brak logo

Pakstation Venlo

Venlo

Opinie o Pakstation Venlo

Ex pracownik 2014-07-18 20:13
Zgadzam się z wszystkimi negatywnymi opiniami o tej firmie. Przykre, ale prawdziwe. Atmosfera bardzo negatywna. Kobiety nie maja tez najlepiej. Pierwszy raz jesteś na danej linii to wymagają od Ciebie "szybkiego tempa", tak jak już robia starzy pracownicy. I tekst "niech zapier**la", no co to ma wgl być.. Katastrofa.. Praca, jak praca. Wiadomo, ze trzeba się narobić, bo nikt nie powiedział, ze będzie latwo, ale to co dzieje się w tej firmie to wola o pomstę do Nieba.. Wykanczanie fizyczne, nie wspomnę już o wykańczaniu psychicznym.. bo to chyba im najlepiej wychodzi. Jedna wielka mafia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie wiadomo co jeszcze. Zanim zaczelam tam pracować, poznałam już zdanie o tym, jaka tam atmosfera panuje, ale jednak można powiedzieć, ze postanowiłam na własnej skorze się przekonać jak naprawdę tam jest.. I niestety wszystko co się dowiedziałam-potwierdzilo się. Pracowalam tam jakiś czas. Krotko, bo krotko, ale dluzej nie dałabym psychicznie rady. Jedna "kierowniczka", która sie na Ciebie uwzie, nie da Ci spokoju już do końca Twojego pobytu tam, za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie sie czepiać.. Nawet jeśli wszystko robisz, tak jak powinieneś.. NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE DLA TEJ FIRMY.. A z tego, co mi wiadomo, szefostwo ma w 4 literach, to co sie tam dzieje. Dla nich liczy sie tylko "zysk", który maja z pracy nic więcej.. Nie liczy sie dla nich zdrowie pracowników. NIE POLECAM, ODRADZAM!!!!! Ocena? Nawet na "niedostateczny" nie zasługują..
2
...// 2014-07-24 16:57
Przed wyjazdem do pracy na "pakistanie" czytałam opinie i oczy mi wyszly czytając to co ludzi wypisują. Myslałam że to ci ktorzy jada do pracy zeby zarobic ale sie nie narobic. Szybko jednak zdałam sobie sprawe z tego ze jnednak osobe te były normalnymi ludzi ktorych cięzko uswiadczyc na pakistanie. A wiec cała moja przygoda zaczeła sie w kwietniu, razem z chłopakiem wyjechalismy w lany poniedzialek a prace zaczelismy w wtorek. Pierwsze 2 tygodnie jakos przetrwalismy powtarzajac sobie nawzajem ze teraz juz powinno byc coraz lepiej. Niestety okazało się całkowicie inaczej. Z dnia na dzien atmosfera na pakistanie pogarszala się. Non stop przychodzili nowi ludzi a starsi odchodzili. Wiadomo ja nic co nowych nie mialam bo zaczynalam tak samo jak oni jednak niektorzy z nich stali i glupio sie przygladali co moaja robic i sie opierdalali. Poznalam tam kilku wspanialych ludzi, jednak gdy pracowalismy obok siebie i poznawalismy się podchodzil pewien PAN "Z" i upominal ze nie mamy sie usmiechac bo "szef" siedzi za oknem i obserwuje a jak widzi ze ktos ma lepszy dzien to mu sie pogarsza, innym razem uslyszalam od niego "nie patrzec, zapierdalac". Klaudiusz mloda chlopaczyna ktora nie ma szacunku do starszych kobiet, na prosbe pomocy człowiek moze tylko uslyszec "nie po to chodzilem na studnia zeby teraz cięzki skrzynki sciągac" czlowieku zastanow sie wgl jak wyrazaz sie do kobiet ktore mogly by byc twoimi matkami. Pan ktory chodzil i zbieral gotowy towar na stole tez ma nie pokolei w glowie powtarzając non stop zeby pracowac szybciej bo on ma dzieci do wykarmienia, na moją odpowiedz ze nie tylko on ma dzieci i musi je utrzymywac, szybciutko zaciągnol mnie do biura. Jeszcze szybko o pomidorach jabłkach i papryce. Pomidory i jabłko z Panią "A" holenderka to bylo istne pieklo. rzucanie w pracownika zgnilymi jabłkami lub pomidorami nie jest na miejscu, najlepsze czego sie dowiedzialam poza praca jest przemilą osobą pomaga finansowo fundacja z niepełnosprawnymi dziecmi i wgl. Starsze pracownice na pomodorach same sie na kantynie przed sobą przyznaly ze troche oszukują z wagą zeby mlode do biura szly. A co o papryce? Pani "A" jest zawsze tam gdzie jej nie potrzeba a gdy sie cos zepsuje maszyna itp. to siedzi na kantynie lub cos w biurze szpera i teksty typu "dziewczyno szybciej z tą miotlą" to moze swojej corce mowiec a nie 24 letniej kobiecie. NIE POLECAM NIGDY WIECEJ!! OSZUSCI I NIC WIECEJ. POZDRAWIAM!!!
2
gosc 2014-08-08 09:22
hej a jak jest na nockach slyszalem ze na nockach jest luz?
kazan 2014-08-16 13:04
Na nocach pali się zioło i pije browary
5
masakera 2014-10-17 14:54
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic wiecej...nawet niewarto juz polemikowac na ten temat bo brak slow i nerwow..takich ludzi bezczelnych i psychicznych to nie widzialam! praca ok,idzie szybko ogarnac system-ale czerwone fartuszki(niektore)powinny isc do psychiatry! to nie sa normalni ludzie tylko diably!:D Szajbuska A powinna byc w pierwszej kolejce po nagrode"jobla",bo czlowiek sie tak nie zachowuje tylko wariat..;d jestes w pracy 12h z tego masz placone 10.45 bo odliczaja Ci przerwy...wycieranie sciereczka pobrudzone plesnia od innych zgnitych pomaranczy pomarancze;d smierdzaca papryka itp idt...caly dzien w stresie,bo nikt nie potrafi spokojnie czegos wytlumaczyc tylko dra mor*y,pracujesz tam miesiac i masz byc odrazu tak wspanialy jak te debi*e ktorzy pracuja tam 3 lata i wiecej..osoba ktora cos spiep**y a pracuje tam 8lat wtedy nic sie nie stalo przeciez oni moga sie pomylic,a takie szaraczki po paru miesiacach juz nie ,bo przeciez kazdy jest idealny a my jestesmy maszynami.. zal nic wiecej ..
1
byly robol 2014-11-07 11:10
pisze sie polemizowac nie polemikowac. co polak zapomniec jezyk byc dlugo za granica . porazka
masakera 2014-11-12 11:23
a znasz cos takiego jak polemika?? (usunięte przez administratora).takze nie udzielaj sie jak nie wiesz w pakistanie calkiem ci sie poprzestawialo :DDD
byly robol 2014-11-18 09:17
buraku. slownik jezyka polsiego . poczytaj
byly robol 2014-11-18 09:22
(usunięte przez administratora) nie umiesz szukac to masz
jupi 2015-01-13 23:31
Ja już długo pracuje na Pakistanie jak nie umiesz zapierdalac to po co jedziesz do Holandii? Lubię tam pracować. I polecam tą firmę, a to że są kary to brednie, pozdrawiam pakinstanczykow:-)
gówno nie praca 2015-01-17 21:42
(usunięte przez administratora) teraz mi się Holandia źle kojarzy przez tą żałosną firmę a taki fajny kraj moja ocena tej firmy a raczej obóz pracy to mniej niż zero !
ona 2015-01-18 13:43
To prawda przejzyjcie wreszcie na oczy zaslepieni głupcy to najgorsza firma jaka może byc same kurwy i suki najgorszy gestapowiec jakiego widziałam to Anita robi z kazdym co chce i nikt nie umie się jej postawić.Określenie jak nie umiesz zapierdalać to jest dobre bo tam tylko trzeba zapierdalać tam sie nie pracuje tak jak po innych firmach jeszcze trochę a wyjdziecie z tamtąd nogami do przodu!!!!
4
mmmm 2015-02-02 12:43
Widać że twój post komentują osoby z Pakistanu. Ludzie którzy tam pracują to większości dno powinno się ich w psychiatryku zamknąć
2
Pakistan 2015-02-19 20:48
Witam. Pracowalam w Pakstation z chlopakiem 1 miesiac. Wszystkie negatywne opinie to prawda. Mozna sie psychicznie wykonczyc! Zero szacunku do pracownikow! Juz w 1 dzien pracy kazali mi pracowac w takim tempie jak starzy pracownicy! Ta firma to porazka. Zostalam zwolniona dzieki Anicie bo jej cos nie pasowalo! Wogole ona jest (usunięte przez administratora) stanie obok Ciebie patrzy Ci na rece smieje sie i tylko czeka az cos zle zrobisz i od razu do biura. W dodatku gdy mnie zwolnili powiedzialam im na zlosc ze bardzo dobrze bo znalazlam inna prace to zadzwonili do opiekunki ze to ja zerwalam umowe i pieniedzy mi nie zaplaca!! I nie zaplacili! Klamcy i oszusci! Jesli chcesz poczuc smak piekla - zacznij tam pracowac!
3
pakistanczy 2015-03-09 12:12
hej placzecie ze sie na was wrzeszcy itd . a czemu nie zaczniecie tak zaczelem pracowac na pakistanie jak kazali mi pakowac do skrzynki po 20 ogorkow to dawalem po 18 lub 21 zamiast wymaganej liczby bo liczenie to dla mnie zbyt skomplikowane zajecie . mimo ze ktos tracil czas i tlumaczyl mi jak w dziecku w przedszkolu co jest dobrym a co nie dobrym towarem to i tak po 5 minutach pytalem o to co bylo mi tlumaczone lub wykonywalem swoja prace zle nie wspominajac ze robilem to powoli gdyz oczywiscie nie przyjechalem do holandi sie napracowac. czasmi nie potrafie nawet powiedziec planiscie z jakiego biora pracy jestem no bo po co mi taka wiedza.co do tepa pracy po 2 tygodniach tzw okresu ochronnego mam te same tepo pracy co w pierwszy dzien ale po co mam przyspieszac skoro starzy pracownicy moga na mnie je...... co do szacunku to na szacunek soiba zaslozyc a samo pojawienie sie ksiezniczek czy krolewiczow łaskawie w pracy to za malo. no ale w sumie co ja sie odzywam przeciez mielioscie tyle ofert pracy ze zrobiliscie nam łaske ze wybraliscie pakistan i za sam ten fakt powinnismy wam dziekowac na wejscu.
3
Ewcia 2015-05-16 11:21
Z chęcią bym wróciła do tej firmy jak by nie było Anitki i jej przydupasków. Robota nie najgorsza i da się fajna kasę zarobić ale Anita wykańcza psychicznie.
obozpracy 2015-06-23 19:11
Co wy chcecie pokazac w tych opiniach(ludzie z pakistanu i przydupasy buraczka,psychicznej pani A jednej i drugiej)?? stawiacie pakistan w tak cudownym swietle,ze az zbiera sie na bełty!!Te pozytywne opinie w wieszkosci to sciema!!!Byłam,pracowałam widzialam....nie zycze nikomu,zeby sie tam dostał...ludzie przychodza i odchodza rownoczesnie..wiecej siedzisz na domku bo jestes z firmy X-niedocenianej,a te osoby ktore sa z firmy Y-"od szefa" prace maja non stop-halo o co kaman?dlaczego tak jest?czlowiek jest czlowiekiem,a ze z innej firmy co z tego??!no coz...holenderke kazdy chyba poznal na co ja stac..bezczelne babsko!czeka,az Ci sie noga podwinie iiii do biura,a gęba jej sie cieszy!bedac w holandii nie pracowalam tylko na pakistanie tylko na innej firmie-(gdyz wiadomo dla nas pracy nie bylo tylko e&f wiecznie rzadzil tam..)rowniez na produkcji-dlaczego na tej firmie szlo zwolnic tasme-poczekac-nie drzec ryja-pochwalic i NORMALNIE pracowac-kazdy robil to co mial robic i jakos wszyscy umieli sie dogadac...do tej firmy chcialo sie isc i wstac z wielka przeyjemnoscia,a dlaczego???BO PRACOWALI TAM W WIEKSZOSCI ANGLICY,HOLENRZY I MOZE Z 5 POLACZKOW...WLASNIE.. A PAKISTAN JEST TO POLSKI PAKISTAN IM WIECEJ POLAKOW TYM GORZEJ!!TO WY POLACY ZGOTOWALISCIE TAKI OBOZ JAKI TERAZ JEST W PAKISTANIE...DZIEKI WAM JEST TAM JAK JEST-TO WY POKAZALISCIE TO CO TERAZ SIE TAM DZIEJE-GRATULUJE!!POLAK POLAKOWI WILIEM-NIESTETY TAKIE REALIA!!!
1
pomidory1 na stół 2015-07-08 16:55
Pakistan to najgorszy zakład w jakim pracowałam. Zero szacunku do drugiego człowieka ze strony "czerwonych fartuchów" i innych,którzy pracują dłużej. Filmik, który puszczają to ściema,bo tak naprawdę koło [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 3 razy szybciej . Pot leci po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ma nawet czasu żeby pierdnąć. Wyczytują na dane stanowisko , a nikt nawet nie wytłumaczy co trzeba robić. Idziesz na pomidory , a zaraz przerzucają Cię na paprykę albo na stół. Hausmajsterzy z Haelen to 2 zjeby , nic nie ogarniają . NIE POLECAM .!!!!!!
1
obóz koncentracyjny 2015-07-10 14:01
Do wszystkich chcą podjąć pracę w tzw"pakistanie".
Jeśli mówią wam że godziny pracy są przystosowane i elastyczne to jest to zwykłą bajeczką!!Idziesz na godzinę 7 rano wracasz o 19 a o 23 tego samego dnia dowiadujesz się,że masz na 5 rano :) Kiedy masz tzw " rezerwe " dzień wolny, w każdym momencie może zadzwonić koordynator i powiedzieć Ci, że za 5 minut jedziesz do pracy.
Osoby w czerwonych fartuchach są wyuzdanymi zapatrzonymi w siebie ludzmi! Wrzeszczą nie potrafią wytłumaczyć osobie która przychodzi do pracy poraz pierwszy. Masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak jak pracownicy którzy pracują już tam jakiś czas. A Ci właśnie pracownicy uważają się za bóg wie kogo i traktują Cię jak śmiecia. Na pakistanie pracują praktycznie sami Polacy. Ludzie,jesteśmy jednym narodem powinniśmy się wspierać...
Mój chłopak został zwolniony bez podania przyczyny. Przyszedł sms pt "going to home" czy to jest zachowanie na miejscu? Naszym zdaniem powodem tego zwolnienia były wypłaty które dostawał. Nie był na wiekówce to jest jedyny powód tego zwolnienia,wykonywał swoją pracę rzetelnie. Kolejna sprawa, kierowcy. Mój chłopak dostał " zlecenie " zawożenia ludzi do pracy,załatwienia spraw sofi itp. Oczywiście za wynagrodzenie. Jezdził od 4 rano do godziny 19. Wiecie jakie dostał " wynagrodzenie" 9 euro :)
Jednym słowem dno..
SABINA 2015-07-23 16:41
gdzie jest ten pakistan?
kto siedzi w biurze?
przez jakie biuro tam mozna sie dostać?
mam wyje*ane :D 2015-08-23 11:48
Work Force a raczej FlexSpecialisten...
on xxx 2015-09-06 17:47
Ha,ha,ha :-) fajnie jest. Mozna sie posmiac !
;)) 2015-11-02 03:59
Pośrednik bierze , za każdą osobę 500 euro za wyrobienie nr sofii , dlatego wymieniają często ludzi na nowe modele , bo maja na tym zysk :)
Mona 2015-11-17 22:39
Masz racje.To dno.Wytrzymalam tam 4 miesiace.Szok co tam sie dzieje!
byłam 2016-02-21 16:19
firma zmieniła nazwę , stąd brak ofert
Gość 2016-05-22 10:30
To są opinie o pakstation czy forum szukamy pracy?
gosc 4 2016-06-04 20:43
Ludzie przestrzegam Was wszystkich przed tą firmą i również przed agencją pośredniczącą w Polsce. Trafiając tam jesteście jak więzniowie w byłych obozach pracy. Kary pieniezne za wszystko. Dużo niezgodności po przyjezdzie (kasa za zakwaterowanie i wizerunek miejsca do ktorego Was kierują). Brak kontaktu z Koordynatorem Polskim i zero wsparcia i pomocy. Radz sobie sam! Jesli chcesz to sprawdzic to przyjedz a sie przekonasz.
kuba 2016-06-25 13:35
powiem tak chcac tam pracowac muszisz dac zrobic z siebie szmate. dac zlamac sie psychicznie.chodzi o to zeby czerwony fartuszek mogl robic z ciebie frajera a ty masz gzrecznie sluchac i zapier*alac jak robot.pan grzesiu w okularkach z nocnej zmiany dlugo mnie zapamieta i obiecuje mu ze kiedys sie jeszcze spotkamy ;)
Ania 2016-07-14 12:15
Pracowałam w tej firmie i nie polecam NIKOMU! Zdarzały się dni, w których można było pracować bez krzyku i przekleństw-można je jednak policzyć na palcach jednej ręki, a reszta moich wspomnień to tragedia. Wbrew pozorom to nie młodzi sezonowi pracownicy zachowują się jak bydło tylko stali pracownicy, dorośli ludzie, którzy spali na języku polskim w szkole dlatego posługują się jedynie niecenzuralnymi słowami. Brak szacunku do drugiego człowieka i brak jakiejkolwiek empatii. W sumie to aż szkoda mojego czasu i słów na rozpisywanie się o tej żałosnej firmie. Nie życzę nawet najgorszemu wrogowi. I serdeczne pozdrowienia środkowym palcem dla liniowego Klaudiusza :)
1
Natula 2016-07-16 17:26
Pracowałam w tej firmie przez jakiś czas razem z moim chłopakiem. Firmy nie polecam nie ze względu na ciężką prace , ale na atmosferę tam panująca. Typowe polaczki cebulaczki tam pracują. Wyżywanie się na dopiero co przyjętych i dogadywanie to normalne tam. Myślą że pracują dłużej to im wszystko wolno. Nie polecam tej firmy i firmy flex.
1
A 2016-07-27 12:52
Dobra praca, a atmosfery nikomu nie zagwarantujesz..
Beti i Karol 2016-07-27 13:49
Pakstation to firma gdzie jest praca ale nie dla osob ktore robia problemy lub przyjechali sobie na wakacje. Przyjezdzaja dzieciaki ktore mysla ze kazdy bedzie za nimi biegal. Niestety praca za granica to praca. Firma jest w porzadku
2
Lola2016 2016-08-12 14:01
Pracowałam tam dwa dni okropna firma jedna z najgorszych jakie przez lata widziałam w holandii. Byle kto zostaje brygadzista ludzie bez żadnej szkoły i wyzywaja się na reszcie bo władze dostali .zapitalasz jak maszyna a gdy np skończy się paleta i zanim ktoś podstawie druga masz niecałe 2 minuty to musisz biec po miotle i nawet nie zdążysz zamieść ale tylko wziąść o odnieść bo już jest paleta następna ale nie możesz tych 2 min wolnych a jak nie pobiegniesz po dana miotle to podejdzie ci ktoś kto w tym obozie robi długo i ani słowa nie zna po holendersku ani angielsku ogólnie jakiś wiejski burak i powie ci długo tu nie popracujesz .żal naprawdę odradzam są inne firmy co godnie można pracować a nie dawać soba powiatach ludziom których w pl byście opLuc nie chcieli nawet. Dziwię się że nikt im się do dupy nie dobral jeszcze. Poziom ludzi tam pracujących w 80% dno kompletne
Pracownik 2016-10-03 09:44
Pracowała tam dwa dni!
I nigdy więcej..
Atmosfera straszna krzyczą na ciebie i co 10 minut jestes na innym stanowisku..
Trafiłam na blondynek z blizną na buzi jest straszna zachowuje się jakby posiadała wszystkie rozumy.. Drze się na ciebie chociaż się starasz.. Masakra tego nie da się opisać... Po prostu masakra..
Ja wytrzymałam 2 dni a inni nie potrafią 2 godzin. :o
Masakra nie polecam!!!!!
gosc 4 2016-10-20 09:21
A czy Ty wiesz co piszesz??? zwierzęta się lepiej traktuję jak ludzi , chyba że Ty do nich należysz.
venlowiec 2016-10-20 20:04
hahaha . . . no napewno . . . debile tam pracuja bez kultury !
zmotywowANA 2016-11-13 09:13
Czesc, czytam opinie i mam pytanie dotyczace, czy w ogole tam sa godziny? Jak to wyglada, bo samej pracy sie nie boje, wszedzie trzrba robic, bo z nieba nikomu nie skapnie, proste. Dajcie znac jak z tymi godzinami no i oczywiscie przez Wiertz jak wyglada mieszkanie w hotelu, bo tam niby nialabym mieszkac. Prosze o opinie ;)
bp 2016-11-17 00:46
Hej pracowałem w tej firmie , to negatywne opinie o tej firmie to sama prawda . ludzie sa bardzo nie mili atmosfera jest naprawde bardzo okropna. Nie polecam nikomu tej firmy. Mlody chłopak klaudiusz jest w stosunku do ludzi bardzo nie miły drze pape nie wytłumaczy , nie posiada za grosz kultury chyba wychowała go kaczka w kondonie na oborniku zastanawiajac sie jak my co to jest . P grzegorz okularnik jest nie zorganizowanny nie uprzejmy w traca sie tam gdzie nie trzeba i umie tylko straszyc biurem. Ogolnie osoby w czerwonych fartuchach same nie wiedza co maja robic , nie znaja sie na własnej pracy .
Pozdro dla wszstkich ktory juz z tamtad odeszli
2
pracownik 2016-11-17 18:14
Hej jestem pracownikiem tej firmy . Zgadzam sie ze wszystkimi negatywnymi opiniami o tej firmie . Ogolnie praca w tej firmie jest ok ale ludzie a zwłaszcza w czerwonych fartuchach to prawdziwa porazka za grosz kultury . Maja sie za bogów ktorymi w sumie nie sa i nie znaja sie na pracy ktora wykonuja nie sa zorganizowani .
1
pakstation 2016-11-20 18:45
Ludzie którzy negatywnie wypowiadają się na temat pracy na tej firmie to głównie Ci którzy nie potrafią słuchać lub sprawia im trudność słuchanie ze zrozumieniem.Nie mówię że ta firma jest super, ale wszystko zależy od ludzi a kiedy do pracy przychodzą ludzie którzy nie wiedzą jak wygląda waga i co to jest tara, ludzie którym się tłumaczy jak dzieciom co mają robić a i tak robią po swojemu(źle) , ludzie którzy mają gdzieś pracę bo przyjechali na dwa lub trzy miesiące -atmosfera nie jest dobra.... hejty każdy może wstawiać ale (zwracam się do ludzi którzy hejtuja) zastanówcie się czy sami jesteście lepsi,czy bylibyście wstanie odpowiadać za błędy innych,słuchać opierdolu od przełożonych i wiecznie być miłym? Śmieszne dzieciaki po liceum bądź studiach uważające się za nie wiadomo kogo które znają tylko łacińskie słowa,płakać się chce jak się patrzy na waszą pseudo pracę którą my czerwone fartuchy musimy poprawiać........ Z pozdrowieniami CZERWONY FARTUCH
3
Nowa 2016-12-02 00:18
To jest Masakra pracować tam ....koleś w czerwonym fartuchu czuje się jak wódz plemia ....ale chyba trzody!!!po za tym banda Polaków którzy wykorzystują Polaków teksanska Masakra nie polecam tam pracować ...c o się nie zrobi to i tak źle dra mordy na ludzi ogolnie nikomu nie polecam
6
pracownik pakstation 2016-12-18 15:25
Pozdrowienia dla wszystkich nierobow , ktorzy zostali wyrzuceni z Pakstation i teraz wypisuja glupoty
ZMIENCIE SWOJE NASTAWIENIE DO ZYCIA TO MOZE GDZIES KIEDYS POPRACUJECIE :)
2
Andzia 2017-01-24 12:07
Witam wszystkich opinie jakie sa o Pakstation troszke prawdy troszke z palca wyssane ,jest kilka osob ktorzy sa chamscy ale jak by ich nie bylo to praca spoko,Pracowalam rok i powiem tak trzeba zapiepszac bo niestety nie pracuje to kaski nie bedzie ,a co do ludzi ,w kazdej firmie beda jakies przydupasy ,ale gowa do gory ,kto chce pracowac to bedzie ,powodzenia .
1
Były pakstationista 2017-01-31 14:38
Dziadostwo jakich mało, "zapieprzałem" tam już jakiś czas temu, a do teraz mam bardzo złe wspomnienia. Imbecyle w czerwonych fartuchach nie mają żadnego wykształcenia i kultury osobistej, wyżywali się na mnie tylko dlatego, że mam wyższe wykształcenie i byłem od nich znacznie lepiej zbudowany, a pojechałem popracować przez wakacje, wytrzymałem 3 dni za które mi nie zapłacono, jak napisałem skargę i opisałem całą sytuacje i wydarzenia, które miały miejsce i pogroziłem sądem całkowicie mnie olano i jeszcze zagrożono że to ja zapłacę kare 300 euro za to, że wróciłem do Polski z uszczerbkiem na zdrowiu od dźwigania kilkunastu ton owoców na dzień(oczywiście bez ubezpieczenia, które rzekomo miałem mieć zapewnione) . Ogólnie życzę całej firmie i pseudo kierownikom jak najgorzej. Brak mydła w łazience norma. Syf jakich mało w fabryce z żywnością ... , tyle jedzenia co tam marnowano, a ty chodziłeś głodny bo nie mogłeś zjeść jabłka 2 czy 3 kategorii, które trafiały do śmieci jako odpad. Idziesz do pracy na 12 godziny to płacą ci za 9 bo miałeś przerwy oczywiście za które ci nie płacą. Rękawice ochronne które powinny być za darmo sprzedawali po 5 euro. Żadnego BHP dziwie się, że Holenderski sanepid tej budy nie zamknie. Odradzam każdemu chyba, że jesteś tłukiem bez szkoły, który lubi robić jak robot z podobnym do siebie bydłem.
3
Vandaria 2017-01-31 18:07
Praca tragiczna nikomu nie życzę takiego traktowania nawet najgorszemu wrogowi.
3
jebac pakistan 2017-02-14 16:21
Ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co dzis mnie wrzuciles na papryke na kolo , udawales koleszke a jak czerwony fartuch podszedl to przewinales ze tylko przeszkadzam a nie pracuje ,dodam ZE dzis byl moj pierwszy dzien jest kibel w tej robocie , zapierdol zapierdolem ale tu nie oto chodzi TAM polak polaka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby np dali go do latgwiejszej roboty, te niby czerwone fartuchy to sa ludzie co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam 10lat, dostali czerwony fartuch i sie znecac nad toba teraz bedzie zebys ty zapierdalal tak jak on, pamietaj smieciu z Dzisiejszego kolka papryki spotkam cie venlo lub okolice odrazu cie wale na leb za twoje zachowanie frajerskie ,Wole nie miec co zjesc niz robic w tym zakladzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co cie pozniaja, A CO DO FILMIKU na poczatku HIGIENA ETC wszystko na filmiku fajnie wolne tempo kazdy usmiehniety, a w kiblach Mydla nie ma hahaha sanepid tam powienine wjechac
2
slowo 2017-02-14 16:56
nie jedz tam
Donka21 2017-02-19 10:20
Zagadzm sie z rówieśnikami
Ta firma tkz "Pakistan"
To istne piekło, nie polecam nikomu takiego obozu pracy nawet najwiekszemu wrogowi...
Pracowalam tam 2 dni i nigdy eiecej juz bym tam nie wrocila, owszem praca spoko, fajna
Ale ludzie to tragedia, nie wszyscy ale znajada sie, jesli chodzi o Klaudiusz- to spoko chlopak wiadomo nie wszyscy so tacy, ale musisz wiedziec jak podejsc do ludzi... jakonet dlamnie chlop sypatyczny fajnie sie z nim pracowalo mozna bylo sie posmiac pogadac, a jesli chodzi o P. JUSTYNE to tragedia, samo dno... W zyciu bym nie przepuszczala ze polak polakowi potrafi tak roz***c psychike
Wracajac do P. JUSTYNY to masakra
Po kilkunastu godzinach ona Ci daje jakas norme i to Jeszcze na #Winogronie gdzie nie powinno bo to praca na ktorej trzeba chwili uwagi no staralam sie wyrobic norme ale zdolalam to jej tekst do mnie "Ej Laska ej Laska idz sobie, bo widze ze nie pracujesz" a gosciu obok mnie jeszcze wolniej robil o mu nic nie powiedziala na drugi dzien dzwonie do firmy o zakwaterwanie bo mialam przejsc, a co sie okazalo ze podobno sie zwolnilam, chcieli to w mowic czlowiekowi to jest straszne , jesli chodzi o pakowanie i ważenie
Tez tam pracuje taka Klaudia straszna Babka po 2h pracy krzyczy po Tobie drze sie za nic ze szalke zle wlozyles ze to ze za wolno po kilku h pracy oni oczekują od nas nie wiadomo czego.... Najlepszy tekst tej firmu (Jesli zapomnisz o czyms nas poinformować oni tez maja Prawo zapomniec wyplacic Ci za 4h pracy) !!! Dramat mieszkam juz w Nl 4 lata w różnych pracach sie pracowalo, rozni ludzie ale pierwszy raz w zyciu spotkalam sie z taka firma gdzie swoj swemu potrafi nawalic kolo #Dupy
Straszne ... Nie polecam nikomu tego Piklo powinno sie ich do Rynsztoka wyslac albo w gorsze miejsca :)
Normalny 2017-02-20 16:13
Łaciną to tylko wy tam potraficie się komunikować. Człowiek który jest tam 1 dzień nie jest zaprogramowany żeby bez wytłumaczenia wiedzieć o co wam chodzi. Na filmiku ładnie pięknie żeby iść i pytać osób w czerwonym fartuchu co mają robić, ale wy nowych ignorujecie nikt nawet dupy nie ruszy żeby pokazać co i jak. Wagę każdy potrafi obsłużyć ale jak nawet ciężko wam powiedzieć gdzie jest waga albo jak zrobić tare to nikt się nie wysili wiec się potem nie dziw inteligenciku. Ciekawe ze ty od razu wszystko wiedziałeś co i jak. Żal ci dupsko ściska ze jada tam osoby wykształcone które chcą se dorobić na studiach? Nie wszyscy są od razu ustawieni bo mają wszędzie rodzinkę. Tylko ze ten studencik różni się od was tym ze w przeciwieństwie do was ma jakąś godność i nie da sobą pomiatac. A wy wszyscy jesteście siebie tam warci co jeden to gorszy. Gdybyście wytlumaczyli wszystkim nowym co i jak to by było spoko a nie jedna święta krowa udaje że nie słyszy, druga to samo to nie oczekujecie zbyt wiele. Wiec się potem nie ma co dziwić że dostajecie opierd*l za źle wykonaną pracę. Nie pozdrawiam!
Normalny 2017-02-20 16:15
Łaciną to tylko wy tam potraficie się komunikować. Człowiek który jest tam 1 dzień nie jest zaprogramowany żeby bez wytłumaczenia wiedzieć o co wam chodzi. Na filmiku ładnie pięknie żeby iść i pytać osób w czerwonym fartuchu co mają robić, ale wy nowych ignorujecie nikt nawet dupy nie ruszy żeby pokazać co i jak. Wagę każdy potrafi obsłużyć ale jak nawet ciężko wam powiedzieć gdzie jest waga albo jak zrobić tare to nikt się nie wysili wiec się potem nie dziw inteligenciku. Ciekawe ze ty od razu wszystko wiedziałeś co i jak. Żal ci dupsko ściska ze jada tam osoby wykształcone które chcą se dorobić na studiach? Nie wszyscy są od razu ustawieni bo mają wszędzie rodzinkę. Tylko ze ten studencik różni się od was tym ze w przeciwieństwie do was ma jakąś godność i nie da sobą pomiatac. A wy wszyscy jesteście siebie tam warci co jeden to gorszy. Gdybyście wytlumaczyli wszystkim nowym co i jak to by było spoko a nie jedna święta krowa udaje że nie słyszy, druga to samo to nie oczekujecie zbyt wiele. Wiec się potem nie ma co dziwić że dostajecie opierd*l za źle wykonaną pracę. Nie pozdrawiam!
Zostaw swoją opinię o Pakstation Venlo - Venlo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pakstation Venlo