brak logo

SANPLAST

Wymysłowice

Opinie o SANPLAST

Kim 2012-09-13 08:41:15
Wlaśnie może ktoś powiedzieć na jakich warunkach zatrudniają i itp..
5
Pracujący od dawna 2015-02-03 10:34:47
Witam. Nie wiem jak jest w dziale administracji bo pracuje przy produkcji a tu zawsze pierwsza umowa jest na okres próbny. Kolejna obecnie też jest bardzo rzadko na czas nieokreślony. Ogólnie szału nie ma. Dobre zarobki w tej firmie skończyły się 15 lat temu. Obecnie jest to średnia firm z kuj- pomorskiego (nie mylić z średnimi zarobkami). Atmosfera nie ciekawa, szef despotyczny tłamsi inicjatywy w zarodku. Nikt nie próbuje polemizować. Lizustwo ze strony starych wyjadaczy na każdym kroku. Ci jeszcze jakoś zarabiają możliwie ale to "stary portfel". Młodzi moga tylko o tym posłuchać i pomarzyć.
Pracujący od dawna 2015-03-26 11:14:51
Moja odpowiedź będzie krótka. O dwójce z przodu zapomnij.
Były pracownik 2015-05-13 15:48:51
Odradzam ubieganie się o pracę na jakimkolwiek stanowisku w tej firmie. Szef despota i do tego chamski, kadra kierownicza w większości złożona z obrzydliwych lizusów, którzy potakują każdemu słowu prezesa (który notabene potrafi pięć razy zmienić zdanie na dany temat w ciągu jednego spotkania!). Własna inicjatywa jest wręcz niedopuszczalna, a jak już ktoś nawet coś sensownego przeforsuje, to i tak nikt mu za to nie podziękuje (o jakiejkolwiek gratyfikacji nawet nie ma co myśleć). Zarobki co najwyżej średnie - przy czym przepaść między produkcją, a administracją jest duża (wiem, bo pracowałem akurat właśnie w administracji). Do tego firma na przysłowiowym zadupiu, więc i dojazdy swoje kosztują. Dobrzy fachowcy przychodzą tam i odchodzą góra po roku.
Travis 2015-05-22 03:48:40
Zgadza się - potwierdzam, szef despota i cham, a kadra kierownicza i generalnie administracja to z małymi wyjątkami same lizusy i "potakiwacze". Na dodatek ogólne donosicielstwo i co gorsza w firmie cała siatka powiązań rodzinnych lub sąsiedzkich...
Fox 2015-05-24 11:52:48
Niezła jest też jeszcze "kierowniczka od sadzenia drzewek" czyli żona właściciela. Takiej prostaczki to ze świecą szukać...
6
xxx 2015-06-07 08:22:28
A kto teraz rządzi na akrylu???
1
xxx 2015-06-14 22:07:20
Dobrze się czujesz??? Ludzie piszą jak jest w firmie, więc jaki masz problem???
Marecki 2015-06-24 12:37:29
Jakieś informacje o dziale handlowym by się przydały? ktoś coś wie?
krzysztof 2015-07-17 06:53:25
Bylem w tym tyg na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko handlowca, podstawa 2500 zl z premia max lacznie 3500 zl netto, auto golf 7 co sadzicie?
Trevor 2015-07-29 17:35:40
Sądzę, że nie zobaczysz tej premii więc będziesz miał 2500 + golfa 7.
dddd 2015-09-05 21:45:53
Tak, można szybko awansować - zważywszy że cała firma to ciotki, pociotki i sąsiedzi to po jakichś 10-15 latach przy szczęśliwym zbiegu okoliczności może i awansujesz. O ile wcześniej ktoś nie doniesie na ciebie...
Lil 2015-09-08 10:11:10
A co powiecie o ksiegowosci? Jaka atmosfera i wynagrodzenie?
xxx 2015-11-11 13:03:33
Podobno pan Szych poszedł "w dyrektory"????
hefalump 2016-01-27 20:24:43
Siema ,
Prosiłbym o potwierdzenie powyższych wpisów na temat stanowiska DTH, chce aplikować na region pomorski + warmia , szczerze mówiąc w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mam tego golfa7 , kasa mnie interesuje.

Pozdrawiam Handlowców i Wszystkich zainteresowanych.

Hefcio.
Lil 2016-02-02 21:18:40
Dziękuję za podpowiedź. Była bardzo pomocna :)
trochę zorientowany 2016-04-19 11:44:47
Już tak się nie jarajcie tym golfem 7 bo nie wiem czy wiecie, że za uszkodzenia się płaci z własnej kieszeni. Poza tym ściemnianie, że jest się w terenie podczas leżenia w łóżku nie wchodzi w rachubę. Podpisujesz zgodę na lokalizację.
michu 2016-05-10 13:09:39
Prace w Sanplascie oceniam całkiem nieźle. Szef wymagający,ale z ogromną wiedzą.Ogolnie polecam!! Trochę dziwnych opinii usłyszałem o firmie WGT.Tam prawdopodobnie ludzi traktują. Niedoswiadczona kadra zarządzająca.Moja zona chciala tam złożyć dokumenty, ale sporo osób odradzalo.
1
endrjus 2016-07-04 07:21:18
pracuje tam taki tadeusz sz. alkoholik :D
:) 2016-09-14 08:33:26
Zarobki - najniższa krajowa, zarobią tylko przydupasy, odradzam spedycje (magazyn wyrobów gotowych) trzeba dzwigać motorycznie ciężary do około 70 kg samemu bo nikt nie pomoże.kierownik anonimowy alkocholik pokazuje swoje ja. Formy zatrudnienia próbny na 3 miesiące potem 2 lata na czas określony.
Radzę nie chwalić sie uprawnieniami na wózek widłowy. tryb pracy 2 zmiany, 3 zmiany, cztery brygady.
W soboty jest zakaz chodzenia do pracy przez prezesa (ta rzecz mnie cieszy) bo nikt nie może zmusić żeby przyjść w sobote. Lizusy i przydupasy kierowniczków tylko chodzą . Prezes w tej firmie ma wszystkich pracowników za złodzei bo nawet handlowcy się go boją.
aaaj 2016-09-14 10:55:25
@:) A kiedy przestałeś tu pracować? Ja mam info od kumpla, że teraz jest tak spoko
Prawy 2016-11-07 14:56:42
Napiszę tak odradzam pracę w tej firmie, jedyne czego możesz się w niej dorobić to garba.
Dyrektor produkcji chodził po działach i patrzył na ręce pracowników przy czym mierzył im czas. Norma podwyższona, podwyżki podpisane, a wypłata mniejsza niz przed podwyżkami, gdzie tu logika..Nie polecam.
1
Zostaw swoją opinię o SANPLAST - Wymysłowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SANPLAST