Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Firma FORMEL D

Pracowałeś w firmie Firma FORMEL D i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
corbis - 2013-06-13 15:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm zarobki wahają sie od 1700 do 3500zł.
Umowe dostaniesz droga pisemną co miesiąc dostarczona przez listonosza.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-19 20:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@corbis, pewnie jesteś ich wysłannikiem i sam dostarczasz te umowy :))) A tak na poważnie, to jakie są tam teraz warunki pracy, to prawda, że można się dogadać z kierownikiem zmiany i jak pracujesz do późna, to nie przychodzisz na rano?
zdjecie uzytkownika
Hunk - 2013-11-18 20:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chcialbym sie za pytac jakie sa umowy dawane, i na jaki jest okres praca
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-09-14 21:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem zapytać jak wyglądają w formelu zarobki netto? I jakie są szansę na umowy?
zdjecie uzytkownika
Szefu - 2014-09-28 14:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zleceniowki daja i obiecuja co miesiac ze od nastepnego...beda umowy :D na przerwie potrafia przyjsc i powiedziec ze dzis musisz zostac na 12 :D
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2014-10-11 14:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mają jakąś stronę ? Jak się dostać do tej pracy ? Na czym konkretnie polega praca w Formel D?
zdjecie uzytkownika
For you - 2014-10-13 13:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciezko znalezc jakies informacje o tej firmie, moze ktos cos napisac wiecej? Czym sie zajmuja i na jakie zarobki mozna liczyc>? Slyszalem, o jakichs pakietach socjalnych, ale nie wiem czy w to wierzyc. Gdzie miesci sie siedziba firmy i kogo najczesciej szukaja do pracy? Szukam bardzo pilnie pracy, dzieki
zdjecie uzytkownika
pawelek - 2014-12-05 14:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szefu - 2014-09-28 14:37:02]:
A jak ktos nie może zostać to co wtedy?? Przecież poza praca jest też zycie osobiste... I dlaczego te umowy podpisuje sie co miesiac, nie mozna raz a normalnie? Nawet i zlecenie.... Jaka jest wogle atmosfera w pracy? Jaka jest rotacja pracowników ? Jak motywowani i oceniani są pracownicy? Jezeli chodzi o wynagrodzenie to chyba nie jest najgorsze z tego co czytam....
zdjecie uzytkownika
zdzicho - 2015-01-15 18:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, zawsze mnie to wkurzało, że zefowie to zykle w takich skrajnosciach żyją, że wiesz jak jest tak, że albo się co chwila dopytuje co u Ciebie i wtrąca, albo w ogóle nie obchodzi go to co robis zpo pracy i ż epraca powinna być dla Ciebie najważniejsza ta naparawde..a jak jest u was, ale bez ściemy prosze.
zdjecie uzytkownika
Sadx - 2015-03-23 18:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To przecież jest nienormalne żeby podpisywać umowę z miesiąca na miesiąc, nie można nic zaplanować bo za kilka dni można być już bez pracy. Ja nie chcę się pisać na takie coś, ale potrzebuję pracy. Jest możliwość albo jakiś sposób żeby podpisać umowę na dłuższy okres czasu ? Przynajmniej na miesiąc tak na początku ?
zdjecie uzytkownika
Franio - 2015-04-08 20:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też bardzo chętnie dowiedziałbym się jak wygląda atmosfera, a raczej jak wygląda współpraca między szefostwem a pracownikami. Z tego co napisaliście to ja bym nie był za bardzo zadowolony gdyby ktoś mi w trakcie pracy mówił, że muszę zostać jeszcze pare godzin. Co się stanie jeśli np mam coś zaplanowane i nie mogę zostać ?
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-04-23 18:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że to wszystko kwestia dogadania tak naprawde i nikt nie będzie Ci miał za złe, że chcesz raz wczesniej wyjśc albo coś takiego, pracownicy, mam racje?
zdjecie uzytkownika
kontroler - 2015-05-12 16:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem pracownikiem tej firmy. Nie jest tak źle. Atmosfera między pracownikami jest ciepła a z kimś wyżej. mmm... no jak to z śmietanką bywa. Nie regularny i bardzo rzadki. Najczęściej informacje przekazują liderzy. Najgorszy jest kontakt z pracownikami firmy która jest klientem i zleca przesort czy rework. Zawsze pracownicy jakości są ostrzegani jako pasożyty i szukają pożywki na ich błędach, donoszą, sporządzają raporty z niedociągnięć. Jeśli osoba, która chce się zatrudnić w tej firmie jest delikatna na opinię innych to może się nabawić nerwicy. Dla wszystkich tych pracowników pojawienie się kontroli jakości jest wielkim szokiem ale po 2-3 tygodniach staje się normą i raczej później jest fajnie:) Po pracy ponad rok na jednym projekcie już nawet traktują mnie szacunkiem i radzą się w wielu sprawach. Najgorsze jest to wkroczenie na projekt.
Druga sprawa projekty. Bywają różne. Nie raz jest tak, że w czasie 8h pracy jest tylko jej na 2 h (np 15 min pracy potem przerwa znowu 15 min i przerwa bo tak produkcja leci a my odpowiadamy za jej płynny przepływ). A są tak ciężkie projekty e trzeba pracować całe 8h z ciężkimi elementami metalowymi. W wielu wypadkach nie ma miejsca na rutynę bo projekty zmieniają się co 2 miesiące i nie można się nabawić nudy.
Co do nadgodzin. Nie raz jest tak że muszą one być bo np. projekt się rozwija a pracowników mało albo nagle otwiera się projekt i nie jest możliwość szybkiego ściągnięcia kogoś. Może jestem zbyt wyrozumiała ale to rozumiem i często się zgadzam na nadgodziny. Weekendy pracujące to bardzo rzadka sprawa i można się dogadać z liderem. Nikogo nie zmusi ani nie przystawi broni do głowy za to że nie chce przyjść. Po za tym jak lider ma jakiś problem to można się dogadać z pracownikami zawsze jakaś dobra dusza zamieni się zmianami albo zastąpi. Chyba że się wszystkim zalezie za skórę.
Co do umów niema co się obawiać. Trzeba się na prawdę narazić żeby nie były przedłużone. Czyli notorycznie się spóźniać (ale takie solidne po 1h) i lekceważyć pracę, nie stosowanie się do procedur (ale naganne, takie małe uchybienia są korygowane przez ponowne przeszkolenie).
Więc tak na podsumowanie. Nie jest źle i nie należy się jej obawiać oraz należy się przygotować na opór ze strony ludzi kontrolowanych.
zdjecie uzytkownika
slabo - 2015-05-15 19:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich i z góry ostrzegam tych, którzy wahają się przed podjęciem pracy w tej firmie. Przynajmniej w Poznaniu/Swarzędzu. Stawka słaba, godzin mało. Przy przyjmowaniu do pracy obiecują, że po 3 miesiącach umowa o pracę i podwyżka, a jak przychodzi co do czego to odwracają kota ogonem. Szef wzburzony, że wgl się upominam o to, co obiecywano na początku. W dodatku mówi, że "jak do tej pory mieliśmy same straty, bo wiesz sam jak to wyglądało" (w domyśle mało pracy i płacili postojówki, które wyliczali na postawie 50% z 7h dziennie, bo wg nich tyle ma pełnoetatowy dzień). Wszystkim obiecuję umowę o pracę, a jednak się nie wywiązuje. Jak ktoś jest studentem, osobą bez doświadczenia, która chce gdzieś je zdobyć albo zwyczajnie nie zależy jej na pensji to szczerze polecam, bo stawka 1100-1300 na porządku dziennym. Do tego dojazd słaby. Bez auta ciężko, bo schodzi sporo na dojazdy. a przy pracy ok6h dziennie pozostaje jakieś 40zł po odliczeniu kosztów podróży.
Jedyne co jest na plus to atmosfera, ale chyba nie o to chodzi.
zdjecie uzytkownika
dam sobie spokój - 2015-05-18 21:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba dam sobie spokój, bo mi tez podczas rozmowy obiecywano umowę o pracę.chore
zdjecie uzytkownika
dziwny pan ze stocku - 2015-05-18 22:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kontroler - 2015-05-12 16:25:05]:
a jak wygląda zarobkami ?
zdjecie uzytkownika
dziwny pan ze stocku - 2015-05-18 22:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [slabo - 2015-05-15 19:40:12]:
czym się dokładnie zajmowałeś
zdjecie uzytkownika
Kontroler - 2015-05-21 00:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dziwny pan ze stocku - 2015-05-18 22:04:20]:
Kontrona elementów lakierowanych i chromowanych, wtrysków polimeroychi detali metalowych, kontrola finalna różnych zespołów, kontrola pracowników (audyty wewnętrzne), przesort dostaw z zewnątrz do naszego klienta. :)
zdjecie uzytkownika
Kontroler - 2015-05-21 00:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dziwny pan ze stocku - 2015-05-18 22:04:20]:
Nie jest źle moim zdaniem jeśli chodzi o zarobki (w zależności od miesiąca ile było pracy 1400-3000) tylko, że śmieciówka i nie ma co liczyć na umowe o pracę.
zdjecie uzytkownika
Roden - 2015-05-23 22:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nikt w Formel D nie posiada umowy o pracę ? Wydaje mi się, że dobrzy pracownicy, Ci którzy się sprawdzili powinni być nagradzani właśnie przynajmniej taką umową. Żeby mieli pewność, że utrzymają tą pracę na dłuższy czas. Bo życie w niepewności i takie odświeżanie umowy co jakiś czas nie jest dobrym wyjściem.
zdjecie uzytkownika
stelt - 2015-06-10 21:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Roden - 2015-05-23 22:29:16]:
Jestem pracownikiem z Boleslawca, umowy na etat na poczatku owszem nie bylo, ale po kilku miesiacam najbardziej wartosciowym pracownikom sa jaknbardziej dawane.
Z tego co sie teraz orientuje umowy w Bol. ma ok 7 osob.
zdjecie uzytkownika
kontroler - 2015-06-14 21:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No u nas się dostaje po 4,5 roku pracy co jest śmieszne.
zdjecie uzytkownika
565 - 2015-07-20 01:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co to za firma ogłaszaja sie w sosnowcu i dostałem tele do jakiegos Jakuba
zdjecie uzytkownika
luki12 - 2015-07-27 15:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [565 - 2015-07-20 01:11:37]:
daj sobie lepiej z nimi spokój lepiej znajdź coś normalnego bo nie będziesz wiedział czy w przyszłym miesiącu będziesz miał za co rodzinę wyżywić tak jak zrobili w B. z ludźmi.
zdjecie uzytkownika
tula - 2015-08-20 15:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie wartosciowi powinni dostac umow eo prace. zawsze to nagrodzenie pracownika za jego prace, a @luki12 co sie niby stalo z ludzmi? bo nie rozumiem. ja osobiscie chce sprobowac tam pracy, wiem ze jakis czas temu poszukiwali osob na stnaowisko kontroler jakosci. nie wiecie czy niedlugo tez beda robic nabory, bo narazie ani widu ani slychu w internecie?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-09-09 16:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem praca w Bolesławcu znów się zaczęła i szukają ludzi
zdjecie uzytkownika
gumi - 2015-09-19 23:09:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiście nic o tym nie słyszałem, no ale także nigdzie w internecie nie mogę znaleźć żadnych ogłoszeń o pracę, może jednak warto by było wyjść z domu i osobiście spróbować się zatrudnić w siedzibie firmy.. ? Podobno takie działanie jest bardziej skuteczne niż te nowoczesne metody przez sam internet.
zdjecie uzytkownika
INSPEKTOR - 2015-10-06 10:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć wszystkim. Właśnie zatrudniłem się do firmy FORMEL D 02,10,2015 i muszę powiedzieć że jestem bardzo zadowolony. Pracuję na terenie zakładu Opla w Gliwicach. Praca faktycznie jest bardzo przyjemna i tak jak powiedział mój przedmówca, zdarza się, że jest się w pracy 8h, a pracy jest na 2h ponieważ wózkowi są w plecy i nie wyrabiają się po prostu z dostarczaniem części. Podejście do pracownika jest iście zachodnie czyli:
bez nerwów, stresu, brak jakichkolwiek chorych norm, nikt nie stoi nad tobą ze stoperem i nie mierzy Ci czasu, jak czegoś nie rozumiesz to masz się pytać choćby 10 razy, a jak dalej nie rozumiesz wykonywanej pracy to Ci dadzą łatwiejszą. Naprawdę polecam tą pracę i jak by ktoś chciał się zatrudnić na obszarze śląska to proszę dzwonić do mnie, a ja dalej przekieruję, nr. tel. (usunięte przez administratora)Karol. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kobieta - 2015-10-13 11:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy do tej pracy przyjmują również kobiety? Czy jest to trudna praca i na czym mniej więcej polega?
zdjecie uzytkownika
iwo - 2015-10-20 03:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kobieta - no słuchaj jest równouprawnienie i kobieta zawsze ma szansę znaleźć zatrudnienie, więc wydaje mi się że warto spróbować. Na pewno zawsze mają jakieś interesujące oferty pracy, zwłaszcza, że atmosfera w pracy jest całkiem przyjemna. Skoro zajmują się sprzedażą detaliczną, to chyba nie jest to branża zamknięta tylko dla mężczyzn.
zdjecie uzytkownika
merlin - 2015-10-20 03:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a ja akurat szukam pracy jako wózkowy, widzę, że w formel d może byc szansa na taką prace, skoro tak wózkowi sie nie wyrabiają ze swoja pracą. Pytanie przy okazji jak tutaj jest z kwestią nadgodzin, bo jesli faktycznie tyle tej pracy i brak ludzi to obawiam się, że nadgodziny mogą byc bardzo często.
zdjecie uzytkownika
frums - 2015-10-25 16:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODRADZAM Wszystkich którzy chcą z nimi pracować przestrzegam - to nie jest dobra firma.
na pewno nie dadzą umowy o prace a jak coś obiecują to wiedz ze nie dotrzymają słowa na 100%
$ to naprawdę mierna a atmosfera i szefostwo - zależy gdzie trafisz ale uważałbym na to cwaniactwo.
ODRADZAM. Szukajcie czegoś innego i nie dajcie się nabrać .Część z tych opinii to właśnie od nich żeby ludzi nie odstraszać jak jest naprawdę bo nie mieli by dużych pensji i na kim zarobić.
NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ.
zdjecie uzytkownika
Kwark - 2015-10-31 12:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [INSPEKTOR - 2015-10-06 10:18:04]:
Napisz też o tym, że jeżeli zwerbujesz osobe i przepracuje miesiąc to masz 100 PLN premii.
zdjecie uzytkownika
eleminator - 2015-11-07 18:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a więc, formel d, duże zmiany, dużo obiecują, a ludzi jak zero traktują, praca wygląda tam nie zbyt ciekawie, chcieli by ludzi co nawet nie jedzą, już się znalazł bohater co sypnął tekstem że przecież on nie jadł przez 8 godzin, więc mam sam zrozumieć że jak on nie zjadł nic to nikt nie może także jeść? super, rzucają ludźmi jak popadnie, czyli : idzie się na pierwszą zmianę a potem po dwóch dniach wyrzucają ciebie na drugą zmianę plus na inne miejsce, nie interesuje ich to czy masz dojazd czy też nie, mówią że tylko na oplu są zlecenia, no to ciekawe bo mają także przecież na segro A, oraz w plastic omnium na tulipan park, lila logistics, więc popatrzcie sami jakie to duże ZMIANY CZYLI : kłamstwa, oraz wyrzucają ludzi z pracy bez powodu, niech więcej ludzi napisze najlepiej jak tam jest ale oczywiście pisząc jak tam rzeczywiście jest, nie wspomnę już o tym pryszczatym imbecylu co siedzi w biurze i ludzi ma za małpy ale to szczegół, ledwo awans i już myśli że jest najlepszy, a wielu wie, że formel został wyrzucony kilka lat temu z opla ono i crs ma powiedzmy więcej opcji niż formel d, więc nie polecam formela, nie piszę już o team prevent co znajduję się tam ekipa, co doprowadziła formela wcześniej do upadku tak zwani kierownicy, co nawet firmą dobrze kierować nie umieli
zdjecie uzytkownika
eleminator - 2015-11-08 16:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a więc, formel d, duże zmiany, dużo obiecują, a ludzi jak zero traktują, praca wygląda tam nie zbyt ciekawie, chcieli by ludzi co nawet nie jedzą, już się znalazł bohater co sypnął tekstem że przecież on nie jadł przez 8 godzin, więc mam sam zrozumieć że jak on nie zjadł nic to nikt nie może także jeść? super, rzucają ludźmi jak popadnie, czyli : idzie się na pierwszą zmianę a potem po dwóch dniach wyrzucają ciebie na drugą zmianę plus na inne miejsce, nie interesuje ich to czy masz dojazd czy też nie, mówią że tylko na oplu są zlecenia, no to ciekawe bo mają także przecież na segro A, oraz w plastic omnium na tulipan park, lila logistics, więc popatrzcie sami jakie to duże ZMIANY CZYLI : kłamstwa, oraz wyrzucają ludzi z pracy bez powodu, niech więcej ludzi napisze najlepiej jak tam jest ale oczywiście pisząc jak tam rzeczywiście jest, nie wspomnę już o tym pryszczatym imbecylu co siedzi w biurze i ludzi ma za małpy ale to szczegół, ledwo awans i już myśli że jest najlepszy, a wielu wie, że formel został wyrzucony kilka lat temu z opla no i crs ma powiedzmy więcej opcji niż formel d, więc nie polecam formela, nie piszę już o team prevent co znajduję się tam ekipa, co doprowadziła formela wcześniej do upadku tak zwani kierownicy, co nawet firmą dobrze kierować nie umieli
zdjecie uzytkownika
rozczarowany - 2015-11-23 17:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zero profesjonalizmu w rekrutacji - brak odpowiedzi na pytania dot. oferty, brak wiedzy o ofercie i czymkolwiek. A co do pracy u nich to taka sama sytuacja - po 30 min od nie odebranego telefonu okazuje sie że oferta już nie aktualna - co już kogoś zatrudnili?! (skoro dzwonią dopiero zapisać na rozmowę kwal.?!) Jeśli tak traktują kandydatów do pracy to 100 razy bym sie zastanowił czy "dobrze" zrekrutują dla mojej firmy. Rozczarowanie!!!
zdjecie uzytkownika
leso - 2015-11-25 18:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę dziwne jest dla mnie to zachowanie firmy, chociaż może potrzebują tyle osób zatrudnić, że nie są w stanie zgrać wszystkiego włącznie z rekrutacją ? To byłoby na pewno uznane jako wielki strzał w stopę. Z drugiej jednak strony - może firma wcale nie planuje ludzi zatrudniać na dłuższy okres czasu więc im specjalnie nie zależy na długofalowej współpracy..
zdjecie uzytkownika
chromowana - 2015-12-05 20:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieprzycie.....byłam na umowie zlecenia teraz przeszlam na umowe o prace bo chcialam zarobki nie sa zle za 8 godzin pracy jedna sobote 1700. Można sobie dorobic weekendami czy robiąc dwunastki. Praca lekka atmosfera fajna ludzie spoko i szefostwo tez sie normalne trafilo liderzy tak samo. Polecam smialo.
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-12-05 23:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@chromowana wydaje mi się, że ludzie narzekają, bo jednak 1700 złotych za 160 godzin w miesiącu plus jedna sobota, to nie jest za wiele. Fajnie jednak, że atmosfera jest w porządku.
zdjecie uzytkownika
obecny - 2016-01-04 14:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem na umowie zlecenie.Jeśli nie dostanę w styczniu umowy o pracę to odchodzę
zdjecie uzytkownika
ic - 2016-01-04 20:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@obecny, myślę, że takie insynuację kieruj nie tutaj na forum ale do szefa, bo to od niego zależy czy dostaniesz umowę czy nie, nie od forowiczów,poza tym jeżeli nie ma do twojej osoby zastrzeżen,to pewnie ją otrzymasz
zdjecie uzytkownika
obecny - 2016-01-07 07:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do szefa mam kierować?Niby czemu do szefa skoro obiecywali na rozmowie że umowa będzie.Mam się prosić?Trochę to kiepskie.
zdjecie uzytkownika
suwak - 2016-01-08 00:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a do kogo, jak nie do szefa? Wydaje mi się, że skoro umowa miała być, a nie ma jej, to szef firmy jest jedyną osobą, która ma odpowiednie kompetencje, by to wyjaśnić.
zdjecie uzytkownika
boja - 2016-01-12 11:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witajcie
jest ogłoszenie z Bolesławca,ze firma szuka ludzi,podany tylko nr telefonu,jak dzwonię podaje,że nie ma miejsca w skrzynce.
W ogłoszeniu jest tez napisane,że wszelkie informacje na miejscu-no i super-tylko gdzie? szukam firmy,danych adresowych czy jakiegokolwiek opisu firmy i wyskakuja tylko ogloszenia o pracę.Gdzie u licha na terenie Boleslawca ta firma ma siedzibę?
zdjecie uzytkownika
lumek - 2016-01-12 12:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@boja coz wcale mnie to nie dziwi- zachowanie tej firmy jest przez wiele prawdziwych osob tutaj opisywane. Ci ktorzy pisza jaka to nie jest przyjemna atmosfera to wlasnie ci wspaniali szefowie ktorzy uwierz od wielkiego dzwonu sie pojawiaja i - naprawde nie naprawcuja sie wiec dl anich praca super.
Nieprofesjonalne podjescie tej firmy i traktowanie ludzi jak smieci z ktorych robi sie idiotow ze niby umowa bedzie. Standard.
Odpusc sobie bo widac od razu na poczatku z kim masz pracowac.
zdjecie uzytkownika
okruszek - 2016-01-12 15:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownikiem Formel D. Atmosfera u nas między pracownikami jest fajna z liderami też. Ale szczerze? lepiej sobie znajdźcie inną firmę bo tu niskie zarobki żadnych podwyżek.....bida bida bida! pracuję cztery miesiące.
zdjecie uzytkownika
eurythmicks - 2016-01-18 18:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem, szukają teraz inżynierów jakości do gliwic, jeleniej góry, poznania i świebodzina, uważam że dobre warunki pracy, ale trzeba mieć wykształcenie techniczne i prawo jazdy
zdjecie uzytkownika
daveboo - 2016-01-19 09:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inżynierów szukają ale jeździsz własnym samochodem, ja dziękuje za taki układ. Ta firma raczej robi dużo aby wyciągnąć od pracownika a nie dać nic od siebie.
Nie daj się nabrać - obiecują dużo ale to tylko obiecanki.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa na ogólne tematy. Jestem studentem na studiach dziennych i nie było problemu abym pracował dorywczo czyli wtedy kiedy mi pasuje. Trzeba było zrobić test z pomiaru suwmiarką, test na daltonizm i prosty test matematyczny jak i z zdolności manualnych.
Pytania: brak
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-20 19:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@daveboo no ale jeździsz swoim autem, a firma ci oddaje pieniądze za paliwo? Jeśli tak to nie ma dla mnie problemu. Nie wydaje mi się, by to były tyko takie obiecanki, bo firma jest porządna i znałem ją już zanim stwierdziłem, że chcę u nich pracować. Złożyłem cv na inżyniera jakości w Poznaniu. Wymagania nie były jakieś duże, bo wykształcenie techniczne, doświadczenie na podobnym stanowisku, język angielski, no jak to zawsze. Ale wiem, że mogę tu sporo zarobić.
zdjecie uzytkownika
jared - 2016-01-24 20:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To, że firma oddaje za paliwo nie załatwia sprawy, bo jednak eksploatujesz samochód i na tym tracisz @Ja. Ważne, że dają umowę o pracę. Tak mi się o uszy obiło.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma FORMEL D

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert