brak logo

Wrobis

Wrocław

Opinie o Wrobis

ferdek 2014-09-01 17:16:52
ferdek ty zawodu jesteś murarz

NIE .
Trociniak !!! ale to też piękny zawód, podobnie jak malarz .
Marian 2014-09-02 05:05:53
w Środę wraca kobieta z urlopu...mam dzwonić
ferdek 2014-09-02 09:10:17
Kobieta poza domem, w domu nieład !!!.
Marian 2014-09-03 20:06:54
Cześć sytuacja wygląda tak po wykonanym telefonie dowiedziałem się dzisiaj że :
dziś syndyk przychodzi by podpisać papiery i wtedy FG zamawia pieniądze do wypłaty. W tym tyg lipa lecz w następnych kasa będzie na kontach. A jeśli chodzi o zagraniczniaków to FG będzie dopiero wyjaśniał sprawę. pozdrawiam wasz Marian lol
ferdek 2014-09-04 13:23:10
Chłopy słyszałem że w kadrach na Szewskiej mają adresy do 3 firm które chętnie przyjmą byłych pracowników Wrobisu .
Wiadomo komu co to za firmy ?? i czy może już tam ktoś z was robi ??.
A jak robi to jak tam jest.
Marian 2014-09-04 18:27:35
EGBUD Z BOGATYNI
ferdek 2014-09-05 00:39:36
EGBUD EGBUD a coś więcej ??

Marian ja wiem że można w necie poszukać ale net to jedno a nasz człowiek to drugie .
Wole znać opinie naszych kolegów
Marian 2014-09-05 04:25:33
ponad 30 osób z wrobisu tu pracuje i znam paru pracowników i nie narzekają. Robota w delegacji
Marian 2014-09-05 16:45:01
syndyk odwiedził FG i zatwierdził papiery....czekamy na przelewy
ferdek 2014-09-07 20:54:27
Marian jesteś WIELKI
Gość 2014-09-09 14:15:53
InterSystem szuka, prawie we wszystkich zawodach. Część tam też poszła kadry. Kasa raczej w przyszłym tygodniu, ale pewności to nadal nikt nie ma
ferdek 2014-09-09 23:12:29
Może warto spróbować z tym inter ??
Byłem tam jakieś miesiąc temu to powiedzieli że na razie to tylko murarzy potrzebują
ferdek 2014-09-11 17:34:36
A ktoś z fizycznych z Wrobisu w tym inter to robi ???
Arnold Boczek 2014-09-13 07:14:24
Z fizycznych Wrobisu proponuję, aby poszlo popracować do prywaciarzy, niech zasmakują pracy na koniec kariery hehe
m-k 2014-09-13 10:22:01
bardzo nieladnie Boczek piszesz ,kim ty jestes ze tak sie wyrazasz o bylych fizycznych z Wrobisu ,chyba fizycznym nie jestes bo my fizyczni do konca uczciwie pracowalismy ,czekalismy na wyplaty ktorych do tej pory nie mamy i po cichu kazdy myslal ze bedzie dobrze i firma przetrwa bo nie powiesz ze bylo zle we Wrobisie ,a moze jestes nie fizyczny i takie pierdoly wypisujesz ,pozdrawiam wszystkich kolegow fizycznych z bylego Wrobisu
janusz 2014-09-13 12:31:03
BOOCZEK TY JEŚTEŚ NA 100% PSYCHICZNY !!!!!
Franek 2014-09-13 12:45:09
Boczek jaką ty jesteś kanalią i świnią że się wyśmiewasz z pracowników Wrobisu ? Na pewno nigdy się nie spotkaliśmy bo ze mną byś nie pracował nawet jednego dnia.Knura wyczuwam na odległość.
Gość 2014-09-13 18:59:11
Ale najważniejsze że kasa wpłynęła tylko ni jak się ma do odcinków. Specjalnie chyba namącili z tymi odcinkami żeby nikt się nie kapnął czego się ma jeszcze człowiek spodziewać.
ferdek 2014-09-13 21:14:05
Jak gdzie ! Jedz na Szewską i ich( usunięte przez administratora )obowjązkiem jest ci wyjaśnić co za co
Marian 2014-09-13 23:03:06
Cześć Fizyczniaki to wasz marian. szkoda czasu na wypowiadanie się w temacie co byśmy mu zrobili itd interesuje mnie fakt czemu ktoś dostał tylko część pieniędzy,jeśli chodzi o mnie to mam na świstku całość i na całość czekam. Nie wiem co ma do gadania Warszawa lecz przez nią opóźniają się wypłaty. Lecz myślę że w następnym tyg wszystko się zakończy
janusz 2014-09-14 12:39:22
MARIAN, JAK MOŻESZ TO ODEZWIJ SIĘ NA ADRES MEILOWY:j.wroclaw@interia.pl
A W KWESTI " BOCZKA" TO SZKODA MARNOWAĆ SEKUNDY CZASU NA JEGO PRYMITYWNE I PROSTACKIE KOMENTARZE , TO PRYMITYW.
Marian 2014-09-14 13:48:04
Pewnie że mogę lecz w jakim celu mam to uczynić. Muszę też nowego meila założyć ;D odezwę się we wtorek po 17
janusz 2014-09-14 20:14:44
MARIAN,ABY POROZMAWIAĆ.
inwestor 2014-09-14 20:33:38
Boczek, masz rację. Sromotny koniec Wrobisu to w 70% zasługa pracowników fizycznych. Ciągłe roszczenia, fajrant o 14.15 i wieczne dąsy. Nie skapowali się, że to już nie te czasy. To musiało się tak skończyć.
M-K 2014-09-14 21:03:18
ty wogole wiesz co piszesz ,no nie przecze ze bylo kilka takich zakal ze patrzyli kiedy fajrant a ty chyba jestes jednym z nich wiec nie zabieraj glosu
ferdek 2014-09-15 14:32:33
Boczek, masz rację. Sromotny koniec Wrobisu to w 70% zasługa pracowników fizycznych. Ciągłe roszczenia, fajrant o 14.15 i wieczne dąsy. Nie skapowali się, że to już nie te czasy. To musiało się tak skończyć.

Inwestor ty to chyba z Boczkiem to po jednej matce ta kiś sam de..l jak i on .
1
ferdek 2014-09-15 14:38:48
Janusz a ty to czasami nie robiłeś u Edka Sztuki ????.
1
Marian 2014-09-15 18:11:24
Marian robił u Edka ;P i przestańcie się spinać jak ktoś pisze głupoty,proszę ignorujcie. Ludzie wiedzą kto dał ciała i to nie była jedna osoba. Po prostu mało i mało,20tyś mc mało i tak pomału rozkradali firmę po drugie logistyka na poziomie 2 w skali 10. Czy pracownik zawinił może i tak bo siedział do końca w tej firmie. To jedyna wina człowieka który w 100% robił na wszystkich wyżej! (spotkałem wielu ludzi we Wro. i wszyscy robili co do nich należy ale jesli firma daje 2200 z dwoma sobotami to nie oczekujmy świętego grala. Dajcie zarobić to i robota będzie szła.
m-k 2014-09-16 14:54:31
czesc koledzy ,dzwonilem do F-G do Wroclawia i sprawa wyglada nastepujaco ,pieniadze z warszawy juz sa tylko czekaja na podpis glownej ksiegowej ,nastepnie [okolo dwoch dni]przelewane sa do syndyka i dopiero syndyk przelewa na nasze konta ,z informacji jakie otrzymalem to syndyk ma na to siedem dni jak cos nie tak bedzie to bardzo mila pani z F-G mowila ze zawsze mozna dzwonic i pytac natomiast pracownicy eksportowi musza jeszcze czekac
Marian 2014-09-16 17:37:52
Potwierdzam ;P
Marian 2014-09-17 21:09:34
i co z tą rozmową? czekam na odpowiedź do piątku
janusz 2014-09-17 22:07:08
MARIAN, NIE OTRZYMAŁEM OD CIEBIE ŻADNEGO MEILA.
janusz 2014-09-17 22:09:27
MARIAN, NIE OTRZYMAŁEM OD CIEBIE ŻADNEGO MEILA.
Marian 2014-09-19 11:09:13
kasa płynie na konta ;P
JANUSZ 2014-09-19 12:33:54
CZY ODPRAWY TEŻ? WIECZOREM NAPISZĘ DO CIEBIE MEILA
1
m-k 2014-09-19 14:13:47
witam ,ja jeszcze nie mam kasy na koncie ale dzwonilem do F-G i pieniadze juz sa przelane na konto Wrobisu i syndyk ma na to siedem dni zeby pieniadze byly na naszych kontach,pozdrawiam
1
ferdek 2014-09-23 12:25:38
Chlopy ma ktoś z was niusa co do eksportowców . kiedy kasa ??
Marian 2014-09-23 19:16:10
ex ;p sobie trochę zaczekają,zagmatwana sprawa...
ferdek 2014-09-23 23:39:35
A jak długo i dlaczego????
gonzo 2014-09-28 20:03:29
robi ktoś w intersystem przyjmują do robty
alicja 2014-10-07 21:08:46
No nareszcie pierwszy przelew za Danię przelany od syndyka(ponad 7 tys.).krążą plotki że być może w tym tygodniu wyślą reszte z funduszu gwarancyjnego i na tym zakonczymy wszystko co jest zwiazane z wrobisem !!!
1
BIG MAC 2014-10-08 21:27:58
A Tomuś kłamczuszek jeździ po świecie za Waszą kasę.....

To jest właśnie polska sprawiedliwość
Wat 2014-10-09 10:53:21
Dostał kopa za Świdnicę i szuka nowej firmy do rozłożenia :)
1
ferdek 2014-11-25 14:17:33
I co to już koniec !!
Pewnie tak bo oczym tu wiecej pisać.
m-k 2014-12-19 16:50:58
ZDROWYCH WESOLYCH SWIAT SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU wszystkim bylym kolega Wrobisu zycze
Franek 2014-12-21 13:03:53
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę przesłać Wam Koledzy najserdeczniejsze życzenia.Niech nadchodzące Święta będą dla każdego z was niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień.Życzę Wam,aby odbyły się w spokoju,radości wśród Rodziny,Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich dla Was osób.A wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę Każdemu z Was również dużo zdrowia i szczęścia.Niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te najsktytsze marzenia.
ferdek 2014-12-29 14:52:28
No cuź był Wrobis i skończył jak wiele inne firmy szkoda bo jak było tak było ale ja tęsknię za tym
ferdek 2014-12-29 18:28:39
Ciekawe gdzie się opdziali chlopaki i co prabiają ,a i czy syndyk jeszcze siedzi na Szewskiej , pewnie tak bo z szczegoś musi żyć :-) :-) :-) :-)
breivik 2015-03-02 18:42:55
NO I PO WROBISIE - AMEN
pauLinka 2015-07-13 14:19:04
no muszę przyznać że to o czym piszecie jest dla mnie ogromnym zaskoczeniem z tym syndykiem i upadłością natomiast ja słyszałam że oni byli sprzedani/przejęci przez mostostal a to chyba dobre przejęcie bo to wielka grupa licząca się na rynku przemysłu. ciekawe jednak czy szukają teraz kogoś i czy są nowe oferty pracy gdzieś
Zostaw swoją opinię o Wrobis - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wrobis