Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o WZL-2 S.A.

Pracowałeś w firmie WZL-2 S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Dick - 2014-04-07 13:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie ,

Czy zagląda tu ktoś kto mógłby zaopiniować pracę w Wojskowych Zakładach Lotniczych w Bydgoszczy???

Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-04-22 16:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dick - 2014-04-07 13:39:11]:
WZL to duży zakład pracy i skupia wielu ludzi. Zakład podzielony jest na działy w których pracuja ludzie o różnym stopniu wiedzy i zaangażowania. Niestety, nieda sie uniknąć sytuacji podszytych mobbingiem. A kierownictwo tego nie chce widzieć i nie chce o tym słyszeć bo to jest bardzo wygodne. Pracując w tym zakładzie sam osobiście nie poleciłbym nikomu, chyba że wrogowi. Ale są podobno działy, gdzie z uśmiechem na ustach idzie się do pracy.
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-04-22 16:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Dick - 2014-04-07 13:39:11]:
A dodam jeszcze kilka słów. Pomimo marnej atmosfery to praca jest ok, płaca nie najgorsza, uzależniona od tego co wykonujesz. Socjal jest bardzo dobry i tu ukłony do tego pracodawcy. Myśle że jest to praca dla tych co lubią technike lotniczą.
zdjecie uzytkownika
AeroFun - 2014-04-25 10:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest realna możliwość bycia przyjętym do WZL mając doświadczenie w branży lotniczej, ale brak 'znajomości' wśród osób obecnie tam pracujących? Czy dokumenty aplikacyjne są w ogóle rozpatrywane? ? ?
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-04-25 20:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AeroFun - 2014-04-25 10:40:11]:
Jesli masz udokumentowane doświadczenie w branży, posiadasz licencje i do tego posiadasz znajomość języka angielskiego technicznego to masz bardzo spore szanse. Jak zawsze trzeba złożyć CV w kadrach firmy. Trudno kogoś wspierac w staraniach jak sie nie zna. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
AeroFun - 2014-05-11 19:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodziło raczej o pracę w dokumentacji technicznej, nie jako mechanik :) - mam w tym doświadczenie, techniczny angielski na wysokim poziomie (stanag, etc.).
Nie dziękuję i mam nadzieję na jakąkolwiek odpowiedź na moją aplikację ;)
zdjecie uzytkownika
Dick - 2014-05-15 13:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Kolegów:)
Dziękuję koledze Monterowi za odpowiedź na moje pytanie..
Właśnie przymierzam się do złożenia aplikacji do WZLów .. z a jakim skutkiem to się przekonam;)

Pozdrawiam..
zdjecie uzytkownika
takto - 2014-07-08 19:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolega monter o jakim dziale mowisz ?
ciekawe czy myslimy o tym samym
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-07-13 22:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niema zbyt wiele tak specyficznych działów, tak licznych osobowo i ze złą atmosferą pracy. Ale ważne, że plan ma być wykonany, ludzie są nieważni, zawsze można ich zmienić.
zdjecie uzytkownika
benek - 2014-07-14 13:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [monter - 2014-07-13 22:13:58]:
dopóki ludzie dobrze wykonują swoją pracę ( no i oczywiście z odpowiednią szybkością) to dadzą Ci tu żyć. Gorzej jak nagle normy przestają być spełniane i zauważalne staje się spowolnienie prac... wtedy jest problem
zdjecie uzytkownika
zykfryd - 2014-07-20 13:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wyglada z zarobkami albo awansami ?
czy jest mozliwosc zarobienia przyzwoitej kasy czy lepiej szukac gdzies indziej pracy?
nie chodzi mi o to ile ktos zarabia tylko poprostu czy na dzisiejsze czasy to dobre pieniadze..
zdjecie uzytkownika
gończy - 2014-09-18 01:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeżeli chodzi o nowe miejsca pracy w Wojskowych Zakładach Lotniczych w Bydgoszczy to ostatnio w tej kwestii jest niestety dość krucho. WZL starają się przyjmować ludzi z regionu, ale w obecnej chwili nie ma nowych ofert, ewentualnie przyjmują kogoś od czasu do czasu w systemie osoba za osobę. Także jeśli komuś zależy to musi czekać
zdjecie uzytkownika
xx123xxx - 2014-11-20 21:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy pracuje tam ktoś lub pracował jako kierowca? jakie są zarobki i warunki?
zdjecie uzytkownika
pracownik WZL - 2014-11-25 10:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xx123xxx - 2014-11-20 21:23:45]:
Jeśli chcesz i umiesz pracowac to i zarobisz i bedziesz mial spokoj, socjal ok, kieronicy nienajgorsi. Można proóbowac
zdjecie uzytkownika
xx123xxx - 2014-11-26 13:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś wie o wolych stanowiskach pracy?
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2014-12-14 19:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma co składać cv wdo WZL W BYDGOSZCZY widać że ta rekrutacja to ściema aplikowałem na księgowego i do działu controlingu i mimo 6 lat doświadczenia i certyfikatu z księgowości rekrutacja była rozstrzygnięta cytuje wypowiedź " przyjęliśmy innego kandydata" . zresztą tam gdzie budżetówka i monopol to zawsze tak jest
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-16 08:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie Kolego "inny kandydat" miał większe doświadczenie...
Nie ma co focha walić..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WZL-2 S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy WZL-2 S.A.?
Zadaj pytanie
x