brak logo

VoxNet

Gliwice

Opinie o VoxNet

anonim 2010-07-30 21:37:07
Ooooo... Widzę że jak dla mnie dobre wieści :D. Pytanie do przedmówcy - czy to prawda że firmę zlikwidują :D? Dobrze im tak (czyt. przełożonym), ale szkoda mi tych co siedzą na słuchawkach :(. Ale pamiętajcie, są lepsze i bardziej wartościowe firmy niż VoxNet, szkoda zdrowia i życia na tą pracę ;). I są o wiele lepsze firmy call center, i jest masę ofert pracy na różnych stronkach, wystarczy chcieć a nie pożałujecie ;). I uwierzcie mi, że nawet w Arterii jest o wiele lepiej: lepsze produkty, lepsze podstawy, premie. I nawet potwierdzą to moi znajomi. Ja akurat pracuję w innej firmie, gdzie sprzedaję telefonicznie produkty pewnych firm już naszym klientom, i za nic na świecie nie zmieniłabym pracy! Pozdrowienia dla kolegów i koleżanek agentów :).
Taka Ona:) 2010-09-01 18:36:55
Witam Ja pracuje w VoxNecie ,i nic mi o ty nie wiadomo zeby go likwidowali:) ktoś sobie fajna bajke wymyślił:) Co do VoxNet jako firma nie jest najgorsza ale co do niektorych osob w tej firmie to brak slow;/ szczególnie dziewczny ktore sa zwykłymi pracownikami a zachowuja sie jakby kierownikami:) Ogolnie teraz jest ciezko uzyskac prowizje ciezki produkt i wysoki próg do prowizji...
Szczerze ...czekam na koniec umowy i podziekuje tej firmie:)
depresja 2010-09-20 18:16:01
to co sie dzieje w voxnecie to jest koszmar!!!!! Wojtala czyli ta kierowniczk, o której piszecie jest potworem. Nie szanuje ludzi. Mało tego razem z nia superwajzozry a nawet so taki france z BO, które (usunięte przez moderatora)na kazdym kroku...Ale to sie kiedys skonczy!!! Jeszcze sa instytucje które sie takimi osobami zajmuja!!!! Głowa do góry, trzeba tylko sie tym bardziej zainteresowac, a nie tylko narzekac
laska 2010-09-25 23:20:56
zastanawia mnie jeden fakt jesli jest to taka tragiczna firma to dlczego pracownicy jej nie zdegraduja tylko narzekaja ponoc w wiekszosci jest siła
sheep 2010-10-04 20:19:27
A ja Wam powiem tak. pracuj
FullContact 2010-10-15 20:44:04
Ja powiem tak, różne opinie tutaj są wystawione. Nie którzy nie wiedzą chyba co piszą, najlepiej by chcieli nic nie robić i zarabiać miliony. A moim zdaniem to bardzo uczciwa firma i ma wielu profesjonalnych szkolniowców, wielki szacunek ( usunięte przez administratora ). bo potrafi naprawde wiele zdziałać i nauczyć. Pozdrawiam
ktoś tam 2011-02-23 19:27:21
Zgadzamy się z opinią na temat kierowniczki wcześniej opisanej. Dodalibyśmy do tego nazwiska superłajzorek kręcących się wokół niej, ale zostaniemy ( usunięte przez administratora ) Pierwsza z nich to chodzący( usunięte przez administratora )Druga natomiast - wiecznie zciotowana..., szkoda słów. Współczucia dla nowych pracowników. Wspomniany przedtem ( usunięte przez administratora )jest jak najbardziej zajebistym szkoleniowcem i on sam mógłby kierować oddziałem w Gliwicach. Acha, premie były super w minione Święta - jedni dostali TYLE a drudzy tyle i to w kopertach fachowo podpisanych a nie na konto jak to powinno być.
anonim 2011-03-17 12:06:50
Słyszałem o was różne opinię ale moim zdaniem poszlibyście w górę gdybyście więcej swoich placówek mieli np Moglibyście otworzyć wasza palcówkę na terenie Knurowa i zrobić rekrutację może byście mieli jeszcze lepszych pracowników
anonim 2011-04-22 15:51:08
fakt, faktem roznie bylo. ostatnie czasy, od nowego roku gdy jest calkowicie inny projekt to jest do bani. strach ranop do pracy isc, nie wiesz czy zwolnia cie z koncem miesiaca, z poczatkiem nap\\stepnego, zero motywacji a tylko grozby. dla mnie straszny stres tam bylo chodzic....ale to juz przeszlosc :)
pozdrawiam tych ktorzy tam zostali :)
mykejla 2011-05-12 17:26:56
pracowałam tam jakiś czas, ale strasznie się pogorszyło. Zwłaszcza denerwuje mnie, że nie wypłacali pensji w terminie. jest 13ty a ja dalej wypłaty nie mam... i tak co miesiąc...
nie żałuje że się zwolniłam, bo za najniższą krajową to mogę pracować gdziekolwiek, a nikt nie będzie stał nade mną i sapał.

Odradzam. Jeśli chodzi o Call Center to już chyba lepiej w Arterii jest. Choć to też firma dla desperatów:/
był pracownica 2011-05-19 10:12:33
ja tez kiedyś też pracowalam ale uciekłam po 7 mies... nie dało się wytrzymac tego traktowania.. teraz jestem na razie w lepszej firmie też jako agent ale w zabrzu w DMS na Roosevelta, nikt mnie nie poniża, nikt nie dołuje, kierowniczka jest ok a wyniki i tak trzeba robić, co do kasy to z tego co tu laski mówią da sie calkiem dobrze zarobić, zobaczymy.... wierzę w to że nigdzie nie będzie tak źle jak w VoxNecie...U C I E K A J C I E
anonim 2011-05-23 20:26:40
Ten kto tam pracował ten wie jak jest, a ten kto nie pracował, mam nadzieję, że nie trafi na dużą salę. Nigdzie nie jest łatwo, ale ważne na ile kadra ułatwia Nam pracę w tym ciężkim zawodzie jakim jest telemarketer. Niestety na wsparcie można liczyć tylko ze strony nielicznych, zwłaszcza na mniejszej sali, a to tylko zasługa kierowniczki. Jedynie ona potrafi w tej firmie zarządzać i to nie tylko agentami. Na drugiej sali to tylko \"sodomia i gomoria\" za sprawą pseudo ( usunięte przez administratora ). znanej z braku kompetencji i jakichkolwiek kwalifikacji co do kierowania zespołem sprzedażowym. Jeżeli strach to najlepsza wg Niej metoda na dobre wyniki to gratuluję uczelni, ktora dała jej jakikolwiek tytuł. Poza tym chciałam zauważyć, że na słuchawkach pracują ludzie myślący! Wciskanie( usunięte przez administratora ) naprawdę działa na krótką metę! Zresztą tak liczna rotacja ostatnimi czasy mówi sami za siebie. Dziękuję za uwagę.
Anonimowa/wy 2011-06-22 09:58:03
W Voxie pracowałem jakiś czas więc jakieś rozeznanie mam. 1. ( usunięte przez administratora ) na szczęście się z nią nie spotkałem natomiast widziałem jak ludzie z jej sali jedynie przemykają jak z( usunięte przez administratora )Są tacy bez życia... ( usunięte przez administratora )hahahahahahahahah śmiech na sali... kompletny brak kompetencji zerowa wiedza jeśli chodzi o kierowanie zespołem... jeśli przychodzi do pracy to po to aby się polansować i pokazać jak tym razem się wytapetowała... 3.( usunięte przez administratora )- Człowiek godny szacunku! To on wraz ( usunięte przez administratora )z małej sali powinni kierować całym projektem WC Alekontakt. 4( usunięte przez administratora ) Niby wszystko ok. Koleżeński, da się pomagać zawsze pomoże ale czasami nie rozumie żartów i za ostri reaguje (krzyk, bluzgi itp bo ktoś wstał z miejsca o ( usunięte przez administratora )Kierownik z klasą i na poziomie zawsze pomaga, doradzi uśmiechnie się (bardzo dobrze ją wspominam) Praca w Voxie to mimo wszystko ostateczność zresztą jak każda praca w callcenter. Pozdrawiam
;] 2011-06-23 20:51:47
To tyle( usunięte przez administratora ) lepiej późno niż wcale;] I reszta na słuchawki-bardzo dobrze przyda się im,nie tylko sapanie nad uchem ,teraz mają pole do popisu Cieszę się wręcz przeogromnie że mnie tam nie ma już od dawna
anonim 2011-07-02 20:49:23
;] - 2011-06-23 20:51:47To tyle w temacie.( usunięte przez administratora )lepiej późno niż wcale;] I reszta na słuchawki-bardzo dobrze przyda się im,nie tylko sapanie nad uchem ,teraz mają pole do popisu Cieszę się wręcz przeogromnie że mnie tam nie ma już od dawnakiedy wyrzucili? :))))))))) i kto na sluchawki? prosze o wiecej konkretniejszych wiadomości :)))))))))
była pracownica 2011-07-07 10:38:01
no proszę proszę :) co za dobre wieści tu wyczytuję :). w końcu ( usunięte przez administratora ) a myślałam że kiedyś podejdę pod voxnet po 16:00, spotkam ją i ( usunięte przez administratora )i już nie zdążę hehehe. ludzie z voxu - piszcie co się tam stało dokładnie. proszę o więcej szczegółów, pozdrawiam wszystkich kolegów i koleżanek z voxu :).
anonim 2011-07-20 10:51:06
halo ludzie! co tak nagle zamilkliście? zawsze coś tu pisaliście, a teraz co? obudźcie sie :) wasi byli koledzy i koleżanki czekają na wasze wieści :). czekamy na opowieści dziwnej treści( usunięte przez administratora )
anonim 2011-07-20 15:40:33
a moze poprostu voxnet w gliwicach juz nie istnieje :)))))
NN 2011-09-25 22:18:36
Czyżby rzeczywiście VoxNet w Gliwicach nie istniał?
xxxx 2011-09-27 09:17:54
w gliwicach voxa juz nie ma. czesc ludzi przeniesli do zabrza, czesc pozwalniali a inna czesc sie sama zwolnila
anonim 2011-11-17 13:42:35
Dlaczego nie podacie firmy do PIPU?
Klient 2013-04-10 13:16:07
Moja babcia byla klientka firmy VoxNet, skorzystala z uslugi telerabat i nieopatrznie zamiast wykrecic nr dostepowy zakupila kilka kart telerabat za pomoca innego nr ktory w instrukncji korzystania byl od razu na poczatku widoczny. Rozmawialem kilkukrotnie z dzialami windykacji i obslugi. Temat trafil nawet do prezesa VoxNet. Nie dosc ze sie nie kontaktowali mimo iz obiecywali ze sprawe da sie napewno zalatwic to finalnie prezes stwierdzil ze nie ma mozliwosci zwrotu chocby czesci pieniedzy za przypadkowo zakupione i oczywiscie niewykorzystane karty. Mimo ze moj post jest tutaj nie na miejscu to zakladajac ze w dzisiejszych czasach mozna zworcic praktycznie wszystko jezeli jest nieuzywane to prezes firmy VoxNet musi byc niezlyw kawalem najgorszego ...... , wiec i praca pod kims takim to pewnie wyzysk do cna.
jeszczeklient 2013-05-28 14:50:47
Jakość świadczonych usług mizerna. Notoryczne awarie są na porządku dziennym. Ludzie na infolinii niekompetentni. Wprowadzanie klienta w błąd oraz brak pokory pracowników przyczyniły się do podjęcia decyzji o rezygnacji z usług voxnetu.
nie polecam 2013-07-10 11:50:58
Nie polecam korzystania z usług tej firmy. Jeżeli chcesz współpracować z niekompetentnym personelem i sam wszystko rozwiązywać to próbuj z nimi.
nie! 2013-11-29 12:57:21
vox netu w gliwicach już nie ma
I chwała bogu
marta pracy warta 2015-01-30 16:33:52
o, firma już działa w Zabrzu? wyśmienicie, wreszcie voxnet w moim rodzinnym mieście, a ja akurat szukam nowego atrakcyjniejszego zatrudnienia. czy ktoś z was posiada jakąś wiedzę na temat bieżących rekrutacji w tej firmie i ile u nich mogłabym podstawy netto na rękę zarobić? pozdrawiam serdecznie i dziękuję z góry za odpowiedź
Korel 2015-03-31 22:26:55
Odkąd firma zmieniła swoje położenie to podejrzanie aktywność na forum spadła i jest to niepokojące. Czy jest jakiś konkretny powód aby właśnie tak się działo ? Może firma nie radzi sobie finansowo ? Sam nie wiem. Ale może ktoś z was mi powie jak teraz wygląda cała sprawa z VoxNet, zatrudnieniami i finansami ?
poxa 2016-05-13 22:44:14
troska, a powiedz mi proszę gdzie znalazłaś tą ofertę? Chciałbym u nich pracę podjąć ale nie widzę żadnych ofert i kompletnie nie wiem o co mogą zapytać na rozmowie rekrutacyjnej. Chciałbym zrobić dobry efekt.
Zostaw swoją opinię o VoxNet - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VoxNet