Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma FORMEL D

Pracowałeś w firmie Firma FORMEL D i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
eleminator - 2015-11-07 18:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a więc, formel d, duże zmiany, dużo obiecują, a ludzi jak zero traktują, praca wygląda tam nie zbyt ciekawie, chcieli by ludzi co nawet nie jedzą, już się znalazł bohater co sypnął tekstem że przecież on nie jadł przez 8 godzin, więc mam sam zrozumieć że jak on nie zjadł nic to nikt nie może także jeść? super, rzucają ludźmi jak popadnie, czyli : idzie się na pierwszą zmianę a potem po dwóch dniach wyrzucają ciebie na drugą zmianę plus na inne miejsce, nie interesuje ich to czy masz dojazd czy też nie, mówią że tylko na oplu są zlecenia, no to ciekawe bo mają także przecież na segro A, oraz w plastic omnium na tulipan park, lila logistics, więc popatrzcie sami jakie to duże ZMIANY CZYLI : kłamstwa, oraz wyrzucają ludzi z pracy bez powodu, niech więcej ludzi napisze najlepiej jak tam jest ale oczywiście pisząc jak tam rzeczywiście jest, nie wspomnę już o tym pryszczatym imbecylu co siedzi w biurze i ludzi ma za małpy ale to szczegół, ledwo awans i już myśli że jest najlepszy, a wielu wie, że formel został wyrzucony kilka lat temu z opla ono i crs ma powiedzmy więcej opcji niż formel d, więc nie polecam formela, nie piszę już o team prevent co znajduję się tam ekipa, co doprowadziła formela wcześniej do upadku tak zwani kierownicy, co nawet firmą dobrze kierować nie umieli
zdjecie uzytkownika
eleminator - 2015-11-08 16:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a więc, formel d, duże zmiany, dużo obiecują, a ludzi jak zero traktują, praca wygląda tam nie zbyt ciekawie, chcieli by ludzi co nawet nie jedzą, już się znalazł bohater co sypnął tekstem że przecież on nie jadł przez 8 godzin, więc mam sam zrozumieć że jak on nie zjadł nic to nikt nie może także jeść? super, rzucają ludźmi jak popadnie, czyli : idzie się na pierwszą zmianę a potem po dwóch dniach wyrzucają ciebie na drugą zmianę plus na inne miejsce, nie interesuje ich to czy masz dojazd czy też nie, mówią że tylko na oplu są zlecenia, no to ciekawe bo mają także przecież na segro A, oraz w plastic omnium na tulipan park, lila logistics, więc popatrzcie sami jakie to duże ZMIANY CZYLI : kłamstwa, oraz wyrzucają ludzi z pracy bez powodu, niech więcej ludzi napisze najlepiej jak tam jest ale oczywiście pisząc jak tam rzeczywiście jest, nie wspomnę już o tym pryszczatym imbecylu co siedzi w biurze i ludzi ma za małpy ale to szczegół, ledwo awans i już myśli że jest najlepszy, a wielu wie, że formel został wyrzucony kilka lat temu z opla no i crs ma powiedzmy więcej opcji niż formel d, więc nie polecam formela, nie piszę już o team prevent co znajduję się tam ekipa, co doprowadziła formela wcześniej do upadku tak zwani kierownicy, co nawet firmą dobrze kierować nie umieli
zdjecie uzytkownika
rozczarowany - 2015-11-23 17:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zero profesjonalizmu w rekrutacji - brak odpowiedzi na pytania dot. oferty, brak wiedzy o ofercie i czymkolwiek. A co do pracy u nich to taka sama sytuacja - po 30 min od nie odebranego telefonu okazuje sie że oferta już nie aktualna - co już kogoś zatrudnili?! (skoro dzwonią dopiero zapisać na rozmowę kwal.?!) Jeśli tak traktują kandydatów do pracy to 100 razy bym sie zastanowił czy "dobrze" zrekrutują dla mojej firmy. Rozczarowanie!!!
zdjecie uzytkownika
leso - 2015-11-25 18:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę dziwne jest dla mnie to zachowanie firmy, chociaż może potrzebują tyle osób zatrudnić, że nie są w stanie zgrać wszystkiego włącznie z rekrutacją ? To byłoby na pewno uznane jako wielki strzał w stopę. Z drugiej jednak strony - może firma wcale nie planuje ludzi zatrudniać na dłuższy okres czasu więc im specjalnie nie zależy na długofalowej współpracy..
zdjecie uzytkownika
chromowana - 2015-12-05 20:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieprzycie.....byłam na umowie zlecenia teraz przeszlam na umowe o prace bo chcialam zarobki nie sa zle za 8 godzin pracy jedna sobote 1700. Można sobie dorobic weekendami czy robiąc dwunastki. Praca lekka atmosfera fajna ludzie spoko i szefostwo tez sie normalne trafilo liderzy tak samo. Polecam smialo.
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-12-05 23:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@chromowana wydaje mi się, że ludzie narzekają, bo jednak 1700 złotych za 160 godzin w miesiącu plus jedna sobota, to nie jest za wiele. Fajnie jednak, że atmosfera jest w porządku.
zdjecie uzytkownika
obecny - 2016-01-04 14:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem na umowie zlecenie.Jeśli nie dostanę w styczniu umowy o pracę to odchodzę
zdjecie uzytkownika
ic - 2016-01-04 20:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@obecny, myślę, że takie insynuację kieruj nie tutaj na forum ale do szefa, bo to od niego zależy czy dostaniesz umowę czy nie, nie od forowiczów,poza tym jeżeli nie ma do twojej osoby zastrzeżen,to pewnie ją otrzymasz
zdjecie uzytkownika
obecny - 2016-01-07 07:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do szefa mam kierować?Niby czemu do szefa skoro obiecywali na rozmowie że umowa będzie.Mam się prosić?Trochę to kiepskie.
zdjecie uzytkownika
suwak - 2016-01-08 00:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a do kogo, jak nie do szefa? Wydaje mi się, że skoro umowa miała być, a nie ma jej, to szef firmy jest jedyną osobą, która ma odpowiednie kompetencje, by to wyjaśnić.
zdjecie uzytkownika
boja - 2016-01-12 11:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie
jest ogłoszenie z Bolesławca,ze firma szuka ludzi,podany tylko nr telefonu,jak dzwonię podaje,że nie ma miejsca w skrzynce.
W ogłoszeniu jest tez napisane,że wszelkie informacje na miejscu-no i super-tylko gdzie? szukam firmy,danych adresowych czy jakiegokolwiek opisu firmy i wyskakuja tylko ogloszenia o pracę.Gdzie u licha na terenie Boleslawca ta firma ma siedzibę?
zdjecie uzytkownika
lumek - 2016-01-12 12:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@boja coz wcale mnie to nie dziwi- zachowanie tej firmy jest przez wiele prawdziwych osob tutaj opisywane. Ci ktorzy pisza jaka to nie jest przyjemna atmosfera to wlasnie ci wspaniali szefowie ktorzy uwierz od wielkiego dzwonu sie pojawiaja i - naprawde nie naprawcuja sie wiec dl anich praca super.
Nieprofesjonalne podjescie tej firmy i traktowanie ludzi jak smieci z ktorych robi sie idiotow ze niby umowa bedzie. Standard.
Odpusc sobie bo widac od razu na poczatku z kim masz pracowac.
zdjecie uzytkownika
okruszek - 2016-01-12 15:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownikiem Formel D. Atmosfera u nas między pracownikami jest fajna z liderami też. Ale szczerze? lepiej sobie znajdźcie inną firmę bo tu niskie zarobki żadnych podwyżek.....bida bida bida! pracuję cztery miesiące.
zdjecie uzytkownika
eurythmicks - 2016-01-18 18:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem, szukają teraz inżynierów jakości do gliwic, jeleniej góry, poznania i świebodzina, uważam że dobre warunki pracy, ale trzeba mieć wykształcenie techniczne i prawo jazdy
zdjecie uzytkownika
daveboo - 2016-01-19 09:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inżynierów szukają ale jeździsz własnym samochodem, ja dziękuje za taki układ. Ta firma raczej robi dużo aby wyciągnąć od pracownika a nie dać nic od siebie.
Nie daj się nabrać - obiecują dużo ale to tylko obiecanki.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-20 19:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@daveboo no ale jeździsz swoim autem, a firma ci oddaje pieniądze za paliwo? Jeśli tak to nie ma dla mnie problemu. Nie wydaje mi się, by to były tyko takie obiecanki, bo firma jest porządna i znałem ją już zanim stwierdziłem, że chcę u nich pracować. Złożyłem cv na inżyniera jakości w Poznaniu. Wymagania nie były jakieś duże, bo wykształcenie techniczne, doświadczenie na podobnym stanowisku, język angielski, no jak to zawsze. Ale wiem, że mogę tu sporo zarobić.
zdjecie uzytkownika
jared - 2016-01-24 20:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To, że firma oddaje za paliwo nie załatwia sprawy, bo jednak eksploatujesz samochód i na tym tracisz @Ja. Ważne, że dają umowę o pracę. Tak mi się o uszy obiło.
zdjecie uzytkownika
kotek - 2016-02-09 11:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie bo dajecie się oszukiwać.Przykład pracowników Opla w Gliwicach...

W przypadku umowy zlecenia, zleceniobiorca nie powinien być zobowiązany do świadczenia usług w siedzibie pracodawcy, na udostępnionym stanowisku pracy, ani w godzinach pracy przez niego wyznaczonych. Dlatego w postępowaniu o stwierdzenie istnienia stosunku pracy, Sąd Najwyższy jako dowód przemawiający za istnieniem stosunku pracy uznał m.in. podpisywanie przez zleceniobiorcę listy obecności.

Z tego co wiem pracownicy podpisują godzinówki i wyznaczane mają godziny pracy(jeśli ktoś mi coś zleca to sam decyduję kiedy to zrobię) więc nie mogą pracować na zleceniu tylko na umowie o pracę.

Kolejny przykład...

W zakresie wynagrodzenia Sąd Najwyższy badał, m.in. czy zleceniobiorca wystawiał rachunki w związku z zawartymi umowami zlecenia, czy też wynagrodzenie było mu wypłacane na zasadach dotyczących pracowników zatrudnionych na umowę o pracę.

Czy któryś z pracowników FormelD wystawia rachunki dla dla Formela?

Kolejny przykład...

Cechą charakterystyczną umowy o pracę jest zapewnienie środków pracy przez pracodawcę. Mogą być to przykładowo: narzędzia np. komputer, materiału, czy telefon służbowy, odzież ochrona. Natomiast w przypadku zleceniobiorców zapewnienie środków pracy powinno leżeć po ich stronie.

Pytanie zatem czy FormelD ubrał was od podstaw i zapewnił środki do wykonywania pracy?Na pewno tak więc nie możecie pracować na zleceniu.

Przykłady można mnożyć ale ja odsyłam do art.22kp.


Podsumowanie.

Sądy pracy orzekają najczęściej według zasady „dla dobra pracownika”. Dlatego tak istotne jest zawarcie takiej umowy zlecenia i skonstruowanie jej postanowień, tak, aby w przypadku postępowania o ustalenie stosunku pracy można było udowodnić, iż ta konkretna umowa nie spełnia warunków uznania jej za umowę o pracę, zgodnie z art. 22 k.p.
zdjecie uzytkownika
ic - 2016-02-09 18:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie słyszałem o firmie która zaraz po 4 miesiacach daje podwyzki od tak sobie, najpiwer sie ustala przed podpisaniem umowy, ze podwyzka ma byc po 3 miesiacach,najlepiej na pismie to miec, bo na słowo to wiadomo jak to wyglada.
zdjecie uzytkownika
noju - 2016-02-15 20:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy przypadkiem IC nie jest tak, że firma jest oporna w wypłącaniu podwyżek ? OStatnio sporo key account managerów potrzebowali ale nie wiem czy już poznajdywali ludzi..
zdjecie uzytkownika
tolek - 2016-02-21 17:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@noju z tego co widze to znaleźli już nowych pracowników bo nie moge znaleźć nowych ofert pracy z firmy. Ciekawe czy na dzień dobry oferują umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
nienormalnana - 2016-02-22 17:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na początek umowa zlecenie a potem prosisz sie jak pies o umowe o prace ktora dostajesz najwczesniej po przepracowanych trzech miesiacach.....idzcie sobie do innej firmy. Siedziba firmy w Gliwicach a formely wszedzie porozwalane po miastach jak cos chcesz załatwiac to ciągle listownie wszystko....nic na miejscu pracy się nie dowiesz a mailowo czy listownie to ch....za listy nikt ci nie zwroci.
zdjecie uzytkownika
T - 2016-02-24 12:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Formel D jest beznadziejna a team liderzy są również beznadziejni. Obiecuja umowy, których nie ma. Traktuja pracowników jak maszyny i śmieci. Firma jest niekompetentna i nikomu jej nie polecam.
zdjecie uzytkownika
nijaki - 2016-02-24 21:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaproponowali 12 brutto na jakości ile to wyjdzie netto . Nie jestem studentem.
zdjecie uzytkownika
ad - 2016-02-26 14:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nijaki - 2016-02-24 21:03:34]:
Przy opłacaniu dodatkowego chorobowego które jest dobrowolne stawka netto wychodzi około 8,70 na rękę , bez dobrowolnej składki chorobowej 8,90
zdjecie uzytkownika
Lewactwo - 2016-02-29 05:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do tego dochodzi jeszcze niedokładnośc jeśli chodzi właśnie o te składki podatki dużo osób się skarzy że ucinaja wypłaty o grube setki tłumacząc się właśnie jakimiś śmiesznymi wyliczeniami. Ponadto nie dowiesz się ile faktycznie wychodzi za nadgodziny w soboty niedziele na tym też dobrze sobie kase kręcą. Przyjmują cały czas nowych bo ktoś ma stowe za każda przyjęta osobę....uważajcie też co podpisujecie w tej firmie bo z tym też się zle dzieje...Ty jesteś dla nich maszynka do zarabiania pieniędzy dla nich heh Ty się nie liczysz w tej firmie. Wszyscy mówią jaka to atmosfera nie jest wspaniała...atmosfera zwłaszcza w zaklamanym towarzystwie gdzie w pracy wchodzą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liderom a poza praca psioczą na nich że uszy wiedna.....praca idealna dla lizusow i wazeliniarzy którzy dadzą śpię wyr...chac nawet bez wazeliny haha. Ale poza tym jest ok.....hahaha
zdjecie uzytkownika
kasta - 2016-03-02 19:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy specjalnie oszukują na kasie ale..
prawie zawsze się nie zgadza.Może to niekompetencja w biurze?Druga sprawa-obiecują umowę o pracę ale tylko TL je mają.Nie słyszałem o pracownikach(czyt. robolach)aby je mieli.Firma dobra dla kogoś kto chce dorobić mając inny stały dochód.Kolejni ludzie się zwalniają bo zostali oszukani.
zdjecie uzytkownika
Troszkutroszku - 2016-03-04 18:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowę o pracę dają po trzech miesiącach Ale dostajesz marne grosze.......nie opłaca się. Potrafią w każdej chwili zadzwonić i ściągnąć cię do pracy bo nie ma komu robić albo nikt nie chce chodzi o weekendy. Niekompetencja w biurze owszem i to we wszystkim hehe
zdjecie uzytkownika
LuK - 2016-03-10 20:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tej firmy nie polecam nikomu. Firma Formnel D jest beznadziejna trzymają osoby które sa niekompetentne a te co są dobre to zwalniaja albo robia tak zeby sami sie zwolnili. Nikomu ale to nikomu nie polecam a liderzy to ludzie nieznajacy sie na pełnieniu tych obowiazków.
zdjecie uzytkownika
Oplowiec - 2016-03-10 20:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Chciałem poinformować ze firma Formel D wykazuje się dużą niekompetencją. Wobec pracowników zachowuje się wręcz nieludzko, dyktując i narzucając formę pracy oraz nie liczą się ze zdaniem pracowników. Ponadto liderzy myślą, że pozjadali wszelkie rozumy. Firmy Formel D nie polecam nikomu, chyba że ktos ma mocne nerwy, żeby się uporać z kadrą. Obiecują umowy- których nie ma oraz podwyżek- których też nie ma.
zdjecie uzytkownika
Modlishka - 2016-03-11 10:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Formel D od trzech lat jako inspektor. jesetem zadowolona. umowe o prace otrzymalam po roku, ale jestem zadowolona. sqs, sqp placą 7,50 zł/godz i to oni traktują ludzi jak śmieci, w dodatku wymagają samozatrudnienia!!
poza tym widać że można dojść wyżej. projekt menadzer jest naprawde pszystojny!
zdjecie uzytkownika
szymon - 2016-03-11 20:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2015-09-09 16:15:25]:
ja pracuje w Formel od pierwszego tego miesiąca i fajnie się zapowiada jak coś to potrzebują ludzi od zaraz w Legnicy na 100% jak dowiem się więcej to dam znac
zdjecie uzytkownika
Wiwat - 2016-03-12 16:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dawaj @szymon znać, ja się z chęcią dowiem szczegółów, chociaż w sumie widziałem oferty na kontrolera jakości w Legnicy. Jak potrzebują od zaraz to może łatwiej będzie się dostać :) Wymagania i tak nie są duże, bo wyższe wykształcenie i doświadczenie na podobnym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
Troszkutroszku - 2016-03-13 08:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak można dojść wyżej... liząc tyłki tym przy biurku!! ....co najwyżej ze zwykłego kontrolera na lidera ale awans haha lider zresztą też sprawdza lampy i zajmuje się tym co kontrolerzy. Wazeliniarze i podpier.alacze dobrze tu tylko żyją haha. Ci co mają rodziny są tam przegrani bo każdy jeden tam przeżywa te lampy jakby to conajmniej dzieci własne były.....to już pod chorobę psychiczną u niektórych chyba podchodzi haha powinni stworzyć etat dla jakiegoś psychologa na konsultacje haha
zdjecie uzytkownika
Mały - 2016-03-13 19:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Formel D moim zdaniem juz dawno powinna wyleciez z Opla ponieważ robia takie buble (NOKI) ze masakra. Naprawde sie dziwie ze taka firme dalej trzymia. A tak jak mowia inni jak bedziesz do dupy wchodzic to moze umowe sie dostanie. A tak z miesiaca na miesiac przedłuzaja . Nie POLECAM.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2016-03-14 18:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Gliwicach słyszałam dużo dobrego o firmie, a właśnie widzę, że szukają kogoś na pracownika biurowego w dziale finansowym. Nie dość, że weekendy wolne to można liczyć na umowę o pracę. Wymagają tylko 2 lat doświadczenia na takim stanowisku. Ktoś wie jak wyglądają zarobki osób w biurze?
zdjecie uzytkownika
obserwatorka - 2016-03-16 12:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Większość liże 4 litery.
A ja kręcę filmy.
Legnica
:*
zdjecie uzytkownika
uti - 2016-03-16 18:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwatorka - 2016-03-16 12:44:43]:
W formelu widziałem , ze poszukują w tej chwili ludzi na stanowisko pracownika biurowego do działu finansowego. Dobre warunki i wcale niewielkie wymagania
zdjecie uzytkownika
re - 2016-04-05 20:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeszedłem 2 rekrutacje 1 osobiście i karzac czekac i zapisuje w notesie moje nada i nr tel moj. 2 rekrutacje przez 2 przez tel! Co mnie jeszcze czkeka?
Ubiegam sie o stanowisko kontrel jakosci!
Pomuzcie co mowic czy tam sa jakies testy czy sie odrazu podpisuje umowe
zdjecie uzytkownika
romr - 2016-04-05 20:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@re wcale mnie nie dziwią wieloetapowe rekrutacje i wysopkie wymagania, dostosuj się. Automotive Service Industry jak branża potrzebuje specjalistów najlepszych i ma prawo wymagać
zdjecie uzytkownika
re - 2016-04-06 08:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wyglada jak cie juz do biura zaprosza i co tam sie zwykle robi? Chodzi mi o stanowisko kontroler jakosci
zdjecie uzytkownika
citi - 2016-04-07 12:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miejsce : Bolesławiec

Przed świętami wielkanocnymi bylem na rozmowe to bym raczej wtorek.
I po zakonczeniu rozmowy Pani mnie zapisala do notesu imie i nazwisko i do dziś nie zadzwonili!
Mam pytanie do was czy oni jak zapisza twoje dane to naprawde zadzwonia ? I jak dlugo sie czeka?

Prubowaem sie potem dowiadywaćć na wlasna reke. Okazalo się ze rozmawawialem z przedsawciel firmy formel d. ale nie pytalem o to bo kobiet miala barwy sgl global.
zdjecie uzytkownika
spoina - 2016-04-09 19:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bo nic tak nerwów moich nie koi, jak widok spawu kochani moi. Pozdrawiam Lear
zdjecie uzytkownika
pisowcy - 2016-04-11 19:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak potraficie włazić w tył** bez wazeliny to zapraszam.....idealne miejsce buahahah
zdjecie uzytkownika
LISTEWKA - 2016-04-12 15:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlatego jako Formel, dużo lepiej mamy w Faureci ;)
zdjecie uzytkownika
ziom - 2016-04-12 20:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mialem rekrutacje we wtorek tydzien temu przez tel. I na koncu rozmowy bylo do ussyszenia co to znaczy? ciag dalszy bedzie? jesli tak to jak dlugo sie czeka az do biura wezma.
zdjecie uzytkownika
ziom - 2016-04-12 20:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziom - 2016-04-12 20:46:10]:
Do usłyszenia mialo byc:)
zdjecie uzytkownika
Eddie - 2016-04-20 23:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obecny - 2016-01-04 14:32:48]:
Tak, ale w Polsce ciężej zarobić, ja teraz dostałem 1800 zł miałem chyba z 8 nadgodzin, plus dojazdy 1000 zł. Łącznie 2800. Wkurzają trochę telefony, typu "za godzine bądź tu i tu" albo rzucanie po zmianach. Ale mnie to odpowiada, nie lubię monotoni, a lubię zmiany.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa na ogólne tematy. Jestem studentem na studiach dziennych i nie było problemu abym pracował dorywczo czyli wtedy kiedy mi pasuje. Trzeba było zrobić test z pomiaru suwmiarką, test na daltonizm i prosty test matematyczny jak i z zdolności manualnych.
Pytania: brak
zdjecie uzytkownika
Eddie - 2016-04-20 23:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2016-01-20 19:17:05]:
Tak, tylko, że płacą odkąd zamkniesz drzwi od domu (czas dojazdu) i do momentu jak zamkniesz za drzwi z domu za sobą, a nie tylko za godziny pracy i 0,85gr od kilometra. Więc masz za paliwo i ewentualne naprawy.
zdjecie uzytkownika
Eddie - 2016-04-20 23:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [T - 2016-02-24 12:42:31]:
No kurde, to na maile jak muszę coś załatwić to mi duchy odpisują! Albo mam halucynacje.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Firma FORMEL D!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma FORMEL D
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert