brak logo

Ipak

Chmielowice

Opinie o Ipak

gal anonim 2010-02-17 14:03:01
potwierdzam...brak szacunku do kogokolwiek
anonim 2010-03-22 16:17:13
A jak placa?
aabb 2010-12-28 16:43:52
Uwaga na tą firmę.Ludzi traktuje się tam przedmiotowo.
1
a 2011-04-07 23:00:42
Zdecydowanie odradzam. Brakuje nad wjazdem slynnej bramy :( Az smutno sie robi na mysl jak traktuja tam ludzi.
2
anonim 2011-04-13 22:50:18
nieprawda fajnie się tam pracuje-może rzeczywiście zarobki nie są rewelacyjne ale atmosfera jest super
3
anonim 2011-05-10 19:35:25
fajna atmosfera he he he he he dobre - moze na przerwie
anonim 2011-07-20 12:46:01
Na przerwie tak...a poza tym...szkoda komentować...
anonim 2011-08-09 22:18:42
Plus jest taki ze beznadziejnie stoja dzieki Waskiemu. Doprowadzil firme do ruiny. Gratulacje. Teraz wejda wierzyciele i rozpieprza ten bajzel. Nie powiem burdel, bo w burdelu mozna sie odnalzezc.
anonim 2011-09-26 20:57:07
Prznajmniej kasa w terminie, a robota raz lepiej raz gorzej
1
anonim 2011-10-22 20:36:59
Kasa w terminie?Jasne...Gratuluje Panu [usunięte przez moderatora] zwolnienia kolejnych 10 osob. To sie nazywa szukanie oszczednosci. Dobre dobre, brawa za to. Prezesi wszystkich korporacji swiata moga sie uczyc.Pozazdroscic wiedzy o zarzadzaniu firma....hmmm chyba sie na korepetycje zapisze.
biurkowiec 2012-04-16 21:00:38
Praca nie jest zła...ale nierealne podejście Wąskiego psuje cały efekt. Co innego mówi do pracownika, co innego do właściciela. Rezultat jest taki, że to niby pracownicy dają ciała. Wszędzie są różni ludzie, a tu trzeba uważać do kogo co się mówi. Niestety organizacyjnie jest źle - procedury i papierzyska się piętrzą, obowiązków pracownikom przybywa, a \"szczeble kierownicze\" są za mało wyedukowane choćby w zakresie ekonomii. Smutna firma, bo każdy najmądrzejszy, a odpowiedzialność zawsze jest przerzucana na kogo innego.
Załoga g 2012-06-20 22:40:19
Ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u jak powyżej. Jak śmiesz obrażać naszego bossa z wyglądu lekko chudego. To fachowiec pierwszej wody razem z tą lodziarą blacharą. Allah akbar frajerzy z Lechistanu to Ja ślązok z placu co was dyma i wasze samochody, bo na kobiety mnie nie stać.
1
pracujaca 2013-08-14 13:01:55
Slyszalam same dobre opinie o tej firmie i rzeczywiscie nie dziwie sie. Oby bylo wiecej takich firm, nie tylko w woj.Opolskim!
2
Misio Pysio 2013-09-14 09:41:10
Praca tam jest lekka i przyjemna. Płace są bardzo wysokie a premie jeszcze wyższe. Dyrektor zawsze uprzejmy i niezwykle oddany pracownikom. Szefowa od kontroli jakości jest zabójczo kompetentna, zawsze znajdzie czas żeby umilić pracę swoimi niezwykle cennymi uwagami. Panujące tam procedury są głęboko przemyślane i poparte olbrzymią wiedzą technologiczną z zakresu poligrafii i czarnej magii. Zachęcam wszystkich- poczujecie się tam jak w sanatorium.
2013-09-17 19:23:00
Drogi Darku firma jest spoko majonez ale tylko dzięki wspaniałym ludziom którzy tam pracują często całymi miesiącami 12/12 za co nawet "dziękuje" nie usłyszą. Ale wiesz są plusy i minusy ogółem można przywyknąć i pokochać te robotę. Kokosów tam nie ma za to są zjeby codziennie. Po prostu rozwal system i pracuj.
2013-09-18 17:09:13
Tak na serio wynegocjuj sobie dobre warunki na początku bo potem to już nic lepszego nie osiągniesz. Dla tego gościa "co nie rzuca cienia" nie istnieje takie słowo jak podwyżka. Do każdej rozmowy o wynagrodzeniach dobrze się przygotowuje i wyliczy ci cały potencjalny zarobek jaki teoretycznie mógłbyś osiągnąć gdybyś tylko chciał pracować "więcej i wydajniej". Drukarze mają około 2500 na łapę + premia wydajnościowa (z której potrącane są wszystkie reklamacje zaliczone na ich konto} operatorzy sztancy lub lakierówki lub złociarki mają jakieś 1800 na łapę, pomocnicy stówę lub dwie mniej. Płace w biurze są mi nieznane. Na święta jest premia 200 pln + suweniry od [usunięte przez moderatora] (zajefajne świeczki}.
bossak 2013-11-12 10:41:10
Czy Ipak płaci na czas swoim dostawcom? czy to jest rzetelna firma?
PEPIŚ 2013-11-20 10:23:33
NIE NIE NIE NIE NIE - przeterminowania do 360 dni
1
pracownik 2013-12-03 13:11:48
Praca jak praca, wynagrodzenia nie dostaje sie za ładne oczy tylko trzeba na nie zapracować. To chyba logiczne. czytając niektóre opinie mam wrażenie, że niektórzy tęsknią za czasami gdzie czy się leżało czy stało wynagrodzenie sie należało.
Jak w każdej firmie raz lepiej, raz gorzej. To że czepiają się kadry nadzorczej to też normalne, przecież jak coś komuś nie pasuje to winnego musi sobie znaleźć, a najlepszy jest ten co czegoś od pracownika wymaga. Wynagrodzenia terminowo i przyzwoite. Premie uzależnione od wyników pracy. Atmosfera pracy zupełnie normalna jednym odpowiada drugim nie.
3
karol 2014-06-03 18:46:43
czy wszyscy tutaj mają umowe o prace czy zlecenia albo o dzieło też wystepują? jestem bardzo ciekawa jak wyglądają warunki zatrudnienia, bo chyba nie sa najgorsze, prosze o opinie jak ktoś coś wie na ten temat
1
kiedyś pracowałem tam 2014-06-06 10:10:43
Jeśli chodzi o prace w tej drukarni to nie ma kokosów ... Ludzie pracują po 12 albo i wiecej godzin, stają na głowie żeby zrobić dobrze swoją robotę to przychodzi idiota jeden drugi i cie [usunięte przez administratora]bądź nakłada ci własną robotę ... Szefostwo jest nie kompetentne zazwyczaj poszukują kozła ofiarnego . Na temat Pani Iwony nie chce się wypowiadać (jest masakra gorzej niż źle)... Jestem ciekawy czy właściciel firmy wie o traktowaniu tutaj pracowników przez koordynatorów , dyrektorów i innych biurowych pajaców co pojęcia nie mają na temat innych działów a wydają rozkazy... Ludzie ogarnijcie w końcu się i niech każdy robi swoje w tej firmie... Na temat godzin pracy : rzucanie po zmianach często brak informowania pracownikach o jakichkolwiek zmianach dotyczących grafiku...Idziesz im na łaskę przychodzisz na 12 godzin w gdzie w domu tylko spędziłeś 4-5 godzin stajesz na rzęsach nawet dziękuje nie usłyszysz tylko jeszcze [usunięte przez administratora] zgarniasz bo wszystko jest pilne na wczoraj...Brak organizacji zerowy przepływ informacji Sama praca nie jest zła tylko atmosfera poprzez niektórych ludzi jest nie fajna...
psyha siada 2014-07-23 15:22:22
Ludzie!!! jak mozna chwalic ta firme??? czytajac te komenty pozytywne odnosze wrazenie ze D.N kaze je swoim popychadla pisac badz tez sam je pisze (w co niewierze bo ma w D wszystko ) rypalem jak pies. 12.. 16.. i wiecej godzin. fak mial objawy czlowieczenstwa czasem ale w zamian czlowiek spuszczac sie musial niemilosiernie. organizacji brak. ludzie planujacy niekompetetni. operatorzy czesto sami musieli planowac produkcje. tragedia! o urlopie nie wspomne bo to juz inny temat. na halach gorac taki ze farby nie dalo sie wyciagac z kalamarza. kolesie pomocncy plujacy farba bo masek nie bylo a nawet jesli to nie bylo warunkow zeby nosic. pylica ogolnie. brak wentylacji. jedno co bylo spoko to wody pod dostatkiem i kasa ta na umowie na czas. premie ??? nie warto sie o nie starac. mogl bym tak pisac kilka dni o tym calym syfie... nie polecam!! a w szczegolnosci nie polecam pracy na spedycji. kobiety ktore tam pracowaly plakaly. doslownie!!! a kasa tam to 1200 na lape a nawet 1000 widzialem na kwicie. szok! nie nie nie !! wystarczy isc do PUP-u w Opolu i zapytac o ipak. prawdy nie powiedza bo nie moga ale mina mowi wszystko. a teraz dziekuje i zycze wszystkim bylym pracownikom, milej i spokojnej pracy. bo tym co tam pracuja mozna tylko zyczyc szybkiej zmiany pracy.
psyha siada 2014-09-02 16:58:13
drygas nie mam powodow zeby klamac. prawde napisalem. dzisiaj spotkalem kobiete ktora tam pracuje od lat i mowila ze jest jeszcze gorzej jak bylo. odeszla by juz dawno tylko wiek juz ma taki ze nie znajdzie nic innego. niestety nasze polskie realia zmuszaja ludzi do pracy w takich zakladach jak ten. szczerz prosto z serca pisze ze nie warto sie starac o prace tam. szkoda czasu na to bo i tak jak czlowiek madry to odejdzie. zreszta nawet ci nie grzeszacy rozumem tez odchodza. dramat. jak ktos ma jakies pytania co do konkretnego stanowiska to ja chetnie odpowiem.
pracus 2014-10-05 19:38:53
w sieci jest oferta na operatora CTP, może ktoś powiedzieć jak się pracuje na tym stanowisku, dodam ze mam doświadczenie na tym stanowisku, może ktoś powiedzieć coś więcej
1
Burm 2014-11-14 10:12:47
Pracowałem tam prawie 2 lata + okres próbny. W momencie konczenia się umowy na 2 lata szef zapewniał mnie że przedłuży umowę bo jest zadowolony z mojej pracy ... niestety jak poszedłem do kadrowej zapytać o możliwość urlopu ta poinformowała mnie że to niemożliwe bo moja umowa nie będzie przedłużona bo tak zadecydował wyżej wymieniony szef. Jeśli chodzi o pracowników druku produkcji i reszty szaraków to byli spoko ludzie niestety szefostwo już takie nie było.
pracownik 2015-02-13 23:44:57
Ludzie wszystko tylko nie Ipak. Mobbing na każdym kroku, przyzwolenie na picie w pracy, brak poszanowania pracownika na każdym kroku. Wąski wszystko ci naobiecuje byle byś został na 12 godz. a później prosił się o pieniądze. Fryc stary trep tylko ludzi potrafi gnębić, dla niego PRL się jeszcze nie skończył. Ta firma to jeden wielki obóz pracy odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
scyzorro 2015-04-04 10:05:09
CZytam i czytam te opinie,prawda jest jedna jak juz ktos to ujął:złam system i pracuj,grunt to sie nie przejmować,choć cięzko tego nie robić......oj ciężko.Z całym szacunkiem dla załogi,ale tam praca jest dla ludzi dla których lojalność wobec pracodawcy nie istnieje...dlaczego?bo nikt ale to nikt nie doceni Twoich starań,liczy sie tylko KASA!!!Wystarczy odpowiedzieć sobie na pytanie:dlaczego nie ma na druku żadnego drukarza z Opola bądż okolic....Bardzo zle pracuje sie w firmie gdzie jest tylko i wyłącznie system kar i kar..zakazy i nakazy.O kompetencjach p.Iwony szkoda sie wypowiadać,a człowiek nie rzucający cienia pozbawiony jakiekolwiek szacunku do podwładnych jest miły i obiecuje dużo tylko wtedy gdy czegoś potrzebuje.Lecz nie dziwie się,bo jeśli bezp. przełożeni poniżają i naśmiewają się z podwładnych to o czym My tu mówimy??Jest coraz gorzej...niektórzy od lat przychodzą pod wpływem alkoholu,mało tego nawet i w pracy spożywają,ale to są" wybrańcy",nie do ruszenia,polityka równości i wzajemnego poszanowania itd,itp.jest!ale tylko na papierku który podpisujesz,tylko i wyłącznie..Pamiętajcie,że trzeba wynegocjować taką kasę jaką chcemy!nie wierzyć w inne bajki!!Bo jak będziecie odchodzić to wszystko inne już nie będzie miało znaczenia bo i po co wypłacać komuś premie itd.jeśli już nie pracuje?nie będzie potrzebny i tyle.Dlatego nie warto się starać,tyrać,bo jak za dużo zarobisz to za reklamacje wezmą,równowaga musi być!A reklamacje to:Ciebie lubie to mniej a tamtemu dopiszemy więcej...to się nazywa równe traktowanie....
olo82 2015-07-25 09:31:29
Ja tu pracuje i nie nażekam jest jak jest ale płacą i nie pada da łep
hmmm 2015-09-25 01:05:38
w tej firmie socjal nie istnieje w ogole to ta firma to jeden wielki ściek , dyrektor dupska obrabia przed prezesem pracowniką a potem oni za to obrywają za jego błędy i wymyslone historie brak słów... Było kiedys źle a teraz to juz wogle jest dramat .Ogólnie nie polecam trzymajcie sie od tego zdaleka i nie patrzcie ze jest blisko do pracy bo wolał bym juz 10 km dalej jechac byle by pracować w normalnych warunkach ...
barubar 2015-10-01 14:21:30
Proszę o opinie na temat kierownika zakupów.
3
Nowy 2016-05-27 13:53:18
Może ktoś coś napisać jaka tam jest atmosfera i czy warto tam się przyjąć? Jak drukarze tam zarabiają i jakie umowy się dostaje? Proszę o opinie bo zastanawiam się czy się tam przyjąć
5
TAKI KTOŚ 2016-06-01 13:56:24
Atmosfera jest zajebista... firma się rozwija i potrzebuje nowych pracowników. Problemem jest to, że opolskie jest ubogie w wykwalifikowanych pracowników, a to z powodu braku drukarni o podobnym charakterze produkcji...
7
anty 2016-08-29 11:38:21
ja napisze tylko tyle. NIE !!! praca dla ludzi z IQ 7. adres domowy i firmowy na pamiec. szkoda czasu na taka patole
Zostaw swoją opinię o Ipak - Chmielowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ipak