza.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-19 20:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@corbis, pewnie jesteś ich wysłannikiem i sam dostarczasz te umowy :))) A tak na poważnie, to jakie są tam teraz warunki pracy, to prawda, że można się dogadać z kierownikiem zmiany i jak pracujesz do późna, to nie przychodzisz na rano?
zdjecie uzytkownika
Hunk - 2013-11-18 20:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chcialbym sie za pytac jakie sa umowy dawane, i na jaki jest okres praca
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma FORMEL D
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski