brak logo

LOGWIN

Piaseczno

Opinie o LOGWIN

arek_b 2013-09-11 23:25
co za [usunięte przez moderatora] pisze ostanie komenty?;
pracujesz?, chcesz pracowac? pisz jakies konkrety
1
anonim 2014-03-31 15:21
Widzę, ze co niektórzy ludzie naprawdę maja problemy ze soba. Prawda jest taka, ze a pro po zarobków w firmie nie jest trudno o taka informacje i co do tego. Wcale nie jest prawda ze na magazynie zarabia się więcej niż w biurze a powinno tak byc. Gdyż pracownik magazynu naprawdę musi się na pracować biorąc pod uwagę mixy.. ile ludzi ma problemy z kregoslupem i zawsze malo dla kierowników którzy leżą do gory jajami np. Krajewski gość naprawdę nic nie robiialem okazje tam pracować. I on caly czas siedzi na allegro albo auto moto i kompletnie nie interesuje się tym co się dzieje na magazynie a nagrody kwaryalne ludziom zabiera za widzimi się.. nie pracownicy sa źli a kierownicy którzy dają taka motywacje. Dobrze ze juz tam nie pracuje. Pozdrawiam
4
annonim 2014-03-31 15:23
Widzę, ze co niektórzy ludzie naprawdę maja problemy ze soba. Prawda jest taka, ze a pro po zarobków w firmie nie jest trudno o taka informacje i co do tego. Wcale nie jest prawda ze na magazynie zarabia się więcej niż w biurze a powinno tak byc. Gdyż pracownik magazynu naprawdę musi się na pracować biorąc pod uwagę mixy.. ile ludzi ma problemy z kregoslupem (usunięte przez administratora)I on caly czas siedzi na allegro albo auto moto i kompletnie nie interesuje się tym co się dzieje na magazynie a nagrody kwaryalne ludziom zabiera za widzimi się.. nie pracownicy sa źli a kierownicy którzy dają taka motywacje. Dobrze ze juz tam nie pracuje. Pozdrawiam
7
nok 2014-05-28 21:25
CZEJŚĆ TO PRAWDA ZE NA PTL ZBRALI DODATKI ZA NIEDIELE
3
sdfas 2014-06-01 09:37
a co cie to obchodzi ??
1
asae 2014-06-02 23:37
co tam slychac w logwin
3
anonimo 2014-06-12 14:59
Pracując tam, na magazynie przy metkowaniu, to jak praca dla robotów. Pierwszego dnia każą robić wszystko idealnie, nie zwracają uwagi na to, że ktoś tą pracę wykonuje pierwszy raz w życiu. Ludzie są super, wszyscy pracownicy są mili i otwarci z wyjątkiem jednej kobiety - brygadzistki R.B. Można z przekonaniem stwierdzić, że ta osoba jest szaleńczo niedowartościowana, niekulturalna, chodzi po magazynie, non stop głośno się jej odbija (niestety to nie żart), wydaje z siebie dziwne dźwięki bucząc w nieokreślony sposób - przyrównałabym to do odgłosów godowych jeleni. Dodatkowo wyżywa się na nowych pracownikach, wiele osób mówiło mi, że mnóstwo ludzi uciekało stamtąd z płaczem, a chyba nie o to chodzi, żeby uprzykrzać sobie wzajemnie życie. Jeśli się jej nie podlizujesz - wywalają cię. Z mojego doświadczenie szczerze NIE POLECAM pracy na magazynie z tą kobietą.
7
Ewka 2014-08-05 13:05
Niestety muszę zgodzić się z tą opinią pani (usunięte przez administratora)ma brak szacunku do każdego pracownika,sama nic nie robi gnębi ludzi dlatego nikt tam nie zostajena dłużej pani R ma poparcie szefostwa ,które najwyrazniej nie ineresuje się opinią firmy bo Ona robi co chce na magazynie .Życzę powodzenia w rozwoju firmy z takim praownikiem ,nawet Urząd odradza pracę panią bo to żenujące dośwadzczenie
jest ok 2014-09-20 16:23
znam gorsze firmy. Jesli myslisz i pracujesz uczciwie, to firma dla Ciebie. Jesli sie slizgasz, to prosisz sie o problemy i Cie wyslizgaja z roboty
1
storage house Worker 2014-11-03 01:22
To może ja coś napisze, Pracuje w Logwin oddział Warszawa-Piaseczno(Pracownik Magazynu czyli od wszystkiego)Po pierwsze kadra jest wyluzowana, magazyn czysty,szkolenia BHP są, Social na wysokim poziomie,stołówka w pełni wyposażona,lodówki,mikrofale,czjniki, jest herbata,kawa,mleko,kilka soków do wyboru,woda na magazynie w małych butelkach,lub z automatu jak kto woli,zadbana szatnia pod klucz,toaleta,łazienka,prysznice wszystko czyste,pracownik otrzymuje niezbędne narzędzia do pracy itd itp więc pod względem socjalnym byłem mile zaskoczony a dodam ze pracowalem juz w kilku innych magazynach i był syf totalny.Co do pracy wiadomo jak to na magazynie, przyjedzie 6 tirów trzeba się namachac, ale generalnie nikt Ci nie stoi nad głową,Po pierwszym dniu pracy byłem zadowolony, generalnie jest całkiem luźno i bez spinek,nie wiem jak u sąsiadów za ściana wygląda sprawa pracy ze skanerem ale tu jest ok,z własnego wyboru pracuje po 10 godzin norma to 8 godzin i nie przeszkadza mi to,jak się komuś nie chce robić to niech idzie na bezrobotne i żyje za 500zl,takie negatywne opinie zazwyczaj pisane są przez nierobow,tu źle, tam źle...,jutro jest Poniedziałek i chętnie IDE do pracy,jedyny Minus to ze jestem zatrudniony przez agencje pracy i dostaje marny grosz a mianowicie 7,5netto,z zatrudnieniem bezpośrednio przez Logwin będzie raczej Ciężko ale zobaczymy za 3mc,trzeba walczyć o swoje.Rotacja pracowników jest spora i nie rozumiem czemu,naprawdę bo warunki są dobre,być może przez marna stawkę, nie jest to wina Firmy tylko zlodziejskiej Agencji niestety.Ocena dobry ze wzgledu na marna stawkę godzinową.
4
vvvvv 2014-11-03 17:14
Ale ty jestes glupi....
9
storage house Worker 2014-11-07 18:18
Po pierwsze Panie Vvvvvvv guzik o mnie wiesz a skoro wypowiadasz się w tym temacie to może przedstawisz jakieś Argumenty ,co jest nie tak?Pewnie masz 2 lewe ręce do pracy.Tak jak napisałem wczesniej social jest bardzo dobry,w innych magazynach czasami nawet niema stołówki tylko coś podobne... A stawka jest jaka jest bo agencja czerpie z tego hajs, wypowiadam się na temat Logwin oddział Piaseczno,nie wiem jak wygląda praca w innych lokalizacjach,ale skoro tu trzymają dobry standard to pewnie w innych miejscach też, lecz nie gwarantuje bo nie wiem.
nieznajoma 2015-01-23 11:24
Ja jestem pracownikiem tej firmy w P-nie mnie ciągle śledzi jak pracuję ta brygadzistka Dorota ta czarna z krótkimi włosami.Zastanawiam się czy to przypadkiem nie jest mobbing.Mam już tego dość.Zastanawiam się czy nie iść z tym do kierownika lub czy się znów nie zwolnić przez nią. Nie lubię jej.
mm 2015-02-04 13:37
a co tam mozna kombinowac na boku...?
Pyśka 2015-03-10 18:29
witam, ja także pracuje w tej firmie w Piasecznie i moim zdaniem są gorsze miejsca niż to. Uważam że Pani Dorota - Brygadzistka o której pisze nieznajoma wykonuje swoje obowiązki rzetelnie i sumiennie, a do tego jest bardzo miłą i pomocną osobą. Widocznie masz dwie lewe ręce i nie nadajesz się do tej pracy, związku z tym brygadzistka musi poświęcać ci więcej uwagi. Wystarczy skupić się na pracy, a nie zastanawiać się jak kogoś oczerniać. Patrz na siebie, a nie na innych. Poza tym to nie przedszkole tylko praca. Ja pracuje tutaj dorywczo, ale jak trafiam na zmianę z Panią Dorota jestem bardzo zadowolona.
2
zxc 2015-04-08 19:00
Witam,

A jak wygląda w Logwinie social? Jakies dodatki/bony na święta/wakacje?
Janek 2015-07-16 16:12
Jaki social :-). Smieszne. Wczasy tw. Pod gruszą co dwa lata 500brutto). Benefit dla pracownika malo 50ale dla osoby innej juz trzy razy wiecej. Bony na swieta sa ale to zalezy ile dostajesz pensji.ubezpiecsenie dodatkowe itd. Wiec moglo byc lepiej niektorzy sie ciesza. A dodatek jest zapomnialem checi na przymusowe zostawanie na nadgodziny.
Janek 2015-08-09 12:17
Widze ze malo wiesz. A jak masz umowe zlecenie to nie mysl ze dostaniesz na stale. Tylko na czas okreslony. Beda ci wciskac co chca a ty bedziesz wszystko łykał. Wczasy powinny byc co roku. Daj mi przyklad firmy ktora ma co dwa lata. Nawet w supermarketach maja coroku. A tu. Smieszne. Nie dlugo to wszystko utna. I nicnie bedzie. Ale widze ze mlody i glupi jeszcze jestes. Rzycze powodzenia. Moze pogadamy kiedy na magazynie.
pracuś 2015-08-12 17:07
Na umowę zlecenie a kto teraz pracuje? Albo masz słabe kompentencje albo jesteś po podstawówce.Ja rozumiem 2 czy 3 lata temu ale teraz gdzie bezrobocie spadło poniżej 10%.Ludzie już nie chcą pracować za 2 tys. na rękę na umowe o prace a Ty na zlecenie.Weź się ogarnij trochę!
2
jeti 2015-08-19 16:39
Masz r
acje obłudna osoba ,ktora uwaz sie bóg wie za kogo a jest nikim.Nic nie tlumaczy a wymaga i zachowuje sie jak nastolatka .Taka mądro głupia nie lubie takich ludzi.Ogólnie osoby ok nie powiem ,ale lubia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] smarowac jedna drugiej żal.
hhh 2015-08-19 16:43
ja uważam że pani R to mogłaby troszke inaczzej podchodzic do ludzi a nie z krzykiem .W końcu trafi na osobe ,że jej może ząbki powybija za takie traktowanie ,rozni są ludzie.
Janek 2015-08-24 23:02
Pracus mlody jestes i naiwny. Teraz firma logwin nie daje umowy na stale. Wiec zapomnij. Po podstawówce mozesz byc ty. Bo nie wiesz ile osob z wyksztalceniem wyzszym pracuje na magazynie w firmie. Zdziwisz sie. Ale tak jak napisalem wczesniej wszystko lykasz to co ci logwin powie aby dostac robote w tej firmie to sprzedal bys czlowieka za 0,50 gr. Aby pracowac. A oni lubia takich ale pamietaj ze kazdy kij ma dwa konce i na twoje miejsce bedzie gorszy od ciebie. Zycze milej pracy. Tylko sie nie przejedz.
Arek 2015-09-19 06:51
No i co z tego...?
ej 2015-10-03 11:52
witam. A jak zarobki na magazynie? 12/h czy wiecej? liczę na szczerość. pzdr
Janek 2015-10-26 06:56
Na poczatek masz 2600zl brutto. Umowa na rok czasu druga na 1,5lub rok trzecia o ile jeszcze bedziesz pracowac to na 3lata.na pierwszej umowie nie masz co liczyc na nagrode zapomnij. Praca 3zmianowa. Noce zaczynasz od niedzieli 22. milo. I co ztego ze wysoki sklad jak z mixow nie wyjdziesz. To budynek nr 5, bo 3 tz. Ptl to pracuje na dwie zmiany ale tez pracuje w niedziele i swieta. Wiec zapomnij o jakis swietach z rodzina no chyba ze nie masz to tyraj oni takich potrzebuja. A zapomnialem dodac nadgodziny mozna nazwac to przymusem wiec mozesz przygotowac sie ze nie pracujesz 8 godzin tylkoc 12:-). Ale za to masz placone. Dlaczego tam tak jest bo na magazynie pracuje malo osob trzymaja sie tylkoci przed lub po 40 gdzie znajdzie prace teraz. Wiec to ich trzyma. Inni uciekaja bo kregoslup masz jeden pamietaj a tam dzwiganie kartonow to podstawa. A zapomnialem dodac ze jak cos uszkodzisz regal lub towar to mozesz porzegnac sie z nagroda nie za jeden kwartal ale jak szkody beda wieksze to kilka. Jedni pracowali bez nagrody rok czasu. Wiec tylko skladac aplikacje i przygotowac sie na dobra prace.
1
Arek 2015-11-06 17:24
Asystent biura...? A co to jest? zaparzacz kawy? Haha
zds 2016-01-28 20:38
trafiane w setno , i co dalej się nic nie zmieniło . Mało tego znalazła sposób, by uprzykrzać życie innym ,przez donoszenie , patent na życie . Mam wrażenie że przełożony nie widzi jak rozmawia się przez telefon lub wciąż się pisze SMS , a inni uwijają się by wyjść na swoje .
były 2016-01-29 22:20
Gość ( usunięte przez administratora )Haha, za marne pieniądze
były 2016-01-29 22:22
Ten pomocnik biura
gda 2016-02-26 15:26
zobaczylem oferte pracy od logwin w nadarzynie na infopraca....ale jak poczytalem opinie o tej firmie to jednak aplikowal nie bede. krzyki , zle brygadzistki to juz przerabialem nie raz. dziekuje nie skorzystam. niech sobie ukraincow poszukaja.
oel 2016-03-13 15:42
Doczekasz sie
NIepolecam 2016-08-16 02:50
Pierwszy dzień piaseczno pakowanie kosmetyków..praca miala byc od 14 do 22 jak się okazało (dopiero na miejscu) praca jest do 24 czyli 2h dluzej niz mi to przedstawiono malo tego pierwszego dnia mialy byc umowy zlecenie...nic takiego nie było.Nie polecam sami oszuści.
2
log nad 2016-08-24 21:22
Logwin nadarzyn nikomu nie polecam, zwłaszcza dziewczynom, bo są tam wykorzystywane, a inteligentne osoby poniżają i spychają wszystko na nie. Wytrzymać tam się długo nie da. Nie wiem co komu po bonusach jakie firma oferuje, kiedy czujesz się nikim - bo tak robią byś stracił własną wartość. Wracasz do domu i jedyne o czym myślisz to łóżko...także życie towarzyskie kuleje.
Ja już na szczęście tam nie pracuje. Nie żałuje odejścia, wręcz odwrotnie - żałuję, że tak późno!
A oferty się tam często pojawiają, bo zostają tam osoby, które boją się, że nie znajdą niczego innego lub "przydupasi". Jeśli komuś taka forma odpowiada to może aplikować. Ja wolę pozostać sobą.
3
Gal Anonim 2016-09-01 10:15
nie polecana firma można dostać zj.... za to że się wolno pracuje chociaż karzą wolno pracować by nie zrobić błędów jakich kolwiek. Pewien człowiek Piotrek. zwany SAPER wyzywa człowieka od najgorszych nie znosi ludzi z firm leasingowych ( CHYBA URAZ MA JAKIŚ ) nie można nawet do toalety chodzić tylko trzeba zgłaszać :) w ogóle firma nie polecana :
12
Xxx 2016-09-27 19:59
Różni ludzie różne opinie ale jeśli ktoś przychodzi do pracy tylko po to żeby ładnie wyglądać bądź na spotkania towarzyskie to trochę mija się z celem . W Logwin ludzie ambitni, kreatywni z otwartymi głowami pełnymi pomysłów są doceniani. Bo nie chodzi o to żeby na ślepo wykonywać polecenia ale też i samemu trochę pomyśleć, wykazać się.
1
mietek 2016-09-27 23:19
Idealne dla mnie jest to, że wypłata jest w pełni terminowa @ed. Wiecie jednak jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać?
Janek 2016-11-10 11:29
Potwierdzam! Człowiek zniszczył całą swoją zmianę, większość ludzi się zwolniła. Brak reakcji kierownictwa na taką sytuację, świadczy o tym jak traktowany jest zwykły pracownik. Generalnie stanowczo odradzam tego pracodawcę!
13
Gienek 2016-11-11 00:58
A co na PTL?
Nowa 2017-01-20 10:00
A moze jest tu jakis pracownik biurowy w Longwin Piaseczno? Jakie zarobki? Dodatki? Czas pracy?
Eldo 2017-02-03 16:41
Dokładnie, zupełny brak kompetencji tego człowieka (sapera), dostał stanowisko dzięki włażeniu w d...e, i robieniu kawy "Kalafiorowi". Człowiek nie nadaje się do zarządzania ludźmi, ma ewidentnie jakieś problemy psychiczne.
Kierownik magazynu wykazuje się niebywałą ignorancją trzymając takiego pracownika, i to jeszcze na stanowisku kierowniczym.
6
Ktoś 2017-02-07 13:33
Dokładnie. Proponuje zapytać się sapera jak przyjąć dostawę lub przyjść do niego z problemem. Lub do tego siwego K.Sz. Obaj matoły. Tylko zamieszanie robią. Ale siwy się trzyma zębami i nogami bo paletki jego żona załatwia do logwina. Pewnie jest jakiś układ.
4
Przeciwna. 2017-02-07 20:18
Zgadzam się z większościąopinii.Pracowałam przy pakowaniu kosmetyków.Kier.zmiany p.Radek jest w stanie wycisnąć wszystkie siły z kobiet pakujących.Jeżeli na zmianę ma 4000 kartonów do pikowania toPrzywala tempo że nie ma kiedy napić się wody,normę wyrabia ok.12.00 a póżniej dowala następne zamówienie albo pierwsza zmiana wyrabia część kartonów dla zmiany drugiej. A np. w niedzieę daje tempo od rana a 0 12.00 mówi że nie ma już pracy i do domu.Tak w 6 godzin robisz to co miało być zrobione w 8 a pracując na zlecenie ( to większość pracowników ) masz płacone za 6 godz.a narobiłeś się jak wół.Kadra ,kobiety tam pracujące ma za nic.Duża rotacja pracowników.Nie polecam.
1
spring1 2017-02-10 18:39
Witam,
nie polecam pracy w biurze w Piasecznie w dziale spedycji drogowej , a dokładnie współpracy z panią Manager. Osoba nerwowa, wybuchowa, wpływająca negatywnie na atmosferę pracy w dziale.

Aktualnie jest oferta na Specjalistę ds. rozliczeń do tego działu - uwaga, jeśli nie jesteś odporny/a na stres, nie aplikuj, szkoda zdrowia.

To nie moja pierwsza praca i nie mój pierwszy przełożony, ale tę Panią ocenić pozytywnie nie mogę .
Dziwi fakt, że korporacja międzynarodowa, a nie praktykują np. "oceny 360 stopni" kierowników ze szkodą dla podległych pracowników, z których co po niektórzy są zmuszeni zrezygnować z pracy wybierając swoje zdrowie psychiczne w miejsce ciągłego stresu.

3
a ja polecam :) 2017-02-15 09:47
A ja polecam pracę w magazynie w Nadarzynie. Jestem tu od niedawna, ale podoba mi się ta firma, jest co robić i jest fajna atmosfera :)
6
Ukryty smok 2017-03-22 00:25
Logwin Logwin iber alles ha ha ha
maruda 2017-04-11 14:48
a na ptl wcale nie lepiej zapierdzielasz po godzinach zmuszanie do przyjścia na 3 rano do pracy .... długo by było opisywać jednym zdaniem nie polecam praca wsiatek piatek i niedziela za odbiór dnia wolnego gdzie nie jest przestrzegana tygodniowa norma czasu pracy ...
Karolina 2017-07-20 08:38
@maruda zatrudnienie w firmie z tego co wynika z ofert odbywa się na zasadzie umowy o pracę więc masz pełne prawo do zachowania normy godzinowej, zgłaszałeś to do kierownictwa?
Nowy 2017-08-12 09:53
Siema chciałem się dowiedzieć jak teraz wygląda oraca na magyznie jakie zarobki klimat w pracy itd? W tygodniu ide na rozmowe tam i chce co nieco wiedziec :)
Z góry dzieki :)
Karolina 2017-08-12 18:58
Na pewno musisz się przygotować @nowy na pracę zmianową, która obejmuje też weekendy. W zamian dają umowę o pracę i dość rozbudowany pakiet socjalny - to informacje z ogłoszenia. Czy ktoś z pracowników LOGWINu mógłby potwierdzić te informacje?
Karolina 2017-08-22 17:00
@Nowy zdecydowałeś się na udział w rekrutacji? Jak ona wyglądała? To bardzo ważne z punktu widzenia każdego pracownika, który rozważa aplikację do pracy w tej firmie. Czy masz dla takich osób jakieś praktyczne wskazówki?
Zostaw swoją opinię o LOGWIN - Piaseczno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LOGWIN