brak logo

Pakstation Venlo

Venlo

Opinie o Pakstation Venlo

byly robol 2014-11-18 09:17
buraku. slownik jezyka polsiego . poczytaj
byly robol 2014-11-18 09:22
(usunięte przez administratora) nie umiesz szukac to masz
jupi 2015-01-13 23:31
Ja już długo pracuje na Pakistanie jak nie umiesz zapierdalac to po co jedziesz do Holandii? Lubię tam pracować. I polecam tą firmę, a to że są kary to brednie, pozdrawiam pakinstanczykow:-)
1
gówno nie praca 2015-01-17 21:42
(usunięte przez administratora) teraz mi się Holandia źle kojarzy przez tą żałosną firmę a taki fajny kraj moja ocena tej firmy a raczej obóz pracy to mniej niż zero !
1
ona 2015-01-18 13:43
To prawda przejzyjcie wreszcie na oczy zaslepieni głupcy to najgorsza firma jaka może byc same kurwy i suki najgorszy gestapowiec jakiego widziałam to Anita robi z kazdym co chce i nikt nie umie się jej postawić.Określenie jak nie umiesz zapierdalać to jest dobre bo tam tylko trzeba zapierdalać tam sie nie pracuje tak jak po innych firmach jeszcze trochę a wyjdziecie z tamtąd nogami do przodu!!!!
9
mmmm 2015-02-02 12:43
Widać że twój post komentują osoby z Pakistanu. Ludzie którzy tam pracują to większości dno powinno się ich w psychiatryku zamknąć
3
Pakistan 2015-02-19 20:48
Witam. Pracowalam w Pakstation z chlopakiem 1 miesiac. Wszystkie negatywne opinie to prawda. Mozna sie psychicznie wykonczyc! Zero szacunku do pracownikow! Juz w 1 dzien pracy kazali mi pracowac w takim tempie jak starzy pracownicy! Ta firma to porazka. Zostalam zwolniona dzieki Anicie bo jej cos nie pasowalo! Wogole ona jest (usunięte przez administratora) stanie obok Ciebie patrzy Ci na rece smieje sie i tylko czeka az cos zle zrobisz i od razu do biura. W dodatku gdy mnie zwolnili powiedzialam im na zlosc ze bardzo dobrze bo znalazlam inna prace to zadzwonili do opiekunki ze to ja zerwalam umowe i pieniedzy mi nie zaplaca!! I nie zaplacili! Klamcy i oszusci! Jesli chcesz poczuc smak piekla - zacznij tam pracowac!
7
pakistanczy 2015-03-09 12:12
hej placzecie ze sie na was wrzeszcy itd . a czemu nie zaczniecie tak zaczelem pracowac na pakistanie jak kazali mi pakowac do skrzynki po 20 ogorkow to dawalem po 18 lub 21 zamiast wymaganej liczby bo liczenie to dla mnie zbyt skomplikowane zajecie . mimo ze ktos tracil czas i tlumaczyl mi jak w dziecku w przedszkolu co jest dobrym a co nie dobrym towarem to i tak po 5 minutach pytalem o to co bylo mi tlumaczone lub wykonywalem swoja prace zle nie wspominajac ze robilem to powoli gdyz oczywiscie nie przyjechalem do holandi sie napracowac. czasmi nie potrafie nawet powiedziec planiscie z jakiego biora pracy jestem no bo po co mi taka wiedza.co do tepa pracy po 2 tygodniach tzw okresu ochronnego mam te same tepo pracy co w pierwszy dzien ale po co mam przyspieszac skoro starzy pracownicy moga na mnie je...... co do szacunku to na szacunek soiba zaslozyc a samo pojawienie sie ksiezniczek czy krolewiczow łaskawie w pracy to za malo. no ale w sumie co ja sie odzywam przeciez mielioscie tyle ofert pracy ze zrobiliscie nam łaske ze wybraliscie pakistan i za sam ten fakt powinnismy wam dziekowac na wejscu.
5
Ewcia 2015-05-16 11:21
Z chęcią bym wróciła do tej firmy jak by nie było Anitki i jej przydupasków. Robota nie najgorsza i da się fajna kasę zarobić ale Anita wykańcza psychicznie.
obozpracy 2015-06-23 19:11
Co wy chcecie pokazac w tych opiniach(ludzie z pakistanu i przydupasy buraczka,psychicznej pani A jednej i drugiej)?? stawiacie pakistan w tak cudownym swietle,ze az zbiera sie na bełty!!Te pozytywne opinie w wieszkosci to sciema!!!Byłam,pracowałam widzialam....nie zycze nikomu,zeby sie tam dostał...ludzie przychodza i odchodza rownoczesnie..wiecej siedzisz na domku bo jestes z firmy X-niedocenianej,a te osoby ktore sa z firmy Y-"od szefa" prace maja non stop-halo o co kaman?dlaczego tak jest?czlowiek jest czlowiekiem,a ze z innej firmy co z tego??!no coz...holenderke kazdy chyba poznal na co ja stac..bezczelne babsko!czeka,az Ci sie noga podwinie iiii do biura,a gęba jej sie cieszy!bedac w holandii nie pracowalam tylko na pakistanie tylko na innej firmie-(gdyz wiadomo dla nas pracy nie bylo tylko e&f wiecznie rzadzil tam..)rowniez na produkcji-dlaczego na tej firmie szlo zwolnic tasme-poczekac-nie drzec ryja-pochwalic i NORMALNIE pracowac-kazdy robil to co mial robic i jakos wszyscy umieli sie dogadac...do tej firmy chcialo sie isc i wstac z wielka przeyjemnoscia,a dlaczego???BO PRACOWALI TAM W WIEKSZOSCI ANGLICY,HOLENRZY I MOZE Z 5 POLACZKOW...WLASNIE.. A PAKISTAN JEST TO POLSKI PAKISTAN IM WIECEJ POLAKOW TYM GORZEJ!!TO WY POLACY ZGOTOWALISCIE TAKI OBOZ JAKI TERAZ JEST W PAKISTANIE...DZIEKI WAM JEST TAM JAK JEST-TO WY POKAZALISCIE TO CO TERAZ SIE TAM DZIEJE-GRATULUJE!!POLAK POLAKOWI WILIEM-NIESTETY TAKIE REALIA!!!
2
pomidory1 na stół 2015-07-08 16:55
Pakistan to najgorszy zakład w jakim pracowałam. Zero szacunku do drugiego człowieka ze strony "czerwonych fartuchów" i innych,którzy pracują dłużej. Filmik, który puszczają to ściema,bo tak naprawdę koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 3 razy szybciej . Pot leci po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma nawet czasu żeby pierdnąć. Wyczytują na dane stanowisko , a nikt nawet nie wytłumaczy co trzeba robić. Idziesz na pomidory , a zaraz przerzucają Cię na paprykę albo na stół. Hausmajsterzy z Haelen to 2 zjeby , nic nie ogarniają . NIE POLECAM .!!!!!!
3
obóz koncentracyjny 2015-07-10 14:01
Do wszystkich chcą podjąć pracę w tzw"pakistanie".
Jeśli mówią wam że godziny pracy są przystosowane i elastyczne to jest to zwykłą bajeczką!!Idziesz na godzinę 7 rano wracasz o 19 a o 23 tego samego dnia dowiadujesz się,że masz na 5 rano :) Kiedy masz tzw " rezerwe " dzień wolny, w każdym momencie może zadzwonić koordynator i powiedzieć Ci, że za 5 minut jedziesz do pracy.
Osoby w czerwonych fartuchach są wyuzdanymi zapatrzonymi w siebie ludzmi! Wrzeszczą nie potrafią wytłumaczyć osobie która przychodzi do pracy poraz pierwszy. Masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak jak pracownicy którzy pracują już tam jakiś czas. A Ci właśnie pracownicy uważają się za bóg wie kogo i traktują Cię jak śmiecia. Na pakistanie pracują praktycznie sami Polacy. Ludzie,jesteśmy jednym narodem powinniśmy się wspierać...
Mój chłopak został zwolniony bez podania przyczyny. Przyszedł sms pt "going to home" czy to jest zachowanie na miejscu? Naszym zdaniem powodem tego zwolnienia były wypłaty które dostawał. Nie był na wiekówce to jest jedyny powód tego zwolnienia,wykonywał swoją pracę rzetelnie. Kolejna sprawa, kierowcy. Mój chłopak dostał " zlecenie " zawożenia ludzi do pracy,załatwienia spraw sofi itp. Oczywiście za wynagrodzenie. Jezdził od 4 rano do godziny 19. Wiecie jakie dostał " wynagrodzenie" 9 euro :)
Jednym słowem dno..
1
SABINA 2015-07-23 16:41
gdzie jest ten pakistan?
kto siedzi w biurze?
przez jakie biuro tam mozna sie dostać?
mam wyje*ane :D 2015-08-23 11:48
Work Force a raczej FlexSpecialisten...
on xxx 2015-09-06 17:47
Ha,ha,ha :-) fajnie jest. Mozna sie posmiac !
;)) 2015-11-02 03:59
Pośrednik bierze , za każdą osobę 500 euro za wyrobienie nr sofii , dlatego wymieniają często ludzi na nowe modele , bo maja na tym zysk :)
Mona 2015-11-17 22:39
Masz racje.To dno.Wytrzymalam tam 4 miesiace.Szok co tam sie dzieje!
byłam 2016-02-21 16:19
firma zmieniła nazwę , stąd brak ofert
Gość 2016-05-22 10:30
To są opinie o pakstation czy forum szukamy pracy?
gosc 4 2016-06-04 20:43
Ludzie przestrzegam Was wszystkich przed tą firmą i również przed agencją pośredniczącą w Polsce. Trafiając tam jesteście jak więzniowie w byłych obozach pracy. Kary pieniezne za wszystko. Dużo niezgodności po przyjezdzie (kasa za zakwaterowanie i wizerunek miejsca do ktorego Was kierują). Brak kontaktu z Koordynatorem Polskim i zero wsparcia i pomocy. Radz sobie sam! Jesli chcesz to sprawdzic to przyjedz a sie przekonasz.
kuba 2016-06-25 13:35
powiem tak chcac tam pracowac muszisz dac zrobic z siebie szmate. dac zlamac sie psychicznie.chodzi o to zeby czerwony fartuszek mogl robic z ciebie frajera a ty masz gzrecznie sluchac i zapier*alac jak robot.pan grzesiu w okularkach z nocnej zmiany dlugo mnie zapamieta i obiecuje mu ze kiedys sie jeszcze spotkamy ;)
2
Ania 2016-07-14 12:15
Pracowałam w tej firmie i nie polecam NIKOMU! Zdarzały się dni, w których można było pracować bez krzyku i przekleństw-można je jednak policzyć na palcach jednej ręki, a reszta moich wspomnień to tragedia. Wbrew pozorom to nie młodzi sezonowi pracownicy zachowują się jak bydło tylko stali pracownicy, dorośli ludzie, którzy spali na języku polskim w szkole dlatego posługują się jedynie niecenzuralnymi słowami. Brak szacunku do drugiego człowieka i brak jakiejkolwiek empatii. W sumie to aż szkoda mojego czasu i słów na rozpisywanie się o tej żałosnej firmie. Nie życzę nawet najgorszemu wrogowi. I serdeczne pozdrowienia środkowym palcem dla liniowego Klaudiusza :)
1
Natula 2016-07-16 17:26
Pracowałam w tej firmie przez jakiś czas razem z moim chłopakiem. Firmy nie polecam nie ze względu na ciężką prace , ale na atmosferę tam panująca. Typowe polaczki cebulaczki tam pracują. Wyżywanie się na dopiero co przyjętych i dogadywanie to normalne tam. Myślą że pracują dłużej to im wszystko wolno. Nie polecam tej firmy i firmy flex.
2
A 2016-07-27 12:52
Dobra praca, a atmosfery nikomu nie zagwarantujesz..
Beti i Karol 2016-07-27 13:49
Pakstation to firma gdzie jest praca ale nie dla osob ktore robia problemy lub przyjechali sobie na wakacje. Przyjezdzaja dzieciaki ktore mysla ze kazdy bedzie za nimi biegal. Niestety praca za granica to praca. Firma jest w porzadku
2
Lola2016 2016-08-12 14:01
Pracowałam tam dwa dni okropna firma jedna z najgorszych jakie przez lata widziałam w holandii. Byle kto zostaje brygadzista ludzie bez żadnej szkoły i wyzywaja się na reszcie bo władze dostali .zapitalasz jak maszyna a gdy np skończy się paleta i zanim ktoś podstawie druga masz niecałe 2 minuty to musisz biec po miotle i nawet nie zdążysz zamieść ale tylko wziąść o odnieść bo już jest paleta następna ale nie możesz tych 2 min wolnych a jak nie pobiegniesz po dana miotle to podejdzie ci ktoś kto w tym obozie robi długo i ani słowa nie zna po holendersku ani angielsku ogólnie jakiś wiejski burak i powie ci długo tu nie popracujesz .żal naprawdę odradzam są inne firmy co godnie można pracować a nie dawać soba powiatach ludziom których w pl byście opLuc nie chcieli nawet. Dziwię się że nikt im się do dupy nie dobral jeszcze. Poziom ludzi tam pracujących w 80% dno kompletne
Pracownik 2016-10-03 09:44
Pracowała tam dwa dni!
I nigdy więcej..
Atmosfera straszna krzyczą na ciebie i co 10 minut jestes na innym stanowisku..
Trafiłam na blondynek z blizną na buzi jest straszna zachowuje się jakby posiadała wszystkie rozumy.. Drze się na ciebie chociaż się starasz.. Masakra tego nie da się opisać... Po prostu masakra..
Ja wytrzymałam 2 dni a inni nie potrafią 2 godzin. :o
Masakra nie polecam!!!!!
gosc 4 2016-10-20 09:21
A czy Ty wiesz co piszesz??? zwierzęta się lepiej traktuję jak ludzi , chyba że Ty do nich należysz.
venlowiec 2016-10-20 20:04
hahaha . . . no napewno . . . debile tam pracuja bez kultury !
zmotywowANA 2016-11-13 09:13
Czesc, czytam opinie i mam pytanie dotyczace, czy w ogole tam sa godziny? Jak to wyglada, bo samej pracy sie nie boje, wszedzie trzrba robic, bo z nieba nikomu nie skapnie, proste. Dajcie znac jak z tymi godzinami no i oczywiscie przez Wiertz jak wyglada mieszkanie w hotelu, bo tam niby nialabym mieszkac. Prosze o opinie ;)
bp 2016-11-17 00:46
Hej pracowałem w tej firmie , to negatywne opinie o tej firmie to sama prawda . ludzie sa bardzo nie mili atmosfera jest naprawde bardzo okropna. Nie polecam nikomu tej firmy. Mlody chłopak klaudiusz jest w stosunku do ludzi bardzo nie miły drze pape nie wytłumaczy , nie posiada za grosz kultury chyba wychowała go kaczka w kondonie na oborniku zastanawiajac sie jak my co to jest . P grzegorz okularnik jest nie zorganizowanny nie uprzejmy w traca sie tam gdzie nie trzeba i umie tylko straszyc biurem. Ogolnie osoby w czerwonych fartuchach same nie wiedza co maja robic , nie znaja sie na własnej pracy .
Pozdro dla wszstkich ktory juz z tamtad odeszli
2
pracownik 2016-11-17 18:14
Hej jestem pracownikiem tej firmy . Zgadzam sie ze wszystkimi negatywnymi opiniami o tej firmie . Ogolnie praca w tej firmie jest ok ale ludzie a zwłaszcza w czerwonych fartuchach to prawdziwa porazka za grosz kultury . Maja sie za bogów ktorymi w sumie nie sa i nie znaja sie na pracy ktora wykonuja nie sa zorganizowani .
1
pakstation 2016-11-20 18:45
Ludzie którzy negatywnie wypowiadają się na temat pracy na tej firmie to głównie Ci którzy nie potrafią słuchać lub sprawia im trudność słuchanie ze zrozumieniem.Nie mówię że ta firma jest super, ale wszystko zależy od ludzi a kiedy do pracy przychodzą ludzie którzy nie wiedzą jak wygląda waga i co to jest tara, ludzie którym się tłumaczy jak dzieciom co mają robić a i tak robią po swojemu(źle) , ludzie którzy mają gdzieś pracę bo przyjechali na dwa lub trzy miesiące -atmosfera nie jest dobra.... hejty każdy może wstawiać ale (zwracam się do ludzi którzy hejtuja) zastanówcie się czy sami jesteście lepsi,czy bylibyście wstanie odpowiadać za błędy innych,słuchać opierdolu od przełożonych i wiecznie być miłym? Śmieszne dzieciaki po liceum bądź studiach uważające się za nie wiadomo kogo które znają tylko łacińskie słowa,płakać się chce jak się patrzy na waszą pseudo pracę którą my czerwone fartuchy musimy poprawiać........ Z pozdrowieniami CZERWONY FARTUCH
3
Nowa 2016-12-02 00:18
To jest Masakra pracować tam ....koleś w czerwonym fartuchu czuje się jak wódz plemia ....ale chyba trzody!!!po za tym banda Polaków którzy wykorzystują Polaków teksanska Masakra nie polecam tam pracować ...c o się nie zrobi to i tak źle dra mordy na ludzi ogolnie nikomu nie polecam
7
pracownik pakstation 2016-12-18 15:25
Pozdrowienia dla wszystkich nierobow , ktorzy zostali wyrzuceni z Pakstation i teraz wypisuja glupoty
ZMIENCIE SWOJE NASTAWIENIE DO ZYCIA TO MOZE GDZIES KIEDYS POPRACUJECIE :)
2
Andzia 2017-01-24 12:07
Witam wszystkich opinie jakie sa o Pakstation troszke prawdy troszke z palca wyssane ,jest kilka osob ktorzy sa chamscy ale jak by ich nie bylo to praca spoko,Pracowalam rok i powiem tak trzeba zapiepszac bo niestety nie pracuje to kaski nie bedzie ,a co do ludzi ,w kazdej firmie beda jakies przydupasy ,ale gowa do gory ,kto chce pracowac to bedzie ,powodzenia .
2
Były pakstationista 2017-01-31 14:38
Dziadostwo jakich mało, "zapieprzałem" tam już jakiś czas temu, a do teraz mam bardzo złe wspomnienia. Imbecyle w czerwonych fartuchach nie mają żadnego wykształcenia i kultury osobistej, wyżywali się na mnie tylko dlatego, że mam wyższe wykształcenie i byłem od nich znacznie lepiej zbudowany, a pojechałem popracować przez wakacje, wytrzymałem 3 dni za które mi nie zapłacono, jak napisałem skargę i opisałem całą sytuacje i wydarzenia, które miały miejsce i pogroziłem sądem całkowicie mnie olano i jeszcze zagrożono że to ja zapłacę kare 300 euro za to, że wróciłem do Polski z uszczerbkiem na zdrowiu od dźwigania kilkunastu ton owoców na dzień(oczywiście bez ubezpieczenia, które rzekomo miałem mieć zapewnione) . Ogólnie życzę całej firmie i pseudo kierownikom jak najgorzej. Brak mydła w łazience norma. Syf jakich mało w fabryce z żywnością ... , tyle jedzenia co tam marnowano, a ty chodziłeś głodny bo nie mogłeś zjeść jabłka 2 czy 3 kategorii, które trafiały do śmieci jako odpad. Idziesz do pracy na 12 godziny to płacą ci za 9 bo miałeś przerwy oczywiście za które ci nie płacą. Rękawice ochronne które powinny być za darmo sprzedawali po 5 euro. Żadnego BHP dziwie się, że Holenderski sanepid tej budy nie zamknie. Odradzam każdemu chyba, że jesteś tłukiem bez szkoły, który lubi robić jak robot z podobnym do siebie bydłem.
6
Vandaria 2017-01-31 18:07
Praca tragiczna nikomu nie życzę takiego traktowania nawet najgorszemu wrogowi.
4
jebac pakistan 2017-02-14 16:21
Ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co dzis mnie wrzuciles na papryke na kolo , udawales koleszke a jak czerwony fartuch podszedl to przewinales ze tylko przeszkadzam a nie pracuje ,dodam ZE dzis byl moj pierwszy dzien jest kibel w tej robocie , zapierdol zapierdolem ale tu nie oto chodzi TAM polak polaka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby np dali go do latgwiejszej roboty, te niby czerwone fartuchy to sa ludzie co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam 10lat, dostali czerwony fartuch i sie znecac nad toba teraz bedzie zebys ty zapierdalal tak jak on, pamietaj smieciu z Dzisiejszego kolka papryki spotkam cie venlo lub okolice odrazu cie wale na leb za twoje zachowanie frajerskie ,Wole nie miec co zjesc niz robic w tym zakladzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co cie pozniaja, A CO DO FILMIKU na poczatku HIGIENA ETC wszystko na filmiku fajnie wolne tempo kazdy usmiehniety, a w kiblach Mydla nie ma hahaha sanepid tam powienine wjechac
2
slowo 2017-02-14 16:56
nie jedz tam
Donka21 2017-02-19 10:20
Zagadzm sie z rówieśnikami
Ta firma tkz "Pakistan"
To istne piekło, nie polecam nikomu takiego obozu pracy nawet najwiekszemu wrogowi...
Pracowalam tam 2 dni i nigdy eiecej juz bym tam nie wrocila, owszem praca spoko, fajna
Ale ludzie to tragedia, nie wszyscy ale znajada sie, jesli chodzi o Klaudiusz- to spoko chlopak wiadomo nie wszyscy so tacy, ale musisz wiedziec jak podejsc do ludzi... jakonet dlamnie chlop sypatyczny fajnie sie z nim pracowalo mozna bylo sie posmiac pogadac, a jesli chodzi o P. JUSTYNE to tragedia, samo dno... W zyciu bym nie przepuszczala ze polak polakowi potrafi tak roz***c psychike
Wracajac do P. JUSTYNY to masakra
Po kilkunastu godzinach ona Ci daje jakas norme i to Jeszcze na #Winogronie gdzie nie powinno bo to praca na ktorej trzeba chwili uwagi no staralam sie wyrobic norme ale zdolalam to jej tekst do mnie "Ej Laska ej Laska idz sobie, bo widze ze nie pracujesz" a gosciu obok mnie jeszcze wolniej robil o mu nic nie powiedziala na drugi dzien dzwonie do firmy o zakwaterwanie bo mialam przejsc, a co sie okazalo ze podobno sie zwolnilam, chcieli to w mowic czlowiekowi to jest straszne , jesli chodzi o pakowanie i ważenie
Tez tam pracuje taka Klaudia straszna Babka po 2h pracy krzyczy po Tobie drze sie za nic ze szalke zle wlozyles ze to ze za wolno po kilku h pracy oni oczekują od nas nie wiadomo czego.... Najlepszy tekst tej firmu (Jesli zapomnisz o czyms nas poinformować oni tez maja Prawo zapomniec wyplacic Ci za 4h pracy) !!! Dramat mieszkam juz w Nl 4 lata w różnych pracach sie pracowalo, rozni ludzie ale pierwszy raz w zyciu spotkalam sie z taka firma gdzie swoj swemu potrafi nawalic kolo #Dupy
Straszne ... Nie polecam nikomu tego Piklo powinno sie ich do Rynsztoka wyslac albo w gorsze miejsca :)
2
Normalny 2017-02-20 16:13
Łaciną to tylko wy tam potraficie się komunikować. Człowiek który jest tam 1 dzień nie jest zaprogramowany żeby bez wytłumaczenia wiedzieć o co wam chodzi. Na filmiku ładnie pięknie żeby iść i pytać osób w czerwonym fartuchu co mają robić, ale wy nowych ignorujecie nikt nawet [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ruszy żeby pokazać co i jak. Wagę każdy potrafi obsłużyć ale jak nawet ciężko wam powiedzieć gdzie jest waga albo jak zrobić tare to nikt się nie wysili wiec się potem nie dziw inteligenciku. Ciekawe ze ty od razu wszystko wiedziałeś co i jak. Żal ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska ze jada tam osoby wykształcone które chcą se dorobić na studiach? Nie wszyscy są od razu ustawieni bo mają wszędzie rodzinkę. Tylko ze ten studencik różni się od was tym ze w przeciwieństwie do was ma jakąś godność i nie da sobą pomiatac. A wy wszyscy jesteście siebie tam warci co jeden to gorszy. Gdybyście wytlumaczyli wszystkim nowym co i jak to by było spoko a nie jedna święta krowa udaje że nie słyszy, druga to samo to nie oczekujecie zbyt wiele. Wiec się potem nie ma co dziwić że dostajecie opierd*l za źle wykonaną pracę. Nie pozdrawiam!
Normalny 2017-02-20 16:15
Łaciną to tylko wy tam potraficie się komunikować. Człowiek który jest tam 1 dzień nie jest zaprogramowany żeby bez wytłumaczenia wiedzieć o co wam chodzi. Na filmiku ładnie pięknie żeby iść i pytać osób w czerwonym fartuchu co mają robić, ale wy nowych ignorujecie nikt nawet [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ruszy żeby pokazać co i jak. Wagę każdy potrafi obsłużyć ale jak nawet ciężko wam powiedzieć gdzie jest waga albo jak zrobić tare to nikt się nie wysili wiec się potem nie dziw inteligenciku. Ciekawe ze ty od razu wszystko wiedziałeś co i jak. Żal ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska ze jada tam osoby wykształcone które chcą se dorobić na studiach? Nie wszyscy są od razu ustawieni bo mają wszędzie rodzinkę. Tylko ze ten studencik różni się od was tym ze w przeciwieństwie do was ma jakąś godność i nie da sobą pomiatac. A wy wszyscy jesteście siebie tam warci co jeden to gorszy. Gdybyście wytlumaczyli wszystkim nowym co i jak to by było spoko a nie jedna święta krowa udaje że nie słyszy, druga to samo to nie oczekujecie zbyt wiele. Wiec się potem nie ma co dziwić że dostajecie opierd*l za źle wykonaną pracę. Nie pozdrawiam!
1
Pozdro BMK! 2017-02-23 19:37
Komentarze negatywne zgadzają się w 100%, negatywy negatywów które tu występują zapewne są od lizusów którzy robią dobrze tym w biurze i li [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innym. Firma to istne dno (dziwię się sobie że wytrzymałem tam rok, gdzie jak chciałem się zwolnić to mi nie dali- co świadczy że byłem doceniony a nie mnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] informacja dla tych co twierdzą że tylko wyrzuceni komentują). Większość zwierząt nie ma szacunku do ludzi: Anita- liliput holenderka, Bożena (z biura)- grubaska co po schodach wejść nie potrafi, tylko drzeć papę, Klaudiusz- szczeniak uważa się za fightera z UFC bez mózgu, Monika (żona Klaudiusza)- wyszczekana jak Klaudiusz bo uważa że ma plecy a brak jej każdej klepki w mózgu i kilka innych osób jednakże oni najbardziej uprzykrzają tam pracę.

Poza tymi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdrawiam tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wojtusia szalonego, naszego supermana= szacun!, Gosię bliźniaczkę za zawsze pozytywne nastawienie do ludzi, Gosię i Dorotę z pomidorów, które potrafiły spokojnie podejść do pracy i oczywiście Adiego ze stołu za solidarność.
3
oszuści! 2017-03-01 15:51
"Pakistan"- totalne niszczenie psychiczne. Pracę samą w sobie jeszcze można znieść ale te wszystkie czerwone fartuchy to coś strasznego. Szef Eric tak samo szkoda gadać. Jeśli ktoś rezygnuje i chce odejść z tego obozu pracy nie dostaje wypłaty pod pretekstem "zapomniałeś przyjść do pracy, my zapomnieliśmy wypłacić Ci pieniądze' żałosne. Rozumiem całkowity brak zgłoszenia faktu nieobecności i rozpłynięcie się w powietrzu, ale jeśli się dzwoni do biura z którego nieszczęśliwie się tam trafiło i się zgłasza kilka godzin przed rozpoczęciem pracy że się odchodzi bo to co tam się wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie nie dostaje się wypłaty. Pracowałam tam 3 dni i miałam dosyć tego traktowania, zero szacunku zarówno dla osób starszych jak i młodszych, nowych i starych pracowników. chcesz odejść to polecam nic nie robić żeby Cię zwolnili chociaż pieniądze dostaniesz, starasz się i pracujesz jak możesz ale masz dosyć tego szamba jakie tam jest i odejdziesz w czwartek a nie w piątek po pracy to niestety ale pieniędzy się nie odzyska ;/ śmiechu warte, żeby tak ludzi traktować jak niewolników jakiś. gdybym szybciej poczytała opinie o tej pseudo firmie to w życiu bym tam nie jechała ;/ "zapomniałam że jesteście gównowarci" Justyna w czerwonym fartuchu jak każdy z resztą nic nie warta, ale jej teksty do osób starszych to coś strasznego, swoją matkę też tak traktujesz? niby dostają -20pkt za złe traktowanie pracowników ale gdzie to zgłosić.. do biura które ma wszystko gdzieś albo to Erica który jest tak samo arogancki i bezczelny jak oni. Pamiętajcie, że karma wraca i życzę wam tego z całego serca!
4
vnb 2017-03-02 18:05
Wiecej opinii nt. agencji Wiertz znajdziesz na stronie http://bpwh.pl Ranking Agencji Pracy w Holandii.
Śmieszek02 2017-03-06 08:43
Śmiechu warte większość dodanych komentarzy typu "Pracowałam/łem tam dwa dni, nie polecam". Jak wyjeżdża się za granicę myśląc, że pieniądze z nieba lecą to wyjaśnia dlaczego czerwone fartuszki/brygadziści się was czepiają.. Bo za samo stanie i rozglądanie się na boki zamiast wykonywania pracy pieniążków się nie dostaje a ludzie, którzy pracują tam dłużej muszą robić na takich "leserów" i wyrabiać jednocześnie dwie normy bo nowym się robić nie chce. I nie oceniajcie wszystkich jedną miarką bo pracują też tam osoby, które nie ujeżdzają tylko tłumaczą ze spokojem pracę którą macie wykonywać.. A jeżeli ktoś jest wyjątkowo odporny na przyswajanie wiedzy to pozostaje tylko współczuć glupoty.
2
Prwada boli 2017-03-08 12:41
Widać że czerwone fartuszki lubią tu zaglądać i czytać opinie głównie na swój temat :D prawda was boli. właśnie widać że to ty oceniasz wszystkich jedną miarą, nie wszyscy nowi to "leserzy" niektórzy chcą na prawdę pracować ale takie warunki jakie tam panują pozostawiają dużo do życzenia. jeden wielki mobbing, dziwię się że takie firmy jeszcze funkcjonują w 21 wieku. Starzy pracownicy czasami są gorszymi leserami niż nowi, nowi się starają(no chyba że przyjeżdża grupa która wygląda jakby wyszła dopiero z więzienia) ale są też jednostki, które szybko pracują bo już mają jakies doświadczenie w innej firmie, a taki stary pracownik już wie kiedy ma wyrobić normę, kiedy sprawdzają i wtedy robi szybciej ale jak nie trzeba to się obija bardziej niż "nowi" bo wie że opieprz dostaną właśnie nowi a nie starzy pracownicy. Same fałszywe jaszczury ;/ nikomu nie polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 21 WIEKU SKANDAL!
2
Byly pracownik 2017-03-17 20:25
Mieszkam w Venlo 4 lat i w ostatnich dniach szukalem lepszej pracy, niz posiadam. Wybralem sie do pewnego biura pracy w Venlo i zaproponowali mi o to" cudowne "miejsce pracy. Mimo slyszanych zlych opni zgodzilem sie, zeby samemu sie przekonac... No i niestety sytuacja w tej firmie jest naprawde nie zdrowa. Kierownicy w czerwonych fartuchach nie znajacy jezyka a co mowic o przepisach pracy bojac sie o swoja pozycje gnebia sie nawzajem i wyzywaja sie na pracownikach. Nie maja pojecia o organizacji i planowaniu pracy, brak szacunku dla ludzi, starszych, kobiet, a co mowic o nowych pracownikach.( Np. Pan w czerwonym fartuch (30lat)do starszego pana(ok60lat" ZAPIERDALAJ SZYBCIEJ,BO ZARAZ RENTA I DO DOMU SPIERDOLISZ". Firma nawet nie wie ile traci towaru przez kierownikow z łapanki... A i co do pracownikow w zielonych fartuchach tez nie są swieci, poniewaz wszyscy wiedza wszystko najlepiej i kazdy chce kazdym rządzić. 98% pracuje Polakow w tej firmie,wiec to ich wina za tą atmosfer. Co do ilosci pracy jedna osoba musi pracowac za trzy osoby, nie ma prawa napic sie wody nawet gdy jest przesunieta przerwa o godzine. Czas pracy 12godzin i 6dni pracujace. Szczerze to juz bylem pewien ze nie ma takich miejsc pracy jak... Pakistan
Szczerze nie polecam. Ludziom pracujacym zycze troche szacunku do siebie i Zwolnijcie sie z tego obozu pracy... Niech panstwo w czerwonych fartuchach sie wykaze... Apeluje nie jest warto probowac tam pracowac, szkoda nerwow i zdrowia.
Pozdrawiam
5
Kakarotto 2017-04-24 23:21
Pracowałem tam 8 lat temu przez 1,5 miesiąca i z ciekawości postanowiłem sprawdzić, czy coś się zmieniło. Widzę, że nie, chyba że na gorzej. Po prostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koncentracyjny, gdzie najgorszymi kapo są Polacy-celubacy, najgorsze śmiecie, bezmózgi i szumowiny, bardzo dobrze, że wyjechali z Polski. Szczególnie źle zapamiętałem tę grubą blond świnię z kolczykiem w nosie, muła łażącego wszędzie w czapce z daszkiem i piłującego ryja, szczerbatego chudego kretyna i tego bezmózga na wózku widłowym. Nie wiem, czy tam jeszcze pracują, mam nadzieję, że ich dojechały jakieś Arabusy w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ogólnie ciągłe darcie ryja o wszystko, brak informacji, co, jak i do kiedy masz robić, konieczność wykonywania 50 rzeczy na raz, wyżywanie się na innych i traktowanie nowych jak śmieci. Trudno określić, że to są ludzie, bo na miano człowieka nie zasługują. Co do innych aspektów, to wtedy rzucał się w oczy ogólny brak higieny i jakikolwiek brak bezpieczeństwa pracy. W Polsce wszędzie, gdzie pracowałem miałem szkolenia BHP, nawet na zupełnie bezpiecznych stanowiskach. Tam nawet brak jest przeszkolenia, co masz zrobić, jak maszyna się zatnie - generalnie sprowadza się do tego, że trzeba ją samemu odblokować i liczyć, że Ci niczego nie urwie, bo inaczej darcie ryja, że nie pracujesz.
Zostaw swoją opinię o Pakstation Venlo - Venlo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pakstation Venlo