logo QFG Sp. z o.o.

QFG Sp. z o.o.

Białobrzegi

Opinie o QFG Sp. z o.o.

www 2010-04-24 16:57:07
ok
lejdi blu 2010-09-08 14:44:28
Nikomu nie życze pracy w takiej firmie jak ta. ( usunięte przez administratora )
www 2010-11-05 23:00:58
bardzo ciekawe
anonim 2010-11-25 17:36:53
[usunięte przez moderatora] TO MALO POWIEDZIANE PRACA CODZIENNA PO 12 GODZIN I DO TEGO NAJNIZSZA KRAJOWA.
odp 2011-01-05 14:43:22
Panowie i Panie trzeba wziąć sie do rzetelnej pracy, a nie opluwać innych.Praca nie jest lekka, ale cała reszta co piszecie to bzdury...
1
anonim 2011-01-31 01:19:23
sam się weź do roboty za...1300 i po 12-14 godzin dziennie. Pierdzieć w stołek każdy głupi potrafi. Jak praca jest tak lekka i dobrze płatna, to ciekawe dlaczego jest taka rotacja wśród pracowników?...czyżby same nieroby tam trafiały czy uciekają, bo maja dość tego wyzysku?
anonim 2011-02-02 21:30:10
popieram. zero poważania. zero premi i to za najniższą krajową. a ten paweł to niech pomyśli i niech się wstydzi co mówi do starszych od siebie osób i jak jezdzi na nich, on to ma dwa razy więcej od nas pewnie i cwaniakuje i sie podlizuje no wiecie komu
anonim 2011-02-04 15:23:17
Święta prawda!!!
Wszystko co jest napisane na tej stronie to PRAWDA!!!
1
elo 2011-02-09 21:30:42
podwyżke prosze dla kolegów. podwyżka ma być albo materiały takie pujdą w eter że że że zobaczycie. korycie pilnujta sie tez/ pozrdo was elo okolice pionek
weksi 2011-02-09 21:43:37
Siema elo. Święta prawda tacy młodzi a już na stanowiskach takich. Cóś nie tak jest. Ale tego po podstawówce to trzeba z nim do pionu i to równo. Już niedługo spoko. A i dajcie ludzią podwyżke bo 12 godzin nie będą robic. okres zimowy to przetrzymają ale w lato to garstka zostanie chyba ze z grupą tylko zostaną i bedziecie pakowac ale tone na zmiane
anonim 2011-02-10 12:49:58
Po pierwsze jest ciężko bo sie robi długo, wszędzie jest ciężko jak się robi dużo godzin. Po drugie robota jak każda robić trzeba żeby zarobić. Firma dba o pracownika jak może. Głowa do góry, będzie lepiej i już nie narzekajcie na kierowników itd bo to sensu nie ma.
anonim 2011-02-11 10:56:37
Przepraszam za niektóre niestosowne komentarze. Prosze nie brać sobie tego do siebie. Praca jak inna robić trzeba. Brygadziści ok, i już po temacie. Zgoda i jest normalnie jak zawsze
anonim 2011-02-11 10:59:59
Proszę nie pisać już żadnych bzdur co komu co leży na sumieniu. Firma ok
anonim 2011-02-13 17:13:38
sorrki ja tu nic nie rozumiem . najpierw ludzie narzekacie na ten zaklad że taki jest najgorszy ,że po tyle godzin pracujecie , że tacy brygadziści , kierownicy są a wystarczy was postraszyc paragrafami jak tu widze i juz zmieniacie zdanie . ja sie staram tam o prace , więc nie wiem co teraz jak tam jest . więc powiedzcie prawde a nie zabijajcie kotka za pomocą młotka.
3
joop 2011-07-07 23:36:40
dobrze kolego ze napisales cos o pracy Przedstawiciela bo wlasnie chcialem CV do nich wyslac :) a teraz to nie bede juz wysylal, moze napiszesz cos wiecej na temat w/w pracy?
anonim 2011-07-11 22:11:12
joop - 2011-07-07 23:36:40

dobrze kolego ze napisales cos o pracy Przedstawiciela bo wlasnie chcialem CV do nich wyslac :) a teraz to nie bede juz wysylal, moze napiszesz cos wiecej na temat w/w pracy?

joop poczytaj sobie wcześniejsze komentarze to będziesz wiedział jaka praca .
gość 2011-07-12 17:38:44
Zobacz na ile regionów poszukują akurat przedstawicieli, a zaznaczyć trzeba że nie są to świeżo utworzone stanowiska pracy tylko taka jest tam rotacja, ludzie przychodzą do pracy na miesiąc i rezygnują. Praca dla desperatów.
aaa 2011-07-13 21:22:03
Dobrze, że nie wysłałeś swojej aplikacji to przynajmniej oszczędziłeś sobie wstydu.
Jak ktoś, kto nawet nie potrafi czytać ze zrozumieniem chce być PH ds sieci.
Nic mnie tak nie śmieszy jak takie głupie komentarze na forum. Skoro ktoś, tak jak Ty wychodzi z założenia że jest super i zaraz po wysłaniu swojej aplikacji ma pracę to po jaką cholerę w ogóle wchodzi na takie portale i wypisuje takie rzeczy. Przecież jak jesteś taki niesamowity to na pewno masz już ekstra pracę, w której płacą za samo wstanie rano z łóżka.

xyz 2011-07-13 21:27:56
Mądralo jak nie masz pojęcia jak wygląda praca, to nie obrażaj ludzi którzy pracują w tej firmie.
Zapewne jesteś kolejnym desperatem, który szuka pracy, wysyła swoje marne CV i nikt nawet nie oddzwoni...

Stąd wolny czas na wypisywanie takich rzeczy na forum :)
zezol 2012-04-02 11:12:21
pracowałem jako PH.
było nieźle, ale ustalenia jakie zapadły przed rozpoczęciem pracy szybko się zmieniły. potem same dodatkowe tabelki, zestawienia, tłumaczenia dlaczego to i tamto.
premie jak prezes chciał to dał a jak nie to nie, niektóre plany wzięte z kosmosu.
raporty spalania aut jak by kazdy miał być samym sobie ksiegowym i sie rozliczac.
ogólnie mizernie, choć ludzie na regionie byli spoko.
A.D.H.D. 2012-06-18 01:08:14
Pracownikow ,ktorzy czuja sie dreczeni ze strony przelozonych zapraszam do przeczytania ostatnich opini w gowork.pl. opinie krzyzanowscy pionki.

Pozdrawiam
mater 2012-12-23 20:56:00
Pracowałam u [usunięte przez administratora] jako najniższy pracownik i mogę powiedzieć że to nie wszystko prawda co tutaj piszą. Mi pomogli dużo i za nic, a wcale nie musieli, inny to by sie nie żałował, zwolnił i wyrzucił na bruk człowieka z problemami. Ja za to bedę wdzieczna zawsze, że jak byłam w tragicznej sytułacji materialnej to mi doradzili,pomogli, zapewnili środki do życia mi i mojej rodzinie. Ja chętnie wrócę do tej firmy jak sobie odchowam dzieci.
A* 2013-02-14 13:27:13
Pracowalam kiedy w tej firmie...
praca za marne grosze sobota niedziela. Mowia ze mamy wolne np w sobote a rano o 6 pisza zeby byc na 8 w pracy badz w niedziele o 11 dzownia zeby na 14 byc w pracy co to wogole jest? brygadzistki dra jape na kuchni brygadzisci do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeden uwaza sie za Bog wie kogo wielki " ale przystojniak" bleeeeeeee.
o wolne zbey zapytac to dopiero darcie japy jest . masyzny zasuwaja niema nawte jak poleciec siku niema cie 3 minuty bo jestes w laziemnce jets jazda dlaczego tak dlugo? zimno jak cholera....
zaradny 2013-07-27 21:58:24
dużo
jupijaej 2014-03-21 15:39:58
może w ten sposób chcą pokazać w jakiś sposób sztukę w swoim fotografowaniu. Choć mogliby spróbować innego rodzaju fotografii...
mirka 2014-03-23 15:25:00
Bez przesady, zdjęć tak zwanych aktów jest niewiele, na stronie (usunięte przez administratora)są też inne zdjęcia, jak komuś przeszkadza nagość, to nie musi ich oglądać.
inna 2014-05-07 22:18:34
Przecież te zdjęcia sa robione w dobrym smaku, to nie pornografia, tylko akty, nie wiem o co się oburzać...
ellla4 2014-07-16 16:31:45
to nie ta firma piszecie o fotografie a nie o hamburgerach.....ha ha ha
paweł 2015-01-31 21:02:29
Czy staże u Krzyżanowskich to tylko są bezpłatne, czy może od czzasu do czasu udaje się komuś załapać do nich na płatny? bo na bezpłatny nei mogę sobie pozwolić niestety, dlatego najpierw badam sytuacje zanim zgłoszę się do Krzyżanowskich i konkretną sprawą. A może młodych bez doświaczenia zdażało się że przyjmowali np. na pól etatu?
one sekend 2015-02-12 17:09:17
Po pietwsze to marne pensje,zatrudnili z majdanu ludzi bo polacy nie chca robicwiec po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak bez nadziejne wpisy jezeli dlacie bie czlowieku 7,40 nto maksimum cochcesz w zyciu osiagnac to powiedz ze chcesz mniej zarabiac a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze dzioecxi twoje beda tam robic,to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] smieszne i zenada co soba reprezentrujesz czlowieku.
one sekend 2015-02-12 17:13:38
anonim moze jestes brygadzista ,haa.i tak pieknie to opoisujesz.hee lecz ja pracowalem i nie sprzedasz mi waty bo za bystry jestem.
poldki 2016-08-05 12:18:26
słuchajcie, jak u ncih teraz ta praca wygląda, bo dla mnie to naprawde bardzo ciekawe jest.. poza tym, ze dają premie ciekawe to nie wiem jaka jest konkretie stawka u nich, jak wyglądają premie. Dajcie znać tylko jeszcze jak to z waszej strony wygląda obecnie.
Zostaw swoją opinię o QFG Sp. z o.o. - Białobrzegi
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie QFG Sp. z o.o.